Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok és már (177 db)

14 éves vagyok és már 1 éve ugyanakkora a mellem, legalábbis én úgy veszem észre. 70/B melltartó is kicsit nagy. Normális, hogy ilyen kicsi a mellem?

Ha hordok melltartot már az is gátolhatja a növekedést? vagy van valami olyan amivel ..rásegithetnék? vagy ez normális s most kezd majd n?ni?

Legjobb válasz: A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.

A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.
Így igaz, ahogy az elõzõ válaszoló mondja! pasi vagyok, és kifejezetten azokat a melleket szeretem, amelyek pont beleférnek a tenyerembe, és nem túl nagyok... a kis mell sokkal feszesebb, sokkal jobban felizgat egy pasit!!! mért kéne szégyellned a mellméreted? én úgy vagyok ezzel, hogy a pasiknál se a méret a lényeg, hanem ahogyan használja:P...a nõknél sem a méret a lényeg... Mi a legjobb az anyatejben?? .... a csomagolás:) ;)
19 éves vagyok 165 cm és 46 kg (nem tudok hízni), a legtöbb melltartóm 70/B-s. Örülj, hogy kicsi, mert a kis mell általában formás, és nem fog lógni. Amúgy vannak fiúk, akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Amúgy még bõven nõhet.
A kérdező hozzászólása: Jah és 168cm 49 kg vagyok
hát kicsit sovány vagy, mivel a számítások szerint 10 kilóval többnek kellene lenned :D nekem se valami nagyok de már hordok melltartót 75 A -t :P de nekem is azt mondták hogy nõni fog mivel még 18 éves korodig is nõhet :)
Ha naponta nézed, nehezebb észrevenni. Készíts havonta fényképet (oldalról), azon jobban látod. Melltartót inkább ne vegyél... majd, ha tényleg tartani kell. Rásegíteni keveset lehet... masszírozás, néhány kenõcs, mellizomgyakorlatok. Tegyél fel fényképet, ha gondolod, akkor meg tudjuk nézni. De 14 évesen sok lánynak még alig van valami. 20 éves korodig is nõhet, és akkor is nõ, ha terhes leszel, vagy elhízol.
elsõnek: normális vagy?! 168 centivel 59 kiló?! hát az már nem kicsit molett. 49 kiló az pont jó.

14 éves vagyok és már engednek buliba lesz a jövő héten egy úgymond beach party (strand party) milyen ruhát vegyek fel?

Van egy egyberuhám de azt nem akarom mert ugye egyberuhát szeretnék de nem valami ri*ancosat .!! Valami szépet milyent vegyek ??

Legjobb válasz: amúgy csak úgy mondom, hogy 8. után már szokták a szülõk engedni a gyereküket bulizni, még disco-ba is, szóval ezen ne lepõdjetek meg, mondjuk én nem engedném az tuti, de sokan engedik õket, én csak 16 évesen mentem elõször bulizni, de a szüleim szerintem elengedtek volna, csak én nem akartam még menni. kérdezõ, bocsi, de nem tudok válaszolni, mert még én strand party-n nem voltam, de túl kirívó ruhát ne vegyél fel. szerintem egy farmerszoknya és hozzá egy felsõ tökéletes lenne, de mint mondtam még én nem voltam, csak egy tipp, a lényeg hogy ne lyegn ki belõle mindened.

