Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes a 4D (9 db)

14 hetesen a 4D ma kislányt mondott! Tapasztalatok? !

Legjobb válasz: Nekem 15 hetesen mondott kislányt, és kislányom lett.

Nekem 15 hetesen mondott kislányt, és kislányom lett.
Nekem is 14 hetesen kislanyt mondott a 4D. Most vagyok 34 hetes es mar tobbszor megmutatta magat a kis huncut, hogy valoban lany lesz. Boldog babavarast! 34 hetes km

Ha 14 hetesen megyek 4D-re megtudják már mondani 100%-ra a babám nemét?

Tudom hogy ilyenkor még "picike" (26.héthez képest)de annyira kíváncsi vagyok már, hogy minden rendben van-e 100°%-osan vele és hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. Volt valaki közöttetek aki 14 hetesen volt? vélemények? esetleg tennétek fel fotót?

Legjobb válasz: Sztem 100%ra még ekkor elég nehéz. Tapasztalt szonográfus viszont nagy eséllyel mondhat vmit mint pl Hajdú Krisztina aki a baba formáját tekintve is von le következtetést a nemet illetôen. Én tegnap voltam 16+5 ösen és nagyon látványos volt a baba neme:) Tündérkertben voltam Baráth Zsuzsánál nagyon elégedetten távoztunk:) Ime a kép: http://kepfeltoltes.hu/120509/BABY_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sztem 100%ra még ekkor elég nehéz. Tapasztalt szonográfus viszont nagy eséllyel mondhat vmit mint pl Hajdú Krisztina aki a baba formáját tekintve is von le következtetést a nemet illetôen. Én tegnap voltam 16+5 ösen és nagyon látványos volt a baba neme:) Tündérkertben voltam Baráth Zsuzsánál nagyon elégedetten távoztunk:) Ime a kép: http://kepfeltoltes.hu/120509/BABY_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én 13+1 voltam, mikor mentem uh-ra. 70%-ra mondta a doki, hogy fiú. De 2D-n lehetett látni, 4D-n ilyenkor még nem annyira.
én megvártam a 18. heti genetikai UH-t, ott is tisztán látszott már a kukaca :) 4D-re majd csak 24. hét után megyek, akkor már igazán babás! boldog babavárást!
13+1 hetesen voltam 4D-n és nekem azt mondta a dokinõ, hogy könnyen össze lehet téveszteni ilyenkor még, inkább nem mond semmit.Ilyenkor még nem 100% 22hkm
17 hetesen voltam 4D uh-on, de csak 2D-be látta a szonográfus hogy kisfiú :) http://kepfeltoltes.hu/view/120322/sdhce_www.kepfeltoltes.hu.. Szerintem várj még legalább 2 hetet :) 24 hkm
6.vagyok Tudom, hogy nehéz, de bírd ki, ezért ne adjál ki pénzt.Én 20 hetesen voltam genetikain, akkor rákérdeztem, hogy a nemét lehet e tudni és csak annyit kaptam válaszként, hogy kislánynak gondolom.Nem mutatott meg semmit, csak ennyit mondott.Nagyon mérges voltam, hogy eddig vártam és csak ennyivel szúrják ki a szemem.Úgyhogy erõt vettem magamon és várok még pár hetet, 27-28.hét környékén meg megyünk 4Dre, az lesz a biztos.Akkor már érdemes érte kifizetni azt az összeget. Legyél türelmes, hidd el(tudom mindenki ezt mondja), de az a fontos, hogy minden rendben legyen a babáddal. 22hkm
2. vagyok: igen kisfiú!:) és köszönöm a gratulációt!:)
Én kereken 14 hetesen voltam, és megmondták a nemét. Direkt rákérdeztem elõtte emailben, hogy ha erre vagyok kíváncsi, mikor menjek leghamarabb, azt a választ kaptam, hogy 14-15 hetesen már meg tudják mondani. :) Képek: http://kepfeltoltes.hu/view/111128/14_HETESEN_36_www.kepfelt.. http://kepfeltoltes.hu/view/111128/14_HETESEN_31_www.kepfelt.. Ezeken látszik a kuki. A 3. meg hogy milyen volt a pofija: http://kepfeltoltes.hu/view/120510/14_HETESEN_23_www.kepfelt.. 38 hkm
Hááááát én várnék vele még pár hetet. Nem bírtam magammal, 15 hetesen elmentem 4D-re, ahol mondta a hölgy, hogy kisfiú, még mutatta is a kukacát, bár én nem láttam. Végig azt mondta, hogy kisfiú. Mivel nem láttam a bizonyítékot, másnap! elmentem a kórházba, ahol tapasztalt szonográfusok vannak, na ott már kislány volt :) Azóta voltam amniocentézisen, abból már biztosan kiderült, hogy tényleg kislány. :) Kidobtam az ablakon 10 ezer forintot :S 23hkm
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha a baba neme miatt mennénk fõként 4D-re 14-15 hetesen akkor még nem tudják megmondani 100%-ra. Akkor lehet várunk..hátha megmutatja magát a 18.heti UH-on Pedig már annyira kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Szép lett a kép. Tisztán kivehetõ hogy kisfiad lesz :) gratulálok hozzá
kisfiú :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igazán jó képek lettek :-)

