Találatok a következő kifejezésre: 14 eves Mi lehet az (33 db)

Macskához értők! 14 éves cicánk evés után egyre többször hány. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! www.mancsok.hu

Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! http://www.mancsok.hu
nem tom h lehet az elsõnek meg a harmadiknak 80százalék fölötti válaszolási értékük, mert már ebbõl az 1 válaszukból látni h irtó nagy parasztok. Em hát..., a cica tényleg nagyon idõs, nagyon szép kort megélt, de hát én nem vagyok állatorvos, szóval én is csak azt tdom tanácsolni, hogy vidd el állatorvoshoz, vagy hívd fel az állatorvost! Remélem meggyógyul a cicád! :)
Paraszt!
hát bizony elég idõs, lehet hogy a végét járja :( vidd el dokihoz, aztán ha tényleg ez a baj, elaltathatja, hogy ne szenvedjen
1. nem vagyok ostoba kölyök, elnézésedet kérem! és utána írtam is , hogy vidd el állatorvoshoz, te , mint laikus ugysem tudsz vele mit csinálni Jobbulást a szõrmóknak
meg fog dögleni:D:D vidd el orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi kérdésed:) ! Voltunk orvosnál, nem talált semmit, igaz, mûszeres vizsgálatot nem végzett. Egyelõre napi szinten adjuk a szõroldót (jó kis tortúra...rúgkapál a drágám). Ha ez beválik, akkor oké, ha nem, akkor jön a vérvétel, röntgen.
Szia! Hogy van a cicád azóta? Szokott még hányni?
Voltatok már orvosnál? Az én macskám most csinálta ezt, 3 nap után vittük el, addig rá fogtuk, hogy habzsol, meg érzékeny a gyomra, de utána már úgy voltam vele, hogy ez több lesz. Gyomorgyulladása van, injekciókat kapott és legalább kétszeres adag szõroldó pasztát kell neki enni. Ma már legalább ötször annyit evett, mint eddig és nem hányt. Vidd el, akármelyik orvoshoz, ne hagyd, hogy hányjon és leromoljon az állapota. Egy 15évest jobban megvisel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik az általa kiadott hangokból, mintha szó szerint zabálna. De akkor eddig miért nem okozott ez problémát?
lehetséges h túl eszi magát
Bulémiás
A kérdező hozzászólása: Sajnos messze lakunk az ajánlott rendelõtõl. Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett jó tanáccsal szolgálni! 20:11 Ó, te szegény. Hát neked az okoz örömet, ha másokat bántasz? Szánalmas.
1.Valóban elõfordulhat, hogy rosszak a fogai, nem tudja már rendesen megrágni az ételt és így jól megemészteni sem. 2.Cukorbetegség is kezdõdhet ezzel a tünettel 3.Idõskori, esetleg daganatos betegség is lehet a háttérben. Reméljük, az elsõrõl lesz szó. A Mancsok rendelõt én is ajánlom, az én cicám is "oda jár".
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt hiszem, hogy öregedéssel járó probléma lesz ez, különben nem lenne jó kedélyû, nyugodt. Talán a gyomrában összegyûlt szõr miatt lehet? Ugyanis legutóbb az orvos azt mondta, a tisztálkodással lenyelt szálakat már nem tudja olyan könnyen megemészteni.
Tudod ki a paraszt, teeee.... Amúgy azért van 80%-on felül a válaszom százaléka, mert alapjában véve normális válaszokat szoktam adni, csak néha mikor rámjön, beszólogatok :P Ezért nem 100% :P
Nekem 19 éves és ugyanez a helyzet. Eszik, hány, eszik, hány. 15 éve van ugyanaz az állatorvosunk, azt mondta, ebben a korban már minden lehet. Kicsit ki van a gyomra valószínûleg, adott neki pár injekciót, de nagy változás nincs. Amúgy jól van, nem fáj semmije. Ja, és még él az anyja is a maga 20 évével :)
Nekünk is van egy 16 éves cicusunk. Szegény már nagyon öreg, és az ételt sem tudja rendesen megrágni, így a gyomra nem bírja megemészteni. Ezért aztán õ is szokott hányni. Pici darabokra vágd össze, vagy a szaftos konzervet nyomd szét neki villával, hátha ez segít. Ha nem javul a helyzet, akkor más baj lehet, tényleg vidd orvoshoz.
19:53-as: Jajj, különben mi lesz? Egyébként nem olyan biztos h elpusztul a cica, de az is benne van a pakliban. :S
A kérdező hozzászólása: 19:52 Bocsánatkérés elfogadva, ostoba kölyök visszavonva. Azért volt ott egy másik jelzõ is, azt tartom...
Nem vagyok ostoba kölyök! Máskor vigyázz miket beszélsz! Ui: a macskád ki fog purcanni :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ meg 19:40 Macskához értõket kértem válaszra nem rosszindulatú, ostoba kölyköket. Minden szempontból jól van, játszik, lustálkodik, úgy él mint régebben. Kivéve a fent leírtakat. Persze, elmegyünk vele állatorvoshoz, de azt gondoltam, valaki tud írni tanácsot, vagy magyarázatot, mert nem hizem, hogy egyedi eset.
ki fog purcanni
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, jól van! Mondhatnám: éli világát:) A gyomrában felgyülemlett szõr okozta a gondot (ami viszont a kora miatt lassabban mûködõ anyagcserének tudható be). A régebbiekhez képest gyakrabban keféljük a bundáját, többször kap szõroldót (amit imád, mégis úgy rázza le a mancsáról, hogy lehetõleg mindenhova jusson...), és így minden rendben. Lekopogom!

