Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok kicsit (104 db)

14 éves vagyok. Kicsit hosszú szőkésbarna szőr van a karomon, szőrtelenítsem?

Legjobb válasz: Ha nagyon zavar akkor sztem gen!! de semmi képpen se borotváld le mert attól csak erõsödik!!!!akk meg az egésznek semmi értelme! válszd az epilátort vagy a gyantát!!

Ha nagyon zavar akkor sztem gen!! de semmi képpen se borotváld le mert attól csak erõsödik!!!!akk meg az egésznek semmi értelme! válszd az epilátort vagy a gyantát!!
Ha szõkésbarna, és nem feltünõ, én a helyedben nem törõdnék vele, elfogadnám.
Szerintem nem foglalkozz vele! Fogadd el! Mindenkinek van!
Hát szerintem ne tedd! Hogy miért is? 1. sztem csúnya mikor nõ vissza; 2. ha mindig leborotválod tuti, hogy sötétebb színe lesz; 3. ha epilálni akarsz, akkor biztos fájni fog... :S Szval én a helyedben nem tenném...
Szerintem ha zavar, szõrtelenítõ krémmel távolítsd el, az a legfájdalommentesebb.
sztem ne!!!!ha kis szõke és pihés, akkor ne!utána meg majd ha nõ vissza fekete és erõs lesz!!!

14 éves vagyok és már 1 éve ugyanakkora a mellem, legalábbis én úgy veszem észre. 70/B melltartó is kicsit nagy. Normális, hogy ilyen kicsi a mellem?

Ha hordok melltartot már az is gátolhatja a növekedést? vagy van valami olyan amivel ..rásegithetnék? vagy ez normális s most kezd majd n?ni?

Legjobb válasz: A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.

A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.
Így igaz, ahogy az elõzõ válaszoló mondja! pasi vagyok, és kifejezetten azokat a melleket szeretem, amelyek pont beleférnek a tenyerembe, és nem túl nagyok... a kis mell sokkal feszesebb, sokkal jobban felizgat egy pasit!!! mért kéne szégyellned a mellméreted? én úgy vagyok ezzel, hogy a pasiknál se a méret a lényeg, hanem ahogyan használja:P...a nõknél sem a méret a lényeg... Mi a legjobb az anyatejben?? .... a csomagolás:) ;)
19 éves vagyok 165 cm és 46 kg (nem tudok hízni), a legtöbb melltartóm 70/B-s. Örülj, hogy kicsi, mert a kis mell általában formás, és nem fog lógni. Amúgy vannak fiúk, akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Amúgy még bõven nõhet.
A kérdező hozzászólása: Jah és 168cm 49 kg vagyok
hát kicsit sovány vagy, mivel a számítások szerint 10 kilóval többnek kellene lenned :D nekem se valami nagyok de már hordok melltartót 75 A -t :P de nekem is azt mondták hogy nõni fog mivel még 18 éves korodig is nõhet :)
Ha naponta nézed, nehezebb észrevenni. Készíts havonta fényképet (oldalról), azon jobban látod. Melltartót inkább ne vegyél... majd, ha tényleg tartani kell. Rásegíteni keveset lehet... masszírozás, néhány kenõcs, mellizomgyakorlatok. Tegyél fel fényképet, ha gondolod, akkor meg tudjuk nézni. De 14 évesen sok lánynak még alig van valami. 20 éves korodig is nõhet, és akkor is nõ, ha terhes leszel, vagy elhízol.
elsõnek: normális vagy?! 168 centivel 59 kiló?! hát az már nem kicsit molett. 49 kiló az pont jó.

14 éves vagyok. Most van az első párkapcsolatom. Kicsi parázok a csókolózástól. Adnál néhány tippet hogy hogyan csináljam jól?

