Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen el a barátommal akivel (2 db)

14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

és azóta is együtt vok vele! Kerek fél évesek multunk... Nem használt ki! ribancvagyok hogy le feküdtem a b. tomal 14 évesen?

Legjobb válasz: Ribancnak érzed magad?

Ribancnak érzed magad?
dehogy vagy ribanc...a ribancok azok akik összefekszenek mindenkivel....te meg a barátoddal akivel mondhassuk h tartós a kapcsolatod..szal ezt tök normális.és nem vagy ribanc!:) a kor meg nemszámít h ha érettnek érezted magad a szexhez...
Velemenyt kert a vallasos valaszado is a velemenyet mondta el...nem tudom minek kell mocskoskodni... Amugy meg 14 evesen korai volt...szerintem...gondolj bele azert...en majdnem rateszem a nyakamat h nem vesz el felesegul ez a srac, es a majdani ferjednek majd elmeselheted h 14 evesen veszitetted el...s akkor majd talan szembe jon az utol a regi (a mostani) es meg csak koszonni sem fog! amugy meg ismerek olyan embert aki annyira megbant h nem a ferjenek adta oda a "legdragabb kincset", hogy hosszu eveken at bantotta...szerintem nagyon nagyon korai volt!!! ettol meg nem vagy ribanc, de ha minden felevben csinalsz egy ilyent akkor konnyen megeshet...nekem 14 evesen eszembe se jutott volna...
Ne hallgass ilyen idiótákra, elég nagy bunkók. Meg a vallási hülyeségeket sem ide kéne irkálni, nem tudom miért akartok benne büntudatot kelteni. Ettöl nem vagy ribanc, mert ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem tudom miért lennél. A ribancok füvel-fával csinálják, te meg csak a barátoddal feküdtél le.Ha az életkorod miatt gondoltad, hogy az lennél, akkor sem vagy ribanc, max. meggondolatlan, vagy ilyesmi. De ha ezentúl sem fogsz lefeküdni akaárkivel, akkor egyáltalán nem kell miért aggódnod, nem leszel ribanc. Remélem a védekezésre gondoltatok, ezzel vigyázzatok. Ja, és az elsö válaszolónak üzenném, hogy baromság, amit irsz, azok a házasságok sem tartanak tovább, söt... Ha az egyik fél elötte már"bünbe esett"(állitásod szerint), a másik meg még szüz, akkor szerethetik egymást nagyon, de akkor is rossz lesz a szex egy jobarabig és ez elég rossz, mivel akárki akármit mondd, a bszex igenis fontos egy kapcsolatban.Vagy ha esetleg akkor derül ki, hogy a két embernek teljesen más még a szexhez való hozzáállása, hát az meg totál bukta.Na mindegy.
mi az, .hogy a nyakadat teszed rá, hogy nem a mostani pasija lesz a férje? persze, hogy nem(mármint elég valószinü), na és akkor mi van?????? nem lehet más pasival?már miért ne lehetne? élehet, hogy fiatal(mondjuk ennyi idösen nekem sem jutott volna eszembe, még rég babákkal játszottam), de ha szeretik egymást, akkor miért ne? ismerek olyat, aki korán érö és tényleg, lehet, hogy ö is ilyen. és akkor sem kell neki buziságokat irogatni, hogy miért nem a férjének adta elöször oda magát, nem az öskorban élünk ám már. és ott is csak az idióta férjhezmenéshez kellett. na és ha nem akar házasodni soha? akkor maradjon szüz? idiótaság
Re: Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?" Kedves válaszadó, rá semmiképp se halgass, hiszen aki ezt írta, az látja más szemében a szálkát, ám a sajátjában... Írni jobban tudsz, mint õ:)
nem a helyesiras a lenyeg itt, hanem, hogy ribanc-e vagy sem. de teny, ha az iras ennyire csapnivalo, elgondolkodtato mennyire lehet erett mas teren (es nem a fizikumara gondolok) szemelyes velemenyem, hogy irgalmatlan korai volt, de egyenlore meg nem vagy ribanc, hogy a kesobbiekben azza valsz-e az csak rajtad mulik.
* uton **megbanta
Nem, emiatt nem vagy ribanc. Más kérdés, hogy helyesen tetted-e? Sokan erre azt mondják, hogy ha szereted, és védekeztetek, és önként történt mindkét részrõl, és testileg-lelkileg érettek vagytok erre, akkor helyesen tetted. Én egy kisebbségi és ósdinak tûnõ álláspontot képviselek. A Biblia szerint a szexnek a házasságban a helye, és nem azon kívül, vagy az elõtt. Vannak emberek ma is, nem is kevesen, akik ezt komolyan veszik. Tartósabb a házasságuk, mint azoknak, akik tizenéves koruktól kezdve több partneren túl vannak, mire házasságra lépnek. Ezzel nem ítélkezni akarok, csak a véleményemet mondtam el.
Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?"
SZERINTEM SEM VAGY ETTÕL RIBI..MERT AKKOR VESZITED EL A SZÜZESSÉGED AMIKOR AKAROD EZ RAJTAD MÚLLIK...:)
ha nem bántad meg és ugy érzed jol dontottel és szereted a barátodat nincs miert ribancnak gondold magad...lehet hpogy 14 évesen korai még de ha egyutt vagytok azota szeretitek egymast akkor szerintem semmi okod fálni attol hogy valaki ribancnak nevez...