14 évesen be lehet festetni szőkésre a hajamat úgy hogy ne rontsa el a festék? Vagy milyen festéket ajánlot? És hogyha megis lenne az mikor jönne ki?

A suliban szinte mindenki festi a haját ( 7. osztály alatt is ) Mi a vélemyénetek?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L

14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L
Mivel a hajfestés kémiai folyamat, olyan nincs, hogy nem roncsolja a hajat, fõleg, ha szõke hajszínrõl van szó. A szõke hajszín ugyebár világosítja az eredeti hajszínedet, tehát nem jön ki. Visszafestheted az eredetire max. Viszont vannak nem tartós hajfestékek, bár szerintem nem szõke színhez. Amúgy meg ne állj be Te is a sorba! Ha festeni akarod, azért tedd, mert Neked az tetszik, ne azért, hogy Te is egy legyél a sok közül! A haj újranõ, viszont a tövét esetleg óvhatod, ha mondjuk satíroztatsz, vagy nem tom, h hívják, sose csináltattam. 14-18 éves korom között daueroltattam a hajam, nem hiszem, hogy ártott volna neki.
attol függ hogy szüleig meg barátaid tudnak-e rola én 13vagyok és nem rég titokban festettem be a hajam. senki se vette észre mert minden nap csak egy halvány csikot csináltam most már eltelt azota kb2 hónap és teljesen szöke vagyok senki sem vette észre szerintem nem kárositja én a londa hajfestéket használom és nagyon meg vagyok velel elégeve remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát sokat segítettetek! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon világos barna a hajam. :D Akkoris szarul nézne ki ? xD
akkor szerintem festess bele melírcsíkokat. Az nem látszik annyira ha kopik (mivel világos a hajad) nem éri meg kiszõkíttetni. Amúgy meg ez hülyeség hogy nem károsítja. Miért ne károsítaná? Hát kiszívják a hajadból a színt, nem ráfestenek. A szõke a legkárosabb. Mert ott leszívatják a hajad. Semmiképp nem ajánlom. Akkor tényleg inkább melír.

Mi lehet az oka, hogy 14 éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm?

14 éves vagyok..az vajon befoj?soplja hogy nem eszek semmiféle húst??és hogy 42-43-44 kg vagyok?

Legjobb válasz: Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.

Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.
A kérdező hozzászólása: Jah..köszi a felvilûgositást..de az osztalytarsaimnak már mind megjött kivéve egynek...
Egyszerûen késõn érõ típus vagy. Nyugodj meg, nincs semmi baj, akkor menj csak dokihoz, ha 17-18 éves korodig nem jön meg. 24/L
A kérdező hozzászólása: Köszi..még várom a válaszokat
fogalmam sincs viszont én tegnap lettem 14 és még nekem se jött meg...

Mi lehet a gond az óriás schnauzerünkkel? Már 14 éves kb, és az egyik lába van amikor ilyen nagyon reszket. (nem a hideg miatt, látszik)

A szüleim azt mondják hogy csak szerepel (mert amúgy szokott rosszalkodni) de szerintem ez nincs összefüggésben a jellemével.

Legjobb válasz: Idõs kutyáknak, éppúgy mint az idõs embereknek már fájnak az izületei, gyengülnek az izmai, esetleg sorvadnak is... egyszerûen az öregkor velejárói. Talán gyengébb az a lába és erõlteti, attõl reszket. A ti kutyátok ha tényleg 14 éves, akkor õ már nagyon öregnek számít. (mellesleg én az öreg kutyámat tömöm mindenféle táplálékkiegészítõvel, vitaminnal, hogy minél tovább jó egészségben velem lehessen, ha már úgyis olyan kevés idejük van itt... ajánlanám neked is... biztos megérdemli)

Idõs kutyáknak, éppúgy mint az idõs embereknek már fájnak az izületei, gyengülnek az izmai, esetleg sorvadnak is... egyszerûen az öregkor velejárói. Talán gyengébb az a lába és erõlteti, attõl reszket. A ti kutyátok ha tényleg 14 éves, akkor õ már nagyon öregnek számít. (mellesleg én az öreg kutyámat tömöm mindenféle táplálékkiegészítõvel, vitaminnal, hogy minél tovább jó egészségben velem lehessen, ha már úgyis olyan kevés idejük van itt... ajánlanám neked is... biztos megérdemli)
A kérdező hozzászólása: Hátsó láb.
Nekem is volt egy nagyon idõs 17 éves keverék kutyusom. Neki is remegtek a lábai. Sajnos ez a korral jár.

Helósztok! :D 16 éves fiú vagyok decemberbe leszek 17 és nem indult be a serdülés azaz beindult olyan 14 éves koromban és megált azóta nem nő a péniszem, nem szőrösödöm. Tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: szerintem nincs okod agodalomra, en februarba leszek 17 tehat nem vagy sokkal idosebb mint en, nekem csak az allam es a bajusz resz kezdett el szorozodni az se valami nagyon, a koldokom alatt is egy kicst, a penisz meretem meg atlagos, szerintem egyaltalan nem baj ha nem vagy szoros, sot van aki 40 evesen se nagyon szors, apukam is ilyen, de van aki meg olyan szoros hogy az csak na, sok mindentol fugg de nem ajanlatos szedni ilyen tabletakat amik segitenek a fejlodesbe mert eleg sok karos mellekhatasa van

