Találatok a következő kifejezésre: 14 éves még nem tudok nagyon (9 db)

14 éves vagyok, még nem tudok nagyon úszni, de meg szeretnék megtanulni, akár versenyszerűen. Ha ilyen későn kezdem, mennyi esélyem van rá, hogy országos/európabajnokságon indulhassak?

Elég kés? lehet, mert az olimpián 13 éves is kint van. Tudom, hogy f?leg tehetség/kitartás kérdése, de ha innen reménytelen, akkor inkább nem hajszolom magam, hanem "csak" megtanulok rendesen úszni. (194 cm, 65 kg vagyok, elég hosszúak a karjaim)

Legjobb válasz: Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.

Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.
Hogy úszásban élsportoló legyél, arra SEMMI esélyed, akárhogy is bíztatott némelyik válaszoló, ahhoz 10 évvel ezelõtt kellett volna elkezdened úszni tanulni. Viszont természetesen megtanulhatsz úszni, az csak a javadra válik, én 25 évesen tanultam meg.
valamelyik elozo valaszolonak: a vivast se 14 evesen kell kezdeni!!!
Szerintem maradj a saját sportágadon belül, esetleg hobbi szinten ússz.
A vívás egészen más tészta. Ott nem ritka a 30 éves olimpikon sem, mert MÁS KÉPESSÉGEK kellenek hozzá. A labdajátékok szintén ilyenek. De az úszás, a torna, a ritmikus gimnasztika MIND KORAI KIVÁLASZTÁSÚ SPORTÁGAK, legkésöbb 7éves korban elkezdik az élsportra való felkészítést. Aki nem hiszi, járjon utána tankönyvekben vagy interneten. Gyönyörûen megtanulhatod az úszást amozgás megtanulásához nincs késõ, de már sosem leszel képes olyan eredményeket elérni, mint az élvonalbeliek. Durván 7 éves lemaradással kezdenél, legtöbben 17-18 évesen abba is hagyják. Vannak képességek, pl hajlékonyság, amiknek a fejlesztése elengedhetetlen 6-10 éves korban az élsportbeli úszáshoz, és te ebbõl a korból már bõven kinõttél. Nincsenek meg az alapképességeid hozzá, és akárhogy is szeretnéd ezt a legnagyobb jóakarattal sem tudod behozni. Tanulj meg úszni, járj is rendszeresen, de ne számíts csodákra.
Hello! Én 20 évesen kezdtem el vívni...az edzõm akkor azt mondta, te jó ég de idõs vagy, ha szerencséd van megmaradhat hobbinak... Jó érzés volt na... :o( Aztán én nem hagytam, hogy lehurrogjanak, meg elkönyveljenek idõsnek... AKARTAM és kész! Azóta már jó pár érmem van nemzetközi bajnokságokon is. Sajnos nem Magyarországnak hatom az érmeket, mert itt tényleg esélyem sem lett volna...a 60 éves vívó teremben, ahol edzés közben a fejünkre szakadt a plafon ebbõl kifolyólag 3 hét kényszer szünet, mert ugye pénz az nncs másikat bérelni, és a felszerelés is nagyon drága...De akartam, kimentem és 2 évre rá már el is kezdtem szebelni az érmeket. Szóval az úszás az meg de pláne olyan, hogy sokáig tudod csinálni...Szóval ha 34 éves olimpikon is leszel sírni fogunk mikor érted szól a magyar HIMNUSZ!!!! HAJRÁÁÁÁÁ és ne hagyd magad lebeszélni!!!!!!
szerintem próbáõld ki a counter-striket xx
A versenyúszást felejtsd el, 11 éve úszok heti 5ször, de már belõlem se lehetne igazi versenyúszó. Csak akkor lehetsz az, ha eleve annak kezdesz el még kisgyerekként. Így már csak hobbiszinten lehetsz úszó. 16F
Háát... Talán még lehetsz akár olimpiai bajnok is, de ahhoz szinte az összes szabad napodat úszásra kéne halasztanod...
Annyi az esélyed, mint az Epson-i Derbyn egy falóval indulni.
szerintem már késõ elkezdened.. de figyelj.. próba szerencse.. van egy ismerõsöm aki most 21 éves és 19 évesen kezdett latint táncolni.. most országos bajnok a párjával.. igaz a tánc az tánc.. de nem olyan könnyû, mint amilyennek kinéz.. én 13 éves vagyok és 3 éves korom óta úszok.. amúgy.. 14 évesen 194 cm és 65 kg? kissé kamu szaga van.. de te tudod.. : ) minden esetre sok szerencsét.. L/13
4 éves korom óta úszok/tam egészen 13 éves koromig versenyszerûen azután felhagytam ilyen idõsen EB re esélyes sincs kijutni mert már a felnõtt csapat is kiskora óta uszik..
szerintem meg nyugisan van eselyed ra...hisz nem vagy olyan oreg meg, vegyel uszo orakat es ha van kitartasod akkor 2 het es meg tanultal uszni.ez velem is igy volt jo en 6 eves koromba kezdtem de van olyan ismerosom aki 26 eves es nem tud uszni es uszo orakatt vett es se perc alatt meg tanult..ugyhogy ne aggodj! csak hajra;)szoritok..pusziii...by szende
