Találatok a következő kifejezésre: 14 eves Mi lehet (125 db)

Miért nem bírom a horror-t 14 évesen mikor már majdnem 18 vagyok, csak négy év. Lehet mégi bekéne tartanom a korosztályt?

nem tok aludni tőle, és félek a sötétben nagyon :S a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S

Legjobb válasz: "majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.

"majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.
Van ilyen ... ne nézz ha nem bírod , sztem mire 18 leszel magadon fogsz röhögni hogy ettõl fostál .. én pl vagy 8éve nem láttam semmien sorozatot/animét/filmet ami megijesztett volna komolyabban
Az utolsó nagyon jól mondja, Itt az a "csak négy év" még nagyon sokat számít. ha megmondhatom az õszinte véleményemet, akkor viszont azt mondom, hogy nem is baj, hogy nem bírod. Nem törvényszerû , hogy egy bizonyos kor után horrorfilmeket kell nézni, van, aki felnõttként sem "bírja". Sõt, talán az a nagyobb baj, ha bírja valaki, mert az valószínûleg azért van, mert hozzászokott a dologhoz az illetõ. Szóval szerintem ez nem ciki, és nem is muszáj elkezdned nézni õket. Ha mégis elfogod, akkor is ráérsz még bõven.
Elõzõ vagyok. Ja és: "a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S" Honnan tudod? Szerintem valószínûbb, hogy inkább csak "menõznek" vele, de este õk is ugyanúgy félnek.

14 évesen be lehet festetni szőkésre a hajamat úgy hogy ne rontsa el a festék? Vagy milyen festéket ajánlot? És hogyha megis lenne az mikor jönne ki?

A suliban szinte mindenki festi a haját ( 7. osztály alatt is ) Mi a vélemyénetek?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L

14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L
Mivel a hajfestés kémiai folyamat, olyan nincs, hogy nem roncsolja a hajat, fõleg, ha szõke hajszínrõl van szó. A szõke hajszín ugyebár világosítja az eredeti hajszínedet, tehát nem jön ki. Visszafestheted az eredetire max. Viszont vannak nem tartós hajfestékek, bár szerintem nem szõke színhez. Amúgy meg ne állj be Te is a sorba! Ha festeni akarod, azért tedd, mert Neked az tetszik, ne azért, hogy Te is egy legyél a sok közül! A haj újranõ, viszont a tövét esetleg óvhatod, ha mondjuk satíroztatsz, vagy nem tom, h hívják, sose csináltattam. 14-18 éves korom között daueroltattam a hajam, nem hiszem, hogy ártott volna neki.
attol függ hogy szüleig meg barátaid tudnak-e rola én 13vagyok és nem rég titokban festettem be a hajam. senki se vette észre mert minden nap csak egy halvány csikot csináltam most már eltelt azota kb2 hónap és teljesen szöke vagyok senki sem vette észre szerintem nem kárositja én a londa hajfestéket használom és nagyon meg vagyok velel elégeve remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát sokat segítettetek! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon világos barna a hajam. :D Akkoris szarul nézne ki ? xD
akkor szerintem festess bele melírcsíkokat. Az nem látszik annyira ha kopik (mivel világos a hajad) nem éri meg kiszõkíttetni. Amúgy meg ez hülyeség hogy nem károsítja. Miért ne károsítaná? Hát kiszívják a hajadból a színt, nem ráfestenek. A szõke a legkárosabb. Mert ott leszívatják a hajad. Semmiképp nem ajánlom. Akkor tényleg inkább melír.

14 éves kortól lehet kismotort vezetni? És ha igen mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 13,5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint

13, 5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint
M kategóriás jogsit elkezdheted és ha sikerül vezethetsz vele egybõl segédmotort.

14 évesen mit és hol lehet dolgozni? Zalaegerszegen?

Legjobb válasz: 14 évesen legálisan sehol semmit nem lehet dolgozni Magyarországon.

14 évesen legálisan sehol semmit nem lehet dolgozni Magyarországon.

Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?

