Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen el a barátommal (13 db)

14-éves vagyok. A barátommal 1-hónapja szakítottunk. Hogyan felejcsem el? Még mindíg szeretem. De nagyon nehezzen meg. Hogyan tudnám?

Nem fogok érte harcolni lány létemre,mert átvert stb..ez mindegy is.Csak nagyon nehéz elfelejtenem õt..hogyan tegyem tovább magam rajta?

Legjobb válasz: Kezdd el tanulni a fogalmazást, meg a helyesírást és meglátod közben nagyon gyorsan el fog telni az idõ!

Kezdd el tanulni a fogalmazást, meg a helyesírást és meglátod közben nagyon gyorsan el fog telni az idõ!
Keress egy másik f.as.zi.t és feküdj le vele ... ( b.a.z.d 14 éves vagy nem érzed magadat egy kicsit szégyennek ? )
Bírom hogy a nagyképû faszok nem fogják fel hogy 14 évesen is lehet valaki szerelmes és lehet fájdalma. Ezt neked üzenem elõzõ válaszló;D A kérdezõnek meg: A lényeg hogy fogadd el és próbálj meg úgy hozzá állni hogy így kellett lennie. Egy idõ után jobb lesz. Ha még szereted a fajdálommal nem tudsz mit tenni. Csak idõ kell:)
utcsó válaszoló gondolom te is 14 vagy. én sem értem ilyen korban miért kell randizni (habár határ eset attól függ mikor lett 14 éves) de a lényeg az ha valaki ilyet ír akkor nem rögtön támadni kell hanem válaszolni sztem egy tök normális kérdés volt és 14 évesen talán már lehet randizni 13-12 éves kórúaknak még nem ajánlott. A KÉRDEZÕNEK: idõ kérdése próbáld elvonni a figyelmedet vmi-vel (nem az alkoholra és a drogra gondolok az pont hogy nem ajánlott) és az idõ mindent begyógyít. 14/L
Elõbb tanuld meg, hogy nincs olyan szó, hogy felejcsem!!! Hol voltál te, mikor ezt tanította a tanár?

14 éves vagyok, a barátom 18 nem akarok vele lefeküdni, de meddig mehetünk el?

Nem kérek trágár megjegyzés!

Legjobb válasz: Bátonyterenyéig minden féle képpen elmehettek, tovább ne nagyon. Ott azért forduljatok már vissza.

Bátonyterenyéig minden féle képpen elmehettek, tovább ne nagyon. Ott azért forduljatok már vissza.
Én meg tudlak érteni. Vannak lányok, akik a te korodban sokkal érettebbek, mint a többiek, és így némileg idõsebb pasikra buknak. ÉS, nem is vagy "fiatal" hozzá, átvitt értelemben. DE, a szexel mindenképp várjatok! csók - tapizás ilyesmi... ;)
Evelinke, aludj!!! 14 évesen még azt sem tudtam mi az a szex. De ha nagyon tudni szeretnéd, szerintem elég ha csak csókolózol vele, az neki is jó meg neked is, és nem "sok" (ennyi idõsen). Ha nem akarsz gyereket szülni fiatalon, ajánlom hogy ne is szexelj!
Úgy érted, hogy pettingezhettek e? Talán az még belefér. Maximum. De vigyázz, mert keskeny a határ! Még szinte gyerek vagy.
Az ágy széléig! És aludj!!!
Nem szinte, hanem gyerek is. De nem lehet mindent tiltani a mai fiataloknak. :( Maximum a csók meg a tapi belefér de több nem igazán.
Szeva! ha a barátnõd 18 akkor õ má biztos sexelne de te meg fiatal vagy hozzá(a sexhez nem a csajhoz :D)
Budapest határáig, onnantól meg csak szülõi felügyelettel.

Szülők! 14 éves lányod meddig mehet el a barátjával? (szex)

Én most lettem 17 (fiú). A barátn?m 14 éves. És szeretjük egymást. (Testileg már rendesen kifejl?dött :-)) Azt hogy ott aludjak a szüleik lazán megengedik, viszont nagyon nehezen mentek bele, hogy olyankor menjek át hozzá, amikor anyukája nincs otthon. Mir?l beszéljek velük hogy többet engedjenek? A pettinget szerintetek elfogadnák? Köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Semeddig, én megbeszéltem a lányommal, hogy 14 évesen még nem jött el az ideje a szexelgetésnek. Szerencsére nem is akar szexelni ebben a korban. Ez azárt elég durva lenne. Egy 14 éves még gyerek, hiába nõtt meg a melle pár hónapja.

Semeddig, én megbeszéltem a lányommal, hogy 14 évesen még nem jött el az ideje a szexelgetésnek. Szerencsére nem is akar szexelni ebben a korban. Ez azárt elég durva lenne. Egy 14 éves még gyerek, hiába nõtt meg a melle pár hónapja.
Szexárdig azé ne menjenek!maradjanak csak a faluba!
Amúgy sokaknak érdekes felfogásuk van. Nem csak este tud két ember szeretkezni. Nap közben is. Tök mindegy, hogy tiltják vagy sem, hogy ott aludjon, így is úgy is megtörténik.
Az a baj, hogy 14 éves kortól már a törvény is engedi a szexet.
Hogy egymásnál aludjanak azt tuti nem engedném meg. Maximum akkor ha vagy két külön szobában lennének, ahhoz hogy egy szobában és nem egy ágyban azt úgyse tilthatom meg mert úgy is megszegik. Ha a barátjánál akarna aludni azt egyáltalán nem engedném meg még ha a fiú szüleit nagyon ismerném, még akkor sem. Azért 14 évesen ez még nem meg engedhetõ, persze az oké hogy van barátja meg minden de az együtt alvásról még hallani sem akarok.
petting az jó
Nem mondod komolyan, hogy engedélyt kérsz a barátnõd szüleitõl a pettingre. Ez teljesen bizarr. Amikor a pároddal kettesben vagytok, és biztosak lehettek benne, hogy nem nyitja rátok senki az ajtót, akkor pontosan azt tegyétek, amit mindketten akartok. Természetesen viselkedje felelõsen, mindkettõtök érdekét nézd, és nagyon figyelj oda, hogy a lány mit szeretne és mi az, amit még nem. Természetesen lehet errõl a témáról beszélgetni a szülõkkel, és az nagyon jó dolog, de egyáltalán nem magátólértetõdõ, hogy egy 14 éves lány õszintén el tudjon beszélgetni a szüleivel a szexualitásról. A döntéseket azonban ti hozzátok, nem a szülõk. Az más kérdés, hogy mi van, ha nem kapjátok meg a szüleitõla bizalmat az intim együttléthez. Te annyit tudsz tenni, hogy normálisan viselkedsz a társaságukban. Tisztelettudó vagy velük, és lássák, hogy teljesen normális fiú vagy abban az értelemben, ahogy õk értik ezt a fogalmat. A másik, amit fontos hogy lássanak az, hogy tényleg szereted a lányukat, és itt szigorúan a szexhez nem egyérteûen kapcsolódó szeretetre gondolok. Ez azonban úgyis lejön egy emberrõl. Ez a maximum, amit megtehetsz, de a sikerre ez sem garancia. Simán lehetnek a szülõk olyan vaskalaposak, mint 1-2 itteni válaszoló, aki elõ akarja írni a gyerekének, hogy mikor kezdhet nemi életet (mert nem volt képes kiépíteni azt a bizalmi viszonyt, hogy a lánya önállóan is képes legyen felelõs döntést hozni). Ebben az esetben nincs más, mint megállapítani, hogy ezek a szülõk nem szövetségesek. Ha ez a helyzet, tisztázzátok a pároddal, hogy mit akartok, és ha ugyanazt, akkor csellel, trükkel, erõpolitikával vigyétek végbe, amit szeretnétek. Még jobb is lesz, ha kicsit meg kell küzdenetek érte (persze, védekezzetek). Ha viszont a barátnõd nem akarja még, akkor ne a szülõket okold. Akkor a kapcsolatodon kell még dolgoznod, illetve eldöntened, hogy te mit szeretnél.
HA az én lányom 14 lesz, nem alhat nálunk a barátja, de remélem nem is lesz neki még akkor!
NYOKI! te vagy az?
A kérdező hozzászólása: A barátnõm szeretné, viszont közben zavarja, hogy a szülei ezt megtiltanák.
Mondjátok meg nekem, a pettingtõl mi baja lesz? én is 14 évesen pettingeltem, bár az utolsó busszal hazajöttem a srácól és csak hétvégente, és baromira semmi bajom nem lett. A szüleim ezt tudták, sõt még egy vicces sztorit is elmeséltem ezzel kapcsolatban:D :D aztán lett új barát stbi... és láss csodát 17 elmúltam mire elvesztettem a szüzességem, aztán szépen hazamentem pár óra mulva egy taxival. most 22 éves vagyok, 4 éve élek a párommal.és testileg lelkileg semmi károm abból, h 14 évesen egy fiú benyúlt a bugyimba. Lehet lepontozni. Én inkább az ottalvást korlátoznám, nekem azt nem engedték, mert elég kicsi a lakásunk tesó, reggeli fürdõhiány stbi...
Hát én szerintem a legrosszabb ötlet ha nemi kapcsolatba akarsz lépni egy 14 éves lánnyal. én 14 vagyok és a barátnõm is. Pár pontban leírnám hogy miért rossz ötlet: 1.: Félj az apóstól mert akármennyire bír téged a lánya szûzhártyáját jobban félti ha van fegyvere szerintem várj míg 18 lesz! 2.:Hiába testileg fejlett a lány akkor sem szabadna neki engedni ugyanis ha hamarabb megtörténik és felkészületlen akkor egy életre aszexuális is lehet! 3.:Ha a lány erõlteti szerintem utasítsd el! Ugyanis akkor erõs az hogy nem téged szeret hanem azt amit tudsz szolgáltatni neki! 4.:Az együtt alvást semmilyen szülõ nem engedné meg ilyen fiatalon fõleg nem a nemi kapcsolatot! A barátnõmnek mutattak olyan mozdulatokat hogy netán be kanosodnék akkor hogyan állítson le és meg is mondtam neki hogy állítson le ha ilyen lenne de nem engednek be a szobájába sem és csak úgy bizonyíthattam hogy 2 héten át a padlón kellett aludnom... Szerintem várd meg mire teljesen felkészült lesz a lány próbálj finoman célozni a szüleinek hogy mit is akarsz a lányukkal de míg nem 18 ne próbáld meg!

Szerintetek hogyan magyarázzam el a barátomnak az első alkalommal, hogy már nincs szűzhártyám, mert átszakítottam magamnak 14 éves koromban?

Legjobb válasz: Miért kellene elmondanod? Az én barátnõm pl tuti szûz volt mégsem vérzett...

Miért kellene elmondanod? Az én barátnõm pl tuti szûz volt mégsem vérzett...
Nem kell elmondanod, hogy te szakítottad át. Sportolás közben is átszakadhat, és te arról nem tudhatsz... Szóval ha nem szeretnéd, nem muszáj elmondani.
Most veszítettem el a szüzességem, és kicsit sem véreztem, mondhatni nem is fájt annyira. Tudtommal megvolt a szûzhártyám, de ha mégse akkor kit érdekel? Nem a szûzhártyád meglététõl függ, hogy szûz vagy, vagy sem. Nem értem ez téged miért aggaszt ennyire.:)
Ne mond el.. Mond, hogy szûz vagy és kész..
Nem fog feltûnni neki. Nem fogja keresni. Minek stresszelsz ilyen marhaságon?
de kár hogy törölték a kérdésem..., attól még szûz vagy tök felesleges belemenned abba, hogy átszakítottad, valaki úgy születik, hogy nincs is neki, valakinek sport közben elszakad, szûz vagy és kész, ha még nem feküdtél le senkivel
megbantad h kiszakitottad? Mer en most vagyok 14 esneha kiszakitanam magmnak;)
Hát ez undorító!Saját magadnak átszakítani?Normális vagy??? Ez gyomorforgató hányinger..szerintem keress fel egy orvost vagy valami...
nem kell azt elmagyaráznod tuti megértené ha elmondanád, a pasik is kielégítik magukat, a nõknek sem tilos. És attól még hogy nincs szûzhártyád és még nem feküdtél le senkivel még még szûz maradsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat !
Szûz Mária is szûz volt, mikor terhes lett!:)
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

és azóta is együtt vok vele! Kerek fél évesek multunk... Nem használt ki! ribancvagyok hogy le feküdtem a b. tomal 14 évesen?

Legjobb válasz: Ribancnak érzed magad?

Ribancnak érzed magad?
dehogy vagy ribanc...a ribancok azok akik összefekszenek mindenkivel....te meg a barátoddal akivel mondhassuk h tartós a kapcsolatod..szal ezt tök normális.és nem vagy ribanc!:) a kor meg nemszámít h ha érettnek érezted magad a szexhez...
Velemenyt kert a vallasos valaszado is a velemenyet mondta el...nem tudom minek kell mocskoskodni... Amugy meg 14 evesen korai volt...szerintem...gondolj bele azert...en majdnem rateszem a nyakamat h nem vesz el felesegul ez a srac, es a majdani ferjednek majd elmeselheted h 14 evesen veszitetted el...s akkor majd talan szembe jon az utol a regi (a mostani) es meg csak koszonni sem fog! amugy meg ismerek olyan embert aki annyira megbant h nem a ferjenek adta oda a "legdragabb kincset", hogy hosszu eveken at bantotta...szerintem nagyon nagyon korai volt!!! ettol meg nem vagy ribanc, de ha minden felevben csinalsz egy ilyent akkor konnyen megeshet...nekem 14 evesen eszembe se jutott volna...
Ne hallgass ilyen idiótákra, elég nagy bunkók. Meg a vallási hülyeségeket sem ide kéne irkálni, nem tudom miért akartok benne büntudatot kelteni. Ettöl nem vagy ribanc, mert ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem tudom miért lennél. A ribancok füvel-fával csinálják, te meg csak a barátoddal feküdtél le.Ha az életkorod miatt gondoltad, hogy az lennél, akkor sem vagy ribanc, max. meggondolatlan, vagy ilyesmi. De ha ezentúl sem fogsz lefeküdni akaárkivel, akkor egyáltalán nem kell miért aggódnod, nem leszel ribanc. Remélem a védekezésre gondoltatok, ezzel vigyázzatok. Ja, és az elsö válaszolónak üzenném, hogy baromság, amit irsz, azok a házasságok sem tartanak tovább, söt... Ha az egyik fél elötte már"bünbe esett"(állitásod szerint), a másik meg még szüz, akkor szerethetik egymást nagyon, de akkor is rossz lesz a szex egy jobarabig és ez elég rossz, mivel akárki akármit mondd, a bszex igenis fontos egy kapcsolatban.Vagy ha esetleg akkor derül ki, hogy a két embernek teljesen más még a szexhez való hozzáállása, hát az meg totál bukta.Na mindegy.
mi az, .hogy a nyakadat teszed rá, hogy nem a mostani pasija lesz a férje? persze, hogy nem(mármint elég valószinü), na és akkor mi van?????? nem lehet más pasival?már miért ne lehetne? élehet, hogy fiatal(mondjuk ennyi idösen nekem sem jutott volna eszembe, még rég babákkal játszottam), de ha szeretik egymást, akkor miért ne? ismerek olyat, aki korán érö és tényleg, lehet, hogy ö is ilyen. és akkor sem kell neki buziságokat irogatni, hogy miért nem a férjének adta elöször oda magát, nem az öskorban élünk ám már. és ott is csak az idióta férjhezmenéshez kellett. na és ha nem akar házasodni soha? akkor maradjon szüz? idiótaság
Re: Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?" Kedves válaszadó, rá semmiképp se halgass, hiszen aki ezt írta, az látja más szemében a szálkát, ám a sajátjában... Írni jobban tudsz, mint õ:)
nem a helyesiras a lenyeg itt, hanem, hogy ribanc-e vagy sem. de teny, ha az iras ennyire csapnivalo, elgondolkodtato mennyire lehet erett mas teren (es nem a fizikumara gondolok) szemelyes velemenyem, hogy irgalmatlan korai volt, de egyenlore meg nem vagy ribanc, hogy a kesobbiekben azza valsz-e az csak rajtad mulik.
* uton **megbanta
Nem, emiatt nem vagy ribanc. Más kérdés, hogy helyesen tetted-e? Sokan erre azt mondják, hogy ha szereted, és védekeztetek, és önként történt mindkét részrõl, és testileg-lelkileg érettek vagytok erre, akkor helyesen tetted. Én egy kisebbségi és ósdinak tûnõ álláspontot képviselek. A Biblia szerint a szexnek a házasságban a helye, és nem azon kívül, vagy az elõtt. Vannak emberek ma is, nem is kevesen, akik ezt komolyan veszik. Tartósabb a házasságuk, mint azoknak, akik tizenéves koruktól kezdve több partneren túl vannak, mire házasságra lépnek. Ezzel nem ítélkezni akarok, csak a véleményemet mondtam el.
Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?"
SZERINTEM SEM VAGY ETTÕL RIBI..MERT AKKOR VESZITED EL A SZÜZESSÉGED AMIKOR AKAROD EZ RAJTAD MÚLLIK...:)
ha nem bántad meg és ugy érzed jol dontottel és szereted a barátodat nincs miert ribancnak gondold magad...lehet hpogy 14 évesen korai még de ha egyutt vagytok azota szeretitek egymast akkor szerintem semmi okod fálni attol hogy valaki ribancnak nevez...
Mocskoskodni=ocsarolni a masikat, kb, nalunk ezt jelenti...es en erre is gondoltam. Velemenyt kerdeztek, velemenyt mondtak...ja es kedves kerdezo, nem MAR 15 vagy hanem MEG CSAK 15...es lelehet pontozni, nem fogom tele sirni a kicsi parnamat. Par ev mulva majd rajossz, hogy mit hibaztal...csak akkor keso lesz.
Hát ha azt nézzük hogy vannak nálad fiatalabb(12)éves csaj aki 2 hónap után feküdt le a pasijával aki 20 éves!!NEM!!ja csaj az ismim !!!
nemvagy ribanc...a ribanc az olyan no aki penzt kap a munkajaert...es te ezek szerint nemkaptal....jah es meg a ribancok nem szeretik az illetot es te igen:D szal megcafoltuk a sejtesed:D (bocs ha hibakkal irok de Szlovak vagyok bocs:()
nem vagy ribanc. akkor leszel az, ha 18 éves korodra már jópár emberrel voltál.ja, és a ribancok baszni szoktak, ti meg szerintem szeretkeztetek.
A kérdező hozzászólása: Jah és azóta is együtt vok a b.tomal de midn1!!és már 15 vok!!!!
A kérdező hozzászólása: DE miért lennék azért ribanc mert nem helyesen irtam!!tudod ki a ribanc az aki ezért le ribancoz egy csajt ennyííí
Szia! Egyenlõre még nem vagy ribanc, az más kérdés, hogy nagyon korai volt! (Általános iskolásan szexelni? Nekem ez nagyon meredek.) Én régi módi vagyok. Nem azt mondom, hogy ne legyen házasság elõtti szex, de a testi érintkezés nem a gyerekek játéka.
a mocskoskodás szó jelentésének meg nézz utána, mert szerintem az ide nem volt való.
egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy a szülö a hibás, inkább a média, meg az a sok baromság, ami mostanában a tv-ben, ujságokban megy. te meg általánosságban beszélsz a 14-15-16 éves csajokról, akik buliban veszitik el, meg azt sem nézik kivel fekszenek össze.ez a lány más, szerintem ezt látja mindenki, és attól, hogy korán feküdt le valakivel, egyáltalán nem biztos, hohgy ö is ugy végzi, mint a kortársai.
és miért, te nem hiszed el, hogy 14 évesen szerelmes lehet valakibe és öszinték az érzelmei?ha lefekszik vele és meg is marad jodarabig ez a pasija, vagy csak simán nem huzzák meg 17-18 éves korára 5-6-an, akkor miért lenne probléma, ha lefekszik vele?ráadásul akérdést nem véletlenül tette fel, aggodik, hogy mit gondolnának róla, ha mondjuk kiderülne, de gondolom ezt az együttlét alatt is tudta.tehát igenis szeretheti a fiut, ha ennek ellenére megtették.
nincs mit mocskoskodni...egyiknek ez a valasza a masiknak az, velemenyt erdeztek velemenyt mondtunk...amugy meg kepletesen erteni a dolgot a ferjjel, szerintem 14 evesen KICSI GYEREKrol van szo...aki meg lelkiekben abszolut nincsen kesz ra...es ne mondja senki h de mennyire h kesz van mert nem igaz...kiugrott a melle a mai 13-14 eves korosztalynak es baromira azt hiszik nagylanyok lettek...pedig nem! es a legnagyobb hibas a szulo...egyaltalan hol van ilyenkor anyuka apuka? neked annakidelyen ezt tanitottak? mert igen fontos a testiseg igen...majd mikor az eszed is arra erett...a szexualitas az erzelmekhez kell kotni...aki nem ahhoz koti az max szexel, de nem szeretkezik...sajnos a mai vilagban egyre kevesebben latjak ennek a valodi erteket...eleg szomoru
na és miért kéne majd szégyellnie magát? mert megmondja majd a férjének, hogy bocsi, drága, de 14 évesen veszitettem el, mert nagyon szerettük egynmást. huuu, na hát ezt aztán tényleg nagyon szégyellni kell majd...
Hû, h itt mik vannak :-) Figyelj... Sztem nem vagy ribanc. Én 14 vok és a barátom(15) már próbálkozott párszor de nem hagytam... Nem akadt ki meg semmi megértette, h én nem akarom. Azt mondtam neki várjunk még. Õ nagyon akarná és az az igazság, h én is mert 1szerûen IMÁDOM , de 14 évesen nem akarom elveszteni. 1részt mert én is tartok a ribancozástól másrészt pedig, mert szégyenlõs vagyok és úgy érzem, h amíg egy kicsi gátlásom is van vagy jobban érdekel más véleménye mint a sajátom (ribancozás) addig nem is vagyok rá teljessen kész. Vele szeretném elveszteni, de NEM MOST. 14 évesen am sztem is korai volt. Vagyis nekem az lenne. De te érzed, valszínûleg ha kb én is a te helyzetedben lennék akkor mást mondanék... Ribanc akkor lennél ha mindenkivel összefeküdnél... Nem tetted. A többi válaszadónak meg üzenem, h engem is lebasztak már a helyesírásért. Emlékszem helyett emléxemet írtam.... (rövidítettem) Am meg sztem nem a helyesírás a lényeg!! Ez a házasság elõtti szex nuku pfff..... Hát ez akkora baromság. Gondoljatok már bele. 21.sz-ban mittómén hány ezer kiscsaj van akinek már 12 évesen a második, harmadik babája születik. Na az ribancság.... Mind1 sikerült regényt írnom lepontozhattok xD De összefoglalva ------> Nem vagy ribanc te érzed, h mikor vagy kész a szexre. A helyesírást meg szard le arra csak a suliban/munkahelyen kell igazán figyelni :-D Jah és további sok sikert a pasidhoz ;)

14 éves vagyok. Nemi életet élek a barátommal, és midnig amikor szexeltünk, kihúzza, mielőtt elmegy, de gumit is használunk. Mégis hányingerem van, meg rosszul vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.

Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.
A kihúzogatós módszer nem válik be, mivel párod már korábban is köcsöpögtetheti az életet. Tapasztalat, hidd el (én azonban megtartottam a babát). Menj el és irass fogamzásgátlót a nõgyógyászoddal, de sürgõsen ha már ilyen fiatalon nemi életet élsz. Õt meg köti az orvosi titoktartás, szüleidnek nem szól ha te nem akarod hogy tudják. Párodnak is több esze lehetne ennél és nem kioktatásként mondom.
A 14 éves személy nem minõsül jogilag "cselekvõképesnek", így a nõgyógyász nem írhat fel neki, csak a szülõi belegyeegyezésre fogamzásgátlót. Arról ne is beszélve, hogy egy 14 éves személynek nem igazán tanácsos fogamzásgátlót felírni.
Nekem egyetlen tanácsom van: beszélj az anyukáddal! Kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz! Ha jó a kapcsolatotok, megértõ lesz! Engem is anyukám kísért el, nem ciki! Ha nem olyan a kapcsolatotok, akkor szépen magyarázd el neki, hogy csak rá számíthatsz, és benne bízol, kísérjen el, nehogy nagyobb legyen a baj!
Cselekvõképes, mivel büntetõjogilag annak számít, így gondolom más törvény szerint is. Szerintem valami megoldást kell találni, mivel minden jobb mintha terhes lenne 14 évesen.
Attól még, hogy a btk szerint büntethetõ, nem zárható rendes börtönbe, csak fk-ak börtönébe. Tényleg nem cselekvõ képes. lásd. gyvt. Drága kiscsillag! Nem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy szexuálisan érett vagy. Csak mellékesen megsúgom neked, ha terhes vagy, és a párod már betöltötte a 18 -ik évét, komolyan megütheti a bokáját kiskorú megrontásáért. Én a helyedben nagyon vigyáznék, mert a börtönbõl igen nehéz gyereket nevelni. A legrosszabb esetben 5 évet is kaphat. Vigyázzatok máskor jobban.

