Találatok a következő kifejezésre: 14 eves miert baj az, (4 db)

Miért baj az ha a 13-14 évesek itt teszik fel azokat a kérdéseket amiket amúgy félnek szüleiktől v. barátaiktól megkérdezni?

a szexshopba is bemennek 18év alatt és még ki is szolgálják ?ket, akkor most pont itt a névtelenség árnyékában ne kérdeznék meg amit szeretnének?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Az nem baj, ha kérdeznek, de legalább azelõtt tegyék mielõtt lefekszenek valakivel. Pl. nem csípem ha vki azt írja h 13 évesen elvesztette a szüzességét, és h nem védekezett stb...mert akkor inkább csak felbosszant mindenkit azzal, h ilyen felelõtlen volt. Inkább tegye fel azelõtt a kérdéseit, mielõtt bármi hülyeséget csinálna.

Kedves kérdezõ! Az nem baj, ha kérdeznek, de legalább azelõtt tegyék mielõtt lefekszenek valakivel. Pl. nem csípem ha vki azt írja h 13 évesen elvesztette a szüzességét, és h nem védekezett stb...mert akkor inkább csak felbosszant mindenkit azzal, h ilyen felelõtlen volt. Inkább tegye fel azelõtt a kérdéseit, mielõtt bármi hülyeséget csinálna.
Az az idegesítõ, hogy minden nyomorék kérdést feltesznek 60 milliószor újra és újra és nem jutna ám eszükbe visszaolvasni....
Az nem baj, de még szex elõtt tegye fel a kérdést, ha nem tud róla sokat. Egyébként nem feltétlenül igaz, hogy 14 évesen nem tudnak semmit az ilyen témákról. Magam is 14 éves vagyok, és tudom, hogy mi miért, hogyan történik! Ezt nagyrészt már 13 évesen is tudtam, pedig nem kaptam felvilágosítást! Azért ebbõl senki ne azt vegye ki, hogy nem vagyok szûz, mert hogy az vagyok, és büszke is rá!(Nem nézem jó szemmel én sem, ha velem egykorúak azon hencegnek, hogy már nem szûzek, szerintem szánalmas. Egy volt otársam pl asszem nem is volt 14 éves amikor elvesztette, és egy év múlva meg nõgyógyászhoz futkosott, szerencsére nem volt semmi. Elõttem így is úgy leírta magát, mintha egy ribanc lenne) Bocsánat, hogy kitértem egy kicsit.^^" Azért inkább kérdezze meg elõtte(!), minthogy tudatlanul cselekedjen. 14/L
Ez egyáltalán nem baj. Az a baj, hogy 13-14 évesen már sexelni készülnek, de abszolút nincsenek tisztában alap dolgokkal, menstruáció, terhesség kialakulásának folyamata, nemi betegségek, védekezési lehetõségek... sorolhatnám. AZ a baj, hogy halvány lila gõzük nincs a biztonságos sexrõl, de máris arra kíváncsiak pl hogyan kell ujjazni.
nem baj. csak õk általában úgy kezdeik pont ennyi idõsen amennyit te is írtál hogy lefeküdtem a barátommal, barátnõmmel vagy lehetek-e terhes... nem tudom te pl elgondolkodtál-e már azon hogy miért van a szex kategória fölött bazi nagy betûkkel piros kiírás hogy csak 18 éven felülieknek... talán azért mert a szex és az ehhez kapcsolódó egyéb dolgok még nem 13-14 éves gyerekeknek valók!!! én sosem írok nekik jópofizó választ mert egyrészt az nem használ ha megveregetjük a vállukat másrészt talán ha valaki lecseszi õket legalább megsértõdnek és megjegyzik hogy az amit esetleg csinálnak, normákba ütköznek, mert a szüleik ennyire sem bírták megnevelni õket, hogy ne 14 évesen kezdjék a szexuális éltet, aztán belõlük lesznek majd a 20 éves korukra kiégett lányok akik nem tudnak egy normális párkapcsolatot kialakítani. az ilyen gyerekekkel senki nem ült le beszélni hogy talán ezért és ezért ne csinálja, várjon, senki nem mondta el hogy hogyan miként lehetnek terhesek, mire jó a védekezés és hogy hogy mûködik a saját testük. és ezzel csak az a baj hogy már akkor kérdeznek amikor késõ és megtörtént a baj!!!