Nem igazán tudom h terhes vagyok-e vagy sem. Az alkalom után 2x már megjött a de most 1hete késik.Ha terhes vagyok akkor már a 2.hónapos a baba. Eddig nem észleletm a menctruáció kimaradásán kív?l semmi jelet a terhességre, sem hányineger, sem émejgés,se mell faájdalmak semmi.Híztam mondjuk egy kicsit de a sportot egy lábsérülés miatt abba hagytam és gyógyszewrt is szettem rá.A 3. napon az aktus után csinálatam teszetet de az negatív lett. Terhes lehetek? Ha igen mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hinném ,hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!

Nem hinném , hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!
Ez a kérdés több, mint két éves. Akár terhes volt, akár nem, az már úgyis kiderült.
Igen, valószínûleg nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj mégegy tesztet.H az negatív, nincs semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek akki így kiált melletem nagyon jól esik!!! és nem tudom elmondani h mennyire hálás vagyok!köszönöm szépen mindenkinek!
a 3. válaszolónak üzenem hogy ez a lány nem azt kérdezte hogy te hogyan büntetnéd a gyerekedet ha ilyet csinálna. Valószínûleg el sem mondaná!
szerintem mindenki a maga gyerekét ítélgesse. a másét könnyü megitélni. lehet hogy e te gyereked még rosszabb. nem hiszem hogy te tudnál rola ha a gyereked nem lenne szüz mert nem neked mondaná el elõsször.a helyesirásban meg te sem vagy jobb.
én is azt mondom hogy ne izgulj nem vagy terhes . azoknak a válaszoloknak akik elitéltek azt mondom hogy egyet értek az elõttem irokkal, ésez az oldal nem azért van hogy elitéljük egy mást. és honnan tudjátok hogy a ti lányotok , nem 13 évesen veszitette el a szüzességét.valószinüleg az õ anyukája sem tudja
Sztem egyszerûen csinálj most egy tesztet, és hidd el nem lesz gond, szorítok neked, legközelebb meg ügyesebben, hogy ne kelljen a frásznak kerülgetnie.Ha esetleg mégis terhes lennél(amit nem hiszek)a szüleiddel beszélj, tudom nehéz, de õk tudnak a továbbiakban segíteni-ha rendszeresen együtt vagytok, beszéljétek meg mi legyen a védekezés, de jobb lenne felnõttel elbeszélgetni errõl, hogy mégegyszer ne kerülj ilyen helyzetbe.
Szerintem sem vagy terhes. Orvoshoz jó lenne azért elmenni. Ja, és a dokinál, azért van a szád, hogy kérdezz, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor tudod mit kell tenni :) Lehet, hogy a gyógyszer miatt késett a menstruációd. A többi válaszoló meg nem tudom, mit képzel magáról. Õk talán még sosem követtek el hibát? Pláne helyesírásit. Oké, én is szoktam fikázni mások helyesírását, ha nagyon ordít róla, hogy az illetõ egy tukó paraszt, de itt nyilván csak elírásról van szó.
Kedves válaszolók! Szerintem ennek a lánynak éppen elég büntetés volt ez az idegeskedés. Szerintem nem a mi feladatunk megítélni. Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Ha otthon nem meri ezt megkérdezni, annak biztosan oka van, azért fordult ide.Azért ilyen a mai társadalom, mert nem segítünk egymásnak, csak ítélkezünk egymás fölött:( Nem védeni akarom amit tett, (mert én a házasság utáni szexet tartom helyesnek és nem vagyok öreg sem, 23 éves), de manapság sok ilyen helyzet fordul elõ, inkább segítsük, ha ide fordult. Ja, és szerintem bárkivel elõfordul, hogy elgépel valamit.
Nos, 14 évesen nekem nem volt rendszeres ciklusom.Olyan 15-16 éves voltam, amikor belõtte magának a 28 napot.Már kétszer megjött, gondolom rendes mennyiség stb.Ha baba lenne, mér rég jelentkeznének a terhességi tünetek. Hányás, fáradtság, émelygés, alacsony vérnyomás, puffadás.Ezek közül nem mind jelentkezik, de egy vagy kettõ mindenképpen.Meg 12 hetesen már picit gömbölyödik a poci is..sõt..13 hetesen.(Mert annyinak kellene lenned, ha babás lennél.) Ergó, ez jó lecke volt!Talán védekezz rendesen!Az meg hogy a törvény kit büntet meg kit nem egyformán mindegy, mert ha az én lányom lennél, és bejelentenéd hogy 13 évesen babát vársz, hát szerintem kikelnék magamból, és mind az apát és mind a lányomat én büntetném, nem kellene oda törvény!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kommenteket.nagyon sokat segítettek!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. az "apát" ha még is lenne baba h büntetné a törvény?
SZia! Ne haragudj lehet kicsit nyers leszek de! Ennyi evesen mar azert illene valamennyire ismerni a magyar helyesirast. (sajnos kulfoldon elek ezert nem tudok ekezetet irni, meg mielott valaki megszolna :) Szoval. 14 eves meg nem multal el es lehet terhes vagy, akinek az apja egy 15 eves gyerek, mert gyerek. En azt tanacsolom, hogy beszeld meg szuleiddel. Ha elmennel nogyogyaszhoz es kiderulne, hogy terhes vagy, es az apa 15 eves, akkor az orvosnak kotelessege a szuloket ertesiteni, vagy a gyamugyet, ugyanis meg kiskorunak szamitasz. Bar nem vagyok jartas a magyar torvenyekben, ugyanis kulfoldon elek, de szerintem, ha terhes vagy, ott biztos a gyamugyisek nem hagyjak szo nelkul azt sem, hogy az apa 15. Jobb esetben kapsz meg egy lehetoseget es o is, rosszabb esetben a baratod javitointezetbe kerul. DE mivel a tuneteid nem utalnak terhessegre hiszen az aktus utan mar ketszer menstrualtal, valoszinu nem vay az. A te korodban meg normalis, ha nem allt be a ciklusod es rendszertelenul jon meg. Probalj meg meg egyszer tetsztet csinalni, vagy menj el nogyogyaszhoz rutinvizsgalatra. De szerintem nyugodt lehetsz, nem vagy terhes. Azonban, ha legkozelebb egyutt lesztek a baratoddal, mindenkepp vedekezzetek, hisz ha mar ilyen idosen erettnek erzed magad a szexre, akkor azt is tudnod kene, hogy, hogyan elozzel meg egy nem kivant terhesseget!!!!! Nem eleg csak szexelni es kesz!! Hanyszor, de hanyszor elmondjak!!! Es hanyszor, de hanyszor a te korodban elfelejtik. Szoval, legkozelebb vigyazzatok! Szep napot!
csak úgy jelezném hátha valaki ide téved és vonatkozik rá: 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális kapocsaltot létesíteni bûncselekmény, és rendõrségi eljárást von maga után (akár bele egyezett a fél, akár nem)