szerintem nincs okod agodalomra, en februarba leszek 17 tehat nem vagy sokkal idosebb mint en, nekem csak az allam es a bajusz resz kezdett el szorozodni az se valami nagyon, a koldokom alatt is egy kicst, a penisz meretem meg atlagos, szerintem egyaltalan nem baj ha nem vagy szoros, sot van aki 40 evesen se nagyon szors, apukam is ilyen, de van aki meg olyan szoros hogy az csak na, sok mindentol fugg de nem ajanlatos szedni ilyen tabletakat amik segitenek a fejlodesbe mert eleg sok karos mellekhatasa van
A kérdező hozzászólása: értelek köszi :D
De a bajusz szörzet van akinek csak 25 éves kor után indul be és akkor is csak gyéren, ahogy van aki nem is mutál nagyon.12-15 éves kor között fan és hónajszõr az aminek kell lennie, a többi szõrzet van hogy csak 20-25 éves kor után jelenik meg.Spermának is 16 éves korra termelõdnie kell, ez a végsõ korhatár.Ha ez a 3 tényezõ meg van akkor az már jó.De magasságod, szõrzeted, egyéb méreteid mennyire maradtak el a 17 évesekéhez képest?Nem lehet hogy te túlzod el?
menj orvoshoz xd
Szerintem örülj neki hogy nem vagy szõrös legalább nem kell magad borotválnod állandóan hidd el jobb igy.
Elég alacsony vagy, szüleid is ilyen alacsonyak, ?meg viszonylag késõn kezdtél serülni, ahogy írod.De szerintem csak nem vagy szõrõs típus, ez még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Spermám is van szerintem kicsit több mint 1-2 évvel ezelõtt és kezd fehéredni...
A kérdező hozzászólása: hát 168 cm magas vagyok 80 kg :/ de kb 14 éves koromban elkezdtem szõrösödni a hónom alja a péniszem fölött de megált valamiért és nem tudom h miért de egy orvos azt mondta h a hizás miatt ált meg a serdülés , mert elvolt törve a lábam és mûtöttek stb... és ezért híztam közel 20 kg-ot...nem tudom lehet hogy azárt ált meg valóban mert hiztam és fogynom kéne.. mit gondoltok ?? :D
simán az is lehet hogy te nem vagy olyan szõrõs alkat, vannak férfiak akiknek kevesebb szõrzetük van és ritak esetekeben van akinek de fejlettebb 13-14 évesekre igaz, tehát akik már szinte a felnõttkori magasságukkal rendelkeznek ilyen fiatalon(pl. biztos te is láttál már 180 cm-es 13 éveseket)hogy a péniszük is eléri a végsõ méretét és már nem nõ tovább.Ilyen is van.Orvos viszont sose árt.
én a helyedben azért elmennék andrológushoz megmûteni biztos nem fognak ha meg vmi bajod van akkor tudnak kezelni, míg magától nem fog megoldódni, aztán 20 évesen meg már hiába pityeregsz
A kérdező hozzászólása: :/ oké
sajnos nem indítja be semmi sem a serdülést az majd jön magától legyél türelmes :)
A kérdező hozzászólása: de érted csak idegesít meg már nekem rossz h osztálytársaim szõrösek meg ilyenek én meg nem .. nem tuss valamit ami beinditaná a serdülést ?
szerintem még van idõ arra hogy fejlõdj :) egyik ismerõsömnek is ilyen baja volt aztán egyik napról a másikra egész férfias lett :D
A kérdező hozzászólása: Megyek csak félek nagyon hogy a pajzsmirigyemnek lessz valami baja és megmûtenek ... :/
Mindenképp fogynod kellene, egészségesen táplálkozni, mozogni, az meg nem gond hogy nem vagy szõrõs, spermád meg van és ez a lényeg.
még véletlen se gondolkozz el rajta, hogy lehet hogy van valami abban amit mond.
ezek az anyák. ne törõdj vele...ez a te életed...jol van természetesen van eleszólása meg minden, de abba nem teheti be a kezét, hogy mikor üt a szerelmed órája. Figyelj szerintem ülj le vele és beszéld meg, hogy más anyukája nem így gondolkodik (anyámat például ez nem érdekli) vagy mond azt neki, hogy bizzon benned, mert tudod, hogy meddig kell elmenni ilyen téren 14 éves korban. Bíztasd, hogy nem fogsz félre csúszni, és ha akarja, akkor majd be is mutatod neki a pasid, hogy õ is gyõzõdjön meg róla, hogy nem bunko. Persze mikor rádtalál Õ. :)
anyád az egy hülye olyan mint az enyém :)
Anyukád csak aggódik miattad, de szerintem amíg nincs senki a láthatáron, addig korai lenne errõl beszélni vele. Ha majd lesz valakid, akkor meg anyukád biztos megérti, fõleg, ha nem 30 éves csávóval jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Állítsd tények elé. Vágj a közepébe. Mutasd be a fiút.
Anyukádnak nagyon is igaza van! Legalább a te szüleid fognak téged. Példát vehetnének róluk a többi "jófej" szülõ akit nem is érdekli h épp ki d*gja meg a kicsi lányukat és vihetik majd õket aztán abortuszra! Ráérsz még a pasizással bõven. Semmirõl nem maradsz le! 24L
amúgy nekem is ezt mondta... de így visszagondolva igaza volt, akkor pedig nagyon haragudtam rá
anyám is ilyen áááááá :@@

14 éves kocsinál, néha, mikor indítanám el, elfordítom a kulcsot, és elkezd "köhögni". Ilyenkor persze nem indul. Várok kb 2-3 mp-et, majd ezután simán eltudom indítani. Mi lehet az a "köhögős" hang?

Legjobb válasz: Hallani kéne, mert sok hang van amit ehhez lehet hasonlítani. Ha megmozgatod a váltót üresben két oldalra akkor is csinálja? Benzines vagy diesel?

