Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen korai (437 db)

Lehetséges az h 1 rokonomnak 14 éves korában 5 cm s farka volt és most 18 és avval dzsekkeskedik hogy neki most 13-14 centis a farka? lehetséges ez?

Legjobb válasz: 14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?

14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?
hmmm..nem értem...de jól kell használni:D
Milyen emberek járnak ide... XD Ilyen kérdést hogy lehet feltenni te jó isten XD Mindig felvidítanak az ilyen kérdések xD Még sok ilyet!!! :D
18 évesen 13-14?:Dhát ezzel nem dicsekednék...14 évesen meg 5 cm volt?na azért ez is érdekes
persze...bár ilyen "adottságokkal" én a helyében megmérném, hogy a konnektorlyuk belsõ végét eléri-e vele...
LOL @ elõzõ komment! Egyébként igen, 15 és felette korrekt, 13 elég kicsi.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-et még simán ki lehet röhögni, 16-20 között már van mire dicsekedni, ha nem cingár.
Egy rokonod, mi? :D
"18 cat" Analfabéták kezébe hogy kerül számítógép?! Na a lényeg az hogyha most is csak 13-14 cm a farka, az ciki... :) :)
A kérdező hozzászólása: Ja es ezt o mondta nekem nem lattam.
A kérdező hozzászólása: bocs de nem nekem mert en meg nem toltottem be a 18 cat meg csak 13 eves vagyok .
Kizárt Olyan 8-9 centis lehet max.
Az egyik rokondnak? Szóval neked... Most miért nem lehet megmondani?
Várjál csak így belegondolva nem csak, hogy láttad, ráadásul izgalmi állapotban láttad még le is kellett mérned. Sexman--fiú? Ebbõl már nem jössz ki jól srác:-)))
dzsekkeskedik=dicsekedik?
Alig lehet cigány a kérdezõ... :D na áljunk csak meg, te most 13 éves vagy, és akkor a 18 éves "rokonod" miért "dzsekkeskedik" (WTF???) neked, azzal, hogy neki milyenhúúdenagyfarka van (egy 11 éveshezképest) ??? na szóval arra akarok kilyukadni, hogy esetleg volt egy kis seggbe kuki ?? :D a kérdésedre: Lehetséges-e, hogy egy 18 évesnek ilyen törpeléce van ? Sztem nem, legalább is az fura lenne szerintem. Vagy éppen te azt kérdezed, hogy: "Megnõhetett-e neki ekkorára?" ??

Baj ha valaki 14 eves koraban mar elveszti a szuzeseget?

Legjobb válasz: Én nem akarok senki felett ítélkezni, de szerintem 14 év még korai. Nem hiszem hogy teljes mértékben fel lennének készülve egy ilyen dologra. De mostanában egyre jobban bejön az hogy már 14 évesen nem szûz.. Hát szerintem baj, és nem kell csodálkozni hogy milyen kérdéseket fel tudnak itt tenni már 14 évesen...

