Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes normális, (69 db)

14 hetesen normális még a rosszullét és a görcs?

Azzal tisztába vagyok,hogy n? a méhem és amiatt fáj a hasam,de ennyire? menzis görcseim vannak de még a combomba és a térdeimben is érzem.2 dolog van a fejemben,az egyik az,hogy ma reggel együtt voltunk a párommal,a másik meg hogy elfogyott a magnézium+b6-om és nem vettem újat,kb 1 hete nem szedem.a femibion mellett szedtem napi egyet.a doki zöld utat adott a szexhez és nem voltunk durvák se.meg a rosszulléteknek nem kéne már elmúlni egy kicsit vagy mi? saját tapasztalatok érdekelnek,ki mit érzett mikor növekedett a méhe! köszi!

Legjobb válasz: Szerintem kèrdezd meg a dokidat mit tegyèl mert nem akarlak megíjeszteni de nekem is ez volt tegnap és a kórhàzban kötöttem ki mert a görcsök miatt bevèreztem sajnos :( igaz,hogy mi már 19+3 hetesek vagyunk :) . Szerintem minél elõbb vegyèl be magnéziumot és pihenj sokat ,nekem is ezt mondta a dokim ès holnap már megyünk haza :))

Szerintem kèrdezd meg a dokidat mit tegyèl mert nem akarlak megíjeszteni de nekem is ez volt tegnap és a kórhàzban kötöttem ki mert a görcsök miatt bevèreztem sajnos :( igaz, hogy mi már 19+3 hetesek vagyunk :) . Szerintem minél elõbb vegyèl be magnéziumot és pihenj sokat , nekem is ezt mondta a dokim ès holnap már megyünk haza :) )
A kérdező hozzászólása: értem! akkor remélem csak arról van szó, hogy folytassam a magnézium szedését.mert amíg szedtem nem fájt ennyire a hasam.de lehet szexelni se kéne? de az orvos nem tiltotta meg.és aki együtt van a párjával használ óvszert? mi nem használtunk és azt is olvastam a sperma kinyithatja a méhszájat.
szia :) én 17 hetes vagyok, szerintem is magnézium kell és akkor jobb lesz. ha a doki nem tiltotta akkor mehet a szex, mi is szoktunk és óvszer nélkül, eddig nem is volt gond, persze óvatosak vagyunk így is. ha a magnézium ellenére is ugyanannyira fájna akkor menj dokihoz hogy nézzen meg. jó babavárást
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm akkor veszek még és tovább szedem talán csak az a baj.bár lehet még ez is normális mert még nõl a pocim.öszintén szólva nem látom még hogy nõtt volna inkább puffadást, de vékony se vagyok na :) köszönöm szépen!

Hüvelynyilallás 14 hetesen normális?

Tegnap többször éreztem apró fájdalmas nyilallást a hüvelyemben. Picit még ma is. 14+4 hetes vagyok. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális, nekem is volt, nem lett semmi baj! Most már nem érzek ilyet. 21+3 hkm

Teljesen normális, nekem is volt, nem lett semmi baj! Most már nem érzek ilyet. 21+3 hkm
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszi! Már megijedtem, mert eddig nem volt, de tegnap többször is éreztem!
Én szülésig éreztem, remélem te nem fogod! :)
Igen, nekem is volt, majd a 30-33. hét körül megint, nem lett semmi baj, idõre született a babám, teljesen normális dolog!
Elsõ babánál volt, de talán 16 hetesen, de nem lett semmi baj, nem nyíltam még a 40. héten sem... Most is van, 12. hét óta, amúgy én is 14 hetes vagyok :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Na utolsó, Sorstárs! Ti hogy álltok? Méretileg? Jól vagytok?
Nekem is volt. MAgnéziumot szedtem és jobb lett.
Szia! Én vagyok a sorstárs. :) 12 hét 2 naposan voltam uh-n utoljára, akkor 68 mm volt a crl. Kereken egy héttel nagyobbnak mérték 13+2 hetesnek. Már van egy fiam, és újra kisfiút várunk. Amit nagyon nm bánok, igazi játszótára lesz a nagytesónak. :) Hát az elsõ pár hét szörnyû volt, sokat hánytam, most már csak émelygek. Ez az elõzõ terhességhez képest istenes, akkor az utolsó nap is rosszul voltam... :) Elfáradni napközben nincs idõm, rettenetesen gyorsan mennek a napok... És te hogy vagy? Elsõ baba? Elvileg dec. 27-re vagyok kiírva, de bízom a kisfiamban, hogy karácsony elõtt pár nappal megszületik, és az ünnepeket már itthon töltjük.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hogy mérték neked nagyobbnak! Nekem az Istenhegyi úton csinálta Hajdu doktornõ és akkor voltam elvileg 12+4 napos, õ 12+3 naposnak mért, és nekem 68 mm a CRL! Szóval nem biztos, hogy nagyobb egy héttel a bébid! Én nagyon jól viseltem, ha a farokcsont fájdalmat nem nézem, ami már az elejétõl kezdve van. Az nagyon tud fájni. De nem hánytam, nem is nagyon émelyegtem! Én dec. 24-re vagyok kiírva elvileg, de én is arra játszom, hogy egy héttel hamarabb jöjjön!:) )

