Találatok a következő kifejezésre: 14 éves tetszik egy fiu (42 db)

13 éves lány vagyok (lassan 14) tetszik egy fiú, de ő 15 éves szerintetek lehet ebből valami?

Mellesleg én is bejövök neki.. (nem sulistárs baráton keresztül ismerem)

Legjobb válasz: Alig várom a kérdést, hogy: "Én 12 éves múltam nyolc perccel, Õ 14 éves lesz nem egészen másfél óra múlva, szerintetek van esélyem?" Na. Szóval. Figyelj jól, csak egyszer írom le: AZ. ÉLETKOR. NEM. SZÁMÍT. Na, remélem jól láttad. És értetted is. Baromira mindegy ilyen esetben, hogy õ hány éves, vagy te. (Azért írom, mert pl 14 évesen még ne kezdj harminc évessel. De hússzal sem járnál jól. Húsz évesen nyugodtan kezdj akár negyven évessel is...) Van olyan azonos témátok, amirõl tudtok beszélgetni? Megértitek egymást? Szeretsz vele lenni? Jó a humora? Tetszik a megjelenése? Tetszik a (még egyelõre fejlõdõ) életszemlélete? Ezek a fontos dolgok, nem az életkora...

Csókon kívül még nem lehet semmi, amíg be nem töltöd a 14. életévedet!!!
Alig várom a kérdést, hogy: "Én 12 éves múltam nyolc perccel, Õ 14 éves lesz nem egészen másfél óra múlva, szerintetek van esélyem?" Na. Szóval. Figyelj jól, csak egyszer írom le: AZ. ÉLETKOR. NEM. SZÁMÍT. Na, remélem jól láttad. És értetted is. Baromira mindegy ilyen esetben, hogy õ hány éves, vagy te. (Azért írom, mert pl 14 évesen még ne kezdj harminc évessel. De hússzal sem járnál jól. Húsz évesen nyugodtan kezdj akár negyven évessel is...) Van olyan azonos témátok, amirõl tudtok beszélgetni? Megértitek egymást? Szeretsz vele lenni? Jó a humora? Tetszik a megjelenése? Tetszik a (még egyelõre fejlõdõ) életszemlélete? Ezek a fontos dolgok, nem az életkora...
én is 15 voltam mikor megismertem a barátnomet o akkor 13 volt :) ennek már négy éve és még mindig egyutt vagyunk :) szóval tényleg nem a kor számít !
Köszönettel a kérdezõ xD Ezen szakadtam :D Amúgy ha tetszel neki õ is neked akkor miért ne? :)
de baszzus hülyeségeket ne kérdezz már....
Erkölcscsõszökre ne hallgass. Ha bejöttök egymásnak, próbáljátok meg.
hááát mivel a srác 15 és te csak "lassan" leszel 14 ezért ebben az esetben pont nem lehet semmi. sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.. xD hát én is röhögtem saját magamon mikor írtam.. amúgy nem szeretnék lefeküdni vele.. nem érdekel a szex.. és tudom h még fiatal vagyok hozzá..
már nem vagyok tini, de most olvasok egy tinédzsereknek szóló könyvet. abban a testi bizalmasság kerülését javasolja a szerzõ a 16-17. életév betöltéséig. de tudom, hogy amikor én olyan kurú voltam, sõt fiatalabb (13-14) minden jócsajt megbacctam volna. :D szerintem embere válogatja, magadtól kell rájönnöd.
Jaj, nagyon korai még! Csókolózzatok, pettingezzetek, szopjátok egymást, de még ne szeretkezzetek! Olyan követ- kezményei lehetnek, amelyek egész további életetekre kihat- nak. És nagyon vigyázzatok, petting közben nehogy sperma kerüljön a kis puncidba! Mit csinálsz, ha teherbe esel? Higgyétek el, nem irigységbõl mondjuk annyiszor: még ne! Hát 13 évesen?! Várjatok még! Addig az is kiderül, szereti- tek-e annyira egymást, hogy összekössétek a sorsotokat!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló szerinted "HÜLYESÉG".. Nekem fontos.. + ha hülyeségnek tartod könyörgöm ne kommentáld Köszönettel a kérdezõ..
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy nem akarok vele lefeküdni (ahogymár az elöbb is írtam)
kérdezö szombat van!az emberek jönnek haza a munkábol:D HÜLYESÉGET NE KÉRDEZZ MÁR :DxD
szerintem attol függ hogy perverz e. mármint szerintem elég fiatal vagy ahoz hogy lefeküdj vele. szerintem nem nagy a korkülönbség összejöhet vele de hogyha lefeküdne vele mondj nemet! vagyis szerintem...bocsi hogyha már ezt megirták!!
A kérdező hozzászólása: 13:22-es az szép gratulálok és köszönöm a választ 13:29-es nem is gondoltam semmi ilyenre.. (alapból elég bátortalan vagyok ilyan téren)
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szívesen vagyok vele. Aranyos, vicces és nagyon jófej. Haverokkal is kb. úgy viselkedik mint velem csak más a stílus.. szóval érted.
A kérdező hozzászólása: kifejtenéd? kérlek.
A kérdező hozzászólása: Köszi :'DD

