Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes Nagyon kívánom a szexet, (2 db)

14 hetes vagyok. Nagyon kívánom a szexet, a férjem viszont annál kevésbé - kezdeményezésemre jó párszor együtt voltunk, de a részéről semmilyen eredménnyel. Normális ez ilyenkor a pasiknál vagy kezdjek aggódni?

Azt mondta, hogy neki a baba meg én vagyunk most a legfontosabbak, most a szex egyáltalán nem játszik kiemelked? szerepet. Korábban minden rendben volt ilyen téren.

Legjobb válasz: Szia Ezt a kerdest ma En is feltettem itt,mert ugyan ez van nalunk is.Ha En probalkozom akkor egyutt vagyunk es ugy ahogy Te is irtad semmien eredmeny a reszerol,aztan mar jo ideje nem is probalkozom,eddig vartam,h hatha O is esetleg elkezd probalkozni,de semmi. Olvasd el,h nekem milyen valaszokat irtak,es tenlyeg lehet,h igazuk van,de akkor is olyan csunyanak es rossznak erzem magamat,h azt el sem tudom mondani. Fel a fejjel,biztosan megoldodik mindkettonknel ez a dolog. Boldog babavarast kivanok 21 hetes kismama

Szia Ezt a kerdest ma En is feltettem itt, mert ugyan ez van nalunk is.Ha En probalkozom akkor egyutt vagyunk es ugy ahogy Te is irtad semmien eredmeny a reszerol, aztan mar jo ideje nem is probalkozom, eddig vartam, h hatha O is esetleg elkezd probalkozni, de semmi. Olvasd el, h nekem milyen valaszokat irtak, es tenlyeg lehet, h igazuk van, de akkor is olyan csunyanak es rossznak erzem magamat, h azt el sem tudom mondani. Fel a fejjel, biztosan megoldodik mindkettonknel ez a dolog. Boldog babavarast kivanok 21 hetes kismama
szia! csak megnyugtatni szeretnélek, ez természetes, sok férfinál elõfordul. van kinél elmúlik azzal, hogy "megszokja" a gondolatot, h baba van a pocidban, van kinél végig fenn áll ez a nem tul jo dolog. De szülés után ez nyomtalanul elmúlik, hiszen csak a babát félti!!! Ne aggódj, és ne erõltesd. helyette lasan próbáld rávenni pettingre, orális szexre, és fokozatosan õ is valószínûleg el fog oda jutni, hogy szeretkezne veled. hajrá, és sok sok türelmet!!!!!!
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet, s néhány nappal ezelõtt leültünk beszélgetni. Kiderült, hogy sokkal borusabbul látom a dolgokat. Párom elmondása szerint minél nagyobb a pocakom, annál jobban kíván, de!! Az elsõ trimeszterben én nem kívántam. Állandóan rosszul voltam, féltettem a babát, stb. Sok ok miatt utasítottam el a közeledését. Feladta. Ö bármikor kész szeretkezni, csak nekem kell jeleznem ezt, ugyanis fél az ujabb elutasításoktól. Szerinten az elsõ idõszakot a férfiak is megsínylik. Értik õk, hogy baba, meg ilyesmi, de szerintem õk úgy is érzik, hogy az elutasításokkal kicsit "sárba tiporjuk" a férfiasságukat.

14 hetes kismami vagyok! Nem kivánom a szexet mitől lehet ez? a 12. -ik hétig nagyon hányingerem volt, de addig aránylag elfogadható volt a szexuális vágyam most meg semmi:(nagyon nagyon szeretem a kedvesem, nem értem miért van az hogy nem kivánom!?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak átmeneti állapot, hormonok is okozhatják, nyugodj meg! Nálam is volt egy ilyen pár hetes idõszak, de azóta minden rendben, sõt jobban kivánom, mint valaha.. :-) Beszélj a pároddal, meg fogja érteni. Terhesség alatt rengeteg testi és lelki változáson megyünk keresztül.

Szerintem ez csak átmeneti állapot, hormonok is okozhatják, nyugodj meg! Nálam is volt egy ilyen pár hetes idõszak, de azóta minden rendben, sõt jobban kivánom, mint valaha.. :-) Beszélj a pároddal, meg fogja érteni. Terhesség alatt rengeteg testi és lelki változáson megyünk keresztül.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszod!igen beszéltem vele és a világ legboldogabb embere vagyok hogy épp pont Õ a kedvesem , mert megérti a dolgot csak engem bánt nagyon!Nagyon nagyon szeretem a párom és a picibabánkat nem lehet hogy a féltéstõl van?
Én is nagyon szeretem a páromat és sajnos én sem kívántam a szexet, õ meg nem erõltette/erõlteti. Most már a vége fele járok és még mindig nincs szexuális életünk, fõleg nem olyan amilyenekrõl itt egyesek írnak. De nem vagyunk egyformák viszont abban szerencsések, hogy ilyen társakra leltünk akik megértenek. Amúgy féltd a babót te is és hidd el Õ is. Mindemellett ez nem biztos megnyugtató számodra, mert ha nem jön meg az "étvágyad" késõbb is bánt majd a dolog, legalábbis engem bántott, pedig beszélünk róla, de szerencsére ez nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Csak már azt várom, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba :-)
Nekem is volt az elejen ilyen idoszak, es most sem mondhatnam, h annyira kivannam, vannak napok amikor szeretnem, de legtobbszor En sem erzem. Ez biztos csak a hormonok miatt van, ne izgulj ez el fog mulni, es minden a regi vagy meg jobb lesz mint elotte. Boldog babavarast kivanok 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Olvastam itt olyanokat h akinek kisfia lesz azok az anyukák nem kivánják annyira a szexet?Ti milyen nemû kisbabát vártok?/a mi babócánk ugy néz ki h kisfiú lesz/
Második válaszoló vagyok. Nekünk kislányunk lesz.
Szia!Nekünk kisfiunk lesz és egyáltalán nem kívánom a sexuális életet.Szerencsére a párom sem erõlteti és megbeszéltük majd utánna bepótoljuk.Azt hiszem kétszer ha voltunk eddig együtt a terhesség alatt, de nem igazán volt jó, agyban sajna nem tudtam kikapcsolni és egyfolytában azon filóztam nem lesz e baja, nem fogok e vérezn utánna stb..Elég sok ilyet lehet olvasni itt.Mi is már a félidõt elhagytuk és iagzából nagyon megértõ a párom, ami megnyugtató, de nem tudom mikor fog visszaállni minden a régi kerékállásba.NEm kell erõltetni nektek sem, majd jön amikor jön, minden esetre beszéljetek róla , fõleg ha téged nagyon bánt ez, mert akkor megkönyebbülsz te is és a párod is.22hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!