Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes normális, hogy (23 db)

14 hetesen normális, hogy jobb oldalon elég fájdalmasan szúrkál a hasamnál. Ez ma reggel kezdődött és még nem nagyon volt ilyen. Vagy ez is a velejárója?

Legjobb válasz: Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.

Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.
Nekem sokáig volt ilyen, kb. a 10 héttõl a 18. hétig...Szinte furcsa is volt, mikor egyik napról a másikra elmúlt. Amúgy nyúlnak a szalagok, szerintem nincs semmi baj. Jelezd azért majd dokinak, de valószínû meg fog nyugtatni, hogy csak növekedsz!

14 hetes kismama vagyok és az utóbbi néhány napban elég sűrűn fájdogál alul a hasam! Kibírható de azért érzem hogy fájdogál! Ez normális ilyenkor vagy kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!

Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!


Normális az, hogy 14 hetesen még van majdnemmegjön érzésem a hasamban?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, hiszen folyamatosan nõ a méhed. Én 20 hetes vagyok és most is érzem.

Persze, hogy normális, hiszen folyamatosan nõ a méhed. Én 20 hetes vagyok és most is érzem.
Én 26-ban vagyok és még most is érzem. Ne aggódj!

Látszódhat már a pocakom? 14 hetes terhes vagyok és teljesen látszódik, hogy nő a hasam. Gömbölyödik. Elég szépen. Ez normális? Nem lehet, hogy valami mástól van?

Mindenki dicsér milyen szépen látszik már de én mindig arra gondolok biztosan mástól van és úgy nem tudom még elhinni.Lehet,hogy ez baj de akkor is így érzek....:(Aki tud vagy tapasztalt válaszoljon légyszi!

Legjobb válasz: Persze, ilyenkor már nekem is kezdett gömbölyödni. :) Alkat kérdése, van akinek ilyenkor is látszik, és van akinek 20 hetesen sincs szinte pocija. Hord kényelmes nadrágot ami nem nyomja a pocidat! Jó gömbölyödést! :) 25 hetes kismama

Persze, ilyenkor már nekem is kezdett gömbölyödni. :) Alkat kérdése, van akinek ilyenkor is látszik, és van akinek 20 hetesen sincs szinte pocija. Hord kényelmes nadrágot ami nem nyomja a pocidat! Jó gömbölyödést! :) 25 hetes kismama
Nekem is a 14. héten kezdett gömbölyödni.:) Szuper volt pocakosnak lenni, imádtam. Ha tehetném holnap teherbeesnék megint. 11 hós tündérfiú anyukája
Vékonykákon hamarabb látszik, én mindig irigyeltem õket.Annyira édes egy kis gömbölyödõ poci, az emberek egész másképp néznek ráád.A fiammal 28hetesen megkérdezték, miért vagyok bent, mondom visszatartáson.Miért, terhes vagy??? A lányommal senki SENKI nem vette észre hogy babát várok, mikor megszületett, azt kérdezték, honnan szedtem...(õ korán jött). elég rossz volt, mert én éreztem és boldog voltam, de pl a távolsági buszon végig álltam nagykabátban mert senki se vette észre, hogy már 6hós vagyok. Szóval csak annyi hogy szerintem csodás hogy már gömbölyödsz és boldog babavárást neked :)
Igen, ekkor mar lehet kis bizsergeseket es csiklandozast is erezni a picitol olykor olykor, nalam is igy volt!
Szia! Én az elején fel voltam puffadva, de már a 7. héttõl! De azért éreztem már én is 14 hetesen a különbséget, hogy ez már a baba miatt van. Most 18 hetesen meg nagyon helyes pocim van, imádom! Perszte, hogy normális ilyenkor már látszik a poci! De tényleg alkat kérdése. Én nagyon büszkén viselem és te se aggódj! :-) Boldog babavárást mindenkinek!
Szia! ez teljesen természetes. Nekem a 12. hétig nem nagyon látszódott; mindig nézegettem, hogy ez tényleg baba-e mert ugyan volt uh felvétel, meg papír róla, dehát nem látszott... aztán utána meg az volt a furcsa , hogy gömbölyödik, nem férek bele rendesen a naciba, napról napra kijjebb kerül a köldököm...stb.Majd ha nagyobb lesz a baba , rugdosni kezd, könnyebb lesz elhinni, hogy "van" :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Mondjuk egy kis túlsúlyom van, mert 175 cm vagyok és 79kg.Szeretek hasra hízni és enni is.:SDe akkor is más...

14 hetes kismama vagyok. Normális ilyenkor, hogy a C-2000?

Valamit kell másképp csinálnom? Vagy valamire figyelnem?

