Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen lehet kezdeni (15 db)

14 éves korban el lehet kezdeni még a jégkorongozás?

(jól megy a korizás egy-két trükk is)

Legjobb válasz: hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?

hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?
akkor igen :)
hol laksz?:D
persze hogy el lehet kezdeni! :) még semmirõl sem vagy lemaradva, csak SOK kitartás kell hozzá!
hát elméletileg a kölyökbe kerülnél, de szerintem beraknak csak a koris edzésekre, ahová a kezdõk járnak, és onnan lehet felfejlõdni. :) (én is ide kerültem) amúgy melyik egyesülethez szeretnél menni?:D elsõ kettõ.
húú hát a tagdíj nekem most november-decemberre 6ezer volt. meg ide még nem is kell semmilyen felszerelés, max. sípcsont védõ, de nekem még az sincs és így is remekül megvagyok. ha korid nincs, az sem gáz, mert az is csak 400 ft kölcsönözni ott. :D szerintem tökjó árban van itt. :) aztán majd úgyis meglátod, hogy tényleg akarod-e csinálni :D
A kérdező hozzászólása: ja sztem is:D van egy nike bauer korim de felszerelés az nincs:D melyik pályán van ez?
fhuu hát azt nem tudom megmondani mi a pálya neve, mert ez egy eldugott helyen van kis edzõpálya. ott van asszem a 11. kerületben, a 41es villamos áll meg ott. uummm ha elküldöd privátban az msn-ed akkor felveszlek és ott elmondanám meg minden. :D
nem kell még nikebauer kori... amíg még nõsz, addig ne vegyél komoly hokikorit, felszerelés se kell komoly, arra ügyelj viszont, hogy a hokibot kori nélkül pont az álladig érjen! sok szerencsét:) 14/f
Vazeg, bármikor el lehet kezdeni.. Minek kell korra szabni? Még csak 14 vagy öcsém elõtted az élet, tök fiatal vagy mikor kéne kezdeni szerinted?? Jó vagy így. Kezdd el nyugodtan 14 évesen.
A kérdező hozzászólása: huh mennék is:D de még a szüleimtõl is függ..:( (bocsi a kérdésér elõre is) de kb mennyibe van ez pénzügyileg?
juj gyere akkor az újbudai bocsokhoz szerintem :P
A kérdező hozzászólása: bp:)
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs még:D
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor melyik utánpótlás csapatba kerülnék? a serdülõbe egybõl? elõre is köszi:) )
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)
A kérdező hozzászólása: lány
4 évesen Kezdtem én!

14 évesen el lehet kezdeni ezt a diétát?

(de a 4. napot nem csinálnám meg valami mást találnák ki a helyébe... )

Legjobb válasz: Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.

Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.
Ha egészséges vagy akkor örülj neki! Lesz még rá idõd, hogy diétázz 25 évesen is! Persze, ha nagyon túlsúllyos vagy(több mint +10 kg) akkor nem árt ha felhagysz a cukorral! Használj édesítõszert és estére ne edd tele magad! Na és persze a mozgásról ne felejtkezz el!
Ha a 4. napot nem csinálod, úgyse lesz hatásos a diétád. Csak a szervezetedet zavarod össze vele. 16 éves kor alatt nem igazán nyerõ a fogyizás. Inkább sportolj, mozogj egyre többet. Csak a fõétkezések alkalmával egyél, hagyd ki a köztes eszegetéseket. Csipsz, csoki, kóla kerüljön a felejtendõ fogalmak közé. Jah, és mindenképp beszélj a háziorvosoddal, hogy tényleg túlsúlyod van e, vagy csak a mostani vékony-divat miatt látod magadat kövérebbnek.

Rock'n'roll tanfolyamaot keresek Pécsen, de olyat, amire 20 éves korban is el tudok kezdeni járni szeptembertől. Sajnos 2 helyet ismerek csak de oda 14 éves korig lehet menni. Ismertek ilyen helyet?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan meg kérdezheted azt a helyet is ahova csak tizzenyégy éves korig lehet menni...mert a rock'n' idõtlen. Nem?

Szerintem nyugodtan meg kérdezheted azt a helyet is ahova csak tizzenyégy éves korig lehet menni...mert a rock'n' idõtlen. Nem?
A kérdező hozzászólása: De igaz:) Csak épp 14 évesekkel nem szívesen rockizok azért:) Fõleg ha fellépünk:)
FORDAN!


14 évesen el lehet kezdeni a Jazzbalettet?

mármint hogy ahoz kell hajlékonyság is az meg nekem hát.. szóval nem kés? ez már egy kicsit?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.

Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen...õõõ 6 éves koromig balettoztam de abból semmi nem maradt meg, meg most hagytam abba a hip-hop-ot de az meg szerintem nem számít semmit! DE ha é úgy akarok menni hogy már tudok spárgázni akkor milyen nyújtó gyakorletokat csináljak?Ja és köszi a válaszokat!
Egy kicsit késõ, de ha elég idõt fordítasz rá akkor behozhatod a lemaradást :) Pl.: ha minden nap eleget nyújtasz akár 1, 5-2 hónap alatt spárgázni is tudsz.
nincs jazz balett...jazz tánc van vagy balett (a jazz tánc balettszerû...de nem balett) Egyébként nem késõ...csak sokat kell nyújtanod akkor, ha nem vagy hajlékony.Egyébként táncoltál már valaha, valamit életedben?(Csakmert, nagyon nehéz, de szerintem tök jó:D)

14 évesen már el lehet kezdeni csajozni?

