Találatok a következő kifejezésre: 14 éves mentem (4 db)

14 éves koromban mentem először örömlányhoz, azóta kb. minden évben egyszer. Félek, hogy barátnőm mellett is ez fog történni. Mit tegyek?

mostani barátn?mmel még nem volt szex, és félek hogy ha egyszer meglátok egyet akkor megint. . . . Mit tegyek, ha nincs minden héten szex teljesen kiborulok Köszi

Legjobb válasz: Hát, szerintem ez elég gáz. Ha az én pasim lennél és megtudnám, hogy esetleg mellettem örömlányhoz jársz, úgy kirúgnálak, hogy azt nem felejtenéd el... Mellesleg szerintem az sem mindegy, hogy 14 éves korodban egy k.rvánál kezdted. De valszeg van olyan, akit nem zavar.

Hát, szerintem ez elég gáz. Ha az én pasim lennél és megtudnám, hogy esetleg mellettem örömlányhoz jársz, úgy kirúgnálak, hogy azt nem felejtenéd el... Mellesleg szerintem az sem mindegy, hogy 14 éves korodban egy k.rvánál kezdted. De valszeg van olyan, akit nem zavar.
Szerintem nincs olyan akit ez ne zavarna.Csináld inkább magad.
Hát kiherélnénlek az tuti! Arról nem beszélve, hogy szörnyen igénytelen dolgo kurvázni, hiszen koszosak, büdösek, és akármit elkaphatsz! Inkább csináld magad!
14 évesen örömlányhoz?? mi a fenének?? megõrültél mit akartál te 14 évesen?? ezzel fõleg az a baj, hogy ezek után vagy örömlányokhoz fogsz járkálni vagy miután meguntad az örömlányokat minden kapcsolatodban csak gerincre akarod majd vágni a lányokat!

Valas utan kulfoldre (Angliaba) mentem a 14 eves gyerekemmel. Az exemmel a lathatason megy a vita. Ilyenkor mi a gyakorlat? Hanyszor kell a gyerekenek hazajonnie lathatasra, kinek kell allni a hazautazas koltseget?

Egy hasonlo esetet tudok, ott ket gyerek van, evente egyszer jonnek haza az apjukhoz 2 hetre, es az apuka koteles allni az utazas koltseget. Van-e valakinek fogalma rola, hogy mi ilyenkor a gyakorlat, ha a szulok nem tudnak megegyezni?

Legjobb válasz: Mivel te mentél el, neked kell állni az utazás költségeit. Az apuka mit tehet arról, hogy te elmentél? Sõt tényleg fel is jelenthetne amiért ilyen messzire vitted a gyereket.

