Találatok a következő kifejezésre: 14 éves van (1106 db)

Ha 15 éves fiúként, vennének neked a szüleid egy gyerek pólót logóval, ami elvileg 13-14 éveseknek van de nagyon kicsiken is látni, te felvennéd ha am a póló piros és cuki?

csak félek hogy a barátnőm majd leratyizik miatta... 15f

Legjobb válasz: Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt,akkor õ a ratyi,nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max.,de csak aranyosnak tartanám,nem cinkesnek(:

Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt, akkor õ a ratyi, nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max., de csak aranyosnak tartanám, nem cinkesnek(:
Kedves Kérdezõ! Ha a póló "cuki" akkor fel kell venni. És alkalmas lesz az a bizonyos piros póló tesztelni a környezeted. meglátod, ki hogy reagál. Üdv R.
Ha nem lánypóló vedd fel nyugodtan. Elvégre 15 éves vagy még. Ne akarj olyan hamar felnõni! Ha a barátnõd igazán szeret nem fog "leratyizni". Hidd el nem a ruháid miatt van veled, ha igen akkor már nagy gondok vannak.

Szerintetek 14 évesen van esélyem egy 36 éves nőnél?

Szerintem ő is vonzódik hozzám és talán csak arra vár hogy kezdeményezzek. Nincs férjnél és nincs barátja sem. Hogyan kezdjem vele az ismit? Hogyan kezdeményezzek nála?

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
Nézd meg az Apaég c. filmet.
"Egyáltalán mirõl lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idõsebb nõk?" Ha ezekre a kérdésekre tudnád magadtól a választ, akkor lenne esélyed. Mert ha most itt meg is mondja valaki, hogy mit tegyél: nem lesz ott melletted, amikor a nõvel a találkozol! És egy nõt folyamatosan, percrõl-percre meg kell hódítani! Ha nem tudod, hogyan, akkor bele se kezdj!
Nem gondoltál még arra, h csupán azért mosolyog rád, mert helyes kiskölyöknek lát, semmi más?! Meg adott valami jelet, h vonzódik hozzád?! Szerintem ne nevettesd ki magad, ha mégis netalántán összejönne veled ideig óráig jó lennél neki, azt találna jobbat! Meg nem hinném, hogy nem akarna majd gyereket, és majd te csinálsz neki?!Akkor már mutasd be szüleidnek..xD
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy csak az áruházba tudom látni. És mikor bemegyek bemutatom neki mi van a táskámba amit nem ott vettem. De nagyon helyes. Egy igazi nõ nem olyan nyávogós mint az osztálytársaim. A haverom elmonta akinek az anyuja is ott dolgozik hogy nincs pasija a csajnak. Helyes biztonsági õr nõ. És jól áll rajta az a fehér török feliratú ing. Átlátszik a melltartó pántja.
Olyan mint ha anyukádról ábrándoznál...
Nincs! 36/N
ember van eszed?
hogy lenne -.-
Már megbocsáss, de mi a fasz? 36 éves nõnél?! Anyád lehetne.
Anyakomplexusod van öcsi??? Az a nõ soha nem fog férfiként rád nézni ébresztõ!!! Ha bohócot akarsz csinálni magadból elõtte (és utána bizonyára a kollégái/barátai fülébe is eljut majd, szóval nagy lesz a lebõgés), akkor mondd neki, h szívesen megennél vele egy fagyit a munkaideje után és kérdezd meg, h mikor jó neki!
