Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen korai az (117 db)

Megéri-e 14 éves korban az RC- autó driftet elkezdenen?

Legjobb válasz: Mi az hogy megéri-e? Nem értem így a kérdést. Ha szeretnél, és örömödet lelnéd a dologba, akkor persze hogy megéri...

Mi az hogy megéri-e? Nem értem így a kérdést. Ha szeretnél, és örömödet lelnéd a dologba, akkor persze hogy megéri...

Lehetséges az h 1 rokonomnak 14 éves korában 5 cm s farka volt és most 18 és avval dzsekkeskedik hogy neki most 13-14 centis a farka? lehetséges ez?

Legjobb válasz: 14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?

14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?
hmmm..nem értem...de jól kell használni:D
Milyen emberek járnak ide... XD Ilyen kérdést hogy lehet feltenni te jó isten XD Mindig felvidítanak az ilyen kérdések xD Még sok ilyet!!! :D
18 évesen 13-14?:Dhát ezzel nem dicsekednék...14 évesen meg 5 cm volt?na azért ez is érdekes
persze...bár ilyen "adottságokkal" én a helyében megmérném, hogy a konnektorlyuk belsõ végét eléri-e vele...
LOL @ elõzõ komment! Egyébként igen, 15 és felette korrekt, 13 elég kicsi.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-et még simán ki lehet röhögni, 16-20 között már van mire dicsekedni, ha nem cingár.
Egy rokonod, mi? :D
"18 cat" Analfabéták kezébe hogy kerül számítógép?! Na a lényeg az hogyha most is csak 13-14 cm a farka, az ciki... :) :)
A kérdező hozzászólása: Ja es ezt o mondta nekem nem lattam.
A kérdező hozzászólása: bocs de nem nekem mert en meg nem toltottem be a 18 cat meg csak 13 eves vagyok .
Kizárt Olyan 8-9 centis lehet max.
Az egyik rokondnak? Szóval neked... Most miért nem lehet megmondani?
Várjál csak így belegondolva nem csak, hogy láttad, ráadásul izgalmi állapotban láttad még le is kellett mérned. Sexman--fiú? Ebbõl már nem jössz ki jól srác:-)))
dzsekkeskedik=dicsekedik?
Alig lehet cigány a kérdezõ... :D na áljunk csak meg, te most 13 éves vagy, és akkor a 18 éves "rokonod" miért "dzsekkeskedik" (WTF???) neked, azzal, hogy neki milyenhúúdenagyfarka van (egy 11 éveshezképest) ??? na szóval arra akarok kilyukadni, hogy esetleg volt egy kis seggbe kuki ?? :D a kérdésedre: Lehetséges-e, hogy egy 18 évesnek ilyen törpeléce van ? Sztem nem, legalább is az fura lenne szerintem. Vagy éppen te azt kérdezed, hogy: "Megnõhetett-e neki ekkorára?" ??

Miért 14-éves kor a beleegyezési korhatár? Ez alatti korúval semmit nem szabad, tehát pl. pettingelni vagy orál vagy csak közösülni nem lehet? Azt nem értem hogy aki ilyen fiatallal lefekszik nincs vele tisztában hogy ezért le is csukhatják?

Legjobb válasz: Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.

Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.
Mert 14 éves korig még nagyon gyerek bár a többség még utána is. A büntethetõség 18 éven felülire vonatkozik vagyis ha 14 éven aluli közösül 18 éven alattival azt még nem büntethetik hiszen gyerek, a 18 éven felüli meg ne akarjon már 14 alattival keverni az már pedofil... és semmit sem lehet se petting se orál semmit aminek köze van a szexhez. 22/F
miért kérded?
"...a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede" Hááát... Ez így erõs, nem mondom, hogy teljesen alaptalan, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érdeklõdésük érettebb. Hamarabb akarnak dugni, de szerintem semmivel sem érettebbek az én koromban 14 éves csajoknál.
Egyetértek, az a 14 éves korhatár egy légbõl kapott rendelkezés. Van aki már 12 évesen érett, más meg 22 évesen sem érett. De hát a törvényben kell egy konkrét korhatár, amit ki lehet kényszeríteni. A tinik tényleg veszettül akarnak szexelni manapság, régebben azért nem így volt ez, amikor én fiatalabb voltam, akkor még csak a kisebbségiek és a rossz tanuló, csavargó gyerekek éltek nemi életet, akik az iskolából is kimaradtak emiatt, ma meg már "jól nevelt", rendes családból származó gyerekek is akarnak nemi életet élni, mert ezt látják mindenhonnan. 34/N
Na én erre azt mondom, aki 14 éves kora alatt van olyan "h*lye-k*rva" hogy összefeküdjön egy nála 5-6 évvel -vagy akár még idõsebb felnõttel, az meg is érdemli!!! Szaggassa csak szét a szûzhártyáját egy vadállat pedofil kocsog, ha õ ezt akarja!! Komolyan mondom, megérdemli! Én is voltam már nálam 11 évvel fiatalabb lánnyal (16 éves), és jó is volt, mert bevállalt mindent (anál, orál stb.), de õ azért érettebb volt azon 14, illetve azon kor alattiaknál! Szexuális téren biztosan! Ezek a tinik tudják mit akarnak igazából, hisz azt látják ez a jó, ez a követendõ. Tehát már abban a korban vannak, ahol azért kell hogy tudjanak felelõségteljes döntést hozni, hisz a pályaválasztás is az...vagy tévednék?! Természetesen nem ugyanaz a két téma, de súlyát tekintve hasonló! Szóval ha ezt ebben a korban elvárja tõlük az állam és döntéshozói, akkor valószínûleg ezért is lett ez a beleegyezési korhatár is. De ez csak az én szerény véleményem!

Fiatalnak számít az aki 14 éves korában elveszíti a szüzességét?

Az osztálytársam 14 éves lány és egy fél éves kapcsolat után elvesztette! Elmondtam anyukámnak és ? teljesen kiakadt hogy

Legjobb válasz: milyen dolog az, hogy egy 14 éves lánynak féléves kapcsolata van-volt :O hol élünk??? oké, hogy 21. század, de könyörgöm, én 14 évesen még volt, hogy barbiztam :| és a kérdésre válaszolva: IGEN GÁZ. ha testileg érett is, amire nem látok sok esélyt, de nem ismerem a lányt, lelkileg biztosan nem az. én azt is megbántam, hogy 16 évesen elvesztettem - mert nem voltam még rá elég érett. pedig nem tartozom a késõn érõ kislányok kategóriájába.

