Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes Nagyon faj, amikor (3 db)

14 hetes vagyok. Nagyon faj, amikor pisilek. Az orvos mar felirt gyogyszert, elmult aztan megint visszajott. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Szia, nem csináltatok egy tenyésztést???Jó lenne, mert akkor tudnánk, hogy milyen baci okozza. Ha nem baci, akkor okozhatja a méhed növögetése, nekem is szokott pl. néha féjdogálni a vizelés végén, de nem csíp. Ha csíp az bizony húgyuti fertõzés jele. Minden nagy dolog után mosakodj meg, mert 99 %-ban a bélflórából fertõzzük be saját maunkat az anatómiai távolság rövidsége miatt. És igyál sokat de nagyon, hogy kimossad a bacikat...ha az. Boldog babavárást!!!Én is 14 hetes vagyok!

Szia, nem csináltatok egy tenyésztést???Jó lenne, mert akkor tudnánk, hogy milyen baci okozza. Ha nem baci, akkor okozhatja a méhed növögetése, nekem is szokott pl. néha féjdogálni a vizelés végén, de nem csíp. Ha csíp az bizony húgyuti fertõzés jele. Minden nagy dolog után mosakodj meg, mert 99 %-ban a bélflórából fertõzzük be saját maunkat az anatómiai távolság rövidsége miatt. És igyál sokat de nagyon, hogy kimossad a bacikat...ha az. Boldog babavárást!!!Én is 14 hetes vagyok!
Szia! Próbáld ki még a kamillateás ülõfürdõt, ne forrót, és tényleg sok folyadék, és jelezd a dokinak, hogy nem múltak el a panaszok.Mindig ürítsd ki a hólyagod az utolsó cseppig.
Menj dokihoz (urológushoz)!!! Mindenképp, mert hugyuti vagy akár vese fertõzés és valószínû gennyes, baktérium okozza. Mikro laborba a vizeletet letenyésztetik és írnak annak megfelelõ antibiotikumot. Valószínû azért fertõzõdtél vissza mert a gyógyszer amit írt arra nem volt érzékeny a baci. Komoly dolog ez, mert átmehet a hüvelyváladékba a baktérium és az nagyon nem jó vagy görcsölhetsz a fertõzés miatt. Nekem az elsõ 6 hónapba folyamatosan ilyen bajom volt most talán sikerült kikezelni. Antibiotikumot meg tudnak olyant írni ami nem árt a babának! De írány a doki!!!

Tegnap olyanokat belenyilalt a pocakomba, hogy szinte fájt a nemiszervem, illetve, amikor pisiltem. Mentruációs görcshöz volt hasonló. Vérzés nem volt. Baj van? 14 hetes nagyon megijedt kismama

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj!Baj akkor lenne,ha iszonyúkat görcsölnél meg véreznél.Ez együtt lehetne gáz,de a hasam nekem is szokott nyilalgatni,pl. mikor beülök a kádba,de én ezt azzal magyarázom,hogy a babóca nem szeret fürdeni:-)A nemi szervem is néha nyilalgat,fura érzés ,de enyhe és észre se veszem és elmúlik hamar.16hetes kismama.... Szedjél MagneB6ot,attól megszûnnek a görcsök.Persze elöbb kérdezd meg a dokid,de szerintem azt minden kismama szedheti.Ellazít kicsit,természetes,hogy feszül,nõl a méhed,a méhed tartó izmok is nyúlnak.A magnézium segít...

Szerintem nincs baj!Baj akkor lenne, ha iszonyúkat görcsölnél meg véreznél.Ez együtt lehetne gáz, de a hasam nekem is szokott nyilalgatni, pl. mikor beülök a kádba, de én ezt azzal magyarázom, hogy a babóca nem szeret fürdeni:-)A nemi szervem is néha nyilalgat, fura érzés , de enyhe és észre se veszem és elmúlik hamar.16hetes kismama.... Szedjél MagneB6ot, attól megszûnnek a görcsök.Persze elöbb kérdezd meg a dokid, de szerintem azt minden kismama szedheti.Ellazít kicsit, természetes, hogy feszül, nõl a méhed, a méhed tartó izmok is nyúlnak.A magnézium segít...
A növekvõ méh okozza a nyilallást...

14 hetes vagyok, nagyon fáj a derekam ami a fenekembe sugárzik. Ágyból felkelve, és bizonyos mozgásoknál nagyon rossz. Mintha nyillalna bele. Másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem a hétvégén volt ilyen.Elég kellemetlen, de szerencsé magától elmúlt. kb. 4 napig tartott.

Nekem a hétvégén volt ilyen.Elég kellemetlen, de szerencsé magától elmúlt. kb. 4 napig tartott.
A kérdező hozzászólása: Örülök neki:) hát nekem változó.egyik nap faj, masik nap nem.jelenleg faj, a sok allas, mozgas miatt.
sya. kepzeld elmult.a.derék fájásom 2hét után. szoritok h.neked is elmuljon hamar
na ezt èn is naon remélem. nagy pocakkal érdekes lenne akár a felülés is mikor ilyen naGyon fáj az ember dereka
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, nem vagyok egyedül.Nekem is este rosszabb. Remelem nem akar végig kísérni.Köszi a válaszokat!
11 hetes vagyok. Nálam detto ugyan ez. Már bolondulok meg néha ugy fáj. Remélem hamar elmulik. ja ami furi h.álltalában estére fájdul meg..
Szintén zenész, 14 hetes és néha mint egy nyugdíjas úgy próbálok felállni az ágyból. Van hogy elõbb csak négykézláb homorítok domborítok az ágy mellett, hogy ne legyen annyira hirtelen a mozdulat.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem már régóta tart, de hol jobban, hol kevésbé fáj. Sokszor ugy állok fel-ülök le mint egy 80 éves.
11 h km
sajna ez én is tapasztalom. De inkább fájjon 1-2x mint h. folyamatosan :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!