Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen lehet kezdeni (17 db)

14 éves korban el lehet kezdeni még a jégkorongozás?

(jól megy a korizás egy-két trükk is)

Legjobb válasz: hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?

hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?
akkor igen :)
hol laksz?:D
persze hogy el lehet kezdeni! :) még semmirõl sem vagy lemaradva, csak SOK kitartás kell hozzá!
hát elméletileg a kölyökbe kerülnél, de szerintem beraknak csak a koris edzésekre, ahová a kezdõk járnak, és onnan lehet felfejlõdni. :) (én is ide kerültem) amúgy melyik egyesülethez szeretnél menni?:D elsõ kettõ.
húú hát a tagdíj nekem most november-decemberre 6ezer volt. meg ide még nem is kell semmilyen felszerelés, max. sípcsont védõ, de nekem még az sincs és így is remekül megvagyok. ha korid nincs, az sem gáz, mert az is csak 400 ft kölcsönözni ott. :D szerintem tökjó árban van itt. :) aztán majd úgyis meglátod, hogy tényleg akarod-e csinálni :D
A kérdező hozzászólása: ja sztem is:D van egy nike bauer korim de felszerelés az nincs:D melyik pályán van ez?
fhuu hát azt nem tudom megmondani mi a pálya neve, mert ez egy eldugott helyen van kis edzõpálya. ott van asszem a 11. kerületben, a 41es villamos áll meg ott. uummm ha elküldöd privátban az msn-ed akkor felveszlek és ott elmondanám meg minden. :D
nem kell még nikebauer kori... amíg még nõsz, addig ne vegyél komoly hokikorit, felszerelés se kell komoly, arra ügyelj viszont, hogy a hokibot kori nélkül pont az álladig érjen! sok szerencsét:) 14/f
Vazeg, bármikor el lehet kezdeni.. Minek kell korra szabni? Még csak 14 vagy öcsém elõtted az élet, tök fiatal vagy mikor kéne kezdeni szerinted?? Jó vagy így. Kezdd el nyugodtan 14 évesen.
A kérdező hozzászólása: huh mennék is:D de még a szüleimtõl is függ..:( (bocsi a kérdésér elõre is) de kb mennyibe van ez pénzügyileg?
juj gyere akkor az újbudai bocsokhoz szerintem :P
A kérdező hozzászólása: bp:)
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs még:D
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor melyik utánpótlás csapatba kerülnék? a serdülõbe egybõl? elõre is köszi:) )
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)
A kérdező hozzászólása: lány
4 évesen Kezdtem én!

14 évesen el lehet kezdeni ezt a diétát?

(de a 4. napot nem csinálnám meg valami mást találnák ki a helyébe... )

Legjobb válasz: Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.

Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.
Ha egészséges vagy akkor örülj neki! Lesz még rá idõd, hogy diétázz 25 évesen is! Persze, ha nagyon túlsúllyos vagy(több mint +10 kg) akkor nem árt ha felhagysz a cukorral! Használj édesítõszert és estére ne edd tele magad! Na és persze a mozgásról ne felejtkezz el!
Ha a 4. napot nem csinálod, úgyse lesz hatásos a diétád. Csak a szervezetedet zavarod össze vele. 16 éves kor alatt nem igazán nyerõ a fogyizás. Inkább sportolj, mozogj egyre többet. Csak a fõétkezések alkalmával egyél, hagyd ki a köztes eszegetéseket. Csipsz, csoki, kóla kerüljön a felejtendõ fogalmak közé. Jah, és mindenképp beszélj a háziorvosoddal, hogy tényleg túlsúlyod van e, vagy csak a mostani vékony-divat miatt látod magadat kövérebbnek.

14 évesen még el lehet kezdeni balettozni vagy már nincs rá esély?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól tudom a táncsuliba 12 évesen mennek. De vannak más mûvészeti intézmények. Meg vannak külön órák, amire mondjuk délután mész el, heti egy két alkalommal. Majd jönnek a késõn van kommentek. De HA te ezt szeretnéd mûvelni, sosincs elég késõn. Annyiban változik, hogy max nem leszel hivatásos táncos, de a sok buta ne akadályozzon meg, hogy azt tedd, amit szeretnél. Ez a 14 még nem is késõn, ahhoz képest, sokan mikor jutnak el elõször egy balettórára. Sok sikert.

Szia! Ha jól tudom a táncsuliba 12 évesen mennek. De vannak más mûvészeti intézmények. Meg vannak külön órák, amire mondjuk délután mész el, heti egy két alkalommal. Majd jönnek a késõn van kommentek. De HA te ezt szeretnéd mûvelni, sosincs elég késõn. Annyiban változik, hogy max nem leszel hivatásos táncos, de a sok buta ne akadályozzon meg, hogy azt tedd, amit szeretnél. Ez a 14 még nem is késõn, ahhoz képest, sokan mikor jutnak el elõször egy balettórára. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ lehet h megpróbálom!! :) )
Kamatoztathatnád nálam a balettudásodat :D Majd 5 év múlva :D
Felnõtt kezdõ balett oktatás is van, méghozzá elég sok helyen. Vágj bele!