egyetértek az elözökkel, nem baj. viszont ha ojan idióta kérdésekkel jönnek h pl hogy kell elvesziteni a szüzességüket meg h mikortól számit h nem szüzek, meg ha egyszer bedugja akkor már nem az...? ja meg h ha óvszerben szexelnek akkor hogy van az h akkor is szüz marad...? aztán vannak ojanok h ha lesz*pja a barátját és lenyeli terhes lesz...? kik azok az idióta...... ok akik ieneket nem tudnak? ha kérdez, kérdezzen értelmeset, v elöbb járjon utánna és ha nemtudja csak akkor értetlenkedjen. meg egy 13 éves miért foglalkozik már a szexel? és a sok kis hülye p*csa miért akarja saját magának elvenni a szüzességét? meg miért kérdeznek ojanokat h ha feldugta az öklét akkor már nem szüz? merthogy abban a hitben vannak h ha a szüzhártyát átszakitja akkor már nem az. -.-" a szülök dolga lenne ezeket elmondani, v ha nem akkor járjon utánna könyvböl... szeretek segiteni ha tudok, de az ien értelmes emberkéknek ill. gyerekeknek miket lehet válaszolni? mikor fiú létére azt hiszi h neki is van szüzhártyája, és csak akkor nem lesz szüz ha nem óvszerben szexelnek... hát részemröl ezért. tisztelet a kivételnek. akadnak azért normálisak is.
hát igen...ott a probléma h a szülõknek nem mondanak semmit. Vagy épp h a szülõk tojnak rájuk, élik a világukat a gyerek meg azt csinál amit akar. EZmiatt vannak tele a gyerekotthonok, és ezmiatt tart a fiatalság ott ahol... Mindenhol jár a 14 évesek esze, csak a tanuláson nem. Pedig azzal lehet elõre jutni, megfelelõ alapra helyezni a felnõtté válást...a jövõt... de a mai kölykök meg sem várják h felnõljenek, mert már barbie helyett a [email protected] fogdossák...és szépen "gyártják" a nem kívánt utódokat. Pontozzanak le, de az összes szülõt elõvenném h mit tanított az ilyen lányoknak, miért nem figyel rájuk senki... Ezenkívül visszaállítanám a csak lány-és csak fiúkollégiumokat, és nem engedném be a diszkóba a 18 éven aluliakat...
nem gond az csak értelmetlen ne legyen pl én 14 vagyok tisztában vagyok mindennel asszem ez a baj h asszem szval amit nemtudok azt itt teszem fel inkább mert sztm ciki ezt a kérdést anuymnak feltenni lehet azért mert még szûz vagyok.. deh oylan hülye kérdéseket már h mi van ha terhes vagyok terhes lehetek tõlle? stb ilyesmik ezek sztm baromságok vagy nemigazak mert figyejj ha terhesnek néznék ki és nem vagyok benne biztos de ha csak egy picit is aggódom miatta biztos nem itt kérdezek utánna hanem anyumnak szolok ha a fejem szedi is le sztm a korombeliek mind érdeklõdõek és új nekik a változás ennyi lehet ezt normál móddal is tenni
23:28 vagyok. És nem is értem azokat a lányokat meg fiúkat, akik attól tartják menõnek magukat, h nah õk most lefeküdtek valakivel ilyen idõsen, vagy 10csajjal/pasival smároltak egy buliban...Csak az a baj, h mostanában mindneki ezt csinálja, és aki meg megpróbál normális maradni, azt meg kinézik a társaságból és még õ érzi magát rosszul...
