Találatok a következő kifejezésre: 14 evesen korai elvesziteni a szuzesseget (3 db)

14 evesen meg korai elvesziteni a szuzesseget?

14 eves vagyok, nemreg veszitettem el, bar elegge fejlett vagyok, es nagyon vigyaztak ram, bar ez nem biztos, h ide tartozik, de nem fajt

Legjobb válasz: Szerintem is korai. Akár fiúról akár lányról van szó. 14 évesen egy "gyerek" nemlehet fejlett a nemi élethez. De visszacsinálni ugysem lehet, ugyhogy nemértem a kérdést.

Szerintem is korai. Akár fiúról akár lányról van szó. 14 évesen egy "gyerek" nemlehet fejlett a nemi élethez. De visszacsinálni ugysem lehet, ugyhogy nemértem a kérdést.
Ne haragudj de szerintem meg 14 evesen akkor is korai es ezt tapasztalatbol mondom...bar igazan te tudodhogy korai-e vagy nem
Ha semmilyen lelki meg testi károsodást nem okozott, akkor nem :) Csak apádnak unokát még ne csinálj :P
Nem tapasztalatból mondom(mivel fiú vok)de nem muszáj fájnia.A barátnõmnek sem fájt.Az h korai-e vagy nem az attól függ hogy mennyire vagy fejlett szellemileg, ha úgy érzed h nem bántad meg ilyen fiatalon akkor nincs semmi baj!!!
ha elég fejlett lennél agyilag, nem tõlünk kérdeznéd, és egyáltalán nem kérdeznéd, h korai e. Szerintem igen. én 14évesen azt sem tudta, mi az a pénisz. A szüleim nem engedtek sehova, akkor utáltam õket ezért, most inkább hálás vagyok, h megóvtak attól, hogy szétb..tt ribi legyek. 25éves vagyok 4pasival jártam 2vel feküdtem le, 22évesen veszítettem el. A mostani párommal mikor elõször lefeküdtem rettegtem, h béna leszek ( õ azért 15 évvel idõsebb nálam), és elhagy meg ilyen hülyeségek, de erre közölte, ha annyi tapasztalatom lenne az ágyban, mint neki, össze sem akart volna jönni velem. Nem attól leszel NAGY LÁNY, h ilyen korán szexelsz. Lehet, h a fiúk "szeretni" fognak érte, de ez csak addig lesz így, amíg meg nem kapnak. Volt általánosban, meg középsuliban pár ilyen ismerõsöm, úgyh tudom. Ráérsz még ilyeneket csinálni.
csõ én is veled egykorú vok. és ha te ugy érzed hogy fejlett vagy hozzá akkor semmi gond. és in gondolkodtam rajta hogy el vesztem és nem is lenne semmit gond mert a pasim vigyázz rám meg minden. és most hogy láttam hogy te is így vagy hogy el vesztetted és nem bántad meg akkor én mért ne tenném. szóval kösz cya
Veled egykorú vagyok, szintén fejlett, de szerintem akkor is korai volt ezt megtenned...
Ha már úgy gondolod h testileg és lelkileg és felkészült v a dologra, és egy olyan pasi áll melletted aki ha bármi is történik nem hagy ott, akk nem de godold végig alaposan.Elõször sztem érdemesebb sok ideig pettingelni aztán ha már prszor ez megtörtént, jöhet a többi is.
KORAI!!:) De én is ennyi idõsen tettem meg...sõõõt..én még rossz emberrel, de végülis nem bántam meg:) :) =] ha élvezted akkor hajrá, de ne vidd túlzásba, mert a pasik nem szeretik az olyan csajokat, akikben régészetileg kifejezve megannyi fáraó feküdt:)
Úristen! Ennyire buták és tájékozatlanok a mai tinik? Nagyon károsnak tartom és veszélyesnek is.. Ha a "véred" hajt, akkor ilyennek születtél.. Sajnálni tudlak csak!
8-asnak üzenném, hooogy: NAGYON SZIVESEN BELEHÁNYNÉK A SZÁDBA!!! Na már mért lenne korai barátnöm 12 én 13 voltam mikor elvesztettem.
Ennyííí...sztem tuti nem vagy hozzá fiatal...szal..ha éret vagy hozzá...
én ma hajnalba veszítettem el a szüzességem és én is 14vagyok de én szerintem érett voltam ahhoz hogy megtegyem!!
én is 14vagyok és ma hajnalba veszítettem el a szüzességem de én érettnek éreztem magam ahhoz hogy megtegyem!! de te tudod hogy érzed!
Hát szerintem nem baj!!Én is akkor vesztettem el és nincs semmi bajom pedig 18 vok és eddig 2 fiuval feküdtem le...szal..sztem nem baj és ettõl nem vagy ribanc!!!
szerintem is...RIBANC VAGY!!!mi lesz 18-huszonx-30 évesen?
Mostmár megtörtént, ez van, nem lehet visszacsinálni, ha nem egyéjszakás kalnd volt, akkor még talán nem is olyan szörnyû a dolog, meg ha nem is bántad meg, bár szerintem is még várhattál volna legalább 1-2 évet...
Igen az nagyon korai. Éredemes kivárni a 18-at. Nem fogod megbánni.
Elöttem lévötöl megkérdezném, hogy mi a akáros ebben mért rossz? Én eléggé kutattam, hogy mért lenne rossz mi a baj benne HA se gyerek se egyéb éltemegronto hatás nincs belöle de nem találtam válaszokat. Mi lenne káros ebbeöl ember mond már el nekem XD

