Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes A babák ilyenkor már (3 db)

14 hetes vagyok. A babák ilyenkor már pisilnek vagy csak akkor, ha meg születnek?

Legjobb válasz: A babák beleisznak a magzatvízbe és bele is pisilnek. Szopják az ujjukat, megijednek, amikor már hallanak is, tudnak csuklani és látják a késöbbiekben a fényt is, állítolag szép pirosnak. Ha jól tudom, de majd csak késõbb, a szemecskéjüket is nyitogatják. A nationalgeographic-on szokott ilyen ismeretterjesztõ film lenni, próbálj ott utána nézni vagy a neten a weblapján.

A babák beleisznak a magzatvízbe és bele is pisilnek. Szopják az ujjukat, megijednek, amikor már hallanak is, tudnak csuklani és látják a késöbbiekben a fényt is, állítolag szép pirosnak. Ha jól tudom, de majd csak késõbb, a szemecskéjüket is nyitogatják. A nationalgeographic-on szokott ilyen ismeretterjesztõ film lenni, próbálj ott utána nézni vagy a neten a weblapján.
Isznak, tehát pisilnek is. A magzatvíz 3 nap alatt kicserélõdik. Nézd meg a http://www.babazo.hu és a http://www.babanet.hu oldalon, van heti lebontás, szépen írja, hogy mikormit tud és csinál a baba.

14+1 hetes vagyok és ma éreztem valamit a hasam alján, olyan különleges volt, mintha belülről kiakarna jönni valami egy ponton. Érezhetem ilyenkor már a babám?

Nem túl korai még?Nem emésztési szerintem,mert úgy 2-3-szor éreztem délbe,meg most este is.Volt már így ilyen id?sen más is?Ja és els? baba.

Legjobb válasz: Szia!Elképzelhetõ!Az elsõ babámat én is 15 hetesen éreztem meg elõször.

Szia!Elképzelhetõ!Az elsõ babámat én is 15 hetesen éreztem meg elõször.
simán ! az már a baba!!
A babádat érzed!Vannak nõk akik érzékenyebbek és hamarabb érzik a pici mozgását, mint mások.Az elsõvel én 16 hetesen éreztem elõször, a mostani pocaklakómmal már 12, 5 hetesen(sokan csodálkoztak).A dokim szerint már tudom mire kell figyelni és hát a baba is nagy, a méhem meg kisebb.Egyénfüggõ a dolog!Egyre jobban fogod mostmár érezni a kis manódat! Egy 13, 5 hetes kismama
Még annyit hogy 9 hetesnek mérték amikor 10 lett volna. Remélem érthetõen írtam...
13-14. napon volt pé-d + valószínûleg utána is. Nekem is volt egy soron kívüli pé-m (szextõl gyakran van), ezért a baba mindig 7-8 nappal kisebb volt, mint kellene lennie (te babád is ennyivel kisebb). Nincs ezzel semmi baj, módosították a szülés idõpontját, eltolták egy héttel és minden a helyére került. Egyébként ez a pár mm még a mérési hibahatárba is bõven beleférne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most egy kicsit megnyugodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!