14 hetesek vagyunk, érdemes lenne bejeltkeznem 4d-s uh-ra? Szfvárra mennék, állítólag 2-3 hét a várakozási idő. Akkor már látszana jól a babó?

Legjobb válasz: Ha csak egyszer szeretnetek menni, akkor en inkabb kicsit kesobb mennek, mondjuk a 25. het kornyeken. A genetikait ugyis megcsinaljak alapbol, mindegy, hogy magandokid van, vagy sztk-s rendelesre jarsz, nem? Csak azert mondom, mert minel kesobb mesz annal pufibb a baba es az arca annal olyanabb, mint amilyen szuletesekor lesz. A fiammal kerek 29 hetesen voltunk, akkor mar egyaltalan nem tunt sovanynak, es tenyleg nagyon hasonlitott a szuleteskori pofija a 4d-s kepekhez. Igaz, ekkor mar nagyon nagy volt, mozogni nem tul sokat lattunk, de ugyanugy megmertek mindenet, amit csak lehetett, nem csak mozizas volt. Most a 2. babaval a 16. heten megyunk, de szivem szerint kesobb mennek, a 25. het korul, hogy mar ne is legyen sovany, de meg mozgolodjon is tobbet, mint anno a fiam. (Csak eppen kesobb mi nem nagyon tudunk, mert kulfoldon elunk, de Magyarorszagon jarunk 4D-re, mert itt nagyon draga es az egesz babavaras alatt csak a 16. heten leszunk ott, tehat csak most mehetunk.)