milyen dolog az, hogy egy 14 éves lánynak féléves kapcsolata van-volt :O hol élünk??? oké, hogy 21. század, de könyörgöm, én 14 évesen még volt, hogy barbiztam :| és a kérdésre válaszolva: IGEN GÁZ. ha testileg érett is, amire nem látok sok esélyt, de nem ismerem a lányt, lelkileg biztosan nem az. én azt is megbántam, hogy 16 évesen elvesztettem - mert nem voltam még rá elég érett. pedig nem tartozom a késõn érõ kislányok kategóriájába.
relatív... igen is meg nem is... cigányoknál ilyen idõs korban már valaki majd` nagymama :D jöhet a lepontozás..
én 14 évesen jöttem össze a mostani barátommal. igaz amikor elvesztettem(szintén fél év után) már 2hónapos 15éves voltam:D de azóta is együtt vagyunk:) és ez már 2 év 3 hónapja:) . Akkor ha tényleg szeretik egymást és tájékozottak a témában, akkor nem korai. nem életkortól függ a szüzesség elvesztése. de mi is utána olvastunk gondosan mindennek, most is szoktunk olvasgatni új tippeket praktikákat, mindent megbeszélünk elõtte:) számíthatok rá:) szeretem:) 16/L
igen fiatalnak. nem is kicsit.
züllött kis csicskák vagytok. mai tinédzserek közt az a divat ha ribanc vagy. gáz. adok 3 évet és már úgy jönnek ki a kölkök az anyjukból h nem szûzek
Nem értem, miért olyan durva ez. Én is 14 évesen vesztettem el, mert én akkor éreztem magam felkészültnek. Szerintem ehhez senkinek semmi köze.
A kérdező hozzászólása: Szerintem néhányan félreértettetek! A barátnõmrõl van szó nem rólam!
Lányomat agyonütném egy csáknoriszos ütéssel! Tanulj, wazze, ne kufircolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én 12 vagyok és nekem msot lett vége a 6 hónapos kapcoslatomnak...most lehet elítélni. De a szüzeségemet 16-18 éves kormig meg szeretném tartani és nem is akarok a rib.ancokhoz beállni, és most ezért tuti lepontoztok de menõ vagy nem menõ...én ennélkül is menõ vagyok és az is tudok maradni...
hát szerintem fiúknál nemigazán számít, , de lányoknál nagyon fontos a lelki fejlettség és felkészültség, ha elhamarkodja a dolgot és rosszul végzõdik, az mély sebet hagyhat a lelkében. Mondjuk én 15 évesen vesztettem el de fiú vagyok és egy nálam idõsebb lánnyal történt a dolog. Jó alakalom volt egy kis tapasztalatszerzésre :D
Én barátnõm is 14 éves volt mikor lefeküdtünk. Igaz, mi 2 év 2 járás után. ^^ Azóta is együtt vagyunk, és két év 6 hónappal büszkélkedünk. Tehát, ha nagyon szeretitek egymást, és jól végiggondoltátok, és nem is bántátok meg, akkor szerintem nem ciki nagyon.
Én is 14 éves voltam amikor elveszítettem a szüzességem, de nem bántam meg mert õszintén szerelmes voltam.Szerintem akkor elítélendõ a dolog ha ilyen fiatalon egyik pasi ágyából a másikba fekszel.
Egyetértek azokkal akik ugy gondolják, hogy senkinek semmi köze, mert mindenki akkor veszti el, amikor ugy érzi eljön az ideje! én is 14 voltam... és 3 éve együtt vagyunk... sosem fogom megbánni!
az osztálytársam 13 évesen szült..xD:D szal hozzá képest lemaradtál :D:D:D a csajszi aztmondta h olvasta az újságban h 14 évesen már ciki szûznek lenni...:D
Szerintem is baromi fiatal... De manapság aki 15 évesen még szûz az "nem menõ"... ilyen a világ... :S ...sajnos
Igen, fiatalnak számít, lehet hogy "érettnek hiszi magát" de kvára nem az, foggalma nincsen arról hogy mi van ha történik egy kis "baleset" és terhes lesz, ahhoz hogy keféljen jobbra, balra elég érett de ahhoz hogy normális döntést hozzon kicsi? Az hogy a biosz könyvben olvasott róla fél oldalt nem lesz valaki felkészítve az életre...
A természet szerint amint megjött az "elsõ" akkor már mindent lehet:) )
14 évesen nekem eszembe se jutott a szex. A mai csirkéknek meg az a menõ, hogy minél hamarabb, és minél több pasival. Az ilyeneken csak röhögni tudok, mikor jönnek siránkozni ide, hogy terhes vagyok? Csak a szerencsétlen magzatot sajnálom, amit majd anyuci apuci pénzébõl kikapartatnak a kislány méhébõl.
Ahogy érzik a fiatalok! Kor alapján nem szabad ítélkezni! Ha nekik ez már ilyen fontos és tudnak vigyázni, semmi kivetnnivaló sincs. Lényeg hogy a gyerekek megfelelõen legyenek tájékoztatva a dolgokrol "felvilágosítva". Csak abortusz ne legyen a vége!
Mi is majdnem 2 éve vagyunk együtt a barátnõmmel, és eszünkbe sem jutott a dolog.Ez hülyeség lenne.Gondoljátok át. 15 F

14 éves korban mekkora az átlagos péniszméret?

kiváncsi vagyok hogy az enyém kicsi vagy nagy

Legjobb válasz: nincs olyan, hogy 14 éves korban átlagos, mindenki máshogy fejlõdik