Esetleg fordítva lenne esélyed, ha 36 éves pasiként hajtanál 14 éves csajra. De így zéró az esély.
Nincs esélyed. Én le nem állnék 18 évesen se egy 14 évessel. Fia lehetnél! Szerintem félreértetted a közeledését... inkább a fiát látja benned, mint a szerelmet!
kicsikém, a nõ mehetne a börtönbe, ha veled kikezdene.
meg szép!XD
Én mondjuk 25 vagyok, de férfiként nem tudnék rád nézni, az , hogy szimpi vagy neki, nem azt jelenti, hogy vonzódik hozzád!!
Látod, ez a baj, hogy annyira gyerek vagy, hogy az alapvetõ dolgok is kérdõjelesek számodra!!!
azért mosolyog rád mert aranyos kis fiúnak lát. Egy 36 éves nõnek nem kis fiúra van szüksége hanem igazi férfira. 14 éves vagy? akár a fia lehetnél hát könyörgöm.... miért nem korodbeli lányokkal kezdesz ki?
nincs
Nincs.
Nincs. 38N
ezt te sem gondolhatod komolyan.. és szerinted nekem van esélyem T.Millsnéél? háát sajna NINCS :Oo
ha csak nem pedofil akkor nincs esélyed
Ha most szabadult a börtönbõl és ki van éhezve, valamit ilyesmi miatt ült, akkor lehet hogy van egy ici-pici.
Hát ha nagy a farkad és idõsebbnek is látszol, akkor esetleg. Egyik este állítsál be hozzá, egy tortával, hogy most volt a szülinapod és maradt belõle még egy szelet és szeretnéd megkínálni õt. Vagy azt is csinálhatod, hogy direkt betöröd az ablakot, és bocsánatot kérsz tõle, közben meg eldumálgattok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: 14 elmúltam, így már lehetséges. De mégis hogyan kezdjem? Virággal? Hívjam el moziba? Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És mirõl?
Peeersze...ha ki akarod röhögtetni magad..!!
Csak nem szerelmes lettél bele?Ha igen akkor tönkre fogja tenni az életedet.Ha csak nem szexelni akarsz vele, .
Szerinted vonzódik hozzádXD Hát ha teli vagy pénzel még érthetõbb...de amúgy esélytelen hogy egy épp elméjû nõ kikezdjen veled!
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne lehetséges? Nem bukik a pénzes pasikra. De ha megmondom neki lehet kinevetne. De szerintem én is bejövök neki. Ezt abból gondolom ahogy néz rám. Ha meg egyszerûen közel hajolok hozzá és megcsókolom akkor meg lehet pofonvág ha mégse jövök be neki annyira.
"Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És mirõl?" Pont ez a lényeg! Én harmincas nõ vagyok, nekem te GYEREK vagy. Nekem spec. még a huszonévesek sem jönnek be, mert éretlennek tartom õket, és számomra fontos, hogy a partneremre fel tudjak nézni, férfiként tudjak rá tekinteni! Egy gyerekre akkor se tudnék férfiként tekinteni, ha akármilyen érett is!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán mirõl lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idõsebb nõk?
én mindjárt sírok:DDDDDD Te egy gyerek vagy még.....14 éves....mit gondolsz, egy kulturált felnõtt ember, mégis , hogy viselkedjen egy gyerekkel?! Nyilván rendes, kedves...nem azért mert dugni akar veled....ezt most ennél jobban nem tudom kifejteni, az elmúlt egy hónapban elég tágan fogalmaztak a hozzászólok....sorry, de ez van

