Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes és már (41 db)

Hány hetesen tudják megmondani hogy kisfu lesz vagy kislány? Most leszek 14 hetes és jövöhét után megyek nögyógyászhoz akkor már megtudják mondani?

Legjobb válasz: Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.

Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.
Szia! Nekem a 18 hetes genetikai ultrahangon már megmondták, hogy fiam lesz. A 4D-s ultrahangon elõbb is látszik ha úgy fordul a baba. Jó babavárást.
Én pont 17 hetesen voltam 4D-n, és fiúra tippeltek. Akkor még csak tipp volt, de azóta már számtalanszor megerõsítették ezt a tényt :-) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D! Már nagyon várom és kiváncsi vagyok hogy nálunk mi lesz;)!
szia! 28 hetes vagyok...eddig akárhányszor rákérdeztem, mindig mást mondott az orvosom..nekem nem látszik egyértelmûen...készülünk lánynévvel és fiunévvel is...:) :)
Utolsó vagyok. Nem nevére, hanem a nemére vonatkozóan.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Mi 20 hetesek vagyunk és még mindig nem tudjuk ki lakik a pocakban.:) )
Én 18. hétben tudtam meg mi lesz, de sima uh-n.

14. hetes vagyok. Már nagyon nagy a hasam, a babával minden rendben. Mikor fogom érezni a mozgását? És miért van az, hogy a méhemet nem nagyon tudom kitapintani?

Legjobb válasz: Mindenkinél változó, hogy mikor érzi elõször a kis pocaklakóját. Én a 16. héten éreztem elõször a buborékozást. A 19. héten pedig már a rugdosást is lehetett érezni, persze még csak gyengéden. 21 hetes kismama

Mindenkinél változó, hogy mikor érzi elõször a kis pocaklakóját. Én a 16. héten éreztem elõször a buborékozást. A 19. héten pedig már a rugdosást is lehetett érezni, persze még csak gyengéden. 21 hetes kismama
Én a 16. héttõl éreztem, hogy mozog, de akkor még alig-alig, ez függ attól is, hogy vékonyabb testalkatú vagy vagy esetleg van egy pici túlsúlyod mondjuk hastájékon. Én nem igazán tapintgattam a méhemet, ebben nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Átlagos testalkatú vagyok, hátulról nem is látszik az állapotom. De oldalról... Olyan nagy! Mindenki meglepõdik, amikor mondom, hogy még csak a 14. hét...
Én még csak 9.hétnél tartok, de nekem is nagy.Nekem mondjuk amúgy nagyon lapos a hasam.
Én a 20. hétben éreztem elõször. Lehet, hogy volt elötte is mozgás, de az én pocakom annyit korgott- morgott, hogy nem tudtam ez az e. Csak 20 hetesen éreztem, hogy ez nem a pocakom, hanem a lakója.
Szia! Én vékony testalkatú vagyok, mégis csak a 21-ik héten éreztem határozotta, hogy õ mocorog. A méhemet én meg sem próbáltam kitapintani soha, az az orvos dolga, emiatt ne aggódj, gondolom jársz dokihoz. Boldog babavárást!

14 hetes és 5 napos kismama vagyok és aggodom. Volt már más is így?

Az els? lányommal 20.hétig csak 4kg-ot hiztam és 19.hétt?l látszodott a babapocim, ezzel a terhességgel minden másabb már hiztam 6 kg. és kismamaruhát kell hordanom, már mindenki észreveszi, hogy babás vagyok, ezzel nincs is gond, de ez a hirtelen nagy has aggaszt és a hizás is pedig nem eszem többet s?t vigyázok is a megfelel? táplálkozásra, nem eszem édességet nem iszom cukros üdit?t csak ásványvízet és a sok szénhidtátot is kerül?m, és tornázom is. Van olyan kismama aki úgyancsak ilyen problémával szenved, és megfog szünni ez a hirtelen hizás?

Legjobb válasz: Ha minden más rendben van (vér- és vizeletvizsgálatokor is) akkor ne aggódj. Minden terhesség más és más.