amúgy csak úgy mondom, hogy 8. után már szokták a szülõk engedni a gyereküket bulizni, még disco-ba is, szóval ezen ne lepõdjetek meg, mondjuk én nem engedném az tuti, de sokan engedik õket, én csak 16 évesen mentem elõször bulizni, de a szüleim szerintem elengedtek volna, csak én nem akartam még menni. kérdezõ, bocsi, de nem tudok válaszolni, mert még én strand party-n nem voltam, de túl kirívó ruhát ne vegyél fel. szerintem egy farmerszoknya és hozzá egy felsõ tökéletes lenne, de mint mondtam még én nem voltam, csak egy tipp, a lényeg hogy ne lyegn ki belõle mindened.
elég szégyen hogy bulizni engednek 14 évesen.....
A kérdező hozzászólása: köszönöm vettem egy szép ruhát.amúgy alkoholosat nem is adnak nekem .!
ezt úgy mondja mindenki mintha nem ment volna el valahova 14-15 évesen pl.: mikor megünnepelte a ballagását, tuti mindenki ivott akkor alkoholt... most 1-2 koktéltól semmi baja se lesz, annyitól még be se lehet rúgni, már ha alkoholos koktélt iszik, mert ugye vannak alkohol mentesek is... kérdezõ! szerintem vegyél fel valami csinos strandi hangulatot idézõ egybe ruhát, vannak csinosak most plázába mindenhol =)
amúgy te nem akarlak megbántani de normális vagy?? koktél 14 évesen?? %%%%%%
A kérdező hozzászólása: 6.os férre értetted a kérdésemet mert való igaz h olyan 8.ig fürödni fogok de utánna már csak dj-ék lesznek és koktélok ott pedig ár hideg is van ezért kell a ruha
strand partira miért nem elég egy fürdõruha meg egy kendõ? minek akarsz kiöltözni? mármint a vízhez minek ruha... Egy fürdõruha bõven elég.
beach short/farmernadrág+topp/lenge felsõ, de ha mindenképpen szoknyát szeretnél akkor szerintem egyberészes ruhát inkább.Nem a party(pics*)ruhára gondolok amik testhez feszülnek hanem szintén lenge ruhára mindig az a lényeg h kényelmes legyen és jól érezd benen magad:D
A kérdező hozzászólása: oké.ez a véleményed tiszteletben tartom de megint csak nem a kérdésre válaszoltál ....nem ismersz és így vonod le a következtetéseket nem vagyok se qrva se ri*banc .! ne ítélkezz
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésre válaszoltál de tiszteletben tartom a véleményed .
amíg nem tudod leírni, hogy FÉLRE, addig nem kéne bulizni menni...

14 éves vagyok és már mindenemet borotválom. Ez nálatok is így volt? 14/F

Hónaljsz?r, Mellkas, Has, Arc

Legjobb válasz: Nem, én nem nézek ki úgy mint egy meztelen csiga... És a párom is imádja a mellkasomon a szõrt. El nem tudnám képzelni, hogy borotváljam!

Nem, én nem nézek ki úgy mint egy meztelen csiga... És a párom is imádja a mellkasomon a szõrt. El nem tudnám képzelni, hogy borotváljam!
Nálunk nem.
Nem. Az arcomat, mellkasomat, hasamat még most sem borotválom. 25/nõ
Ne legyél már ennyire kislány, nálunk senki sem borotválta, mindenki örült inkább hogy látszik, hogy már férfiasodik, ha túl dús lenne és zavarna a nemiszerved körül akkor vág ollóval valami rövid fazonra.Arcot nyugodtan borotváld le, hasam nem szõrõs, csak egy kis csíkban jön felfele a szõr vékonyan, sok csajnak az tetszik.Hagyd ezt a lányosságot.
Nem borotválom csupaszra a nemiszervem, elég búznak találnák a nõk, akik meg férfiak egy közös zuhanyzóba képen röhögnének.A túl sok szõrt kordába lehet tartani ha rövidebbre vágjuk.A nõk szoktak csupaszak lenni, nem a férfiak.Elég feminim vagy, még egy lányos gyerek, aj jaj elnõiesedési hullám van.Arc az más, hónaj az is még belefér, de ha nincs sok hasszõr az is maradhat.Hát igen vannak férfiak és lányos fiúk.
Az arcomat én is, s 2-3-4 hetente az intimszõrzetet meg a hónaljszõrzetet is... nekem ennyi elég, sõt talán sok is. Idõvel szerintem meg fogod bánni. Tényleg ennyire szõrös lettél?
Nálam így, sõt én még hamarabb elkezdtem, mert sajna ilyen alkatot örököltem és nagyon korán szõrösödni kezdtem.
Szerintem gyantázd, az sokkal hatékonyabb.
A kérdező hozzászólása: Gyantázzak vagy borotváljam a hónaljamat ? Nem tudom eldönteni :D
Ne foglalkozz senkivel. Ez egyéni döntés és ebbe senki nem szólhat bele. Ha neked így tetszik akkor így a jó. De most komolyan, a lényeg hogy jól érezd magad a bõrödben! :)
A kérdező hozzászólása: Na jó de osztálytársaim meg még nem borotválkoznak. Én így egyedül eléggé furcsa lenne.
Úgy érzem, kellenek az újdonságok a klimax utánra is! Addig meg jól fizetõ állásom van a cirkuszban, mint szakállas nõ. :)
ma 19:21 mér nem?
mai lányok többsége elvárja, én is .még a mellkason hagyján ha csak egy pici van akkor elmegy...
BÚZA

14 éves vagyok és már biztosan eldöntöttem, hogy jogvédő leszek! Eddig nagyon jó átlagom van, és angolt! milyen tantárgyakból kell majd brillíroznom a felvételiken? És, hogy milyen gimnázium és egyetem szükséges ehhez?