Nagyon korai hogyha 14 évesen van pasim?

2 hónap múlva 15 leszek. Csak azért még nem nagyon szeretném elsietni a dolgokat.Nem úgy kell elképzelni mint egy kis csitrit a sok köztül.Normális barátaim vannak, és kicsivel érettebben gondolkodok mint a többi 14 éves.

Legjobb válasz: 17, nem egy suliba fogunk sajnos, bár lehet h nem is baj mert az se jó hogyha egy nap majdnem minden percét együtt töltjük. A szexxel pedig várni fogok, 15 éves koromig tuti.

igen most mindenki ezt írkálja nem korai stb stb, de haúgy ettetd volna fel a kérdést hogy 14 éves vagy és ilyen olyan szerelmi ügyeid vannak, egybõl lehurrogtak volna: hõõ mit akarsz menj a játszótérre vagy akármi...
A kérdező hozzászólása: 17, nem egy suliba fogunk sajnos, bár lehet h nem is baj mert az se jó hogyha egy nap majdnem minden percét együtt töltjük. A szexxel pedig várni fogok, 15 éves koromig tuti.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni hogy most gimibe, úgyértem h 9.-be
szia, szerintem nem korai , de az hogy 15 évesen szex ... mind1 a te dolgod , ebben a mai világban olyan érettek lettek már a lányok és olyan homokosak a fiuk.. :D amúgy tényleg ne legyél ribi, jah és a srác elõtt ne flegmázz sokat meg ilyenek. ha aztcsinálja barátnõm azt ki nem állhatom...
Áh, akkor még 2 hónapot vársz. Megnyugodtam
egyáltalán nem korai... ha mégis, akkor az én baráti társaságom nagyon érett :)
nekem is ilyenkor volt az elsõ barátom 1 évet voltunk együtt és nem is feküdtünk le szóval ráérsz ez még ilyen gyerek dolog leglaábbis nálunk az volt:D de semmiképp sem korai ilyenkor már nem árt ha elkezdesz ismerkedni:)
Szerintem nem korai, én 14 évesen jöttem össze elsö barátommal, 3 évig voltunk együtt, szép volt jó volt :) De utólag belátva egy irtó nagy barom volt.
9.-be elsõ élmények:D hidd el, nem gáz, ne viselkedj ribisen se a gimibe se a srác elõtt inkább legyél tuti csaj a sráccal egy suliba fogtok járni, hány éves? elsõ voltAM
ha így állsz magadhoz, és így gondolkodsz magadról ok:D sok lány már a szexen is túl van de szerintem azzal még várjál megígéred?:D a lényeg h ismerkedj, és nem nem korai hajrá, drukkolok
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam 2 hónap múlva szexelni fogok hanem hogy 15 éves tuti h leszek amíg szexelek, és az nem hiszem h 2 hónap múlva fog megtörténni, lehet h 1 év az is lehet h 2. ezt nem lehet elõre kiszámolni :D és ilyen olyan szerelmi ügyeim sincsenek.De attól félek h ez se szerelem lesz hanem csak egy fellangolás.Köszönöm a válaszokat.

Miért akkora katasztrófa ha egy 14 évesnek van piercingje és be van festve a haja meg hogy párszor van műkörme?

Legjobb válasz: Mert egy általános iskolás 8.os (vagy 7) ne akarjon felnõttnek tûnni, miközben agyilag még gyerek, csak már túl sokat képzel magáról.

