Találatok a következő kifejezésre: 14 éves még nem jött meg (66 db)

Az baj ha 14 évesen még nem jött meg?

Legjobb válasz: ha 16 évesen nem jött meg akkor lenne baj :) ne idegeskedj , semmi baj :))

ha 16 évesen nem jött meg akkor lenne baj :) ne idegeskedj , semmi baj :) )
Higyj nekem... addig jó, amíg nem jön meg. Ússz sokat. 14/l
Butaság azt nézni, hogy más lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Errõl senki nem tehet! Ez nem verseny!
Megjön hamarosan.. van még idõd 16 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak engem idegesít, hogy még nem jött meg, mert zavar hogy már mindenkinek megvan. Meg kíváncsi vagyok, hogy milyen, meg egyszerûen már szeretném ha megjönne...
Dehogyis baj! Bõven ráérsz még 17 éves korodig.
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz.
utolsónak: késik a menzeszed vagy még egyáltalán nem jött meg?
Attól is függ, hogy hogyan táplálkozol. Én például eszméletlen gebe vagyok (sajnos alultáplált) és nem menstruálok emiatt... De 14 évesen még nem késõ, ne aggódj nem lesz gond. :) L.17.
én 14 múltam 3 hónapja amikor megjött. júliusban töltöttem és októberben "kopogtatott a mikulás". én már 13 évesen is aggódtam. fölösleges. úgyis akkor jön, amikor már nem számítasz rá.
Nem, 16-17 éves korodig ráér. Ha utána sem lesz semmi, akkor nõgyógyászhoz kell fordulni. :)
Pontosan! Amit az elõzõ mondott. Nekem megvan másfél éve, és mindig azon stresszelek hogy mikor jön meg. Én is vártam, de nem kell, felesleges rajta idegeskedni...:) 14L

Van itt még valaki akinek 14 évesen még nem jött meg? Vannak még sorstársaim? 14/L

Legjobb válasz: Ne higyj el mindent amit mondanak az osztálytársaid, sokan csak azért mondják, hogy nagyobbnak tartsák õket!

