Találatok a következő kifejezésre: 14 éves vagyok, 1 éve (38 db)

A 14 éves barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, ma úgy néz ki megint szakított, ahogyan ezt már többször is eljátszotta! Mi a teendő!? Én annyira szeretem, és nem akarom, hogy elhagyjon!

Minden szakítás után mondta,hogy szeret és mindig kibékültünk!Meg sokat kiabál velem még ha nekem van igazam akkor is!:( Az nem számít,hogy ? mit ront el,akkor meg sem szólalhatok,de ha én rontok el valamit,akkor egyb?l leordít!Nagyon Sokat jelent nekem és ezért nem akarom,hogy vége legyen!:( 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Ha meint szakitott, mit vársz töle ? Ö még csak 14 és lehet még kislány, amugy lehet szereted, de lehet ö még nem fejlett ahoz hogy öszinte szép kapcsolatot teremtsen neked, de ez csak az én véleményem. Visszatérve kérdésedre, kérdés az hogy mért szakit? Milyen oka van rá ? Nagyobb az ok, amiér szakit ? Vagy csak pici hülyeségeken veszetk össze ? Tudnod kell egy kapcsolat arrol szol hogy valamelyik fél engedjen, de ez / nem terjed ki a megcslásra / hanmem pici vitákba, mérlegeld, és mond neki legyen megértöbb ha ugy érzed tényleg neked van igazad, ha meg nem akkor te engedj kicsit neki / Sok sikert!!

Ha meint szakitott, mit vársz töle ? Ö még csak 14 és lehet még kislány, amugy lehet szereted, de lehet ö még nem fejlett ahoz hogy öszinte szép kapcsolatot teremtsen neked, de ez csak az én véleményem. Visszatérve kérdésedre, kérdés az hogy mért szakit? Milyen oka van rá ? Nagyobb az ok, amiér szakit ? Vagy csak pici hülyeségeken veszetk össze ? Tudnod kell egy kapcsolat arrol szol hogy valamelyik fél engedjen, de ez / nem terjed ki a megcslásra / hanmem pici vitákba, mérlegeld, és mond neki legyen megértöbb ha ugy érzed tényleg neked van igazad, ha meg nem akkor te engedj kicsit neki / Sok sikert!!
Ne hagyd má hogy egy csaj pattogjon neked meg kikészítsen. Lehet lepontoztok de 1sem ér annyit hogy szomorkodj miattad +akkor is neked álljon ha neked van igazad. Mond azt hogy ok rendben akkor szakítsunk ha ezt akarok. Ha szeret akkor keresni fog ha meg nem akkor van 1000 másik. Nem hihetik azt a csajok hogy õk a világközepe ha látja hogy nem érdekli a duzzogás a vergõdés rájönnek hogy hoppá. Aztán ha a utána se látja be a dolgokat akkor fõjön a saját levében
Fiatalok vagytok még, ne vedd komolyan se magad, se a világot, bár úgyis hiába mondom. :)
Szia! Én is 14 éves lány vagyok és 14 éves a barátom, mi 10 hónapja vagyunk együtt. Mi is néha veszekszünk de utána mindig kibékülünk és nem szakítunk egybõl. Lehet h most olyat mondok ami nem fog tetszeni de szerintem gondold át h tényleg kell neked egy ilyen lány aki azt mondja h "szeret" de közben már 500szor szakított veled? Ha szeretne nem azon járna a feje h szakítson veled hanem az h hogyan tudnátok kibékülni. Egyáltalán min vesztek össze? Ha hülyeségeken akkor szerintem télleg szakítsatok mert az úgy nem jó kapcsolat ha már erõltetitek. Meg am. csak kiváncsiságból kérdem h a csaj mit szólna ha te is ezt csinálnád vele? Sz.tem neki sem tetszene...szal csak annyit mondok h ha már nem megy a kapcsolat ne erõltessétek! Bocsi de ezvan :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Az utolsó válaszólónak is!Így, hogy belegondolok lehet igazad van!De ha el is hagyna és nem jönne vissza, valahogy nem bírnám ki ha más pasival látnám...:(
Teljesen megértem a helyzeted. Egy cipõben járunk :S És az én helyzetem is eléggé hasonló. Mi 15 évesek vagyunk. És több, mint egy évig voltunk együtt. Ezalatt az idõ alatt többször szakítottunk. De leginkább õ velem. Én azt tudom tanácsolni, hogyha igazán szereted õt, akkor nem adhatod fel! Te vagy a férfi, és az összes csaj arra vár ilyenkor jó esetben, hogy te még ne add fel. Én sem adom fel, csak most hagyom, hogy kicsit gondolkozzon a történteken, és lenyugodjon. Ha ez megtörtént akkor újból és újból megteszem ami csak tõlem telik. De hogyha tényleg semmi értelme, szóval mondjuk nincs semmi eredmény 1 hónapon belül, akkor nem tudsz mit csinálni. De nagyon nagy az esélye hogy lesz;) A lányokhoz tengernyi türelem kell, ezen kívül nyugodt, érzéki viselkedés. A szíved vezéreljen... Te érzed hogy mit akarsz.
Szerintem ne vedd komolyan a leányzót. Keress másikat.
A mínuszos szem nem javul.
Próbáld meg a szemtornát ártani nem ártasz vele.
Ha 1.14 évesen már mitesszereid vannak, az durva. Na meg, ha 1.14 évesen elmondod magadról, hogy 2.3 éve egyenes volt a hajad, az még keményebb.
1: persze, hogy eltûnnek, mivel kamasz korban vagy ilyenkor sok a mitesszer ami késõbb eltûnik.. 2: mi az, hogy begöndörödött? nem vágattál esetleg másféle frizurát/ göndöríttetted be? mertha igen akkor attól, és ha nõl 10-15centit egyenesebb lesz ha nem akkor pedig nemtudom mitõl lehet. nem csinálsz valamitmáshogy mint régen? fésülködési/ hajápolási szokásokra gondolok elsõsorban. ha nem akkor nemtudom, ötletem sincs:) nekem is hullámosabb mint régen volt, mert ritkíttattam+ tépettem de már majdnem összenõlt és még mindig göndörebb, de próbálj megbarákozni vele. én már szeretem a lokniimat;) remélem segítettem valamicskét.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. A hajammal meg semmit sem csináltam, kis koromba még félhosszú egyenes hajam volt utána egyre jobban kezdett begöndörödni semmit sem csináltam vele.

