Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok, van (445 db)

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .

Legjobb válasz: Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!

Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!
14 éves vagy, gondolkodj már. Egyáltalán nem állsz készen arra, hogy lefeküdj a barátoddal, mer tkülönben nem írkálnál ide. Meg van egy olyan mondás, amirõl nem tudnak, az nem fáj. Bár ezt a te esetedben nem választanám, hiszen lerí a kérdésedrõl, hogy még kislány vagy. Várj a szexxel, ne siesd el, mert ez a további nemi életed meghatározó pontja lesz...
Szerintem még várjál vele egy jó pár évet. Lehet, hogy szeret, de te biztos hogy megfogod bánni, ha felnõtt leszel, mert ez az életbe csak egyszer lehet elveszíteni :)
1-es vok.Ne feküdj le vele.KB 14 éves szinten van.
De megnézném amint 5 hónap múlva a doktorbácsi egy nem tul szimpatikus dologgal kaparja ki belõled a gyereket, a puncidon keresztül. : )))
Szerintem a szüleid jól hiszik hogy egy tündéri aranyos kislány vagy, csak te karod azt hinni hogy már nem vagy az. De el kell hogy szomorítsalak.14 évesen még kislány vagy.Próbálj meg másképpen érvényesülni, ne úgy hogy gyerekként megb*aszatod magad.
Szar ügy
Akkor kösd fel magad.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátom erõltete hanem én . Szóval nem pedofil .
A haverom akart leszopni, nem én erõltettem. Szóval nem vagyok bvzi.
k***a vagy.rakjál 1 kicsit rendet a fejedbe.szerelembõl tegyed.keress hozzád valót.
Írni azt nem tudunk, de dugni már szeretnénk...Fura világ ez...
Szerintem még korai a szex, várjál vele mert akár bajba is kerülhetne a barátod. Ezt ugye tudod?
23-as vagyok. Ez kimaradt!! http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
"Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak." Értettük hogy neked az a bajod hogy a szüleid azt gondolják hogy még kislány vagy(szerintem teljesen jogosan gondolják így), de te azt hiszed(vagy a pasid azt mondta)hogy te már nagylány vagy és készen állsz arra hogy megb*asszanak. "Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno." Ez sem igaz szerintem mindenkire.Én nem hittem azt hogy felnõtt vagyok.Mindennek eljön az ideje.Tudtam azt hogy ahhoz hogy felnõtt(életképes, kiegyensúlyozott életet élõ, sikeres stb.)lehessek, ahhoz elõször gyereknek kell lennem.Ahogy most is tudom, ahhoz hogy felnõtt legyek, gyereknek is lennem kell.
25 évesekkel is vállalsz dugást? Én is nagyon szeretnélek.
Ja amúgy képzelem egy 19 éves hogy szerethet egy 14 évest még ha nem is hinnéd el 1000% hogy csak le akar fektetni. NE CSINÁLJ HÜLYÉT MAGADBÓL!!!
Ne siesd el. Korai még.
Na szóval mivel 14 évesen könnyen kihasználhat téged egy 19 éves. Nem a világ legnagyobb hülyesége lenne vele lefeküdnöd! Ne hogy már egy 19 éves a tõle 5 évvel fiatalabb hozzá képest kislánnyal feküdjön le az valami rossz pedofil. Én azon csodálkozom hogy szüleid hagyják hogy járj vele.
Úgysem fog tudni meggyõzni senki, mert te tudod magadról, hogy nagy lány vagy, tudod a pasidról, hogy õ szeret téged, biztos vagy benne, hogy a szüleid nem tudják min mész át, stb. Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno. Csak van aki enged a kísértésnek, és van aki ellenáll. Aki enged, az pedig 99% eséllyel valami módon megszívja/megszívta.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak.
Hát akkor mi vagy, ha nem kislány?
A kérdező hozzászólása: Nem mert szeret és kész .
Már megint az a bizonyos téma, hogy sok-e 5 év? Ha õ 30 lenne, te meg 25, akkor nem lenne az. De így? Gondolt végig, hogy mennyire egészséges az, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, aki alacsony iskolázottságú és még mellé többnyire tapló is másokkal. (Sajnálom, ha megbántalak, de a KSH-nál dolgozom és bizony az ilyen esetek 87%-a erre a tendenciára épül.) Nem hinném, hogy ez egy örök szerelem, ha meg az, akkor pettingeljetek tovább és ha valóban szeret, akkor vár még rád 1-2 évet. Alig végeztél az általánossal, ne cseszd el az életed egy 10 perces örömért...