Nálunk a családban nem igazán beszélünk ilyen témákról...pedig még két nagyobb tesóm is van...de velük sem beszélünk ilyenrõl h szex...Anya még ahhoz is kicsinek tart h barátom legyen, és ez néha elég rosszul esik, mert szeretem a fiút és õ is engem, és anya elõl el kell titkolnom, mert nem értené meg...mert "kicsi vagyok", pedig õ mondja nekem, h koromhoz képest érett vagyok, és õ azért csak tudja, mivel tanár.De amúgy én is tudok mindent, vagyis nem mindent, de elég sok dolgot ezekrõl a témákról, h ne csináljak hülyeséget.Én 16éves koromra tervezem az elsõ alkalmat, de tudom h ez nem így fog eldõlni, h nah 16vagyok, hol egy pasi?És én nem is vágok bele olyan dolgokba, amit nem gondoltam át...Am 15leszek decemberbe, szóval még 14éves...
Engem momentán az idegesít, hogy naponta 10x felteszik azt a kérdést, hogy "hogy kell csókolózni?" és nem képesek beütni a keresõbe. Meg a 13-14 évesek így teszik fel a kérdést: "már szeretnénk csinálni, normális ez?" és nem valami ilyesmi: mikre kell odafigyelni, meg esetleg, megkérdezi az idõsebtõl, hogy mi jó a másiknak, igaz mindenkinek más, de valamiféle képet mégis kap a dologról.
Én bevallom 14 évesen vesztettem el a szüzességem, elmondanám full normális családból származom, nem kellenek a sztereotípiák, hogy 20 éves korára kiéli magát stb... Csak éppen nem voltam normálisan felvilágosítva arról, hogy nem árt, ha minél tovább szûz maradok. A szex tabu volt a családban. Mondjuk mielõtt megtörtént volna anno a dolog én legalább utánaolvastam könyvekbõl, megkérdeztem idõsebb barátnõmet stb..szóval nem ugrottam akkora fejest, mint sok más kiskamasz. De ha már valaki ígyis-úgyis fejest ugrik a mélyvízbe nem árt, ha elõtte, ha van aki megteheti segít neki elmondani, hogyan kell úszni, nem? Nekem is sokat segített volna régen. Mostmár visszacsinálni nem tudom a dolgot, ennyi. Sztem is undorító mondjuk, ha a spermanyeléssel kapcsolatban tesz fel kérdést egy kamasz gyerek, de aki már ilyenekkel kezdi a nemi életet az úgyis veszett, beteg ember(mert normálisékba van legalább egy kis szemérmesség), tényleg biztos kiéli majd magát 20 éves korára. Az a kérdés, hogyha fiatalon kezdik, akkor nem lesz-e késõbb a szemérmesség teljes elvesztése a vége, mert nem tudták, hogy meddig mehetnek-e el. Végül is a tényleg speckó szexuális élmények a gátlások leküzdésének a határa felé tett eggyetlen lépés. Nem? :) Sajnos viszont igenis arrafelé halad a világ, hogy egyre hamarabb fognak szexelni. Úgyhogy normális kérdésekre továbbra is szívesen válaszolok majd, aki annyira ostoba, hogy 13-14 évesen full alapkérdésekre nem tudja a választ(mondjuk honnan jön a gyerek, és hogy kerül oda?) az ne is szexeljen, vagy legalább minket ne sokkoljon a 18 éven felülieknek-es oldalon.
NEm baj sõt jó, de amikor ezt olvasom hogy "benyeltem a spermát, akkor most terhes vagyok?" attól felmegy a pumpa.... Kislány ha ennyire hülye vagy minek szexelsz? És minek nyeled le, ha azt gondolod, hogy terhes lehetsz tõle? Abszolút hülyék a tinik szex terén, de tényleg aztr hiszi hogy olyan hû de jó dolog, és nem tudnak arról, hgoy milyen veszélyes... De a legjobb amikor a tinilány megengedi hogy guminélkül szeretkezzenek emrt a barátja megígéri hogy vigyázni fog...nevetséges!