14 eves lany vagyok. Van egy baratom akivel mar egy evnel tobb ideje vagyunk egyutt es nagyon szeretem. Az baj ha mellette meg "bele vagyok esve" sztarokba, vagy hogyha tetszik egy fiu? De NEM CSALNAM MEG!

Legjobb válasz: Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.

Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.
nem baj ha vannak ojan sracok akik meg bejonnek neked, addig amig nem fogadnad el azt h az illeto sraccal jarj a baratod helyett..vagy addig amig a baratod fontosabb es nem csalnad meg:)
Az hogy bele vagy esve sztárokba az nem gáz mert az egyértelmûen csak plátói szerelem.HA pedig tetszik egy fiú az csak akkor gáz ha gondolsz rá ill. ha a pasidba se vagy szerelmes csak (nagyon)tetszik.
Melyik sztárba vagy beleesve??Írd be a keresõbe, hogy sztárok smink nélkül.És gyönyörködj!!!
Szia! Én is 14 éves lány vok, és mi is több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. :) Ez szerintem természetes dolog h majmoljuk a sztárokat :) Én is mindig megnézek minden jó pesit(gondolom a barátom is ha nem vagyok ott akkor õ is megnézni a szebb lányokat.) Szerintem ezzel nincs semmi gond :)
jaj õt én is szeretem:D!
1. a sztárokba minden korodbeli lány bele van esve 2. hûséget fogadtál nem vakságot csak ennyit szerettem volna
A kérdező hozzászólása: nem kaptam rola smink nelkuli kepet...:(
A kérdező hozzászólása: Joe Jonasba!:D
sztárokba xD? Minek ?:D mikor tudod hogy ugysem lehet a tied ? 1.csk aludni nemfox tudni tõle 2.méghozzá nemismagyar szerintem elsem tudnál vle normálisan beszélgetni. 3.tul idõs is lenne hozzád. szwal ezt nemértem h mi értelme van? ugysem venne észre hány milliárd rajongoja van? bocsi ha bunko vltam..de nekem ez a véleményem.

Tetszik egy fiú a suliból én 16 éves vagyok ő 14 milyen indokkal szólítsam meg?

Legjobb válasz: szokatlan ha egy lánynak egy fiatal srác jön be de vedd fel facebookra manapság ez a divat...

szokatlan ha egy lánynak egy fiatal srác jön be de vedd fel facebookra manapság ez a divat...
ellenben 9. még talán az a korosztály ahol simán "menõ" ha 1 2 évvel idõsebb csajnak bejön. :D
Velem volt már olyan, hogy hasonló szituációban lány írt nekem egy közösségi oldalon és így ismerkedtünk meg. Esetleg ezt a módszert javaslom neked is. Ha te is tetszel a fiúnak, biztos nem veszi zaklatásnak. :) 24/F

14 éves vagyok, tetszik egy fiu ő 17. Mit mondjak neki vagy mit csináljak?