Legjobb válasz: Mivel nehéz úgy védeni a jogot, hogy az ember nem ért hozzá (már tudniillik a joghoz), ezért legcélszerûbb jogász végzettséget szerezni. Ahhoz kimagasló történelem- és magyarérettségi kell, mivel a ponthatár szerte az országban nagyon magas ezekre a képzésekre, emellett pedig az sem árt, ha az ember keményen rágyúr a nyelvekre is (fõleg angolra, és esetleg németre vagy franciára). A gimnázium mellékes, de célszerû, ha minél jobb nevût választasz. Viszont jogászokkal ma Dunát lehet rekeszteni, és jogvédõbõl is sokkal, de sokkal több van már a kelleténél, szóval szerintem neked is célszerûbb lenne, ha azért más irányba is megpróbálnál orientálódni. A csak egy lábon állás manapság nem kifizetõdõ. Üdv! Zsoel (26)

Mivel nehéz úgy védeni a jogot, hogy az ember nem ért hozzá (már tudniillik a joghoz), ezért legcélszerûbb jogász végzettséget szerezni. Ahhoz kimagasló történelem- és magyarérettségi kell, mivel a ponthatár szerte az országban nagyon magas ezekre a képzésekre, emellett pedig az sem árt, ha az ember keményen rágyúr a nyelvekre is (fõleg angolra, és esetleg németre vagy franciára). A gimnázium mellékes, de célszerû, ha minél jobb nevût választasz. Viszont jogászokkal ma Dunát lehet rekeszteni, és jogvédõbõl is sokkal, de sokkal több van már a kelleténél, szóval szerintem neked is célszerûbb lenne, ha azért más irányba is megpróbálnál orientálódni. A csak egy lábon állás manapság nem kifizetõdõ. Üdv! Zsoel (26)
Én 14 évesen végleg eldöntöttem hogy rendõr leszek. 22 éves vagyok és vegyész. Mirõl is beszélünk? :) Szerintem ne legyél biztos benne hogy az leszel ami 14 évesen akarsz lenni :)
Jogra menj, töribõl kell emeltszintûzni. De kinek a jogait akarod védeni?
Remélem nem a cigányokat és a zsidókat fogod védeni és egész nap rásszístázni ahogy pl. Mohácsi Viktória teszi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! igen a történelemre rákel gyúrnom és az angolra is...és hallottam hogy az egyetem nagyon nehéz..és ha ezt elvégzem nem tudom még mennyi idõm lesz egy másik szakmára is..
A kérdező hozzászólása: Ezen elgondolkoztam h 2 szakmám legyen.És eddig úgy állok, hogy Ügyvéd és pszichológia ágban szeretnék tovább tanulni! csak mindkettõ külön külön is nehéz nem hogy együtt...
Szerintem meg bátran tervezgess csak. Szép hivatás "jogvédõnek" lenni, bárkinek a jogait is véded, csak az a lényeg, hogy soha ne mások rovására. Én a helyedbe a magyarra is rágyúrnék: a kommunikáció, az érvelés, a meggyõzés, az adekvát, pontos kifejezésmód is nagyon fontos...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! Szerintem nem fogok megkülönböztetést tenni a származás miatt! Szerencsére jól megy a kommunikáció és az érvelés is!:)
Nagyon jó magyar és töri érettségi kell, valamelyik (inkább töri) emelten + nyelvvizsga sem árt.
egészítsd ki súlyzós edzéssel vagy kettlebellel
A kérdező hozzászólása: A súlyzós edzést sajnos próbáltam kb.egy éve és 3 hónapon át minden nap csináltam, és a könyök izületem majdnem tönkrement teljesen. Egyébként a Fegyencedzésben levan írva hogy mért káros a súlyzós edzés(ajánlom mindenkinek aki súlyzóval dolgozik) Megfog lepõdni ha elolvassa!
pont azért nem is olvasom el mert egy elfogult gyúrás fikázó könyv, abszolút nem kell minden szavát elhinni a könyvnek. egyébként meg szabályosan kell csinálni, normális edzés tervel és pihenõ nap kötelezõ, nem szabad minden nap csinálni.
definiáld, hogy mit jelent nálad a jobbnak lenni. nagyobb darab akarsz lenni, vagy 100 helyett 500 fekvõt nyomni, vagy mi?
1. Dirtboynak igazat kell adnom. Nem a súlyzós edzéssel van baj, hanem azzal, hogy a legtöbben zéró tudással állnak neki a súlyokat rángatni, és magát az edzésmódszert szidják, ha megsérülnek. Olvass más forrást is, és hamar rájössz, hogy Paul Wade erõsen túlzott, a súlyzós edzés jól végezve nagyon is egészséges, erõsíti az ízületeket. 2. Két év alatt kizárt, hogy kiaknáztál mindent, amit tudsz. Megy már az egykaros húzódzkodás? Hát az egykaros, kézenállásban végzett nyomás? Egyáltalán az egylábas guggolás vagy az egykaros fekvõ megy? Akkor kérdezz ilyesmit, ha már a Mesterhatos egy az egyben megy. Hogy lehetnél jobb? Szerezd be A meztelen harcost, tanulmányozd át, és használd a HTT-t a calisthenic-ben, és felgyorsul a fejlõdésed!
Én is Pavel Tsatsouline "A Meztelen harcos" címû könyvét tudnám javasolni. Ez is a saját testsúlyos gyakorlatokra épít, esetleg még a többi könyvét is érdemes elolvasni, ha tudsz angolul, mert azok magyar fordításban még nem jelentek meg.
Minden nap edzek. Ezt kéne legelõször sürgõsen elfelejteni, mert gondolom nem GTG-ben edzel.
Valószínûleg nem úgy csinálja, de ha minden nap más gyakorlatra megy rá, vagy legalábbis heti háromnál nem többször gyakorolja ugyanazt, belefér. Viszont 14 évesen nem értem, mi a bajod a fejlõdésed ütemével. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Fegyencedzéssel nagyon az elején vagy. Elõbb azzal haladj tovább!

