Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen el a (199 db)

14 éves vagyok, a szüleim meghaltak 6 éves koromban, és most ide oda ingázok az úgynevezett "család"ban. Mindenféleképp el akarok kerülni valahova. De nem családon belül. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is,fogadd õszinte részvétem. Másodszor,az derül ki abból,amit írtál,hogy mindegy,milyen okból,de,talán szeretnél magad mögött hagyni mindent,és a saját lábadra állni...Nekem is nehéz gyermekkorom volt.Én most 23 éves vagyok.Mondhatni,saját magam neveltem fel.Kb. annyi idõs voltam,mint Te,én sem tudtam mit kezdeni magammal.Ezért elkallódtam.Aztán egy néhány év múlva döbbentem rá,hogy nekem nem múlhat el céltalanul az életem,elkezdtem hát tanulni.Ha minden jól megy,idén felvesznek az egyetemre és talán egyszer mérnök leszek.Én azt tudom tanácsolni Neked,hogy kezd el megvalósítani önmagad.Légy az,aki lenni akarsz.Nekem ez mindenem.

Elõször is, fogadd õszinte részvétem. Másodszor, az derül ki abból, amit írtál, hogy mindegy, milyen okból, de, talán szeretnél magad mögött hagyni mindent, és a saját lábadra állni...Nekem is nehéz gyermekkorom volt.Én most 23 éves vagyok.Mondhatni, saját magam neveltem fel.Kb. annyi idõs voltam, mint Te, én sem tudtam mit kezdeni magammal.Ezért elkallódtam.Aztán egy néhány év múlva döbbentem rá, hogy nekem nem múlhat el céltalanul az életem, elkezdtem hát tanulni.Ha minden jól megy, idén felvesznek az egyetemre és talán egyszer mérnök leszek.Én azt tudom tanácsolni Neked, hogy kezd el megvalósítani önmagad.Légy az, aki lenni akarsz.Nekem ez mindenem.
Szegénykém!Nem lehet könnyû neked!Úgy sajnálom az ilyen gyereksorsokat!!Borzasztó, hogy egy gyerkõcnek már az élet nagy dolgairól kell gondolkozni!!Sjnálom kicsim!És innen a messzi távolból csak rengeteg rengeteg kitartást kívánok neked!!!!Légy mindig bátor, és próbálj meg jó döntéseket hozni!!!!!!
bent lakásos gimnáziumok már vannak, és ha jól tanulsz akkor onnan egyetem és ösztöndíjból meglehet élni egyedül is. + mellék munka sose jön rosszul.
ha jól értem nevelõszülõkhöz szeretnél kerülni? szerintem ilyenkor a gyámhivatalnak kell szólni. családon belül nincs senki aki befogadna végleg, hogy ne kelljen ingáznod? tényleg nagyon rossz lehet, hogy se szülõk se kis saját zug :(((( nagyon sajnálom, sok boldogságot és örömöt kívánok neked az életben, tanulj sokat, hogy elérhesd a céljaidat!
Szerintem 14 évesen nagyon sokan úgy gondolják, hogy ott szeretnék hagyni a családjukat. Lázadó korszakban vagy, bírd ki ezt a pár évet, tanulj sokat, hogy minél hamarabb önálló életet kezdhess. Nagyon sajnálom , hogy a szüleid nélkül maradtál, részvétem, biztos nem egyszerû. De akárhogy is, a család az család marad, nem hiszem, hogy intézetben vagy bárhol máshol könnyebb lenne. Persze nem tudom mi a konkrét probléma így csak találgatni lehet. Kitartás!
nevelõ családhoz akarsz? vagy otthonba? sztem valahoyg bírd ki azt a 4 évet még ha már ennyit sikerült, persze nem tudom milyen áron... mindenesetre nehéz eset, nem is tudok igazából hasznos tanácsot adni, csak írni akartam. sok sikert azért! :)
Nem kívánság müsor ahhoz hogy elkerülj komoly indok kell ilyet nem irtál és ha a helyzet olyan súlyos hogy a gyámügy elhoz otthonról akkor is elõször rokonokat keresnek akihez mehetsz nagyik, nagybácsik... ha ilyen nincs akkor intézet ami nem egy vidámpark.
menj férjhez 16 évesen és megkapod a nagykorûságot, azt csinálsz amit akarsz, max elválsz, ha nem jó. (tudom nem ez a legjobb megoldás, de ez is egy lehetõség).