Én nem akarok senki felett ítélkezni, de szerintem 14 év még korai. Nem hiszem hogy teljes mértékben fel lennének készülve egy ilyen dologra. De mostanában egyre jobban bejön az hogy már 14 évesen nem szûz.. Hát szerintem baj, és nem kell csodálkozni hogy milyen kérdéseket fel tudnak itt tenni már 14 évesen...
Baj, mert felesleges!Lelkileg még nem értél meg rá!
Baj!! nekem a 17 éves is még korai, még 1-2 év várakozás csak javíthat a dolgokon. ha korán kezded a szexet, nem élvezed annyira, és fals képet alakítasz ki a testiségrõl. Ezenkívül a védekezés stb. szempontjából rengeteget nem tudsz. 14 évesen abortusz? Hajrá...
Nem baj de szerintem is kora. A kiváncsiság nem minden. Lehet hogy a késöbbikeben megbánod. De végülis a mostanában a lányok nagyon korán elvesztik a szüzességüket
Nem baj, de nagyon korai, testileg lehet hogy már fejlett vagy, de lelkileg még nem.
Egy 14 éves még ne szexeljen, mert fogalma sincs semmirõl és csak "divatból" akarja elveszíteni! Mi van, manapság ciki, ha szüzen fejezitek be az általános iskolát??? Jesszusom!20 évesen meg majd azzal jöttök, hogy mivel dobjuk fel a szexet, mert már unalmas!
én 14 évesen vesztetem el.a barátommal 5 hónapig jártam és utána történt meg.hát egy kicsit megbántam mert nem használtunk óvszert.de nem lett semmi bajom:) csak azt tom ajánlani aki el akarja veszíteni akk használjatok óvszert és a lényeg szeressétek egymást :)
Szia! Én is 14vagyok (2hónap múlva 15) Én féléve vesztettem el. Szóval ebbõl csak azt akarom kihozni h ha lelkileg felvagy rá készülve, és érzed h menni fog, ne csak divatból, és egyéjszakás kalandokból álljon...akkor nem baj. De h ha egy kis nyálas cicababa vagy akkor bõven sok
Nem kéne itélezni és egy szám alapján eldönteni hogy ki érett a szexre és ki nem.Énis korán elvesztettem a szüzességem és nem bántam meg.Mindig is idõsebbnek néztek a koromnál és éretteb is voltam.Hiába veszti el valaki a szüzességét 16-17 évesen ha semmit nem tud az egészrõl.Most középiskolába járok és hetente van valamelyik lánynak olyan gondja hogy nemtudja hogy most terhes e vagy sem mert gumit éppen nem volt kedve huzni a pasinak és aztmonta hogy majd idõben kihuzza.Szerintem szánalmasak, én 14 évesen többet tudtam a szexrõl és a védekezésrõl mint õk 16-17 évesen.És nem valami szegény elmaradott faluba járok iskolába hanem pestre.Hetente kell nekik terhességi tesztet vennem mert szerintük gáz bemenni a boltba és megvenni. Szoval nem kéne elítélni valakit mert korábban érzi elérkezettnek az idõt hogy lefeküdjön valakivel.
Én voltam az elsõ válaszoló, és még mindig azt mondom hogy korai, utolsó válaszoló ne menjünk vissza 500 meg 600 évet, és Magyarországon élünk nem Afganisztán, ott mások a szokások a vallások, egészen más mint itt nálunk. A mai 14 éveseket, ahogy irták a kíváncsiság hajtja, meg az hogy jajj vajon milyen lehet, kirpobálom, hiszen már "mindent" tudok a témárol. Ha meg bekövetkezik a baj, akkor meg mit csináljak? Kihez menjek? Az lenne a legjobb ha mindenki elöbb elgondolkodna, hogy biztos, hogy most akarom megtenni, pont vele? ÉRETT vagyok már rá?? És itt a lelki érettséget értem. De mondjuk, én azt mondom, hogy mindenki maga viszi a bõrét a vásárra, mindenki azt csinál amit akar, ami neki jol esik, de egy 14 éves ne mondja azt nekem, hogy élvezi, azt sem tudja hogyan kell, majd ha huszon akárhány éves lesz, akkor élvezni fogja, és akkor tudja meg miylen valojában a szex. De biztos hülyeségeket beszéltem, de nekem ez a véleményem. És most az én 15 éves fejemmel, ezt veszem észre.
Jolvan kedves alszent tobbseg. Azert Indiaban, Afganisztanban, Pakisztánban, az afrikai országok túlnyomó többségében és általaban a harmadik világban 12 de legkesobb 14 eves kor korul mar hazasodnak a lanyok. Persze sok fugg a szocializaciotol es a kulturatol is, ugyhogy abban egyet tudok erteni hogy egy atlagos 14 eves magyar lany valoszinuleg meg tenyleg gyerek, no de felebarataim, ne feledjuk hogy Matyas kiraly is 14 evesen vette el elso feleseget.
hát igen ez a baj, hogy a kíváncsiság mindenek felett...nemrégiben tudtam meg hogy az unokahúgom aki szintén 14 éves, nemrég elvesztette a szüzességét...nemtudtam hogy sírjak e vagy nevessek...testileg érett, de nagyon nagyon gyerekes, és ezért is nemcsodálkoztam részben, mivel olyan gyermeteg hogy mindenbe bele megy, mindenbe belerángatják, ráadásul úgy tudom hogy 13! évesen vesztette el...és csodálkozik, hogy lenézik...annyi más dolog van az életben amit lehet 13-14 évesen csinálni, szerintetek miért 18-as karikájú a sex filmek, meg maga a sex? azért mert onnantól ajánlott, akkora már elég érett leszel rá, és feltudsz lelkileg is készülni.én is 18 évesen vesztettem el, és egyáltalán nem bántam meg.
Szerintem nem baj, egy 14 éves is tud tiszta szívbõl szeretni és ha ezért fekszik le a barátjával akkor ebben semmi kivetnivaló nincs. Persze kell hozzá a lelki érettség és az, hogy ne kényszer legyen. A lelki érettség azt jelenti, hogy amikor a másik megcsókol akkor vágysz arra, hogy az övé lény, gyengédséget akarsz adni és kapni, nem érdekel semmi más, csak a másik személy, akkor már nem fontos hogy "hová teszed a lábad" csak ti ketten vagytok és ez a lényeg. Ha igazán szereted és õ ezt nem várja el tõled, és belülrõl ég benned a vágy, akkor nem szabad, hogy érdekeljen mit szólnak ehhez mások. Csak a ti kis lelkivilágotok a lényeg és semmi más. Ez csak rátok tartozik. Szeressétek egymást. Egyébként nem csak az elsõ alkalom a legfontosabb hanem az összes többi is, mindegyiknek olyannak kell lennie mint az elsõnek :) Gyengédnek, bensõségesnek. És ne felejtsétek el a gumit! FONTOS! :)
Én is 14 vok és én is most vesztettem el! Nem bántam meg! De jól mondták elöttem is...védekezzetek! :)
nem nembaj én is 14 vok és párhonapja vesztettem el és nembéntam meg pedig szétmentem a párommal.ha készen álsz akkor nyugodtan csinálhatod.VÉDEKEZETEK
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszokat
Nem baj de lehet kivülrõl vki kifejlett meg csinos belül még nincs felkészülve ezekre a dolgokra..:)