Milyen tornagyakorlatoktól lehet formás, izmos a fenekem? 14 éves vagyok, és már látszik rajta a kezdődő narancsbőr, ami ellen szeretnék tenni. Nálatok valami bevált módszer?

Legjobb válasz: A narancsbõrt szálkásitó étrenddel és heti 4x 50 perces aerob kocogással tudod leadni. ha leadtad, akkor ráállhatsz a tömegnövelõ étrendre és a súlyzózásra. ha nem tudsz súlyzózni,akkor csináld a fegyencedzést. Egyszerre nem megy,mert különbözõ étrend kell hozzá.

A narancsbõrt szálkásitó étrenddel és heti 4x 50 perces aerob kocogással tudod leadni. ha leadtad, akkor ráállhatsz a tömegnövelõ étrendre és a súlyzózásra. ha nem tudsz súlyzózni, akkor csináld a fegyencedzést. Egyszerre nem megy, mert különbözõ étrend kell hozzá.

14-éves vagyok, és már egy pár éve komolyan edzek! Mi bajom lenne ha el kezdeném ezt szedni?

http://hu.stillmass.eu/whey-6-3-1-bromelain-es-papain-enzimek/

Legjobb válasz: az égvilágon semmi ugyan is ez is kaja annyi hogy koncentrált és porított verzió. itt olvashatsz róla mégis miként nyerik ki a tejsavót. http://www.tejpor.hu/tejsavofeherje_koncentratum.html