Mert egy általános iskolás 8.os (vagy 7) ne akarjon felnõttnek tûnni, miközben agyilag még gyerek, csak már túl sokat képzel magáról.
mert erre ráérsz még. nem vagy még felnõtt, és ez nem való a gyereknek. különben is, mi lehet a motiváció 14 évesen a piercingre??? Meg a mûkörömre???
neked nem tûnik gáznak, én teljesen megértelek, én sem értettem 14 évesen, h ez most miért ekkora baj. de most, amikor látok ilyen idõs lányokat így kinézni...hát elég szánalmas, mert tényleg gyerekek még. tudom, hogy ezt te most nem hiszed el, és úgysem tudlak errõl meggyõzni, de majd pár év múlva gondolj erre vissza. 18/L
Minden 17-18 éven felüli szánalmasnak és nem nõiesnek, menõnek tartja.
12:36 Na ezért nem akarok lányt szülni. Istenem..a szüleidet nem zavarja, hogy így nézel ki? Ha az én taknyos(bocsi) 14 éves gyerekem lila-zöld hajjal, kiszúrt szájjal jönne haza, azt hiszem én magam szedném ki belõle..elég szánalmas.
Nem katastzrófa. Inkább komédia. :)
Kisebbségi komplexuson a pszichológus segít, nem a hajfesték és a piercing. Ha az én lányom lennél, szerintem már agyon csaptalak volna...
12:36 bocs, de ezt nem veszem be.keresed önmagad azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz amik nem hozzád tartoznak?egy tipp, így sose fogod megtalálni önmagad, mert ezek csak külsõségek és, ha te csak a külsõségek miatt vagy olyan amilyen akkor tényleg kissebbségi komplexusod van.próbáld az agyaddal.
énis 14 vagyok lesz pc-m és festett hajam. amúgy ez azért van mert önmagát keresi/nem érzi jól magát a testébe. amúgy nekem nincs kissebbségi komplexusom vagy mi és normális vagyok. nem emos, nem punk... cask én így érzem jól magam. bárki megkérdezek aki 20 éves és kék/pink hajú.. jól érzik magukat.. nekem lila-zöld hajam volt(kimosható) eddig és úgy valami szuperül éreztem magam... nem tudom. :) ) Mi így keressük magunkat. :D amúgy én a szétszúrt mindenhol a szájnál pirszinget tényleg gusztustalannak tartom. nekem a nyelvembe vagy a számnál lesz EGY. lelehet pontozni, és szólni hogy mit képzelek de ez a saját testem, hajam úgy nézek ki ahogy szeretnék. én a mûkörmöt nem nagyon bírom mert az én körmeim is úgy néznek ki... csak nemépp :D tehát a mû tényleg guszta.. én a mûszempillát is bírom csak nem a suliba hanem pl egy buliba egy hosszú pinket vagy vöröst vagy feketét... :DDD
A kérdező hozzászólása: szerinted! am meg ez írásos rövidítés! de nm gááz
"szerinted! am meg ez írásos rövidítés! de nm gááz" Milyen érdekes, hogy a pl.-t tanítják az iskolákban, míg a "vok"-ot nem, pedig a pl. is egy rövidítés, csak az helyes, a "vok" meg nem.
A kérdező hozzászólása: figyelj! akkor a te kedvedért írok rendesen! de ha megkérhetlek ne idézz vissza!
Megegyeztünk ;) Szerintem azért akkora "katasztrófa", mert csak ezekkel foglalkoznak, azt le sem sz*rják, hogy iskolába járnak, vagy hogy tanulni kellene.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )) egyébként mát összevesztem vele mert egy akkora riban* lett hogy az már fáj!:D de nem érdekel! de aranyosak vagy tok hogy segítettetek!:D:) ))
Jól tetted :D
A kérdező hozzászólása: köszi!:D de olyan kibírhatatlan volt! utoljára azzal menõzte magát hogy a nyelvébe is van piercin! jah...és 3. év végén volt az orrában is(10.szülinapján lett berakatva!) UNDORÍTÓ
Majd ha valami fertõzést összeszed, azzal menõzzön :D
A kérdező hozzászólása: jah...és 8 éves kora óta festeti a haját
Majd kihullik neki az összes 20 éves korára :D
A kérdező hozzászólása: háát remélem!:D;))
"figyelj! ez itt a 21. század és nm az õskor! és nm muszály úgy írni ahogy te elvárod!" Nem én várom el, hanem 10.000.000 magyar, aki meg szeretné érteni egymást. Mond a nagymamádnak, hogy "vok", aztán magyarázd el neki, hogy mit jelent, ugyanis ez nem szó és nem fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: figyelj! ez itt a 21. század és nm az õskor! és nm muszály úgy írni ahogy te elvárod!
"mert???^^írjam ki úgy h szóval? én megtanultam írni te pedig tanulj meg olvasni! és lapozz vissza az elsõ oldalra" Attól függetlenül nem tudsz írni. Mi az, hogy "lécci, h, szal"?
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek! elfelejtettem kiirnihogy ezek engem is aggasztanak és azért kérdeztem meg mert a legjobb barátnõm örökké ezt nkérdezi és rá akartam vezetni h ez miért van! am én 16 vok és nincs mûkörmöm csak ballagáskor volt és nekem nem hiszi el h sztem gusztustalan a piercing! nm tudnám magam elképzelni úgy h egy fém áll ki belõlem! de a helyzet már rosszabb! az anyja körmös és minden nap mások körömmel látom a buszon! am még nm egészen 14!