Szerintetek korai elvesziteni a szüzességet 14-15 évesen?

13-14-15016 éves lányokat kérdezek!jah és elmondanátok a szüleiteknek?

Legjobb válasz: 15016 éves lányok még élnek szexuális életet..?:o

Igen. Én 16 évesen vesztettem el, mindig is éretteb voltam a korombelieknél, de most, 4 év után visszagondolva még ezt is korainak tartom, habár még most is Vele vagyok, akivel elvesztettem. De azért 1 év még elfért volna ott. :) 13 évesen még nem is menstruáltam, eszembe sem jutott semmi ilyen... Kiábrándító, hogy ma meg már ekkor elveszti sok lány. :/ 13-14 nagyon-nagyon korai!
17 év alatt mindenképp korai, és 1 évnél kevesebb együttlétnél is, akármennyire is gondolja mindegyik hogy érettebb a koránál
15016 éves lányok még élnek szexuális életet..?:o
Elég korai, kivéve a "rajoknál", akik 13. évesen kitolják az elsõ purgyéjukat, 26 évesen pedig 14 gyerekes anyukák és 2 unokás nagymamák...
Korai...nem most kell élned, hanem késõbb...
szerintem nem a mikor hanem a kivel a lényeg...ha még évekig vagy esetleg örökre együtt maradtok akkor szerintem nem korai...de ha 3 hónap mulva szétmentek akkor felesleges
Nálam a 16-17 az 'elmegy' kategória, 18-tól meg már oké (persze csak ha mindkét fél megérett rá). 16 alatt értelemszerûen korai.
18+ már jó.
én 8 évesen veszítettem el:S úgy sajnálom szegényt, bár sztem egy hörinek nem kellett volna szüzességet nevet adni
16 az már elmegy de ink 17-tõl. elõtte korai. most komolyan, egy nyolcadikas csaj, akinek még mellesincsen??? 20F
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
szerintem korai. 28F
Még 18 évesen is korai. Addig nem tudják eldönteni, hogy meddig maradnak együtt. Ritka, aki fiatalabb korai szerelmével egy életre együtt marad.
16 éves korba már azért nem de elõtte igen!
barátnõm 14volt én 15 amikor elveszítettük és nem bántuk meg. utána még másfél évig voltunk együtt:) 17/f

Most végül is mi az igazság abban, hogy jobb fiatalabban elveszíteni a szüzességet mint idősebb korban, mert akkor sokkal fájdalmasabb, mint mondjuk 14-15 évesen?

ne gondoljátok,h.valami beteg kis 14 éves fruska vagyok,mert nem. 18 éves vagyok,és most komolyan szerintem ez most egy marhaság,de akkor miért mondják ezt olyan sokan?

Legjobb válasz: Mert marhák. 0 igazság van ebben.

Mert marhák. 0 igazság van ebben.
Szerintem is oriási hülyeség, ilyet csak az unatkozó általános iskolások találhattak ki vagy nem tudom :D
Ha 14-15 éves gyereklányokra hajtanék, akkor én is ezt terjeszteném. Idõsebb lánynak vettem el szüzességét, nem fájt neki.
Idõsebb korban miért fájna jobban mint 14-15 évesen?? :OOO Ez nagyon hülyeség már bocsi... 19/L
ez egy tök jó állítás kár , h senki sem él a világon aki erre tudna válaszolni. lévén aki 18 évesen vagy késõbb veszítette el a szüzességét az nyilván nem tudta 14 évese és vica versa. ergo ha van bármi alapja is az állításnak az soha nem fog kiderülni illetve aki ezt mondta az csak találomra beszél hülyeségeket Captain Obvius
de érdekes, 19 voltam és egyátalán nem fájt...ez egy marhaság 14-15 éves fruskák ne szexeljenek..
ez szerintem is hülyeség
Te összekevered a mandula-eltávolítással, az nagyon szar felnõtt korban, míg egy gyereknek meg se kottyan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!