Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen diákmunkát vállalni (8 db)

Hány éves kortól lehet Pannon Work-nél diákmunkát vállalni? 14-től?

Legjobb válasz: Diákmunkát legkorábban 15 éves kortól vállalhatsz, akkor is csak iskolai szünetekben és szülõi engedéllyel.

Diákmunkát legkorábban 15 éves kortól vállalhatsz, akkor is csak iskolai szünetekben és szülõi engedéllyel.
A kérdező hozzászólása: 15 évesen is pl: hétvégén meg tavaszi szunetben? Hétköznap delutan nem is?
Tavaszi-nyári-õszi-téli szünetben lehet. Ezeken kívül esõ idõszakban sem hétvégéken, sem délutánonként nem lehet. 16 éves kortól lehet majd korlátozás nélkül diákmunkát végezni.

14 éves leszek a nyáron és diákmunkát szeretnék vállalni. Milyen munkák vannak Miskolcon?

14 éves lány vagyok. Miskolci nyári munkát keresek.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, 16 éves kortól vállalhatsz diákmunkát.

Ha jól tudom, 16 éves kortól vállalhatsz diákmunkát.
Hát igen, még nem vállalhatsz. Majd jövõnyáron lehet, akkor 15 leszel, és hogyha a szüleid is beleegyeznek és ezt írásba is adják, akkor mehetsz, de csakis nyáron.
Bizony, 15 alatt egyáltalán nem vállalhat munkát. Kivéve reklám, sport, mûvészeti, divattal kapcsolatos munkák, de ahhoz a szüleid, és a gyámhivatal beleegyezése is szükséges.

14 évesen tudnék diákmunkát vállalni valahol?

Legjobb válasz: Diákmunkát nem, csak feketemunkát:(

Diákmunkát nem, csak feketemunkát:(
ha betöltötted a 15öt csak akkor. mármint hivatalosan.
nekem 15 éves haverjaim mennek budára diákmunkázni 500-600 forintos órabérrel


Lehet vállalni 14 évesen nyári diákmunkát?

Legjobb válasz: Nem, még mindig 16 éves kortól lehet.

Nem, még mindig 16 éves kortól lehet.
Csak szülõi engedéllyel lehet és csak az iskolai szünetekben.

14 éves kortól lehet diákmunkát vállalni? Ha igen akkor miket?

Sok mindent elolvastam,de mindenhol mást írnak valahol azt írták,hogy az alsó korhatár 16 valahol pedig azt,hogy 14!!??Van egy osztálytársam aki az egyik ismerősénél dolgozik egy cukrászdába,és még nem töltötte be a 14-et!!

Legjobb válasz: 15,5 éves kortól lehet egy mai tévémûsor szerint. Legegyszerûbb, ha egy diákmunka-közvetítõ irodát megkérdezel. Ott biztosan tudják.

15, 5 éves kortól lehet egy mai tévémûsor szerint. Legegyszerûbb, ha egy diákmunka-közvetítõ irodát megkérdezel. Ott biztosan tudják.
A kérdező hozzászólása: Oké!köszi

14 évesen lehet diákmunkát vállalni?

Legjobb válasz: Nem. Hivatalosan 15 éves kortól lehet és akkor is csak az iskolai szünidõkben, szülõi engedéllyel. (16-tõl már ezek a korlátozások sincsenek.)

Nem. Hivatalosan 15 éves kortól lehet és akkor is csak az iskolai szünidõkben, szülõi engedéllyel. (16-tõl már ezek a korlátozások sincsenek.)
Ez elsõ jól leírta; NEM.
Minden szövetkezetnél a min. korhatár a 16. az alatt ne is próbálkozz.. elküldenek..

14 évesen lehet diákmunkát vállalni? Hol?

most fontos lenne hogy bejöjjön egy kis pénz

Legjobb válasz: hivatalosan csak 16 éves korodtól vállalhatsz munkát

hivatalosan csak 16 éves korodtól vállalhatsz munkát
15 éves korod elõtt egyáltalán nem dolgozhatsz, csak mûvészeti tevékenységet végezhetsz pénzért.
A kérdező hozzászólása: árú pakolásra gondoltam meg ilyesmikre
Ha elmúltál 15 éves, akkor nyáron dolgozhatsz. Ha betöltötted a 16-ot, akkor már iskolaidõben is. Most semmit nem vállalhatsz.
Én 13 éves koromban a haverjaimmal csináltam egy boltot( a haverom kertjében a kerítésnél) Gyümölcsöket árultunk. Elég kevés idejig. De egy nap altt össze gyült 1000 Ft (nekem) ha több ideig csinálod és mást is árulsz talán többet össze hozol.
utolsó: 1000 ft XDDD verd rá a melled, nagy eredmény! Ha kivonod belõle azt, hogy azt a gyümölcsöt ti is vettétek/ vagy a magot stb. amibõl ültettétek, + a munka, stb. nem marad 1 forint se ha ugyan nem minuszos :D
-.- a gyümiket nem vettük hanem a saját kertünkbõl hoztuk. 15 db körtét vittem meg egy kicsi cseresznyét és a szomszéd kertjébõl fügét meg almát. Nem került semmibe. És mint mondtam ez egy nap volt és alig vittünk oda vmit. Arról nem is beszélve, hogy nem egész nap csináltuk. De azért okoskodj!
15 szülõvel 16
A kérdező hozzászólása: akkor kevésbé legálisan? :D
Feketén bármilyen korban lehet dolgozni, akkor és ott nem érdekel senkit, hogy hány éves vagy, de nem könnyû ilyen munkát találni.
15 éves kortól lehet szülõi beleegyezéssel. 18 éves korodtól nem kell szülõ beleegyezés.
Postosabban: Memo: * 15 év alatt semmilyen munkát nem vállalhatsz el hivatalosan * 15 és 16 év között írásbeli szülõi engedéllyel iskolaszünetekben (téli, nyári) részmunkaidõben vállalhatsz munkát azaz napi, 4 vagy 6 órában. 8 órában nem. *16 és 18 éves kor között nem kell már írásos szülõi engedély, dolgozhatsz napi 8 órát is akár, nincs iskolai idõhöz kötve, hogy miko rdolgozhatsz, azonban nincs túlóra, nincs éjszakai munka és nincs ügyelet sem. * 18 éves kor felett a magad ura vagy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Pontosítanék, 16 évesen is kell a szülõ engedélye. Egy 16 éves lány, aki most kezdett diákmunkázni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!