14 éves kortól lehet diákmunkát vállalni? Ha igen akkor miket?

Sok mindent elolvastam,de mindenhol mást írnak valahol azt írták,hogy az alsó korhatár 16 valahol pedig azt,hogy 14!!??Van egy osztálytársam aki az egyik ismerősénél dolgozik egy cukrászdába,és még nem töltötte be a 14-et!!

Legjobb válasz: 15,5 éves kortól lehet egy mai tévémûsor szerint. Legegyszerûbb, ha egy diákmunka-közvetítõ irodát megkérdezel. Ott biztosan tudják.

15, 5 éves kortól lehet egy mai tévémûsor szerint. Legegyszerûbb, ha egy diákmunka-közvetítõ irodát megkérdezel. Ott biztosan tudják.
A kérdező hozzászólása: Oké!köszi
még véletlen se gondolkozz el rajta, hogy lehet hogy van valami abban amit mond.
ezek az anyák. ne törõdj vele...ez a te életed...jol van természetesen van eleszólása meg minden, de abba nem teheti be a kezét, hogy mikor üt a szerelmed órája. Figyelj szerintem ülj le vele és beszéld meg, hogy más anyukája nem így gondolkodik (anyámat például ez nem érdekli) vagy mond azt neki, hogy bizzon benned, mert tudod, hogy meddig kell elmenni ilyen téren 14 éves korban. Bíztasd, hogy nem fogsz félre csúszni, és ha akarja, akkor majd be is mutatod neki a pasid, hogy õ is gyõzõdjön meg róla, hogy nem bunko. Persze mikor rádtalál Õ. :)
anyád az egy hülye olyan mint az enyém :)
Anyukád csak aggódik miattad, de szerintem amíg nincs senki a láthatáron, addig korai lenne errõl beszélni vele. Ha majd lesz valakid, akkor meg anyukád biztos megérti, fõleg, ha nem 30 éves csávóval jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Állítsd tények elé. Vágj a közepébe. Mutasd be a fiút.
Anyukádnak nagyon is igaza van! Legalább a te szüleid fognak téged. Példát vehetnének róluk a többi "jófej" szülõ akit nem is érdekli h épp ki d*gja meg a kicsi lányukat és vihetik majd õket aztán abortuszra! Ráérsz még a pasizással bõven. Semmirõl nem maradsz le! 24L
amúgy nekem is ezt mondta... de így visszagondolva igaza volt, akkor pedig nagyon haragudtam rá
anyám is ilyen áááááá :@@