Miért 14-éves kor a beleegyezési korhatár? Ez alatti korúval semmit nem szabad, tehát pl. pettingelni vagy orál vagy csak közösülni nem lehet? Azt nem értem hogy aki ilyen fiatallal lefekszik nincs vele tisztában hogy ezért le is csukhatják?

Legjobb válasz: Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.

Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.
Mert 14 éves korig még nagyon gyerek bár a többség még utána is. A büntethetõség 18 éven felülire vonatkozik vagyis ha 14 éven aluli közösül 18 éven alattival azt még nem büntethetik hiszen gyerek, a 18 éven felüli meg ne akarjon már 14 alattival keverni az már pedofil... és semmit sem lehet se petting se orál semmit aminek köze van a szexhez. 22/F
miért kérded?
"...a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede" Hááát... Ez így erõs, nem mondom, hogy teljesen alaptalan, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érdeklõdésük érettebb. Hamarabb akarnak dugni, de szerintem semmivel sem érettebbek az én koromban 14 éves csajoknál.
Egyetértek, az a 14 éves korhatár egy légbõl kapott rendelkezés. Van aki már 12 évesen érett, más meg 22 évesen sem érett. De hát a törvényben kell egy konkrét korhatár, amit ki lehet kényszeríteni. A tinik tényleg veszettül akarnak szexelni manapság, régebben azért nem így volt ez, amikor én fiatalabb voltam, akkor még csak a kisebbségiek és a rossz tanuló, csavargó gyerekek éltek nemi életet, akik az iskolából is kimaradtak emiatt, ma meg már "jól nevelt", rendes családból származó gyerekek is akarnak nemi életet élni, mert ezt látják mindenhonnan. 34/N
Na én erre azt mondom, aki 14 éves kora alatt van olyan "h*lye-k*rva" hogy összefeküdjön egy nála 5-6 évvel -vagy akár még idõsebb felnõttel, az meg is érdemli!!! Szaggassa csak szét a szûzhártyáját egy vadállat pedofil kocsog, ha õ ezt akarja!! Komolyan mondom, megérdemli! Én is voltam már nálam 11 évvel fiatalabb lánnyal (16 éves), és jó is volt, mert bevállalt mindent (anál, orál stb.), de õ azért érettebb volt azon 14, illetve azon kor alattiaknál! Szexuális téren biztosan! Ezek a tinik tudják mit akarnak igazából, hisz azt látják ez a jó, ez a követendõ. Tehát már abban a korban vannak, ahol azért kell hogy tudjanak felelõségteljes döntést hozni, hisz a pályaválasztás is az...vagy tévednék?! Természetesen nem ugyanaz a két téma, de súlyát tekintve hasonló! Szóval ha ezt ebben a korban elvárja tõlük az állam és döntéshozói, akkor valószínûleg ezért is lett ez a beleegyezési korhatár is. De ez csak az én szerény véleményem!

