Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok, és második napja (2 db)

14 hetes kismama vagyok, és második napja rémálmok gyötörnek. A babó a számon jön ki, és olyan, mint az Alienben (szörny). Mit jelenthet ez?

Máskor meg er?sen éreztem a hasamban, és szintén a számon jött ki, pillangók formájában.Már félek elaludni.Lehet köze ahhoz, h már nagyon várom, hogy érezzem a mozgását?

Legjobb válasz: Ne félj, ez teljesen normális állapot. A terhességet sajnos sokszor megzavarják rémálmok, amiknek sokszor a baba a tárgya. Tényleg, ennek semmi oka, háttere nincs, ez egy állapot, mint a hányinger vagy a fáradtság. Próbálj meg nem foglalkozni vele, bár tudom, nem egyszerû. Elalvás elõtt igyál egy pohár langyos cukros tejet, az nyugtat, szellõztess jól ki és gondolj valami szépre elalvás elõtt. Ne a rosszra gondolj, mert akkor megint azzal fogsz álmodni. El fog múlni, tényleg ne félj, ne tulajdoníts neki semmit!! Türelem.)

Ne félj, ez teljesen normális állapot. A terhességet sajnos sokszor megzavarják rémálmok, amiknek sokszor a baba a tárgya. Tényleg, ennek semmi oka, háttere nincs, ez egy állapot, mint a hányinger vagy a fáradtság. Próbálj meg nem foglalkozni vele, bár tudom, nem egyszerû. Elalvás elõtt igyál egy pohár langyos cukros tejet, az nyugtat, szellõztess jól ki és gondolj valami szépre elalvás elõtt. Ne a rosszra gondolj, mert akkor megint azzal fogsz álmodni. El fog múlni, tényleg ne félj, ne tulajdoníts neki semmit!! Türelem.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért bánt, mert félek így jelzi a szervezetem, hogy esetleg vmi probléma van. De most kicsit megnyugtattál!:-)Köszönöm
ooooooh :) én is állandóan ilyeneken gyötröm magam, pl a legutóbbi 4d-én 20 perc alatt egyszer nem rakta elõre a kezeit, már egybõl bebeszéltem magamnak, hogy baka van, holott a korábbi 4d-én még integetett és cumizott is. Azóta én is ezen parázok, de a dokim megnyugtatott, h felesleges aggódás, mert õ már szólt volna, ha gond lenne. Profi orvosom van, remélem, tényleg így is van. Szerintemm már neked is szóltak volna, és a szervezet a rosszat kidobja, a jót tartja csak meg, neked a dolgod, hogy vigyázz rá, és ne képzelõdj ilyeneket. Nem tudom hány hetes vagy, de most képzeld azt, hogy már megszületett, gyönyörûséges, és mesélj vagy énekelj neki. Minden áldott nap! Hidd el, egykettõre megszûnik ez a rémálom :) pusszancs És Boldogság van, tessék örülni!!!!
jaa, 14 hetes, akkor már kezdhetsz mesélni :)
Szia, Valószínüleg a tudatalattid dolgozik, mert 14 hetes még friss benned a 12 hetes uh felvétele ahol valjuk be tényleg olyan a drága mint egy kis ufo.Tulajdonképpen nekem a 12 hetes 4d olyan mint egy kis mackó, mintha végig menne a evolúció teljes folyamatán...és mégis :o) Nyugi szerintem hamarosan majd 18-20 hetes korba gondolom te is elmész 4d-re és akkor már igazi kis emberke néz majd veled szembe, a 30-32.-en meg aztán pláne.Lehet, hogy nem mered bevallani magdnak, hogy nem baba formájú ezen bestresszeled magad és ebbõl jön a rémálom.Én nagyon sokáig rémálodtam mindenrõl de a ababával még soha semmirõl nem álmodtam..:O( sajnos.. Nézegesd az uh-t és barátkozz meg vele:O) Üdv 17 hetes kismami
Dehogy jelez ezzel a szervezeted! Nekem sosem volt rémálmom, mégis problémás a gyerekem.

14 hetes kismama vagyok (második terhesség) és a napokban ismét erős émelygés jelentkezett. Más is tapasztalt ilyet?

Okozhatják-e a hormonális változások? (az, hogy a placenta most veszi át a baba táplálását, a hormontermelést)?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!