Ne higyj el mindent amit mondanak az osztálytársaid, sokan csak azért mondják, hogy nagyobbnak tartsák õket!
Nyugi, addig örülj amíg nincs! Persze megértelek, én is 16 éves elmúltam amikor megjött. Már kezdett cikis lenni és sokat aggódtam, de volt a középiskolában egy egészségügyi vizsgálat és ott minden lánytól kérdezték, hogy mikor menstruált, én meg benyögtem, hogy én még nem...aztán megvizsgáltak és megnyugtattak, hogy hamarosan megjön..és úgy is volt! Szóval nyugi, van ilyen!!!
Durván egy óra alatt nem érkezett válasz, lehet nem sokan vannak ilyenek. Kislány vagy. De majd leszel nagylány is. Egyébként az ismerõseid, osztálytársaid közül mindenkinek "megjött " már?
hát csak ne nagyon várjad, itt vagyok 20 évesen és nagyon szenvedek vele... [egyébként nekem 15 évesen jött meg elõször]
Nyugi, 16 éves korodig nem kell aggónod ha nem menstruálsz. :)
be kellett diktálni? Oo nálunk ilyen nincs, szerencsére. minek kell egyáltalán, nem mindegy az?
Én 14 vagyok legelõször a a szülinapom elõtt egy honappal jött meg, és én is már kicsit cikinek tarottam , mert az osztályban minden lánynak már meg volt.. :)
igen, be kellett diktálni:S Úgy, hogy mindenki hallotta, meg adtak egy kiskönyvet és abban volt egy olyan rovátka, hogy 'elsõ menstruáció', és oda beírták , hogy pl 12 évesen. Nekem azt írták be, hogy 13 évesen, hogy ne érezzem magam rosszul, gondolom, hát mondom lehet még megalázóbb ez a nap?.:P
én is a sorstársad vagyok! 14/L
nekem 15 évesen jött meg, már majdnem 16 voltam.én sosem vártam, vagy nem szégyelltem magam emiatt, bár egy kicsit tényleg rosszul éreztem magam nyolcadikban amikor az orvosi vizsgálaton hangosan kellett bediktálni, hogy kinek mikor jött meg, és csak nekem nem jött meg még akkor. de hát túltettem magam rajta.:P szóval nyugi.:)
Akkor nektek egy jó osztályotok van, sajnos a mienk nem ilyen volt.
a mi osztályunk teljesen más origo a tiétekkel szemben. nálunk pont az volt/van, amit te leírtál, hogy nálatok mi nincs. de csak 1-2 lány ilyen, pont azok, akiknek még nem jött meg, de kamuzzák. :@ és nekem 14 évesen jött meg. lehet hogy az utolsó pillanatban fog, de szard le az egészet, úgyis akkor ha ha már nem foglalkozol a témával. tapasztalat. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves nem tudom hanyadik, attól hogy még sokan ezzel menõsködnek hogy meg van nekik de mégsincs, nálunk ilyenek nincsenek, volt felvilágosítás, akkor is jelentkeztek hogy kinek van meg kinek nem, meg vizsgálaton meg kellett mondani hogy mikor jött meg, ha már megjött, meg nálunk ezt nyiltan beszéljük vagyis nem úgy, hanem vannak az osztályban baráti társaságok, és ha valaki kicsit ingázik két baráti társaság között akkor le tudja adni a drótot..vagyis így nem tudom elmondani milyen az osztályunk, de nálunk sose volt olyan hogy valaki menõzött volna vele, vagy kicikizték volna, hogyha valakinek még nem jött meg..
Teljesen rendben van ez, sok lánynak csak 16 évesen jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen, éppen ez akaszt ki, hogy má mindenkinek megjött az ismerõseim közül, akik hasonló korúak, már az osztályban is mindenki nagylány, meg a testvéreimnek is az egyiknek 12 és fél, másiknak meg majdnem 13 évesen jött meg. :|
#9-es vagyok. érdekes módon múltkor én kérdeztem meg itt valakitõl hogy tényleg be kellett diktálni. ehhez képest 1 hónapja pont megkérdezték a pontos dátumot a vizsgálaton.persze más lány nem volt ott. nekünk a dátum kellett, nem az hogy hány évesen. de így is ciki volt, hogy 14 múltam 3 hónapja amikor megjött. persze nekem állítólag az orvosok szerint megjöhetett volna 12-13 évesen, csak késett(hosszú lenne leírni).de ezzel még rosszabbul éreztem magam, hogy már esetleg beállhatott volna ha mondjuk 1, 5-2 éve már megjött volna, nem most kéne szenvednem vele. 14L

Az normális ha 14 évesen még nem jött meg? És ha megjön akkor meghízik az ember? Vagy lefogy, vagy semmi? (bocsi, nem értek hozzá)

Nem tudom, hogy aggódjak-e és bevallom kezd zavarni, hogy deszka vagyok... Jó lenne már kicsit formásodni!

Legjobb válasz: Mivel a menstruáció a jele annak, hogy a nõi hormonok elkezdtek dolgozni benned, az alakod is nõiesebbé válik. Kinek, mennyire változik, az alkati dolog.