Ha csak 14 éves korig kell iskolába járni, akkor lejjeb fogják hozni a 16 éves kort?

Vagyis akkir 16 helyett már lehetne 14 éves kortól? Járnék iskolába, csak meló is jól jönne :D

Legjobb válasz: 16 éves korig vagy tanköteles, nem 14. Most változott 18-ról 16-ra.

16 éves korig vagy tanköteles, nem 14. Most változott 18-ról 16-ra.
A kérdező hozzászólása: oh. Én meg novemberi vagyok, de jó. Azért a választ köszönöm!

14 éves korom óta cigizek. Akkor kezdtek el nőni a melleim de azóta se.15 éves vagyok napi egy dobozt szivok. és a melleim ugyanakkorák mint 14 évesen kicsik. Ha leszokok nőhetnek?

Legjobb válasz: A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával,mert ha vannak szülei,akkor nem árva,ergo nem haltak meg 30 évesen,mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted,valóban hagyd abba a cigit,mert semmi jó nem származik belõle,de nem hinném,hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi,semmi köze a kettõnek egymáshoz.

A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával, mert ha vannak szülei, akkor nem árva, ergo nem haltak meg 30 évesen, mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted, valóban hagyd abba a cigit, mert semmi jó nem származik belõle, de nem hinném, hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi, semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Sz.tem a kettõ nem függ össze..szívd csak nyugodtan a napi 1 dobozt majdcsak belehalsz...
sztem meg ne azért hagyd abba, mert csúnyák lesznek a meleid, hanem mert 30 évesen tüdõrákban fogsz meghalni, és nem viccelek!komolyan nem értem a sok fiatalt, egyébként én is 15 éves vagyok, nekem apum, anyum cigiznek 16 éves koruk óta, de nekem eszem ágába sincsen, h cigizek!mire jó, de télleg??ja mert te most olyan menõ vagy, h cigizel, és ezzel felvághatsz a a fiúknál.fúúúj szánalom az egész, !!
Akkor nõhetnek igen. A dohányzás gátolja és csúnya csoffadt melleid lesznek. Hagyd abba sürgõsen.
íj a 3 válaszolo nagyon okos;) csak egy kib***ot bajom van ezzel, h tod nem mindenki azér szív h ezzel felvágjon hanem mert jolesik neki és mer rá van szokva, és ezt az antidhonyos kijeletnétst majd ako mond amikor a halálos ágyodban fexel és valoban nem dohányoztál;)
jujjjjjde jót nevettem:) De hogy fog már nõni neked!:) hihihih
Na íme itt a tökéletes példa arra, hogy visszatart a tsti fejlõdésben, ha valaki gyerekkorban kezdi a cigizést. nem hiába nem árusítható cigi elvileg 18-. kiscsillag, most erre mit mondjunk? nagyon valószínû, hogy a cigitõl csökkent a melleid növekedése. ezért megérte bagózni? ha abbhagyod lehet, hogy újra nõni kezd, de az is lehet, hogy nem. hagyd abba, mielõtt még gégerákot is kapsz.
lol én ezt fordítva tapasztaltam:) Én aki nem dohányoztam kicsi mellekkel szenvedek nap mint nap, dohányos barátnõim pedig szép méretesekkel rendelkeznek:D nekem mindenki azt mondja szokjak rá, attõl megnõ, mert így legalább a cigizésen vezetem le majd a stresszet... Érdekes...Mostmár sztem "túl öreg" (21) vok ahhoz h elkezdjem:)
én is 14 évesen kezdtem, és képzeld, nõttek a melleim..de ki tudja, hogy gátolja e a cigi, vagy nem? én azt mondom mindenképpen hagyd abba, amíg tudod, mert késõbb sokkal nehezebb lesz, és lehet akkor se fog menni, ha le akarod rakni...
A kérdező hozzászólása: én enm azért kérdeztem h leoltasanak h menöségböl cigizeek mert egyáltallán nem... Nyomos okom wan rááá... nem társaságba cigizek.. hanem ootthon egymagam... és ne másról irjatok hanem amiröl kérdezek.. :D kösz.
alkattol is függ de amugy nõhet ja