Ha csak egyszer szeretnetek menni, akkor en inkabb kicsit kesobb mennek, mondjuk a 25. het kornyeken. A genetikait ugyis megcsinaljak alapbol, mindegy, hogy magandokid van, vagy sztk-s rendelesre jarsz, nem? Csak azert mondom, mert minel kesobb mesz annal pufibb a baba es az arca annal olyanabb, mint amilyen szuletesekor lesz. A fiammal kerek 29 hetesen voltunk, akkor mar egyaltalan nem tunt sovanynak, es tenyleg nagyon hasonlitott a szuleteskori pofija a 4d-s kepekhez. Igaz, ekkor mar nagyon nagy volt, mozogni nem tul sokat lattunk, de ugyanugy megmertek mindenet, amit csak lehetett, nem csak mozizas volt. Most a 2. babaval a 16. heten megyunk, de szivem szerint kesobb mennek, a 25. het korul, hogy mar ne is legyen sovany, de meg mozgolodjon is tobbet, mint anno a fiam. (Csak eppen kesobb mi nem nagyon tudunk, mert kulfoldon elunk, de Magyarorszagon jarunk 4D-re, mert itt nagyon draga es az egesz babavaras alatt csak a 16. heten leszunk ott, tehat csak most mehetunk.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! A Sziget utcába megyek, nem tudom ott konkrétan ki csinálja majd, nem jártam még ott? Miért? Van valami rossz tapasztalat a Deákékkal kapcsolatban?
bocsi! Ugye nem a Deákékhoz mész?
Szia, mi 2-szer voltunk, a 16. heten, rogton kiderult, hogy kisfiu, es a 32. hetig, ott meg gyonyoruen latszott az arcocskaja! Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek. Jövõ hét péntekre kaptam idõpontot, az betöltött 15. hét - 16. hét fele lesz. Már most nagyon izgatott vagyok, remélem megmutatja kukacos e vagy nunis. :) Szép napot mindenkinek!
A 2. genetikai uh a 18-20.hét között esedékes. Szerintem menj akkor, s így két legyet ütsz egy csapásra. :) Itt megnézheted, hogy kb. mire számíts! :) ) http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=18
Mi a 20-ik héten voltunk, ott derült ki hogy kislány, és amikor megszületett teljesen olyan volt az arca, mint a képen amit kaptunk, pedig még csak félidõs volt amikor készült:)
Mi a 13.héten voltunk 4D-n, a szonográfusnak egyértelmû volt, hogy genetikai uh-t is csinál. Ha bejelentkezel, mondd azt, hogy genetikai ultrahangra és babamozira kérsz idõpontot. Ha még nem voltatok 4D-n, biztosan nagy élmény lesz! :) Sok boldogságot! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ha elmegyek a 18-20. hét körül, akkor automatikusan genetikai uh-ot csinálnak 4d-vel, vagy külön kell szólni, hogy nem csak mozizni akarok?
szia.Attól függ hová jelentkezel be, nekünk nem volt ennyi a várakozási idõ, talán pár nap volt.Mi a 29, héten mentünk.mert csak egyszer terveztük a 4 d uh-t.igy olyan idõbe akartam menni amikor már nagyon babás, és igy is lett.Szopizta az ujját, ásított, mosolygott, nyitogatta a szemeit, húú nagyon nagy élmény volt.
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál.


Volt valaki 12-14 hetesed 4d uh-on? Érdemes ilyen korán szeretném biztosra tudni, hogy minden rendben és ha lehetne a baba nemére is kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: 13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).

13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).
16 hetes korra fejlõdik ki a baba nemi szere teljesen, ezért mondják csak meg 18 hetes Ultrahangon hogy mit is vársz! Ne menj még, nem lesz nagy élmény, nem az igazi még az arca, soványka is. Olyan 24 hetese érdemes elmenni! Inkább a Down kór szûrést csináltasd meg, az integrált tesztet, az jobban szûr ebben a korban, mint az uh. A 3D nem mindig nõgyóGyász végzi, sokszor csak egy radiológus, ahol leméri neked a babát, és inkább BabaMozi, mint vizsgálat! Na meg 18-24 hét között látszik csak meg sok rendellenesség. Ha van 2x 10-14 ezer forintod rá, akkor menj el, de biztos hogy Vissza akarsz majd menni késõbb, mert nem lesz az igazi.
Szia! En is 13 hetesen voltam eloszor. Nagyon alaposan meg tudta vizsgalni a babat, bar szepnek nem volt mondhato:P Azt is meg tudta mondani hogy 99.9% hogy kislany, bar ahhoz a sima 2Ds nezetet hasznalta, ami sokkal jobb minosegu/felbontasu kepet adott mint a dokim gepe. Szoval az egy dolog hogy a sima ultrahanggal nezik meg, akkor is biztosabbat tudnak mondani, egyszeruen mert jobb a gep, es a kep amit mutat. Jo babavarast!:) 24+1
Ja meg annyi hogy igaza van az elozonek, ha nem tervezel tobb 4D latogatast akkor semmi keppen ne menj ilyen koran, mert még nem latszik semmi az arcabol, csak a nagy homloka, az ufoszeme meg a pici szaja...eleg morbid. A legjobban a 26-28. het korul latszik hogy milyen lesz majd kint, mert akkor meg van helye es nincs az egesz gyerek az arca ele hajtogatva, viszont mar van az arcan meg a testen egy kis háj, es szep gombolyu, egeszen babaformaju.
Én múlt héten voltam integrált teszten, ott 4D-n is nézték a babát és nagyon klassz volt, szerintem megéri már ilyenkor is elmenni.
Szerintem mindenképp megéri elmenni!! 13 hetesen voltunk elõször és már akkor megmondták a nemét, ahogy barátnõimnek is meg tudták mondani ennyi idõsen. Arról nem beszélve, hogy -fõleg, ha elsõ baba- óriási élmény!! Persze még csontik ilyenkor, mégis látod mindenét, látod, ahogy izeg-mozog mindene, és hogy már ennyi idõsen egy komplett kis emberke.

13-14 hetesen szeretnénk menni 4D-re, elsősorban hogy megtudjuk a baba nemét. A Genesis és a Kárpát u. között vacilálunk, szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Ismerõsöm a Kárpát utcában volt, csupa jót mesélt, 13 hetesen megmondták a baba nemét nekik. A másikról nem hallottam semmit még. Mi is gondolkoztunk, de végül kivárjuk a 19 hetes uh-t. 18 hetes km

Szia! Ismerõsöm a Kárpát utcában volt, csupa jót mesélt, 13 hetesen megmondták a baba nemét nekik. A másikról nem hallottam semmit még. Mi is gondolkoztunk, de végül kivárjuk a 19 hetes uh-t. 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, valószínûleg a Genesisbe megyünk. :)
4D Genesis!!!!' 1 órás vizsgálat!Nagyon kedves a hölgy és türelmes!!! Nálunk nem tudta megmondani a nemét , mert állandóan takarta magát !2 hét múlva visszahvott az is fél óra volt!! Ezért nem kellett fizetni, mert az elõzõnél nem látta a nemét!!Egyébként 10.500Ft + 1500 ha kérsz lemezen képeket!!
A Kárpát utcait nem ismerem, de a Genesis nagyon jó, tudom ajánlani. Szerintem már mindegyik ugyanazt tudja kb. Azt válaszd, amelyik közelebb van. (Az is igaz, hogy egyszer voltam olyan helyen, amelyik nem tetszett és nem ajánlanám. A Dori ultrahang a Savoya parkban.)
Nekünk 12 hetesen meg tudták mondani a baba nemét. 18 hetesen is voltam 4D-n és még megyek. Attól, hogy valaki elmegy 13-14 hetesen, elmehet késõbb is, amikor már élvezhetõbb lesz.
Mi a Kárpát u.-ba járunk. Nem bántuk meg. Min. 20-30 perces vizsgálat, profi, megbízható szonográfus, figyelmesek, minden kérdésre választ kapsz. Óriás monitoron figyelheted az eseményeket! Apa, gyerek, mindenki bemehet a vizsgálatra. Képet, zenés felvételt kapsz. Ajánlom!
Szia! Mi 12 hetesen voltunk, már akkor megmondták, hogy kislányunk lesz, és az is lett :)
Én is a genesist ajánlom, de szerintem ilyenkor még nem fixre mondják meg a baba nemét. Elsõ terhességnél 2-szer voltunk a genesisben, másodiknál 3-szor, mindig nagyon elégedettek voltunk.
Genesis!
Én nem mennék ilyen korán, nem szépek még a babák, nem olyan kis pufik mint mondjuk 26. hét körül.Meg nekem nem volt mindegy h ha megyek, mit látok, pénzt kidobni meg nem akartam....mindegy h ha pár héttel késöbb tudtam meg a baba nemét.

Mennyi az eselye hogy 14 hetesen 4d-n meg tudjak mondani a baba nemet?

Legjobb válasz: Egy gyakorlott szonográfus biztosan meg tudja mondani.

Egy gyakorlott szonográfus biztosan meg tudja mondani.
Nagyon pici még, nem mondják meg 100 százalékra.Inkább légy türelmes.
Van rá nagy esély, tapasztalt szonográfus akár 2D-rõl is megmondja. Persze ekkor még tényleg nem 100%, mert csak pici szögeltérés van az ilyenkor még igen hasonló ivargumók között.
Én 13 hetesen voltam és láttuk a kukiját:) Utána héten mentem a saját dokimhoz, és ott sima 2D-n is láttuk hogy kisfiú:)

14 hetes terhességnél a 4D UH ki tudja-e mutatni, hogy meg van-e mindkét keze, lába, ujjai, stb.? Jól lehet majd látni?

Legjobb válasz: Szerintem biztos, hisz már kifejlett babáról van szó. Bizti szép élmény lesz.:-)

Szerintem biztos, hisz már kifejlett babáról van szó. Bizti szép élmény lesz.:-)
14 hetesen mar az egyszeru uh-n is latszanak(megszamlalhatoak) a vegtagjai. En 17 hetesen voltam 4d-n es akkor megszamolta az orvos az ujjait is, megszamolta a kamrakat is a szivben, meg szinte mindent meg tudott mar nezni. Kellemes babavarast!
12 hetesen megszámoltuk az ujjait, láttukk a kis orrát, és ficánkolt, mint egy kiscica. :)
Én 4D UH-n 13 hetesen azt is világosan láttam, hogy kisfiú. Nam az orvos mondta, hanem a saját szememmel láttam. Hatalmas élmény volt!
igen es igazuk van a valaszoloknak, de a hagyomanyos uh-n is jol latni es kevesebbe kerul.mi kulfoldon elunk 2.babankat varjuk az elso 8 honapos, de mi nem csinaltattunk, jo az elsovel igen de rajottunk hogy ezen a penzen valami szepet is vehetsz neki ami hasznos is lesz.mindenki maga tudja, az biztos hogy nagyon szep emlek.
IGen

Szerintetek ha 14-15 hetesen elmegyek egy 4D uh-ra, ott megtudják már mondani a baba nemét?

Persze ha a baba mutatja magát :)

Legjobb válasz: Igen látják már. Bnõmnek 12 hetesen megmondták 4D-n hogy kisfia lesz :) Boldog Babavárást 32hkm

Igen látják már. Bnõmnek 12 hetesen megmondták 4D-n hogy kisfia lesz :) Boldog Babavárást 32hkm
Sok mindentõl függ. Nekem a 12. heti simán megmondták, hogy kislány, a 20. hetin megerõsítették. 28. hétre tervezem a 4D-t, mert akkor már olyan igazi babás lesz. Elméletileg már megtudja mondani egy jó szonográfus.
Igen :) jó eséllyel. Mi a 12. heti uh-t 4d-vel összekötve csináltattuk meg, és megmondták, hogy fiú. Ezt megerõsítették azóta többször is :) )
Ilyenkor már igen biztosra megtudják mondani, de csak abban az esetben ha a baba is úgy fekszik, ha nagyon takarja, akkor sajnos nem látszik.Elsõ lányomnál már 12 hetesen megmondták a 2.nál csak 20 hetesen , addig takarta magát.
Szerintem igen, nekem a 14. héten a sima 2D-n is már lányt valószínûsített az orvos, 19 hetesen voltunk 4D-n ott egyértelmûen látható volt h Kislányunk lesz :) A 4D-n egyébként megpróbálják "mozgásra" bírni a Babát, h minél többet lássatok belõle. Ha budapesti vagy és nincs még idõpontod, ajánlom a 4D Genesis-t, tündériek voltak, végtelenül kedvesek, viccesek :)
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, majd Debrecenbe fogok menni, de azért köszönöm szépen :)
Nekem sima 2D genetikai ultrahangon a 12. héten megmondták, hogy kislány.

14-15 esetleg 16 hetesen megéri elmenni 4D-s Ultrahangra? A neme látható lehet?

Karécsonyra szeretnék kedveskedni vele a páromnak.Mivel szegény külföldön van és még nemtudott velem uh ra jönni.