nem katasztrófa csak egyszerûen csúnya
"ez azért van mert önmagát keresi/nem érzi jól magát a testébe. amúgy nekem nincs kissebbségi komplexusom vagy mi és normális vagyok." - Te el is olvasod, mait írsz? Két egymást követõ mondatod mond egymásnak ellent.
Számomra ebben semmi katasztrófális meg furcsa nincs, mivel minden tininek van már piercingje, és ebbõl iszonyú divatot csinálnak. :D Lehet, emiatt fogom kivenni a sajátjaimat, pedig nekem 3 és van, és egyik se köldök meg monroe meg nyelv pc... -.- Melirozott haj megint más, mert nekem 12-13éves koromba kezdõdött a piroshaj meg a feketehaj mánia, 15évesen a lila-kék-zöld-pink haj. :D mûkörmöm azért volt mert csontra rágtam az összeset, és le akartam szokni róla, mert már fájt... de nem jött be.. :D errõl ennyit. 16/L(nemkezdõ)
Nem katasztrófa, csak felhívja magára a figyelmet bizonyos szexuálisan aberrált, nála idõsebb jóval férfiak számára. Potenciális áldozat lehet belõle.
ismerek egy gyönyörû lányt, most 18. a múltkor nem volt ideje kifesteni magát, még csak a fülbevalóit sem érkezett betenni.. még sosem láttam olyan szépnek, mint akkor... hiába mondogatom neki, hogy ne fesse magát, mert natúran sokkal szebb.. olyan természetesen volt szép... nem a hajfestéktõl v piercingtõl lesz valaki szép, vagy különleges. egy 14 éves lánynak még nincs szüksége "szépségkorrigálásra". a teste is még csak érik. szerintem kimondottan hiba belekavarni ebbe a természetes folyamatba. 21/f
Kerdezo: ne foglalkozz senkivel es semmivel! Amikor mar felnott leszel, 18-20-22 eves elmulsz, akkor valszeg te magad se akarod majd ezeket, meg munkahelyen mar nem is biztos, hogy lehet ilyet, meg, oszinten szolva a felnotteken ezek a dolgok mar megmosolyogtatoak. Nyugodtan hordj akarmilyen hajat, meg piercinget, a tinedzser kor valo arra, hogy az ember kiszorakozza magat, akarki akarmit mond. Ne foglalkozz senkivel, csak irigyek, mert nekik nem lehetett vagy gatlasosak voltak. Akik itt felnottkent irnak, ne felejtsd el, hogy azok a szocializmusban voltak gyerekek, amikor mar a kiszaggatott farmer (sot, egy idoben maga a FARMER) is lazadas volt. A szocializmus a 90es evekben is meg elt az emberek fejeben, raadasul videken az emberek meg konzervativabbak. De hat ki mondta, hogy ezekhez kell igazodni? Ne itt tegyel fel kerdeseket, ha igy akarsz kinezni, es ugy latod, hogy nem rohog ki minden masodik ember az utcan, vagy ha kirohognek, akkor se zavar, akkor hajra, nyugodtan csinald. Nem lesz tole semmi bajod. A mukorom lejon, a hajfestekes haj le fog noni, a piercinget ha kiveszed, akkor beno a helye. Szoval pont ezek nem veszesek, ne hagyd magad a besavanyodott oskovuletek altal befolyasolni, akiknek porno mar az is, ha Lenint sapka nelkul latjak :D Amire viszont vigyazz, azok a maradando dolgok. A tetovalas az egyik.... az nem jatek, szerintem, mert azt kesobb mar nem, vagy csak nehezen tudod eltuntetni. A masik, ami mostanaban durva, az pl a tomeges fultagitas. Ha nem muszaj, ne csinalj magadbol afrikai bennszulottet, mert az se alakithato vissza... De amiket te soroltal fel, azokat gond nekul csinalhatod, ne torodj senkivel! A te eleted, tinedzserkent kell ezekkel szorakozni, kesobb mar nem lesz lehetoseged vagy igenyed ra. Szoval, csak nyugi :)
Férfiként soha nem izgattak a piercinges csajok.Nekem egy lány úgy tetszik, ahogy megszületett, természetes valójában.
A kérdező hozzászólása: köszi várom a további válaszokat!!!!!megmutattam neki és most már egy kicsit kezd visszavenni! szal lécci írjatok! elõre is köszi!:) ))
"szal lécci írjatok!" Azért akkora katasztrófa, mert nem tudsz rendesen írni, Majd ha megtanultál helyesen írni, akkor festegetsd magad.
A kérdező hozzászólása: mert???^^írjam ki úgy h szóval? én megtanultam írni te pedig tanulj meg olvasni! és lapozz vissza az elsõ oldalra
nemváglak titeket :D ezek a lányok szerintem nem másoknak akarnak megfelelni, és ninics kisebbségi komplexusuk, csupán maguknak, és jól akarják magukat érezni a testükben, szerintem ezzel nincsen semmi gond.müköröm: szerintem nagyon igényes, szebb mintha szét lenne rágva, be lenne szakadva stb. vagy valakinek nagyon rossz "minõségû" a körme ezért megszeretné erõsiteni a mûkörömmel.nincs korhoz kötve.akkor a piercing:ugyanolyan mint egy fülbevaló csak más helyre, isteneem :D egy lyukkal több lesz rajtad és akkor miwan?ezzel az erõvel a fülbevalósokat is elitélhetnétek..a hajfestés pedig:tök természeetes :D az már az õ dolguk hogy letöredezik de ebbe sincs semmi kivetnivaló szerintem :D leirtam a véleményemet, ennyi :D