az égvilágon semmi ugyan is ez is kaja annyi hogy koncentrált és porított verzió. itt olvashatsz róla mégis miként nyerik ki a tejsavót. http://www.tejpor.hu/tejsavofeherje_koncentratum.html
A kérdező hozzászólása: ok! mert a szüleim egyfojtában azt fuják hogy csak szét***a a szervezetemet meg minden!És nem nagyon akarják hogy szedjem!
A kérdező hozzászólása: ok! Mert a szüleim egyfojtában azt fuják hogy csak szét***a a szervezetemet meg minden!És nem nagyon akarják hogy szedjem!
a szüleid abszolút nem értenek hozzá gondolom csak elõítéletesek de igazából semmit nem is tudnak a tépkiegekrõl. mond meg nekik hogy a liszt is por aztán mégsem kox.
A kérdező hozzászólása: De apukám is valaha testépitõ volt vagy 7-8 évet gyúrt! Õ még bele eggyezne, csak anyukámmal van a gond! Amugy ha elkezdeném szedni akkor kb mennyi idõ alat kezdeni el komolyan hatni?
Ez alap dolog a testépítésben / gyúrásban!!! Csodákat ne várj egy proteintõl!Ha elkezded szedni onnantól hatni fog mert a szervezeted hozzájut + fehérje és vitaminhoz ! :)
Azért nem alap dolog. Az étrend az alap, ez étrend kieg. Ja és ettôl semmi bajod nem lesz, csak fehérje és kevés, más természetes anyag van benne, amire mindenkinek szüksége van, pláne ha edzel. Szóval: a fehérje bánt? :)
a doppingszereket (kox) összekeverik mindig a tápkiegekkel az a baj, meg minden [email protected] mezei gyártó csinál vmi balhét, oszt emiatt rosszabbul megy az ipar a nagyoknak is

14 éves vagyok és már 3 helyen nõ a bölcsességfogam. Ebbõl lehet gond?

Legjobb válasz: Nem. Maga a bölcsesség fog növése nem okoz problémát,azért a legtöbb embernek gond nélkül kijönnek. Ha nincs fájdalmad,nem dagad az ínyed semmi baj nincs vele.

Nem. Maga a bölcsesség fog növése nem okoz problémát, azért a legtöbb embernek gond nélkül kijönnek. Ha nincs fájdalmad, nem dagad az ínyed semmi baj nincs vele.
A kérdező hozzászólása: 2napja kezdett el kijönni és az akkori éjszaka óta felvan dagadva és érzékeny.
Egyenlõre semmi gond nincs. Annyi ilyenkor a teendõ, hogy alaposan keféld ott az ínyedet, mert az szokott problémát okozni, hogy alákerülnek a bacik és ettõl begyullad a fog, illetve az íny.
AZONNAL húzasd ki mert torlódni fognak a fogaid ! Nekem is 14-éves koromban kinõttek a bölcsesség fogaim és akkor el kezdtem pattanásos lenni tõle és minden bajom van azóta is most hogy kihúzták már 2-õt sokkal jobban vagyok gyakorlatilag 50% A Bölcsesség foggal csak a baj van . 100 emberbõl talán néhány az a mázlista akinek tökéletes a fogsora ... úgy bölcsességekkel együtt cakk um pakk
Fitnessblender videók minden mennyiségben. :) Youtube-on rengeteg van fent.
Ja igen, elõzõ vagyok. :) Nekem tényleg bevált, már tök formás fenekem van, és csak 1 hónapja csinálom. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm !!:)
Szia! Én a tornavideo.hu oldalon lévõ videókra szoktam tornázni. Nálam hatásosak voltak.
Mindig hordj magaddal tûzoltó készüléket. http://www.alfaamore.hu/files/blog/0000025/0000025967.jpg
hát fogd vissza magad vazze van akaraterõd? ha nincs akkor menj pszihológushoz jobbat nem tudok ajánlani.
kérj szüleidtõl egy kanna benzint...
Kiskoromban rövid ideig én is tüzeskedtem.Aztán kinõttem és kész. Nincs értelme.
Néha bántalmazástól is kialakulhat (szóval olyan gyereknél, akit vernek vagy megaláznak a felnõttek, esetleg osztálytársak). Elhanyagolás is okozhat ilyesmit (mármint ha a felnõttek elhanyagolnak egy gyereket). Ha ilyesmi van, szerintem próbálj segítséget kérni http://www.kek-vonal.hu/index2.php?m=16 Ha nem pont ilyesmirõl van szó, akkor is hívhatod õket (névtelen és ingyenes vonal, nem kell bemutatkozni, és utcai fülkébõl is hívhatod ingyen), lehet hogy van ingyen gyerekpszichológusuk. Vagy talán az iskoládban is van gyerekpszichológus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!