Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok és egy 18 (20 db)

Mi a véleményetek arról, hogy egy 14 éves lány, és egy 18 éves fiú esetleg járnának? / nem én vagyok az illető /

Barátnőm 2 hónapja megismerkedett egy 18 éves fiúval, és azóta is napi szinten tartják a kapcsolatot. De a fiú néha kedves, jófej vele, máskor pedig célozgatott rá, hogy neki tetszik egy lány az évfolyamról. Vélemény? / nem tudok szegénynek tanácsot adni/

Legjobb válasz: Normális, a kor és kor különbségük nem gáz nekik. 19/F

Normális, a kor és kor különbségük nem gáz nekik. 19/F
én 15 vagyok és a barátom 18, nincs belõle semmi probléma, jól megvagyunk.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de egyre jobban. ( 14 évesek vagyunk és egy osztályba is járunk). Jóban is vagyunk egymással, csak az a baj hogy ő még sose járt 18-19 évesnél fiatalabb sráccal. MI a tanácsotok?

Nagyon szép lány. De nem merem neki megmondani mert nem tartom magam annyira " jó pasinak" hogy tetsszek neki. Mondjuk azt nem tudom hogy tetszem-e neki vagy nem. Sokszor haza szoktam kísérni amit ő is gyakran mond ( hogy kísérjem haza ) és sokszor kéri azt hogy üljek mellé valamilyen órán. Amúgy sokat nevetünk és hülyülünk is..Csak nem merem neki megmondani..

Legjobb válasz: ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)

ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)
Nem akarok rosszindulatú lenni, de az ilyen lányok nem a legkedvesebbek. Elgondolkodtál azon, hogy talán kihasznál? De ha sokat hülyültök együtt akkor minden rendben. De az is lehet, hogy csak barátként tekint rád.
hát utalgass rá finoman..bókolj neki, de ne úgy h pl "hé bébi jók a melleid", mert ahogy ezt kimondod visszakézbõl olyat lekever:D hanem néha pl "de csinos vagy ma" vagy ejts el neki egy ilyet hogy "amúgy szeretem amikor nevetsz:) (mármint ha pl nevet, akkor mondd neki).Legalábbis szerintem ez aranyos(lány fejjel nézve).:) jaa, és tudakold meg hogy érez-e irántad barátságnál többet, kérd meg egy közös haverodat feltûnés nélkül h kérdezze meg hogy ki tetszik neki, térjen ki arra hogy az osztályból, évfolyamból...szóval érted:) Sok sikert! ;)

14 éves lány vagyok és egy 18 éves pasi mindig sms-t ír meg hívogat. Szerelmes belém és nem érti meg hogy nem érdekel. Nem akar leszállni rólam! Mit csináljak?

Megmondtam neki hogy ne írjon és akkor azt mondja h de szeret.Már nagyon elegem van bel?le....amikor hív akkor kinyomom és nem veszi észre akkor se h nem érdekel.Van pasim és ? ezt tudja de sms-eket ír h de ? közelebb lakik meg h vele járjak.Nagyon elegem van már bel?le.

Legjobb válasz: építse le a pasid,meg cserélj kártyát..ha a pasid leoltja,észreveszi magát sztem