14 éves vagyok és már 1 éve ugyanakkora a mellem, legalábbis én úgy veszem észre. 70/B melltartó is kicsit nagy. Normális, hogy ilyen kicsi a mellem?

Ha hordok melltartot már az is gátolhatja a növekedést? vagy van valami olyan amivel ..rásegithetnék? vagy ez normális s most kezd majd n?ni?

Legjobb válasz: A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.

A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.
Így igaz, ahogy az elõzõ válaszoló mondja! pasi vagyok, és kifejezetten azokat a melleket szeretem, amelyek pont beleférnek a tenyerembe, és nem túl nagyok... a kis mell sokkal feszesebb, sokkal jobban felizgat egy pasit!!! mért kéne szégyellned a mellméreted? én úgy vagyok ezzel, hogy a pasiknál se a méret a lényeg, hanem ahogyan használja:P...a nõknél sem a méret a lényeg... Mi a legjobb az anyatejben?? .... a csomagolás:) ;)
19 éves vagyok 165 cm és 46 kg (nem tudok hízni), a legtöbb melltartóm 70/B-s. Örülj, hogy kicsi, mert a kis mell általában formás, és nem fog lógni. Amúgy vannak fiúk, akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Amúgy még bõven nõhet.
A kérdező hozzászólása: Jah és 168cm 49 kg vagyok
hát kicsit sovány vagy, mivel a számítások szerint 10 kilóval többnek kellene lenned :D nekem se valami nagyok de már hordok melltartót 75 A -t :P de nekem is azt mondták hogy nõni fog mivel még 18 éves korodig is nõhet :)
Ha naponta nézed, nehezebb észrevenni. Készíts havonta fényképet (oldalról), azon jobban látod. Melltartót inkább ne vegyél... majd, ha tényleg tartani kell. Rásegíteni keveset lehet... masszírozás, néhány kenõcs, mellizomgyakorlatok. Tegyél fel fényképet, ha gondolod, akkor meg tudjuk nézni. De 14 évesen sok lánynak még alig van valami. 20 éves korodig is nõhet, és akkor is nõ, ha terhes leszel, vagy elhízol.
elsõnek: normális vagy?! 168 centivel 59 kiló?! hát az már nem kicsit molett. 49 kiló az pont jó.

