Találatok a következő kifejezésre: 14 éves még nem tudok (40 db)

Mert egy pedofil. Csinálj új nevet, vagy hagyd abba a cheatet. Pont most volt egy hasonló eset az ismerõsömnél, annyi idõs mint te.
Sztem szólj a szüleidnek!
.
Hagyd a faszba, töröld MSN-rõl, chat-en meg másik név, azt viszont látásra.
Kérj meg sörért pár tagbaszakadt részeget, hogy hugyozza tele a kapujukat. Csak megérti.
A kérdező hozzászólása: már csináltam mindent , más nevet is váltottam de mindig tudta hogy én vagyok mindig meg talál, mondom neki hogy hagyon békén de nem hagy kérdezem miért azt mndja csak , de én asszem bele szerettem és nemtom ott hagyni , de az egyik haverja mondja hogy õ szerelmes belém csak nem meri el mondani szal nemtom
Elsõnek üzenem: cheat = csalás

14 éves vagyok, még nem tudok nagyon úszni, de meg szeretnék megtanulni, akár versenyszerűen. Ha ilyen későn kezdem, mennyi esélyem van rá, hogy országos/európabajnokságon indulhassak?

Elég kés? lehet, mert az olimpián 13 éves is kint van. Tudom, hogy f?leg tehetség/kitartás kérdése, de ha innen reménytelen, akkor inkább nem hajszolom magam, hanem "csak" megtanulok rendesen úszni. (194 cm, 65 kg vagyok, elég hosszúak a karjaim)

Legjobb válasz: Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.

Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.
Hogy úszásban élsportoló legyél, arra SEMMI esélyed, akárhogy is bíztatott némelyik válaszoló, ahhoz 10 évvel ezelõtt kellett volna elkezdened úszni tanulni. Viszont természetesen megtanulhatsz úszni, az csak a javadra válik, én 25 évesen tanultam meg.
valamelyik elozo valaszolonak: a vivast se 14 evesen kell kezdeni!!!
Szerintem maradj a saját sportágadon belül, esetleg hobbi szinten ússz.
A vívás egészen más tészta. Ott nem ritka a 30 éves olimpikon sem, mert MÁS KÉPESSÉGEK kellenek hozzá. A labdajátékok szintén ilyenek. De az úszás, a torna, a ritmikus gimnasztika MIND KORAI KIVÁLASZTÁSÚ SPORTÁGAK, legkésöbb 7éves korban elkezdik az élsportra való felkészítést. Aki nem hiszi, járjon utána tankönyvekben vagy interneten. Gyönyörûen megtanulhatod az úszást amozgás megtanulásához nincs késõ, de már sosem leszel képes olyan eredményeket elérni, mint az élvonalbeliek. Durván 7 éves lemaradással kezdenél, legtöbben 17-18 évesen abba is hagyják. Vannak képességek, pl hajlékonyság, amiknek a fejlesztése elengedhetetlen 6-10 éves korban az élsportbeli úszáshoz, és te ebbõl a korból már bõven kinõttél. Nincsenek meg az alapképességeid hozzá, és akárhogy is szeretnéd ezt a legnagyobb jóakarattal sem tudod behozni. Tanulj meg úszni, járj is rendszeresen, de ne számíts csodákra.
Hello! Én 20 évesen kezdtem el vívni...az edzõm akkor azt mondta, te jó ég de idõs vagy, ha szerencséd van megmaradhat hobbinak... Jó érzés volt na... :o( Aztán én nem hagytam, hogy lehurrogjanak, meg elkönyveljenek idõsnek... AKARTAM és kész! Azóta már jó pár érmem van nemzetközi bajnokságokon is. Sajnos nem Magyarországnak hatom az érmeket, mert itt tényleg esélyem sem lett volna...a 60 éves vívó teremben, ahol edzés közben a fejünkre szakadt a plafon ebbõl kifolyólag 3 hét kényszer szünet, mert ugye pénz az nncs másikat bérelni, és a felszerelés is nagyon drága...De akartam, kimentem és 2 évre rá már el is kezdtem szebelni az érmeket. Szóval az úszás az meg de pláne olyan, hogy sokáig tudod csinálni...Szóval ha 34 éves olimpikon is leszel sírni fogunk mikor érted szól a magyar HIMNUSZ!!!! HAJRÁÁÁÁÁ és ne hagyd magad lebeszélni!!!!!!
szerintem próbáõld ki a counter-striket xx
A versenyúszást felejtsd el, 11 éve úszok heti 5ször, de már belõlem se lehetne igazi versenyúszó. Csak akkor lehetsz az, ha eleve annak kezdesz el még kisgyerekként. Így már csak hobbiszinten lehetsz úszó. 16F
Háát... Talán még lehetsz akár olimpiai bajnok is, de ahhoz szinte az összes szabad napodat úszásra kéne halasztanod...
Annyi az esélyed, mint az Epson-i Derbyn egy falóval indulni.
szerintem már késõ elkezdened.. de figyelj.. próba szerencse.. van egy ismerõsöm aki most 21 éves és 19 évesen kezdett latint táncolni.. most országos bajnok a párjával.. igaz a tánc az tánc.. de nem olyan könnyû, mint amilyennek kinéz.. én 13 éves vagyok és 3 éves korom óta úszok.. amúgy.. 14 évesen 194 cm és 65 kg? kissé kamu szaga van.. de te tudod.. : ) minden esetre sok szerencsét.. L/13
4 éves korom óta úszok/tam egészen 13 éves koromig versenyszerûen azután felhagytam ilyen idõsen EB re esélyes sincs kijutni mert már a felnõtt csapat is kiskora óta uszik..
szerintem meg nyugisan van eselyed ra...hisz nem vagy olyan oreg meg, vegyel uszo orakat es ha van kitartasod akkor 2 het es meg tanultal uszni.ez velem is igy volt jo en 6 eves koromba kezdtem de van olyan ismerosom aki 26 eves es nem tud uszni es uszo orakatt vett es se perc alatt meg tanult..ugyhogy ne aggodj! csak hajra;)szoritok..pusziii...by szende
Simán elkezdhetsz tanulni úszni! Soha nem késõ! Az országos-európabajnokságog már más téma... ha fekszik neked az úszás és naponta több órát tudsz edzeni akkor talán még azis szóba jöhet! Na meg persze a tehetség is kell hozzá! Én 13 éves vagyok tavaly kezdtem el úszni és mostmár ott tartok hogy én "vezetem" a csoportot+ nyerem a versenyeket! Van még idõd! Vágj bele én azt tanácsolom! Sok sikert hozzá! :)
Én csak annyit mondanék: vannak még csodák és soha nem adj fel semmit!!!!!! Ha vannak álmaid, hát rajta!!!! Mindent bele!!!!!! :D
Hello! Sajnos azt kell mondanom, semmi esélyed nincs. Már kb. 3 éves kortól kell tudni úszni, aki nagy versenyzõ akar lenni. Te 14 vagy, és nem tudsz úszni. Inkább menny el vívni, vagy sportlövõnek
Én is csak azt tudom, mondani mint a többiek. Az olimpián is 16-17 éves lányok is indulnak, és nem 2 év alatt jutottak erre a szintre.
