Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok. Kb egy éve (6 db)

14 éves lány vagyok. Kb egy éve kezdett nőni a mellem és pont akkor ütüttem be, (balt) de nagyon erősen.. Lehet baj?

Fájt,elmentünk egy gyermekorvoshoz,azt mondta nincs baj,de vigyázzak. De azóta majdnem minden reggel,és este lefekvés el?tt fáj,feszít.Ja,és sokkal kisebb mint a jobb. Félek,hogy az ütés miatt megállt a fejl?désben..ez lehet? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Nekem amikor beütöttem a mellem a "mell növekedés" közben, azt tanácsolták, hogy maszírozzam, mert becsomósodhat, elrákosodhat. Napokig maszíroztam, hogyha csomó lenne benne azt elsimítsam. Szerintem menj el megint orvoshoz, mielõbb.

Nekem amikor beütöttem a mellem a "mell növekedés" közben, azt tanácsolták, hogy maszírozzam, mert becsomósodhat, elrákosodhat. Napokig maszíroztam, hogyha csomó lenne benne azt elsimítsam. Szerintem menj el megint orvoshoz, mielõbb.
Mielõtt halálra rémülnél...: 1. A nõ melle fáj, feszül mikor növésben van, meg sokszor menstruáció közben is, ez természetes 2. a te korodban, meg még jó ideig növekedésben lesznek, ezért fájhat, szúrhat 3. nagyon sok nõnek nem egyforma a cicije, kamaszkorban meg szinte sosem, mert nem egyszerre nõnek, illetve nem azonos gyorsasággal Ne félj, szerintem természetes, amit tapasztalsz. Ha mégis nyugtalan vagy, egy szakember véleménye biztosan segít. Menj orvoshoz, és ha valami gyanúsat talál, akkor úgy is elküld vizsgálatra (ami nem fáj egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást mindenkinek! =)
szia! Egy nõnek csak ritkán ugyanakora a 2 melle. Úgyhogy természetes, hogy az egyik kisebb. A másik, hogy én is beütöttem, és fájt is sokáig, de elmúlt. Úgyhogy nyugi!

14 éves vagyok és lány. A menstruáciom megvan már kb fél éve de utolsó két alkalommal egy napig volt. A lenti nemi szervemből olyan mint a takony olyan válladék jön ki. Mi lehet ez? Ugye nem komoly?

Legjobb válasz: Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.

Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.
Addig, amíg termékeny vagy, biztos elkísér.
Ameddig teherbe eshetsz addig vagy termékeny.Ez akár 50 éves korodig tarthat vagy még egy kicsivel tovább is.
Amíg érik petesejted, menstruálsz, és nem ér utol a klimax. További szómagyarázatokhoz használd a Google-t.
Sajnálattal közlöm, hogy önnek már csak 2 napja maradt hátra a takony miatt. xD Milyen színû a cucc?
Klimaxig lehet fehérfolyásod, vagyis amíg van peteérésed.
Én pedig még azon gondolkodom, hogy melyik a fenti nemi szerved, hogy ezt a lenti jelzõt használtad ?
A kérdező hozzászólása: lehet h hüjeség de mi az a termékeny?
A kérdező hozzászólása: és ez a fehérfolyás már régóta tart... még meddig lesz jelen az életemben?
Ovulációkor / tüszõrepedés/ ilyen tojásfehérje színû és állagú váladék ürülhet a hüvelybõl. Ez a két menstruáció között pár napig teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérek.. hát fehér átlátszó. nyulékony..
Hagyjátok már ezt a fehérfolyást!!! Folyamatosan nem lehet neki fehérfolyása!! Kérdezõ, ha minden nap jön valami, akkor meg kellene nézetned, valószínû összeszedtél valamilyen fertõzést. (Akkor is lehetséges, ha szûz vagy.) A doki jó esetben ad 1 gyógyszert és túl is vagy rajta.

14 éves vagyok, és kb. fél év és középsuliba megyek. Valószínű, hogy egy másik városba, és most kezdődik igazán az a bizonyos kamaszkor. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mégpedig az, hogy eltudnátok mondani, mire figyeljek? Bővebben lent!

Szóval, hogy mik azok a dolgok, amik fontosak, és amikre figyelnem kell, hogy ne maradjanak ki ebb?l az id?szakból?