Szerintem is a gyámhatóságot hívd fel, meséld el nekik a helyzetet. Lehet kimennek és beszélgetnek a családdal. Ezek után ha nem javul a helyzet, már tudni fognak róla, és hátha tudnak segíteni, elhelyezésben. Álmaidat ne add fel, feledkezz bele tanulásba, hogy késõbb emiatt ne ess vissza az életben. Tudom , hogy könnyû ezt mondani, de hidd el te irányítod magad életét. Most kénytelen vagy még ott lenni, de legyél erõs tudatban és dolgozz azon, hogy ha elkerülsz végre onnan legyen célod, és lehetõséged. Ezért a tanulás fontos. Remélem javul a helyzeted hamarosan !
Ha érted, ha nem, ilyen szívtelenek is tudnak lenni az emberek.Figyelj!Én vagyok, aki azt tanácsolta, hogy tanulj vagy legalább állj a sarkadra.Nem bevált dumát mondtam neked, hanem tényleg ez egyfajta kiút ebbõl. Nehéz, tudom, de vedd számításba a helyzeted.Szüleidre nem számíthatsz.Hadd fejezzem ki ismét õszinte részvétemet.Vannak nevelõ szüleid, de többet ártanak.Gondolom csak a kis gatyád van ezen kívül. Azért fontos, hogy eltökéld magad valamiért, mert, ha belevágsz valamibe, ami Neked jó, a mostohát tuti, hogy keresztbe fognak tenni.De állni kell.És egy darabig tûrni is vagy kénytelen, mert ennyi idõsen, ha kiszállsz, nem sok jóra számíthatsz.Én tényleg hasonló cipõben járok, mint Te csak 23 évesen.Muszály, hogy keresztül vidd az akaratodat másokon.Egy picit tedd még félre ezt a szándékodat, de ennek az érdekében.És vésd az eszedbe, NEM VAGY EGYEDÜL!!!Minden jót!
nagyon sajnálom, hogy az idióta rokonságod így áll hozzád!Egy gyerek mégiscsak gyerek!nem értem, hogy hogy lehetnek az emberek ilyen szívtelenek!
A kérdező hozzászólása: SOS ennél bármi jobb.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek. ez nem egy tipikus kamaszlázadás. egy kamaszlázadásnak olyan okai vannak, hogy nem engednek el ide oda bulizni stb.. ez nem az. ez a napi 24ben orditok veled aa semmiért féle fajta dolog, és persze ne szólj vissza csak tûrj. igen nehéz helyzet, de bármennyire is néz ki annak nem rossz, hisz nem is tudom szinte hogy milyen az ha az embernek vannak szülei. családba semmiféleképp nem akarok maradni... apám felérõl csak a pénz a lényeg, én is csak azért kellenék mert van közöm a házhoz... anyám fele viszont katasztrófa... szintén a pénz játszik nagy szerepet, meg ha "hát utáltuk apádat, utáljunk téged is " felfogás. köszönöm nem kell több belõle. elég volt 8 évig. még 4et nem tudok lehúzni...
Tanuljál mindenképpen, válassz olyan területet, ami érdekel, jobban, mint a többi és mozdulj el afelé! Lehet ez akár egy szakma is, de a legjobb természetesen egy diploma. A tanulástól nem kell félni, ha azt tanulod, amit szeretsz, akkor nem lesz gond. Én még külföldet javasolnám, úgyhogy a nyelve(ke)t se hanyagold el. Persze, csak ha idõsebb leszel kb. 10 évvel. Ott még jobban lehet haladni anyagilag. Ha közel akarnál lenni Magyarországhoz, akkor a németet válaszd és Ausztriában is próbálkozhatsz. De az angol is kellhet, azzal sok helyen tudsz kommunikálni. Sok sikert kívánok! Szerezz sok jó barátot is, akivel jól érzed magad, kölcsönösen segítitek egymást és akikkel megbeszélhetsz mindent, amit szeretnél !!
ma 22:53 Ne tanácsolj már ilyesmit aztán 16 évesen terhes lesz mihez kezd ha otthagya a pasi a gyerekkel család nélkül. Õ meg a gyerek is kerüljön árvaházba vagy szendvegyen egy erõszakos pali mellet élete végéig. Pár évet még kihuzhat a családjánál.