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

14 éves vagyok. Van egy barátnom. Hogy mondjam el anyának? Anya minden ilyesmireaztmondja hogy korai még. Szerintetek hogyan lehetne elmondani neki?

Legjobb válasz: Csak õszintén, és próbáld megértetni a dolgot vele... azért 14-éves.. csodálom ,h anyud nemhiszi el ,h te már nagyobbacska vagy

Csak õszintén, és próbáld megértetni a dolgot vele... azért 14-éves.. csodálom , h anyud nemhiszi el , h te már nagyobbacska vagy
Ha tényleg komoly a dolog, akkor mondd meg neki, h nagyon boldog vagy mostanában, jobban megy a tanulás is stb, m találtál egy hozzád illõ lányt, aki pont olyan okos, kedves stb mint te, és szted nem korai, m az osztályban már majdnem mkinek van bnõje.
A kérdező hozzászólása: köszi a vélaszoat. :D
mindenképp mondd el...
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)

14 éves vagyok. Van egy 16 éves barátom. Már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Ez nem korai?

14 éves vagyok. Van egy barátom(16 éves) már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Már elég sokszor beszéltünk a témáról hogy én mikor szeretném, és msot ugy érzem hogy felkészültem.. Szerintetek nem korai még? Mit tudunk csinálni a sima stexen kívül?

Legjobb válasz: Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.