Simán elkezdhetsz tanulni úszni! Soha nem késõ! Az országos-európabajnokságog már más téma... ha fekszik neked az úszás és naponta több órát tudsz edzeni akkor talán még azis szóba jöhet! Na meg persze a tehetség is kell hozzá! Én 13 éves vagyok tavaly kezdtem el úszni és mostmár ott tartok hogy én "vezetem" a csoportot+ nyerem a versenyeket! Van még idõd! Vágj bele én azt tanácsolom! Sok sikert hozzá! :)
Én csak annyit mondanék: vannak még csodák és soha nem adj fel semmit!!!!!! Ha vannak álmaid, hát rajta!!!! Mindent bele!!!!!! :D
Hello! Sajnos azt kell mondanom, semmi esélyed nincs. Már kb. 3 éves kortól kell tudni úszni, aki nagy versenyzõ akar lenni. Te 14 vagy, és nem tudsz úszni. Inkább menny el vívni, vagy sportlövõnek
Én is csak azt tudom, mondani mint a többiek. Az olimpián is 16-17 éves lányok is indulnak, és nem 2 év alatt jutottak erre a szintre.
Hát én 2 éves korom óta úszom, de az olimpia nem jár nagyon a fejemben. Nem bírom a túl nagy feszültséget :) De elmondhatom, hogy azért pár elsõ helyezést már bezsebeltem. Az ismerõsöm lánya 10-11 évesen kezdte, de õ is egész szép eredményeket ér el. Ezzel mutatom, hogy semmi sem lehetetlen, de olimpikon már nem nagyon lehetsz.
Én meg csak azt mondom, hogy amit az elõttem szólóak elmondta, az reális, azonban az ember amit AKAR, azt el is tudja érni. Te is lehetsz még olimpikon. Miért is ne? Azonban van egy olyan sejtésem, hogy nálad ez most csak egy fellángolás az olimpia miatt...
Én csak bízatni tudlak. Ha valóban akarod akkor gõzerõvel hajtanod kell , íratkozz be úszótanfolyamra és hajrá!Amit meg akarunk kapni meg is kapjuk de csak ha nagyon akarjuk.És amúgy is a remény hal meg utoljára. Ha meg az olimpia dolog mégse jönne be(mégis maradsz az úszásnál) , akkor is jó karierred lesz , sok új haverod szép kidolgozott tested amivel együtt jár a szép barátnõ, egészséges életed.Kell ennél több?:) Ugye hogy nem! Ne félj a kihívásoktol nincs veszteni valód! Hajráá! Majd szurkolok neked az olimpián!;)
194 cm + hosszú karok = kosárlabda!
A kérdező hozzászólása: Igazolt kosaras vagyok. :)
14 évesen már az Olimpián kellene legyél Pekingben.
Semmit sem késõ elkezdened.Ha nagyon akarod még van esélyed kijutni egyszer az olimpiára.csak nagyon kell hogy akard is. De ha nem fog menni az úszás akkor ne is erõltesd a dolgot. 7-8 évesen próbáltam megtanulni uszni.Úszómester tanított minket de nekem ez az úszás dolog sehogysem ment.igazából örültem is ha nem kellett kimennem a strandra :) Nem voltam/vagyok sportos alkat gondoltam hogy el kellene kezdeni valamilyen sportotÉs most 16 évesen elkezdtem lovagolni ami tényleg eleinte nem is volt olyan könnyû mint ahogy azt bárki gondolja de már kb.1 éve lovagolok egész jól és majd remélem egyszer versenyezni is fogok :)
semmi nem késõ!kezdj bele, ha akarod tényleg küzdj keményen ha komolyan gondolod, 18 évesen már egész jó eredményt érhetsz el.bár londonban nemtudom ottlennél e ..:) a lényeg h.kezdj bele minél hamarabb, azthiszem volt oylan sportolo is az olimpián aki 16évesen kezdett az adott sport ûzéséhez és nagyon szép helyezéseket ért el az olimpián..:) sok sikert, kitartás!ha nyersz majd az olimpián emlékezz rám..:D:P
Sajnos csak kesereghetsz... tanulni sohasem késõ, de az úszás korai kiválasztású sportág no nem 3 évesen kezd az ember úszni, hisz még járni sem tud, de különféle tehetségkutató emberkék 7 évesen legkésõbb kiválasztják az utánpótlást. Tudom, mert annak idején én is ki voltam választva, de az egészségem nem bírta MÁR akkor sem. (1 évig napi 2 x 2, 5 óra edzés, és csak ált isk. elsõs voltam.)kerületi, megyei versenyen valamit mutathatsz, ha JÓ A FAJSÚLYOD, nagyon sok múlik ezen, de többet ne nagyon remélj. országos bajnokságról ne is álmodj... még így sem sikerül sok embernek... Tanulj meg úszni, szemet gyönyörködtetõen pillangózhatsz, ehhez soha nincs késõ. És légy sikeres kosaras :)
Miért lenne kamú? Lányom 14 éves 181 cm és 55 kiló és nem õ a legmagasabb az osztályában:)