14 éves vagyok! Nem rég vesztettem el a szüzességem a barátommal, akit nagyon szeretek! De egy szerencsétlen esett miatt lehet hogy terhes lettem:SVajon terhesvagyok?

Egyik este mikor egy koncerten voltunk úgy alakult h nálam alszik a barátom,de mivel nem terveztük, ezért nem volt nála gumi.Megbeszéltük hogy akkormost nincs szex , csak szexuális "játékok".De egyik pillanatban túlságosan beindultunk "játszadozás" közben,és rövid ideig volt volt vaginális közösülés,de te tette mélyre,mégis nagyon félek h teherbe estem:S ez körülbelül 2ésfél hete történt,és a héten vagy a jöv?héten(mert késhet)kéne megjönnie de egyenl?re semmi jele.Többet is eszek ,bár most beteg vagyok így nemnagyon kívánok semmi kaját,

Legjobb válasz: Ha 14 évesen gyereket szülsz, jobban leszidnának, mintha elmondod nekik, hogy lehet hogy terhes vagy. Elsõként amikor meg kéne jönnie, és nem jön, vegyél egy tesztet, és meglátod, hogy terhes vagy-e. Ha igen, akkor meg mondd el szépen anyukádnak, és kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz. Amúgy attól, hogy a barátod csak kicsit tette be, ugyanúgy terhes lehetsz, de ezt biztos te is tudod.

Ha 14 évesen gyereket szülsz, jobban leszidnának, mintha elmondod nekik, hogy lehet hogy terhes vagy. Elsõként amikor meg kéne jönnie, és nem jön, vegyél egy tesztet, és meglátod, hogy terhes vagy-e. Ha igen, akkor meg mondd el szépen anyukádnak, és kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz. Amúgy attól, hogy a barátod csak kicsit tette be, ugyanúgy terhes lehetsz, de ezt biztos te is tudod.
Csinálj tesztet!
Háát! Ahogy számolom, olyan közép idõ lehetett a közösüléskor, úgyhogy lehetsz terhes. Nem vigyázott a barátod? Ha nem jön meg, várj egy pár napot és csinálj egy tesztet!! Igazán várhattál volna még a nemi élettel!! Még csak kislány vagy 14 évesen! Na, mideggy remélem nem estél teherbe.
Jaj te lány, 14 évesen mi a francért terpesztesz? Ahhoz, hogy valaki szexuális életet éljen kell testi, pszichés és szellemi érettség is. Még el se érte a cicid a megfelelõ méretet, lelkileg se hinném, hogy fel vagy rá készülve, jaj... Sok ilyen becsúszott buli utáni balesetbõl baba lesz, azonban elképzelhetõ, hogy a betegség miatt késik a vérzésed, már ha beállt már, nem pedig össze-vissza menstruálsz. Várj egy hetet, vegyetek egy terhességi tesztet, és reggel, elsõ pisilésnél teszteljetek. Azért nem mondom, hogy most, mert lehet ki se mutatná a teszt, viszont 1 hét múlva már tuti megbízható eredményt fogsz kapni. És nem bántani akarlak, de azok a lányok, akik ilyen korán kezdik, 18 éves korukra már kiélt nõk lesznek, ami hidd el, nem jó.
Na erre mit írjak, hogy a fórumtársak ne hurrogjanak le? Szerintem is felelõtlen dolog volt amit tettél, de ha már így alakult, várdd meg azt a napot, amikor úgy kb. nem várod a mensidet, és csinálj tesztet, az majd biztos választ ad. Ha neked rendszertelen a mensid, a leghosszabb napot nézd, amilyen volt a ciklusodban, és akkor tesztelj.(pl 32 napon) Mrs House
az utolsónak: szerintem nem kellene így viselkedni! Attól mert megtörtént véletlen még kell neki a segítség! Te még sosem hibáztál? Kétlem... Nna mindegy, kedves kérdezö: lehetsz terhes bár ha nem ment el benned akkor kicsi a valószínüsége. Mindenképpen szólj anyudnak róla, hogy idöben meg tudjátok oldani a dolgot. Vehetsz tesztet is de sokszor nem azt mutatják ami a valóság és ha terhes vagy akkor amúgyis nödoki kell. Azért szurkolok, hogy ne legyen semmi baj!:) 21/L
Szerintem ha a mostani leszidás/eltiltás és a két hónap múlva bekövetkezõ (amikor már nem titkolhatod) leszidás közül kell választani, akkor a mostanit válaszd. Bár, elõbb csinálj tesztet, és kérd egy felnõtt segítségét, hogy megbizonyosodj. És máskor ne legyél ilyen felelõtlen!
Szerintem mond el az anyukádnak, ha terhes vagy úgy is el kell mondanod, ha nem akkor meg legalább elvisz nõgyógyászhoz és felvilágosítást kaphatsz a védekezésí lehetõségekrõl pl.:gyógyszer, így a késõbbiekben talán nem fog fájni ilyen dologért a fejed.De ne úgy kezd a szülõknél hogy lehet terhes vagyok, egyenlõre mondj csak annyit, hogy már nem a kis szûz lányuk vagy, egyenlõre éppen elég lesz neki ezt feldolgozni.Késõbb meg ha esetleg pozitív lesz a teszt a felén már túl vagy.Azért szurkolok, hogy csak az elsõ felét kelljen elmondanod!
végül mi történt?