Mocskoskodni=ocsarolni a masikat, kb, nalunk ezt jelenti...es en erre is gondoltam. Velemenyt kerdeztek, velemenyt mondtak...ja es kedves kerdezo, nem MAR 15 vagy hanem MEG CSAK 15...es lelehet pontozni, nem fogom tele sirni a kicsi parnamat. Par ev mulva majd rajossz, hogy mit hibaztal...csak akkor keso lesz.
Hát ha azt nézzük hogy vannak nálad fiatalabb(12)éves csaj aki 2 hónap után feküdt le a pasijával aki 20 éves!!NEM!!ja csaj az ismim !!!
nemvagy ribanc...a ribanc az olyan no aki penzt kap a munkajaert...es te ezek szerint nemkaptal....jah es meg a ribancok nem szeretik az illetot es te igen:D szal megcafoltuk a sejtesed:D (bocs ha hibakkal irok de Szlovak vagyok bocs:()
nem vagy ribanc. akkor leszel az, ha 18 éves korodra már jópár emberrel voltál.ja, és a ribancok baszni szoktak, ti meg szerintem szeretkeztetek.
A kérdező hozzászólása: Jah és azóta is együtt vok a b.tomal de midn1!!és már 15 vok!!!!
A kérdező hozzászólása: DE miért lennék azért ribanc mert nem helyesen irtam!!tudod ki a ribanc az aki ezért le ribancoz egy csajt ennyííí
Szia! Egyenlõre még nem vagy ribanc, az más kérdés, hogy nagyon korai volt! (Általános iskolásan szexelni? Nekem ez nagyon meredek.) Én régi módi vagyok. Nem azt mondom, hogy ne legyen házasság elõtti szex, de a testi érintkezés nem a gyerekek játéka.
a mocskoskodás szó jelentésének meg nézz utána, mert szerintem az ide nem volt való.
egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy a szülö a hibás, inkább a média, meg az a sok baromság, ami mostanában a tv-ben, ujságokban megy. te meg általánosságban beszélsz a 14-15-16 éves csajokról, akik buliban veszitik el, meg azt sem nézik kivel fekszenek össze.ez a lány más, szerintem ezt látja mindenki, és attól, hogy korán feküdt le valakivel, egyáltalán nem biztos, hohgy ö is ugy végzi, mint a kortársai.
és miért, te nem hiszed el, hogy 14 évesen szerelmes lehet valakibe és öszinték az érzelmei?ha lefekszik vele és meg is marad jodarabig ez a pasija, vagy csak simán nem huzzák meg 17-18 éves korára 5-6-an, akkor miért lenne probléma, ha lefekszik vele?ráadásul akérdést nem véletlenül tette fel, aggodik, hogy mit gondolnának róla, ha mondjuk kiderülne, de gondolom ezt az együttlét alatt is tudta.tehát igenis szeretheti a fiut, ha ennek ellenére megtették.
nincs mit mocskoskodni...egyiknek ez a valasza a masiknak az, velemenyt erdeztek velemenyt mondtunk...amugy meg kepletesen erteni a dolgot a ferjjel, szerintem 14 evesen KICSI GYEREKrol van szo...aki meg lelkiekben abszolut nincsen kesz ra...es ne mondja senki h de mennyire h kesz van mert nem igaz...kiugrott a melle a mai 13-14 eves korosztalynak es baromira azt hiszik nagylanyok lettek...pedig nem! es a legnagyobb hibas a szulo...egyaltalan hol van ilyenkor anyuka apuka? neked annakidelyen ezt tanitottak? mert igen fontos a testiseg igen...majd mikor az eszed is arra erett...a szexualitas az erzelmekhez kell kotni...aki nem ahhoz koti az max szexel, de nem szeretkezik...sajnos a mai vilagban egyre kevesebben latjak ennek a valodi erteket...eleg szomoru
na és miért kéne majd szégyellnie magát? mert megmondja majd a férjének, hogy bocsi, drága, de 14 évesen veszitettem el, mert nagyon szerettük egynmást. huuu, na hát ezt aztán tényleg nagyon szégyellni kell majd...
Hû, h itt mik vannak :-) Figyelj... Sztem nem vagy ribanc. Én 14 vok és a barátom(15) már próbálkozott párszor de nem hagytam... Nem akadt ki meg semmi megértette, h én nem akarom. Azt mondtam neki várjunk még. Õ nagyon akarná és az az igazság, h én is mert 1szerûen IMÁDOM , de 14 évesen nem akarom elveszteni. 1részt mert én is tartok a ribancozástól másrészt pedig, mert szégyenlõs vagyok és úgy érzem, h amíg egy kicsi gátlásom is van vagy jobban érdekel más véleménye mint a sajátom (ribancozás) addig nem is vagyok rá teljessen kész. Vele szeretném elveszteni, de NEM MOST. 14 évesen am sztem is korai volt. Vagyis nekem az lenne. De te érzed, valszínûleg ha kb én is a te helyzetedben lennék akkor mást mondanék... Ribanc akkor lennél ha mindenkivel összefeküdnél... Nem tetted. A többi válaszadónak meg üzenem, h engem is lebasztak már a helyesírásért. Emlékszem helyett emléxemet írtam.... (rövidítettem) Am meg sztem nem a helyesírás a lényeg!! Ez a házasság elõtti szex nuku pfff..... Hát ez akkora baromság. Gondoljatok már bele. 21.sz-ban mittómén hány ezer kiscsaj van akinek már 12 évesen a második, harmadik babája születik. Na az ribancság.... Mind1 sikerült regényt írnom lepontozhattok xD De összefoglalva ------> Nem vagy ribanc te érzed, h mikor vagy kész a szexre. A helyesírást meg szard le arra csak a suliban/munkahelyen kell igazán figyelni :-D Jah és további sok sikert a pasidhoz ;)

