Találatok a következő kifejezésre: 14 évesen diákmunkát (27 db)

14 éveseknek diákmunkát/nyári munkát?

Budapesten, Újpest környékén lenne jó :) előre is köszi :)

Legjobb válasz: Max feketén, 16 év alatt nem vesznek fel diákokat.

Max feketén, 16 év alatt nem vesznek fel diákokat.
A kérdező hozzászólása: Oh, pedig jó lenne.. :/ köszi :)
Van 14 éveseknek NEM FEKETÉN munka! Ha a szüleid megengedik már dolgozhatsz 14 évesen! szórólapozás ...?
Erre nem is gondoltam, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Igen a szórólapozás az jó lenne :) és hol lenne ilyen lehetõség, aki mondjuk adja a szórólapot?

Tudtok olyan diákmunkát mondani amit mondjuk egy 14 éves fiú iskola mellett tud csinálni?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Szerintem tök jó, hogy ilyen fiatalon már érdekel a melózás, de sajnos a Munka Törvénykönyve szerint 15 éves kor alatt nem nagyon tudsz dolgozni. És 15 évesen is csak nyári szünetben dolgozhatsz majd. 16-tól tudsz majd kicsit már szabadabban melózni. Így diákmunkát 15 éves korodtól tudsz majd a nyári szünetben vállalni, 16-tól pedig bármikor. És ha adhatok egy tanácsot, ne is akard azért túlzottan elsietni a munkavállalást, lesz még belõle elég részed, inkább élvezd ki, hogy 14 vagy, mert az viszont nem leszel még1X! :)

Kedves Kérdezõ! Szerintem tök jó, hogy ilyen fiatalon már érdekel a melózás, de sajnos a Munka Törvénykönyve szerint 15 éves kor alatt nem nagyon tudsz dolgozni. És 15 évesen is csak nyári szünetben dolgozhatsz majd. 16-tól tudsz majd kicsit már szabadabban melózni. Így diákmunkát 15 éves korodtól tudsz majd a nyári szünetben vállalni, 16-tól pedig bármikor. És ha adhatok egy tanácsot, ne is akard azért túlzottan elsietni a munkavállalást, lesz még belõle elég részed, inkább élvezd ki, hogy 14 vagy, mert az viszont nem leszel még1X! :)
14 évesen még nem kapsz diákmunkát. Legálisan legalábbis nem.:)
15 évesen kaphatsz leghamarabb diákmunkát, de akkor is csak szülõi vagy gondviselõi engedéllyel.
Nálunk a környéken kell ilyen papírt aláírat szülõkkel. Egyébként 15 éves mehetsz elõször. Akkoris csak ilyenekre, hogy címerezés és a társai. /emlékszem minket is csak arra engedtek/
A kérdező hozzászólása: Áprilisban leszek 15 éves, szóval nyárra már betöltöttem a tizenötöt. Így tudvalaki valamit ajánlani?
A legbiztosabb, ha keresel valami diákmunka közvetítõ céget, FürgeDiák, MelóDiák, stb, ott be kell menned, kitölteni néhány papírt, bejelölni, miylen munkát tudnál vagy szeretnél elvállalni, és ha van olyan, akkor szólnak. 15 évesen már mehetsz ilyen helyekre, ha valamelyik szülõd is elmegy veled és aláírja a papírokat.
Az a helyzet hogy az ilyen diákcégeknél is csak 16 éves kortól jelentkezhetsz, korábban nem. Van a jobinfonak egy oldala, ahol vannak 15 éves kortól is állások. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)


14 éves lány vagyok milyen munkát vállalhatok Szegeden? (diákmunkát)

Legjobb válasz: Semmilyet, csak 15 éves korodtól vállalhatsz diákmunkát nyáron, szülõi beleegyezéssel. Az már más kérdés, hogy találni valószínûleg akkor sem fogsz (nyár végén meg teljesen esélytelen). 16 éves vagyok de én se találtam idén semmit.

Semmilyet, csak 15 éves korodtól vállalhatsz diákmunkát nyáron, szülõi beleegyezéssel. Az már más kérdés, hogy találni valószínûleg akkor sem fogsz (nyár végén meg teljesen esélytelen). 16 éves vagyok de én se találtam idén semmit.

14 éves lánynak diákmunkát hol találok Budapesten?

Legjobb válasz: Már el lett mondva 123435466543566 alkalommal, hogy 16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni. Ha nem vagy annyi maximum ismerõsnél feketén.

Már el lett mondva 123435466543566 alkalommal, hogy 16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni. Ha nem vagy annyi maximum ismerõsnél feketén.
de lehet munkát válalni! 15 évesen hehe én is nyáron fogok menni havi 69 ezer forintért ami már nettó

14 éves leszek a nyáron és diákmunkát szeretnék vállalni. Milyen munkák vannak Miskolcon?

14 éves lány vagyok. Miskolci nyári munkát keresek.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, 16 éves kortól vállalhatsz diákmunkát.

Ha jól tudom, 16 éves kortól vállalhatsz diákmunkát.
Hát igen, még nem vállalhatsz. Majd jövõnyáron lehet, akkor 15 leszel, és hogyha a szüleid is beleegyeznek és ezt írásba is adják, akkor mehetsz, de csakis nyáron.
Bizony, 15 alatt egyáltalán nem vállalhat munkát. Kivéve reklám, sport, mûvészeti, divattal kapcsolatos munkák, de ahhoz a szüleid, és a gyámhivatal beleegyezése is szükséges.