Legjobb válasz: ilyenkor elgondolkozok. pár kérdéssel ezelõtt egy 14 éves lány teherbeesésrõl kérdezett. De megnyugodtam, hogy vannak olyan 14 éves lányok is, akik még a csólolózástól félnek :D (mert ugyebár ez lenne a normális)

ilyenkor elgondolkozok. pár kérdéssel ezelõtt egy 14 éves lány teherbeesésrõl kérdezett. De megnyugodtam, hogy vannak olyan 14 éves lányok is, akik még a csólolózástól félnek :D (mert ugyebár ez lenne a normális)
at egyetlen és legfontosabb szabály: ne parázz rá! olyan lesz amilyen lesz. minél többet csinálod annál több tapasztalatod lesz benne, és utána könnyebb lesz már
Én adok neked leckéket pici szívem. Üdv Feri bá'
Én 13 múltam ne csókkal kezd hanem szályrapuszival én legalábbis azzal kezdtem és az nagyon jó volt melyik városban laksz ?
Egyáltalán, fiú vagy vagy lány? :-D Amúgy semmi gáz, jönni fog magától. Elõször inkább csak szájrapuszit adj, aztán jöhet a csók is.
De aranyos vagy :D A csókolózáshoz sok tippet nem lehet mondani, de elõszörre gondolom nem akarod "letámadni" a másikat, szóval ne szorítsd rá nagyon a szádat az övére, illetve igazat szóltak itt elõttem: ne görcsölj rá! Nemsokára belejössz, rá fogsz érezni! ;)
hát öleld át a lány derekát, és húzd magadhoz közel:) értékelni fogja:) )
De cukiiiii :3
Jajj, annyira szeretem az ilyen kérdéseket. :D Elõször is. ne izgulj! :) Én azt vallom, hogy elsõre (sem) lehet elrontani, sikerül, ahogy sikerül, idõvel mag majd úgyis belejössz. :) )
Ne parázz, jönni fog magától
Gyõr
Csak 14 évesen kezdted a nemi életet? ÓÓó, nagyon lemaradtál!! 12 évesen kellett volna kezdened!
80-85: ez a KÖRMÉRET, nem a melled mérete - ez alapján a hátad széles (kivéve, ha nem vagy legalább 185 cm és a súlyod 60-65 alatt van) A: ez a VALÓS mellméreted, az A a legkisebb (kivéve AA)
neked a hátad széles, nem a melled nagy :) jobb esetben 21 éves korodig nõhet
Szerintem ezzel ne foglalkozz 14 évesen:) az a-s teljesen jó én is 14 vagyok és 70/a-s kell nekem:) nyugi még tuti hogy fog nõni:)
14 évesen nekem csak 70-es volt, most 85, amúgy a tiéd szerintem normális.
A 80-85 nem a melled mérete, hanem a hátad szélessége. A kosárméretet betûvel jelölik. Egyébként még bõven nõhet a melled. Nem amiatt leszel értékes!
Figyu, nekem 36 évesen ekkora... 14 évesen nem is volt. Mindig lesz valaki, aki nem csak a melledért szeret :)
1. 14 évesen ez nagynak számít. 2. 14 évesen imádja a barátod? Õ hány éves?
Ne aggódj, még csak 14 éves vagy, bõven nõhet még!!Egyébként, meg genetika kérdése, hogy mekkora a melled.Ha meg , ekkora marad, akkor lehet, hogy akár olyan rokonodtól örökölted, akit te már nem ismertél.pl.üknagymama stb.
Fog az még nõni, nyugi van!

14 éves vagyok 168 cm 61 kg és a fenekem kicsit csíkos, van arra esélyem, hogy eltűnik onnan? Vagy ezzel már nem lehet mit tenni?

Legjobb válasz: Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.

Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.
14 évesen nem kell aggódni, nem rég kezdett nõni csak.Amúgy nem ciki.
Dehogy ciki!Lehet, hogy testileg késõn érõ típus vagy.2-3 év múlva már nagyábból kialakulnak a formaid.
Nem ciki. Én 16 vagyok és ez van velem is. De majd megnõ. És a körülötted lévõk nagy része 100% hogy push-up os melltartót hord!! :)
Általánosban nekem volt a legnagyobb mellem aztán szakközép elõtt nyáron lefogytam és most ott vok a középmezõnyben a 75/B mérettel...szerintem nem kell aggódnod am ez a genetikától is függ hogy mekkora a melled vagy hogy mekkora lesz...nézd meg anyudét meg a nagyiét kb. neked is akkora lesz...
En 17 vagyok, es csak most fejlodtek ki, ugymond "normalisan".Nincs ok aggodalomra :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :-)
én 15 vok és nekem sem a legnagyobbak a melleim, barátnõmnek meg nagyok és nem igazán szereti
ohh mit akarsz még 14 évesen? ohh nefélj erre még van ido nemrég kezdett noni
A kérdező hozzászólása: aha :-)
Milyennek érzed magad, most 15 évesen? Szerinted változott a méreted?

Nagy szemeim vannak, sokan mondták már. És azt vettem észre, hogy a szemem alatt ráncok vannak egy kicsit.14 éves vagyok a családban senki sem ráncosodott hamar. Ezek talán a nagy szem velejárói?

Legjobb válasz: ha állanndoan ott vannak akkor lehet hogy ránc de én még nem hallottam hogy 14 évesen ráncos valaki de elõ fordulhat. De lehet hogy nem pihented ki magad,sok smink...stb. de nincs ahoz köze hogy nagyok a szemeid

ha állanndoan ott vannak akkor lehet hogy ránc de én még nem hallottam hogy 14 évesen ráncos valaki de elõ fordulhat. De lehet hogy nem pihented ki magad, sok smink...stb. de nincs ahoz köze hogy nagyok a szemeid
Nekem is gyerekkorom óta van egy ránc a szemem alatt, de nem vészes!Ne aggódj Te sem!:) Ez nem az öregedés jele:)
Ne aggódj, ha esetleg valóban van ránc, akkor az lehet nagyobb vízvesztés miatt, pl. gyomorrontást követõ hasmenés, hányás után, de ez nem maradandó.
Tényleg elég kicsi MOST! Igen nagyon valószínû hogy fog még nõni.
20 centire már nem fog megnõni, az biztos, ha eddig nem nõtt meg, de jó eséllyel még már cm-t nõhet.
*pár
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :)
Nem kicsi ez a korodhoz képest, még akkor sem ha ezt páran úgy itélik meg.Hisz alkatilag is lehetsz még alacsony is, ami annyit jelen hogy a növekedésed ezután indul be Csak a pánikot keltik benned alaptalanul .Valóban nem lesz neked 20, de nem is szeretnél akkorát.Majd azzal fogsz megelégedni amekkora lesz neked.A lényeg hogy örömöt tudjál szerezni vele másoknak és magadnak .Ez így normális, még nõl is, ezért változni is fog .

Mikor volt az első randitok? Mikor csókolóztatok először? Nem vagyok egy kicsit elkésve ezzel, 14 éves vagyok, és még sohasem volt barátom!?

14/L

Legjobb válasz: 16 éves korom körül volt minden. Nem, nem vagy elkésve, hidd el, nem attól leszel nagylány, hogy nem vagy szûz vagy valami, az ember a tetteitõl lesz az, de ez nem az a tett. De ezt neked kell eldöntened. 20/L