A barátommal 3 napja feküdtem le először nem védekeztünk de nem élvezett belém! Mit csináljak? (14 éves vok) Hogy mondjam el anyunak ha nagy a baj?

Legjobb válasz: Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt,biztos Te is láttál már párat belõle,hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz,hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos,hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el,vállald a felelõsséget,ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya,van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.

Az emberi stupiditás... :D Õrület. Ki kéne plakátolni minden utcára h AZ ELÕVÁLADÉKTÓL IS LEHET TERHES!!! Jah meg ne dugasd magad ilyen korán. :D
Lõdd magad fejbe az emberiség érdekében.Köszi.
Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt, biztos Te is láttál már párat belõle, hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz, hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos, hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el, vállald a felelõsséget, ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya, van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.
az elsõ 19:20-as vagyok. amúgy én is 14/L vagyok. Neked pedig nem ártott volna biosz órán figyelni...
anyu, gáz van. HOGY LEHETSZ EKKORA #@&??.+*¤$ ! //100 ig elszámolok, lenyugszom// Huh, szóval. MIndenképpen keress fel egy dokit. ha biztos vagy benne, hogy terhes lettél az elõváladéktól, akkor az abortusz még asszem neked ingyenes. nyugi altatásban csinálják. Szüleid ugyan nagyot fognak csalódni, de el kell nekik valahogy mondanod, mert ezt titokban megtenni képtelenség. 21/L
gondolkodtál volna elõre. és igen lehet "nagy a baj". és hogy mondod el?! Anya hülye voltam lefeküttem a pasimmal és lehet terhes vagyok, ugye nem versz agyon?! kb. ja szintén 14 éves lány.
...idióta....jesszusom 14 évesen.... 21/L
Utolsónak én is szólnék. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de igen is elõfordul.Nem csak 14-15 éveseknél, hanem többször szült nõknél is.Elég szomorú, hogy errõl te nem tudsz. ennek ellenére, tényleg kicsi az esély.
"utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert" Teljesen egészséges gyermekeknek adtak életet mindannyian. Ugyanis több olyan ismerõsöm van, akik 3-4., legdurvább esetben a 6. hónapig menstruáltak. Ráadásul a kishölgynek a 3-4. nap után jött meg. Ennyi idõ bõven kevés, hogy ne jöjjön meg...
A kérdező hozzászólása: tudom h lehet attól terhes valaki h megvan neki mert bnõm is így járt de akkor is késõbb jön meg nekem meg pontosan!de hát majd kiderül h mi lesz!és köszönöm aki sajnál és segít nem pedig kioszt van így is elég bajom!
10:53 akkor ha menstruál, ott már valami baj van. terhesség alatt nem lehet normál esetben menstruálni és továbbra is tartom a véleményem, hogy nem kéne frászt hozni szegény csjra, így is elég be van tojva, nem kelletek még ide ti is (te meg a késõbbi hozzászóló)
18:09: Senki nem mondta, hogy egyáltalán a helyzet teljesen normális. Nõgyógyászati probléma esetén megjöhet terhesség alatt is, nem lehet kizárni. Még mindig jobb, ha a kislány tart a dologtól (mert igenis van mitõl), mint ha elhallgatod elõle, és újra meg újra megteszi. Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom...
itt tartunk!!!! összes ilyen mûsorokba errõl van szo hogy ide fajultunk már 14 éves kis csajok sexelnek!!!! gáz...
utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert
Akkor a további nyugtatás érdekében: attól, hogy megjött, még lehetsz terhes. Van olyan ismerõsöm, aki 15-16 évesen úgy lett boldog anyuka, hogy a terhesség alatt szinte végig megjött neki. Észrevenni meg csak akkor lehetett, amikor már késõ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!am megnyugodhatok mert megjött!nagy kõ esett le a szívemrõl!és még egyszer köszi!
Az vesse rá az elsõ követ, aki még sosem csinált butaságot. Az én lányom 17 éves. Ha késõn szólna nekem, amikor már nagy a baj, akkor sem haragudnék, csak nagyon fájna, és magamban keresném a hibát, hogy miért nem mert velem beszélni. Szerintem beszélj anyukáddal. Örülni biztos nem fog, de azért kitagadni sem. Õ már tapasztalt, felnõtt nõ, és szeret téged. Kizárt, hogy ne segítsen.
A pasidnak is sok esze volt/van! Biztos õ is 13-14 éves.... Gratula!
Mondd el Nekik, de ne öld meg Magad szégyenedben.Majd anyádék megteszik helyetted. 21 L
Lehetett volna annyi eszetek h gumit húzzatok...
Hát az hogy nem élvezett beléd, nem jelent semmit.Az elõváladékban is van/lehet spermium.Ha nem jön meg a mensid, akkor mindenféleképpen szólj anyukádnak. biztos megérti. Hasonló cipõben jártam én is, csak nem voltam ilyen fiatal. A szüleim nagyon megértõek voltak. De máskor vigyázz!
"Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom..." aha majd meglátjuk...