14 évesen van esélyem arra, hogy letudjak menni spárga? Mennyi idő alatt?

Sziasztok!:) pár hónap múlva leszek 14 és szeretnék megtanulni spárgázni otthon.nem tudom hogy fontos-e,de : 155cm és 41kg vagyok. azt a spárgát szeretném ahol a lábak két oldalt vannak. nem biztos, a neve azt hiszem angol spárga. tudnátok képekkel vagy videóval nyújtásötleteket küldeni?;) nagyon köszönöm :D /nem vagyok hajlékony típus, abszolút kezdő lennék.:) /

Legjobb válasz: nagyon köszönöm!elszánt vagyok. és más nyújtási ötleteid vannak még?

A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!elszánt vagyok. és más nyújtási ötleteid vannak még?
Hát, lennének, de azok nem az angol spárgára jók:) Biztosan van az angol írányra is még nyújtás... de én most nem tudok többet. Szerintem érdemes lenne másra is nyújtanod, nem csak az angol irányra. Fontos, hogy mindegyik "pózban" maradj benne legalább pár percig. A hátsóbéka és a másik nyújtás is pont olyan póz amiben még aludni is lehet, csak elég kialvatlan leszel másnap...:D
A kérdező hozzászólása: köszi de aludni nagyon nem tudnák úúgy.:)
ha pécsi vagy segítek benne:DDDD 8 év thai-box mellett megy mindegyik spárga:P
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pécsi vagyok, jóval messzebb lakom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ha ezt naponta csinálom mikor lesz meg az angol spárga? Hány hónap alatt?
Ne siess már! Mindenki rohan! Nem kell sietni! Heti négynél többször ne végezd! Ha jól csinálod, fél év alatt összejöhet.

14 évesen van arra lehetőségem, hogy legálisan pénzt kereshessek a rajzaimmal? Ha igen, mit javasoltok, hogy találhatnék ilyen munkát (? ), hol keresgéljek?

Azt tudom, hogy a gyerekmunka 16 éven alul illegális, de nincs esetleg valami lehet?ség, hogy legálisan pénzt kereshessek a rajzaimból? (nem kell annak konkrétan rajzolásnak lennie, lehet az mondjuk design készítés, vagy más grafikai dolog)

Legjobb válasz: Ilyen jellegû rajzokban kéne gondolkodni: http://www.myimg.de/?img=DeviantIDbyDJShelly52116.png <-- Rajzfilm stílusú, digitális rajz http://www.myimg.de/?img=Toxicemblma9e9f5.png <-- realisztikus, digitális rajz. http://www.myimg.de/?img=VampireWolfmjus2481ce.png <-- lapon rajzolt. (igaz, ez már elég régi, de itt inkább a színezésre terelném a hangsúlyt. Van egyáltalán esélyem ilyen rajzokkal?

A kérdező hozzászólása: Ilyen jellegû rajzokban kéne gondolkodni: http://www.myimg.de/?img=DeviantIDbyDJShelly52116.png <-- Rajzfilm stílusú, digitális rajz http://www.myimg.de/?img=Toxicemblma9e9f5.png <-- realisztikus, digitális rajz. http://www.myimg.de/?img=VampireWolfmjus2481ce.png <-- lapon rajzolt. (igaz, ez már elég régi, de itt inkább a színezésre terelném a hangsúlyt. Van egyáltalán esélyem ilyen rajzokkal?
mûvészeti tevékenységgel 14 alatt is kereshetsz pénzt...vatera/teszvesz 14-tõl mehet a rajzaidat meg tedd olyan oldalra, amit a víruskeresõ nem tilt le
A kérdező hozzászólása: Igen? Nagyon köszönöm! Akkor azokat kipróbálom! (többiek? van még valami ötlet esetleg?)
A kérdező hozzászólása: Van egy lány, aki napi szinten kiszokott menni a térre a rajzfelszerelésével, és 1500 FT-ért készít karikatúrát mások arcáról. Ha én is így kiszeretnék menni rajzolni valami közterületre, akkor ahhoz kell szereznem engedélyt vagy valamit? Vagy csak simán felkapom a cók-mókom és kimegyek?
a térre kimenõs dolog az jó ötlet.én 21 vok tényleg szépen rajzolok mesefal festéssel foglalkozom de annyira nagy a szegénység h pang a piac nincs ügyfél....:S
A kérdező hozzászólása: Uff, az nagyon nem jó =/ Mi is elég nagy szegénységben élünk, ezért szeretnék én is besegíteni amiben csak tudok.

Gáz, hogy 14 évesen van barátom és már csókolóztam?

Ez nagyon ciki? 2 hónapja vagyok együtt vele, õ az elsõ barátom, és az elsõ csókom is vele volt... ez nagyon gáz? mMármint hogy 14 évesen van barátom?