Ha valaki 14 éves korában ritkán dohányzik (8 szál körülbelül hetente) akkor attólmég rendesen megnő a pénisze?

Normális válaszokat én nem dohányzom csak a haverom. Ha tudsz akkor légyszi linkelj be egy erről szóló szöveget. Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Például az újjad sem lessz kisebb a cigitől. Az lenne a legjobb ha olyan írna akinek van tapasztalata pl ő is fiatal korátol cigizik de mégis megnőtt a cerkája.

Legjobb válasz: "Én nem dohányzom, csak a haverom.." Igen, persze, ez így szokott lenni a gyakorin :D Egyébként 14 évesen heti 8 szál, aztán ez 18 éves korodra heti 2 doboz lesz. A bré mûködni fog, de 2 perc szex után lihegve sóvárogsz majd egy szál cigi után, szóval, azt tanácsolom, tedd le ezt a rohadt cigit, még nem késõ.

"Én nem dohányzom, csak a haverom.." Igen, persze, ez így szokott lenni a gyakorin :D Egyébként 14 évesen heti 8 szál, aztán ez 18 éves korodra heti 2 doboz lesz. A bré mûködni fog, de 2 perc szex után lihegve sóvárogsz majd egy szál cigi után, szóval, azt tanácsolom, tedd le ezt a rohadt cigit, még nem késõ.
Én 19évesen próbáltam ki nem szoktam rá, ritkán gyújtok rá, ha van önfegyelmed és nem szoksz rá talán nem lesz gond.
Aztán 45 éves korodra lehet, hogy föl sem áll majd rendesen.
14 évesen :C Szerintem szokjál le minél elõbb. Nem menõ, nem jó, drága, büdös is vagy tõle, akar majd a fene csókolózni egy bagóssal (jó, persze, talán egy másik bagós).
A kérdező hozzászólása: Ja minnél elõbb leszokok.Amúgy Dunhillal (kèk vagy fekete) kezdtem és azóta ia azzal nyomom. Volt pár alkalom hogy ilyen fekete német cigit szivtam.A héten adódik pár nap amikor hoz haverom kb. 2-3 és akkor szívok egy vagy kèt szálat.
Az nem vészes, én kékmultival próbátam ki nem szoktam rá, nagyon ritkán gyújtok. Az a lényeg ritkán gyújts rá, akkor meg van adva a módja.
A kérdező hozzászólása: Minden reggel suli elött elszívok egy szálat (kék dunhill) de azt végig tüdõzöm tehát folyamatosan szivom nem csak lógatom a kezembe sõt a kezemet lese hajtom, folyamatosan ott a számnál és csak levegõt venni állok meg. De ez csak egy szál reggelente hogy kitartson délutánig.A suliba sajnos nem lehet megoldani a dohányzást mert tele van kamerákkal meg füstjelzõkkel.Délután meg kèt szálat szívok viszont azt már nem olyan keményen mint egy porszívó.
Jó lenne ha nem mindennap gyújtanál rá, csak néha -néha remélhetõleg lefogod tudni tenni.
Szeretsz cigizni? Ha igen miért?
Mikor? Milyen volt? Milyen fajtával?
A kérdező hozzászólása: Igen kipróbáltam :-(
Te kipróbáltad már a cigit kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Ritkán és kék dunhill.
Mióta gyújtasz rá és milyen fajtát szoktál szívni?
Nem a megnövéssel lesz baj, hanem azzal, hogy a cigaretta érszûkületet okoz, ezért merevedése nem lesz egy idõ után. Hiába lesz neki szép nagy, ha nem tudja használni.
ha meg is nõ (ahhoz a részéhez nem értek), tényleg kevesbé fogod tudni használni :D hamar kifulladsz, hamarabb leszel impotens, nem is fog olyan jól esni, szar az. és ezt úgy írom, hogy dohányoztam is, és most már nem, hááát, van hatalmas különbség a két érzés közt :D és ezt a lányok is tudják, úgyhogy ha régebben divat is volt cigizni, nyilván vonzóbb egy nemdohányzó bika, mint az, aki 10év múlva köhögni fog ha kicsit intenzívebb a dolog
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszoló egy gondolat olvasó :O Mindenkinek ment a zöldkèz. Jöhetnek még válaszok!!!!!!?!!!!!!
Ez a világ legnagyobb marhasága , ahogy mondtad az ujja is megnõt.... 14 vagyok 2 éve cigizek és szerinted 17 cm az kicsi???

Fiatalnak számít az aki 14 éves korában elveszíti a szüzességét?

Az osztálytársam 14 éves lány és egy fél éves kapcsolat után elvesztette! Elmondtam anyukámnak és ? teljesen kiakadt hogy

Legjobb válasz: milyen dolog az, hogy egy 14 éves lánynak féléves kapcsolata van-volt :O hol élünk??? oké, hogy 21. század, de könyörgöm, én 14 évesen még volt, hogy barbiztam :| és a kérdésre válaszolva: IGEN GÁZ. ha testileg érett is, amire nem látok sok esélyt, de nem ismerem a lányt, lelkileg biztosan nem az. én azt is megbántam, hogy 16 évesen elvesztettem - mert nem voltam még rá elég érett. pedig nem tartozom a késõn érõ kislányok kategóriájába.

milyen dolog az, hogy egy 14 éves lánynak féléves kapcsolata van-volt :O hol élünk??? oké, hogy 21. század, de könyörgöm, én 14 évesen még volt, hogy barbiztam :| és a kérdésre válaszolva: IGEN GÁZ. ha testileg érett is, amire nem látok sok esélyt, de nem ismerem a lányt, lelkileg biztosan nem az. én azt is megbántam, hogy 16 évesen elvesztettem - mert nem voltam még rá elég érett. pedig nem tartozom a késõn érõ kislányok kategóriájába.
relatív... igen is meg nem is... cigányoknál ilyen idõs korban már valaki majd` nagymama :D jöhet a lepontozás..
én 14 évesen jöttem össze a mostani barátommal. igaz amikor elvesztettem(szintén fél év után) már 2hónapos 15éves voltam:D de azóta is együtt vagyunk:) és ez már 2 év 3 hónapja:) . Akkor ha tényleg szeretik egymást és tájékozottak a témában, akkor nem korai. nem életkortól függ a szüzesség elvesztése. de mi is utána olvastunk gondosan mindennek, most is szoktunk olvasgatni új tippeket praktikákat, mindent megbeszélünk elõtte:) számíthatok rá:) szeretem:) 16/L
igen fiatalnak. nem is kicsit.
züllött kis csicskák vagytok. mai tinédzserek közt az a divat ha ribanc vagy. gáz. adok 3 évet és már úgy jönnek ki a kölkök az anyjukból h nem szûzek
Nem értem, miért olyan durva ez. Én is 14 évesen vesztettem el, mert én akkor éreztem magam felkészültnek. Szerintem ehhez senkinek semmi köze.
A kérdező hozzászólása: Szerintem néhányan félreértettetek! A barátnõmrõl van szó nem rólam!
Lányomat agyonütném egy csáknoriszos ütéssel! Tanulj, wazze, ne kufircolj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én 12 vagyok és nekem msot lett vége a 6 hónapos kapcoslatomnak...most lehet elítélni. De a szüzeségemet 16-18 éves kormig meg szeretném tartani és nem is akarok a rib.ancokhoz beállni, és most ezért tuti lepontoztok de menõ vagy nem menõ...én ennélkül is menõ vagyok és az is tudok maradni...
hát szerintem fiúknál nemigazán számít, , de lányoknál nagyon fontos a lelki fejlettség és felkészültség, ha elhamarkodja a dolgot és rosszul végzõdik, az mély sebet hagyhat a lelkében. Mondjuk én 15 évesen vesztettem el de fiú vagyok és egy nálam idõsebb lánnyal történt a dolog. Jó alakalom volt egy kis tapasztalatszerzésre :D