Mivel a menstruáció a jele annak, hogy a nõi hormonok elkezdtek dolgozni benned, az alakod is nõiesebbé válik. Kinek, mennyire változik, az alkati dolog.
Semmi baj nincs azért, hogy nem jött még meg. Se hízni, se lefogyni nem fogsz majd, a melleid pedig egészen biztos, hogy fognak még nõni. Persze, hogy mennyit, azt nem lehet tudni.
Egyáltalán nem baj, hogy nem jött még meg, ráér kb 16 éves korodig.
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz, a melled viszont akár 20 éves korodig is nõhet.
Teljesen normális. :) A hízás vagy a fogyás pedig emberfüggõ, mindenki máshogy reagál.
én 14 múltam 3 hónapja, amikor megjött. És tudod miért csak ennyi iddõsen, amikor már rég elég fejlett voltam? Mert sovány voltam, 1 évig 44 kg voltam. Aztán felhíztam 49 kg-ra. Nem is kell mondanom hogy 1 hónap múlva meg is jött. Én az elsõ elõtt hasra híztam és ez azóta sem változott. Még mindig vékony vagyok szerintem(am normál súlyra utal a bmi), de így is hülyén néz ki hogy csak a csípõm körül van sok zsír, de csak akkor mielõtt megjön. Így sokan tudják, éppen hol tartok a ciklusban, kicsit égõ. Ha már 2 éve nõ a melled, 2 éve van folyásod is, akkor akármikor megjöhet. 15 :)
Egyébként az is lenne a normális, hogy csak ennyi idõsen jöjjön meg. Csak a mai felgyorsult világban, a lányok is elõbb érnek, meg a gyerekek növekedése is elõbbre tevõdött. Teljesen normális, és max nõiesebb leszel addigra, mire megjön, vagy utána. Én ciklusosan hízom-fogyok, ha éppen készül megjönni, mindig többet kívánok enni, közben és utána egy jó ideig pedig normálisan. De ez szerintem alkati kérdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam:)
Hízni nem fogsz, csak formásodni. Szerinted minden 16 feletti lány el van hízva? :) Ugye, hogy nem! Az alakod fog nõiesedni, de ez nem hízás vagy fogyás, csak fejlõdsz. Nem kell aggódnod, hogy még nem jött meg, 16 éves korodig nem gond, ha még nem jön meg. 16 után kell elmenni orvosi vizsgálatra, ha még mindig nem jön meg, de addig bõven van ideje.
Azt szokták mondani, ha 17 éves korodig nem jön meg, menj el orvoshoz. Egyébként nem fogsz sem hízni, sem fogyni ez miatt, bár a melleid nõhetnek, szélesedhet a csípõd, kerekedhet a feneked, alkat kérdése.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Az nagyon gaz h 14 evesen meg nem jott meg? XD

Legjobb válasz: "Hát igen! Szerintem fordulj orvoshoz! De most mész 8.-ba??" Ennyire paraszt hogy lehetsz?

"Hát igen! Szerintem fordulj orvoshoz! De most mész 8.-ba??" Ennyire paraszt hogy lehetsz?
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek :)
Hát igen! Szerintem fordulj orvoshoz! De most mész 8.-ba??
Uramisten. Remélem ezt a kérdést nem gondoltad komolyan. Egyáltalán nem gáz, vannak késõn érõ lányok, és ezzel nincs is baj. Hidd el, élvezd ki amíg még nincs meg, mert amikor meglesz nem tudsz majd menni úgy bulizni, hogy ne parázz azon, mikor ázol át, nem tudsz majd strandolni se, fehér nadrágot felvenni, és amúgy se kényelmes, ha például úgy mész vásárolni, vagy a barátnõiddel moziba, hogy közben megvan. Majd egy 17-18 éves korodban aggódhatsz ha még nem jött meg, most viszont élvezd amíg nincs ilyen gondod
Nem. Majd megjön késõbb.
Szerintem semmi baj! Ne aggodj! Elõbb utobb megfog jönni :)
Nem gáz, miért lenne gáz? Volt olyan osztálytársam, aki 18 éves volt, mikor elõször megjött neki.
Ne aggódj, egyáltalán nem gáz. Majd ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor menj orvoshoz! Addig ne aggódj!
Semmit. Azt, hogy pár nap és megjön :)
Csak annyit, hogy pár nap/hét/hónap és meg fog jönni :) A folyás a nyálkahártya váladéktermelése miatt van, szóval beindult nálad ez a folyamat. nem sokára nagylány leszel!!:)
De nem kell félni, nem mindenkinek görcsöl a hasa...ha meg mégis így járnál, jó kis gyógyszereket lehet kapni:) Hidd el, vígan el leszel úgy is!!
Lehet, hogy most volt peteérésed elõször tehát kb.2 hét és megjön. Nekem úgy jött meg, hogy csak azt láttam, hogy csupa vér a nadrágom és azóta sem szokott fájni egyáltalán. 30/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De most megint folyik !ez mért van? párnapig egy cseppse most meg igen

14, 5 éves vagyok és még nem jött meg a menzeszem . Mi a baj?