Legjobb válasz: Soha ne ess át a ló túlsó oldalára. :)

Soha ne ess át a ló túlsó oldalára. :)
Kimaradni semmiképp nem fogsz hacsak nem halsz meg. Arra figyelj, hogy nem feltétlen a tömeggel menés a jobb választás... gondolok itt a túlzott piálásra, szexre stb.
Tényleg ne legyél tömeg! Ne hagyd, hogy rossz irányba befolyásoljanak. És ne hanyagold az iskolát, hiába ez a 'menõ'. Csináld azt amit szeretsz pl.: sportolj, zenélj, rajzolj, stb.. :) És tiszteld a másikat. Van erre egy jó idézet : "Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak."
A tömeggel menést a még tinik javasolják, az egyéniséget meg azok akik már megtapasztalták a kamaszkor "végeredményét". Csak ez a külömbség.
azt mondom, menj a tömeggel, de mértékkel
Hát így már lassan túl a kamaszkoron én pont az ellenkezõt javaslom, ha tényleg ki akarod élni magad, akkor menj a tömeggel, de azért tudd, hol a határ. Én nem mentem a tömeggel és azért néha bánom, egy-két élménnyel szegényebb lettem az biztos.
Így van, használd ki hogy fiatal vagy. Inkább azt bánd meg hogy megtetted, mint azt hogy nem tetted meg. Az ember a hibáiból tanul, de azért tudd hol a határ és ne hagyd hogy befolyásoljanak. És szerintem a drogokat is kerüld el (a fû nem drog).
A kérdező hozzászólása: Hmm, egy kicsit megoszlotok. Még várok... A válaszokat köszönöm! :)
Egyik tanárom mondta az egyetemen, szerintem fogadd meg: Az okos a másik hibájából is tanul, a hülye a sajátjából sem.

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!
hat ne haragudj, de ezzel a qrvasok infoval senki nem tud mit kezdeni....
A kérdező hozzászólása: Ennyit tudok róla. Aki nézte, ebbõl rá fog jönni, aki nem, nem.
Második csók? Helene és a fiúk?
A kérdező hozzászólása: Nem francia, az biztos, de köszi szépen.
Talán ez? Aki bújt, aki nem (angol címe: Ready or Not)
A kérdező hozzászólása: Ez az! Köszi szépen!!!!!

Van egy 31 éves férfi, akibe szerelmes vagyok. Nagyon jó barátok lettünk, kb.2 hetente, de van, hogy 1 héten többször is találkozunk. De 14 év korkülönbség van köztünk. Elítélik ezt az emberek? Számít ez, ha szeretjük egymást?

Amikor először találkoztunk, már akkor nagyon megtetszett az egyénisége, a viselkedése, a stílusa és a tekintete. 31 éves de 25-26 évesnek nézik. Úgy is viselkedik mint huszonéves és ez jól áll neki. Kihasznál minden pillanatot az életben. Szerinte "Csak egyszer élünk, és akkor is alig." Szereti az extrém dolgokat, szeret új dolgokat megkísérelni, szeret olyan dolgokat megpróbálni amiket mások feladtak, mert kihívást lát benne. Érdekes személyisége van, engem mint írtam már, elsőre megfogott. Nem bulizik minden este, mivel napi 12-14 órákat dolgozik. Szereti a rock-ot, de emellett meghallgat mindent ami jó, szereti a meséket és anime-ket is. És utálja a mai k*rvás csajokat, elítéli azokat akik kirakatba rakják még azt is nincs. Rólam annyit kell tudni, hogy nagyon zárkózott vagyok, volt néhány depressziós évem. Mostanában próbálok rájönni ki is vagyok én és, hogy mit is akarok valójában az élettől. Én metálos és anime-s vagyok. Nem vagyok az a k*rvás típus, mint a kortársaim nagy része. Nem játszom meg magam, nem fekszem le fűvel-fával, csak azzal akit igazán szeretek, és normálisan feltudok öltözni nem úgy mint egy útszéli r*banc. Nem sminkelek, nem hordok magassarkút, sem szoknyát. Figyelek a megjelenésemre, tehát nem hordok szakadt ruhadarabokat, viszont szeretem kifejezni magam az öltözködésemmel. Csak azok véleménye érdekel akik fontosak nekem. 17 évesen 183 cm vagyok. Engem 19-20 évesnek szoktak nézni az emberek. Amúgy nagyon jól kijövünk egymással, olyan mintha mindig is ismertük volna a másikat. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy az emberek elfogadják, vagy elítélik a 14 év korkülönbséget, ha ő 31, én 17. Köszönöm annak aki hajlandó volt elolvasni, és válaszolni rá.

Legjobb válasz: biztos nem. ezt buktad ne is keresd. Biztos nem feküdne veled le egy 31éves 17évesen .Keress hozzád illõ embert.

biztos nem. ezt buktad ne is keresd. Biztos nem feküdne veled le egy 31éves 17évesen .Keress hozzád illõ embert.
nehanyan elfogadjak, nehanyan nem, de ez ellen nem tudsz mit tenni, elegge egy elcseszett nehany ember gondolkodasa.. tesom 17, baratja 30, ugyhogy enszerintem siman osszeillenetek Ti is:)
Inkább elitélik. De te járd az utad, ne akarj mindenkinek megfelelni, nem fog sikerülni bármit is teszel.
"Csak azok véleménye érdekel akik fontosak nekem." Ebben a kérdésed kiírása után nem vagyok biztos.
Ha normalis akkor nem akad toled semmit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!