Ilyen esetben általában az iskolai szüneteket szokták láthatásként megitélni a ásik szülönek. Az utiköltségeket - a szülö és a gyerek költségeit is - annak kell viselnie, aki elköltözött a közös lakhelyröl, mert a másik felet nem lehet még ezzel is terhelni, elvégre ö nem tehet arról, hogy te máshol akarsz lakni a gyerekkel. Több ilyen esetet ismerek, söt ha te az exed beleegyezése nélkül költöztél külföldre a gyerekkel, akkor örülhets, ha nem jelent fel, mert ez jogilag gyerekrablás, és komoly büntetést von maga után. (Akkor is, ha az EU-n belül költöztél)
Mivel te mentél el, neked kell állni az utazás költségeit. Az apuka mit tehet arról, hogy te elmentél? Sõt tényleg fel is jelenthetne amiért ilyen messzire vitted a gyereket.
Amikor elváltatok, a gyermekelhelyezésnél a láthatás is szabályozásra került. Aszerint kell biztosítanod a találkozásokat. Ha ez hetente péntektõl vasárnapig van, akkor úgy, ha kéthetente, akkor úgy. Nem évente, az biztos. A költségeket pedig az állja, aki elköltözött, jelen esetben te.
Az apa beleegyezése nélkül ki sem vihetted volna a gyereket az országból. A férjed akár be is perelhetne ezért ha nem egyezett bele, hogy hosszabb idõre külföldre vidd a gyerekedet.
Ebben az esetben nem lehet biztosítani a sûrû láthatást a távolság miatt. Egy ismerõs családnál is az anya az apa tudtával és beleegyezésével ment külföldre a gyerekekkel. A láthatást úgy oldották meg, hogy az iskolai szünetekben (húsvét, pünkösd, karácsony) legalább 1 hetet, nyáron legalább 1 hónapot a gyerekek az apjukkal vannak. Az oda-vissza utazást az anya oldja meg és õ állja a költségeket is. Ez így igazságos, és a gyerkeknek is ez a jó megoldás.
1. nem vihetted volna ki 2. a megítélt láthatás van érvényben és neked kell fizetni az utazási költséget
Aki elvitte a gyerekeket annak kell állnia a láthatás költségeit. Jelen esetben neked.
Évente egyszer láthatja az édesapa a gyereket? és ez szerinted így jól van?
Nem tudom milyen "esetrõl" tudsz, de azt biztos nem bíróság rendezte. Bíróság nem is engedné az évi csak egy láthatást. És a költség azt terheli aki elköltzözött
Nagyon remelem, hogy neked kell allnod a lathatas koltseget.
Nem "kinek a sara" kérdése ez, a törvény úgy szól, hogyha valaki költözik, akkor után õ állja a z utazást (ha az apa jönne a gyerekhez, akkor is neked kéne fizetni) Sokan megállapodnak másban, de ha az egyikféla bírósághoz fordul, akkor ez az ítélet. Jogod van kimenni és kint dolgozni, jogos van ahhoz is, hogy a gyereket magaddal vidd, de ez azt jelenti, hogy azt is vállalod ami ezzel jár. Mindegy ki lépett ki a kapcsolatból, a magyar jog - helyesen - nem foglalkozik ezzel, hiszen ahol valaki megy, ott mindkét fél hibás.
Kérd a biróságon a láthatás újraszabályzásást és kérd, hogy az apa állja a költségek a sokkal jobb anyagi helyzet alapján.
24: Én is tudnék mesélni olyan történetet, ahol az anya a sz.ar, most ettõl minden anyára kivetíthetõ ez?? Nem az anya az isten, értsétek már meg, mindkét szülõ lehet jó és rossz, szeretheti a gyerekét és nem is, ez nem attól függ, hogy az anyáról vagy az apáról beszélünk, és egyik szülõnek sincs több joga a másiknál csak azért, mert más a nemük.
Na, így azért más. Nem értem, miért nem írtál több részletet, más válaszokat kaptál volna. Csak a törvény álláspontját kérted, részletek nélkül. De: van a törvény és vannak a körülmények. És a körülményeket a bíróság figyelembe veszi. Így már egész más a helyzet, mint ahogy elsõre tûnt. Tényleg szabályoztasd újra a láthatást, sorolj fel mindent, ami fontos a döntés szempontjából. És valóban ne csak szóbeli egyezség legyen, mindent papíroztass le. Sok szerencsét a további életedhez!
