Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok és már 3 (15 db)

14 éves vagyok és már 3 helyen nõ a bölcsességfogam. Ebbõl lehet gond?

Legjobb válasz: Nem. Maga a bölcsesség fog növése nem okoz problémát,azért a legtöbb embernek gond nélkül kijönnek. Ha nincs fájdalmad,nem dagad az ínyed semmi baj nincs vele.

Nem. Maga a bölcsesség fog növése nem okoz problémát, azért a legtöbb embernek gond nélkül kijönnek. Ha nincs fájdalmad, nem dagad az ínyed semmi baj nincs vele.
A kérdező hozzászólása: 2napja kezdett el kijönni és az akkori éjszaka óta felvan dagadva és érzékeny.
Egyenlõre semmi gond nincs. Annyi ilyenkor a teendõ, hogy alaposan keféld ott az ínyedet, mert az szokott problémát okozni, hogy alákerülnek a bacik és ettõl begyullad a fog, illetve az íny.
AZONNAL húzasd ki mert torlódni fognak a fogaid ! Nekem is 14-éves koromban kinõttek a bölcsesség fogaim és akkor el kezdtem pattanásos lenni tõle és minden bajom van azóta is most hogy kihúzták már 2-õt sokkal jobban vagyok gyakorlatilag 50% A Bölcsesség foggal csak a baj van . 100 emberbõl talán néhány az a mázlista akinek tökéletes a fogsora ... úgy bölcsességekkel együtt cakk um pakk
Ha 1.14 évesen már mitesszereid vannak, az durva. Na meg, ha 1.14 évesen elmondod magadról, hogy 2.3 éve egyenes volt a hajad, az még keményebb.
1: persze, hogy eltûnnek, mivel kamasz korban vagy ilyenkor sok a mitesszer ami késõbb eltûnik.. 2: mi az, hogy begöndörödött? nem vágattál esetleg másféle frizurát/ göndöríttetted be? mertha igen akkor attól, és ha nõl 10-15centit egyenesebb lesz ha nem akkor pedig nemtudom mitõl lehet. nem csinálsz valamitmáshogy mint régen? fésülködési/ hajápolási szokásokra gondolok elsõsorban. ha nem akkor nemtudom, ötletem sincs:) nekem is hullámosabb mint régen volt, mert ritkíttattam+ tépettem de már majdnem összenõlt és még mindig göndörebb, de próbálj megbarákozni vele. én már szeretem a lokniimat;) remélem segítettem valamicskét.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. A hajammal meg semmit sem csináltam, kis koromba még félhosszú egyenes hajam volt utána egyre jobban kezdett begöndörödni semmit sem csináltam vele.

14 éves lány vagyok és már 3 hónapja egy 18 éves fiúm van. Még nem feküdtünk le, de már nagyon szeretné. Csak a szexért kellek neki?

az a gond h 150km van köztünk elég ritkán talizunk de ö már elég türelmetlen ebben a dologban mit tegyek??

Legjobb válasz: Ha tényleg szeret, tud várni! Persze nem tudom, meddig bírjátok a távkapcsolatot, de a szex nem fogja megoldani a távolságot! Attól még ugyanez a probléma fenn fog állni. NAgyon fiatal vagy még, ha a barátod tényleg komolyan gondolja ezt a kapcsolatot Veled, akkor képes rá, hogy türelemmel várjon. Ha mindenáron szexelni akar, nem is szeret igazán, ebben az esetben csak a szex kell neki, nem Te.