Rock'n'roll tanfolyamaot keresek Pécsen, de olyat, amire 20 éves korban is el tudok kezdeni járni szeptembertől. Sajnos 2 helyet ismerek csak de oda 14 éves korig lehet menni. Ismertek ilyen helyet?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan meg kérdezheted azt a helyet is ahova csak tizzenyégy éves korig lehet menni...mert a rock'n' idõtlen. Nem?

Szerintem nyugodtan meg kérdezheted azt a helyet is ahova csak tizzenyégy éves korig lehet menni...mert a rock'n' idõtlen. Nem?
A kérdező hozzászólása: De igaz:) Csak épp 14 évesekkel nem szívesen rockizok azért:) Fõleg ha fellépünk:)
FORDAN!

14 évesen el lehet kezdeni a Jazzbalettet?

mármint hogy ahoz kell hajlékonyság is az meg nekem hát.. szóval nem kés? ez már egy kicsit?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.

Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen...õõõ 6 éves koromig balettoztam de abból semmi nem maradt meg, meg most hagytam abba a hip-hop-ot de az meg szerintem nem számít semmit! DE ha é úgy akarok menni hogy már tudok spárgázni akkor milyen nyújtó gyakorletokat csináljak?Ja és köszi a válaszokat!
Egy kicsit késõ, de ha elég idõt fordítasz rá akkor behozhatod a lemaradást :) Pl.: ha minden nap eleget nyújtasz akár 1, 5-2 hónap alatt spárgázni is tudsz.
nincs jazz balett...jazz tánc van vagy balett (a jazz tánc balettszerû...de nem balett) Egyébként nem késõ...csak sokat kell nyújtanod akkor, ha nem vagy hajlékony.Egyébként táncoltál már valaha, valamit életedben?(Csakmert, nagyon nehéz, de szerintem tök jó:D)

14 éves korban el lehet kezdeni ricinus olajat használni?

Legjobb válasz: Minek? Hajra nincs hatása, fejbõrön hajhullást okoz. Kimosni alig lehet és büdös is. Kókuszolajat viszont nyugodtan használhatsz, az való hajra, táplálja, egészségessé, széppé teszi.

Minek? Hajra nincs hatása, fejbõrön hajhullást okoz. Kimosni alig lehet és büdös is. Kókuszolajat viszont nyugodtan használhatsz, az való hajra, táplálja, egészségessé, széppé teszi.
Én fél évig használtam a ricinust és semmit sem használt a hajamnak, de kinek mi:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Jó, ha a hajad teljes hosszán van, mert puha, selmyes lesz tõle, és a törés is alábbhagy, de az a lényege, hogy a fejbõröddel érintkezzen, beszívódjon, mert olyan tápanyagok vannak benne, amelyek a hajnövekedést segítik.
Melegítesz egy picit, kistálkában. Elkezded felkenni, bedörzsölni a fejbõrödbe és végig a hajad teljes hosszán a végekig. Ha úgy érzed, nem elég, akkor melegítesz még. Jó, ha bebugyolálod, hogy melegben legyen, mert úgy folyékonyabb marad az olaj. Hajszárítózhatod is is néha-néha. Egész napra rajtahagyhatod vagy egész éjszakára, bár én azt nem szeretem, mert olyan lesz az ágynemû.
A kérdező hozzászólása: És amúgy mennyit kell tenni rá?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Haaajjjajj! Vannak itt gondok! Az elsõ: hullik tõle a haj. Nem, nem hullik (több, mint normális esetben). Ahogy olajozod, az ugye tapad, és a hajszálak, amik amúgy is kipotyognának nap közben, odatapadnak az ujjaidhoz, és így olyan, mintha júúúj hullana. Második: Büdös? Szinte szagtalan. Ha nem tárolod hûvös helyen, akkor avas lesz pár héten belül, ami már enyhén büdös. Nem értem ezeket a fanyalgó jajdebüdös véleményeket. Alig érezni bármit rajta. Harmadik: Alig lehet kimosni? Mer béna vagy. Nem olajos samponnal kell kimosni (gliss kur stb.), hanem szárítós, zsíros hajra való samponnal (pl. head&shoulders, snassz csalánsampon). Kétszer átsamponozod, és volt olaj, nincs olaj. Vagy még könnyebb kimosni, ha mikrózás elõtt hozzáöntesz egy kis napraforgóolajat. Utolsó: Hajra nincs hatása??? Dehogy nincs... Fogadjunk, hogy olyan írta ezt, aki használta két hétig, oszt nem vett észre semmit. Nem is kell, ennyi idõ alatt..... Nekem, két hónapnyi heti használat után olyan lenövéseim lettek mindig, hogy nem gyõztem utánafesteni kéthetente. Csak türelmesnek kell lenni, nem itt beírni válaszként, hogy szar. Ráadás 1.: Kókuszolaj?? Az drága, mint a sz.r, ha olyat veszel, ami kell. Mert hidegen sajtolt, szûûûûz a hatásos csak, az meg aranyárban van. A ricinusolaj 300 körül van a patikákban, 2 dl. Ráadás 2.: A kókuszolajtól is fényes lesz a hajad, és a ricinusolajtól is, nem is kell utána balzsamozni. Ámen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor inkább kókuszolajat fogok használni rá!:)
Nekem semmit se változtatott a hajamon, de nagyon hullott tõle.
Nekem gyorsabban nõtt tõle a hajam, de hullott is.
Minden héten egyszer, a legjobb, ha kétszer használod. De legyen rendszeres.

14 évesen már el lehet kezdeni csajozni?

Azt el?re mondom hogy nem akarok szeretkezni!

Legjobb válasz: Lehetni lehet. Bár én inkább azt javaslom hogy most hasalj rá a tanulmányaidra és inkább 2-3 év múlva kezdd el. :)

Lehetni lehet. Bár én inkább azt javaslom hogy most hasalj rá a tanulmányaidra és inkább 2-3 év múlva kezdd el. :)
Igen.
egyesek mar a bolcsiben is csajoznak/pasiznak szoval igen...
azt már az oviban el kel kezdeni :D
Felvételi már lezajlott nálad?
Szerintem nyugodtan.:-) Ha szeretnél, akkor igen, de ne csak a többiek miatt, hogy "menõ" legyél Te is. Csak ha tényleg szeretnél.:-) Fõleg, ha nagyon jó tanuló vagy, akkor végül is evvel sincs gond. Viszont, ha összejössz egy csajjal, akkor azért lehet, hogy rontasz ám egy kicsit. Erre figyelj oda, hogy ne olyan sokat. :-)
A kérdező hozzászólása: Mikínodvan?
tiltja a BTK...persze csak azért, mert 14 évesen nem vesznek fel senkit a bölcsésztudományi karra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó tanuló vagyok :)
Szerintem már 12-13 évesen is ellehet kezdeni csajozni :)

14-15 evesen el lehet kezdeni "gyurni"?

Legjobb válasz: 15tõl, addig inkább saját testsúlyos

15tõl, addig inkább saját testsúlyos
Így van, inkább várj 15 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom a valaszokat XD !!
határeset az biztos ha fiam lesz én csak saját súlyos gyakorlatokat engedélyezek neki, 18 éves koráig, utána pedig folyamatosan növekvõ terhelés mellett mehet a súlyzós edzés de ezt csak a magánvéleményem
jogos az elöttem szóló! testsúlyós edzés, de én még késöbb se hagynáma súlyzõs edzeni, max plussz súlyjal való test edzést.
szerintem finom cipót, kenyeret esetleg kiflit simán gyúrhatsz :D
A kérdező hozzászólása: :) )) kosz a jotanacsot :) ) :D

Melyek azok a sportok, amiket kicsit később (12-14 évesen) is el lehet kezdeni, úgy hogy még járhatsz versenyekre/ meccsekre? (lánynak, fiúnak egyaránt)

Legjobb válasz: Ha valamiben jó vagy akkor nem lesz gond ha késõbb kezdesz egy sportot. Nyilván van olyan sport amit jobb ha korán elkezdesz (balett, szertorna, egyes küzdõsportok). Csináld az amihez kedved van, vagy azt mondja az edzõ, hogy van hozzá érzéked és ha kitartó és szorgalmas vagy akkor simán mehetsz versenyre.

Ha valamiben jó vagy akkor nem lesz gond ha késõbb kezdesz egy sportot. Nyilván van olyan sport amit jobb ha korán elkezdesz (balett, szertorna, egyes küzdõsportok). Csináld az amihez kedved van, vagy azt mondja az edzõ, hogy van hozzá érzéked és ha kitartó és szorgalmas vagy akkor simán mehetsz versenyre.

14 évesen el lehet kezdeni amerikai focit?

14 éves vagyok, fiú 181 cm, 53 kg, közepesen er?s, fürge, viszonylag kitartó vagyok, haverokkal csomót játszunk, wr-ként szoktam tolni szerintetek ezekkel az adatokkal melyik poszt lenne a legalkalmasabb, ill budapesten melyik klubbot válasszam, tudtok-e olyan klubbot, ahol vmilyen poszton hiany van?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.

Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.
nincs sok klubb Peste úgyhogy szükös a lehetõség megnézed a honlapjaikat felhívod az edzõket és beszélsz velük õk majd elmondják hogy van e tagfelvétel és nem késõ 14 évesen lekezdeni
181 centi és 53 kiló? Pálcikaember? :D Én is 14 vagyok, 177 cm, 60 kiló feature Raptors irányító :D Amúgy aztmondom neked hogy WR vagy ha ez nem megy akkor legyél számkivetett, azaz Kicker vagy Punter :D Csapattag azis, csak többször anyázzák egyébként meg le se sz*rják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!