Legjobb válasz: semmi a világon:) Késõn érõ típus vagy,hidd el,sokan vannak ezzel így.Én is azthittem,hogy valami baj van,javasolták hogy majd ha 16 éves koromig sem jön meg,akkor menjek nõgyógyászhoz. Végülis 17 éves koromban jött meg:) de ne aggódj nagyon ritka az ilyen,biztos meg fog jönni pár éven belûl!;) 18/L

semmi a világon:) Késõn érõ típus vagy, hidd el, sokan vannak ezzel így.Én is azthittem, hogy valami baj van, javasolták hogy majd ha 16 éves koromig sem jön meg, akkor menjek nõgyógyászhoz. Végülis 17 éves koromban jött meg:) de ne aggódj nagyon ritka az ilyen, biztos meg fog jönni pár éven belûl!;) 18/L
megfog jönni nyugi;) nekem 13 évesen jött meg de még így is én voltam a barátnõim között az utolsó.én is féltem h nemfog megjönni de aztán mégis :DD de ha 16 éves korodig nem jön meg akk érdemes valakivel beszélni :S
semmi...mázlista vagy :) azért most már ideje tartani egy váltás bugyit és pár betétet a táskádban ;)
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat

14, 5 éves vagyok és még nem jött meg az első menzesz. Érdemes elmennem nőgyógyászhoz?

1,5 éve van fehérfolyásom.Aggódok,mert a testvéreimnek ilyenkor már megvolt.Ja és stressztől késhet az első menzesz?

Legjobb válasz: Én 15 éves elmúltam mikor megjött, a nõgyógyász csak azt mondaná hogy várjátok meg amíg megjön. Ismerek olyat akinek 17 évesen jött meg elõször. Igen a sok stressztõl késhet.

Én 15 éves elmúltam mikor megjött, a nõgyógyász csak azt mondaná hogy várjátok meg amíg megjön. Ismerek olyat akinek 17 évesen jött meg elõször. Igen a sok stressztõl késhet.
Még nem kell aggódni, ha 18 évesen sem jön meg vkinek na az már probléma
Ha 17-18 éves korodig nem jön meg, akkor nyugodtan elmehetsz orvoshoz, de azt tanácsolom, hogy addig örülj amíg nem jön meg. Én csak ezeket tudom neked mondani, mivel 15 éves vagyok (lány), és sokszor kívánom azt, hogy még bárcsak ne jött volna meg. A fejfájás, erõs hasgörcs eléggé meg tudja nehezíteni az életed. Fõleg tesi órán. Szóval ezt az egészet fogd fel úgy, hogy nem kell azon aggódnod hogy mikor ázol át, meg hogy mikor kell beszedned száz fájdalomcsillapítót hogy elmúljon a fájdalom :)
Akkor menj orvoshoz, ha 16 éves korodig sem menstruálsz. Addig ne aggódj!
17, 18 éves korodig rendben lenne, ha nem jönne meg. Utána viszont orvoshoz kell menni.

14 és fél éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm, 2 éve van fehérfolyásom, akkor mért nem jött még meg?

Legjobb válasz: Ez nem kor függvénye..Van akinek 16 évesen se jön meg..Fehérfolyásom nekem is sokáig volt elõtte mikor megjött..