28-as vagyok: amúgy pont másfél hete beszéltem a volt férjemmel, hogy hosszabb távon ki kellene menni külföldre. Még õ adott tippeket, beszélgettünk arról, hogy hol jobb az oktatás. Egy büdös szóval se mondta azt, hogy menj elõre és intézz el mindent, én addig elvagyok a gyerekekkel, vagy kért volna, hogy maradhassanak inkább nála.
Annyit kell tenned, hogy újraszabályoztatod a láthatási idõt.
Ja, ez nem nekem szólt. :) De ettõl még a véleményem tartom, csak egyetértünk így. :D
18: Ezzel most nem tudom mit akartál bebizonyítani, mert ez pont azt jelenti, hogy anyuka nem viheti sehova önkényesen a gyereket, még a szomszéd utcába sem. Az én érvem pedig az volt, hogy anyuka még így is örüljön, mint majom a farkának, mert nála a gyerek. Sok apuka maradna a fenekén költözgetés helyett, ha minden nap láthatná a gyerekét. Csak annyira természetes, hogy anyukánál marad a gyerek, hogy mindent akarnak.. Persze normális édesapa nem fog a költözés útjába állni, de abba is bele kellene gondolni, hogy külföldre nem kéne kivinni, mert ezzel gyakorlatilag ellehetetleníted a láthatást.
16: Szerintem rengeteg apuka örülhetne, ha nála maradhatna a gyerek. Ha anyukának annyira mehetnéke van, akkor menjen, és hagyja apukánál a gyereket. Ja, hogy így már nem jó..
" A másik szülõ hozzájárulásával változtatható meg az állandó lakcím. Ez akkor is kell, ha csak a szomszéd utcába költöznek. " Te jobbágyok röghöz kötési törvényérõl beszélsz.1848-ban eltörölték. Nem kell az apuka beleegyezése, hogy elköltözz a gyerekkel másik utcába vagy városba.Az anyukának szíve joga oda költözni ahová akar, ahol tudja biztosítani a gyermeke jövõjét, élethez szükséges feltételeket.Ha ez 200km-re van akkor oda megy.Ne vicceljünk már, hogy az apuka mondhatja meg, hova menjen az anyuka????Ilyen nincs. A gyámügy meg annyit foglalkozik a külföldi kiköltözéssel, hogy csak iskolai látogatási papírt kérnek.Semmi mást.Tudom, végig csináltam.
"Én nem hallottam olyan törvényrõl, hogy az apukának biztosítani kell az utazás költségét." A gondozó szülõnek kell biztosítani a láthatást. Ha elköltöznek a szokott lakóhelyrõl, köteles állni a költségeket, mert a másik mit tehet arról, hogy õ most úgy döntött, elköltözik??? "Sokan írják, hogy az apa beleegyezése kell, hogy külföldön éljen a gyerek. Nos, mi annak idején utána jártunk.Igen, kell a beleegyezõ nyilatkozat az apuka részérõl, HA nem úniós országba viszed a gyermeket(USA, Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland stb) Az uniós országokban szabad utazás van, hiszen határok elvileg nincsenek. " Nem így van. A végleges külföldre távozáshoz gyermek esetében gyámhivatali engedély is szükséges a másik szülõ beleegyezõ nyilatkozata mellé. A történetedben annyi a részleges igazság, hogy pl USA a beutazáshoz is megköveteli a másik szülõ beleegyezõ nyilatkozatát. "Teljesen mindegy, hogy ha az apuka Budapesten él, az anyuka a gyerekével mondjuk 300km-re költözik Debrecenbe, (egész pontosan 235 km-re van egymástól a két város vagy Bécsbe (mi meg 243 km-re van a fõvárostól) Nincsenek határok.Elég ha az apuka tudja a pontos címet, és az apukának van utazási lehetõsége.. " A másik szülõ hozzájárulásával változtatható meg az állandó lakcím. Ez akkor is kell, ha csak a szomszéd utcába költöznek.
és ne felejtsd el, hogy a láthatás nem csak jog, hanem kötelesség is persze ennyi idõs gyerek maga dönt a magyar jog szerint, angliában még 2 évig nem, de az angol hatóságok, pl gyámügy nagyon szigorúak-e téren.(ellenõrzés, gyermek megkérdezése a szülõ jelenléte nélkül stb).
Ahol normálisak a szülõk, szerintem ezt megoldják maguk között. Az én szüleim is elváltak, sosem tartották be a hivatalosan elõírt láthatást. Apukám jöhetett-vihetett minket amikor akart, mehettünk amikor akartunk, csak meg kellett beszélni elõre, hogy nehogy valakinek valami programja legyen akkor. Feltehetõen jobb élet, jobb munka reményében mentetek külföldre. Egy értelmes apuka szerintem megérti, hiszen õ is jót akar a gyermekének, és rugalmas lesz a láthatást illetõen. Próbálj vele beszélni.
A kérdező hozzászólása: bocsanat, elirtam, anyukam 65 eves volt, amikor a gyerekek ramaradtak. Egyebkent hozzateszem, en nem gondolom, hogy nincs olyan apuka, aki akar jobban is fel tudna nevelni a gyereket mint az anyuka. De azok az apukak kitartanak a csalad mellett, amennyire csak tudnak.
Kérdezd meg tõle, hogy ki õ, és mit keres az ágyadban.
Bocsi, én továbbra sem értem. Hazaértél és ott volt. Hát mondd meg neki, hogy menjen haza.
Mély fájdalommal tudatom férjem összes rajongójával, hogy a párom ma éjjel hosszú szenvedés után kimúlt. Afelett érzett mérhetetlen örömében, hogy ismét meglátogattam szerény hajlékunkat, olyan dolgokra ragadtatta magát, amely nem illik már az õ hajlott korához. Újraélesztése jelenleg is folyamatban van. Remélem hétvégét kiélte az összes ferde hajlamát, mert számára ismét eljöttek a dolgos hétköznapok. Üdv: Nóri THE GAME IS OVER
A kérdező hozzászólása: Ebbõl is látszik, hogy te mennyire komoly vagy. A moderátorok már tegnap este átrakták, és éppen az általad említett kategóriába. Azért ne zavartasd magad, hajrá
A tegnapi nagyon komoly hölgy válaszoló vagyok Örömmel olvasom a sztori folytatodik hogy, kedves kéredezõ még mindig ilyen jó pofa gyerek. Bár szerintem most már illõ volna át rakni a feltett kérdést a vicc és humor kategoriába.Mert ha az emlékeztem nem csal, akkor ez szexuális témakör. És vhogy ezzen az oldalon olyan témákat szeretek olvasni !
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot. Majd megpróbálom. De egy jó csajjal az is könnyebb lenne. Tegnap a lányom elhívta a barátnõit, akkor nem is lõttem be magam. Mindegy majdcsak hazajön az asszony, azt megtiltja, hogy ilyen helyekre irkáljak.
állj le az lsd vel.
Mond kérdezõ, te be vagy lõve? :) Öcsém, rég nem röhögtem ilyen jót XDXDXD(köszönet a válaszolóknak)
Mi a kérdés? Mert amit feltettél az minden csak nem kérdés... bocsi az off-ért
Mivel a férefiak minimum 12-13 éves korukra lesznek ivarérettek, nem lehet 12 éves, gondolj csak bele, hogyan lehetne akkor 14 éves a lánya? nyehehe <--- sátáni kacaj
A kérdező hozzászólása: Látom Te egy komoly ember vagy. Mindegy, olyan is kell. (bár nem tudom kinek)
Már ne haragudj de ez av kérdés most mire jó!Komolyan mondom a 4 éves fiamnak töb esze van mint neked mond kedves kérdezõ te biztos 34 és nem 12 éves vagy mert akkor talán elnézük neked .
Kedves kérdezõ! Tegnap megd*gtam a lányod , miután lefektetted aludni , mit szólsz hozzá?
A kérdező hozzászólása: Hozzád én semmit nem szólok. Azért van az a szint, ami alá még én sem süllyedek.
Kedves kérdezõ már lassan 3 napja rajtad nevetek DDDD kénytelen vagyok mindig visza jönni és el olvasni a sztori fejleményeit mert egyre jobb DD Szoval kikérem magamnak hogy nem értem a viccet értem én nagyon is ezer köszönet a kérdezõnek hogy , feldobta a napját jó sok embernek DDD
Fele királyságra és a lányodra számítottam. Lenne egy okos, értelmes vejed, aki kiállta a "próbát". A sárkány merre kóborol? Megküzdök vele is! De ha kilenc hónap múlva mégegy fejet növeszt, nekem ne siránkozz! :)
A kérdező hozzászólása: Ha nálam fiatalabb nõ vagy, és csinosabb a lányomnál, akkor elárulom. De balszerencsédre ezt a feltételt szinte lehetetlen teljesíteni. Azért próbálkoznod szabad. Ha esetleg fiú lennél, akkor keresd meg az asszonyt a nyereményért. Valahol kóborol, még mindig nem ért haza. Most megyek, és ezt megünneplem.
21:15-ös vagyok. Mi a nyereményem? :)
A kérdező hozzászólása: Inkább azt javaslom, életedben elõször próbálj meg magad kitalálni egy bölcs mondatot. Ne mindig mástól várd a megoldást. Arról meg nem én tehetek, hogy te nem tudsz nevetni semmin sem, ami humoros, bármilyen kategóriában van is. De a kedvedért mindjárt megkérdezem, hogy elég-e a 12 centis farkam, vagy tegyem az úthenger alá. Ezen majd jót nevethetsz Te is, mert a megfelelõ kategóriában lesz. Bár én inkább ezeket a kérdéseket tenném át az idiotizmus kategóriába. A "szügség" pedig nagyon fájt.
Köszönöm hogy a kedves kérdezõ viszairt ! vhogy nem tartom olyan komolynak magamat De vhogy az ilyen kérdésen nem is tudok jót nevetni ha átrakták a humor kategoriábas elnézését kérek !Várom a kérdezõ további bölcs mondatait mert ügye jó pofa emberekre is szügség van DD
Most õszintén megbántottál, pedig 17 éves létemre szívesen beszélgettem volna egy olyan középkorú emberrel , aki azzal szórakozik , hogy olyan kérdést tesz fel szerelem -szex kategoriába , amelyben a lányáról és saját magáról van szó. De semmi baj , majd ha idõsebb leszek , biztos megértem , hogy mi vett rá erre téged. További szép napot .
A kérdező hozzászólása: Irtam én már sokminden mást is. Mind jópofa dolog volt. Ha meg másmilyenre sikerült, az csak a véletlen vagy a figyelmetlenségem mûve. Ezzel szemben te egy szándékosan trágár dolgot írtál, amire méltatlan volt még válaszolnom is. Most mégis megtettem, de ígérem utoljára.
Ezt elég nehezen tudom elképzelni , írtad hogy a saját lányodat és a barátnõit nézted , és ki tudja még mit csináltál velük . szerintem amit én írtam az a te szinted felett van.
süss meg neki egy vadkant és fektesd be mellé
A kérdező hozzászólása: Bizony az. És még ha hallanád, hogy õ miket szokott nekem mondani. De attól mi még örökre egymásnak vagyunk teremtve. Ez nem a szavakon múlik
Csak nem a lányod volt az? :)
fogadd örökbe
34 éves vagy, és ennyire éretlen , nõs vagy , õ meg egy gyerek , szerinted még is mit csináljál vele? ha nem fake es ez igaz akkor nagyon lol vagy :D
A kérdező hozzászólása: Ez teljesen komoly. Egyébként nem kell megkérdeznem, tudom ki õ. Mit csináljak?
:DD edd meg, darabold fel és add oda a sertéseknek :D
Mivel az este délután volt, vmit biztos csináltál vele hiszen már este 9 van... Fake
délután ne igyál annyit, h emlékezetkiesésed legyen.
Ki vagy? Kérdezd meg :D Van fiad? Biztos a bnõje.
Öld meg ! :D
feküdj az ágyába
A kérdező hozzászólása: Végre agy normális ember, akinek nem perverz a fantáziája :) a 21.15-ös lett a nyertes.
Ez ám a családi összetartás.
A kérdező hozzászólása: Az asszony tölem akár ott is maradhat ahol van. Csak õ vesztene vele. De biztosan nem tenne ilyesmit
-.-'
Ezek szerint a kérdezõ a saját lányát dugja? Csak erre tudok gondolni, bocsi. Vagy arra még, hogy elég nagy [email protected], ha megkérdezi mit csináljon a saját lányával és inkább kérdéseket írogat. :)
A kérdező hozzászólása: Miért? Még az is lehet, hogy megfogadok néhány tanácsot. Mondjam neki, hogy hívja el a barátnõit?
szóval kinek is mocskos a fantáziája???
34 évesen 14 éves lányod van? Te sem szórakoztál túl sokáig :) ! 34 F Amúgy felhívtad a rokonokat, hogy a nejed odaért-e már? Az enyém is járt egy idõbe rokonokhoz :) !
kb
A többieknek sem feltétlenül mocskos a fantáziájuk, csak senki sem feltételezi, hogy a szerelem szex kategóriába kiírsz egy kérdést azért, mert a gyereked a te szobádban aludt el.
Kérlek mondd, hogy ez a kérdés kamu.


Új iskolába mentem és ők még nem tudják, hogy eláll a fülem. Elég ciki utálom, még csak 14 éves vagyok, bevarrathatom már? Vagy várjak vele? Vagy ne is csináljak vele semmit?

Legjobb válasz: 14évesen nem fogják megcsinálni a mûtétet. Fogadd el így magad, és akkor az új osztálytársaid is elfogadnak majd!

14évesen nem fogják megcsinálni a mûtétet. Fogadd el így magad, és akkor az új osztálytársaid is elfogadnak majd!
van egy oszt társam(fiú)neki a két elálló füle a sex appil-je(nemtom hogykell irni)szval ha fiuvagy akkor nekedis lehet az..de ha lányvagy akkoris bizti valakinek megfog tetszeni..
Nekem is eláll a fülem, de senki nem csúfol, ha jobban megnézed vannak olyan színészek is akiknek eláll a fülük!Én nem gondolom, hogy mûtét kellene!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat talán várok néhány évet még ezzel de ha utána is gyûlölni fogom akkor megcsináltatom a mûtétet
6 éves kortól megcsinálják... :) olvass róla, keresgélj igy: elálló fül plasztikája, fülmûtét, fülplasztika vagy janky.hu
Szerintem meg tök helyes az elálló fül, és úgy gondolom, nem véletlenül olyan, te így vagy te.. és valaki épp ezért fog beléd esni, és így fog téged szeretni, elálló fülekkel. Kamasz korában az ember eléggé kritikusan nézi önmagát és nagyon tud magán utálni dolgokat, de ez pár év múlva elmúlik (nálam is így volt, én az orromat utáltam sokáig, de másoknak meg pont az tetszett, pl. a barátomnak is.:) és örülök, hogy végül elfogadtam én is.)
Nekem két ismerõsömnek is 14év körül csinálták...szal szerinte lehet.
Megmûtötték már a füledet?
csináld úgy a hajad hogy ne tedd a füled mögé és akkor nem fog látszódni teljesen eltakarja(persze ha lány vagy) de mondjuk ha fiú akkor is lehet hosszú hajad csak nem mindegy hogy ilyen nagyon sima hosszú és a vége egyenesbe levan vágva menj el egy fodrászhoz és találjatok ki valamilyen hosszúhoz illlõ fazont ami nem is olyan snassz
Nekem is eléggé elállnak a füleim, próbálom eltakarni a kiengedett hajammal. Mivel sportoláshoz nem túl elõnyös így, ezért úgy gumizom össze, hogy a fülemen rajta legyen a hajam, így leszorítja, ezt pedig eltakarja az a pár tépett tincs.:) Egyébként a hajpánt is jó megoldás lehet, ha szereted. Tudom, minden ilyen embernek el kéne fogadni, nekem nehezen megy, de ilyen kis praktikákkal viszonylag meg lehet oldani. Hát...remélem segítettem valamennyit.:D
Nemhiszem hogy csúfolni fognak. Vagy ha mégis akadni fog egy-kettõ az idiótább fajtából, ne is foglalkozz velük, õk fogjálk majd szégyellni magukat felnõttkorukban hogy ilyen gyerekesek voltak még 14évesen is. Amugymeg valószínûleg ezért(is) vagy te különleges:) 15/l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!