nincs olyan, hogy 14 éves korban átlagos, mindenki máshogy fejlõdik
Csak hogy az átlagot felnõtteknél szokták mérni, és azért egy 14 éves még nem rendelkezik felnõtt testtel, valaki még nem is szõrõsõdik, ha késõn érõ.Egy gyerek, serdülõt felnõtt adottságaival nem lehet összemérni, értelmetlen lenne.
18 cm ilyenkor nagynak számít? http://csakazertse.freeblog.hu/files/2011/03/Scree2011-03-20.. itt az átlag. Magyaroknak átlag 17
én 14 vagyok és most 17 cm, szóval a tiéd kicsi....
még 20-25 éves korodig növekedni fog (elméletileg) ugyhogy ne aggodj még
Lehet igen kicsi és egész nagy is.7-14 cm között van, de csak ez után fog nõni igazán.
mereven szokas
ezt mereven vagy simán szokták mérni?
akkora amekkorával pisilni tudsz.
8-14
A kérdező hozzászólása: akkor a 13 cm nagyanak számít
10 cm kb.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ csak érdekelt :D
Átlag méreted van, kevés az akinek a te korodban lényegesen nagyobb lenne, ez inkább a fejlett, elég magas fiúkra jellemzõ, akiket már szinte középiskolásnak is néznek.Aki meg igen alacsony, fejlettlenke, azoknál soknál van hogy szõre sincs nagyon, meg még egész kicsi a szerszám.Majd úgyis megnõ

Mennyi az átlag IQ 14 éves korban?

Legjobb válasz: Nekem 14 éves koromban, 108 volt. 30 év után lefelé számolunk? Akkor nekem van még 9 hónapom a leépülésig.

Úgy hallottam, kilencéves kortól lehet megbízhatóan mérni.
Nekem 14 éves koromban, 108 volt. 30 év után lefelé számolunk? Akkor nekem van még 9 hónapom a leépülésig.
minden életkorban úgy van, hogy 140-felett extrém magas (Mensa-tagság) 130-140 nagyon magas 120-130 magas 110-120 átlag feletti 90-110 átlagos 80-90 átlag alatti 70-80 enyhe értelmi fogyatékos szint Bizonyos idõ felett valóban csökken az IQ, de gyakorlással, aktív életmóddal szinten tartható.
0 :)
Bizony, majd figyeld meg mi minden jön 30 után, s majd elhiszed hogy olyan mintha lefelé számolnánk onnantól.
aha persze...128 volt az IQ-ja ovis korába...xÐ jóóó:D ügyi...
Jahh és nekem 128 volt óvodás koromban =)
140, tizenöt évesen 150, tizenhat évesen 160 ... egészen 30 évesig (300), azután fordul a kocka és lefelé számolunk.
Ez teljesen értelmetlen. Az emberek már egy meghatározott IQ szintel rendelkeznek már óvodás korukban. Ez öröklüdö dolog. És persze müvelödéssel ezt fel lehet tórnázni de ha valaki 80 IQ val születik az nem lessz egy agytröszt hiába tanúl mert nem megy neki.
A kérdező hozzászólása: Köszike! xD xD
B*sszameg! :"D Kedvet kaptam egy ilyen teszt kitöltéséhez, és közölte velem, hogy kevesebb mint 70 IQ-val rendelkezem. Szerintem elmegyek egy pszichológushoz >_<" Vicc amúgy, hogy kisiskolás korom óta azt mondják, hogy túlságosan értelmes vagyok. :\
A kérdező hozzászólása: Ugye... Ennyire megbízhatók ezek a netes "tesztek".
Engem meg 155-nek hozott ki.:D Abszurd.
A kérdező hozzászólása: Érdekes egy teszt... Hogy én 150-es IQ-val? Be is b*szna. :D
Már írtam egyszer ide, most már 14 éves vagyok, és megcsináltam azt a tesztet, amit az utolsó linkelt, és aszerint az IQ-m 134. :D Örülnék én neki... :D
nekem 14 évesen 128(egyébként ez átlag feletti, magas...a végén ad adatokat is...)... ezzel mértem: http://alfa.webdesign.hu/cgi-bin/iq/iq.cgi
Paul Cooijmans jó cikkeket írt arról, hogy mennyi IQ-val mit kezdhetünk.
nekem 111 volt 11 éves koromba, most meg nem tudom:D
A Mensa-féle próbateszt mindaddig ilyen eredményt fog kihozni, míg 16 évnél fiatalabb vagy és a valós korodat adod meg, mielõtt belefogsz. Szóval vagy kamukor (és pontatlan értékelés) vagy türelem, választhatsz.:D

14 éves kor felett mindenki szabadon élhet szexuális életet. Ugyanakkor ha a tv lead egy erotikus filmet kint van a 18-as karika. Nem nézheti meg mondjuk egy 17 éves lány (ezt az oldalt sem látogathatja) aki 2 éve szexel. Törvényesen. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.