Ha minden más rendben van (vér- és vizeletvizsgálatokor is) akkor ne aggódj. Minden terhesség más és más.
2. vagy többedik babánál sokkal hamarabb látszik a pocak. Barátnõm 3. gyermekét várja, 4-5 hónaposan akkora volt a hasa, mint nekem olyan 7 hónaposan. Pedig egyáltalán nincs is hasam, sõt. Szerintem az a 2kg plusz, ami a különbség a két terhesség alatt az semmi. Egyáltalén nem jelenti azt, hogy a végére többet fogsz hízni, mint az elõzõ babánál. Boldog babavárást! :) 35 hetes kismami
Elõzõnek igaza van. Második-többedik terhességnél már mások a szövetek, hamarabb meglátszik a pocak. Ez természetes és normális.
Szia! Én 25 hetes vagyok most, és eddig 4kg-ot híztam. Ne aggódj a súlyod miatt, az a lényeg hogy a pici jól van. Ha aggodalmad van, beszélj az orvossal, de szerintem nincs baj :-) boldog babavárást
SZia! Én elsõbabás vagyok, de hozzád hasonlóan, már híztam a 15. hétre 5 kg-t és látszik rendesen a pocim. Már a 12. héten is csak kismama nadrágba fértem bele, de nem aggódom, amíg a doki vagy a védõnõ nem aggódik. Márpedig õk nem teszik :-) Nekem nagyon lelassult az anyagcserém és többnyire 1 plusz kg nem is a hízás, hanem a székrekedés. Ez nem túl jó, de már mindent kipróbáltam és semmi nem hat. A doki azt mondta, ezzel jár, úgyhogy kibírom ezt is :-)


Egyetlen dolog aggaszt a kiskutyammal kapcsolatosan :a szobatisztasag:14 hetes es altalaban a lakasban pisil (tombhaz) az alomra. Baj-e? Mar kint kellene elvegezze a dolgat?

Ugy erzem fontos megemlitenem,hogy ot nehany hetes koraban talaltam egy mezo kellos kozepen. Az elejen nem igazan latott, es csak korbe-korbe tudott jarkalni (az orvos szerint auto uthette meg), mostmar minden rendben vele, a latasa is javul.

Legjobb válasz: soha nem lesz szobatiszta, ha alomra szoktatod, mert nem azt tanulja meg hogy kint piszkítson, hanem bent a lakásban, mivel az alom is bent van ezt olvasd el: [link]

soha nem lesz szobatiszta, ha alomra szoktatod, mert nem azt tanulja meg hogy kint piszkítson, hanem bent a lakásban, mivel az alom is bent van ezt olvasd el: [link]
14 hetesen már meg kellett kapnia az összes oltását. Nem lesz könnyû dolgod rászoktatni, hogy ne a lakásban ürítsen, de nem lehetetlen.
kb 6 hónapos korukra tudják szabályozni a záróizmaikat, addig nem is várható tõlük teljes szobatisztaság...és igen, neked kell rászoktatnod arra, hogy kint végezze el, ez pedig csak úgy fog menni, ha leviszed...esetleg az elején alomtálcával együtt, és nagyon megdícséred ha megy neki...vagy az alomtálcából kiveszel egy lapáttal egy kicsi pisiset hogy érezze...kutyák egyébként sem szoktak alomra járni, az a cicáké:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a tippet!Tudataban vagyok, hogy csakis en tanithatom meg es igyekszem is ehhez tartani magam, minel tobbszor setaltatni:)
6 hónaposan már nagyon sok kutya felnõtt. Elég nagy baj van ott, ahol addig nem mûködnek jól a záróizmok. A nyári kölykeim már 4 hetesen kijárnak az udvarra és nem pisilnek a lakásba. Panelban is neveltem fel nem egy kutyát. 8 hetesen sem kellett pisit felmosni utánuk, nem hogy 6 hónaposan.

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

Látszódhat már a pocakom? 14 hetes terhes vagyok és teljesen látszódik, hogy nő a hasam. Gömbölyödik. Elég szépen. Ez normális? Nem lehet, hogy valami mástól van?

Mindenki dicsér milyen szépen látszik már de én mindig arra gondolok biztosan mástól van és úgy nem tudom még elhinni.Lehet,hogy ez baj de akkor is így érzek....:(Aki tud vagy tapasztalt válaszoljon légyszi!

Legjobb válasz: Persze, ilyenkor már nekem is kezdett gömbölyödni. :) Alkat kérdése, van akinek ilyenkor is látszik, és van akinek 20 hetesen sincs szinte pocija. Hord kényelmes nadrágot ami nem nyomja a pocidat! Jó gömbölyödést! :) 25 hetes kismama

Persze, ilyenkor már nekem is kezdett gömbölyödni. :) Alkat kérdése, van akinek ilyenkor is látszik, és van akinek 20 hetesen sincs szinte pocija. Hord kényelmes nadrágot ami nem nyomja a pocidat! Jó gömbölyödést! :) 25 hetes kismama
Nekem is a 14. héten kezdett gömbölyödni.:) Szuper volt pocakosnak lenni, imádtam. Ha tehetném holnap teherbeesnék megint. 11 hós tündérfiú anyukája
Vékonykákon hamarabb látszik, én mindig irigyeltem õket.Annyira édes egy kis gömbölyödõ poci, az emberek egész másképp néznek ráád.A fiammal 28hetesen megkérdezték, miért vagyok bent, mondom visszatartáson.Miért, terhes vagy??? A lányommal senki SENKI nem vette észre hogy babát várok, mikor megszületett, azt kérdezték, honnan szedtem...(õ korán jött). elég rossz volt, mert én éreztem és boldog voltam, de pl a távolsági buszon végig álltam nagykabátban mert senki se vette észre, hogy már 6hós vagyok. Szóval csak annyi hogy szerintem csodás hogy már gömbölyödsz és boldog babavárást neked :)
Igen, ekkor mar lehet kis bizsergeseket es csiklandozast is erezni a picitol olykor olykor, nalam is igy volt!
Szia! Én az elején fel voltam puffadva, de már a 7. héttõl! De azért éreztem már én is 14 hetesen a különbséget, hogy ez már a baba miatt van. Most 18 hetesen meg nagyon helyes pocim van, imádom! Perszte, hogy normális ilyenkor már látszik a poci! De tényleg alkat kérdése. Én nagyon büszkén viselem és te se aggódj! :-) Boldog babavárást mindenkinek!
Szia! ez teljesen természetes. Nekem a 12. hétig nem nagyon látszódott; mindig nézegettem, hogy ez tényleg baba-e mert ugyan volt uh felvétel, meg papír róla, dehát nem látszott... aztán utána meg az volt a furcsa , hogy gömbölyödik, nem férek bele rendesen a naciba, napról napra kijjebb kerül a köldököm...stb.Majd ha nagyobb lesz a baba , rugdosni kezd, könnyebb lesz elhinni, hogy "van" :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Mondjuk egy kis túlsúlyom van, mert 175 cm vagyok és 79kg.Szeretek hasra hízni és enni is.:SDe akkor is más...

Éjjel rosszat álmodtam, és arra keltem fel, hogy annyira feszes a hasam, szinte minden mozdulat fájt.14 hetes kismama vagyok, ebben a korban a babám érzékelhet már valamit abból ami nekem rossz?

Legjobb válasz: Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni,és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá,és nyugtasd meg,hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem,és õ úgy jellez,hogy ott mozog ahol kezem van,és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami

Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni, és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá, és nyugtasd meg, hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem, és õ úgy jellez, hogy ott mozog ahol kezem van, és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami
Ilyenkor kell gyorsan bekapni egy Hova nyugtatót, hogy ne legyen gond!
Jajjj istenem, miért kell egybõl nyugtatózni?! Még akkor is ha homeopátiás. Persze érzi a babád, de többet érsz vele, ha kommunikálsz vele és megnyugtatod õt is meg magadat is , mintha csak ridegen bedobnál vmit. Az Elõzõ válaszolótól megkérdezném azért, hogy ha a gyereke lesz ideges vagy rosszat álmodik vagy rossz lesz neki, majd azt is egy Hova tabival elintézi?? Szép mondhatom!

14 hetes vagyok, és már igen kerek a pocakom. Nem híztam még, csak 1 kilót. Átalakultam?

Legjobb válasz: Szia azt hiszem a szerencsésebek közzé tartozunk 17 hetes vagyok és a 2-ik kg -nál járok viszont nekem is a pocira megy na meg a mellemre biztos máshova is jut csak kevesebb és az is biztos hogy átalakulunk hogy a te szavadal éljek ugyanis 1 hete elkezdet fájni a lábam közt azt hiszem az a szemérem csont olyan mintha izomlázam lenne pedig nem tornázom és sokszor alig birom szétteni a láb :)na nem csak azért:)hanem ha pl török ülésbe szertnék ülni már nem mindig megy azt hiszem tágulok vagy ilyesmi ugy tapasztalom hogy minden hónapnak meg van a saját érdekesége én izgatotan várom a többi hónapot és a szülést is neked is szépp teheséget

