Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes és mostanában (6 db)

14 hetes vagyok, mostanába fájdogál a hasam alja és a derekam is szokott. Normális ez? Másnak volt ilyen?

A Magne b6-ot is szedem, naponta 3-at.

Legjobb válasz: Teljesen normalis amit erzel, nyulnak a szalagok, no a mehed! Pihengess, figyelj a folyadek bevitere, es ne stresszelj! Minden rendben van es lesz is :) Sok egeszseget Neked.

Teljesen normalis amit erzel, nyulnak a szalagok, no a mehed! Pihengess, figyelj a folyadek bevitere, es ne stresszelj! Minden rendben van es lesz is :) Sok egeszseget Neked.
Néha nekem is szokott, de inkább szurkál, feszül, és viszket a pocim. 14 hetes 3 napos vagyok. Szerintem is normális, ne aggódj. Én nem szedek semmit rá. Ha fáj akkor feküdj le egy kicsit. A derekam nekem kb 2 hete fájt, úgy éreztem hogy tágul a medencém, mintha szét akartam volna szakadni :) Sok boldogságot! :)

14 hetes vagyok, és mostanában zsibbad a kezem, főleg éjszaka. Úgy érzem már most vizesedem. Mit tegyek?

Kicsit megijedtem. A vérnyomásom alacsony. Most már igyekszem kerülni a sót, és a f?szeres ételeket. Van valami más megoldás is?

Legjobb válasz: Csalantea, zold tea nekem sokat segit. 21 hetesen elkezdtem vizesedni, azota iszom naponta a ket teat, es lement a viz, ujra jo a gyurum ram stb.

Csalantea, zold tea nekem sokat segit. 21 hetesen elkezdtem vizesedni, azota iszom naponta a ket teat, es lement a viz, ujra jo a gyurum ram stb.
Nekem a torna segített. Ha jársz kismamatornára, ott az oktató tud mondani olyan speciális feladatokat, amit otthon is tudsz végezni, naponta 2-3-szor 5-10 percig, és azokat nekem segítettek.
Kézzsibbadásra több magne b 6-ot kell szedni nekem 3x1-et mondott az orvos. 37. hetes kismama

14 hetes terhes vagyok. Mostanában elég sűrűn érzek nyomást és szúrást a méhemnél. Ez normális?

Legjobb válasz: Meg a méhed is nõ, nyúlnak a szalagok, amiatt is érezhetsz ilyen apró szurkálásokat. Üdv: 37 hetes kismami

Meg a méhed is nõ, nyúlnak a szalagok, amiatt is érezhetsz ilyen apró szurkálásokat. Üdv: 37 hetes kismami
Igen, nõ a babucid! :)
IGy van, próbálja a kis kuckóját kialakítani a drága.:) Rendezkedik tologatja a "bútorokat" ez alatt pl. a veséd és ilyesmi. Nekem egyszer úgy megnyomta, hogy 3 napig kezeltek algo-nospás infuzióval.Bár az az én hibám volt mert vesekõvel ugrottam a terhességbe. :) Lesz ez még rosszabb is! ÉN már ugyan megszültem de annyira hiányzik! Szóval ne aggódj, és élvezd ki a terhesség minden pillanatát, mert olyan gyorsan elszáll! 3 hónapos baba anyukája


14 hetes babás vagyok, és mostanában sűrűn előfordul, hogy elcseppen pár csepp vizelet, hiába megyek szinte óránként wc-re. Hogy tudnám ezt megelőzni? Elég kellemetlen érzés.

Már a második babámat várom, az els? császármetszéssel született. Eddig még nem volt ilyen problémám.

Legjobb válasz: Gátizomtornával próbálkozz, terhestornán megmutatják, de vn a neten is meg Dvd-t is lehet kapni.

Gátizomtornával próbálkozz, terhestornán megmutatják, de vn a neten is meg Dvd-t is lehet kapni.

14 hetes terhes vagyok és mostánaban elég sokszor elszédülök az utcán, meg bármikor napközben is, néha mintha elakarnák ájulni. Normális ez?

Legjobb válasz: valószínû,hogy a vérnyomásod rendetlenkedik.érdemes megbeszélned a dokiddal

valószínû, hogy a vérnyomásod rendetlenkedik.érdemes megbeszélned a dokiddal
Szia! mindenkepp doki, es surgosen mert ezzel nem lehet hujeskedni!!!!nem akarlak megijeszteni , de volt egy ismerosom akinel komoly gondok lettek !a magas vernyomas miatt!!

Gyed vagy Gyes? 22 hetes kismama vagyok.2006. 08. 01. és 2007. 03.14. között minimálbérre voltam bejelentve 8 órában, majd 3 hónapig Álláskeresési járadékot kaptam és a mostani munkahelyemen 2007. 06.11. -től dolgozom, de csak 4 órában.

Többen ajánlották, hogy mindjárt a Gyes-t igényeljem, mert alacsony lenne a Gyed-em! Hogy lehet ezt kiszámolni? Lehet ilyet kérni? Els? babánk lesz, úgyhogy teljesen tanácstalanok vagyunk ezügyben! ! !

Legjobb válasz: szerintem ez butaság. A gyes pedig igen alacsony összeg, szerintem menj csak a rendes sorrendben a gyed majd gyes. A gyed az áltagfizetésed 70%-a, csak azt nem tudom pontosan, hogy mennyi idõt néznek, de az álláskeresési járadék is beleszámít ha beleesik az idõtartamba. A gyes pedig a mindenkori örekségi nyugdíjminimummal egyezik meg, ami huszon párezer forint. Ha rákeresel a neten, tuti többet tudsz meg.

szerintem ez butaság. A gyes pedig igen alacsony összeg, szerintem menj csak a rendes sorrendben a gyed majd gyes. A gyed az áltagfizetésed 70%-a, csak azt nem tudom pontosan, hogy mennyi idõt néznek, de az álláskeresési járadék is beleszámít ha beleesik az idõtartamba. A gyes pedig a mindenkori örekségi nyugdíjminimummal egyezik meg, ami huszon párezer forint. Ha rákeresel a neten, tuti többet tudsz meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bár megkérdeztem azóta 1 Tb ügyest, aki azt mondta, hogy inkább az azonnali Gyes-t javasolja, mert az fix 29.000 ft, míg nekem a 4 órás melóm br. 35.000-nek a 70%-a nem 1 nagy összeg! Így szerintem marad a Gyes-es verzió!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!