Legjobb válasz: Érdemes. Mostanában érdemes, mert amikor már nagyobb a baba, alig látszik valami. A neme is látható, ha mutatja a pici.

Érdemes. Mostanában érdemes, mert amikor már nagyobb a baba, alig látszik valami. A neme is látható, ha mutatja a pici.
Ha ilyen a szitu és van rá fedezet, akkor próváljátok ki, remélhetõleg szépen látszani fog a picúr. Mégha a neme nem is. :) Én anno 21 hetesen voltam (egyébként még ennél is késõbb javasolják, de akkor már csak egyes testrészei látszanak, mert túl nagy...) és nagyon megérte. Szépen látszott, hogy kislány és így még egészben is megcsodálhattuk, hogy mit mûvel. Most is ugyanígy szeretnénk menni, hogy legyen összehasonlítási alap.
Szia! Nekem 4d uh on mar 12 hetesen mondtak, h fiu, nem hittem. Aztan 16 hetesen, sima uh on latszott, h valoban kisfiu. Ugyhogy igen, 16 hetesen siman latni a nemet. Es ha ugyes a szonografus, akkor meg is mondja 100 szazalera. Olyan nincs, h nem lehet latni, nekem anno elso terhessegnel egy nagyon progi szonografus dr no elmagyarazta, h addig kell ovatosan bokodni a pocakot, ameddig ugy fordul a baba, h megmutatja magat.
En most vagyok 12 hetes eppen ma megyek a 12.heti uh-ra. En is ugy tervezem, hogy 14-16 hetesen megyek 4d-re azt hallottam, hogy akkor a legnagyobb elmeny, bar a baba egy picit meg sovanyka :)
Én direkt megkérdeztem emailben a 4dgenesist, azt válazolták, hogy 14-15. héten már meg tudják mondani a nemét, ha nem takargatja magát. Mi 26-án megyünk, pont 14 hetesen. :)
Szia! Én 14 hetesen is voltam uh-n, sima 2D-n látta a doki hogy 90%kislány! Tudta hogy fiút szeretnénk (már van egy lányunk)És mutatta nekünk, hogy ha kukacos lenne, akkor ott már látszódni kellene....De még nme biztos! Persze nme vagyunk elkeseredve, csak jólett volna 1-1! :)
16 hetesen voltam, abszolút megéri! Nekünk meg is mutatta a férfiasságát ;) Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes!Most voltam nyakiredõn.És felejthetetlen élmény volt ahogy mocorgott meg mutogatta a kis kezét.Csak a lábaközé nem lehetett belátni.
szerintem 16-tól már nemet tudnak mondani ha jól fekszik. mi akkor voltunk és egyböl megmondta a doki. 20-ik hét fölött szerintem unalmas a 4d. akkor már csak részei látszanak a babának, szinte csak fekszik. az enyém 16 hetesen egy egész müsort lejátszott amin nagyon jót derültünk, a barátnöm 30-ik hetijén meg uncsiztunk, mert a lényeget láttuk aztán semmi nem történt.
Most hány hetes vagy? Én a 14.hétben vagyok. És mikor érdeklõdtem a 4d felõl, többen azt mondták, hogy akkor már érdemes a 18.hétig várni és a 4d-vel együtt megcsináltatani a genetikai vizsgálatot. Mi dec.21.-én fogunk menni, és saját magunknak szánjuk karácsonyi ajándéknak:) Amugy több ismerösõmnek is meg tudták mondani a 16.héten is a nemét, de szerintem elõbb ne menj. Nálunk a 12.hetin felmerült, hogy ugy néz ki, hogy kisfiú, de majd kiderül. Jó babavárást.
Szia. Én 15 hetesen voltam a dokimnál sima Uh-n és már láttuk a kis kukit! szóval ha mutatja magát a bébi akkor tuti látszik már a 4d-n minden. Persze ha a baba is azt akarja. Lányommal mikor terhes voltam csak a 20. héten láttuk meg a lényeget. addig takargatta magát. Ez a bébi pedig úgy kitárulkozott hogy a doki azt mondta ilyen a lányoknak tuti nincs! :) Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!