A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.
Egy erotikus filmben megjelenhetnek olyan tartalmak, amelyek félreérthetõk, félrevezethetik a tapasztalatlan fiatalokat. Az ilyen filmeken nem csak szimpla szexjelenetek vannak, hanem erõszakos, perverz, kifacsarod jelenetek is, amiket félreérthet egy 14 éves. Egyébként totál egyetértek. Furcsa dolog, hogy a szexualitást tartalmazó filmek 18-as karika és csak az éjszaka közepén mehet, míg az erõszakos mozik simán elmennek 16-ossal. A szex az élet része, az erõszek meg k*rvára nem kellene, hogy legyen.
Félreérted. A tv-ben is a karika azt jelenti, hogy szülõi felügyelettel. Akárcsak az életben: szülõi jelenlét, felügyelet mellett már szexelhetsz.
A karika nem a nézõt védi, hanem a csatornát. mivel õk figyelmeztetnek hogy szexuális avagy durva tartalom lesz a filmben, így nem lehet õket perbe fogni egy esetleges fim által kiváltott epilepsziás roham miatt. Õk szóltak elõre.
A kérdező hozzászólása: magadnak lefényképezheted azt hiszem
szerintem az a gáz, hogy jogilag egy 14 éves éretlen kislány, kisfiú szexelhet
Ez majdnem akkora butaság a törvénykezésben, mint hogy ha én, felnõtt férfi, megdugok a lány akaratával, beleegyezésével egy 14 éves kiscsajt, akkor semmi gond.De ha le is fényképezem meztelenül az ágyamban, vagy ahogy szexelünk, az már pedo, és mehetek a börtönbe.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem így van.a sárga karika pl. a 16 nem ajánlott a piros az tilos de elvileg nem vehet meg erotikus újságot és itt sem lehet fenn
jogos kérdés
De várj! Akkor eddig ti nem úgy csináltátok? Szerintem akkor add föl magad a rendõrségen minél hamarabb. Ha vallomást teszel, enyhébbek lesznek.
Igen, a törvény szerint ha anyukád tartja a gyertyát, akkor mehet minden:D
16:21-es: Ez is nagyon igaz, egyrészt a felelõsség kizárása is (pont, mint a ciginél a doboz aljára írt figyelmeztetõ szövegek).

Miért mondják azt, hogyha egy lány 13-14 éves korában veszti el a szüzességét, 20 éves korára kiég?

Legjobb válasz: Mert jó esély van rá, hogy ebben az esetben az egészet nem értékeli eléggé. Ez pedig egyrészt odavezet, hogy csak annyit lát benne, "ezzel a pasikat meg lehet fogni". Másrészt meg a másik fél sem tudja többre értékelni, mint egy trófeát. Ez mind pedig könnyen odavezet, hogy gyakra váltogatja a partnereket, miközben valami olyan keres, amirõl még õ sem tud, de mivel nem találja, kiég. Ez persze egy általános megközelítés, és nem feltétlenül van így.

