Találatok a következő kifejezésre: 14 éves még nem (428 db)

Szerintetek baj az ha 14 évesen még nem volt soha barátom?

Volt már hogy udvaroltak meg már szerelmet is vallozttak, de sosem éreztem az igazit. 14/L

Legjobb válasz: Sz_rd le :D 17 vagyok és most jövök csak rá,mennyi tökjó dolog létezik még a szerelmen kívül. Úgy látszik,most élem a második gyerekkorom. :) 13-14 évesen nagyon rajtam volt ez a szeretethiány(vagyis inkább szerelemhiány),mire 15 éves koromra lett valaki.. Hát,úgy voltam vele,mint te,nem nagyon "mozgatott meg",olyan barátiasnak tûnt inkább,mint nagy szerelemnek. Azóta volt pár csalódás is,most meg jobbnak látom,ha nem agyalok rajta. Örülnék ha lenne,de idõpocsékolás ezen sopánkodni,hidd el!:) Ráérünk még! ;)

Sz_rd le :D 17 vagyok és most jövök csak rá, mennyi tökjó dolog létezik még a szerelmen kívül. Úgy látszik, most élem a második gyerekkorom. :) 13-14 évesen nagyon rajtam volt ez a szeretethiány(vagyis inkább szerelemhiány), mire 15 éves koromra lett valaki.. Hát, úgy voltam vele, mint te, nem nagyon "mozgatott meg", olyan barátiasnak tûnt inkább, mint nagy szerelemnek. Azóta volt pár csalódás is, most meg jobbnak látom, ha nem agyalok rajta. Örülnék ha lenne, de idõpocsékolás ezen sopánkodni, hidd el!:) Ráérünk még! ;)
Szerintem te csinálod jól, csak azért ne járj senkivel, hogy elmondhasd: van barátod. Egyáltalán nem vagy lemaradva ennyi idõsen semmirõl. :) Majd ha olyan srác udvarol, aki téged is érdekel, akkor foglalkozz a témával. A lényeg, hogy legyél nyitott, járj emberek közé, társaságba, és elõbb-utóbb feléd sodor egy hozzád való fiút az élet, ne aggódj!
19 leszek, nekem meg még soha nem volt barátnõm. De nem is hiányzik. :D
nem gond nekem meg nem volt még barátnõm 16/f :(
Nem, egyáltalán nem baj. Ha ez megnyugtat, én 17 éves vagyok és nekem se volt még barátom. 17/L
Én 10 évvel vagyok idõsebb és nekem se volt még barátnõm. Na ki nyert?
Ráérsz te és én is. Én 22F vagyok, de még soha sem volt egy barátnõm sem. Lányok vonzanak szexuálisan, de csak szexuálisan. Egyikkel sem akartam kapcsolatot.
nem
nem bár én csak 13 vok de nincs barátnõm még
Csak mert ez az új divat hogy a 10 évesek kézenfogva sétálnak, neked még nem kell beállni a sorba. Akiknek már most , , párjuk" van, hidd el csak státuszszimbólumként tekintenek rájuk.
Idén leszek 100 de mégsa a pusziig se jutottam el egy lánnyal sem. Viccet félretéve nem baj, hova sietsz? Ha nem volt még barátod itt vagyok neked. :D 17/F
Nem baj, még ráérsz. A 12-16 évesen kapcsolatok ritkán tartanak ki 2-3 évet, de a a 50-60 évesen akár 10-20 évig is kitartanak.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm! akkor jó
Jön az magától :D Éljenek a szingik! :D
nem
nem:) én lassan 16 leszek és nekem sem volt még:d
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Gáz hogy 14 évesen még nem volt barátnőm? 14/f

Legjobb válasz: Az még nem gáz, hogy nem volt barátnõd, de az, hogy 14 éves vagy, és ráadásul még fiú is, az már maga a szégyen... Nincs jobb dolgod, mint ennyi idõsen ezen aggódni?

Az még nem gáz, hogy nem volt barátnõd, de az, hogy 14 éves vagy, és ráadásul még fiú is, az már maga a szégyen... Nincs jobb dolgod, mint ennyi idõsen ezen aggódni?
a foszfor az gáz..
Xenon.
Ne az. Igaz és lány vagyok, de nekem is csak 15 évesen lett barátom. Tudod, a fiúk késõbb érnek:P
nem -.-

Gáz ha 14 evesen még nem volt pasim?

kisse visszahuzodo tipus vagyok, kavartam mar fiukkal es rajtam mult hogy nem lett semmi, de most mar egyre gazabbnak erzem hogy nem volt mèg kapcsolatom... szerintetek?

