Találatok a következő kifejezésre: 14 hónapja de még semmi (4 db)

Kihúztam a szemfogam melletti fogat (tejfog) kb.4 hónapja, de még semmi sem nő helyette. Ki fog ez nőni? Mitől lehet ez? 14/f

Legjobb válasz: Miért húztad ki, mozgott? Mert ha igen, akkor ott van alatta a fog, csak lustább, nyugi. Ha viszont nem mozgott, akkor lehet, hogy nincs ott csontfog, mivel a négyes fogak gyakran csírahiányosak. Viszont ebben az esetben nem szívódott volna fel a fogad gyökere, ergo nem tudtad volna kihúzni. Azért ha nagyon aggódsz, csináltass egy panorámaröntgent, azon minden látszik.

Miért húztad ki, mozgott? Mert ha igen, akkor ott van alatta a fog, csak lustább, nyugi. Ha viszont nem mozgott, akkor lehet, hogy nincs ott csontfog, mivel a négyes fogak gyakran csírahiányosak. Viszont ebben az esetben nem szívódott volna fel a fogad gyökere, ergo nem tudtad volna kihúzni. Azért ha nagyon aggódsz, csináltass egy panorámaröntgent, azon minden látszik.
Ne izgulj, a 14 éves fiam is igy járt, és kb 1 év mulva jött ki a csont foga ott, addig foghijas volt, na és?Igaz mikor bujt akkor kifelé ált, néztük is hogy lehet fogszabályzo kell, de mikor teljesen kibujt 1-2 hónap mulva szépen beált a többi közé.
egyél több tejterméket, húsokat és fõleg májat, és napozz sokat. ez azért kell mert a tejtermékekben van kálcium ami segíti a fognövekedést a húsokból meg elraktározódnak zsírsavak a hámsejtjeid alatt és a napfény hatására a bõröd d vitaminná alakítja. A d vitamin segít a kálciumnak beépülni a csontozatodba és így jobban fog nõni a fogad.
A kérdező hozzászólása: Azért húztam ki mert mozgott.Amúgy nagyon nehezen húztam ki.
Ha mozgott akkor nyugi, egy idõ után kijön a csontfogad.

14 hónapja próbálkozunk, de még semmi. Reménykedhetek még?

Ebben a hónapban megyünk mindketten kivizsgálásra. Annyira szomorúak vagyunk, mert nem látunk már sok esélyt.

Legjobb válasz: Simán reménykedhetsz még...Kívánom nektek ,h sikerüljön.

Simán reménykedhetsz még...Kívánom nektek , h sikerüljön.
Ha simán nem is hormonkezeléssel még lehet...aztán ott a lombikbébi...de ennyire nem kell elõregondolni.
Ne aggódj! Nem mindenkinek jön össze egybõl. A barátnõmnek (31 éves) is 18 hónap után sikerült, minden beavatkozás nélkül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez egy kicsit megnyugtat.
mi 6 évíg próbálkoztunk, de semmi.ennyi ideig voltunk türelmesek.aztán elmentünk mindketten kivizsgálásra.sajnos azt mondták sose lesz gyerekem, mert nincsenek petesejtjeim.vagyis vannak, csak nem életképesek.összetörtem.majdnem ráment a tökéletes kapcsolatom.mire a párom talpra állított, és megmondta:vagy összeszedem magam vagy fel is út, le is út.jól összevesztünk, de igaza volt.nagyon ki voltunk mindketten.már akkor 9 hónapja nem szeretkeztünk.és a nagy békülésnek szeretkezés lett a vége.és tudod mi történt abból az egy esetbõl????a sors bebizonyította, hogy esély mindig van.csak látni kell elõre és bízni.az orvosok azt mondták csoda történt!hisz csak egyetlen egy pete volt életképes!és 24 hete érzem ÕT!ezt a csodát hordom most a szívem alatt!!!! csak azért írtam ezt neked le, hogy lásd, mindig van esély!!!!soha ne add fel az álmaid és a vágyad!!!!!ki tudja.hamarosan te is a csodák világába léphetsz!!!!kívánom neked!!!!!!tiszta szívembõl!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon meghatott, amit írtál, és õszintén örülök a boldogságodnak! Erõt ad a történeted, köszönöm!
Ha rombadõlnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak, mert sokszor a romok mögött a legszebb virágok nyílnak!

Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.


Telepítsd újra! Velem is megtörtént! NosTEAM Crack?
Originrol toltotted?
A kérdező hozzászólása: Skidrow féle verzióról van szó. Ezt elvileg nem kell telepíteni, csak be kellett másolni a mappát, de tegnap próbáltam a nosteam verziót az sem indult el.
Rakd újra a drivert, ha még nem tetted meg.
A kérdező hozzászólása: frissítettem, optimalizálva van a játékokhoz azt mutatja de így sem megy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!