Legjobb válasz: Nagyon nem gáz!

Nagyon nem gáz!
semmi ciki nincs benne, szerintem pont korban vagy :)
Nekem még korai, de te tudod. Bár ha ilyen kérdést felteszel szerintem te is cikinek tartod.
Van aki 13 évesen anya lesz. 8 évesen férjezett, és ez nem kamu!
én 14évesen már szexeltem is:D
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, több nem is lesz:)
Ez nem gáz, csak több ne legyen.
Akkor jöhetsz hozzám!
Egy osztálytársunknak 4 fiúja volt 12 évesen. Mindenki szerint ribizli.

Mire gondolsz amikor megtudod, hogy a vita PARTNERED ugy 12-14 eves? Van itt sok turelmes ember aki a vasmacskat is kepes simogatni amig az dorombol es szepen valaszol.

Emberi tulajdonsag, elet, fiatalsag,vita

Legjobb válasz: DEEE ha a MINDENNAPI VALOS ELETETET, tapasztalataidat probalod megmagyarazni akkor esetleg kapod a jelzoket ...

A kérdező hozzászólása: DEEE ha a MINDENNAPI VALOS ELETETET, tapasztalataidat probalod megmagyarazni akkor esetleg kapod a jelzoket ...
Azt, hogy majd felnõ, és máshogy fog vitatkozni. 15 éves korom óta vitatkozok itt (most 20 éves vagyok). Néha visszaolvasom a 3-4 évvel ezelõtti válaszaimat, és csak mosolygok rajtuk, ha maga a mondanivalóm azóta se változott, de maga a stílus nagyon is sokat.
Engem nem érdekel a kora, ha logikusan érvel az igaza mellett.
A kérdező hozzászólása: #2 "a mondanivalóm azóta se változott, " erdekes a valaszod.....(ot ev elmultaval)

Egy 14 éves van beleszólás hogy melyik szülőnél akar lakni? Ha közös a felügyeleti jog?

Apa és én nagyon azt szeretnénk ha oda költöznék de anya meg nem hajlandó egy ügyvéddel megíratni a papírt hogy lemond arról a jogról hogy kinél legyen a gyerek.. Ilyen helyzetben mit tudunk tenni anélkül hogy megírná ezt az iratot hogy elkerüljek apukámhoz? A gyereknek nem lehet ebbe semmi beleszólása??

Legjobb válasz: Bírósághoz kell fordulni, ott téged is meghallgatnak.

Bírósághoz kell fordulni, ott téged is meghallgatnak.
A kérdező hozzászólása: Anélkül nem is lehet ezt megoldani?
Ha a szüleid nem egyeznek meg, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: De mármint anya nem tudom beleegyezett-e.. mert azt mondta nem fog ügyvédet fogadni ezért nem is tudja megírni.. mindig mondja mikor költözök már el és így nem tudom eldönteni hogy el akarja hogy menjek vagy ne?!?
Apukád beadja a bíróságra a gyerekelhelyezés módosítása igényt és majd a bíróság téged is megkérdeznek és nagyon nagy az esélye hogy oda is kerülsz. Anyukádnak ebbe nem kell belegyezni.
A kérdező hozzászólása: Apukám tatabányai anyukám meg szolnoki, és apukámnak ahhoz le kell jönni szolnokra? Mármint a tatabányai bíróságra vagy a szolnokira kell mennie?
Pont lexarom :D
Csak akkor gáz, ha még szûz vagy. Tegyél ellene.
semmi gáz nincs benne, ilyenkor kell elkezdeni
Nekem is volt barátom 13-14 évesen. Ha mem fekszel le vele és ismered a határokat nem gáz. Csak fokozatosan mindent, a szexszel meg várj még.
Ha kézen fogva járkáltok, Egypár szájra puszi, randik, abban semmi baj nincs , sõt még aranyos is!!, de minimum 17éves korodig alvásra használd az ágyat!
mér kéne már nem szûznek lennie?
szerintem egyáltalán nem gáz, de azért nem olyan dolgokat kéne csináljanak mint pl a sex..
Hogy lenne gáz? Vannak akik ennyi idõsen már nem is szûzek.
Nem gáz, de vannak bizonyos dolgok, amiket még nem kell csinálniuk.
A kérdező hozzászólása: mert? -.-
nagyon nagyon nagyon gáz!!!!!! 16/f
egyáltalán nem gáz. ilyen korban kell elkezdeni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!