Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes hetek óta (2 db)

14 hetes vagyok, hetek óta nagyon fáj a derekam, korai azt mondják, dfe akkor is fáj... Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Sajnos nem sokat tehetsz. Tornázz egy kicsit, ha lehet tornáznod. Sajnos semmilyen kenõcsöt, krémet nem lehet használni. Én is derékfájós vagyok és rákérdeztem az orvosnál, hogy bekenhetem-e valamivel, de azt mondta nem. Üdv, 32 hetes kismama

Szia. Sajnos nem sokat tehetsz. Tornázz egy kicsit, ha lehet tornáznod. Sajnos semmilyen kenõcsöt, krémet nem lehet használni. Én is derékfájós vagyok és rákérdeztem az orvosnál, hogy bekenhetem-e valamivel, de azt mondta nem. Üdv, 32 hetes kismama
Szia! Ennyi idõsen nekem is fájt. Nekem bevált az aerobiclabda. Azon szoktam ülni. Sokat segít, késõb meg majd, amikor már a szeméremcsontod is szét akar szakadni, valóságos áldás lesz.
Szia!Nekem magneB6 mondtak, irtak, védõnõt kérdeztem, azt mondta jo rá.Most akarom én is szedni, probáld ki.24 hetes kismami

Hogy lehet megszüntetni a magas vérnyomást? 14 hetes terhes vagyok és 143/86-ot mértek legutoljára és elszörnyülködve halgattam, milyen súlyos komplikációt okozhat a magas vérnyomás a 20. hét után.

14 hetes terhes vagyok és 143/86-ot mértek legutoljára és elszörnyülködve halgattam, milyen súlyos komplikációt okozhat a magas vérnyomás a 20. hét után.

Legjobb válasz: Ezt mindenképpen csak orvossal állíttathatod be.Van olyan vérnyomáscsökkentõ amit lehet terhesen is szedni.De ha eddig jó volt a vérnyomásod,akkor biztosan oka van annak,hogy most magas.Ki kell vizsgáltatni.

Ezt mindenképpen csak orvossal állíttathatod be.Van olyan vérnyomáscsökkentõ amit lehet terhesen is szedni.De ha eddig jó volt a vérnyomásod, akkor biztosan oka van annak, hogy most magas.Ki kell vizsgáltatni.
Elsosorban el kell menni kardiologiara, ott csinalnak EKG-t es az orvos ir gyogyszert, amit szedhetsz (Dopegyt)Van olyan hogy vernyomas ami mar megvolt terhesseg elott es van olyan ami rendkivul veszelyes, ami terhesseg alatt jelentkezik.Ne hanyagold, mert kihatassal van a babara.
Szia.Hol mérték, tanácsadáson?Mert nekem pl. ott volt hogy 160 is volt.Erre csináltak mindenféle vizsgálatot, és kiderült hogy csak izgalom hatására megy fel a vérnyomásom, úgymond fehérköppenyszinróma.Ha nekem más méri, mindig magas lesz, annyira tudok izgulni.De itthon mindig normális magamnak. Te nem tudod mérni otthon magadnak?Mert az kideríthetné.De persze a dokit nem kerüld meg. Amúgy a tiéd még nem olyan nagyon vészes, persze nem jó, de ne ilyedj meg.
Szia! nekem is magas volt! Aztán nyugodtabbra vettem a figurát. Vettem vérnyomás mérõt itthon mérem azóta is napi 3-4szer! És szinte mindet sótlanul fûszer mentesen eszek! 2 hét alatt helyre állt a vérnyomásom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek vele!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!