14 hetesen normális, hogy jobb oldalon elég fájdalmasan szúrkál a hasamnál. Ez ma reggel kezdődött és még nem nagyon volt ilyen. Vagy ez is a velejárója?

Legjobb válasz: Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.

Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.
Nekem sokáig volt ilyen, kb. a 10 héttõl a 18. hétig...Szinte furcsa is volt, mikor egyik napról a másikra elmúlt. Amúgy nyúlnak a szalagok, szerintem nincs semmi baj. Jelezd azért majd dokinak, de valószínû meg fog nyugtatni, hogy csak növekedsz!

14 hetes babám 6, 5 kg és 68 cm, anyatejes. Ez normális?

úgy értem, hogy sokszor hallom, hogy nem szabad sokat enni a babának. Nekünk napi 4-szer eszik, nem igazán szoktam mérni, hogy mennyit, de szépen gyarapodik az biztos :)

Legjobb válasz: Mi 2700 grammal és 49 cm-el születtünk. Az elején heti 35 dekát hizott. Elapadt a tejem, a tápszertöl nem hizott annyira. Most eszünk gyümölcsöt és megint szépen hizunk.14 hetesen 5920 gramm volt, és 61 cm. 8 hetes koráig volt tejem.

Mi 2700 grammal és 49 cm-el születtünk. Az elején heti 35 dekát hizott. Elapadt a tejem, a tápszertöl nem hizott annyira. Most eszünk gyümölcsöt és megint szépen hizunk.14 hetesen 5920 gramm volt, és 61 cm. 8 hetes koráig volt tejem.
Örülj neki, hogy ilyen kis erõs baba lett belõle! Felesleges ilyenen aggódni, annyit eszik amennyi neki kell, én biztos, hogy nem vonnék meg tõle semmit, pláne ebben a korban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Bár nekem nem mondta a doktornõ, hogy fogyókúrázzunk, de a környezetembe ("soványabb") babának már igen. Még egyszer köszönöm és mindenkinek jó egészséget kívánok és kellemes nyarat :)
Szia! 3400 grammal 50 cm-rel született.Most 18 hetes a babám, 8 kiló és 64 cm-ter.Anyatejes, volt másfél hónap amikor pótolnom kellett tápszerrel, most már elkezdtük a hozzátáplálást. Nekem az orvos azt mondta, hogy nincs rajta túlsúly, mert annyi "hús" (szerintem háj:) ) kell a babának, a hõháztartása miatt. Megnéztem a baba naplóm, 12 hetesen: 6, 8 kg 62 cm. Ne aggódj!Erõs, egészséges baba, ha majd elkezd mászni, szépen ledolgozza:)
Az én fiam 3050 grammal és 52 centivel született. Most 7 hós és 9 kg. Volt olyan hónap hogy 1 kg-ot hízott. Most már kevesebbet hízik mert már sokat mozog. Ja és szintén anyatejes volt 6 hós koráig.

14 hetes kismama vagyok és az utóbbi néhány napban elég sűrűn fájdogál alul a hasam! Kibírható de azért érzem hogy fájdogál! Ez normális ilyenkor vagy kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!

Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!

14 hetes vagyok, 7 hetes korom ota megvaltozott a szamize teljesen, semmi mas tunetem nincs, ez normalis? Semmilyen gyogyszert nem szedek csak folsavat.

Legjobb válasz: Normális, sokan vannak, akiknél ez egy "jel" a terhességre. Majd elmúlik, ha elõbb nem, szülés után:)

Normális, sokan vannak, akiknél ez egy "jel" a terhességre. Majd elmúlik, ha elõbb nem, szülés után:)
Egy idõben nálam is ez volt, aztán elmúlt. Talán azért mert nekem az ínyem is elkezdett vérezni és kezelni kellett. A paradontax használt. Elég car íze van, de hatásos.
nekem is megváltozott, rossz irányba, nagyon kellemetlennek érzem:( de hát ez van:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

14 hetes terhes vagyok, kb. ennyi ideje nem tudok normálisan aludni. Mitől van ez és mennyire normális?

