Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes napos kismama vagyok (2 db)

14 hetes és 5 napos kismama vagyok és aggodom. Volt már más is így?

Az els? lányommal 20.hétig csak 4kg-ot hiztam és 19.hétt?l látszodott a babapocim, ezzel a terhességgel minden másabb már hiztam 6 kg. és kismamaruhát kell hordanom, már mindenki észreveszi, hogy babás vagyok, ezzel nincs is gond, de ez a hirtelen nagy has aggaszt és a hizás is pedig nem eszem többet s?t vigyázok is a megfelel? táplálkozásra, nem eszem édességet nem iszom cukros üdit?t csak ásványvízet és a sok szénhidtátot is kerül?m, és tornázom is. Van olyan kismama aki úgyancsak ilyen problémával szenved, és megfog szünni ez a hirtelen hizás?

Legjobb válasz: Ha minden más rendben van (vér- és vizeletvizsgálatokor is) akkor ne aggódj. Minden terhesség más és más.

Ha minden más rendben van (vér- és vizeletvizsgálatokor is) akkor ne aggódj. Minden terhesség más és más.
2. vagy többedik babánál sokkal hamarabb látszik a pocak. Barátnõm 3. gyermekét várja, 4-5 hónaposan akkora volt a hasa, mint nekem olyan 7 hónaposan. Pedig egyáltalán nincs is hasam, sõt. Szerintem az a 2kg plusz, ami a különbség a két terhesség alatt az semmi. Egyáltalén nem jelenti azt, hogy a végére többet fogsz hízni, mint az elõzõ babánál. Boldog babavárást! :) 35 hetes kismami
Elõzõnek igaza van. Második-többedik terhességnél már mások a szövetek, hamarabb meglátszik a pocak. Ez természetes és normális.
Szia! Én 25 hetes vagyok most, és eddig 4kg-ot híztam. Ne aggódj a súlyod miatt, az a lényeg hogy a pici jól van. Ha aggodalmad van, beszélj az orvossal, de szerintem nincs baj :-) boldog babavárást
SZia! Én elsõbabás vagyok, de hozzád hasonlóan, már híztam a 15. hétre 5 kg-t és látszik rendesen a pocim. Már a 12. héten is csak kismama nadrágba fértem bele, de nem aggódom, amíg a doki vagy a védõnõ nem aggódik. Márpedig õk nem teszik :-) Nekem nagyon lelassult az anyagcserém és többnyire 1 plusz kg nem is a hízás, hanem a székrekedés. Ez nem túl jó, de már mindent kipróbáltam és semmi nem hat. A doki azt mondta, ezzel jár, úgyhogy kibírom ezt is :-)
vérnyomás, suly, vizelet vizsgálat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!