14 eves vagyok, miert baj az, hogy erettnek tartom magam a szexhez, es ha adodna alkalom, akkor meg is tennem?

Legjobb válasz: Nem baj, csak fiatal vagy még, és nem kell elsietni semmit. Ha tisztában vagy a védekezéssel és a nem védekezés következményeivel is, akkor azt teszed, amihez kedved van. Akkor szoktak gondok adódni, ha meggondolatlanul, védekezés nélkül szexelnek a fiatalok, vagy megbánják amit csináltak, mert nem megfelelõ személlyel csinálták.

Nem baj, csak fiatal vagy még, és nem kell elsietni semmit. Ha tisztában vagy a védekezéssel és a nem védekezés következményeivel is, akkor azt teszed, amihez kedved van. Akkor szoktak gondok adódni, ha meggondolatlanul, védekezés nélkül szexelnek a fiatalok, vagy megbánják amit csináltak, mert nem megfelelõ személlyel csinálták.
Túl sok csitri nézi ezt az oldalt. Ha most a 14 évesek érettnek érzik magukat, mi lesz késõbb???4 éves lányom van.tartsak neki felvilágosítást. Gusztustalan.Hová süllyedünk, azt nem tudom......
Érettnek érzed? Mibõl? HOnnan? Én pl. 16 éves koromig hiába vágytam rá, éreztem hogy azért nem tenne jót a lelkemnek, ha megtenném. Adódna alkalom? Ezt hogy kell érteni? Remélem úgy, hogy találsz egy szeretõ barátot, akivel egy bizonyos idõ után szerelemben megtörténik. ÉS nem azt, hogy egy buliban..4 sráccal :D (bocs, de ezen még mindig kiakadok)
Az elõttem szólónak teljesen igaza van!Én is 14 vagyok és már én is készülök a barátommal lefeküdni....de nálunk nincs tervezve.Tehát minden spontán lesz, mindig van nála óvszer, igy ha kell, csak elõveszi.A legextrémebb dolgokon át a legromantikusabb szexig eltudok képzelni valamit!A barátom pedig naon rendes, 18, pedig még õ szûz, és tisztelem érte.Ha vágysz a szexre ne hallgass másra, mert a te életed...igaz azért védekezni nagyon fontos...ne hagyd ki
Ha úgy érzed, hogy megtaláltad az ehhez megfelelõ partnert, hát tedd, de mindenképp védekezzetek, gondolom ilyen fiatalon még nem akarsz babát...
Már bocs, de szerintem egy 14 éves gyerek még ne foglalkozzon a szexel! Érett sem vagy még rá sem testileg, sem lelkileg! Csak a mai hülye "trendnek" akarsz szerintem megfelelni! 18 évesen meg majd azt kérdezed, hogy hogy dobd fel az ellaposodott szexuális életedet! Ne kezd hamar, mert 20 éves korodra kiégsz!
ezt úgy szeretem mikor leszólnak embereket mert 14 évesen éretnnek tartják rá magukat..én is 14 vagyok de nem tudom meg érteni azokat akik lecsitrizik meg ilyesmik azokat akik érettnek érzik rá magukat...mért jó ez nekik? sztem meg ha érettnek érzed magad rá tedd meg... ennyi;)
A személyes tapasztalatom: A volt barátommal 1 hónapja voltunk együtt. Én anno talán trendbõl feküdtem le a párommal 14(2 nap híján 15 ) évesen, és utólag belegondolva apszolut nem bántam meg.Ha belegondolok, hogy 14 évesen kezdtem, kiröhögöm magam, de tényleg nem bántam meg.Bár csak akkor élveztem teljes igazából, amikor a mostanival kezdtem.(akkor már 2 hónapja együtt voltunk).Tehát szerintem számít az, hogy kivel, mennyire komoly kapcsolatban teszed ezt.
Szerintem sem vagy még érett rá. Lehet, hogy utólag jönnél rá, hogy nem kellett volna. Addig is, amíg érettebb leszel, megpróbálhatsz társat keresni. Lehetõleg kicsit idõsebbet. Óvatosan, lassan haladj vele elõre... tanulj meg jól csókolózni, majd késõbb simogatni. Simogatástól is "el lehet menni". A többivel még várj egy kicsit... és mondom: ne siess - szépen fokozatosan mindent. Most elhiszem, hogy hajtanak a vágyak - de kiéghetsz, egy életre. Vagy kaphatsz betegséget, esetleg egy beteg embert... egyik sem hiányzik neked.
11. évesen volt az csókom szerelembõl 16 leszek és még mindig azzal a sráccal járom...a 14.szülinapi bulimon csókból szex lett de nem volt betervezve és nem bánom h megtörtén...azóta sem agyba fõve szexelünk anyumnak sem volt és most sincs ellenére mert tudja hogy Gabi gondoskodó és odafigyel rám(most 19 éves) ....együtt szeretnénk leélni az életünket :D