Én barátnõm is 14 éves volt mikor lefeküdtünk. Igaz, mi 2 év 2 járás után. ^^ Azóta is együtt vagyunk, és két év 6 hónappal büszkélkedünk. Tehát, ha nagyon szeretitek egymást, és jól végiggondoltátok, és nem is bántátok meg, akkor szerintem nem ciki nagyon.
Én is 14 éves voltam amikor elveszítettem a szüzességem, de nem bántam meg mert õszintén szerelmes voltam.Szerintem akkor elítélendõ a dolog ha ilyen fiatalon egyik pasi ágyából a másikba fekszel.
Egyetértek azokkal akik ugy gondolják, hogy senkinek semmi köze, mert mindenki akkor veszti el, amikor ugy érzi eljön az ideje! én is 14 voltam... és 3 éve együtt vagyunk... sosem fogom megbánni!
az osztálytársam 13 évesen szült..xD:D szal hozzá képest lemaradtál :D:D:D a csajszi aztmondta h olvasta az újságban h 14 évesen már ciki szûznek lenni...:D
Szerintem is baromi fiatal... De manapság aki 15 évesen még szûz az "nem menõ"... ilyen a világ... :S ...sajnos
Igen, fiatalnak számít, lehet hogy "érettnek hiszi magát" de kvára nem az, foggalma nincsen arról hogy mi van ha történik egy kis "baleset" és terhes lesz, ahhoz hogy keféljen jobbra, balra elég érett de ahhoz hogy normális döntést hozzon kicsi? Az hogy a biosz könyvben olvasott róla fél oldalt nem lesz valaki felkészítve az életre...
A természet szerint amint megjött az "elsõ" akkor már mindent lehet:) )
14 évesen nekem eszembe se jutott a szex. A mai csirkéknek meg az a menõ, hogy minél hamarabb, és minél több pasival. Az ilyeneken csak röhögni tudok, mikor jönnek siránkozni ide, hogy terhes vagyok? Csak a szerencsétlen magzatot sajnálom, amit majd anyuci apuci pénzébõl kikapartatnak a kislány méhébõl.
Ahogy érzik a fiatalok! Kor alapján nem szabad ítélkezni! Ha nekik ez már ilyen fontos és tudnak vigyázni, semmi kivetnnivaló sincs. Lényeg hogy a gyerekek megfelelõen legyenek tájékoztatva a dolgokrol "felvilágosítva". Csak abortusz ne legyen a vége!
Mi is majdnem 2 éve vagyunk együtt a barátnõmmel, és eszünkbe sem jutott a dolog.Ez hülyeség lenne.Gondoljátok át. 15 F

Lányok fiuk segitenétek? 14 éves korba szerintetek mekkora a normális pénisz méret?

Fiuk nektek mekkora volt 14 éves korotokban?

Legjobb válasz: Még 16 éves korodig aktívan fog nõni. Szóval ilyenkor még ne aggódj amiatt, hogy nem 20 cm.. (költõi túlzás)Amúgy olyan 12-14 cm

Még 16 éves korodig aktívan fog nõni. Szóval ilyenkor még ne aggódj amiatt, hogy nem 20 cm.. (költõi túlzás)Amúgy olyan 12-14 cm
198 cm/ életkor szorozva az anyakönyvi kivonatoddal
A kérdező hozzászólása: Én nem aggodok, Nekem 14, 5. Csak tudni akartam :D
Én 14 vagyok most és nekem 17cm :)
A kérdező hozzászólása: Az igen :D Azt ki kell használni, remélem jol álsz a csajokkal :D
13 vok és 16, 5 a szélessége pedig 4, 2
Én növeltem egy masszázzsal! Az bevált és még élvezetes is!
en majusban leszek 14 es nekem most 14 cm es a kerulete 13cm kb. ;)
50 mert ezen az oldalon mindenki 20 centivel szuletik am 11-14

Szerintetek elveszteni 14 éves korba? . Mert a barátnőm EL AKARJA. SAjna. NEmtom mit mondjak neki hogy lebesztéljem róla?