Ha már eleve felcsendül benned a kérdés, hogy: -"korai-e", akkor ott már gond van, mert ha felteszed ezt a kérdést akkor még nem vsag rá készen...amikor lefeküdtem a párom, utánna magamban elkezdtem gondolkodni: nagyon jó, de ha nem lenne a sex akkor is boldog lennél, nem nagy szám, de szeretem "csinálni". 14 évesen még gyerek vagy akár tetszik hogy ezt mondják akár nem, kicsi vagy a sex-hez. azzal az egész életedet megpecsételed...
Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.
Huh, hát elég eltérõ válaszokat látok, de ne tedd meg, én fél éve vesztettem el, most 17 vagyok, és nem bánnám ha vártam volna. Nagyon akartam, nagyon régóta voltam akkor a barátommal, de nem tudtam mit csinálok, most is azzal a fiúval vagyok, és semmivel nem tudnak minket szétszedni, de kíváncsi lennék, hogy akkor is velem lenne ha nem tettem volna meg! NEM SZABAD HINNIN A LEG SZAVAHIHETÕBB FIÚBAN SEM. Figyelj: 14 éves vagy, én ilyen idõsen még tanultam, és élveztem az életet, utánna lessz rajtad egy pecsét.észre fogod venni, hogy megváltoztál, nem vagy az aki régen voltál, meg fogsz változni! 14 évesen nem tudhatod mi az igazi Szerelem, mert nem láttad a világot, és nem érted. FIATAL VAGY, élvezd az életet, DE NE SEX KÖZBEN, viháncolj a csajokkal, és a pasikkal ne foglalkozz egy ideig, csak tönkretesznek millió egy péda van rá... szerinem KORAI...
Szia!! Az a helyzet ezzel a dologgal, hogy ezt igazábol te érzed mikor vagy rá felkészûlve. Ilyen idõsen az emberek már ki probálják a szexet, ugyhogy ezt neked kell érezni, és eldönteni hogy akarod e. A 'közösülésen' kivûl még rengeteg módon tudjátok egymást kényeztetni, ott van pl a petting, ami szerintem nagyon jo dolog egymás vágyainak megismeréséhez, meg ilyenek... Tehát ha még nem vagy rá felkészûlve akkor inkább ezzel kényesztessétek a másikat, mintsem valami negativ dolog süllyön ki az elkakodott szexbõl.
En is 14 evesen vesztettem el a szuzessegem, egy nalam 6 evvel idosebb fiuval.Most 25 vagyok es ferjhez mentem ahhoz a fiuhoz.Mar elso babankat varjuk.Nagyon boldogok vagyunk. DE! ha most ezzel az esszel es tapasztalattal lennek 14 eves meg varnek.Lesz meg idod a szexre eleg.Orulj hogy lehetsz meg egy ideig gyerek.
arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy azok a válaszadók akik itt ezt a gyereket arra biztatják, "Ha felkészült" tegye meg, mit szólnának ha néhány év múlva az õ 13-14 éves gyereke elé állna és azt mondaná:anya baj van kiszakadt a gumi, ha egyátalán eszébe jut. Honnan tudná egy 14 éves GYEREK, hogy felkészült? Abban sem vagyok biztos hogy a 14 éves kislányoknak kell az ilyen komolynak hitt kapcsolat.Ebben a korban a fiúk ha szebb lányt látnak arrébb állnak.hogyan fog az a kislány a késõbbi kapcsolataiban viselkedni? Nem vagyok prûd, de látom a dolgok hátterét....
4. hozzászolo, kedves valaki légyszi ne vedd el az önbizalmát, tudod milyen szarul esik az?ha ö akarja, hát tegye meg.ha felkészültnek érzi magát a dologra akkor szerintem semmi kifogás, az ö élete, az ö döntése
Igazuk van az elõttem szólóknak abban, h amíg felvetõdik benned a kérdés, h vajon korai e, addig nem vagy felkészülve a dologra. Inkább csak kíváncsi vagy (ami természetes) v a barátodnak akarsz megfelelni. Sztem elõször ismerjétek meg egymás testét, és reakcióit, lépésrõl lépésre. Rengeteg nagyon joo dolog van még a szeretkezés elõtt, amik mind segítenek a felkészülésben, h tényleg tökéletes legyen az elsõ. Én személy szerint 14 évesen még azt sem tudtam, milyen 1 igazi csók. Inkább élveztem a gyerekkorom.18 évesen voltam elõször szerelmes, és 19 évesen vesztettem el a szüzességem. (Igaz, öbben bepróbálkoztak elötte is..)De örülök, h így történt, megérte várni. :)
Szia, én is 14 éves vagyok és nekem is 16 éves barátom van. Majdnem 1 éve vagyunk együtt, voltak alkalmak amikor már majdnem megtörtént a dolog, de mégsem feküdtünk le még idáig. Igaz már mindketten szeretnénk, és én is felkészültnek tartom magam. De hiába érzem ezt, szerintem jobb kivárni a megfelelõ alkalmat. Ne siesd el a dolgot, ha a barátod igazán szeret, kivárja. na puszi
Ha most kezded mi lesz késöbb....istenem minnél több lesz a k.....
Szexelj vele ! lehet hogy máskor egész életedben nem fogsz szexelni! Ugyhogy használd ki az alkalmat! A fiatalság nem számít!
Én 12 évesen vesztettem el ! Ugyhogy ha nagyon kívánod a szexet hát feküdj le vele!
Szerintem nem korai, csak legyél benne biztos, hogy szeretnéd. A védekezésrõl meg ne feledkezzetek el! A prûd emberekkel meg ne foglalkozz, ennyi idõsen már semmi baj nem lehet abból, ha megismerkedsz az életnek ezzel a részével is. Egyébként én 20 éves vagyok és az elsõ babámat várom, szóval nem valami vénasszony vagyok, meg nagyjából azért tisztában vagyok vele, hogy mennek a dolgok mostanában.