Miért baj az, ha 22 évesen jobban vonzanak a 14-15 év körüli lányok?

Szerintem olyan kis aranyosak, a korombeli lányok meg sokszor túlságosan komolyak és merevek. Én is kicsit gyerekes vagyok és laza, lehet azért is érzem jobban magam fiatalabb lányokkal.:) Csak sokan lepedoznak meg gúnyolnak, támadnak és kezd zavarni.

Legjobb válasz: Kislányok.Te meg egy nagy kisfiú vagy.

Kislányok.Te meg egy nagy kisfiú vagy.
helyes fiú hát kiégtem :DDDD és akkor miért kell pedofilnak lenned kérdezõ? :D
5. úgy érted h te azt hiszed h õ ilyesmit tervezget miközbe azon agyal h milyen sört igyon holnap :D
cuki egy fiú? Semmi keresnivalóm ezen a bolygón...
igazuk is van!!! ha neked azok a kis vernyákolók jönnek be, akik épp most végezték el az általánost...egészségedre
Mert 22 éves felnõtt "férfi" vagy.Akinek minimum 18 éves lánnyal kéne kezdeni AZÉRT!!!!!
nem baj:) párom 33 én 18vagyok :) másfél éve vagyunk együtt (ott tartunk, hogy eljegyzést tervezgetünk)
A kérdező hozzászólása: Én nem tartom magam férfinek, inkább egy aranyos, cuki, helyes kisfiúnak. A lányok is ezt mondják rám.
Ugyan már xd Manapság ez a megszokott, remélem ha én leszek huszonvalamennyi akkor és is így "járok" majd xd
9. nem neked nincs semmi keresnivalód, hanem neki :D
Debreceni takarodj! Debreceni takarodj! Debreceni takarodj! Debreceni takarodj!
Én 14 vagyok... Furcsa lenne, mert egy felnõtt férfinek nyilván már többre van szüksége mint ami egy 14 évesnek belefér. Van olyan ismerõsöm, aki 25 éves és gyereke van. Talán egy 22 éves számára vonzó lehet, hogy egy ennyivel kisebb lány nem akar majd ilyen komoly dolgokat egy kapcsolatban még sokáig, de 22 évesen már igenis felnõtt vagy és ezen érdemes elgondolkozni. Nézem a 14 éveseket, és alig látom õket a sminktõl amit magukra kennek, mert azt hiszik ettõl lesznek nõiesek. A legtöbb tettükkel csak azt bizonyítják hogy mennyire gyerekek még. Nem gondolnak a következményekre, kivétel meg alig ( akad persze, és õkk ne vegyék magukra). Pár évvel ezelõtt még talán okésnak mondtam volna ekkkora korkülönbséget, de a mai világban semmiképp. Talán nem érted mirõl beszélek, de csak képzeld el magad annak a 15 éves kislány apukájának a helyébe akinek a lánya egy 22 évessel kavar.
Mert te szereted a keményhúsú édes nedüjû hamvas friss finom tinibarackot. Símogasd is õket jó szorgosan, gyúrmázd õket!
Oh, bocsi, csak most láttama a cuki kisfiús kommentet. Úgy látszik kamu kérdés miatt gépeltem ennyit, kár...
5 vagyok. nem tudom miért akartok okosabbak lenni nálam :) az, hogy 15év van köztünk, manapság nem meglepõ, fõleg úgy, hogy egy komoly lánynak tartom magam ezért azt hiszem, hogy illek hozzá, mert van olyan gondolkodási szintem mint amilyet õ elvárhat. (mellesleg a nála 3évvel fiatalabb nõje egy gyerekes szó szerint k*rva volt)tehát azt hiszem senkire nem tartozik sem a korunk sem az, hogy ki hogy gondolja.Mi megvagyunk és ez számít, nem a sok hülye véleménye, akik csak irigyek, mert nekik vagy nem jön össze, vagy csak kihasználják õket... :)