Barátnöm most lesz 14 éves. Mit vegyek neki? En nyaklancra gondoltam, amin egy szives medal van, es kette lehet torni . Egyik fele nalam lenne, masik pedig nala .

Legjobb válasz: Szerintem ne te törd el, hanem alapból olyat vegyél, ami már el van. :D Én barátnõmnek pólót csináltam még régebben, ez is olyan típus, mint a nyaklánc, fehérbe neki, feketébe nekem, viszont ugyan az van ráírva. [link]

Szerintem ne te törd el, hanem alapból olyat vegyél, ami már el van. :D Én barátnõmnek pólót csináltam még régebben, ez is olyan típus, mint a nyaklánc, fehérbe neki, feketébe nekem, viszont ugyan az van ráírva. [link]
Szerintem ez jó ötlet, biztosan tetszeni fog neki :) nekem pl nagyon jól esett amikor ilyet kaptam a barátnõmtõl
Szia :) Én egy ilyet kaptam barátomtól 14. szülinapomra, és nekem nagyon bejött, bár nem ismerem barátnõdet de lehet neki is tetszene: [link]

Törökországba csak 14 éves kortól lehet menni egyedül. (sajna addigra pont nem fogom betölteni, mikor egyedül utaznék) milyen más lehetőségek vannak akkor?

Tudom hogy van ilyen szül? nélküli kisér? az kb mennyibe kerül? és ha egy hónap múlva leszek csak 14 akkor az nem számít már 14-nek ?(sajna,nem tudok kés?bb indulni.)és van olyan hogy nem a rep?l?tér hanem a "szül?k a gondvisel?k" szoval ha történik valami akkor az nem az ? hibájuk mert így volt megegyezve hogy a szül?k hibája,van valami ilyen?? ??...

Legjobb válasz: De miért mennél egyedül?

De miért mennél egyedül?
Hogy jut ilyesmi az eszedbe??? Törökország, még egy felnõttnek is kockázatokat rejt!! Szüleid tudják, hogy miben mesterkedsz?

Macskához értők! 14 éves cicánk evés után egyre többször hány. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! www.mancsok.hu

Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! http://www.mancsok.hu
nem tom h lehet az elsõnek meg a harmadiknak 80százalék fölötti válaszolási értékük, mert már ebbõl az 1 válaszukból látni h irtó nagy parasztok. Em hát..., a cica tényleg nagyon idõs, nagyon szép kort megélt, de hát én nem vagyok állatorvos, szóval én is csak azt tdom tanácsolni, hogy vidd el állatorvoshoz, vagy hívd fel az állatorvost! Remélem meggyógyul a cicád! :)
Paraszt!
hát bizony elég idõs, lehet hogy a végét járja :( vidd el dokihoz, aztán ha tényleg ez a baj, elaltathatja, hogy ne szenvedjen
1. nem vagyok ostoba kölyök, elnézésedet kérem! és utána írtam is , hogy vidd el állatorvoshoz, te , mint laikus ugysem tudsz vele mit csinálni Jobbulást a szõrmóknak
meg fog dögleni:D:D vidd el orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi kérdésed:) ! Voltunk orvosnál, nem talált semmit, igaz, mûszeres vizsgálatot nem végzett. Egyelõre napi szinten adjuk a szõroldót (jó kis tortúra...rúgkapál a drágám). Ha ez beválik, akkor oké, ha nem, akkor jön a vérvétel, röntgen.
Szia! Hogy van a cicád azóta? Szokott még hányni?
Voltatok már orvosnál? Az én macskám most csinálta ezt, 3 nap után vittük el, addig rá fogtuk, hogy habzsol, meg érzékeny a gyomra, de utána már úgy voltam vele, hogy ez több lesz. Gyomorgyulladása van, injekciókat kapott és legalább kétszeres adag szõroldó pasztát kell neki enni. Ma már legalább ötször annyit evett, mint eddig és nem hányt. Vidd el, akármelyik orvoshoz, ne hagyd, hogy hányjon és leromoljon az állapota. Egy 15évest jobban megvisel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik az általa kiadott hangokból, mintha szó szerint zabálna. De akkor eddig miért nem okozott ez problémát?
lehetséges h túl eszi magát
Bulémiás
A kérdező hozzászólása: Sajnos messze lakunk az ajánlott rendelõtõl. Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett jó tanáccsal szolgálni! 20:11 Ó, te szegény. Hát neked az okoz örömet, ha másokat bántasz? Szánalmas.
1.Valóban elõfordulhat, hogy rosszak a fogai, nem tudja már rendesen megrágni az ételt és így jól megemészteni sem. 2.Cukorbetegség is kezdõdhet ezzel a tünettel 3.Idõskori, esetleg daganatos betegség is lehet a háttérben. Reméljük, az elsõrõl lesz szó. A Mancsok rendelõt én is ajánlom, az én cicám is "oda jár".
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt hiszem, hogy öregedéssel járó probléma lesz ez, különben nem lenne jó kedélyû, nyugodt. Talán a gyomrában összegyûlt szõr miatt lehet? Ugyanis legutóbb az orvos azt mondta, a tisztálkodással lenyelt szálakat már nem tudja olyan könnyen megemészteni.
Tudod ki a paraszt, teeee.... Amúgy azért van 80%-on felül a válaszom százaléka, mert alapjában véve normális válaszokat szoktam adni, csak néha mikor rámjön, beszólogatok :P Ezért nem 100% :P
Nekem 19 éves és ugyanez a helyzet. Eszik, hány, eszik, hány. 15 éve van ugyanaz az állatorvosunk, azt mondta, ebben a korban már minden lehet. Kicsit ki van a gyomra valószínûleg, adott neki pár injekciót, de nagy változás nincs. Amúgy jól van, nem fáj semmije. Ja, és még él az anyja is a maga 20 évével :)
Nekünk is van egy 16 éves cicusunk. Szegény már nagyon öreg, és az ételt sem tudja rendesen megrágni, így a gyomra nem bírja megemészteni. Ezért aztán õ is szokott hányni. Pici darabokra vágd össze, vagy a szaftos konzervet nyomd szét neki villával, hátha ez segít. Ha nem javul a helyzet, akkor más baj lehet, tényleg vidd orvoshoz.
19:53-as: Jajj, különben mi lesz? Egyébként nem olyan biztos h elpusztul a cica, de az is benne van a pakliban. :S
A kérdező hozzászólása: 19:52 Bocsánatkérés elfogadva, ostoba kölyök visszavonva. Azért volt ott egy másik jelzõ is, azt tartom...
Nem vagyok ostoba kölyök! Máskor vigyázz miket beszélsz! Ui: a macskád ki fog purcanni :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ meg 19:40 Macskához értõket kértem válaszra nem rosszindulatú, ostoba kölyköket. Minden szempontból jól van, játszik, lustálkodik, úgy él mint régebben. Kivéve a fent leírtakat. Persze, elmegyünk vele állatorvoshoz, de azt gondoltam, valaki tud írni tanácsot, vagy magyarázatot, mert nem hizem, hogy egyedi eset.
ki fog purcanni
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, jól van! Mondhatnám: éli világát:) A gyomrában felgyülemlett szõr okozta a gondot (ami viszont a kora miatt lassabban mûködõ anyagcserének tudható be). A régebbiekhez képest gyakrabban keféljük a bundáját, többször kap szõroldót (amit imád, mégis úgy rázza le a mancsáról, hogy lehetõleg mindenhova jusson...), és így minden rendben. Lekopogom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!