PETTING:D igen ez a legjobb valasz szerintem.Kozel leszel hozza, egyutt, szinte szeretkez;s csak nem hatol beled.Az erzes meg profi, ne kell egybol mindent. Lassankent, aprankent, elvezz minden pillanatot. A szex nem minden:)
szia én is 14éves vagyok!nekem 17 éves barátom van 2hónapja lefeküdtem vele!nagyon jo volt!szerintem szexelni is lehet meg a haverokkal meg a baöiddel is lehetsz sokat!ha úg yérzed tedd meg!de jobb ha elötte pettingeltek!igy nem fog anyira fájni!de a védekzésre nagyon figyeljetek oda!pusza
Igaza van az elöttem szólónak de annyival még kiegészíteném, hogy ha úgy döntesz megteszed és oda adod magad ennek a fiúnak mindenképpen védekezzetek. Használjatok gumit. Gondolom nem szeretnél ilyen fiatalon teherbe esni. De szerintem kezdjétek a pettinggel ha nem vagy biztos magadban. Majd kiderül menet közben akarod-e vagy sem.
szerintem nem korai. ha ugyérzed készen álsz rá, és méltonak érzed a srácot arra hogy vele veszizsd el a szüzeséged. Akkor sok sikert kivánok nektek.:D
"Hallotátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodjál!" Máté Evangéliuma 5, 27 14 évesen miért kell lefeküdni valakivel? 14 évesen miért érzi magát felkészültnek egy kislány? Hogy mit lehet csinálni sima szexen kívül 14 évesen? Kérdezd meg a szüleidtõl, hogy õk ennyi idõsen mit csináltak. Én személy szerint korainak tartom ennyi idõs korban. Persze szükség van szexuális felvilágosításra, de azért bíztatni nem kéne a GYEREKEKET!
Ne aggódj! Nem korai, ha felkészültnek érzed magad. Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességemet, ennek ellenére nem lett belülem k..va. Mellesleg a dédnagyanyám 80 évvel ezelõtt 14 évesen ment férjhez, akkor ez még vidéken teljesen normális volt. Abban egyet értek a többikekkel, hogy inkább kezdejetek a pettinggel, így legalább megismerhetitek egymás testét, és azt, hogy mi okoz örömet a másiknak. Kézzel, szájjal, simogatással ismerkedjetek egymással, hidd el ez is fantasztikus élmény lesz. És ha késõbb a szexre kerül a sor, akkor kevésbé lesz fájdalmas, és nem fogsz félni se annyira. Ha egybõl, minden tapasztlat nélkül belevágtok a szexbe, biztos, hogy nagy csalódás lesz a vége.
A elõttem szólónak azt üzenem, hogy NEM KÉNE ILYEN PRÛDNEK LENNI. Ha a leányzó úgy érzi felkészült hát tegye meg. A mai fiatalok nagyon korán érnek. De ha úgy érzi nincs még rá felkészülve /márpedig ha ilyen kérdést intéz hozzánk, akkor lehet, hogy még nem biztos a dolgában/ akkor ne tegye meg. A lényeg valóban az, hogy VÉDEKEZZETEK nem csak a nem kívánt terhesség miatt, hanem van már elég sok nyavalya is.:)
Szerintem is korai...egy 16 éves fiú inkább vágyik a sexre szerintem, de egy 14 éves lány, aki még szinte most kezd el teljesen kifejlõdni, képtelenségnek tartom h akár testileg v lelkileg teljesen kész legyen...én 16 éves voltam, fájt elõször is és utána is párszor akár a 10. is és sajnos mai fejjel be kell vallanom( 18 fél vagyok) h talán még most lenne itt az ideje vagy még most sem, mert sexelni nem csak az élvezet miatt kell! Ne hamarkodd el, hidd el semmit nem veszítessz és lehet h késõbb pont emiatt lesz nagyon jó! Várj még szerintem, és ha a barátod szeret igazán, megérti majd:)
Szia! Mindenféleképp korai, sokkal szebb a dolog ha már érettek vagytok hozzá testileg és lelkileg is.Ez még nem 1 komoly kapcsolat , szerintem csak a kíváncsiság hajt titeket..én 18 évesen vesztettem el az elsõ szerelemmel ami most is tart és így nagyon jó volt a dolog érdemes volt kívárni...szerintem....te tudod mit csinálsz, de butaság
Manapság a kislányok nagyon korán érnek, (nekem 3 kislányom van)de CSAK testileg, szellemilegmég nem elég felkészültek. Nekem az a tanácsom, hogy várj még vele!!!!
Az elsõ két válaszolónak van igaza(szerintem). Miért ne tegye?Ha komolynak gondolja... Számításba kell vennie azt, hogy a fiú 16 éves, így azzal (k*r)kufircol, akivel csak tud, csak hogy ne magának kelljen kiverni... De a 2007-08-17 02:00-ás válaszolónak: Mi az, hogy gyerek?Ha felnõttnek érzi magát, ha úgy gondolja, hogy kész rá, hogy jó a partner, hát tegye...Senki nem lesz attól k*rva(prostituált), ha nem 18 éves kora után veszíti el...(szerintem nem véletlenül szabták azt a 14es korhatárt...) De azzal egyet értek, hogy át kell gondolni nagyon... Gondolom ez a lány azóta már legalább a 3.barátjánál tart, és ez csak elméleti, de érdekelne, hogy végül mit tett...