Ha tényleg szeret, tud várni! Persze nem tudom, meddig bírjátok a távkapcsolatot, de a szex nem fogja megoldani a távolságot! Attól még ugyanez a probléma fenn fog állni. NAgyon fiatal vagy még, ha a barátod tényleg komolyan gondolja ezt a kapcsolatot Veled, akkor képes rá, hogy türelemmel várjon. Ha mindenáron szexelni akar, nem is szeret igazán, ebben az esetben csak a szex kell neki, nem Te.
szia, Én egy 30 éves, fiatal anyuka vagyok (tehát nem egy "nyanya"). Nem vagyok maradi meg semmi jónak az elrontója. De álljon már meg a hegyimenet, hogy 14 éves szexelni kelljen! Fiatal vagy még hozzá, várj egy pár évet mire teljesen megérsz erre a témára. Próbáld megbeszélni a szüleiddel, vagy egy olyan felnõttel akiben feltétel nélkül megbízol. A srác meg menjen a csába, ha ennyre viszket neki. Õ pont abban a korban van amikor abszolút nem bír a hormonjaival. Csak akkor feküdj le valakivel, ha komolyan azt érzed, hogy megbolondulsz a vágytól, ha most azonnal nem kapod meg. Egyébként nem ér semmit az egész, nem fogod élvezni a dolgot és egy életre szóló rossz élményt szerzel magadnak. Bocsánat a kirohanásomért, de tényleg nem hajt a tatár, ráérsz még 2-3 évig ezzel a dologgal. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.
Szia! Ne haragudj de én is azt mondom amit az elõttem szólóak, várj még 2-3 évet azzal a szexel, nem kell a mai divatot követni, 14évesen még gyerek vagy lelkileg, olyan sérülést kaphatsz a lelkedben amit nem lehet begyógyítani.Ha ez a 18éves ennyire akarja akkor egyértelmü mire megy a játék, legyen eszed, azt a dolgot annak add aki megérdemli, akit te is ugyanugy kivánsz és szeretsz, mert mivel felmerült benned ez a kérdés mutatja hogy legbelül érzed hogy valami nem stimmel..Nõ vagy szuper kis radarokkal, hallgass a megérzéseidre!!! Ha igazán szeret, nem számit neki és tud rád várni akár éveket is, ha meg nem menjen azokhoz a nõkhöz akikre nem kell várni, akad bõven elég a mai világban!Te ne állj be a kigyodzo soraikba, legyen eszed, tartásod! Beszéld meg vele, nyiltan mondd meg hogy te még nem érzed idejét, nem vagy biztos az érzéseidben, ritkán látod és szükséged lenne több találkozásra, felfedezni öt, közelebb kerülni. Amugy örülök hogy vannak még lányok akik gondolkoznak is, tartsd meg szokásod!!! Kitartás, énrám 19évesen fél évet várt az akkori párom, megérte és áldom az eszem hogy gondolkoztam.Többre fognak tartani a fiuk is ha tudják hogy te nem adod könnyen magad mint a többiek, még ha azt is érzed majd hogy lemaradott vagy a kapós, menõ csajoknál, pont te fogsz elõttük állni! Tehát sok kitartást, sok felfedezést kivánok neked!
hali 19 éves lány vagyok a 18 éves srácok csak a farkuk után mennek én is elképzelhetõbbnek tartom azt, h csak meg akar fektetni, különben nem sürgetne.. de te ezt ne hagyd!! meg egyáltalán minek mész bele egy 150km-es távkapcs.ba? ráérsz ezzel nyüglödni késõbb is
Csak egyetérteni tudok az elõttem szólókkal. Még fiatal vagy egy érett szexuális kapcsolatra, leglalább 2 évet várj, addig amíg nincs benned semmi kétség, hogy megtegyem-e. Én 16 voltam , és már fél éve voltam együtt az egyidõs partneremmel, elsõk voltunk egymásnak. De így is kivártuk azt az idõt, mig mindkettõnk azt érezte, hogy itt az ideje és nem bántam meg. Egy rossz kezdet az egész életedre kihat. EGyetértek abban is, hogy ilyen korban kár 150 km-es kapcsolatba kezdeni, ez még úgyis csak "plátói" pont e kérdések miatt. Keress közelebbi fiút, járjatok, ismerkedjetek, csókolózzatok és fejlõdj lassan és biztosan:-) Szép az élet, sose tégy olyat amit késõbb megbánsz. Mindenben mindig légy biztos. Érezni fogod, hidd el, ha itt az ideje és a megfeleleõ parner.-) És igen, én is örülök, hogy vannak olyan lányok mint te!!!!
Szerintem elég egyértelmû, hogy csak arra hajt. Keress magadnak egy olyan fiút aki korban jobban hozzád illik és mellesleg közelebb is lakik hozzád.
21 éves kismama vagyok, nem az a maradi fajta, de álljon meg a nászment!!!Majdnem 17éves voltam, amikor elõször lefeküdtem valakivel, és 15évesen nekem is volt olyan barátom, aki minden áron le akart fektetni, de én inkább a pasinak adtam ki az útját.Ha szeret megvár!És különben is, nehmár 14évesen a szexrõl szóljon egy kapcsolat!!!Nem bántam meg, h nem kapkodtam el...és a pali így sem volt arra érdemes.