Hallani kéne, mert sok hang van amit ehhez lehet hasonlítani. Ha megmozgatod a váltót üresben két oldalra akkor is csinálja? Benzines vagy diesel?
A kérdező hozzászólása: benzines. csak akkor csinál ilyet, ha elfordítom a kulcsot, ekkor köhög a motor, és nemindul az autó. a váltómozgatásra nemtörténik semmi, csak indításnál köhög.
Az önindító teker rendesen?
A kérdező hozzászólása: ez lehet az egyik lehetséges probléma? mert eztígyénmost nemtudom megmondani, h teker e rendesen, de ha ez lehet pl probléma, akkor utánajárok ennek.
Szerintem azt a hangot hasonlítod a köhögéshez, nem bír tekerni az inditómotor így nem birja betekerni a motort. Nagy valószínûséggel indítómotor javítás szükséges.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a segítséget, akkor ezen az úton fogok elindulni.
A kérdező hozzászólása: jah, mégvalami, mennyibe kerülhet a javítás?:)
Nagyon változó, attól függõen hogy mi baja. Általában pár ezer forint.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.

Az iskolánkban szokás, hogy karácsony előtt húzunk és megajándékozzuk osztálytársainkat. Egy fiút húztam, velem egy korú (14 éves), verseny táncol és nem igazán érdekli semmi, mi lehet az ilyen praktikus mégis olcsó ajándék?

Legjobb válasz: Nem tudom, h mennyt szánnál rá. Mikor én anno olyan fiút húztam, akit nem ismertem annyira, vmi olcsóbb, de jó illatú parfümöt vettem neki. Ez nagyjából egy ezres, ha jó helyen veszed. Esetleg még egy tábla csoki hozzá.

Nem tudom, h mennyt szánnál rá. Mikor én anno olyan fiút húztam, akit nem ismertem annyira, vmi olcsóbb, de jó illatú parfümöt vettem neki. Ez nagyjából egy ezres, ha jó helyen veszed. Esetleg még egy tábla csoki hozzá.
Úristen! Te az ikrem vagy xD Csak poén :D Tök ugyanez :D Én vettem neki sok csokit és egy plüss állatot :D Õ is verseny táncol xD És õt sem érdekli nagyon semmi xD hát szurkolok neked :D Remélem örülni fog majd:D
Ne essél kétségbe, egész biztos csak a hormonok okozzák!Sztem meg vannak duzzadva a emlõmirigyeid.
Na ez is biztos csak fickó lehetett. Erre gerjed. Ne foglalkozz vele! Idióta. Prosztata gyulladást neki!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fürödtem! ÉS tudod ahhoz hozzátartozik a mell megmosása is...Persze lehet, hogy te valami putriban laksz és ilyenrõl még nem hallottál.
És mit csináltál este hogy így kitapintottad? xDD
Mirigyállomány van és nem a terhesség alatt alakul ki. Az hogy mikortól kezdik meg a tejtermelõ funkciót, ahhoz valóban elõször terhesnek kell lenni. De sajnos nyugalmi állapotban is begyulladhatnak.
14 évesen még nincsenek tejmirigyek, azok az elsõ terhesség alatt alakulnak ki, tehát az begyulladva sem lehet. Egy biztos: irány a doki, sose lehet tudni. Lehet, hogy semmi baj (erre van nagyobb esély), de ha mégis, akkor minél elõbb lásson doki.
Szia Ne aggodj, en 28 vagyok es a jobb mellemben a mellbimbom mogott van egy csomo, kb 7 eve. Jartam szamtalan dokinal, nem csak magyarorszagon (mivel kulfoldon lakom 3 eve) es mind ugyan azt mondta. Tejmirigy. Ne aggodjak. De ha megnyugtat menj el orvoshoz.
Nekem is volt ilyen problémám, néhány évvel ezelõtt észrevettem az egyik mellemben valami dudort. Ekkor voltam kb.17 éves. Elmentem dokihoz, aki elküldött ultrahangra a biztonság kedvéért. Ott nem mondtak semmi konkrétat csak, hogy minden rendben van és, hogy fél év múlva menjek ellenõrzésre. Kb.3x voltam fél évenként és már nagyon elegem volt, hogy nem mondanak semmi konkrétat, ekkor mentem el egy magándokihoz, akit egy másik nõgyógyász ajánlott. Ott pedig én úgy éreztem, mint ha hülyének néztek volna azért, mert oda mentem egy nem is létezõ problémával, mert azt mondta a doki hogy ez teljesen normális, csak a mirigyek vannak egy kicsit megduzzadva. Igaz, hogy 4.000Ft-ot fizettem erre az egyszeri alkalomra, de nekem megérte! Azóta is ott van az a dudor, de ezek szerint semmi probléma. Gondolom nálad is csak hasonló a helyzet, nem kell megijedned. Viszont a biztonság kedvéért szerintem mutasd meg egy orvosnak, hogy teljesen megnyugodj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És akkor mindenképp menjek el mostanában orvoshoz? Egyébként sokszor voltam már nõgyógyásznál különbözõ okokból, szóval van nekem már nõ nõgyógyászom és nem is félek tõle.:D De így most kicsit megnyugodtam.
Elõfordulhat, hogy a tejmirigyek gyulladnak be. Egyáltalán nincs kizárva. Pont abban a korban vagy amikor a hormonok hatására elég erõteljes változásokon megy keresztül a tested. Menj el nõgyógyászhoz, már vannak tinédzser ambulanciák és nõdokik. Sõt nõ nõgyógyászt is választhatsz. A mammográfia NEM NEKED VALÓ! Eszedbe ne jusson! Ha még ezek után is bizonytalan vagy inkább lágyrész ultrahang vizsgálatot kérj, ami nem fájdalmas. Remélem tudtam segíteni.
Szívtad, mert csaj vagyok, szóval prosztata gyulladás nem lesz. Egyébként elég furcsa a gondolat meneted, megkérdezem mitcsináltál este hogy kitapintottad, te meg reagálsz azzal, h biztos putriba lakok.. grat :) Egyébként ha "egyik napról a másikra" jelent meg ez a dudor (Mert gondolom MINDENNAP MEG SZOKTAD FOGNI A MELLED FÜRDÉS KÖZBE ;D) akkor nem hiszem hogy ez mellrák... ;)