Hát én 2 éves korom óta úszom, de az olimpia nem jár nagyon a fejemben. Nem bírom a túl nagy feszültséget :) De elmondhatom, hogy azért pár elsõ helyezést már bezsebeltem. Az ismerõsöm lánya 10-11 évesen kezdte, de õ is egész szép eredményeket ér el. Ezzel mutatom, hogy semmi sem lehetetlen, de olimpikon már nem nagyon lehetsz.
Én meg csak azt mondom, hogy amit az elõttem szólóak elmondta, az reális, azonban az ember amit AKAR, azt el is tudja érni. Te is lehetsz még olimpikon. Miért is ne? Azonban van egy olyan sejtésem, hogy nálad ez most csak egy fellángolás az olimpia miatt...
Én csak bízatni tudlak. Ha valóban akarod akkor gõzerõvel hajtanod kell , íratkozz be úszótanfolyamra és hajrá!Amit meg akarunk kapni meg is kapjuk de csak ha nagyon akarjuk.És amúgy is a remény hal meg utoljára. Ha meg az olimpia dolog mégse jönne be(mégis maradsz az úszásnál) , akkor is jó karierred lesz , sok új haverod szép kidolgozott tested amivel együtt jár a szép barátnõ, egészséges életed.Kell ennél több?:) Ugye hogy nem! Ne félj a kihívásoktol nincs veszteni valód! Hajráá! Majd szurkolok neked az olimpián!;)
194 cm + hosszú karok = kosárlabda!
A kérdező hozzászólása: Igazolt kosaras vagyok. :)
14 évesen már az Olimpián kellene legyél Pekingben.
Semmit sem késõ elkezdened.Ha nagyon akarod még van esélyed kijutni egyszer az olimpiára.csak nagyon kell hogy akard is. De ha nem fog menni az úszás akkor ne is erõltesd a dolgot. 7-8 évesen próbáltam megtanulni uszni.Úszómester tanított minket de nekem ez az úszás dolog sehogysem ment.igazából örültem is ha nem kellett kimennem a strandra :) Nem voltam/vagyok sportos alkat gondoltam hogy el kellene kezdeni valamilyen sportotÉs most 16 évesen elkezdtem lovagolni ami tényleg eleinte nem is volt olyan könnyû mint ahogy azt bárki gondolja de már kb.1 éve lovagolok egész jól és majd remélem egyszer versenyezni is fogok :)
semmi nem késõ!kezdj bele, ha akarod tényleg küzdj keményen ha komolyan gondolod, 18 évesen már egész jó eredményt érhetsz el.bár londonban nemtudom ottlennél e ..:) a lényeg h.kezdj bele minél hamarabb, azthiszem volt oylan sportolo is az olimpián aki 16évesen kezdett az adott sport ûzéséhez és nagyon szép helyezéseket ért el az olimpián..:) sok sikert, kitartás!ha nyersz majd az olimpián emlékezz rám..:D:P
Sajnos csak kesereghetsz... tanulni sohasem késõ, de az úszás korai kiválasztású sportág no nem 3 évesen kezd az ember úszni, hisz még járni sem tud, de különféle tehetségkutató emberkék 7 évesen legkésõbb kiválasztják az utánpótlást. Tudom, mert annak idején én is ki voltam választva, de az egészségem nem bírta MÁR akkor sem. (1 évig napi 2 x 2, 5 óra edzés, és csak ált isk. elsõs voltam.)kerületi, megyei versenyen valamit mutathatsz, ha JÓ A FAJSÚLYOD, nagyon sok múlik ezen, de többet ne nagyon remélj. országos bajnokságról ne is álmodj... még így sem sikerül sok embernek... Tanulj meg úszni, szemet gyönyörködtetõen pillangózhatsz, ehhez soha nincs késõ. És légy sikeres kosaras :)
Miért lenne kamú? Lányom 14 éves 181 cm és 55 kiló és nem õ a legmagasabb az osztályában:)
Kislányunk dettó:) Összetett mozdulatsor ez, türelem, rá fog jönni!
Próbáld meg, hogy fogod a lábát a pedállal együtt és úgy tekerje. Az unokáim alig egy óra alatt rájöttek a mikéntjére, akkor már csak az volt a gond, hogy nem elõre néztek, hanem a lábukat figyelték, de az is megoldódott hamar.
Az én lányom nem volt egészen 3 éves, amikor megkapta a bringáját (õ is 14-est). Ugyanez volt eleinte, hogy csak hátrafelé tekerte. Õ úgy jött rá a nyitjára, hogy a nagyszülõknél nagyon-nagyon minimálisan, de lejtõs az utca, épp csak annyira, hogy a lendület picit rásegítsen a haladásra (de mondjuk magától nem gurulna le a bringa). Rárakta a lábát a pedálra, elkezdtük tolni, megérezte a mozgást, és utána õ is próbált tekerni. Mivel lejtõn volt, így kisebb volt az ellenállás, és könnyen át tudta tekerni a pedált a holtponton. Negyedóra elteltével már felfelé is tekert a lejtõn :)
Mi között?
egy oszlop igen :D
Száddal, négyszemközt. Lehetõleg akkor, ha korban hozzádillõ.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon hasznos volt azt gondolom máskép kellet volna megfogalmazni a kérdést mit mondjak neki(k)?
De kiknek b+?
Ja hogy több is van?
Odamész hozzá, és kapcsolatot teremtesz, és ha õ neki sincs ellenére, akkor tölts vele minnél több idõt együtt. Nem kell ide semmilyen közhelyes szar, csak a tökeid.

Most fogunk elkezdeni járni de még nem csokoloztunk de már aludtunk eggyütt tudja h még a csoktól is félek és ottfogok nála aludni a szex kivan zárva és ezt õ is nagyon jól tudja de 17 éves. Mitcsináljak? 14/L

hhmm??

Legjobb válasz: Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?

Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?
Hát aludjatok.
Csókolózzatok! Meglátod milyen jó!
Te fiú vagy vagy lány? Ezt nem árt tudnunk a jobb válasz érdekében.
A kérdező hozzászólása: tudja..és én lány vagyok
Csókolózzatok. Én amikor 22 évesen összejöttem a párommal, tisztáztam vele, hogy jó ideig nem fogok lefeküdni vele, azt ki kell érdemelni. Csomószor aludtunk egymásnál, néha bepróbálkozott, és nagyon nehéz volt megállni, de megállítottam. Aztán pár hónap múlva én másztam rá :P
Ha tényleg csak aludni akarsz, akkor maradj otthon!

14 éves vagyok, és komolyabb kapcsolatom még nem volt. Ha egy pár csókolózik, akkor nem-e zavarja őket a másik szájszaga/szájíze? Tudom ez most így hülyén hangzik, de hát. :D Vagy hát mindig rágózik előtte? :D?

Mert az alap hogy én fogat mosok minden nap, de délutánra, már a szájízem kicsit kellemetlen. :/

Legjobb válasz: 14 évesen ne csodálkoz ha nem volt komoly kapcsolatod:)

14 évesen ne csodálkoz ha nem volt komoly kapcsolatod:)
szerintem csókolózásnál nem éppen az íz, szag számít hanem a szerelem... nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ
Nem is érzed nagyon!
csak akkor zavaró ha már kórosan büdös:D, de annak meg oka szokott lenni, ami ellen tenni kell.
Ha hagymát eszik a másik, akkor az büdös, az ellen csak úgy tudsz tenni, ha te is eszel. Ha amúgy is büdös, pl. reggel, meg kell mosni a fogat és kész. Amúgy nem rossz ízû, sõt. Nagyon kellemes dolog. De ráérsz még ezen gondolkodni, majd megtapasztalod te is. :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 15:11 "nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ" helyesen: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :) Amúgy igazad van. A meglátásod helyes :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 15:11 "nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ" "helyesen: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :) Amúgy igazad van. A meglátásod helyes :) " Helyese így hangzik az elõbb is elhangzott javítás: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :) (Nem hosszú í-el írtad azt hogy "ír") :D
Az elsõ szó az "Helyesen".:D Hoppsz.

Valaki tud tanacsot adni? 14 eves vagyok es meg 1 szerelmem sem volt es mar nagyon szeretnek egyet es mar megis van a kivalasztott es nem tudom hogy mit mondjak neki adtok tanacsokat?