Ez nem kor függvénye..Van akinek 16 évesen se jön meg..Fehérfolyásom nekem is sokáig volt elõtte mikor megjött..
Menj el orvoshoz, vizsgáltasd meg a folyást - és akkor már nézesd meg a hormonjaidat is. Még nem késtél le (16 évesen is lehet az elsõ) - de ha fertõzés miatt nincs, az nem jó.
Örülj neki, h nincs meg.Majd megszenvedsz vele te is!!! Nekem pl. fél év fehérfolyás után jött meg. Valszeg nincs felkészülve a tested még! Örülj Neki. Egyébként meg mitõl lesz jobb, ha egy kérdésrt egy csomószor kiirnak??Attól nem fog hamarabb megjönni!
Már 2 UGYANILYEN kérdés van itt, azokat is te írtad ki nem is olyan rég? 16 éves korig kell megjönnie a mensinek, hányszor írja még le nektek az ember?!
nagyanyámnak 19 évesen jött meg! ésakk is csak úgy volt neki h egy évbe vagy 3-szor! De, viszont nagyon fájt neki!
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtatok. Egyébként meg ez az elsõ kérdésem.
nekem kb 4 évig volt folyásom elõtte és végül 15 évesen jött meg. KAtasztrófa volt :D

14 és fél évesen kéne azért aggódnom, hogy még nem jött meg?

Fehérfolyásom már 1,5 éve van.

Legjobb válasz: akkor még várj kicsit,ha 16 éves korodig nem jön meg,menj orvoshoz

akkor még várj kicsit, ha 16 éves korodig nem jön meg, menj orvoshoz
ja és tavaly kezdett el nõni kicsit a mellem, azelõtt nem, mindenféle plusz beavatkozás nélkül és magasságra is nõttem három centit, tehát nincs arra garancia, hogy 15 éves korig meg kell jönnie a vérzésnek, vagy hogy csak 18 éves korig nõhet az ember. Az unokatesómon még 13 évesen sem volt egy szõrszál sem, kb egyforma cicink volt akkor még, (egy évvel fiatalabb nálam) aztán mégis 14 éves korára nagyobb melle volt mnit most nekem és neki is 14 évesen jött meg az elsõ vérzése. Igaz szed fogi tabit, de neki órárap ontosan megjön. (akkor már olyan B s volt, most meg D s kosarú, pedig vékony csaj) fejlett is persze, de az h felnõtt korára inek mekkora a melle, az már tipus függõ, nem fejlettség, a kis mellüek is ugyanolyan érettek felnõtt korukra, és nem azt jelenti h esetleg több a férfi hormon bennük. Mondjuk az ösztrogén minél magasabb annál nagyobb a valoszinüsége a cicinövekedésnek. szal van kai korán érik és hirtelen, de van aki szépen fokozatosan, utólag....
amugy é már 8 évesen szõrös voltam, és mégis csak 14 évesen jött meg a menzim, utána kimaradt másfél évre, azóta sem rendszeres, pedig már 23 vagyok, két féle gyógyszert is szedtem, egyik fogamzásgátló sem állította be, de nem vagyok beteg, sem hormonzavaros :) lehet majd kisbabám, ja és ráadásul még a melleim is nagyon kicsik, ez nem csak érettség függõ, hanem genetika, ki milyen tipusu. Van aki már 8 éves kora után vérzik, az is normális, csak nem átlagos. Aki vérzik annak már van peteérése, tehát lehet már babája biológiailag, de azért jó ha védekezik az ember, mert fiatalon még elég éretlen ennek ellenére a szervezet. Bocs h kicsit bõven ávlaszoltam. elõzõ író voltam 23/L
nekem 12 éves koromban már volt fehér folyásom, 14 és fél voltam mikor megjött. Nem kell aggódni, és nem kell törõdni a fehér folyással. A volt mnukatársamnak 17 évesen jött meg, semmi baja nem lett.
Istenem... a mai 12-14 évesek miért a menstruációjukkal és a mellméreteikkel vannak elfoglalva? Élvezzétek inkább a gyermekkort!
Ne aggódj ezen, meg fog elõbb vagy utóbb jönni.
Szerintem bõven ráérsz még, nem kell aggódni. 16 éves korodig úgyis megjön!
Én is 14 éves vagyok, és nekem se jött meg! De én örülök, mert olyan jó még gyereknek lenni :D Most kell kihasználni! Aztán egy egész életen át menstruálni fogunk úgyis :(
A kérdező hozzászólása: már megjött nekem. xd
am. elõzõ vok! Mostmár nekem is XD =)
A kérdező hozzászólása: neked mikor? nekem 2009.augusztus 3.
2009. október 8. :)

14 és fél éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm. Nagyjából 1 éve minden nap van fehér folyásom. Baj?