Sziasztok! Én is írtam már itt, a tanulást javasoltam. Esetleg bentlakásos, vidéki iskolába kellene felvételizned. Elkerülnél egy másik városba, valószínû nehéz lenne egyedül, fõleg ilyen fiatalon, 14-15 évesen, de sajnos neked hamar fel kellett nõnöd a nehéz helyzeted miatt. Ha elkerülnél, tanulj jól, légy olyan jóban a tanárokkal (felnõttekkel), amennyire lehet- kérj tõlük segítséget, ha egyedül nem megy valami. Rengeteg nehéz sorsú ember él Magyarországon, sajnos a te helyzetednél rosszabbak is vannak, de nyilván jobbak is.. Nagyon szomorú helyzet, ezért is kell tenned azért, hogy jobb legyen minden. A tanulás a kulcsa az életnek! Egy kollégiumban hétvégén is lehet maradni, nem is lenne muszáj hétvégenként "otthon" lenned. A gyámügy sem rossz ötlet, de nem célszerû a rokonaidat "magadra haragítani", mert ha szólnál nekik, nem biztos, hogy jó vége lenne, ha oda járnának a családokhoz a te ügyed miatt. Nem szabad elkallódnod, nagyon okos vagy, hogy itt feltetted ezt a kérdést és bizonyára látod, hogy sokan segítenek neked és jót akarnak, együtt éreznek. Ezért fogadd meg a jó tanácsokat, próbálj meg másik városba(nem muszáj messze) elkerülni. Nekem egyik b.nõm esete jutott eszembe: 4-en vannak testvérek, édesapjuk és az õ anyukája (mama) nevelte õket panelban, mert az anyjuk nagyon link volt. A legkisebb talán 3 éves, ha volt, mikor ott hagyta õket az apának. Az édesapa sajnos néhány éve elhunyt, a lakást pedig el kellett adniuk és szétszéledt a család. Ki albérletben, ki az anyóséknál, a legkisebb, aki most 14 körül van a Baptista Szeretetszolgálathoz került, úgy tudom nagyon jó helye van ott! Viszont ha nagykorú lesz, el kell mennie onnan valahova lakni. Néha még úgy is nagyon nehéz az élet, ha az embernek élnek a szülei. Sajnos ez az ország nagyon nehéz helyzetben van és az emberek fõleg, akik lakják :-(. Sok erõt, egészséget és kitartást kívánok neked!!!! Hidd el, te is fontos vagy, csak még meg kell találnod a helyed!!!
14 évesen macimba beragtam olyan kanos voltam nem csodálkozom hogy te is az vagy
A kanosság elmúlik és a kamaszkor is. Hidd el, bánni fogod, hogy olyannal vesztetted el , akit nem szeretsz és éretlenül. Ez a gondolkodásmód is mutatja, mennyire nem vagy még felnõttes a szexhez. És igen, a szexuális életed megváltozhat, mégpedig abban, hogy ha a lányok kiderítik, hogyan vesztetted el, elmehetnek. Nekem biztos nem jönne be, ha így veszítetted volna el. De amúgy a te bajod, majd rájössz.
Nem lehet baj hanem már van:d És sajna gyógyithatatlan vagy
Ne hallgass rájuk...ha belegondolnának õk is rájönnének hogy már egy 12 éves fiu is minden jó csajt meg akar húzni...
Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!
magasról leszarom
"Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!" Kár, hogy a szrelem kialakulása meg kb. 2 év és tele van buktatókkal a dolog, szóval szerintem ezt mellõzheti.
" ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod." Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább...
lehet bajod. az elsõre mindig emlékezni fogsz és meghatározó élmény lesz majd, ami komolyan befolyásolhatja késõbb a szexhez való hozzáállásodat. ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod.
Elég nagy baj
Továbbra is azt mondom vissza kellene vezetni a "piroslámpás negyedeket" és mindezt társadalmiag elfogadottá tenni - mert így senki nem él vele, mert hõzöng érte a KDNP meg a nyuggerek. Illetve ugyanennek a "nõi változatát" is létrehozni (olyan hely ahol csávókkal qrhatnak pénzért) elvégre egyenjogúság van. És akkor nem lenne ennyi elmebajos özvegyasszony, idegesítõ fiatal (mint én is :D), meg pedofil féreg.
"Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább..." Kedves válaszoló, szerintem egy 14 évesnek nem cinizmusra van szüksége, hanem építõ jellegû kritikára, és megalapozott tanácsokra. Egy ép közegben nevelt gyerek, érettségi és mentalitási szinttõl függõen 16-18 éves kora körül testileg és lelkileg is alkalmas már a szexuális életre. Tapasztalatból mondom, mert azok a barátaim akik 13-15 éves korukban menõzésbõl estek ágynak, késõbb nagyon megbánták a dolgot.