Legjobb válasz: nekem is ennyi 24 hetes vagyok.sok magnézium sok pihenéés kevés emelgetés, és nincs meleg fürcsi adott esetben a doki eltiulthat a sextöl mert nagyon korai a terhesség

nekem is ennyi 24 hetes vagyok.sok magnézium sok pihenéés kevés emelgetés, és nincs meleg fürcsi adott esetben a doki eltiulthat a sextöl mert nagyon korai a terhesség
Szerintem is pihenj sokat, én a helyedben már nem dolgoznék inkább. Vigyázz, ne keményedjen sokat majd a pocid, én a Magnerotot szedem, teljesen elmúltak tõle a haskeményedéseim.

14 hetes ikres kismama vagyok. Ma reggelre arra ébredtem, hogy keményedik a hasam és nyilalást is éreztem.Ez tényleg normális?

Bevettem 2 Magne B6-ot, aminek hatására elmúltak a tünetek. Felhívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy ez az id?járástól lehet, nyugodjak meg.

Legjobb válasz: Szia, Gratulálok a picikhez:) A méhed NÕ, és elég nagy feladat elõtt áll, két babának is helyet kell adjon. Nyúlnak a méh izmai, és valóban kellemetlenek. plusz gyakorol a szülésre. 13hetesen egy babával is úgy érzem kiszakad a pocim, de semmi baj. Amúgy az idõjárás is megtud minket bolondítani, pihenj többet mostanában majd. Hogy meddig normális ikres terhességre nem tudom, szerintem, ha magnéziumra sem enyhül menjetek be egy kórházi ügyeletre, nehogy baj legyen. Kellemes karácsonyt& Boldog babavárást

Szia, Gratulálok a picikhez:) A méhed NÕ, és elég nagy feladat elõtt áll, két babának is helyet kell adjon. Nyúlnak a méh izmai, és valóban kellemetlenek. plusz gyakorol a szülésre. 13hetesen egy babával is úgy érzem kiszakad a pocim, de semmi baj. Amúgy az idõjárás is megtud minket bolondítani, pihenj többet mostanában majd. Hogy meddig normális ikres terhességre nem tudom, szerintem, ha magnéziumra sem enyhül menjetek be egy kórházi ügyeletre, nehogy baj legyen. Kellemes karácsonyt& Boldog babavárást
szió! Teljesen normális a keményedés, meg a nyilalás. a nyilallas ugy a huszonvalahanyadik hétre elmúlik, a keményedés nem fog. a magne b6ot még sokáig szedheted (a terhesség nagyon utolsó szakaszában majd nem) vigyázz, hogy ne lépd tul a maximális magne b6 adagot.

Egy pár napja észre vettem, hogy bal oldalon (szint középen) lent érzékeny a hasam. Nem mindig érzem, csak ha pl ülök és úgy rakom a lábam hogy nyomódik. Ez mitől lehet, normális? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Normális, hogy orgazmus után begörcsöl a méhem, mintha összehúzódna? 14 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Igen,normális,hogy összehúzódik.A haskeményedésre emiatt kell ügyelni.

Igen, normális, hogy összehúzódik.A haskeményedésre emiatt kell ügyelni.

14 hetesen most vettem észre, hogy zuhanyozás közben bekeményedett a hasam. Ez normális?

Nem fáj, nem görcsöl, nem érzem, csak ahogy a tusfürd?vel mostam magam vettem észre, hogy teljesen kemény a hasam. A víz nem volt meleg.

Legjobb válasz: Teljesen normális, bármikor keményedhet így. Én is összefüggésbe hoztam a zuhanyzással, de lehet, hogy semmi valós köze hozzá... Nincs vele semmi baj, de ha túl gyakori vagy kellemetlen, nem árt pihenni és/vagy szedni a Magne B6-ot. Ezekbõl lesznek késõbb a jósló fájások, majd az igaziak... Jó babavárást!

Teljesen normális, bármikor keményedhet így. Én is összefüggésbe hoztam a zuhanyzással, de lehet, hogy semmi valós köze hozzá... Nincs vele semmi baj, de ha túl gyakori vagy kellemetlen, nem árt pihenni és/vagy szedni a Magne B6-ot. Ezekbõl lesznek késõbb a jósló fájások, majd az igaziak... Jó babavárást!
Vannak finom keményedések, amikor nem kellemetlen, csak észreveszed, h kemény.Nekem a napokban volt kétszer is, amikor nem ilyen volt.Az anyai ösztön vészjelzései megmondták, h ez nagyon nem olyan, és többet kellene pihennem.Néhány sem magna B6 meg két napja tartó pihi, és helyrejött.Nyugi, ha figyelsz a szervezetedre érezni fogod, h melyik a ártalmatlan és melyik a nem túl jó történés. 16 hetes kismama
Nem a zuhanyzástól van. Normális ha keményedik nekem is szokott ha sokat idegeskedek vagy sokat pörgök. Ha nem fájdalmas és nem sokszor van akkor nem baj. Pihizek meg szedek mg-ot és akkor jó. Neked is ajánlom! 18hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!