Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes normális, hogy időnként (1 db)

14 hetes vagyok, normális, hogy időnként inkább tompának mondható, esetleg enyhe feszítő hüvelyi fájdalmat érzek?

Legjobb válasz: Hát nekem ilyen nem volt, de a terhesség elején sok mindent produkálhatunk: nagyajkakba nyilaló fájdalom, petefészek körüli fájdalom, nekem még a nagyajkaimon is lettek un. kis verejtékmirogy cystácskák, amelyek 2 hetente elõjöttek, nagyon fájtak, majd 3 nap után nyom nélkül elmúltak, a hormonok okozták, pedig halálra mosakodtam Sába intim szappannal. Szóval szerintem a vérbõség, a méh körüli feszülés okozhat ilyet, persze nem tudom, lehet-e köze ennek nemi élethez!?? Mindenestere ne izgulj, hiszen nem vérzel, görcsölsz stb, a dokinak majd emlitsd meg! Jó babavárást!

Hát nekem ilyen nem volt, de a terhesség elején sok mindent produkálhatunk: nagyajkakba nyilaló fájdalom, petefészek körüli fájdalom, nekem még a nagyajkaimon is lettek un. kis verejtékmirogy cystácskák, amelyek 2 hetente elõjöttek, nagyon fájtak, majd 3 nap után nyom nélkül elmúltak, a hormonok okozták, pedig halálra mosakodtam Sába intim szappannal. Szóval szerintem a vérbõség, a méh körüli feszülés okozhat ilyet, persze nem tudom, lehet-e köze ennek nemi élethez!?? Mindenestere ne izgulj, hiszen nem vérzel, görcsölsz stb, a dokinak majd emlitsd meg! Jó babavárást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A neten nincs valahol terhes játék?

1

Bepánikoltam kicsit?

Nagyon aggódom, hogy elég jó leszek-e, hogy mindent jól csinálok-e, jól felkészültünk-e technikailag, eszközökkel, stb. Nagyon sokat tanultam, olvastam, készültem, és nemsokára jön a baba. Annyira izgulok. Normális, hogy kételkedem magamban? Határozott nő vagyok, megszoktam, hogy az életemben mindig mindenre tudom a választ, ha pedig nem, minimális idő alatt megtalálom. Tervezek, végrehajtok, kicsit irányításmániás vagyok. Most viszont nincs más, mint a bizonytalanság. Nem tudom, mikor kell indulni, összepakoltam, de ugye teljesen lutri, mikor indul be, nem tudom, mi-hogy fog történni, mivel első baba, még csak sejtésem sincs, mennyire fogom bírni, stb. Ez engem az őrületbe kerget. Ti hogy viseltétek az utolsó heteket, napokat?

5

21 hetesen kinek mekkora volt a babája?

3

Kb.5 hetes terhes vagyok, görcsölget a hasam. Normális?

Magnesi citricitet szedem 1x naponta, hol jobban, hol kevésbé görcsölget a hasam alja. Dokihoz kedden megyek.

1

Hogyha egy terhességi teszten máshol jön ki a második csík, mint ahol kéne, az mit jelenthet?

Szóval ezek a tesztek úgy vannak kitalálva hogy egyes egyedül a második csík helyén érzékelhetik a hcgt? Nekem volt egy pozi tesztem, de a csíkom kicsit el van csúszva és nem tudom hova tenni a helyzetet....

5

Tudtok szegeden olyan magánklinikát ahol csinálják az amniocentézist? Ha csak Pesten va, akkor melyik klinikát javasoljátok?

2

Szerintetek marad a baba vagy elmegy?

múlthét szombaton teszteltem pozit nem várt után 3 nappal, szeptember végén voltam a dokimnál azt mondta hogy van a jobb petefészkembe egy 14mm-es ciszta. tegnap visszamentem hozzá hogy pozitívat teszteltem nézzük már meg hogy mi mivan, azt mondta hogy ez 100% terhesség (hüvelyi és hasi ultrahangon) és hogy a ciszta felszívódott és a bal petefészkembe van egy sárgatest, 4-5 hetesnek írta be a babát a kezelési lapomba, elküldött egy vérvételre a HCG 160 volt és azt mondta hogy 2 hetes terhesnek felel meg ez a HCG szint és h elmehet a baba de ez 12 hétig minden nőnél benne van a pakliba aki babár vár, nem tudom mit higgyek :/ jövőhéten csütörtökön megyek megint HCG-t nézni hogy hogy emelkedett. Erdődi Zoltán az orvosom

7

MI történik hogyha elázik a tervességi teszt?

ha túl sokat csepegtettünk rá, akkor mi történik a teszttel? Mert nekem kijött rajta a második csík, de sokan azt mondták hogy szerintük elázott. ha elázott, jöhet ki rajta rózsaszínű csík?

11

Tippelős, kíváncsi vagyok!?

Hét,nem esetleg plusz kilót is írhattok :) első terhesség :)

9

Hoztam egy TIPPELÕST! (hét, nem? )

Első baba :)

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!