14 évesen el lehet kezdeni ezt a diétát?

(de a 4. napot nem csinálnám meg valami mást találnák ki a helyébe... )

Legjobb válasz: Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.

Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.
Ha egészséges vagy akkor örülj neki! Lesz még rá idõd, hogy diétázz 25 évesen is! Persze, ha nagyon túlsúllyos vagy(több mint +10 kg) akkor nem árt ha felhagysz a cukorral! Használj édesítõszert és estére ne edd tele magad! Na és persze a mozgásról ne felejtkezz el!
Ha a 4. napot nem csinálod, úgyse lesz hatásos a diétád. Csak a szervezetedet zavarod össze vele. 16 éves kor alatt nem igazán nyerõ a fogyizás. Inkább sportolj, mozogj egyre többet. Csak a fõétkezések alkalmával egyél, hagyd ki a köztes eszegetéseket. Csipsz, csoki, kóla kerüljön a felejtendõ fogalmak közé. Jah, és mindenképp beszélj a háziorvosoddal, hogy tényleg túlsúlyod van e, vagy csak a mostani vékony-divat miatt látod magadat kövérebbnek.


Szerintetek mekkora a normális testmagasság 14 éves korban a lányoknál? Hány éves korukban érik el a végleges testmagasságot?

14/L 159cm

Legjobb válasz: A 159 cm teljesen normális. Egyébként az ember általában huszonegynehány éves koráig nõ.

A 159 cm teljesen normális. Egyébként az ember általában huszonegynehány éves koráig nõ.
Lehet, hogy még nõsz pár centit, de így is pont jó.
én 15 éves vagyok és 167 cm :)
Én már 14 éves korom után nem nõttem semmit.

Mennyivel elõbb és mit adjak 14 éves fiamnak a szezon elõtt, hogy megelõzzem az allergiás tüneteket?

Tavaly akkor mentem a patikába amikor már javába fújta az orrát és akkor azt mondták hogy jobb ha két-3 héttel elõbb elkezdem adni még a tünetek megjelenése elõtt a tablettát. Ti mit szedtek és mit adtok por-pollen allergiára a gyermeketeknek? Mi vált be?

Legjobb válasz: SEMMIT! Leginkább hagyd békén - és szó szerint hagyd békén. Leginkább lelkileg. Az allergia igen százalékban pszichiés eredetû, és annak a jelzése, hogy "hagyj békén!". Ha nagyon beteg lesz, akkor ráérsz orvoshoz vinni. Elõre nem kell ijesztgetni senkit, magadat sem.

SEMMIT! Leginkább hagyd békén - és szó szerint hagyd békén. Leginkább lelkileg. Az allergia igen százalékban pszichiés eredetû, és annak a jelzése, hogy "hagyj békén!". Ha nagyon beteg lesz, akkor ráérsz orvoshoz vinni. Elõre nem kell ijesztgetni senkit, magadat sem.
Szia! Az allergiás szezon elõtt 2-3 hónappal elkezdve, lépcsõzetesen emelkedõ adagolással minõségi virágpor tablettát.Szezonban is lehet adni pár gyógynövényt, amik segíthetnek.Sok jó tapasztalat van velük.Jobbulást a fiadnak!