14 éves fiú vagyok és nagy a mellbimbóm, meg van duzzadva. Szóval így nem tudok mutatkozni, strandon, meg ilyen helyeken. Mitől van ez, és mit lehet tenni?

http://mellplasztikablog.budapestplasztika.hu/content/image/.. valami ilyesmi

Legjobb válasz: Túlbonyolítod az ügyet. A legtöbb fiúnak ilyen serdülõkorban. Van néhány élelmiszer, ami ráerõsít: Delikát, müzlik, de alapból a hormonok változása okozza. Ha majd megáll a növekedésed és rendszeresen kell borotválkoznod, szóval befejezõdik a serdülésed, elmúlik magától.

Túlbonyolítod az ügyet. A legtöbb fiúnak ilyen serdülõkorban. Van néhány élelmiszer, ami ráerõsít: Delikát, müzlik, de alapból a hormonok változása okozza. Ha majd megáll a növekedésed és rendszeresen kell borotválkoznod, szóval befejezõdik a serdülésed, elmúlik magától.
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem...

Most fogunk elkezdeni járni de még nem csokoloztunk de már aludtunk eggyütt tudja h még a csoktól is félek és ottfogok nála aludni a szex kivan zárva és ezt õ is nagyon jól tudja de 17 éves. Mitcsináljak? 14/L

hhmm??

Legjobb válasz: Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?

Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?
Hát aludjatok.
Csókolózzatok! Meglátod milyen jó!
Te fiú vagy vagy lány? Ezt nem árt tudnunk a jobb válasz érdekében.
A kérdező hozzászólása: tudja..és én lány vagyok
Csókolózzatok. Én amikor 22 évesen összejöttem a párommal, tisztáztam vele, hogy jó ideig nem fogok lefeküdni vele, azt ki kell érdemelni. Csomószor aludtunk egymásnál, néha bepróbálkozott, és nagyon nehéz volt megállni, de megállítottam. Aztán pár hónap múlva én másztam rá :P
Ha tényleg csak aludni akarsz, akkor maradj otthon!


Valaki tud tanacsot adni? 14 eves vagyok es meg 1 szerelmem sem volt es mar nagyon szeretnek egyet es mar megis van a kivalasztott es nem tudom hogy mit mondjak neki adtok tanacsokat?

Legjobb válasz: 21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f

21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f
14 évesen még inkább legózz
A kérdező hozzászólása: de pl vannak 14 eves barataim es egye gynek van csaja:::D
de pl sok 18 évesnek sincs.. eljön mindennek az ideje, nem kell siettetni
B*szódjon meg mindenki, aki egy 14 évest legozni küld... Mindegy. Nyugimugi, ne stresszelj rá a dologra. Jóban vagy már a lánnyal? Dicsérd meg, hogy jól néz ki, kérdezgesd mindenfélérõl - úgy értem, vele kapcsolatban, hogy lássa, hogy érdekled õt -, satöbbi. Remélem segítettem :) 15/L
túl sok az es
Én 17 vagyok, és nincs barátom. Ne görcsölj rá a dologra, mert nem fog belõle jó kisülni. (tapasztalat)
Te barátod, mégsem tudod, mit vegyél neki. Mi nem is ismerjük.
A kérdező hozzászólása: Kérlek, akkor irj, ha tudsz segiteni..örök hála.
Mondjuk egy táskát, amiben tarthatja a fényképezõgépet és tetszik is neki.
Menjetek el valahova kettesben, ami érdekel titeket... Vagy vidd egy fotókiállításra, hogy tudjon mibõl tanulni. a fiúk nem nagyon szeretik az értelmetlen dolgokat, úgyhogy a plüssmacit meg a fényképet felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat:)
Nem félni kell, hanem bazi gyorsan elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: De az orvos csak annyit mond, hogy valami van a beleimmel.. de se gyógyszer se semmit nem ad, és semmi többet nem is mond..
Keress olyan táplálkozás-tudományi szakembert, aki helyre tudja állítani a természetes bélflórát. pl.: http://www.makrobio.hu

14 éves vagyok, és nagyon tetszik egy lány, és szerintem tudja, hogy tetszik nekem, de én meg nem merek vele beszélni. Mit tegyek? (Aki azt mondja, hogy beszéljek vele, az mondja meg azt is, hogy mit mondjak neki? )

Legjobb válasz: Akkor : ne beszélj vele.:D Amúgy vagy menj oda hozzá, vagy jelöld be face-n. Élõben kérdezz tõle valamit, pl. hogy merre van a 402 -es terem.Ha neki is bejössz mondani fogja hogy elkísár, vagy valami.. Facebook-on meg csak írj rá hogy szia mizu..:)

Akkor : ne beszélj vele.:D Amúgy vagy menj oda hozzá, vagy jelöld be face-n. Élõben kérdezz tõle valamit, pl. hogy merre van a 402 -es terem.Ha neki is bejössz mondani fogja hogy elkísár, vagy valami.. Facebook-on meg csak írj rá hogy szia mizu..:)
A kérdező hozzászólása: Zseni vagy tesó!:D
fogd meg a seggét
Haha azért nem :D
A kérdező hozzászólása: Már megfogtam. :D
Na és mi lett?:D

Van egy lány 13 éves én 14/f vagyok. Nagyon tetszik meg szerintem ő is így érez irántam. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek járjak vele most vagy várjak még 1-2 évet hogy érettebbek legyünk?

Nemtudom mit csinaljak:S

Legjobb válasz: És ha már a konyhában jársz, visszafelé menny be a nappalitokba és a könyvespolcról vedd le a helyesírási szótárt!

szerintem ez nincs idõhöz kötve és a kolbász is finom fõleg sajttal meg szalonnával ;)
És ha már a konyhában jársz, visszafelé menny be a nappalitokba és a könyvespolcról vedd le a helyesírási szótárt!
te aztán tudsz valamit hallod-e xD
cool vagy géza
A kérdező hozzászólása: Mindennap verem legalább 2x
járj le a boltba és hozz egy rekesz sört ha már olyan nagyon járni akarsz! am mit csinálnátok? áll má egyátalán a farkad?
Szerintem nem lenne korai. Ha mindketten szerelmesek vagytok a másikba, akkor miért ne? Persze, ez nem azt jelenti h vegyétek el rögtön az elsõ héten egymás szüzességét, az még NAGYON ráérõs, és ahhoz még fiatalok vagytok. :) Sok sikert:)
De. Menny aludni!
Egyél sajtot!
A kérdező hozzászólása: De nem lenne túl korai?
persze, hogy járjatok! mire vártok ha "bejöttök" egymásnak?
A sajttól tudni fogod mit kell tenned.. Vagy 1-2 üveg sör!
A kérdező hozzászólása: Létszi értelmes választ
..szalonkával :) )
ne rögtön a sexel kezdjétek 1 2 év az nem sok ha bejötök egymásnak járjatok egymásal legyetek együtt szeresétek egymást az lényeg jo legyen egymásal lenni
Egyáltalán nem. Mindketten óvodások vagytok.
egyáltalán nem mi is így vagyunk..(:
Nekem eszembe se jutna 17 évesen hogy 14 éves csajjal járjak!
Mostmég sok. Késöbb simán belefér
Nem értem miért vadidegenek véleménye érdekel/arra adsz. Ha te jól érzed magad vele, akkor kit érdekel hány évesek vagytok? Ha viszont, ahogyan le is írtad, fiatalnak érzed magadhoz, akkor csak azért maradnál vele, mert itt azt mondják, hogy nem gáz? Gondolkozzál már... a szerelmet és a boldog együttlétet nem a korotok határozza meg... Semmi keresni valód tovább mellette, ha nem tartod elég érettnek.
Az én pasim is 20 évees..en meg 15 :) és már 1 éve egyutt vagyunk :) szoval...:) de hát en érettebb fajta vagyok...:)
Jajj haggyad már azt a hülyeséget hogy élrettebb fajta vagy! Minden 15 éves ezt gondolja!2 hét múlva meg írod a kérdésed hogy mit csinlj mert otthagyott az elsõ dugás után!
Itt még kicsit soknak tûnik, de idõvel észre sem fogjátok venni :)
A barátom 17 én 14 és észre sem vehetõ mert érettebb típus vagyok. Szerintem ez attól függ mennyire érett a barátnõd, agyilag és testileg is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!