Találatok a következő kifejezésre: 14 hét 2,5 (7 db)

14 hét alatt 2, 5 kg az sok, úgy hogy így vagyok 59 kg és 170 cm?

Legjobb válasz: szerintem még kevés is! :) az a lényeg, hogy érezd jól magad!

szerintem még kevés is! :) az a lényeg, hogy érezd jól magad!
egyáltalán nem sok nekem azt mondta a védönöm hogy a kezdö testsúly 9%lehet a 9 hónap alat az normális jó baba várást 20 hetes kismama 4 kg pluszal:) )
Ez a 9 % vicc ugye??? Az egy 55 kg-os nõnél 5 kg hízást engedélyezne!Ezt még nem hallottam!Én a 20 %-ot olvastam mindenhol normaként. Amúgy hasonló alkatok vagyunk.Én a 11.-20. hétig 2kg plusszal rendelkeztem.Ez néha csak 1 kg volt, de néha 2.5 kg, napról napra változott.Azt hittem minden héten, hogy majd a jövõ hétre "meghízok", de nem.Lehet te is tartani fogod ezt még 5-6 hétig.Viszont a 20.héttõl heti 1 kg jött fel.Most 24 hetes vagyok, így 6kg plussz van rajtam, de most már rohamosan gyarapszik!:) Nyugi nem sok az!:)
Egyáltalán nem sok, kinek ennyi megy fel, kinek több.Ha jol érzed magad és a baba is semmi gond sincs.Én 15 hetes vagyok, kb egy idõben szülünk, és a nyarat is végig kismamaként éljük meg, én csak ezért parázok, h birjam 40 fokban is.Ezért lenne jo ha nem szednék fel 25 kg, mert ugy nehezebb lesz.Jo babavárást.
bocsi én írtam a 9 % -os hülyeséget nem9 % hanem 15% és az általába 8-9kg az én esetembe 9 kg ezért kavarodtam bele mégegyszer bocs
A Kismama szerint:A kismama súlygyarapodásának nagy részét a baba(kb3kg).a méhlepény(0.7kg), a szövetekben felhalmozódó folyadéktöbblet és a magzatvíz(2.3kg)teszi ki.Többletzsír, ami kell a szoptatáshoz, hogy legyen elég energia(2.3kg).Ez 8.3kg.A normál adagnál csak napi 200-300kalória kell a szervezetnek, ami kell a kicsinek.Ez hülyeség.Én csak éjjel eszem, mert napközben nem kell.Mi vár még rám?Az orvosok úgy is jelzik ha sokat hízunk.Diétára fognak.Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.15hetes kismami
Szerintem teljesen normális a súlyod. Ne foglalkozz vele. Ha valami nem stimmel a védõnõ úgyis szólni fog. Én pl nagy súllyal kezdtem a terhességet 94, 4 kg-mal. Nagyon elkeseredtem amikor megláttam a mérlegen. Emellé még jött egy kedves nõgyógyászismerõsöm "jótanácsa" is, hogy jó lenne ha a terhességem alatt csak 6 vagy 7 kilót szednék fel... nehogy bajom legyen. Azóta amennyire tudok, odafigyelek a kajálásra. Már fogytam 3, 5 kg-ot. Nem fogyókúrával csak azzal, hogy ésszel eszek. De a barátnõm 50 kg-osan kezte a terhességet és 23-at szedett föl. Ebbõl most kb 3 látszik rajta szülés után 6 héttel. Alkatfüggõ az egész. 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszöönm mindeni válaszát!:-)))) Jó babavárást mindenkinek!

Ha 14 napig, azaz 2 hétig csak 1, 5 liter citromos vizet és 1, 5 liter citromos zöld teát iszok mennyi menne le?

Mellette tornáznék, és sétálgatnék 10 órát legalább.

Legjobb válasz: Ezzel a technikával SEMMI nem megy le. Súlyt ugyan veszítesz, de ez az izomleépülésednek lesz köszönhetõ. Arról nem is beszélve, hogy a szervezeted pillanatok alatt át fog állni takarékos üzemmódra, mivel észleli, hogy nem kap táplálékot. Ennek az lesz az eredménye, hogy rááll a raktározásra és a legkisebb kekszdarabot is elraktározza, hogy amennyire tudja, életben tartsa a szerveidet. De, mondom magyarul, BÁRMIT MEGESZEL, hízni fogsz. Persze, ha életben maradsz egyáltalán. Ezt a módszert nagyon gyorsan felejtsd el, ha csak nem szerelmes vagy valamelyik kórházi ápolóba és a munkahelyén akarsz vele tölteni pár kínkeserves hetet.

Ezzel a technikával SEMMI nem megy le. Súlyt ugyan veszítesz, de ez az izomleépülésednek lesz köszönhetõ. Arról nem is beszélve, hogy a szervezeted pillanatok alatt át fog állni takarékos üzemmódra, mivel észleli, hogy nem kap táplálékot. Ennek az lesz az eredménye, hogy rááll a raktározásra és a legkisebb kekszdarabot is elraktározza, hogy amennyire tudja, életben tartsa a szerveidet. De, mondom magyarul, BÁRMIT MEGESZEL, hízni fogsz. Persze, ha életben maradsz egyáltalán. Ezt a módszert nagyon gyorsan felejtsd el, ha csak nem szerelmes vagy valamelyik kórházi ápolóba és a munkahelyén akarsz vele tölteni pár kínkeserves hetet.
A kérdezõ szerintem nem úgy értette, hogy csak iszik és enni meg semmi. Gondoljatok már bele az maga lenne a halál. Senki nem olyan hülye, hogy mellette ne egyen. Attól, mert 180cm és 65 kg még nem biztos, hogy megfelelõe n oszlanak el az arányok. Mindenki azt csinál amit akar és addig mondható egészségesnek a fogyás és a hízás míg nem megyek kóros irányba. A kérdezõnek: Ha tisztességes és igaz válaszokat szeretnél kapni a kérdésedre, akkor szerintem egy hozzá értõ szakembert kérdezz meg. A neten sok helyen van online kérdésfeltevés. Hidd el, õk biztosan jó válaszokkal fognak neked elõállni. :) Itt, a gyakorikérdések.hu van fikciókat állítanak vagy pedig csak oltanak téged. Ha rám hallgatsz, akkor megpróbálod amit írtam! :) 18/L
sok lemenne, de elõbb elájulnál a rosszulléttõl, minthogy dicsekedtess az eredménnyel. a 180 cm-hez a 65 kg meg jó. még megmerem kockáztatni, hogy kicsit kevés is, de ez persze, függ, hogy hogy oszlik el. sportolni kéne menned.
Fordulj pszichológushoz! Én 165 cm vagyok 53 kg, és folyamatosan híznék. Hova akarsz te 8 kilót leadni? Szerinted, h néznél ki? Ember, kapjál màl a fejedhez!
Áh, ne kísérletezz! Lehetetlen, hogy ez bejöjjön, utána meg még utálni is fogod magad, hogy még ezt se tudtad végigcsinálni. Plusz #3-nak is igaza van a kekszdarabbal kapcsolatban.
igyekszem rövid lenni: 1.)olvass utána, hogy miként kell fogyókúrázni pl itt:http://scoobysworkshop.com/ 2.)mielõtt elkezded olvasni felejtsd el a 14 napos diétádat és legalább fél évben gondolkodj, aztán életed végéig betartani az étrendet!
Azt írtad bármit megtennél, akkor gondolkodj! Eltekintve attól, hogy van-e rajtad felesleg vagy sem. Normálisan 2 hét alatt max csak 2 kilót tudsz leadni, 8kg-hoz meg legalább 2 hónap. Valaki említette az iskolakezdést. Látod egész nyáron bõven lett volna rá idõd, hogy kényelmesen, egészségesen lead, hogy az tartós is legyen. Nem az utolsó pillanatban kellene kapkodni. Mást nem is írok, többen is megelõztek, amivel kitudnám egészíteni az a sok borzalmas egészségügyi probléma amitõl megkíméllek. Viszont ha tanítás közben, fogysz le az sokkal nagyobb dicsõség. Látni fogják, hogy tudsz változtatni az alakodon és meg is fognak dicsérni. Sokkal többre fognak tartani, mert nem alapból nézel ki jól, hanem tettél érte.

14 éves lány vagyok és tartós gyógyszert szedek. Hogy tudnék 2 hét alatt legalább lefogyni 5 kilot? A gyógyszer étvágyat csinál nekem és sokat híztam is miatta

165 cm vagyok és 75 kg, nemrég még 10 kg-mal kevesebb voltam de a gyógyszer miatt híztam

Legjobb válasz: Önmagában a gyógyszer nem hizlal, olyan mennyiséget nem vettél be belõle, hogy a hatóanyagaiban levõ kalória zsír formájában rádrakódjon......2 hét alatt csak teljes koplalással lehet ennyit fogyni.

Önmagában a gyógyszer nem hizlal, olyan mennyiséget nem vettél be belõle, hogy a hatóanyagaiban levõ kalória zsír formájában rádrakódjon......2 hét alatt csak teljes koplalással lehet ennyit fogyni.
nem a gygógyszertõl hízott, hanem étvágyat csinált neki, ergo sokat evett.
Olyan módszer nincsen, ami tartós zabálás mellett fogyasztást eredményezni. Az egyikrõl mondjál le, és szép lassan megoldódik a problémád. Semmiképpen ne akarjál gyorsan fogyni.!
Nem egészséges 2 hét alatt 5 kiló fogyás. Hetente maximum fél-1 kiló a normális.
A kérdező hozzászólása: 3-as 1 db gyogyszert szedek epilepsziára nemtudok leállni lassan vele se sehogy!!!
Nem a gyógyszerrõl kell leállni, hanem a mértéktelen evésrõl!