14-éves vagyok. A barátommal 1-hónapja szakítottunk. Hogyan felejcsem el? Még mindíg szeretem. De nagyon nehezzen meg. Hogyan tudnám?

Nem fogok érte harcolni lány létemre,mert átvert stb..ez mindegy is.Csak nagyon nehéz elfelejtenem õt..hogyan tegyem tovább magam rajta?

Legjobb válasz: Kezdd el tanulni a fogalmazást, meg a helyesírást és meglátod közben nagyon gyorsan el fog telni az idõ!

Kezdd el tanulni a fogalmazást, meg a helyesírást és meglátod közben nagyon gyorsan el fog telni az idõ!
Keress egy másik f.as.zi.t és feküdj le vele ... ( b.a.z.d 14 éves vagy nem érzed magadat egy kicsit szégyennek ? )
Bírom hogy a nagyképû faszok nem fogják fel hogy 14 évesen is lehet valaki szerelmes és lehet fájdalma. Ezt neked üzenem elõzõ válaszló;D A kérdezõnek meg: A lényeg hogy fogadd el és próbálj meg úgy hozzá állni hogy így kellett lennie. Egy idõ után jobb lesz. Ha még szereted a fajdálommal nem tudsz mit tenni. Csak idõ kell:)
utcsó válaszoló gondolom te is 14 vagy. én sem értem ilyen korban miért kell randizni (habár határ eset attól függ mikor lett 14 éves) de a lényeg az ha valaki ilyet ír akkor nem rögtön támadni kell hanem válaszolni sztem egy tök normális kérdés volt és 14 évesen talán már lehet randizni 13-12 éves kórúaknak még nem ajánlott. A KÉRDEZÕNEK: idõ kérdése próbáld elvonni a figyelmedet vmi-vel (nem az alkoholra és a drogra gondolok az pont hogy nem ajánlott) és az idõ mindent begyógyít. 14/L
Elõbb tanuld meg, hogy nincs olyan szó, hogy felejcsem!!! Hol voltál te, mikor ezt tanította a tanár?

14 éves vagyok, a barátom 18 nem akarok vele lefeküdni, de meddig mehetünk el?

Nem kérek trágár megjegyzés!

Legjobb válasz: Bátonyterenyéig minden féle képpen elmehettek, tovább ne nagyon. Ott azért forduljatok már vissza.

Bátonyterenyéig minden féle képpen elmehettek, tovább ne nagyon. Ott azért forduljatok már vissza.
Én meg tudlak érteni. Vannak lányok, akik a te korodban sokkal érettebbek, mint a többiek, és így némileg idõsebb pasikra buknak. ÉS, nem is vagy "fiatal" hozzá, átvitt értelemben. DE, a szexel mindenképp várjatok! csók - tapizás ilyesmi... ;)
Evelinke, aludj!!! 14 évesen még azt sem tudtam mi az a szex. De ha nagyon tudni szeretnéd, szerintem elég ha csak csókolózol vele, az neki is jó meg neked is, és nem "sok" (ennyi idõsen). Ha nem akarsz gyereket szülni fiatalon, ajánlom hogy ne is szexelj!
Úgy érted, hogy pettingezhettek e? Talán az még belefér. Maximum. De vigyázz, mert keskeny a határ! Még szinte gyerek vagy.
Az ágy széléig! És aludj!!!
Nem szinte, hanem gyerek is. De nem lehet mindent tiltani a mai fiataloknak. :( Maximum a csók meg a tapi belefér de több nem igazán.
Szeva! ha a barátnõd 18 akkor õ má biztos sexelne de te meg fiatal vagy hozzá(a sexhez nem a csajhoz :D)
Budapest határáig, onnantól meg csak szülõi felügyelettel.

14 évesen el lehet kezdeni a Jazzbalettet?

mármint hogy ahoz kell hajlékonyság is az meg nekem hát.. szóval nem kés? ez már egy kicsit?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.

Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen...õõõ 6 éves koromig balettoztam de abból semmi nem maradt meg, meg most hagytam abba a hip-hop-ot de az meg szerintem nem számít semmit! DE ha é úgy akarok menni hogy már tudok spárgázni akkor milyen nyújtó gyakorletokat csináljak?Ja és köszi a válaszokat!
Egy kicsit késõ, de ha elég idõt fordítasz rá akkor behozhatod a lemaradást :) Pl.: ha minden nap eleget nyújtasz akár 1, 5-2 hónap alatt spárgázni is tudsz.
nincs jazz balett...jazz tánc van vagy balett (a jazz tánc balettszerû...de nem balett) Egyébként nem késõ...csak sokat kell nyújtanod akkor, ha nem vagy hajlékony.Egyébként táncoltál már valaha, valamit életedben?(Csakmert, nagyon nehéz, de szerintem tök jó:D)

14 évesen el lehet menni diákmunkára pl. : a Tescoba?

Legjobb válasz: Sajnos csak 16éves kortól lehet diákmunkát vállalni.

Sajnos csak 16éves kortól lehet diákmunkát vállalni.
Max rokonoknál segítesz, vagy szomszédnál füvet nyírsz meg ilyenek. Egyébként én nyáron dolgoztam iskolaszövetkezeten keresztül. Most suli mellett internetes munkám van. (Így hirdették: "Jól jövedelmezõ otthoni munka, heti kereset több ezer forint. Számítógépes internetes kevés idõ ráfordítással.") Igazából tegnap kezdtem, de a pénzem(600-Ft) már visszatérült, innentõl megy a pénz keresés. Elején kicsit féltem belevágni hátha átbszás, de mivel barátaim ajánlották belevágtam. És gondoltam 600Ft-ot megengedhetek magamnak. Ha érdekel küldj egy e-mail, és küldök tájékoztatót a munkáról.
Munkát vállalni egyébként 15 éves kortól lehet, de ekkor még csak az iskolai oktatási szünetekben, szülõi engedéllyel. 16 éves kortól már szabadabb a pálya: ekkor már iskolaszövetkezetekbe is be lehet lépni.
newsee haányéves vagy?és mien munka ez?
Van ez a tájékoztató amit kiküldök ha kéred ~akár ezt is tovább küldheted és, ha visszaküldik a megrendelõlapot kapsz 600Ft-ot (így hamar visszatérül a pénzed). Pl.: Ha 10embertõl kapsz megrendelést az már 10×600=6000-Ft. ~Ezen kívül vannak munkacsomagok, amiket én fogok neked kiküldeni, ha szükség van rá. Ezek terjesztésébõl származik nagyobb részt a pénzed. (ezek nem körlevelek, mivel a levelek kiküldése adott e-mail címre történik) Egyébként 16éves vagyok.

Nagyon gáz ha én 14 évesen élek-halok a kamionokért?

Legjobb válasz: Ez egyszerûen fantasztikus:D

Ez egyszerûen fantasztikus:D
ez? gáz? melyik dimenzióban élsz? :DDD
én mindig is kommandós vagy légiós akartam lenni...élek-halok a lopakodók ért...szóval szerintem nem gáz! 14/L
Ja hogy te fiú vagy! Azt hittem lány vagy, és azért kérdezel ilyet. Ha lány lennél, azt mondanám, hogy hát ez van, nem gáz, csak érdekes. De így? Még jó, hogy fiú létedre nem baj, ha szereted a kamionokat, mindegy hány éves vagy.
Ha nincs akkora, mint egy komplett kamion, ki se menj az utcara. Am jol megszivtad, olyan kategoriaba tettek a kerdesed, amit a kutya se nez.:D
Addig sem azert rinyalsz, eleg nagy-e farkad 14 eves letedre.:D
Miért lenne gáz? Istenem, más meg pokémonos matricát gyûjt. Semmi baj nincs vele.
A kérdező hozzászólása: de amugy tényleg elég nagy......?:) xD
A kérdező hozzászólása: háth igen én nem tartozok az ilyn gyökerek közé:)
A kérdező hozzászólása: a moderátor rekte át:S am a lányoknak szolt volna a kérdés föképp szal belefért volna a szerelem szexbeXD
A kérdező hozzászólása: :D
Faterod kamionsofõr?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!