Nagyon zavar, mert körülöttem már mindenkinek megjött és én így eléggé éretlennek tűnök. A mellem is későn kezdett el nőni.Körülbelül még hány hónap év mire megjön?

Legjobb válasz: Nekem kb. 2 éve van fehérfolyásom, mensim meg nem! De tegap NAGYON erõs volt, lehet, hogy hamarosan megjön. 12/l

Nekem kb. 2 éve van fehérfolyásom, mensim meg nem! De tegap NAGYON erõs volt, lehet, hogy hamarosan megjön. 12/l
Én is 14 és fél voltam mikor elõször megjött.A cicim is csak 12-13 éves koromban kezdett nõni. Nem aggódtam emiatt, késõn értem. Ha folyásod van meg már szõrösödik a nunid akkor hamarosan várható. De ha nagyon aggódsz, beszélj anyukáddal.
Kb. ebben a korban már valóban menstruálni szoktak a lányok, de van, akinél 15 éves korában kezdõdik. Javaslom, hogy fordulj a családorvoshoz. De Édesanyáddal nõgyógyászhoz is fordulhatsz a problémáddal, hogy megnyugodj. Lehet, hogy egyszerûen késõn érõ vagy.
4-es vagyok. Minden nõnek van/lesz hüvelyváladéka ami természetes öntisztuló folyamat. De ha nem hisztek nekem akkor tessék: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3753/feherfolyas
De normális! 3-mas vagyok. Vashiányom, meg bármi másom nincs, szülei orvosok, szóval...
Kedves 4-es hozzászóló! A fehérfolyás soha nem normális. Lehetséges, hogy vérszegény vagy, vashiányod van. Érdemes lenne ezzel családorvoshoz fordulnod.
Igen, elképzelhetõ hogy nem mindegyik osztálytársadnak van meg, aki állítja, egyszerûen "felnõttebbeknek" akarnak látszani. Majd meglátod, hogy késõbb ugyanez lesz a szüzességgel is. Legalább a fele füllent, hogy már elvesztette! Én majdnem 18 voltam amikor megjött, és ez is teljesen normális volt, nem kellett orvoshoz mennem valami probléma miatt.
Késõbben érõ vagy, mint az átlag, nincs ezzel semmi gond. 17 éves korodra kellene megjönnie, ha addig nem jönne, akkor érdemes lesz majd elmenned orvoshoz. Az osztélytársaidnak elég nagy része csak kamuzza, hogy neki már van, azért, hogy nagyobbnak látszék.
Teljesen rendben vagy, semmi baj a fehérfolyással, szinte minden nõnek van, és a mensidnek is 17 éves korod körül kell megjönnie, addig nem kell torõdni vele!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Az 5-ös baromságot beszél. Minimális folyása mindenkinek van, ez így természetes, semmi köze a vérszegénységhez. Néha el sem hiszem, hogy ezek az emberek a 21. században élnek... Nincs veled semmi baj kérdezõ. Kicsit késõbb indult meg a nemi érésed, de ez is normális, nem vagyunk egyformák. Szerintem nemsokára meg fog jönni, ne aggódj, Akkor kell orvoshoz menni, ha még 16 évesen sem jelentkezik. Minden rendben van, ne aggódj.
Amíg nem kellemetlen szagú a folyás és semmi tünet nincs, addig normális. De ne versenyezzetek már azon, hogy ki mikor menstruál. Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik, és egy testileg érettebb lány sem lesz értékesebb, késõbb fejlõdõ társainál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Kedves Utolsó! Én több helyen is azt olvastam, hogy a fehér folyás elég sokaknál jelentkezik az elsõ menstruáció elõtt. Ezek szerint ez nem normális?
jó neke, nekem 12 évesen jött meg és már nagyon szar, örülj neki h még nincs :) 14, 5/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!