építse le a pasid, meg cserélj kártyát..ha a pasid leoltja, észreveszi magát sztem
ahogy írtad eléggé fiatal vagy bár sztem jól kezeled a helyzetet. valóban nem kell észrevenned, ha hív ne vedd fel a telefont, ne nyomd ki , csak vedd le a hangját aztán hagyd, hagy csörögjön. egy idõ után úgyis beleun. ha nem veszed észre és nem mondod folyton hogy hagyon békén akkor tényleg békénhagy, mivel így h mondogatod neki h hagyjál látja h foglalkozol vele és nem száll le rólad. az ilyen emberek betegek, sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. szóval nem tudok mást tanácsolni (de sztem más se) hogy mit tudnál kezdeni vele mert szertinem semmit nem lehet. úgy gondolom jobb elkerülni a konfliktusokat is pl tõrbecsalni vagy megleckéztetni. ne tedd! csak ne vedd észre remm megoldódik valahogy :)
Legegyszerûbb, ha számot cserélsz. De csak azoknak add meg az új számodat, akikben teljesen megbízol! Az elõttem szólóknak meg szerintem igazuk van, elõbb-utóbb úgyis beleun ha nem foglalkozol vele.
Cserélj telefonszámot, akkor nem fog tudni hívni, se irogatni.Esetleg szólhatsz a pasidnak is, hogy beszélgessen el vele, ha számcsere után élõben zavarna tovább.
A telefont nyomd ki, ha hív. Ha ír, akkor ne írj vissza. Ha találkozol vele, nézdd levegõnek. Vagy ha hív, és ott van akkor a pasid is, akkor add neki a telefont, hogy beszéljen vele. A lényeg, hogy ne törj meg, ne mond azt neki, hogy legyetek barátok, ha õ kéri akkor se, mert abból sok problémád lehet késõbb.
Én a helyedbe szólnék faternak/bátyusnak, hogy beszélgessen el vele !
külföldön lehet, de nem tudom, hogy nálunk lehet-e szolgáltatót megkérni, hogy tiltsa le a számot (sms és hívás szinten). Próbáld meg!
Feküdj le vele azt békén fog hagyni :P
Cserélj kártyát!Aztán ha leszáll rólad vissza cserélheted!De ha továbbra zaklat vagy odamegy hozzád és nem hagy békén azt fellehet jelenteni gondolom!(Zaklatás)NEM AKKOR NEM!Fogadja el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget majd letiltatom a számát ha letudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Már próbáltam azt hogy nem vettem figyelembe és akkor egy hétig abba hagyta de most megint kezdi...
ne édekeljen ha egy ideig nem csinálsz semmit hamar elveszti az érdeklõdés irántad.


Arról lenne szó hogy barátaimmal elmennénk megnézni az Amerikai Pite:A találkozó című filmet. Ugye ez egy 18 korhatáros film és mi 14 évesek vagyunk. Mi a véleményetek beengednének?

Legjobb válasz: Ha egyedül vagytok akkor nem engednek be de ha van veletek egy kísérõ akkor beengednek. Sztem vigyetek el valami havert aki elmúlt 18 és nem olyan mint a szülõk tehát jól lehet vele szórakozni. Én 13/L vagyok és anyukámmal voltunk egy 16 korhatáros filmen és beengedtek!!!!

Ha egyedül vagytok akkor nem engednek be de ha van veletek egy kísérõ akkor beengednek. Sztem vigyetek el valami havert aki elmúlt 18 és nem olyan mint a szülõk tehát jól lehet vele szórakozni. Én 13/L vagyok és anyukámmal voltunk egy 16 korhatáros filmen és beengedtek!!!!
Nekem azt nem hitték el, hogy kevesebb vagyok, min 18... xD Amúgy meg röhögve beengednek, ez nem vmi törvény, csak, hogy ennyi az ajánlás...
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.

Bünteti a törvény ha egy 17 lefekszik egy 17 évessel? És ha egy 18 egy 17 évessel? Vagy ha egy 15 egy 14 évessel?

Lécci a válaszhoz azt is írjátok meikre válaszoltok

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/buncsjogorv/csa..

egyiket sem bünteti. 14 év alatt van csak jogi következménye.
Én úgy tudom a törvényben a korhatárt megemelték 16 évre. De nem biztos. Szerintem kiskorút csak akkor ha bûncselekmény gyanúja áll fent.
hát ha hegerõszakolsz akárhány évest azt büntetik Ha meg közös megeggyezéssel történt , és senki nem panaszkodik utána akkor se.
Lényeg, hogy egy 14. életévét betöltöttel akármit csinálhatsz, független attól, hogy te hány éves vagy. Persze az akármit csak arra értem, hogy õ is akarja a dolgot, mert az erõszak az így is bûncselekménynek számít. Ennyi. És ezt a rendõrség jogi osztályától tudom, kb. két hetes infó. ;)
inkább félj hogy mi lesz :D
Aki 14 éven aluli személyel közösül még ha a 14 éven aluli bele is egyezett az számít csak bûncselekménynek.

Én 18-éves vagyok és beleszerettem egy 14-éves lányba! De visszont félek hozzá érni nem szeretném megbántani ha esetleg rosszúl érek hozzá. Mit tegyek?

Mivel az én gondolkodásom már más egy kapcsolatra nézve mint az övé (pl:sex) és nem akkarom megbántani mert szeretem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát becsülendõ,amit itt leírtál és jó,hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja,ha leültök és megbeszélitek,hogy õ mit akar vagy,hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta,hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!