14 és fél éves vagyok, szeretem a barátom és ő is engem és el szeretném veszíteni. A pénisze viszont nagyon vastagnak tűnik és megijedtem. Mit tegyek?

de nem tudom menyire vagyok kész.....és a minap simogattam a péniszét és nagyon vastagnak t?nt megilyedtem kicsit.... és vékony vagyok 45 kg és lehet hogy sz?k a hüvelyem és nem fér majd be a barátom pénisze..:(

Legjobb válasz: hidd el ha felleszel nagyon izgulba és nagyon nedves leszel és ovatosan bánik veled, akkor nem lesz semmi gond!

hidd el ha felleszel nagyon izgulba és nagyon nedves leszel és ovatosan bánik veled, akkor nem lesz semmi gond!
A hüvely tágulni is tud. hiszen egy kisbaba fog egyszer ott kibújni. ugyhogy nincs mitõl félned. és ahogy elöttem is írták: ha felleszel rendesen izgulva akkor nedves leszel, vagyis befogadóképes. nincs mitõl félned. amugy a testsújodnak semmi köze ehhez. és is 45 voltam 16 éves amikor elvesztettem.
A lényeg, hogy csak akkor tedd meg amikor tényleg úgy érzed. Használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behetolást, és fontos, hogy elõtte beszélgessetek errõl a pároddal meg pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét és hogy mi jó a másiknak. Aztán az óvszert se felejtsétek és nyugi tuti beléd tud majd hatolni. Én most sem vagyok több 45 kilónál :) és ezzel még nem volt gondunk.
Én 60 kg vagyok és szûk a hüvelyem, , mégis ha nagyon fel vagyok izgulva a párom könnyen belém tud hatolni, nyugi ez nem lesz akadály!Sok sikert!Jah és mielött elkezdenétek a szexet, elötte pettingeljetek, hogy kellõen nedves légy!!
Örülök hogy ilyen elõregondolkodó vagy! De ugye ez azt jelenti, hogy a védekezésre is elõre gondolsz, gondoltok?? Mert ilyen fiatalon, ilyen törékeny alkattal egy nemkívánt kisbaba mindenképpen nagy teher lenne neked, nektek.
elöszöl kénesztessen újjazzon és ha eléggé felizgultál akkor hidd el hogy bemegy...és tök jó lesz vele a szex de ha fáj neked nagyon akkor szólj neki de nem fog fájni csak nyugi
A kérdező hozzászólása: okké köszönöm a választ..
Ha még kétség van benned, és van, akkor még ne tedd meg. Tudom, érdekel, vonzz, de még nincs itt az ideje. Én is így voltam, vártam 16 éves koromig, mikor már tudtam, hogy nem fogom megbánni, és nem is bántam a mai napig(29 vagyok) A pénisze be fog férni, a lényeg, az izgalom, a nedvesség és az óvatosság. De elõtte jobban jártok, ha az ujjával szoktat hozzá, egyel, kettõvel, hárommal, és akkor tuti nem fog fájni, és mégis fokozatos az inger, velem is így volt.-) És nekem a második partnerem volt olyan, hogy megláttam, és mondtam, hogy na ezt te nem teszed be sehova, akkora volt, de gond nélkül csonkig.-))) Szóval csak akkor , ha biztos vagy benne!!! És védekezzetek!!!
Ha még ilyen kétségeid vannak, akkor NE tedd meg. De azt ugye tudod, hogy a sovány nõkbe könnyebb behatolni? A kövérek ott is elhíznak. Másrészt a legkisebb pesszárium 6 cm átmérõjû. A kisbaba feje 10 cm. A barátod mekkora? Az, hogy milyen lesz, szinte csak attól függ, hogy mennyire tudod elengedni magad, és mennyire esik jól. Ettõl függ az is, hogy mennyire tágulsz - és mennyire nedvesedsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!