14 éves vagyok, a kistesóm 3 éves és semmit nem eszik csak édességet, és már nagyon kezdek érte aggódni. Mi ennek az oka?

El?sz?r úgy kezdte hogy rendesen evett aztán egyre kevesebbet a végén meg már semmit. Már anyuék se tudnak vele mit kezdeni. Légysz segítsetek!

Legjobb válasz: Az ilyen embereknek nem szabadna szülõnek lenniük, mi az, hogy nem tudnak vele mit kezdeni? Hörcsögöt nem adnék az ilyeneknek...

Az ilyen embereknek nem szabadna szülõnek lenniük, mi az, hogy nem tudnak vele mit kezdeni? Hörcsögöt nem adnék az ilyeneknek...
Nem kell adni édességet. Ha nem eszi meg a kaját, majd megeszi késõbb, mikor éhes lesz. Próbáljatok olyat fõzni, ami rendes, tápláló étel, de édeskés pl. mézes csirke, borsófõzelék, gyümölcsleves, banán, túrógombóc cukros tejföllel stb.
Unokaöcsém is ilyen. Õ is 3éves. Mikor már nagyon oda van akkor eszik (álltalában) turmixot. De amugy állandóan pörög. Enni? Simán aztmondja 'Nem!' az alvással is igy van. Álmos, és inkább sír, mint hogy aludjon.
Édességet egyáltalán ne vegyetek, süssetek inkább sütit, olyat, amibõl egyszerre nem eszik meg sokat. Pl. a flódni sokáig eláll, édes és laktató. Adjatok neki uzsonnára, de csak ha rendesen ebédelt. Eleinte ne várjátok, hogy óriási adagokat egyen, csak szépen fokozatosan növeljétek az adagot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat!
Szetm igen
Peteéréskor én is mindig tejet iszom, biztosan valamiért kívánja a szervezet.Kb 3 napig tart nálam.
Hú ez vicces, bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak olyan furi :) Kicsit elszégyelltem magam, hogy te 14 évesen tudod, mikor van a peteérésed, én meg 23 évesen nem tudom, hogy nekem mikor van, pedig gyerekem is van. Én általában azt sem tudom, mikor fog megjönni, olyan szinten nem figyelem. Oké, tudom mi a peteérés, csak hogy nekem mikor van, arról fogalmam sincs :D De erre a tejivásra nem tudok válaszolni, mert én tejet sosem iszom, nem szeretem.
Elõzõnek és sorstársainak: http://mymooncards.com/ Csak lefordítja valaki, ha muszáj :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát :D

14 éves vagyok, 172-3 cm, most már 77kg, fogytam 15-16 kg-ot és már egy ideje ugyanennyi centi vagyok. Mi lesz?

Tehát most leállt, lelassult a növekedés, vagy esetleg elmaradt és későbbre tolódott, vagy már nem lesz akkora növekedés?

Legjobb válasz: Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg ,2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem ,hogy picike vagyok,szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.

Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg , 2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem , hogy picike vagyok, szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem odaírni, h fiú vagyok XD
18-20 éves korodig nõni fogsz, de szerintem így is elég magas vagy én 16/l vagyok és 175 cm xD
mondd el bátran, ennyi idõsen még ki fogják heverni
most akkor 3 vagy 4 ?
A kis Casanova! Keress egy ötödiket!
"Az a baj a mai 13-14 éves lányokkal, hogy az anyjuk magassarkúja még nagy nekik, de az apjuk f*sza már kicsi." Akinek nem inge... Természetesen itt senki sem olyan, mint tudjuk.
ha még aktuális akkor mond meg hogy mást szeretsz.nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: okés:) köszi a gyors választ
A kérdező hozzászólása: na tetszik egy lány nagyon és van másik 3 lány aki szerelmes belém de nem akarok õket megbántani
A kérdező hozzászólása: :DD

14 éves vagyok, már nem szűz és 3 napja ilyen sárgás-fehéres váladék jött belőlem és büdös is de azóta egyre kevesebb jön és már nem érezni annyira a szagot. Ez miért van?

