Találatok a következő kifejezésre: 14 éves még nem csókolóztam, normális ez (2 db)

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

Legjobb válasz: 23 évesen csókolóztam elõször és normálisnak tartom magam!

23 évesen csókolóztam elõször és normálisnak tartom magam!
Miért kell 2 naponta megkérdezni? Tudom, h lepontoztok, de engem idegesít ez, hogy nem tud egy kicsit utána járni, mert 100 ilyen kérdés van már ezen az oldalon :S
ez nem verseny, én is 16 évesen csináltam elõször.
Én majdnem 19 voltam, amikor elõször csókoloztam, és normálisnak érzem magam.:) Szóval nyugi, majd ha eljön az ideje, és eljön a megfelelõ partner, túl leszel rajta te is. Ne parázz ezen.
14 vagyok, és nem csókolóztam még...de normális vagyok. Én inkább most a tanulásra koncentrálok, mert a csókot bármikor tudom pótolni, de az életemet csak egyszer tudom elrontani, és az végleges. Nem akarok takarító lenni, meg ilyesmi, mert manapság úgy éhen lehet halni. Amint megvan a diploma, jöhet a család tervezése. :D De ahogy olvasom még van 2-5 évem rá (a csókra). :P
én is 16 voltam :) és egyáltalán nem érzem magam lemaradva semmiben a velem egykorúaktól :) sõt, azt hiszem mostmár sokkal elõrébb járok náluk, hisz én 19 évesen már családtervezéssel és egy komoly kapcsolat ápolásával töltöm az idõm, nem bulizással meg pasizással...(félreértés ne essék, nem ítélem el ezt sem, mindenkinek más, hogy mikor fordítja komolyra az életét)
Miért ne lenne normális? Én nemsokára 16 és még én sem, pedig fiú vagyok és nem is csúnya.
ocseem mien komolytalan valaszolok.. ne mond mar hogy nem ertetted " -ok " nelkul... ahelyet hogy irtal volna egy normalis valaszt.. amugy banolhatnak ha nem a temaval kapcsba irsz. Na figyelj kerdezo latom nem irtad fiu vagy avagy lany.. de anyira nem is szamit. a fo az hogy nem baj.. egyaltalan nem gond szerintem tok normalis.. raersz azzal megtanulj akivel szeretnel.
Lassan tényleg ott tartunk, hogy az emberek muszájból veszítik el a szüzességüket meg az elsõ csókot! Hova fajul ez a szar világ?! Én 17 vagyok nem mondhatnám, hogy sok tapasztalatom van-e téren, de erkölcsileg mindig próbálom helyükre tenni a dolgokat, és szerintem bõven nem fér bele, hogy valaki 14évesen csókolózzon elõször. Nem vagyok egy ronda gyerek, nem vagyok vézna sem, tök átlagos vagyok, átlagos mérettel, kicsit sportosan de tökmindegy...szóval nem vagyok az akit kerülnek a csajok de egyáltalán nem vágytam rá hogy mikor történik már meg az elsõ csókom! Most 17 vagyok egy fél éve történt meg a dolog és azóta is együtt vagyok a barátnõmmel akit nagyon szeretek. És csak azt tudom javasolni, hogy várni, várni, várni! Nem vagyok begyöpösödött, bár a komment ezt tükrözheti, de valójában csak azt szeretném ha másoknak is legalább akkora élmény lenne ez mint nekem volt!
Egyáltalán nem baj én is 14 éves vok és még nem csókolóztam senkivel... Szóval ne parázz... Én is egy kicsit elkeztem gondolkozni hogy vajon baj e vagy már ciki, de nem egyáltalán nem!
mér ne férne bele 14 évesen, a sex nem fér bele énszerintem legalább 18 ig, de egyefene 16 után már van aki felfogja mit csinál, de azok általában várnak még... csók meg már oviban is elmegy, de teljesen normális ha nem csókolózol mindenkivel összevissza csak majd azzal akit szeretsz, ha ez nem 14 évesen jön el sincs semmi gond
Az ilyesmi akkor jön majd, amikor jönnie kell. Egyáltalán nem abnormális ha még nem csókolóztál, majd lesz rá partner és alkalom, meg fog történni.

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

helyesnek szépnek mondott csaj vagyok,már minden barátn?m csókolózott csak én nem,ez már ciki...lenne pasi akivel tudnék járni..csak túl félénk vagyok...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?