Azt el?re mondom hogy nem akarok szeretkezni!

Legjobb válasz: Lehetni lehet. Bár én inkább azt javaslom hogy most hasalj rá a tanulmányaidra és inkább 2-3 év múlva kezdd el. :)

Lehetni lehet. Bár én inkább azt javaslom hogy most hasalj rá a tanulmányaidra és inkább 2-3 év múlva kezdd el. :)
Igen.
egyesek mar a bolcsiben is csajoznak/pasiznak szoval igen...
azt már az oviban el kel kezdeni :D
Felvételi már lezajlott nálad?
Szerintem nyugodtan.:-) Ha szeretnél, akkor igen, de ne csak a többiek miatt, hogy "menõ" legyél Te is. Csak ha tényleg szeretnél.:-) Fõleg, ha nagyon jó tanuló vagy, akkor végül is evvel sincs gond. Viszont, ha összejössz egy csajjal, akkor azért lehet, hogy rontasz ám egy kicsit. Erre figyelj oda, hogy ne olyan sokat. :-)
A kérdező hozzászólása: Mikínodvan?
tiltja a BTK...persze csak azért, mert 14 évesen nem vesznek fel senkit a bölcsésztudományi karra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó tanuló vagyok :)
Szerintem már 12-13 évesen is ellehet kezdeni csajozni :)

14-15 evesen el lehet kezdeni "gyurni"?

Legjobb válasz: 15tõl, addig inkább saját testsúlyos

15tõl, addig inkább saját testsúlyos
Így van, inkább várj 15 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom a valaszokat XD !!
határeset az biztos ha fiam lesz én csak saját súlyos gyakorlatokat engedélyezek neki, 18 éves koráig, utána pedig folyamatosan növekvõ terhelés mellett mehet a súlyzós edzés de ezt csak a magánvéleményem
jogos az elöttem szóló! testsúlyós edzés, de én még késöbb se hagynáma súlyzõs edzeni, max plussz súlyjal való test edzést.
szerintem finom cipót, kenyeret esetleg kiflit simán gyúrhatsz :D
A kérdező hozzászólása: :) )) kosz a jotanacsot :) ) :D

Melyek azok a sportok, amiket kicsit később (12-14 évesen) is el lehet kezdeni, úgy hogy még járhatsz versenyekre/ meccsekre? (lánynak, fiúnak egyaránt)

Legjobb válasz: Ha valamiben jó vagy akkor nem lesz gond ha késõbb kezdesz egy sportot. Nyilván van olyan sport amit jobb ha korán elkezdesz (balett, szertorna, egyes küzdõsportok). Csináld az amihez kedved van, vagy azt mondja az edzõ, hogy van hozzá érzéked és ha kitartó és szorgalmas vagy akkor simán mehetsz versenyre.

Ha valamiben jó vagy akkor nem lesz gond ha késõbb kezdesz egy sportot. Nyilván van olyan sport amit jobb ha korán elkezdesz (balett, szertorna, egyes küzdõsportok). Csináld az amihez kedved van, vagy azt mondja az edzõ, hogy van hozzá érzéked és ha kitartó és szorgalmas vagy akkor simán mehetsz versenyre.

14 évesen el lehet kezdeni amerikai focit?

14 éves vagyok, fiú 181 cm, 53 kg, közepesen er?s, fürge, viszonylag kitartó vagyok, haverokkal csomót játszunk, wr-ként szoktam tolni szerintetek ezekkel az adatokkal melyik poszt lenne a legalkalmasabb, ill budapesten melyik klubbot válasszam, tudtok-e olyan klubbot, ahol vmilyen poszton hiany van?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.

Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.
nincs sok klubb Peste úgyhogy szükös a lehetõség megnézed a honlapjaikat felhívod az edzõket és beszélsz velük õk majd elmondják hogy van e tagfelvétel és nem késõ 14 évesen lekezdeni
181 centi és 53 kiló? Pálcikaember? :D Én is 14 vagyok, 177 cm, 60 kiló feature Raptors irányító :D Amúgy aztmondom neked hogy WR vagy ha ez nem megy akkor legyél számkivetett, azaz Kicker vagy Punter :D Csapattag azis, csak többször anyázzák egyébként meg le se sz*rják.

14 évesen el lehet kezdeni súlyzózni? Úgy kb.2 vagy 2, 5 kg-os súlyzóval. Válaszokat várom!

Legjobb válasz: El, de mit akarsz velük? Ezek semmit sem érnek, inkább menj el valami edzésre, ha van a közelben, mert ezekkel nem fogsz menni semmire.

