Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen el (338 db)

14 évesen el lehet kezdeni ezt a diétát?

(de a 4. napot nem csinálnám meg valami mást találnák ki a helyébe... )

Legjobb válasz: Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.

Szerintem fejlõdésben levõ szervezetnek csak árthat egy fogyókúra! Minden 14 éves lány csinos a maga módján és nem szabad tönkrevágni se az emésztõrendzsert, se a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy késõbb duplán visszajöhetnek a kilók. A plusz kilóktól ésszerû, rendszeres étkezéssel és sok mozgással lehet megszabadulni. A kóros kövérség kezelését orvosra kell bízni, mert hormonális okok is állhatnak mögötte. Egyébként a diétákon általában nem szoktak módosítani, mert a lényegük vész el. Szóval szerintem ne csináld.
Ha egészséges vagy akkor örülj neki! Lesz még rá idõd, hogy diétázz 25 évesen is! Persze, ha nagyon túlsúllyos vagy(több mint +10 kg) akkor nem árt ha felhagysz a cukorral! Használj édesítõszert és estére ne edd tele magad! Na és persze a mozgásról ne felejtkezz el!
Ha a 4. napot nem csinálod, úgyse lesz hatásos a diétád. Csak a szervezetedet zavarod össze vele. 16 éves kor alatt nem igazán nyerõ a fogyizás. Inkább sportolj, mozogj egyre többet. Csak a fõétkezések alkalmával egyél, hagyd ki a köztes eszegetéseket. Csipsz, csoki, kóla kerüljön a felejtendõ fogalmak közé. Jah, és mindenképp beszélj a háziorvosoddal, hogy tényleg túlsúlyod van e, vagy csak a mostani vékony-divat miatt látod magadat kövérebbnek.
14 évesen macimba beragtam olyan kanos voltam nem csodálkozom hogy te is az vagy
A kanosság elmúlik és a kamaszkor is. Hidd el, bánni fogod, hogy olyannal vesztetted el , akit nem szeretsz és éretlenül. Ez a gondolkodásmód is mutatja, mennyire nem vagy még felnõttes a szexhez. És igen, a szexuális életed megváltozhat, mégpedig abban, hogy ha a lányok kiderítik, hogyan vesztetted el, elmehetnek. Nekem biztos nem jönne be, ha így veszítetted volna el. De amúgy a te bajod, majd rájössz.
Nem lehet baj hanem már van:d És sajna gyógyithatatlan vagy
Ne hallgass rájuk...ha belegondolnának õk is rájönnének hogy már egy 12 éves fiu is minden jó csajt meg akar húzni...
Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!
magasról leszarom
"Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!" Kár, hogy a szrelem kialakulása meg kb. 2 év és tele van buktatókkal a dolog, szóval szerintem ezt mellõzheti.
" ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod." Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább...
lehet bajod. az elsõre mindig emlékezni fogsz és meghatározó élmény lesz majd, ami komolyan befolyásolhatja késõbb a szexhez való hozzáállásodat. ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod.
Elég nagy baj
Továbbra is azt mondom vissza kellene vezetni a "piroslámpás negyedeket" és mindezt társadalmiag elfogadottá tenni - mert így senki nem él vele, mert hõzöng érte a KDNP meg a nyuggerek. Illetve ugyanennek a "nõi változatát" is létrehozni (olyan hely ahol csávókkal qrhatnak pénzért) elvégre egyenjogúság van. És akkor nem lenne ennyi elmebajos özvegyasszony, idegesítõ fiatal (mint én is :D), meg pedofil féreg.
"Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább..." Kedves válaszoló, szerintem egy 14 évesnek nem cinizmusra van szüksége, hanem építõ jellegû kritikára, és megalapozott tanácsokra. Egy ép közegben nevelt gyerek, érettségi és mentalitási szinttõl függõen 16-18 éves kora körül testileg és lelkileg is alkalmas már a szexuális életre. Tapasztalatból mondom, mert azok a barátaim akik 13-15 éves korukban menõzésbõl estek ágynak, késõbb nagyon megbánták a dolgot.

14 évesen el tudok menni diákmunkára nyáron konzervgyárba?

diákmunka,konzervgyár,14

Legjobb válasz: Nem sajnos, 16 felett tudsz csak menni, de sok helyen csak 17 éves kortól lehet diák munkát vállalni.

Nem sajnos, 16 felett tudsz csak menni, de sok helyen csak 17 éves kortól lehet diák munkát vállalni.
Nem sajnos de jövöre szülöi beleegyezéssel igen de örülj még nem dolgozol.
Nyíregy mi? :)

14 évesen el lehet kezdeni súlyzózni? Úgy kb.2 vagy 2, 5 kg-os súlyzóval. Válaszokat várom!

Legjobb válasz: El, de mit akarsz velük? Ezek semmit sem érnek, inkább menj el valami edzésre, ha van a közelben, mert ezekkel nem fogsz menni semmire.

El, de mit akarsz velük? Ezek semmit sem érnek, inkább menj el valami edzésre, ha van a közelben, mert ezekkel nem fogsz menni semmire.

14 évesen el lehet kezdeni amerikai focit?

14 éves vagyok, fiú 181 cm, 53 kg, közepesen er?s, fürge, viszonylag kitartó vagyok, haverokkal csomót játszunk, wr-ként szoktam tolni szerintetek ezekkel az adatokkal melyik poszt lenne a legalkalmasabb, ill budapesten melyik klubbot válasszam, tudtok-e olyan klubbot, ahol vmilyen poszton hiany van?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.