14 éves vagyok! Nem rég vesztettem el a szüzességem a barátommal, akit nagyon szeretek! De egy szerencsétlen esett miatt lehet hogy terhes lettem:SVajon terhesvagyok?

Egyik este mikor egy koncerten voltunk úgy alakult h nálam alszik a barátom,de mivel nem terveztük, ezért nem volt nála gumi.Megbeszéltük hogy akkormost nincs szex , csak szexuális "játékok".De egyik pillanatban túlságosan beindultunk "játszadozás" közben,és rövid ideig volt volt vaginális közösülés,de te tette mélyre,mégis nagyon félek h teherbe estem:S ez körülbelül 2ésfél hete történt,és a héten vagy a jöv?héten(mert késhet)kéne megjönnie de egyenl?re semmi jele.Többet is eszek ,bár most beteg vagyok így nemnagyon kívánok semmi kaját,

Legjobb válasz: Ha 14 évesen gyereket szülsz, jobban leszidnának, mintha elmondod nekik, hogy lehet hogy terhes vagy. Elsõként amikor meg kéne jönnie, és nem jön, vegyél egy tesztet, és meglátod, hogy terhes vagy-e. Ha igen, akkor meg mondd el szépen anyukádnak, és kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz. Amúgy attól, hogy a barátod csak kicsit tette be, ugyanúgy terhes lehetsz, de ezt biztos te is tudod.