Legjobb válasz: Én elvesztettem a kártyagyüjteményemet 14 éves koromban. (Hatalom kártyái, lehet hogy ismeritek páran) Egy srác találta meg aki hetedikes volt én nyolcadikos, nem adta vissza azt mondta már az övé. Szóltam a tanárnéniknek de nem törõdtek vele. Átmentem a hetedikbe és megvertem a gyereket, ezért bevittek az igazgatóhoz de nem lett belõle nagyobb baj!

Én elvesztettem a kártyagyüjteményemet 14 éves koromban. (Hatalom kártyái, lehet hogy ismeritek páran) Egy srác találta meg aki hetedikes volt én nyolcadikos, nem adta vissza azt mondta már az övé. Szóltam a tanárnéniknek de nem törõdtek vele. Átmentem a hetedikbe és megvertem a gyereket, ezért bevittek az igazgatóhoz de nem lett belõle nagyobb baj!
nem korai! manapság már 12 évesen menõ.
Két dolog történhet meg.A lánytól függ milyen. 1. nem d*god meg emiatt egy másik pasival d*gatja meg magát 2. megd*god és boldog lesz. Én azt tanácsolom hogy d*gd meg mert 14 évesen nem hiszem hogy nagy jõvõt akarhat tõled. 20/F
Mondd, hogy ezzel még várni akarsz, ha ezért màshoz megy akkor nem éri meg vele foglalkozni, de ha nem akarsz tõle semmi hosszútávút akkor csak tedd meg.
Szerintem is lõdd meg :) csapjatok a lovak közé, manapság már úgyis 13évesen kurvulnak a lányok és a barátnõd már kiöregedig lassan, feltéve ha õ is 14....de 20nak nézed mikor látod a fenekét...Nem Maunikának hívják?
Mond meg neki hogy 14 éves kis csitri ne tegye szét a lábát, mert éretlen gyerek hozzá.
zavard haza barbizni és köpd be az apjáéknak :D
Nem gond, ha fullos a kiscsaj akkor még én is megdugnám :D 62 F

14 éves korban mekkora az átlagos péniszméret?

kiváncsi vagyok hogy az enyém kicsi vagy nagy

Legjobb válasz: nincs olyan, hogy 14 éves korban átlagos, mindenki máshogy fejlõdik

nincs olyan, hogy 14 éves korban átlagos, mindenki máshogy fejlõdik
Csak hogy az átlagot felnõtteknél szokták mérni, és azért egy 14 éves még nem rendelkezik felnõtt testtel, valaki még nem is szõrõsõdik, ha késõn érõ.Egy gyerek, serdülõt felnõtt adottságaival nem lehet összemérni, értelmetlen lenne.
18 cm ilyenkor nagynak számít? http://csakazertse.freeblog.hu/files/2011/03/Scree2011-03-20.. itt az átlag. Magyaroknak átlag 17
én 14 vagyok és most 17 cm, szóval a tiéd kicsi....
még 20-25 éves korodig növekedni fog (elméletileg) ugyhogy ne aggodj még
Lehet igen kicsi és egész nagy is.7-14 cm között van, de csak ez után fog nõni igazán.
mereven szokas
ezt mereven vagy simán szokták mérni?
akkora amekkorával pisilni tudsz.
8-14
A kérdező hozzászólása: akkor a 13 cm nagyanak számít
10 cm kb.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ csak érdekelt :D
Átlag méreted van, kevés az akinek a te korodban lényegesen nagyobb lenne, ez inkább a fejlett, elég magas fiúkra jellemzõ, akiket már szinte középiskolásnak is néznek.Aki meg igen alacsony, fejlettlenke, azoknál soknál van hogy szõre sincs nagyon, meg még egész kicsi a szerszám.Majd úgyis megnõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!