Szia azt hiszem a szerencsésebek közzé tartozunk 17 hetes vagyok és a 2-ik kg -nál járok viszont nekem is a pocira megy na meg a mellemre biztos máshova is jut csak kevesebb és az is biztos hogy átalakulunk hogy a te szavadal éljek ugyanis 1 hete elkezdet fájni a lábam közt azt hiszem az a szemérem csont olyan mintha izomlázam lenne pedig nem tornázom és sokszor alig birom szétteni a láb :) na nem csak azért:) hanem ha pl török ülésbe szertnék ülni már nem mindig megy azt hiszem tágulok vagy ilyesmi ugy tapasztalom hogy minden hónapnak meg van a saját érdekesége én izgatotan várom a többi hónapot és a szülést is neked is szépp teheséget
Szia kb nekem is ekkor kezdõdött a gömbölyödés, de nyugi egészen a végéig alakulsz, mindenben nem csak hasilag hormonilag , mellileg stb..Én 18hetes vagyok és én is cak kb 2 kilót híztam kicsit érzem is magamon, de sztem ez sem annyira vészes viszont próbálok oda figyelni az étrendemre.Vigyázz, mert ha nem voltál kívánós most lassan az leszel.nekem a 16héttõl indult be addig semmit nem rágcsiztam-nasiztam, nem is nagyon kívántam meg semmit..most meg néha nem ismerek magamra.szóval okosan, mert hiába telik gyorsan az idõ azért még messze van a szülés és a kilók pikk pakk felrakódnak.
Igen, szerencsés vagy, és szépen fog növekedni most már a pocid, a méh is egyre nagyobb lesz!Nekem is 16, héttõl kezdett olyan lenni hogy fõleg este 6 után voltam a legkívánósabb, és nem igazán tudtam magamnak parancsolni, reméljük Te ügyesebb leszel:-))Én még este fél tízkor is ettem, na ez az amit nem szabad. Nagyon boldog babavárást!

Nem voltatok nyugtalanok, mikor a 14. hét környékén már nem volt annyi tünet? Ugye nem kell félnem, hogy valami nincs rendben? 11, 5 hetesen voltam UH-on és csak a jövő héten megyek megint.

Legjobb válasz: 15 hetes vagyok, egy hete kicsit még nyugtalankodtam, de szerencsére a szagérzékenységem megvolt. Most viszont úgy beindult a hasam, hogy tuti fejlõdik benne a baba! Már néha mintha érezném is... Tarts ki!

15 hetes vagyok, egy hete kicsit még nyugtalankodtam, de szerencsére a szagérzékenységem megvolt. Most viszont úgy beindult a hasam, hogy tuti fejlõdik benne a baba! Már néha mintha érezném is... Tarts ki!
Nem. Ui. 4 terhességbõl 3-nál egyáltalán nem is volt semmilyen tünetem, a 4. alatt is csupán enyhe émelygés volt reggelente néhány napig... A tünetek megléte, enyhülése vagy nem léte nem jelent semmit, nem lehet belõle következtetni semmire.
Nyugi!! Nem kell izgulni! Biztos minden rendben! Lassan majd meg fogod érezni hogy rugdos, mutatni fogja hogy ott van. Meg majd jönnek más tünetek:) :) 20 heteske
Szerintem tök jól érzi magát odabent a kicsi. Nem kell aggódni! Persze mindenkiben van egy kis egészséges aggódás, de biztos, hogy nincs semmi baja! Nekem sem volt semmiféle tünetem, ami amúgy még jó is! 20 hetes kismami
hmmm :-) 14-15 hetes lehettem mikor sírva hívtam fel egy tapasztalt barátnõmet, hogy biztosan baj van mert elmúltak a tünetek :-) õ nyugtatott hogy ez természetes. azóta persze már cifrábbak is elõjöttek, de természetes az aggodalmad, ám mégis ne aggódj :-) szia, 23 hkm
Nem, a 14. hétre ha szerencsések közé tartozol, elmúlik a reggeli émelygés, a fáradékonyság, de még egy pár hétig nem érzed mozogni a picit. Van pár hét, amikor ki tudod élvezni a terhességedet minden gyötrõ tünet nélkül. Egyedül a kajálásra vigyázz, mert visszatér az étvágy a 2. harmadban, és ooolyan jó enni, amit az ember megkíván! :-) Egyébként természetes, hogy a két ultrahang között aggódik az ember, én a 12. heti után a 18. héten voltam, és már alig vártam, hogy megtudjam, minden rendben volt-e a picurral odabent, amíg "nem találkoztunk". A mostani meg még hosszabb idõ volt, múlt héten volt a 28. heti uh (a 18. heti után), de hál'Isten minden rendben volt, mondjuk már éreztem mozogni a babát, de jó volt újra látni. :-) Boldog babavárást, és ne aggódj! :-)
Ne aggódj én minden este rágtam a körm, ömet, amikor még nem mozgott, hogy mi lehet vele él-e még...tök kiborító:D Amikor mozogni fog azon fogsz aggódni, ha egy nap mondjuk kevesebbet mint szokott:D 25 hetes km
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat, mindenkinek boldog babavárást kívánok. :)

Baj lehet? 14 hetes vagyok, tegnap voltam dokinál, a babával minden rendben, viszont a méhszájamon látott valami elváltozást! Csinált rákszűrést, és most az eredményre kell várni. Járt igy már valaki?

Legjobb válasz: Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami

Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!