14 éves srác vagyok. Az nagy baj ha maszturbációnál hugy lövel ki? Ez miért lehet?

Legjobb válasz: XDXD Ez viszi a prímet ma:D Elõtte menj el pisilni:D Ha meg így is akkor le kell vágni.

XDXD Ez viszi a prímet ma:D Elõtte menj el pisilni:D Ha meg így is akkor le kell vágni.
Ha nem csak viccelsz menj el a háziorvosodhoz vagy urológushoz mert ha tényleg így van akkor lehet hogy valami komoly áll a háttérben! 16f
ezek a kommentek... nagyon kisírtam a szemem röhögés közben... de azért a kérdés se semmi :D
Ha a kérdés valós, akkor ott valami csúnya anatómiai elváltozás lehetséges, amit csak egy orvos tud diagnosztizálni és megoldani. De ha tényleg ez van, ez nem játék!
Én miután kiverem, nem lövelek ki spermát. Ez a korom miatt van? 12/f
biztos a sajátodat fogod?
Szerintem te cigány vagy és magad sem tudod, hogy mi a szarról beszélsz!
áh...ezen én is csak röhögtem de am én sem tok semmit mondani szal...:)
ilyen létezik ?????? atya isten, vajon hányszor pisilt belém a volt pasim :S
hát ne haragudj ezen a kérdésen csak röhögni tudomXDXDXDés értelmes választ sem tudok adni...menny el orvoshoz
na bazz..:"D nem tudom ki írta, hogy menj elötte az illem helységbe, de fogadd meg a tanácsát:D XD
Ilyen nincs:D Álló [email protected] nem tudsz hugyozni se és lankadt pöccsel se tudsz elélvezni.
hat utolso te sem vagy valami erett no :) ) eleg furi a pasid ha o se tudja....az o teste...hogy nem ismeri?En oralisnal soha nem erzem az elovaladekot, de ha igen akkor az par csepp. Ha mar itt tartunk a nok amikor elelveznek es olyan nagyot spriccelnek(mar aki)....na az pisi??? :) ))
Hali én lány vagyok, bár én tudom mire gondolsz... Mikor barátomat orálisan elégítettem ki, akkor mindig ilyen "pisi szerû valami" jött ki neki. Én mondtam is neki hogy ez nem pisi? =D xD De arra jutottunk, hogy ez elõváladék lehetett...vagy tényleg pisi =S xD De reménykedem hogy neked is az elsõ az, mert mikor szeretkezésnél elélvezik, akkor ondó jön neki.
Ajj, ezen szakadtam : "Én miután kiverem, nem lövelek ki spermát. Ez a korom miatt van? 12/f" Igen, a korom miatt, szóval ráférne a farkadra egy takarítás!
"Én miután kiverem, nem lövelek ki spermát. Ez a korom miatt van? 12/f" Igen, a korom miatt, szóval ráférne a farkadra egy takarítás!
"Álló [email protected] nem tudsz hugyozni se és lankadt pöccsel se tudsz elélvezni." ez téves
Hanyadszorra lövöd már el ezt a poént, birka?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!