Mi lehet az oka annak hogy egy 14 éves lány visszahúzódó nem barátkozik stb?

Legjobb válasz: Miféle sérülésekre gondolsz?nem haverkodik,nem nevet ha ismeretlen emberrel találkozik akkor visszahúzódik....Nagyon ritka mikor nevet.

A kérdező hozzászólása: Miféle sérülésekre gondolsz?nem haverkodik, nem nevet ha ismeretlen emberrel találkozik akkor visszahúzódik....Nagyon ritka mikor nevet.
Gátlásos? Talán régen csúfolták, meg ilyenek...
Lehet, hogy eleve ilyen típus, pl. a szüleitõl genetikailag ezt a viselkedésmintát örökölte és/vagy azt látta, hogy a szülei is visszahúzódóak. Vagy lehet, hogy korábban valamiféle sérülés érte õt, ami miatt gátlásossá lett, lehet, hogy önértékelési problémái vannak, és ezek miatt nem mer nyitni mások felé stb. Rengeteg oka lehet a dolognak, ezt esetleg õ tudná megmondani, csak valószínûleg nem beszél róla, vagy nincs is tudatában az okoknak.
Elõfordulhat, hogy korábban kigúnyolták, megverték stb. Ha ismered õt, akkor próbálj meg vele beszélgetni, közelebb kerülni hozzá, de ne feszegesd ezeket a kérdéseket. Majd elmondja õ, ha elég bizalmat érez irántad. Talán depressziós, azért nem nagyon nevet. Picit még azért részletezhetnéd ezeket a dolgokat, hátha a jelekbõl ki lehet okoskodni valamit, bár ne vedd 100%-nak a leírtakat.
A kérdező hozzászólása: mindenbõl kivonja magát
Nem lehet hogy a szülei élve el akarják temetni? Hallottam egy ilyen történetet a szomszédban, engem is hívott a szomszéd néni Ildikó néni hogy segítsek eltemetni a lányát, aki velem egyidõs (osztálytársam). Szerencsére a lány a nagyszüleihez menekült, de azóta nagyon visszahúzódó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!