Miért nem jött még meg a mensesem? 14 éves vagyok. Vannak melleim (szőrösödöm) de nem jött még meg a mensem. (fehér folyásom is van)

igaz hogy nekem palyzsmirigy alul m?ködésem van ...és szedek hormontablettát...de miért ne jött még meg az osztályomban már mindenkinek megvan a mensese

Legjobb válasz: 16,5 éves voltam amikor megjött! Hidd el, addig jó, míg nincs meg, bár tudom, hogy téged ez most nem vigasztal, ahogy annak idején engem sem. Türelem, meg fog jönni!

16, 5 éves voltam amikor megjött! Hidd el, addig jó, míg nincs meg, bár tudom, hogy téged ez most nem vigasztal, ahogy annak idején engem sem. Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: lécci írjátok meg neketek mikor jött meg...(én írtam a kérdést)....nyugtalan vagyok
Ne aggódj. Nekem is pajzsmirigy alulmûködésem van, s én is szedek rá hormont. Most 19 éves vagyok, de már hat éve tudok a betegségemrõl. Nekem is csak 14, 5 évesen jött meg. Ballagás után. Engem is nagyon bántott, hogy már mindenki menstruál, csak én nem. Tudom, hogy rossz érzés, de nem lehet tenni ellene semmit. Ne idegeskedj ezen. Majd megjön, ha meg akar jönni.
én 13 éves vagyok, és nekem sem jött meg, majdnem mindekinek megjöt az osztályba...és nekemis van fehér folyásom! nagyon szar tudom :SSSS már sztem nemsoká megjön nekem, fájnak a melleim is : szerintem közeledek a mesturáciohoz... volt olyan hogy azt hittem hogy vér, és pedig barnás volt. de az egyszer volt, nem rég!!!!:s én is várom má hogy jöjjön meg de nem... sztem nekedis majd megjön!! ani
Nekem 13 évesen jött meg, és hidd el én is vártam, hogy mikor jön már meg, és nagyon örültem az elsõnek. Utána rájöttem, hogy nem is olyan jó.

14 éves vagyok, van barátnőm és én úgymond sokat fogdosom, de ő nagyon ritkán, és nem tudom miért pedig szeretjük egymást és már 1 éve eggyüt vagyunk, és ezt én hiányolom. Hogy tudnám neki megmondani hogy nekem kell ez a "fogdosás"?