Legjobb válasz: 21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f

21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f
14 évesen még inkább legózz
A kérdező hozzászólása: de pl vannak 14 eves barataim es egye gynek van csaja:::D
de pl sok 18 évesnek sincs.. eljön mindennek az ideje, nem kell siettetni
B*szódjon meg mindenki, aki egy 14 évest legozni küld... Mindegy. Nyugimugi, ne stresszelj rá a dologra. Jóban vagy már a lánnyal? Dicsérd meg, hogy jól néz ki, kérdezgesd mindenfélérõl - úgy értem, vele kapcsolatban, hogy lássa, hogy érdekled õt -, satöbbi. Remélem segítettem :) 15/L
túl sok az es
Én 17 vagyok, és nincs barátom. Ne görcsölj rá a dologra, mert nem fog belõle jó kisülni. (tapasztalat)

Hogy találhatnék meg valakit, akitől csak egy rajzom van, és nem tudom se nevét, se az életkorát pontosan? Csak ezt tudom, hogy van egy kb 10-14 éves fia és ő olyan 40-55 éves lehet most.

Legjobb válasz: Szia! Hát ez így elég bajos,ha nagyon komoly az ügy a rendõrséget tudom javasolni. Fantomkép alapján talán megtalálják. Illetve hirdetéseket adhatsz fel magadról, ha érdekled talán rád ismer. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Hát ez így elég bajos, ha nagyon komoly az ügy a rendõrséget tudom javasolni. Fantomkép alapján talán megtalálják. Illetve hirdetéseket adhatsz fel magadról, ha érdekled talán rád ismer. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem fantomképem van róla. Hanem anno amikor kórházban voltam egy hétig, az õ fia is akkor feküdt bent. Sokat beszélgettünk és rajzolgattunk. Rajzolt nekem egy rajzot, és máig õrzöm (7-8 éve kb). Szeretném megtalálni õt.
Itt elõdtem azt írod hogy 7-8 éve kb! Szóval ekkor rajzolta, de a gyerek még most is csak 10 esetleg 14, a te álitásod szerint!! Ha 7-8 éve rajzolta, akkor még 5 éven alul volt, vagy 8 éven alul!! Hát nem lehet valami profi kép! Egy rajzról szinte lehetetlen megtalálni!
A kérdező hozzászólása: Félreértetted. A nõ rajzolta (az anya), nem a fia. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kephost.com/view3.php?filename=izsb8wa3ucqn76yedr.. Ezt a rajzot kaptam amúgy.
de aranyos történet! Remélem, megtalálod õket!

Szerintetek mit kérjek születésnapomra? Most leszek 13 (L) és nem tudom, hogy mit kérjek. Pénz nem jöhet nálam szóba! Először azt akartam, hogy még egyszer át legyen lövetve a fülem, de anya nem engedi. Kutyám van, lovat 14 éves koromba kaphatok.

Valami olyan kéne amit 2 és fél héten belül meg lehet szerezni. Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezõt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelõs macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)

Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezõt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelõs macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)
Kérhetsz esetleg valami jó könyvet ami érdekel :) Esetleg ha édesszájú vagy akkor kérj egy édességcsomagot, amibe különféle finomságokat raknak! :) A ruha is mindig jó ötlet, vagy ha van valami hobbid akkor ahhoz kellékeket. Ha esetleg van olyan hely, ahová szívesen elmennél (persze azért olyan ami elérhetõ és megvalósítható :D ) akkor kérd azt hogy menjetek el a családdal oda (pl Fõvárosi Nagycirkusz vagy akármi) Boldog szülinapot! :)
Ömmmmm..... szerintem kérj mondjuk ha szereted a sminkeket palettát, vagy kérd meg õket , hogy vigyenek el valahová ahova te szeretnél vagy ilyesmi.:) Rendezz 1 óriási partyt! Vagy kérd meg azt amit csak úgy nem engedtek meg, mert pénzért volt , kérdd meg õket , hogy most azt csinálhasd meg! Sztem:)
Lóról (kedvencedrõl pl.) rajzot, festményt? Keress meg, ha érdekel :)

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!