Egyáltalán nem késõ, nálunk akkor alakult amerikai fociklub, amikor 13 év körüli voltam, sok kortársam belépett a csapatukba és már nyertek tornákat is. Jótanácsként annyi, hogy 5-10 kilót hízz, el is kezdhetsz súlyzózni ha gondolod.
nincs sok klubb Peste úgyhogy szükös a lehetõség megnézed a honlapjaikat felhívod az edzõket és beszélsz velük õk majd elmondják hogy van e tagfelvétel és nem késõ 14 évesen lekezdeni
181 centi és 53 kiló? Pálcikaember? :D Én is 14 vagyok, 177 cm, 60 kiló feature Raptors irányító :D Amúgy aztmondom neked hogy WR vagy ha ez nem megy akkor legyél számkivetett, azaz Kicker vagy Punter :D Csapattag azis, csak többször anyázzák egyébként meg le se sz*rják.

Tudtok dalokat, amiket egy 14 eves el tud enekelni, szep es a boldogsagrol szol, vagy legalabbis nem vmi osszetort szivrol?

Legjobb válasz: Hát ,hogy eltudod e énekelni azt nem tudom neked megmondani,de a többi kritériumodnak megfelel. [link] [link] [link] [link]

Hát , hogy eltudod e énekelni azt nem tudom neked megmondani, de a többi kritériumodnak megfelel. [link] [link] [link] [link]
és egy pár szerelmes, boldog szerelmes szám [link] [link] [link]
Egy kicsit ilyen ünnepiesebb hangulatú [link]
A kérdező hozzászólása: öhh... eddan kivul?
csak poénkodtam :) Napoleon Boulevard - Legyetek jók, ha tudtok [link] Komár László-Húsz év múlva [link]
Szandi számai:) Szerelmes szívek, Tinédzser lamúr, Nyugi doki, Minden percem a szerelemé , Dúdold a szív dallamát, Nézz rám csillagos ég, Jódli dili, Vár a tánc (Nah neh nah cover) Neoton Família-számok is jók:) Santa Maria, Sandokan, Holnap hajnalig, Don Quijote, Szombat este táncol Padödö: Kiabálj, Szabó János, Hurrá nyaralunk, Nyár van, Te vagy a legjobb dolog a héten
7.vagyok megin, még pár:) Nox - Szeretem, Százszor ölelj még Zanzibár - A legszebb dal Zanzibar - Jönnek újak Zanzibár - Március végétõl Zanzibár Ádám keresi Évát Crystal - Jég a tûzben Zséda - Szeress most Romantic - Vágyom rád
miért néznének?
Nem néznek.
Miért néznének hülyének?
A kérdező hozzászólása: azér mert gondolom nem szoktak gyakran ennyi idõsen menni
A talpadról van szó nem a puncidról. :D
A kérdező hozzászólása: Úgy értem majd csodálkoznának hogy mit keresek itt
Nem csodálkoznak.

14 évesen el tudom intézni egyedül a kollégiumot, vagy kellenek hozzá a szülők is?

Legjobb válasz: Szerintem ellehet. Bár lehet alá kell írniuk valami papírt.

Szerintem ellehet. Bár lehet alá kell írniuk valami papírt.
a szülõnek elég sok mindenhez hozzá kell járulnia. El tudod intézni egyedül, de ahhoz, hogy elfoglald a helyed kell a szülõ. (nálunk kellett 5 évet voltam középiskolai kollégista---majd még 4, 5-et egyetemen, itt már semmihez nem volt köze a szülõnek:) )
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül?
Mi mennyibe kerül? A kollégium? Azt talán ott kellene megkérdezned, ahol kollégista leszel.
változó... nálunk fizetni kellett a napi 3szori étkezést kötelezõen, ezen felül volt csoportpénz, ez kb mint az osztálypénz úgy mûködött. Ennyibe került. Ez 2005-ben 10000 körüli összeg volt (szociális alapon járt támogatás, nem a teljes összeget kellett fizetnem), most biztos jóval több.
én 2005-ben 15 voltam, egyedül intéztem a koleszt. nem emlékszem, h a szüleim hozzájárulása kellett volna. ki kellett tölteni a jelentkezési lapot, de az már nem rémlik, h anyának is alá kellett volna-e írni. nekünk ingyenes volt a kolesz, csak az étkezést kellett fizetni. 23/n

Szerintetek 14 évesen el lehet kezdeni kondizni?

Legjobb válasz: Nem, nemlehet mert elkap a rézfaszúbagoly.

Nem, nemlehet mert elkap a rézfaszúbagoly.
Aha, csak ne túlságosan nagy súlyokkal.
igen de óvatosan, kis súlyokkal, szerintem még 1-2 évig saját testsúllyal végzett gyakorlatokat helyezd elõtérbe...

14 évesen el lehet kezdeni a Jazzbalettet?

mármint hogy ahoz kell hajlékonyság is az meg nekem hát.. szóval nem kés? ez már egy kicsit?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.

Ennyi idõsen szokták általában kezdeni, gyerekkorban inkább klasszikus balettel szoktak alapozni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen...õõõ 6 éves koromig balettoztam de abból semmi nem maradt meg, meg most hagytam abba a hip-hop-ot de az meg szerintem nem számít semmit! DE ha é úgy akarok menni hogy már tudok spárgázni akkor milyen nyújtó gyakorletokat csináljak?Ja és köszi a válaszokat!
Egy kicsit késõ, de ha elég idõt fordítasz rá akkor behozhatod a lemaradást :) Pl.: ha minden nap eleget nyújtasz akár 1, 5-2 hónap alatt spárgázni is tudsz.
nincs jazz balett...jazz tánc van vagy balett (a jazz tánc balettszerû...de nem balett) Egyébként nem késõ...csak sokat kell nyújtanod akkor, ha nem vagy hajlékony.Egyébként táncoltál már valaha, valamit életedben?(Csakmert, nagyon nehéz, de szerintem tök jó:D)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!