Legjobb válasz: Hát csak egy tipp: Ha pl az utcán mentek vezesd a farzsebed felé a kezét, sok fiatal jár ugy hogy a lány keze a srác seggénél van, vagy amikor egymás mellett ültök vezesd a kezét oda ahova akarod. Lehet h majd egyszer ráfog kérdezni h ezt mért csinálod mond meg neki hogy miért, de az is lehet hogy késõbb már magától fog fogdosni. Ha belegondolok én se nagyon fogdosom ezeken kívül a barátom. Pontosan mire gondoltál? Mondjuk barátom az utca kellõs közepén képes elkezdeni gyúrni a melleimet... Na mindegy

Hát csak egy tipp: Ha pl az utcán mentek vezesd a farzsebed felé a kezét, sok fiatal jár ugy hogy a lány keze a srác seggénél van, vagy amikor egymás mellett ültök vezesd a kezét oda ahova akarod. Lehet h majd egyszer ráfog kérdezni h ezt mért csinálod mond meg neki hogy miért, de az is lehet hogy késõbb már magától fog fogdosni. Ha belegondolok én se nagyon fogdosom ezeken kívül a barátom. Pontosan mire gondoltál? Mondjuk barátom az utca kellõs közepén képes elkezdeni gyúrni a melleimet... Na mindegy
Nem kell feltétlenül megmondanod. Miután te már eleget simogattad, simán megfoghatod a kezét, és szépen odateheted magadon valahová. Utána se engedd el, hanem finoman tartsd rajta a kezed az övén. Ha elveszi, akkor ne erõszakoskodj, hanem csókold meg a kezét (valahol), utána öleld meg õt. Ilyenkor mondhatod el neki, hogy ezt te szeretnéd, és megkérdezheted, hogy milyen problémája van vele. De szereintem max. az lesz, hogy tétovázik, ha te odateszed a kezét valahova. Ha így van, adj neki egy kis idõt - és, ha sokáig nem mer megmozdulni, akkor mozgasd te a kezét kicsit.
Elõször én is így voltam, aztán 1re jobban belejöttem:) szégyenlõs, és még fél tõle..
szerintem fel a lany..o is szeretne teged fogdosni de nem tudja mit es hogyan tegyen...esetleg attolis fel hogy te mit szolnal hozza...
Hát simogazsd sokszor utánna talán megszokja!mindig lejjebb!ha ez sem segít akkor talán nem akarja vagy fél.
A kérdező hozzászólása: 14 évesen egyáltalán nem korai ez, a szex igen de ez nem
Kezdd mondjuk a szoktatást az arcodnál. A nõk imádják a barátjuk arcát simogatni. Utána nyak, mellkas, aztán már megtalálja a fonalat, biztos vagyok benne. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, a válaszokért. Van msn etek ? xD
A kérdező hozzászólása: Háát, arra hogy pl ha ülünk egy padon, és beszélgetünk nekem a kezem a derekán van vagy a seggen és simogaton de õ meg csak mintha félne, és odateszi néha de akkor is egy helyben van a keze.
Keress olyan helyet, ahol tuti nem látnak titeket, ahol nincs nagy mozgás, és tudjátok hogy valóban kettesben is lesztek, és beszélgess vele, mond hogy fiú vagy, és beindulsz ettõl, majd vezesd a kezét oda, és közben nézz a szemébe is, és mondogasd neki hogy ebben semmi rossz nincs, meg úgysem lát senki titeket, meg nem mondod el ezt másnak és a pasija vagy, szal nincs mitõl félnie, és hogy õ az elsõ, aki ezt megteheti/tehetné. Már csak elsõbségbõl és kiváncsiságból is megfogja neked ott.... nem a fenekedre gondoltam most :D és becézd el azt rendesen, hogy játékosan fogja fel, pl ne úgy hívd hogy bré, vagy gyík, fúrótorony, mert megijedhet, hanem pl. fütyi :) xD

14 éves vagyok, van olyan könyvkiadó, ami esetlegesen kiadná könyvemet?