Legjobb válasz: Tudom mit érzel. De miért lenne már ciki? Mindenkinek máskor jön el az ideje. Nekem 16 évesen volt az elsõ. Egyáltalán nem ciki, és nem kell odafigyelni az ilyesmikre! :)

Tudom mit érzel. De miért lenne már ciki? Mindenkinek máskor jön el az ideje. Nekem 16 évesen volt az elsõ. Egyáltalán nem ciki, és nem kell odafigyelni az ilyesmikre! :)
19 voltam amikor elõször csókolóztam, erre néhány ismerõsöm azt mondta hogy EZ nem normális, de szerintem nincs ezzel semmi baj, nem maradsz le semmirõl amit késõbb ne lehetne sokszorosan bepótolni azzal akiért igazán odavagy ;) Hm, rávezetés... Gondolom egymás arcára azért szoktatok puszit adni :) Na, ezeket a puszikat add egyre közelebb a szájához, néha egészen közel, már-már a sarkába, attól észbe szoktak kapni :D
Most miért kell bunkónak lenni? EZ az oldal arra szolgál, hogy kérdezzünk! Normálatlanok húzzanak el!
Normalis!En szerintem ne adj semmilyen jelet:) Ha megakar csokolni megteszi!En sem adtam semmilyen jelet megis megcsokolt!Huuu de jo is volt!
Egyrészt: normális. Másrészt, a jelek:) Hát, rebegtesd a pilláid, majd nyald meg a szád. Esetleg fújj rágóból lufit. Nézz hosszan a szemébe, sóhajtozz picit, ha annyira láma. Találkozzatok szép parkokban, s üljetek a padon:) (Picit ügyetlenke a srác, ha ez Benned így felmerül kérdésként:)
Nem, nem normális. Azonnal szerezz egy pasit és dugd le a nyelved a torkán, különben kiközösítenek, mint szûzkurvát.
"...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?" Fiú: *pofázik* *pofázik* *pofázik* Te: te figyu nem akarsz már végre lesmárolni? Mi olyan kurva bonyolult ezen?
A kérdező hozzászólása: pl elsõ barátnõje vagyok...és hogy mondjam..dicsekedik velem a haverjainak..meg ilyesmi..
Mivel dicsekszik, hogyan? Nem is smároltok.
A kérdező hozzászólása: pl..jujj nekem milyen barátnõm van így szeretem úgy szeretem..!
Örülj neki, ha büszke rád. Persze, ha úgy érzed túlzásba viszi, szólhatsz neki. Ismerd meg, akkor úgy is kiderül miért van veled.
A kérdező hozzászólása: hát ok!köszönöm a hasznos tanácsokat..
Ha az elsõ barátnõje vagy, akkor lehet csak attól fél hogy túl ügyetlen.
Mivel használ ki? Nem akkor használna ki, ha csak lesmárolna ?
A kérdező hozzászólása: és abban lehet valami, hogy azért nem smárol le mert csak kihasznál?
bocsi de nme válasz a kérdésedre, de nekem is elegem van hogy bunkókat írnak.tûnjenek el azok akik szemétkedne, ez az oldal nem erre van.pfff
szerintem egyáltalán nem ciki h még nem csókóloztál. Én egy kis csellel veszem rá õket :) :P Pl felhozom a témát és elkezdek siránkozni h még nem tok rendessen csókolozni és persze + kérdem tõle elötte h õ tud e csókolozni és utána + próbálom rá venni h tanitson meg. nekem ez be szokott jönni ;) és ne félj h ügyetlennek néz engem se szoktak annak nézni ;):P:D És sok sikert
nyugi..a fiu fogja tudni h mikor kell lesmárolnia...ne siettesd el a dolgot, menni fog az magátol:)
A kérdező hozzászólása: kül meg olyan jól el vagyunk egymással kézfogás, tapizás már volt csak csók nem...smsbe bezzeg írja h csók csak soha nem kapom el..
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget, na most már csak össze kell szednem minden erõmet...mert ha ott van velem az a srác olyan ideges leszek, akkora hülyeségeket mondok meg csinálok h az eszméletlen...jaa meg ha a szemébe nézek elnevetem magam..
A kérdező hozzászólása: pff......nem épp erre gondoltam..hanem mik azok a jelek?
Persze h normális..semmirõl sem maradtál le:S 15voltam én ish mikor elõszõr csókoloztam:) hmm pasit h lehet rávezetni...tudja õõ azt majd h mikor mit h kell csinálni..nemkell semmitsem sijetettni mindennek eljöna a magaideje:) Sok sikert;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!