9+5 hetes terhességemet mai UH-n elhaltnak nyilvánították.21 mm-es CRL most, 2 hete pedig 14 mm-es, akkor voltam 7+5 hetes és a doki azt mondta minden rendben?

Egyáltalán a ma mért adatok, a 21 mm-es embrió megfelelne a 9+5 hetes terhességnek? Pontosan 2 hete voltam egy másik orvosnál, aki azt mondta az embrió pont olyan és úgy néz ki, ahogy ki kell neki. Mi történhetett?:(

Legjobb válasz: Hàt a 3. Trimesztert még nem töltötted volna be! Csak az 1. Trimet! Nem?

Hàt a 3. Trimesztert még nem töltötted volna be! Csak az 1. Trimet! Nem?
A méretei jók!!! Szíve dobogott??!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatásokat! Csütörtökön megyek vérvételre és konzultációmra az orvosomhoz, ahol mindenféleképpen fogok kérni még egy UH vizsgálatot.
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ez történt! Nekem a 8. héten volt ez. Mondjuk SZTK mondta, hogy elhalt, küldött mûtétre, de aznap elmentem magánba a Hepinet-hez és gyönyörû erõs szívverést láttak! Szerintem nézesd meg mással is! Hátha...
Még vérvétel is lesz, a HCG szintbõl biztosan látják, hogy él-e az embrió.
én biztos elmennék máshova is amugy nem velem történt de hallottam ilyenrõl hogy már meg volt a mütét idõpontja de az anyuka még elment máshova és élt a babája!szivbõl kivánom hogy nállad is tévedés legyen hiszen nõtt engem ez biztatna, ha mégsem akkor viszont sok erõt és kitartást!majd azért irdd meg légyszi ha lesz valami fejlemény 35hkm
Én màr igen! Mentek a mûtõbe és elõtte még csinàlnak uh-t hogy ugye biztosan meggyõzõdjenek arról hogy nem él a magzat! Aztân nagy meglepetésükre bizony vert a szìve!
Nagyon sajnálom :((( Fogadd részvétem, sok lelki erõt!
A kérdező hozzászólása: Tudtok ilyen esetrõl? Mikor félrenézték az UH-t és szívhangot??
Óóóó azért én elmennék máshoz is.De nagyon sajnálom!
A kérdező hozzászólása: Jaj igen... nem trimesztert akartam írni, hanem hónapot. Bocsi..
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt mondták, hogy nem látnak szívhangot és meghalt.. Én is orvost váltanék, ha mondjuk egy SZTK-s rendelésen felmerülne bennem, hogy "félrenéztek" de egy magánklinikán voltam orvosnál ma, aki még a fõorvost is behívta, hogy nézze meg, jól látja-e...
2 es válaszoló vagyok ja értem akkor a szív a baj, nem a mérete....nagyon sajnálom :(((
Ez szörnyû! Sajnàlom! De a méret az jo! Énmost nézemaz enyém 10 hetesen volt 27mm! N em volt szìvhang? Vagy mit mondott a doki? Mi lessz ezutàn?
ne már ez durva , ennyibõl elhaltnak minõsítették? ?? nem volt szívhang vagy miért?? 7+5 hetesen a 14 teljesen jó nekem 7+3an mértek 12 mmt. 9+2 n 24 mmt. Itt pár mm miatt elhaltnak lett nyilvánítva?? Sürgõsen más orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: A szíve a két héttel ezelõtti UH-n, ahol 14mm-es volt, még dobogott. Ma már nem... Nem görcsölök, nem vagyok rosszul, semmi jelét nem éreztem volna, hogy baj történt, ha nincs ez a vizsgálat. Még a mellfájdalom és a hányinger is megvan, igaz csekélyebben... De azt hittem fokozatosan múlik el, mert már majdnem a 3. trimesztert betöltöttem (volna) :(
Kedves Kérdezõ! Megírnád, hogy mi volt? Mégis élt a babád? Sokszor hallok olyat, hogy elromlik a gép, vagy csak nem találják meg vele, mert gyenge a készülék... Nagyon remélem, hogy Veled is ez volt! Írj!
Visszanõ, nekem is volt ilyen problémám anno. :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Okéés, köszönöm :)

2 hete kezdtem el szedni fogamzásgátlót. Ez az 5. napom volt, és így a leírás szerint az első 7 napban kell kiegészítő védekezést használni. A 14. napon belém ment a párom. Lehet ebből probléma?

Mindig pontosan vettem be, egy sem maradt ki, és az egy hét más védekezés b?ven megvolt, de azért kicsit félek, mert nem lenne jó jelenleg még egy gyerek.

Legjobb válasz: A tájékoztató nem adhat megtévesztõ információt, erre azért szigorú szabályok vannak.

A tájékoztató nem adhat megtévesztõ információt, erre azért szigorú szabályok vannak.
Mindig várj egy hónapot. Nem éri meg az a fajta idegeskedés amely azután jön miután megtörtént, aztán azon rágódsz hogy minden rendben van-e, meg beleképzelsz mindent a jól lakottságtól kerekedõ pocakodba! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!