Legjobb válasz: Nem a korod miatt, ne gondold azt. De nem amerika vagyunk, kis olvasói közönségnek kell megfelelni, nincs mértéktelenül pénz erre, nem vagy ismert, a témád valószínûleg tucat és sablonos, a kidolgozás felületes és kataszrófa, tehát abszolut nulla az esélyed. :////

Nem a korod miatt, ne gondold azt. De nem amerika vagyunk, kis olvasói közönségnek kell megfelelni, nincs mértéktelenül pénz erre, nem vagy ismert, a témád valószínûleg tucat és sablonos, a kidolgozás felületes és kataszrófa, tehát abszolut nulla az esélyed. :////
Jót mondanak az elsõ válaszadók. Próbálj meg mindenekelõtt a neten, egy erre specializálódott oldalon népszerû lenni, olvasói kört gyûjteni magad köré. Elõször ebbõl tanul az ember, egy könyvkiadó biztosan elhajt, mindennaposan rohamozzák õket nálad idõsebb és tapasztaltabb írók is a kézirataikkal.
Nincs. Tedd fel az internetre, csinálj magadnak hírnevet.
Dobj fel egy részletet nyugodtan, leellenõrzöm!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ néhány fejezetet feltöltöttem az internetre: http://mdarkness9.wordpress.com/
Hát... Elolvastam... Nem hiszem, hogy érdekelne-e bárkit...

14 éves vagyok! Vannak ékszereim azokat beváltják aranyfelvásárlók?

Legjobb válasz: Ha azok ténylegesen aranyból vannak, akkor be kéne hogy vegyék.

Ha azok ténylegesen aranyból vannak, akkor be kéne hogy vegyék.
Jogilag nem tudom, hogy 14 évesen eladhatod-e õket, nagy a gyanúm, hogy nem, mivel ez nem tartozik a mindennapi élet során megszokott kötelmekre!
A kérdező hozzászólása: De nekem biztosra kéne nem szeretnék hülyét csinálni magamból :/ :/
Nem, nem fogják beváltani. 18 éves kor alatt sem zálogházban, sem arany felvásásárlással foglalkozó üzletben nem vehetnek át tõled semmit, kizárólag a jogos képviselõd (szüleid) adhatják el hivatalosan.

14 éves vagyok van 4 letört fogam, most az egyik nagyon fáj, reggel óta bőgök. Félek elmenni ügyeletre, mert szégyellem. Mondanátok pár biztató szót?

Legjobb válasz: Szedd össze magad és go ügyelet. Jobb egy ilyenen túllenni, aztán rakasd rendbe amit lehet, ne szenvedj.