Ha 14 évesen gyereket szülsz, jobban leszidnának, mintha elmondod nekik, hogy lehet hogy terhes vagy. Elsõként amikor meg kéne jönnie, és nem jön, vegyél egy tesztet, és meglátod, hogy terhes vagy-e. Ha igen, akkor meg mondd el szépen anyukádnak, és kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz. Amúgy attól, hogy a barátod csak kicsit tette be, ugyanúgy terhes lehetsz, de ezt biztos te is tudod.
Csinálj tesztet!
Háát! Ahogy számolom, olyan közép idõ lehetett a közösüléskor, úgyhogy lehetsz terhes. Nem vigyázott a barátod? Ha nem jön meg, várj egy pár napot és csinálj egy tesztet!! Igazán várhattál volna még a nemi élettel!! Még csak kislány vagy 14 évesen! Na, mideggy remélem nem estél teherbe.
Jaj te lány, 14 évesen mi a francért terpesztesz? Ahhoz, hogy valaki szexuális életet éljen kell testi, pszichés és szellemi érettség is. Még el se érte a cicid a megfelelõ méretet, lelkileg se hinném, hogy fel vagy rá készülve, jaj... Sok ilyen becsúszott buli utáni balesetbõl baba lesz, azonban elképzelhetõ, hogy a betegség miatt késik a vérzésed, már ha beállt már, nem pedig össze-vissza menstruálsz. Várj egy hetet, vegyetek egy terhességi tesztet, és reggel, elsõ pisilésnél teszteljetek. Azért nem mondom, hogy most, mert lehet ki se mutatná a teszt, viszont 1 hét múlva már tuti megbízható eredményt fogsz kapni. És nem bántani akarlak, de azok a lányok, akik ilyen korán kezdik, 18 éves korukra már kiélt nõk lesznek, ami hidd el, nem jó.
Na erre mit írjak, hogy a fórumtársak ne hurrogjanak le? Szerintem is felelõtlen dolog volt amit tettél, de ha már így alakult, várdd meg azt a napot, amikor úgy kb. nem várod a mensidet, és csinálj tesztet, az majd biztos választ ad. Ha neked rendszertelen a mensid, a leghosszabb napot nézd, amilyen volt a ciklusodban, és akkor tesztelj.(pl 32 napon) Mrs House
az utolsónak: szerintem nem kellene így viselkedni! Attól mert megtörtént véletlen még kell neki a segítség! Te még sosem hibáztál? Kétlem... Nna mindegy, kedves kérdezö: lehetsz terhes bár ha nem ment el benned akkor kicsi a valószínüsége. Mindenképpen szólj anyudnak róla, hogy idöben meg tudjátok oldani a dolgot. Vehetsz tesztet is de sokszor nem azt mutatják ami a valóság és ha terhes vagy akkor amúgyis nödoki kell. Azért szurkolok, hogy ne legyen semmi baj!:) 21/L
Szerintem ha a mostani leszidás/eltiltás és a két hónap múlva bekövetkezõ (amikor már nem titkolhatod) leszidás közül kell választani, akkor a mostanit válaszd. Bár, elõbb csinálj tesztet, és kérd egy felnõtt segítségét, hogy megbizonyosodj. És máskor ne legyél ilyen felelõtlen!
Szerintem mond el az anyukádnak, ha terhes vagy úgy is el kell mondanod, ha nem akkor meg legalább elvisz nõgyógyászhoz és felvilágosítást kaphatsz a védekezésí lehetõségekrõl pl.:gyógyszer, így a késõbbiekben talán nem fog fájni ilyen dologért a fejed.De ne úgy kezd a szülõknél hogy lehet terhes vagyok, egyenlõre mondj csak annyit, hogy már nem a kis szûz lányuk vagy, egyenlõre éppen elég lesz neki ezt feldolgozni.Késõbb meg ha esetleg pozitív lesz a teszt a felén már túl vagy.Azért szurkolok, hogy csak az elsõ felét kelljen elmondanod!
végül mi történt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!