Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok, és még mindig (5 db)

14 hetes kismama vagyok, és még mindig nincs nagyon étvágyam. Lehet (kell) ezen segíteni?

Nem vagyok rosszul, eddig sem hánytam, mégsem érzem az éhséget, de nem eszek sokat. Amúgy sem voltam nagyétk?. Tudtok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Szerintem a szervezeted majd jelzi ha nem kap elég tápanyagot.Én mindjárt félidõs leszek a héten,idáig 2.3kg híztam.Pár napja hajnalban arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok,fel kell kelnem enni pár falato, mert külömben nem rírok visszaaludni.Koplalni nem szabad,többször keveset enni a nap folyamán.Üdv

Szerintem a szervezeted majd jelzi ha nem kap elég tápanyagot.Én mindjárt félidõs leszek a héten, idáig 2.3kg híztam.Pár napja hajnalban arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok, fel kell kelnem enni pár falato, mert külömben nem rírok visszaaludni.Koplalni nem szabad, többször keveset enni a nap folyamán.Üdv
Nekem i s eljött az az idõ, mikor alig eszek . Most 25 hetes vagyok, igaz késõn kelek, de sokszor délben eszek elõször, aztán 16 körül és van, hogy többet nem is. Eszek még joghurtot, gyümit, de nem eszem sokat. A lényeg, hogy a szervezeted úgyis jelzi, ha kell neki valami, a baba meg elveszi, ami neki kell tõled!! Ne félj, ez nem baj, én is csak 2 kgot híztam eddig, pedig a baba már majdnem 1 kg:-)Igaz, én nem vagyok sovány, az én tartalékaimból él:-) Ha aggódsz, azért kérdezd meg a védõnõd, dokidat.-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "segítséget"! Legalább megnyugtattatok.:-)

14 hetes terhes vagyok.10 hetesen kezdtem hányni, és még mindig tart. Meddig tart? Vitamint eddig nem szedtem, mert az elevitet nem birtam, az orvosom azt mondta, hogy eddig nem is kellett, most álljak neki. Gravidára gondoltam, az segithet?

Legjobb válasz: Szia nekem 7 hetesen kezdõdött és ahogy betöltöttem a 12. hetet mint akit ketté vágtak, de nagyon szenvedtem tõle én dolgozni sem tudtam, B6-ot szedtem és olyankor hidegvizet ittam, a végén a szotyitól volt jobb. A vitaminnal kapcsolatban meg annyit hogy nem mindenki szedi, az is elég ha heti 1-2 alkalommal kapsz be egyet, és a napidat pedig gyümölccsel viszed be, az a legjobb szerintem. sok sikert

Szia nekem 7 hetesen kezdõdött és ahogy betöltöttem a 12. hetet mint akit ketté vágtak, de nagyon szenvedtem tõle én dolgozni sem tudtam, B6-ot szedtem és olyankor hidegvizet ittam, a végén a szotyitól volt jobb. A vitaminnal kapcsolatban meg annyit hogy nem mindenki szedi, az is elég ha heti 1-2 alkalommal kapsz be egyet, és a napidat pedig gyümölccsel viszed be, az a legjobb szerintem. sok sikert

14 hetes terhes leszek, és még mindig nem látszik rajtam hogy terhes lennék! Pedig vékony is vagyok! Ez hogy lehet? Mikor fog már látszódni?

Legjobb válasz: Én kb. 22 hetes voltam, amikor ki lehetett venni, hogy megnõtt a pocim. Máshová híztam egy-két kilót, de ezt még a közeli ismerõsök, kollégák sem vették észre.

Én kb. 22 hetes voltam, amikor ki lehetett venni, hogy megnõtt a pocim. Máshová híztam egy-két kilót, de ezt még a közeli ismerõsök, kollégák sem vették észre.
Én 14+2 vagyok. Rajtam se vennék észre idegenek. Én mindenhova híztam már, úgy nézek ki, mint aki 10 kg-ot is hízott, pedig csak 2-t. Kis hasam van, de nem az igazi. Remélem karácsonyra látszik majd, amikor megyünk vidékre a családhoz. :)
ne izguljatok ezen, kívánni fogjátok még hogy kisebb legyen a hasatok.Elfog kezdeni nõni, mindenkinek más.az osztálytársamnak olyan pici hasa volt hogy mikor ment szülni megkérdezték kisfia lett vagy kislánya.és õ is nagyon vékony alkat volt.de nekem úgy a 18 hét körül kezdett gömbölyödni a pocakom, bár én nem tipikus gebe voltam:) 28 hetes km
Én 18 hetesen voltam kórházban, akkor mindenki azt hitte abortuszra vagy kaparásra mentem be... Azóta 10 hét telt el és nem hiszem, hogy ennél sokkal nagyobb tud még lenni a hasam :) Engem is zavart hogy nem látszott de jobb így mert már látom milyen nehézségei vannak a nagy pocaknak, jobb amíg még mindent meg tudsz csinálni tõle.
Nekem sem látszott még 14 hetesen a baba, 16 hetesen sem volt még kivehetõ, olyan picit puffadt hasam volt, de ha nem szûk felsõben voltam nem is látszott. Aztán napról napra elkezdett nõni, de ezt szó szerint kell érteni! 18 hetesen volt az esküvõnk, akkor volt akkora hasam mint a terhesgondozáson a 12-14 heteseknek. 20. hétre 2 hét alatt akkorát nõtt a hasam, hogy magam sem hiszem el! Jó, még nincs óriási, de letagadhatatlanul terhes poci. Már csak terhes nacit tudok felvenni, pont azért, mert csak a hasam nõtt:) 155/49 kg kezdtem a terhességem és most tartok +2nél, szóval normál alkat vagyok. A hasam viszont +13 cm lett nagyobb! Amióta hitelen nõtt, az egyik napról a másikra folyamatosan mozog is, nekem kimaradt, az az idõszak, amirõl sokan írnak ( motyorgás, bélmozgás stb) kapásból akkorát rúgott, hogy látni lehetett. Szóval ami késik nem múlik! Lehet egy reggelre Te is pocival ébredsz majd!!!! 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!


A fentiek + máj, cékla
A kérdező hozzászólása: És mindenkinek B.U.É.K. !!!!!! :-)))
Egyél sok lencsét sok benne a vas és most egyébként is aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!!!! :-)
Egyél sok spenótot, és zöld zöldségeket. Én is vérszegény vagyok, nekem napi 3*2 a neo-ferro folgamma adagom. Emellett nem kell egyebeket ennem plusz szedem az elevitet is. 30hetes km. B.u.é.k.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!!!! :-) Én is szedem az elevitet és a magne B6-ot is
brokkoli (ami végül is zöld zöldség, úgyhogy már írták :) ) ha jól tudom ebben van a zöldségek között a legtobb vas.
úgy tudom a mákban is sok a vas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!