Hát becsülendõ, amit itt leírtál és jó, hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja, ha leültök és megbeszélitek, hogy õ mit akar vagy, hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta, hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!
ha tenyleg szereted es egyutt akarsz lenni vele akkor varj amig o is kesz lesz. ne eroltesd, hanem egyezzetek meg h semmi feszultseg, nyomas, sietseg, majd szol amikor szeretne es te varsz ra, emiatt nem fogsz vele szakitani.
Hát szerintem válogass a korosztálybeliekben, mert hát egy 14éves lányt még hagyd meg "kislánynak", ugyanis általában õk még a "minden szép és jó" világot látják... Meg hát lehet h õ azt hiszi h érett a szexre, de te légy észnél... viszont ha tényleg szereted, akkor várj rá, szeresd, és ne támadd le rögtön ezzel a témával...
tenyleg becsulendo h a fejeddel gondolkozol. szerintem ha szereted varj ra. a baratnomre a baratja szinte 2 evet vart es azota lassan 5 eve egyutt vannak ugyh nem "elvesztegetett" ido ha tenyleg szerelmesek vagytok.
Figyi a mai világba már a csajok ilyenkor rég lefekszenek a pasijukkal! Ismerek 8.-as csajt és 22 éves pasija van! Tiszta gáz, de ez van! De ha szereted tudsz rá várni, és ha ö is szerete akkor tuti lesz valami. =)
én is 14 éves voltam, amikot összejöttem az akkor 18 éves barátommal.elõször csak simán puszi, csók, smaci, kézfogás, ölelés, meg ilyesmi volt, semmi extra. még nekem is új volt a dolog, mert addig még nem volt senkim (ezt tudta), nemhogy bármilyen komoly kapcsolatba bonyolódtam volna...szal semmi extra.
A kérdező hozzászólása: Kösszi mindenkinek a fáradozását!!!
vásárolj mosómedvét

18 éves vagyok 14 éves koromban volt egy 17 éves barátnõm aki komoly csalódást okozott.3 évig csak ki használtam a lányokat és már annyira rá álltam hogy félek a mostani kapcsolatomra is kihat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd el, mert jobbat érdemel nálad, ha a kis agyaddal nem tudod szeretni csak kihasználni. Nem kell ezt egy a múltban GYEREKKÉNT ért csalódásra kenni, mind átmentünk ezen. ennyi.

Hagyd el, mert jobbat érdemel nálad, ha a kis agyaddal nem tudod szeretni csak kihasználni. Nem kell ezt egy a múltban GYEREKKÉNT ért csalódásra kenni, mind átmentünk ezen. ennyi.
A kérdező hozzászólása: én is tudom hogy jobban érdemel. és pont ezért fáj mert nem akarok neki csalódást okozni...
Hát szerintem elég sok.
Fura egy srác lehet, ha 18 évesen még "felajánlgatja", hogy járjon valakivel:D
Ja. Szerintem. Na mindegy majd eldöntöd. Az a lényeg hogy én is júniusi vagyok:)
Szerintem ebben a korban még az, de te ismered, neked tetszik, nyilván te döntesz.
Szerintem, nem a kortól függ, hanem az érettségtõl...ha éretlen lennél hozzá azt õ is érezné...Én 15 éves vagyok és majdnem összejöttem egy 20 éves fiúval, akit nagyon szerettem, csak végül mást választott.. egy ideig szenvedtem miatta, de végül örülök, hogy nem jöttem vele össze :D most meg egy 26 éves fiúnak tetszettem meg és csókolóztunk... de tudta h 15 vagyok és azt is h több nem lehet és amúgy is másik országban lakik ahová már vissza is ment (és rettentõen hiányzik)Szóval vigyázni kell az érzésekkel, mert fiatalon könnyen fellángolsz egy idõsebb fiú után, de nem biztos h õ a legalkalmasabb... A korkülönbség meg szerintem inkább érettség kérdése :) )
Sok, de ha ennek ellenére is szereted, júniustól már összejöhetsz vele anélkül is, hogy lecsukják megrontás miatt...
milyen diplomatikus :D
Jegyzéket váltottak:D
Én 18 évesen biztos nem kezdtem volna ki egy 14 évessel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!