Legjobb válasz: Menj gyorsan nõgyógyászhoz, sikerült valami fertõzést összeszedned. Ne halogasd, mert nagy baj lehet belõle (pl. meddõség, azaz sohasem lehet kisbabád). Ne felejtsétek a fiút is kezelni (urológus!). Ne haragudj, de 14 évesen tényleg inkább tanulj, sportolj, szórakozz. Persze, pasizz, de nem kell ágyba dõlni! Hol vannak már azok a reszketõs, remegõs tinipuszik, ölelések, összebújva suttogások? Manapaság amint tudjátok egymás nevét, ugrotok az ágyba... tisztelet a kevés kivételnek.

Menj gyorsan nõgyógyászhoz, sikerült valami fertõzést összeszedned. Ne halogasd, mert nagy baj lehet belõle (pl. meddõség, azaz sohasem lehet kisbabád). Ne felejtsétek a fiút is kezelni (urológus!). Ne haragudj, de 14 évesen tényleg inkább tanulj, sportolj, szórakozz. Persze, pasizz, de nem kell ágyba dõlni! Hol vannak már azok a reszketõs, remegõs tinipuszik, ölelések, összebújva suttogások? Manapaság amint tudjátok egymás nevét, ugrotok az ágyba... tisztelet a kevés kivételnek.
Tévedés, hogy hüvelygomba csak akkor alakul ki, ha megcsal a barátod. Lehet annak ezer más oka is: nem voltál elég nedves-súrlódott szex közben; pisilés közben a felcsapódó vizelettõl; tampont nem teljesen tiszta kézzel raktad fel; barátod nem teljesen tiszta kézzel ért hozzád odalent; ha tangát hordasz a végbélnyílásodból a hüvelybemenetedhez hordja a fenekedben lévõ bacit(pl székelés után).... szóval nem kell ahhoz megcsalni, hogy bajod legyen. Ez viszont szinte 100, hogy hüvelygomba. Mindenképpen kezeltesd, ne próbálkozz otthoni kenegetéssel. Még a Canesten Combit sem ajánlom, ha elsõ alkalommal tapasztaltad ezt magadon. Menj el dokihoz, õ ad hüvelykúpot, vagy krémet; ad a barátodnak is(nem hüvelkúpot:D), aki szintén kezeli magát, és egy héten belül már semmi bajotok sem lesz. Ajánlom még, hogy használj intim lemosót fürdéskor, és szex után. A Sába a legjobb. Sok sikert.
Elég valószínû, hogy gombád van, menj vele orvoshoz. És ne szexelj gumi nélkül.
Megérdemled
Mert 14 éves létedre mindenkivel összefekszel. Drága jó szüleid biztosan büszkék rád.
Az lehet, de a pasid az még attól félrekúúrhat, aminek ez lesz az eredménye... Valszeg Kankót adott neked! Sürgösen rúgd [email protected], de a legjobb ha levágatod apáddal mint egy malacot!!! Nameg Alap Lenne Hogy 18 áv alatt CSAK GUMIVAL DUGSZ ha már mindenáron erre adtad a fejed tanulás helyett!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Egyébként 1 és fél éve vagyok eggyütt a barátommal és nem mindenkivel fekszem le !!!!! Nem vagyok olyan !
én sejtem, hogy dokihoz nem fogsz menni, mert ezek a kis tinik félnek, ciki.... akkor vegyél Canesten Combit és azt használd!
Hát igen. Ha volt ennyi eszed, hogy 14 évesen össze fekszel valakivel, akkor így utólag biztos van annyi is, hogy tudd mit kell ilyenkor tenni! Elõbb gondolkodni kéne, nem széttenni a lábad, fõleg 14 évesen.
Én amondó vagyok, hogy HELYESÍRÁS->SMÁROLÁS->KEFÉLÉS. Szóval igen, korai.
Hát szexelni meg pettingelni nem kell, a csók bõven elég..
nem korai.... en ismerek olyan lányt aki ilyen idõsen minimum 5ön túl volt ( mondjuk egyik se volt komoly szoval.. ) . nem korai . ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki . inkább 1 korai de tartós kapcsolat mint 100 késõbbi de egyéjszakas kaland
Korai.
Ha nem élvezed igazán, vagy nem érzed a jelentõségét, csak azért csinálod, mert "miért ne", akkor korai.
Egyáltalán nem korai. A bácsit meg szard le ;-)
"ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki ." Mert egy 14 éves marha sokat tud a szerelemrõl... Muhaha! A kis taknyos még írni sem tud!
és a barátod hány éves? :D

14 éves vagyok, még nem jött meg a menstruációm. Már kb másfél-2 éve van fehér folyásom. De úgy 3 hete megváltozott: sárga lett, erős szagú, és darabkás. Kell aggódnom? Lehet, hogy nemsokára megjön?