16 éves korom körül volt minden. Nem, nem vagy elkésve, hidd el, nem attól leszel nagylány, hogy nem vagy szûz vagy valami, az ember a tetteitõl lesz az, de ez nem az a tett. De ezt neked kell eldöntened. 20/L
Én 18 voltam, és nem késtem le semmirõl.
18 évesen, tényleg nem kell siettetni
Én már nagyon korán elkezdtem pasizni, mág csak kb 12 éves lehettem mikor volt már pasim, de ezek olyan 2-3 hétig tartottak csak. 16 évesen vesztettem el a szüzességem. nem vagy lekésve semmirõl, sok pasinak az tetszik h kaparni kell egy lányért, s nem adják oda magukat minden jött mentnek. majd eljön az az idõ mikor neked is lesz pasid, nem kell aggódnod, még nagyon fiatal vagy... Én is az voltam és bolond, Te ne légy! :-)
15 évesen csókolóztam elõször, én voltam az utolsó az osztályban, aki ilyen "tapasztalatokat élt meg", és állíthatom neked: nem voltam elég érett hozzá még :P
én itt vok 15 évesen és nem zavar hogy még nem volt pasim... ne aggódj ettõl nem leszel több egyenlõre :)
18 évesen volt mindkettõ.(vagyis elõtte is volt "randim"-de az nekem nem annak számított.)Egyáltalán nem vagy elkésve.
18 évesen szedtem fel életem elsõ barátnõjét, aki 15 éves volt akkor, neki is elsõ. Ez így kb normális. A pasik késõbb érnek egy kicsit agyilag.
16 éves voltam mikor elsönek csokoloztam.És ekkortol jött szoba a randizás is. most 22 éves vagyok eddig eddig két kapcsolatom volt.Jelenleg a második még tart(4év). Hugom 15 éves de már volt neki vagy 10 csávoja akkikel mind csokolozott és le is feküdt. Szal nem vagy elkésve. De ne is kapkodd el.

14 éves vagyok és 75B-s melltartót hordok nagyon kicsi a mellem?

Tudom hogy még n? de syeretném tudni hogy syerintetek most még nagyon kicsi-e ? mert annak érzem :( és olyan gátlásos vagyok t?le . :$

Legjobb válasz: Hogy örömöt szerezzek neked leírom hogy 24 vagyok, és 75A mérettel rendelkezem, neked még vagy 8 évig nõni fog, nincs miért aggódnod, most sem kicsi. Amúgy sem ez a legfontosabb.

Hogy örömöt szerezzek neked leírom hogy 24 vagyok, és 75A mérettel rendelkezem, neked még vagy 8 évig nõni fog, nincs miért aggódnod, most sem kicsi. Amúgy sem ez a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: És barátnömnek 70B -s Az kicsi ?
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a segítséget
hát, én 28 vagyok, most terhes (másodjára), de még mindig csak 75 B-t hordok, max 80 B-t mert kicsit felszedtem magamra. ne legyél gátlásos tõle, hordjál pushup melltartót, attól lehet, hogy amgabiztosabb leszel :) szép melleket csinál.
én 14 vaok és 70A sat hordok:Snekem kicsik..neked nem:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm , de tényleg . hálás vagyok érte, mert minden gátlásom eémult . :$ Mindent még 1X köss :) (K)
Ne hidd azt, hogy a nagy mell kényelmes. Több ismerõsöm mondta, hogy fáj a háta tõle. Egyébként meg legyen kicsi, de formás. A kis mell nem ereszkedik meg annyira, és nem fog a hasadig lógni.Egyébként én 18 vagyok és a legtöbb melltartóm 70/B.
Szerintem örülj neki, hogy 75b-s:) Nekem 14éves koromban 80b-s , volt 15-16évesen 85b most 17vagyok és 75b és totál örülök neki:) De amúgy ez még neked is változik:)
18 évesen nekem van akkora mint neked......
Én 22 éves vagyok, és nekem is 75/B-s mellem volt... aztán egy ideje valahogy nõni kezdtek :) Amúgy teljesen normális méretû a cikód :)
Szerintem ez nem kicsi. Húgomnak is ekkora, de õ idõsebb nálad. Neked még nõni fog, emiatt ne legyél gátlásos.
Nem a méret a lényeg ahogy a férfiaknál sem h mekkora csak azt hiszi mindenki ilyen korban a f*sz arra való hogy spermiumokat juttassunk a nõi szervezetbe a mell meg a gyermek táplálását segíti amiben a mérethez semmi szükség:D na ez volt a tudományosabb rész. hidd el nem a méret a lényeg nekem a fark*m kicsi szerintem de döglenek utánam a csajok :D a kicsi mell nem baj a pasik nem szeretik a túl nagyot ne a pornófilmeknek higgy az nem csinál semmit az emberrel ugymond. az a lényeeg h szép formás-e. 17/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!