Éjfélt?l alszom 2-3 órát, de az is olyan, mintha félig ébren lennék. Aztán reggel 7-t?l egy kicsit, ha tehetem.Még azt se mondhatom, hogy egész nap lustálkodom és nem fáradok ki, mert házfelújításban vagyunk, van mit csinálnom.Mit lehet tenni, hogy végre aludjak egy jót?

Legjobb válasz: Szia. Igaz én már 34 hetes vagyok, de ugyanígy alszom én is hetek óta, éjféltõl úgy reggel négyig ötig, utána meg reggel héttõl kilencig, de nagyon éberen. Ez a meleg is rátesz, de nem tudom az okát, és sajna a gyógymódját sem, mondjuk én sajna fekszem egész nap. Azt mondják ilyen a terhesség, evvel jár. Kitartást.

Szia. Igaz én már 34 hetes vagyok, de ugyanígy alszom én is hetek óta, éjféltõl úgy reggel négyig ötig, utána meg reggel héttõl kilencig, de nagyon éberen. Ez a meleg is rátesz, de nem tudom az okát, és sajna a gyógymódját sem, mondjuk én sajna fekszem egész nap. Azt mondják ilyen a terhesség, evvel jár. Kitartást.
én is hasonló cipõben járok mint Te.éjjel néhány óra alvás, aztán vagy visszaalszom hajnalban, vagy nem.aztán kb 1 hét után, már olyan fáradt vagyok, hogy kidõlök, és akkor végigalszom az éjszakát, de csak aznap, és max másnap, és ujra kezdõdik az egész az elejétõl.ja és mi is épp lakásfelújításba vagyunk.no meg persze futkosok a doki, a védõnõ és a bolt között, mert nemsok van vissza. csak annyit tudok javasolni, hogy KITARTÁS! 36 hetes
szia!4ezzel én ugy vagyok hogy reggel már 6kor nézem hogy mikor kell kelnem, aztán 11körül elalszom vagy 13körül 3órát alszom !!!este 11körül megint alszok!!föleg amikor nagyon meleg van akkor délután alszok akár4-4, 5órát!!hietetlen de ez igaz!!!12km
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, akkor tartsunk ki!

14 hetes vagyok, és sárga folyásom van. Normális?

Pár hete kezd?dött, azt hittem az utrogestan miatt sárga, de már abbahagytam a gyógyszert és még mindig az. Elötte fehér volt... A dokim nem igazán esett kétségbe mikor mondtam neki.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális ne aggódj emiatt.Nem szabad minden apróságon rágódni,kétségbeesni mert ezután csak több dolog lesz.Igaz könnyen mondom.Nekem tavaly volt egy vetélésem és én is aggódós vagyok de nem szabad!! Nagyon jó baba várást kívánok! 16 hetes kismami

Szerintem teljesen normális ne aggódj emiatt.Nem szabad minden apróságon rágódni, kétségbeesni mert ezután csak több dolog lesz.Igaz könnyen mondom.Nekem tavaly volt egy vetélésem és én is aggódós vagyok de nem szabad!! Nagyon jó baba várást kívánok! 16 hetes kismami
én ma töltöttem a 14hét 5.napját. Nekem is kellett utrogesztánt alkalmaznom, és nekem ios sárgás a folyásom. 2 hete hagytam abba, és sárga. De én ezzel nem foglalkozom. Ha babrnul, vagy vérzek akkor kapok frászt....

14 hetes terhes vagyok 2 hete nyugtalanul alszok ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. A vége felé még átvirrasztott éjszakáid is lesznek. :) 37 hetes kismama

Teljesen normális. A vége felé még átvirrasztott éjszakáid is lesznek. :) 37 hetes kismama
Igaza van az elõttem szólónak, bár még egy kicsit korai ez. Én inkább álomkóros voltam ilyenkor, este 8-kor már aludtam. Most 34 hetesen örülök ha elalszom éjjel 1-2 körül és mondjuk alszom reggel 8-9-ig. De hozzáteszem, h. ezt valamikor több részletben, szóval nem ritka ha 4-5 órát alszom csak ténylegesen.
Nem akarlak elkeseríteni, de lesznek még a terhesség alatt álmatlan éjszakáid bõven. Hol azért, mert aggódsz a baba miatt, vagy hogy jó anya leszel-e, vagy egyszerûen azért, mert a nagy hastól képtelenség jól aludni. Vagy sokat kell majd pisilni. Vagy zsibbadni fogsz. Vagy vagy vagy.... De megéri :) Kitartás :) :) Üdv, 1 hónapos édesanya

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!