Legjobb válasz: nem, legalább vannak még értelmes 14 évesek, akik nem basznak agyba fõbe, én tisztelem a hozzád hasonlóakat, és az olyanokat akikrõl írtam, azokat kiröhögöm meg lenézem 20f

nem, legalább vannak még értelmes 14 évesek, akik nem basznak agyba fõbe, én tisztelem a hozzád hasonlóakat, és az olyanokat akikrõl írtam, azokat kiröhögöm meg lenézem 20f
NEM!!!
gáz hogy 16 évesen még nem volt csajom?
Igen gáz, sõt törvénytelen. Minden 14. életévet betöltött személynek kötelezõ legalább egy párkapcsolat.
Iszonyat égõ vagy.. én elásnám magam a helyedbe.. úr isten belegondolni is rossz.
Nem! Úristen, hová fajul ez a világ?
jelentkezem az apróhirdetésre, bár a telefonszám hiányzik
Nem, egyáltalán nem :)
Igen gáz! '-.-
16 éves koromig legóztam. Szerinted? A fiúzás nem azért van mert másoknak is van!!! Azért van mert jól érzed magad vele! Ha nincs rá igényed akkor nem kell vele foglalkozni! 30F
Egyáltalán nem. 19/f
NEM legalább nem fogsz kiégni ki mint a többiek
írj rám!! :P
Nem azok csak divat kapcsolatok szoktak lenni még ráérsz nem maradsz le semmirõl nyugi :)
nem.
Egyáltalán nem! Ráérsz még... :)
A kérdező hozzászólása: koszonom az ertelmes es kevesbe ertelmes valaszokat :D

Az baj ha 14 évesen még nem volt senkim?

Majdnem minden osztálytársamnak van valakije csak nekem nincs senkim!!!Néha kicsit ciki el?ttük, mert mindenki az élményeir?l beszél én meg hallgatok nagyokat!!!

Legjobb válasz: 14 évesen? Ne mókázzunk már. Egyáltalán nem gáz. Gyûjtsd jó sok ismerõst, barátot, majd találsz.

14 évesen? Ne mókázzunk már. Egyáltalán nem gáz. Gyûjtsd jó sok ismerõst, barátot, majd találsz.
Te vagy gáz, ha neked ez a fontos, hogy mások szerint gáz-e hogy 14 évesen nem volt pasid.Barbiznotok kellene még nem pasizni.Szerintem azokra a dolgokra koncentrálj most amik fontosak lesznek az életedben, mint pl a tanulás.Ha nem vagy még középsulis, akkor max 8-as vagy.Úgyhogy szerintem a kérdésed gáz.A pasizáshoz agyilag is meg kellene érni valamennyire, és persze felelõsségtudat kellene jóval több belétek.
Váááá, ilyen öreg p..csa lennék? 26vagyok, 18 évesen jöttem össze az elsõ pasimmal és egyáltalán nem volt ciki. Minek is siettem volna, nem hajtott a tatár:-)14 évesen még marhára de nem érdekelt a pasizás, inkább rajzoltam helyette, és persze a tananyagon járt az agyam, anyám el is s..ggelt volna ha pasizásnak csak a gondolatát megérezte volna rajtam!!De persze ez még a múlt században volt:-D
énis 14 vok. ÉS énsem jártam még senkivel. De nem is akarok csak azért hogy olyan legyek mint a többi. szóval nem gáz
Szerintem egyáltalán nem ciki vagy baj...Ha ez megnyugtat, én 20 éves vagyok és még nem volt sernkim, ez van.Meg ne azért akarj magad mellé valakit, hogy legyen, hanem tényleg azért, mert szereted. :) A lényeg nem vagy lekésve semmirõl se! :)
Nem, egyáltalán nem baj! Fiatal vagy még. 14 évesen hová sietsz? Semmiképp ne akarj magad mellé valakit csak azért, hogy ne legyen ciki a többiek elõtt, hogy nincs senkid. Nekem 16 évesen volt elõször barátom, és nem maradtam le semmirõl! Mindig álltam hozzá, hogy majd jön, ha eljön az ideje. