Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen lehet pénzt keresni (3 db)

14 évesen hogyan lehet pénzt keresni?

Legjobb válasz: 1996 óta csak betöltött 16 év után lehet diákmunkát válani. Akár szervezetten akár nem. Ez a törvény. Sajnos ezért kesereg sok 14-15 éves aki szívesen dolgozna kicsit.

1996 óta csak betöltött 16 év után lehet diákmunkát válani. Akár szervezetten akár nem. Ez a törvény. Sajnos ezért kesereg sok 14-15 éves aki szívesen dolgozna kicsit.
Igen, jól mondják hogy 16 év a minimum. Esetleg olyan munkát keress mint idõsebb embereknél takarítás, bevásárlás, én pl. szomszédokhoz járok át, vagy elmegyek boltba, gyógyszertárba és viszem nekik ami kell, ezért kapok némi pénzt.
14 évesen a jövõdet kell megalapoznod hogy késõbb normális melód legyen, de megértem, hogy dolgozni akarsz, nyilván nem véletlenül... Én is ebben a cipõben jártam. Csak rokonnál, ismerõsnél tudsz így dolgozni (feketén). Késõbb (19 évesen) újra tanulni akartam de mivel pénzbõl élek dolgoznom is kellett.. (volna) Elmentem a munkaügyi központba, ott ajánlottak egy támogatott oktatást, 6 hónapos volt, havonta 55.000-et utaltak a számlámra. Elvégeztem így lett szakmám és közben volt némi pénzem is!
Azért azt úgy bírom, hogy én megírtam a helyes választ, erre egyesek, akiknek fingjuk sincs róla, lepontoznak, csak azért, mert nem ISMERIK az idevágó szabályt. Basszus, ha nem tudsz valamit akkor inkább ne csinálj semmit, hülyegyerek...
14 év alatt legálisan nem dolgozhatsz, csak 16 éves korod után, szóval a diákmunka kizárt. Esetleg ismerõsnél, rokonnál lehet valami alkalmi meló, de ha lebuktok, akkor jól megbüntetik, hogy feketén dolgoztat, ráadásul gyereket.
pontosabban: ha betöltötted a 15. életévedet, akkor dolgozhatsz.
Gondolom még akkor suliba jársz, úgyhogy szerintem regisztrálj valamelyik diákmunkás cégnél, akik szereznek neked munkát (árufeltöltõ, szórólapos, vagy akár irodait is, ha van számítógépes tapasztalatod)
lopsz, rabolsz, megtanulsz hackelni/neten lopni bankkártyaszámot, stb., esetleg reklámokra kattintasz ptc-ken
Ha lány vagy akkor ez nem jelenthet gondot... :D

Mivel keressek pénzt? 14 éves vagyok, tudom, hogy nem lehet dolgozni még ilyen idõs korban, de szeretnék valamivel zsebpénzt keresni. Ötleteket tudtok mondani?

Legjobb válasz: csöngess be a szomszédokhoz hogy nem-e kell füvet nyírni locsolni segíteni valamiben..és mondjuk 200 vagy 500 ft-ért megcsinálod

csöngess be a szomszédokhoz hogy nem-e kell füvet nyírni locsolni segíteni valamiben..és mondjuk 200 vagy 500 ft-ért megcsinálod
A kérdező hozzászólása: Az a baj, itt nem ilyenek a szomszédok:/
Ha van kutya tulajdonos vagy "kutyás park" ragassz ki annak a keritésére, hogy kutyasétáltatást vállalsz! Vagy mond meg anyukádnak hogy kéne zsebpénz és hogy azt milyen modon kaphatod meg, pl: 1 dolgozat 5 ös és kapsz 300 ft ot vagy takaritásonként 400-500 ft-t
Felejtsd el csak kamu az egész! Inkább tanulj nyelvet helyette többet fog érni.
tudok egy megbizhato munkát ahova csak 1500 forintot kel befizetned és már keszhecc is.
Ez az hulyitsuk csak az ifjusagot...
Írtam neked egy privátot majd nézd meg kérdezõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!