Mert jó esély van rá, hogy ebben az esetben az egészet nem értékeli eléggé. Ez pedig egyrészt odavezet, hogy csak annyit lát benne, "ezzel a pasikat meg lehet fogni". Másrészt meg a másik fél sem tudja többre értékelni, mint egy trófeát. Ez mind pedig könnyen odavezet, hogy gyakra váltogatja a partnereket, miközben valami olyan keres, amirõl még õ sem tud, de mivel nem találja, kiég. Ez persze egy általános megközelítés, és nem feltétlenül van így.
Mert túl hamar elkezdte a szexuális életet és mire 20 éves lesz semmi fantáziát nem talál majd benne.(unni fogja)Legalábbis ezt szokták mondani, hogy valós-e én nem tudom!
amelyik virág hamar nyílik, az hamar el is hervad na ezért
még egyszerûbben: mer akkora ribanc lesz, hogy a kutyának se kell...
okoskodnak.. én is helytelenítem ha vki 13-14évesen már szexuális életet él, de érdekes módon ezt a 20éves korra kiégés dolgot mindig olyanok írják akik késõbb vesztették el.. egyik hozzászólásban sem láttam még azt h "13évesen vesztettem el most 20 vagyok és kiégtem", de még olyat sem h vki ismer ilyet és alá tudja vele támasztani ezt a véleményt. amúgy meg jogos a felvetés, ha 13évesen elkezdi és egyesek szerint 20éves korára megunja, akkor elvileg 30évesen már senki nem élvezné a szexet mert megunná mindenki (aki 18 körül vesztette el):D
Ellentmondásokat szoktak írni. Ugye elõszeretettel említik ezt a kiégést, szinte biztosra is veszik. Viszont ha az a téma, hogy egy 20 éve együtt élõ házaspár ugyanolyan aktív -e szexuálisan, mint 15 évvel korábban, akkor már máshogy állnak hozzá. Alapból abból indulnak ki, hogy aki korán kezdte, az biztosan kurwa. Nem is ismerik az embereket és a körülményeket, csak mondják. Azt is biztosra veszik, hogy onnantól az illetõ hetente cserélgeti majd a partnereit, ugyancsak nulla alappal. Ez ilyen "bezzeg az én idõmben" mentalitás.
Elõzõ ott a pont:) A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:03 Úgy mellékesen az, hogy valaki 25 éve házasságban él valszeg 20 év körül ment férjhez vagy késõbb, nem ugyanaz mintha valaki 14-15 évesen szét pakolja a lábát. Aki korán elkezdi, tényleg kiég, azért is mert fogalmam sincs róla mi a szex, azt hiszi dugásról van szó, pedig annál jóval többrõl. Éretlenek, csak a szájuk nagy, mire elérik a 20at már nem kell nekik, mivel megbánják, mert fáj, meg kellemetlen.Megunják, simán lehet évekig csinálják, igazából nem azzal akit szeretnek, lássuk be egy 14 éves kis csitri nem tud úgy szeretni mint egy 19-20, és annál idõsebb nõ.Nem baj ha tetszik neki a fiú, meg érdeklõdik, de bõven elég egy szájra puszi, a többi csak 17 év után akkor talán megérti, felfogja, és addig talán felvilágosultabb lesz.A mai 14-15 évesek( tisztelet a kivételnek) szánalmasak, nem ismerik a védekezést, nem tudják mi az igaz szerelem, mi a szeretkezés, csak dugnak meg orálisan kielégítik egymást.Ahelyett, hogy megvárnák még elég érettek lesznek, nem saját kitalációjuk szerint, hanem tényleg, eljön az ideje, és eljön az akinek tényleg érdemes odaadni.
Szerintem ez nem igaz :D 16/F
Maxx válasza: Sztem aki 13-14 éves, az elõször vakarja le a tojáshéjat a seggérõl és csak utána érdeklõdjön a másik nem után, nem egybõl supsz bele. Az ilyen fiatalok, azt se tudják, h mit csinálnak, csak élvezik. Erre az állatok is képesek. Nézzél Discovery-t... xD
Tehát nem az a lényeg, hogy mert korán elkezdi, hamar megunja. Ennyi erõvel 20 évesen se veszítse el a szüzességét, mert akkor meg 26 éves korára ég ki, unja meg.
utolsónak: én vagyok akinek a hsz-ére reagáltál. úgy nézem félreértettél. nem helyeslem egyáltalán ha vki 13évesen már szexel, egy kicsit sem helyeslem, és amit írsz abban igazad is van. "Az én idõmben" is még aki 14évesen csókolózott már az már ritka volt, és szenzáció (22 éves vagyok) ma meg... csak azt akartam kihozni a mondandómból hogy eléggé feltételezés gyanús ez a kiégés dolog, nem láttam még erre példát de szívesen beszélgetnék egy olyannal aki mondjuk ma 22éves és 13évesen már szexelt, hogy valóban így van-e.
tényleg félreértettem, bocsi

Az baj hogyha 14 éves korban már van ondóm de a péniszem csak 10-12 cm izgalmi állapotban? Fog még nőni és kb. mekkorára?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián

Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: http://www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián
Még fog nõni a péniszed és egyáltalán nem baj, hogy már van ondód, másnak is van már ilyen korban.
a barátom haverja 4.es korában azaz 10 évesen maszturbált lõször és neki is volt, . teljesen normális 14 évesen :) ja és még fog nõni a péniszed, de a ami most van az is elég szóval ne aggódj
Ti pasik mennyit aggódtok a péniszetek méretei miatt. Pedig ha felkészülnétek nõi anatómiából akkor az is kiderülne hogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó, hiszen annyira ki tud tágulni egy 4 kg-os kisbaba is könnyedén áthalad rajta, majd mintha mi sem történt volna össze is húzódik. Egyébként a túl nagy péniszt nem szeretik a nõk mert a normális hüvely hossza 13-16 cm és a végén ott van az érzékeny méhszáj is. És mint nõ és mint kétgyermekes anyuka azt is elárulom hogy a méretnél sokkal fontosabb az odafigyelés, a kényeztetés, a türelem, és az odaadás valamint a játék és bármilyen méretû is legyen az a pénisz.
A kérdező hozzászólása: kösz a fontos infót kis nyugit biztosít
Én is nõ vagyok, a férjemnek nem túl hosszú, cstlakozom az elõttem szólóhoz, ha hosszabb lenne nem lenne jó mert ott a méhszáj, nem tud úgysem tovább menni. Ne felejtsd el, nem számít a hossza!
jajaja ti nõk a pasik méretével nagyon engedékenyek vagytok, és persze, hogy nem a méret a lényeg, egészen addig, amíg nem a cicitekrõl, vagy a feneketekrõl van szó.....
12-14 cm
Mereven
12 évesen elég ritka a 180 cm, még sosem találkoztam vele, pedig van 195 cm magasság körüli ismerõsõm, de õ 13 évesen verte a 178 cm-t, 12 évesen kb 170 cm-t, õ tényleg fejlett volt.Ha veled is ez helyzet akkor elhiszem a 17 cm pénisz hosszt, már ha ez mereven ennyi!
180*
185 cm magas vagyok -.-"
12 évesen hogy 17 cm lenne a péniszed kérdezõ azt nem nagyon hiszen, a felnõtteknek van átlagosan 13-16 cm hosszú péniszük persze állva és azok nem 150 cm magas alíg szõrõs, vagy éppen még szõrzettel egyáltalán nem rendelkezõ kamaszok.12 évesen sok gyerek még akkora mint a kutya ülve, alíg 155 cm és soknak még szõrzete sincs, kis szerszámmal.Szót szó követ de a 17 cm az az fantáziádban van.Ha olvasgatsz akkor nagyon sokan írták hogy 12 évesen állva 7-12cm a péniszük hossza, de nem 17.
Én 12 éves vagyok és 17 cm
Ha megakarod tudni h neked elég nagy e a [email protected] ra írd be a jelenlegi méretet lankadva, álva is, magaságodat, testsújodat, életkorodat... Egyépként 12-16 éves korig az átlag méret 7-13, 5cm az átlag, én elmerem mondani, nem szégyenlem nekem 14 évesen volt 12, 5 cm os még mások az iskolába asziszik hogy csoda h tugyák a szekszet 18 éves kor alat pedig mások is tuyák, szüleid is tudták... De az nem igaz hogyha kivered kiseb lesz ha, , fejreálsz" nagyobb én napi átlagba 2x kiverem... Ha egyáb kérdésed van akor írj de az elõzõkhöz hogy suliba szoktad halni h nagy péniszem an meg ienek átlagba aki monya anak 15 éves korába örül a 8-9 cm es farkának hátlegyen boldog ha neki nagy én 12 évesen a 10cm vel nem voltam elégedett... na de ha bármi mást akarsz írj: [email protected]
Én 13 éves vagyok és 14 cm hosszu és 4cm vastag
én 14 vagyok és 17 cm
Én 14 vagyok és 16cm hosszú és 4cm széles.(nagyon szõrös)
Nem lehet átlagot mondani ebben a korban, mert vannak késõnérõk és vannak akik még nem is szõrõsõdnek, igen alacsonyak is mivel még igen kisfiúknak néznek ki, akár 15 évesen olyan mint egy 11 éves(pl. 150 cm magas, épp hogy szõrõs vagy egyáltalán nem szõrõs még)azoknak sokszor elég kicsi még a pénisze.Tehát lehet 7-14 cm is simán.
én 14 éves vagyok és nekem most 14 cm. és olyan 3, 8-4cm vastag. ha bármi van és szeretnéd akkor írhatsz priviben.
én most töltottem be a 14 évet és 18 20 cm s a péniszem és 180 cm vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!