14 éves vagyok, a mellem legalább másfél éve nő, fehér folyásom van 1 éve és pár napja nagyon fájt a fejem és néha a hátam is szokott. Nemrég kezdtem szőrösödni. Szerintetek ez a menstruáció jele?

félek hogy nem fog megjönni, mert az osztályomból már mindenkinek megvan.. köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem kell izgulnod, úgy néz ki késõbb érõ vagy. Ha 16 éves korodig nem jön meg, vagy nem áll be a menstruációs cuklisod akkor viszont meg kell látogatnod egy nõgyógyászt aki kivizsgálás után rendberak. De ahhoz még van 2 éved... az sok idõ, nyugi, nem kell emiatt izgulnod, legalább addig se kell kínlódnod vele...

Nem kell izgulnod, úgy néz ki késõbb érõ vagy. Ha 16 éves korodig nem jön meg, vagy nem áll be a menstruációs cuklisod akkor viszont meg kell látogatnod egy nõgyógyászt aki kivizsgálás után rendberak. De ahhoz még van 2 éved... az sok idõ, nyugi, nem kell emiatt izgulnod, legalább addig se kell kínlódnod vele...
14 évesen én is 165 voltam.Most 16 vagyok és 3 cm-el magasabb.
akkor valószínû, hogy már ekkora maradsz. de sose lehet tudni, sajnos, nem attól függ, hogy te mekkora szeretnél lenni.
Attól függ, hogy fiú, vagy lány vagy. Ha lány vagy, akkor már nem biztos, hogy nõsz, de azért még nõhetsz. Ha fiú vagy, akkor nbiztos, hogy még fogsz nyúlni, nem is keveset. Majd meglátod
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és már majdnem egy éve 165 vagyok

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

14 eves vagyok es 7. -es 1 ev es tovabb tanulok es nem tudom hogy mijen szakmat tanuljak ki valakinek valami jo 5let? 14/l

valaki nemtud segiteni hogy hova menjek tanulni ami abaujszantohoz kozel van mert en abaujszanton lakok es hogy mejen szakmat vallasszak amibe a jovobe is meg tudok elni.

Legjobb válasz: Szerintem a humán tárgyakat ne erõltesd (ilyen helyesírással)

Szerintem a humán tárgyakat ne erõltesd (ilyen helyesírással)
Leendõ szakmát nem így kell választani! Megnézed, hogy mennyi pénze van a családodnak: tudsz-e koleszba menni, vagy mennyire messzi lehet az iskola (buszbérlet ára). Aztán belövöd az iskolákat. Megnézed a képzéseket. Ha kevés a pénzetek, ne válassz olyat, ahol drága a szakképzés ára. Aztán megnézed, hogy adott szakmákra van-e igény a környezetedben, az országban, vagy külföldön. Utána megvizsgálod, hogy fizikailag/szellemileg alkalmas vagy-e arra a melóra. Hogy felelõsségteljes munkát bírnád-e, vagy sem. Stb...
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)

Kedves Doktor Úr! 44 éves vagyok, 6 éve Mirenát használok. Kb. 1 éve kezdődtek panaszaim, rendszertelen vérzés, rövid ciklusok, hosszú, 12-14 napig tartó enyhe pecsételés. Kivizsgáltak, rákszűrés eredménye jó volt, a Mirena cseréjét javasolták. Hozzátenné

Kedves Doktor Úr! 44 éves vagyok, 6 éve Mirenát használok. Kb. 1 éve kezdődtek panaszaim, rendszertelen vérzés, rövid ciklusok, hosszú, 12-14 napig tartó enyhe pecsételés. Kivizsgáltak, rákszűrés eredménye jó volt, a Mirena cseréjét javasolták. Hozzátenném, hogy kb. 20 éve tejcsorgást észlelek magamon. A hormonális vizsglat nem igazolt kórósat. A Mirena cseréje 8 hónappal ezelőtt megtörtént. Kb. 2 hónapja megszűnt az állandó pecsételés, viszont továbbra is 20 napra jelentkezik és 12-14 napig tart. A Mirena miatt mennyisége nagyon minimális, halvány barnás pöttyök a fehérneműn. Véleményem szerint sárgatesthormon hiány áll fenn nálam, ugyanis a melleimben egyre szaporodó, gyakran fájdalmas ciszták vannak. Hormont nem szeretnék szedni, viszont tartok a sárgatesthiány hosszabb távú következményeitől is! Hogyan tudnám rendezni természetes úton a ciklusomat illetve milyen következményei vannak, ha kezeletlenül hosszú távon így marad? Válaszát köszönöm: Zita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Mirena mellett előfordulhatnak ilyen problémák, de ezek általában idővel rendeződni szoktak. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Mirena mellett előfordulhatnak ilyen problémák, de ezek általában idővel rendeződni szoktak. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!