Lány vok.14éves, tetszik egy fiu ? 17. Lehet hogy összejövünk de mivan ha AZT akarja majd?:S

Legjobb válasz: Nem valoszínü hogy tul hamar akarja majd,de ha igen vagy nem vagy még rá kész akkor mondd meg neki!Mondd meg hogy még nem vagy készen rá.Ha tényleg szeret megérti és vár.De azért adhatsz neki majd akkor ne maradjon teljesen hoppon,mert akkor hiába szeret lehet hogy egy idö után ki fog dobni:(

Nem valoszínü hogy tul hamar akarja majd, de ha igen vagy nem vagy még rá kész akkor mondd meg neki!Mondd meg hogy még nem vagy készen rá.Ha tényleg szeret megérti és vár.De azért adhatsz neki majd akkor ne maradjon teljesen hoppon, mert akkor hiába szeret lehet hogy egy idö után ki fog dobni:(
Szia!Mivel 14 vagy szerintem nem fog a srác ajtóstól rontani a házba, azonban ha mégis akkor dobd szépen, mert nem érdemel meg. Ha összejöttök szépen lassan alakul ki köztetek a nemi intimitás, szerintem.És ha már felkészült vagy a szexre akkor azt érezni fogod.:D
Minden fiú AZT akarja, emiatt ne törd magad. Ha normális hozzáállású, akkor nem fog semmi olyasmit erõltetni, amirõl úgyis tudja, hogy ahhoz még fiatal vagy. Egyébként meg nem csak a szûzesség elvesztésével lehet örömet szerezni.
Szia!Figyelj, attól, hogy õ 17, nem feltétlenül fog letámadni Téged ezzel a dologgal.Ha már egy ideje jártok majd, és rátér erre, de te még nem akarod, beszéljétek meg, mondd neki, hogy neked még idõre lenne szükséged, és várjon még.Ha szeret, úgyis várni fog.Ha nem, akkor meg nem veszítettél vele sokat, nem érdemel meg.Én is 14évesen jöttem össze a barátommal, õ 18 volt, és elsõ 5-6hónapban nem volt még petting sem.(vagyis, beszélgettünk ezekrõl, és kiderült, hogy szûz még, aminek nagyon örültem).Aztán kb a 6hónap után pettingeltünk elõször, de a szexet nem akartuk elkapkodni.Mindketten úgy akartuk elvesziteni, hogy az "igazival", és hogy tökéletes legyen minden, szerelem, bizalom stb.Persze megvolt minden már az elejétõl kezdve, de még vártunk.Aztán 11 hónap után lettünk teljesen "egymáséi".Nem bántuk meg, hogy vártunk, így volt minden a legeslegjobb.Addigra megismertük egymás testét, és a 10000%-os bizalom és szerelem is megvolt.Örülök, hogy vele veszíthettem el a szüzességemet, mert biztos vagyok benne, hogy Õ megérdemelte.Még mindig együtt vagyunk, és imádjuk egymást. Bocs a sztorizásért, de lehet segít vmit...
Nem hinném, hogy eröltetné azt.Ha szeret vagy fontos vagy neki, nem ezzel fogja indítani az egészet és nem fogja akarni már az elsõ héten, hanem vár ezzel, amikor majd te is akarod, eljön az ideje.Ha kiderül, hogy kizárólag azért akarna járni veled, akkor megmutatod az ajtót kifelé neki.
Se Te nem fogod kibírni egy kapcsolatban 2-3 évig szex nélkül, sem a srác, elhiheted.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy nem csak azzal lehet de én egyszerûen nem akarom:S Nem vagyok erre még felkészülve majd esetleg 16-17 évesen:S
Orulok, hogy vannak meg normalis fiatalok akik nem adjak oda magukat ilyen fiatalon egy fiunak. Ha csak azt akarja, akkor egyszeruen ne foglalkozz vele, de ez majd kiderul. Szerintem neked meg korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segitettetek..de ööö..mi van akkor ha nem jövök be neki akkor ciki lessz hogy nekem mge igen és.. szal értitek?
Ha nem fogsz "futni utana" egyaltalan nem lesz ciki. Ha nem tetszel neki, tetszeni fogsz majd masnak, csak ne eld bele nagyon magad, hogy ha netan meg sem akarna ne essen rosszul. Sok sikert!
Mindent csak nyugisan. Ne parázz, ne dadogj, ne beszélj sokat. Legyél lényegre törõ és határozott, mégis SZELÍD! Persze ez is fiúnként változik. :) /17 éves fiú válasza/
Úgy.
13 és fél... :D
Most miért piszkáljátok? Ti is voltatok 13 évesek! Na és? :) Szerintem próbálj másra koncentrálni, találj valami biztos pontot az életben. Gondolok itt pl.: hobbira, sportra, tanulásra :) Tudom, hogy kicsit megkésve válaszolok már rá, de ha még aktuális a dolog, akkor próbálj más szemmel ránézni, szedd össze a rossz tulajdonságait, és gondolj sokat azokra. Meglátod a másik érzelem egy idõ után elmúlik. :) 14/L
Szerintem két féle variáció van. Az egyik az, hogy egy köcsög szadista, és élvezi, hogy te szenvedsz miatta. A másik lehetõség pedig az, hogy egy picit bejössz neki, és viccelõdik veled, szivat...:) 15/L:)
A kérdező hozzászólása: Jobban örülnék ha nem azal jönnétek hogy kicsi vagyok még normális választ adjatok
Szerintem nõj fel végre, hihetetlen, hogy ezek micsoda "problémák" tudnak lenni az életben... Ilyenkor reménykedem az apokalipszisben. És csak 13 éves vagy, ne szépíts!
szerintem villants valamit elötte
A kérdező hozzászólása: de tudom , hogy direkt piszkál elõttem egy lányt mert mondta neki hogy ez így nem jó mert elõtte kellet volna
Nem akarlak elkeseriteni, de ha te nem tetszel neki, akkor nyilvan nem miattad piszkal valaki mast, hanem azert, mert a masik lany tetszik neki. Es nem vagy szerelmes, 13 evesen en is, es sztem mindenki azt hitte, hogy az, aztan kesobb rajottem h az kb semmi nem volt. Tanulj inkabb a felvetelire ne a fiukkal foglalkozz
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy ez a lefontosabb 13és fél
Akkor most hany éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen még aktuális még mindig szeretem a barátnõm is azt mondta, hogy próbáljak meg a rosz tuéajdonságaira gondolni. DE NAGYON NEHÉZ MERT SZERETEM!