El, de mit akarsz velük? Ezek semmit sem érnek, inkább menj el valami edzésre, ha van a közelben, mert ezekkel nem fogsz menni semmire.

Mit lehet kezdeni egy 14 éves lánnyal, aki nem hajlandó mozogni, csak akkor, ha boxra, vagy valami hasonló sportra járhat, ahol testi sérüléseket okozhat másnak?

az iskolában már szaktanári figyelmeztetőt is kapott,mert nem hordta a tesi cuccát,mert szerinte túl unalmas a tesi óra,és egyszerűen nincs hozzá kedve. itthon viszont panaszkodik,hogy milyen kövér,stb,és sportolni akar,de ő csak akkor hajlandó mozogni,ha küzdősportokra iratják be,és most nemrég a fejébe vette ,hogy boxolni akar ott viszont elég durva testi sérülést okozhatnak egymásnak,nem? ráadásul,most pont nem vagyunk olyan anyagi helyzetben,hogy ilyen szakkörökre járjon,így is örülünk,ha pár adósságot be tudunk fizetni. a gyerek viszont hajthatatlan,és mást nem akar csinálni. most mit csináljunk vele?

Legjobb válasz: Vigyétek boxolni.

Vigyétek boxolni.
a hobbi szintû boxon nem okoznak egymásnak szinte semmilyen sérülést , és nem hinném , hogy olyan drága , nálunk 3500 ft egy hónap , de van ahol 4-5 ezer
nem fog durva sérüléseket szerezni, és nem lesz semmi baja, ha eljár, ráadásul tényleg nem túl drága. igen, vannak helyek, ahol akár 10 ezer fölötti ár van, de azok semmivel nem jobbak, mint egy néhány ezer forintos edzés. például: ismertem két helyet, ahol 90%-ban ugyanazt, és ugyanúgy tanították. az egyik nagyjából 12 ezres keret körül volt, a másik ha jól emlékszem, 5 ezer alatt. Miért? mert a drágábbnál valami volt élsportoló volt az edzõ, valami ismert hapsi, a másiknál egy kezdõ, TF-et vgzett srác. érdekes, mindkét ismerõsöm megtanulta boxban az alapokat és a jó mozgást, méghozzá nem is akárhogy...:)
hát mivel úgy írtad , hogy panaszkodik hogy kövér és te nem mondtad , hogy nem ebbõl az átlag embernek az esik le , hogy akkor te is kövérnek véled , mert én nekem ha lenne egy lányom és õ azt mondani , hogy kövér pedig nem akkor mondanám , hogy de nem kövér .
A kérdező hozzászólása: fúj :|
Egyébként árról annyit , hogy helyfüggõ van ahol aránylag olcsó csak azt kell tudni , hogy a felszerelést össze dobni elég drága és hát végülis van ahol adnak (legtöbb helyen ) csak az higéniailag nem túl okés , ráadásúl olyan büdösek , hogy akárhogy mosod kb másnapra megy el a szaga .
A kérdező hozzászólása: utolsó: amúgy egyáltalán nem kövér de te biztos jobban tudod....
de persze fél holtan szoktunk haza jönni box edzésrõl :DDDD Egyébként csak arról van szó , hogy kövér a lány és nincs kedve mozogni ez a átlagos kifogás mint pl , hogy õ mozogna csak ez az unalmas meg nem akar úgy ki nézni mint a sok gebe közbe 160 cm csaj 95 kiló itt nem ezen fog múlni ne haragudj , de megkéne nevelni nekem is nagyon sok olyan órám van ami felesleges , mert nem tanulunk rajta semmit , de eddig még nem volt pofám arra fogni , hogy azért nem járok be rá , mert nem lehet fizikai sérülést okozni a másiknak aki érzi , hogy mozognia kell és a beosztása megengedi az fog valamit sportolni én is ha nem edzettem semmit akkor le mentem futni , pedig gyûlölöm , de ha mozogni kell akkor mozogni kell . Szóval összefoglalóan nem hiszem hogy box edzésre folyamatosan le fog járni fõleg mivel ha nem mozgott semmit akkor nem is fogja bírni erõnlétit fõleg ha kövér akkor az egy jó nagy szenvedés lesz és ha még le is járna minden nap boxra amit kétlek akkor sincs megoldva az , hogy járjon testnevelésre és mondjuk adóságok mellé egy csekk nem jönne jól a sok igazolatlan óra miatt , mert tegyük fel , hogy ofõ jó fej mint nálunk és néha elnéz ezt azt azért a türelem az véges mindenkinél .
nem szerezhet súlyos sérüléseket, mert vagy vele korabeli lányokkal, vagy kis súlycsoportú fiúkkal edzene, akiknek az ütõereje nem jelentõs. az ökölvívás meg nem egy drága sport, mondhatni olcsó. ha meg versenyeken is indulna, akkor még olcsóbb. uh teljesen jó a sport választása a leányzónak.
Persze, ha megengedhetitek magatoknak nem tudom kap e zsebpénzt vagy számlás telefon vagy valami, ha igen akkor abból menjen.
A kérdező hozzászólása: akkor az nem is olyan drága akkor köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: az jó :) köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!