Milyen diákmunkát vállalhatok 14 évesen Békéscsabán?

Nagyon szeretnék elmenni egy koncertre Bécsben, de kell még rá kb. olyan 20 000 Ft.

Legjobb válasz: asszem hivatalosan 16 alatt nem lehet diákmunkát

asszem hivatalosan 16 alatt nem lehet diákmunkát
legális keretek között semmiet.
A kérdező hozzászólása: Ó, basszus, ne már. Hát akkor ez van. Köszönöm a válaszokat.
milyen koncertre szeretnél menni? mikor?
A kérdező hozzászólása: Selena Gomez koncert, Szeptember 17
basszus! Komolyan jön Mo ra? Én a helyedben elkezdeném az oriflamet gyorsan, akkor is, ha más munkát is találsz mellé! Szívesen segítek!
ja bocsi elõzõ vok nem vok hüje most látom h bécs:)
Nem hüje vagy hanem hülye!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már sikerült megvenni a jegyet, mert kiderült, hogy annyiba kerül amennyim van.

14 évesen tudnék diákmunkát vállalni valahol?

Legjobb válasz: Diákmunkát nem, csak feketemunkát:(

Diákmunkát nem, csak feketemunkát:(
ha betöltötted a 15öt csak akkor. mármint hivatalosan.
nekem 15 éves haverjaim mennek budára diákmunkázni 500-600 forintos órabérrel

14 éves vagyok és nem találok diákmunkát! (Pécs) Még ezen a nyáron szeretnék dolgoni fél hónapot. Ha valaki talál valamit belinkelné az oldalt? (:

Ha valaki valamit is talál annak nagyon köszönöm mert fontos lenne (:

Legjobb válasz: 14 évesen nem dolgozhatsz.

14 évesen nem dolgozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát ez elég furcsa mert pesten találtam olyan hírdetést ami 14 éveseknek van és idén adták fel...
Az lehet, de attól még illegális.
A kérdező hozzászólása: És hány éves kortól lehet legálisan?
15 évesen, nyári szünetben, részmunkaidõben, szülõi engedéllyel. 16 éves kortól lehet rendesen.
Sajnos igen, jól mondja az elõzõ válaszoló, nem fogsz még ennyi idõsen munkát kapni.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a válaszokat :)

14 évesen vállalhatok bármilyen diákmunkát?

Esetleg vannak olyan szervezetek, ahol már 14 évesen lehet munkát vállalni? Vagy valami egyéb pénz keresési módszer... pl kutyasétáltatás. Van valami kivitelezhet? ötletetek? Szórólapoznom lehetne??? El?re köszi a NORMÁLIS válaszokat! 14/L

Legjobb válasz: Hivatalosan, törvényesen nem végezhetsz 14 évesen munkát. 15. életév betöltésétõl is csak a nappali tagozatos diák, és csakis a szünidõben. 16. életév betöltésétõl lehetséges munkát vállalni, ha nem vagy már diák. Nem hivatalosan: bármikor.

Hivatalosan, törvényesen nem végezhetsz 14 évesen munkát. 15. életév betöltésétõl is csak a nappali tagozatos diák, és csakis a szünidõben. 16. életév betöltésétõl lehetséges munkát vállalni, ha nem vagy már diák. Nem hivatalosan: bármikor.
A kérdező hozzászólása: De hát nem hivatalosan milyen munkát lehet végezni???
Nézd, ezt a kérdést kb naponta felteszik itt az oldalon. Most õszintén, milyen munkára gondolsz? Kutyasétáltatás.. Hát, esetleg ha valamelyik szomszédod nagyon jófej és megszán, akkor ad egy kis pénzt érte egyszer-kétszer, de ebbõl szerintem nem fogsz tudni rendszeres melót csinálni. Szórólapozni... Csináltam már én is feketén, csak az a baj, hogy ismerettség kell hozzá. Ha bemész valahova, hogy szórólapokat akarok kivinni, tuti elhajtanak. És ezt mondanám minden más lehetõségre is: ismerettség kell, feketén és fõleg ilyen fiatalon egy vad idegen elég kis valószinûséggel fog alkalmazni. Szerintem.
Nem hivatalosan fõleg ismerõsökön keresztül tudsz munkát vállalni. Pl. szórólapozni tudsz, ha van családi ismerõsötök, aki szeretne egy kis reklámot a cégének. Vagy mezõgazdasági munkát is végezhetsz (pl. gyümölcsszedés). Ahogy írták: kutyasétáltatás, gyerekekre vigyázás (ha felelõsségteljesnek tartod magad és a szüleid és úgy látják). De a szüleiddel, nagyszüleiddel is beszélhetsz, hogy elvégeznél bizonyos ház körüli munkákat, és azért némi zsebpénzt kapnál.
Hivatalosan 14 éves kortól mezõgazdasági munkát végezhetsz már, úgy tudom. Málnaszedés, almaszedés...stb. Nem hivatalosan pedig olyasmit érdemes, hogy pl a környéken élõ nyugdíjasoknak segítesz pl takarítani, bevásárlásnál cipekedni...stb, és ezért kapsz tõlük pénzt. Szóval talpraesettségtõl függ. Esetleg, ha van olyan osztálytársad, aki megbukott valamibõl amibõl te jó vagy és most pótvizsgára készül, akkor a szüleivel megegyezhettek, hogy te pénzért cserébe segítesz neki felkészülni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!