14 éves vagyok,még nem jött meg a menstruációm. Már kb másfél-2 éve van fehér folyásom. De úgy 3 hete megváltozott: sárga lett,er?s szagú,és darabkás. Aztán elmentünk tinin?gyógyászatra,és vettek kenetmintát. Negatív lett,azt mondták nics semmi. De akkor mégis mit?l? Lehet,hogy nemsokára megjön? De akkor nem barnásnak kellene lennie? Aki tud kérem segítsen! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A nõgyógyászaton megkérdezhetted volna, hogy ez utalhat-e arra, hogy megjön. A sárga, erõs szagú folyás amúgy gombára utal, de ha azt mondták, hogy semmi, akkor nem tudom. 16 éves korig várni kell, hogy megjöjjön, után lehet aggódni, nõdokihoz menni, hogy megvizsgáljon.

A nõgyógyászaton megkérdezhetted volna, hogy ez utalhat-e arra, hogy megjön. A sárga, erõs szagú folyás amúgy gombára utal, de ha azt mondták, hogy semmi, akkor nem tudom. 16 éves korig várni kell, hogy megjöjjön, után lehet aggódni, nõdokihoz menni, hogy megvizsgáljon.
Az elõzõ válasz kiegészítése : Mielõbbi gyógyulást kívánok !!
Emberek, ez nem totószelvény, hogy 1, 2 vagy X. Ez nem jéték. 24 éve, az elsõ menyasszonyomnak is fehér folyása volt. Kb. 6 éve az urológusom elmondta, hogy a prosztataproblémám amiatt kezdõdött. Ekkor én is utánaolvastam. A sárga folyás a fehérnél is veszélyesebb a nõre és a partnerére nézve is, ezért - bármennyire is kellemetlen - késlekedés nélkül fel kell keresni a nõgyógyászt !!
De ha még viszket is akkor szerintem tuti fertõzés.Hány éves a dokid hogy nem látja? Most te ezzel ugy vagy mint én a fogászaton.Nagyon fájt a fogam és a fogorvosom azt mondta hogy arcüreggyulladásom van nincs lyukas fogam.Elmentem másik dokihoz õ mondta hogy 5 lyukasfogam van.Szóval vannak ilyen orvosok.Azért a biztonság kedvéért másik nõgyógyásszal is vizsgáltasd meg magadat.
Keresztanyam lanya majdnem 19 eves volt amikor megjott neki.Ne aggodj meg fog jonni:) De ne vard..:S En meg 12 se voltam mikor megjott:((
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Szia. Hogy kicsit ellentmondjak az elõttem szólóknak, a sárgás folyás a ciklus alatt (persze, akinek van ciklusa!!!) hormonális változás miatt lehet, nem csak fertõzést jelezhet. Nem én találtam ki, olvastam. Szeritnet ne aggódj, ha már a nõgyógyászaton is túl vagy, lehet tényleg a közelgõ menstruációt jelzi. A barnás folyás már vért tartalmaz, azért barnás. De ha aggódsz, inkább menj vissza a nõgyógyászhoz és kérdezz rá, hogy lehet-e elõjel..
A kérdező hozzászólása: ja és még azt hozzáteszem, hogy viszketett is, és mondta a nõdoki h lehet a mensi elõjele, ..de nemtom
A kérdező hozzászólása: *elnézte (-m)
A kérdező hozzászólása: nemtom énis csodálkoztam..lehet h elnéztem, valaki más leletét nézte? de pont velem?
Sárgás erõs szagú darabos fojás ? Ez csak fertõzés jele lehet.A menstruációd miatt nem kell aggódnod 16 éves korodig bármikor megjöhet.Nekem majdnem 15 éves koromban jött meg :)
énugy tudom hogy ez fertõzés, hüvelygomba. csak a nõgyógyász azt mondta hogy semmi. akkor nem tom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!