13-14 éves lányok, nektek mi tetszik egy fiun? Nem tudnatok segiteni?

mondjuk farmer?vagy ilyesmi

Legjobb válasz: Már nem annyi vagyok, de azér' megmondom: Ami jól áll neki, és amiben jól érzi magát.

Már nem annyi vagyok, de azér' megmondom: Ami jól áll neki, és amiben jól érzi magát.
A kérdező hozzászólása: koszi de konkretabban?
Én 15 éves vagyok. Nekem nem tetszenek azok az úgy nevezett "páwák" Egy viszonylag szûk (de nem annyira) fekete farmer és egy kockás ing nagyon tud tetszeni.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat!
nekem beállított séró tetszik egy fiún:D meg a feje alakja és a szeme:) ) ;)
a lényeg, hogy ne játssza meg magát... szóval a személyiségét tükrözze :)

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!
Há' semmit. Nem te kelletnél neki, ez van. Amúgy ha nincs büszkeséged esetleg sorbaálhatsz
Kezdésnek nõj fel....
szerintem a srác vagy hazudott neked hogy az másik lány nem tetszik neki , vagy csak egyszerûen nem áll ki a saját véleménye mellett ... Olyan szerintem nincs hogy azért mert valaki erõszakos összejön vele :/
Eléggé [email protected] barátod van ha, azért jött össze azzal lánnyal, mert a lány erõszakos.

14 éves fiú vagyok és tetszik egy lány az osztályomban. Szoktunk beszélgetni, meg minden szóval már barátok vagyunk. Hogyan lehetne " meghódítani?

Facebookon is szoktunk beszélgetni.

Legjobb válasz: Facebookon is szoktatok? Minõ meglepetés... mutass egy 14 éves gyereket, aki (nem anyagi okokból kifolyólag) nem lóg a facebookon reggeltõl estig! Egyébként meg, házi nyúlra nem lövünk, ráadásul pont abban a korban vagytok, h a 14 éves lányok figyelmét sok minden leköti, a velük egykorú fiúk sajnos csak az esetek 0,01%-ában. Azért próbálj meg vele több idõt tölteni, laza, de humoros lenni, és ha Te is szimpatikus vagy neki, meglesz az eredménye. Hajrá!

Facebookon is szoktatok? Minõ meglepetés... mutass egy 14 éves gyereket, aki (nem anyagi okokból kifolyólag) nem lóg a facebookon reggeltõl estig! Egyébként meg, házi nyúlra nem lövünk, ráadásul pont abban a korban vagytok, h a 14 éves lányok figyelmét sok minden leköti, a velük egykorú fiúk sajnos csak az esetek 0, 01%-ában. Azért próbálj meg vele több idõt tölteni, laza, de humoros lenni, és ha Te is szimpatikus vagy neki, meglesz az eredménye. Hajrá!
hívd el valahova de személyesen...14 évesen még simán fog menni minden hidd el:)
A kérdező hozzászólása: Honnan tudhatom hogy én is bejövök neki?
Beszélgess vele sokat (DE ÉLÕBEN) és hívd el valahova hétvégén, suli után!
Ha a legidiótább humorosnak szánt beszólásodon is nevet, illetve ha az összes szerencsétlenkedésednél nem a fejét fogja, hanem mind a 28 fogával mosolyog, nyert ügyed van.
ugyanez van velem is.holnaptól ráhajtok.sok sikert:) beszélj vele sokat é
ugyanez van velem is.holnaptól ráhajtok.sok sikert:) beszélj vele sokat és fontos h. érj hozzá.
.bocsi h. ketszer kuldte csak szorakozik a tellom
én egy 14 éves lány vagyok :) és sztem hívd el valahova max azt mondja legyünk csak barátok (ÉS AMI A LEGFONTOSABB TARCSÁTOK TITOKBA) :D

14 éves lány vagyok és nagyon megtetszett egy 21 éves fiú/ férfi. Nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy csak barátként tekint rám. Mit csináljak? :/

Korábban egy lány ismer?söm által ismertem meg, vele is nagyon jóba volt a lány bele szeretett de ? megmondta neki h nem szeretne vele komolyabb kapcsolatot létesíteni.

Legjobb válasz: legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy,akárhogy nem az a fajta,férfiból van és felnõtt,vannak szükségletei,amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L

legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy, akárhogy nem az a fajta, férfiból van és felnõtt, vannak szükségletei, amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L
feküdj le vele, párszor meghúz, te terhes leszel, õ otthagy, vége az egésznek kell ez neked? keress egy fiatalabb srácot 18F
20:04 Az ilyenek miért adnak tanácsot, akik pedofiloznak egy fiatal fiút? Nem értem, komolyan mondom!! Alap dolgokkal nincsen tisztában! De a rosszindulat az süt belõle!
nem akarok belegázolni a lelki világodba, tehát nem akarlak megbántani meg semmi, de ami tény, az tény: egy 21 éves pasinak te max arra kellenél, hogy meghúz párszor aztán otthagy, ennyi.
Én sem akarlak megbántani, de a 21 éves férfi tuti nem fog nõként rád nézni, hiszen te csak 14 éves vagy!!!Még nagyon kislány...és a legtöbb férfi nem akar kislányoktól semmit..(hacsak nem pedofil az illetõ)
A kérdező hozzászólása: hát tudtommal már volt neki.. mondta is hogy többet nem kezd ki idõsebb csajokkal mert nem mûködtek neki.
ha 21 évesen még nem volt bnõje, és rohadt magányos akkor beéri öleléssel is, én is beérném egy 13asal smárolnék oszt ennyi... f17
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen igazatok van.. egy 21 éves férfinak nem szájra puszi meg ölelés kell egy idõ után. :// és ezzel csak elrontottam volna még a mostani barátságunkat is. :) )
A kérdező hozzászólása: valszeg. a legtöbbnek arra kellenék.. de ismerem õt és õ nem az a fajta.. és ha úgy is alakulna a dolog tuti nem feküdnék le vele.. hát 14 vagyok.
én 15 éves lány vagyok és 22 éves a barátom...és 6 hónapja vagyunk együtt...és nem csak meghúzni akart...aki ilyen okos mint a válaszolók többsége az....hagyjuk ink...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!