Szedd össze magad és go ügyelet. Jobb egy ilyenen túllenni, aztán rakasd rendbe amit lehet, ne szenvedj.
A kérdező hozzászólása: Már párszor leírtam, hogy 14 nem végezhet semmilyen orvos semmilyen beavatkozást szülõ beleegyezés nélkül, és mivel nekem a szüleim nem írták alá soha a papírt, így az orvos nem nyúlhatott hozzá egyik fogamhoz sem. Hiába mondtam itthon, hogy de sok a rossz fogam, egyik fülön be, a másikon ki. De majd most hátha... Bal oldalon alul hátulról a másodikat és harmadikat.
És mostmár alá fogják írni a papírt? Egy képet tudsz küldeni a fogaidról?
Utolsó... esetleg elolvastad a kérdést? Most már megvan 14 éves a kérdezõ. Tehát nem kell neki aláírt papír.
Utolsó: 14-18. évesen a gyerek csak korlátozottan cselekvõképes, tehát még kell a szülõi beleegyezés minden nem-életmentõ beavatkozáshoz.
egyet ėrtek veled .... 14-18 ig szinte mindenhova kell szülöi beleegyezės !!!
nagyon sajnalom a veled törtėnteket... bárcsak ezen az oldalon nem csak válaszolni lehetne hanem segiteni is :( beszelj a szüleiddel, a legjobbakat kivanom neked az eletben, es irj ha minden rendben lesz :( :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok! Beszélt az orvos anyával, úgyhogy igen, holnap nem suliba megyünk, hanem fogorvoshoz.
Na, túlélted?
A kérdező hozzászólása: Igen, kérdezte, hogy mennyire fáj a húzás helye, mondtam, hogy spontán már nem fáj és nem kell fájdalomcsillapító, úgyhogy kihúzták azon az oldalon a felsõt is. Sokkal rosszabb volt, mint az alsó húzások. :S De fájni nem fájt, csak rossz volt. Meg a bucit nem is nagyon tudtam utána összeharapni, mivel alul sincsnek fogak. =( Most gyógyul 1, 5 hetet, aztán jön a másik oldalon a 2 fog. :S Csak a folyamatos véríz idegesít.
És ha ezeket kihúzzák, akkor mivel fogsz rágni?
És te miért nem mentél el magadtól fogorvoshoz? Melyik fogaidat húzták most ki?
Sajnos ez van :( Nagyon rosszak lehetnek a fogaid, de akkor most tarts ki és rakasd rendbe tényleg. Utána/közben meg vigyázz a fogaidra, amennyire csak tudsz, étkezésileg is meg minden.
Menj gyorsan, mert csak rosszabb lesz. Én drukkolok neked :) Most már 14 éves vagy, magad is mehetsz fogorvoshoz, nem kell a szüleid engedélyét kérned. Kemény idõszak lesz, amíg rendberakják, de csináld végig, mert utána normális fogaid lesznek.
A kérdező hozzászólása: De hogy fogja kihúzni? És nem fog nagyon leszidni, amiért ennyire elhanyagoltam? Amúgy a szüleimenk mindig megmutattam az iskolafogorvosi papírt, de soha nem vittek vissza. :(
Miért nem mentél eddig orvoshoz? Pár év és nem lesz fogad. Menj el nem fog senki sem lenézni elõfordult már ilyen. Inkább az a ciki, hogy majd mész az utcán letört fogakkal.
Nem fogja kihúzni, miért húzná ki? Kipótolja valami anyaggal és olyan, mintha nem tört volna le. Nagy lány vagy már nem csak a szüleid dolga visszavinni téged.
A kérdező hozzászólása: De ezek az ínyemmel már egy szintben vannak és feketék, mind fáj, ha ráharapok, de az egyik most egyfolytában. :( Az iskolafogorvos meg nem kezelhet, ha a szüleim nem írják alá a beleegyezõ papírt.
Uh.. tényleg menj orvoshoz még talán menthetõ valami :S Eddig nem gondoltál rá, hogy idõben menni kell?
A kérdező hozzászólása: Mondom, hogy a szüleim nem írták alá a papírt, hiába vittem minden évben. :( Valaki leírná, hogy zajlik egy gyökér kihúzása?
lehet kálcium hiány, napjaimból kifelejthetetlen a tejes dolgok fogyasztása, ettöl erösödik a fog mint a vas :-) tej/Joghurt/samt/túrò , kálciumbomba az egeszseges ės fehėr fogakėrt , amúgy ilyen korán nem normális dolog a fogaidnak letörni , ėrdemes majd egeszsegesebben ėlni, edesseg/kave/cigi elhagyasa, mindez a C Vitamint es a Kalciumot hatastalanitja a szervezetben, es C Vitamin nelkül foginy betegsėgre szamithatsz
utolsó vagyok samt=sajt akart lenni, hibásan ir a tablet
nagyon sajnálom , hogy a szüleid nem törödnek veled, ha jobban leszel a fogaiddal, aztan több C vitaminos zöldsėgeket egyėl , mert az a mindene a foginynak, es persze rendszeres fogmosas!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Drukkoljatok, ilyen pukli is van 2 fogamnál a gyökérnél.
Húúú ennyi foghúzás után, mivel rágsz majd? Nem lesz foghiány?:O Látszó helyen természetesen?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!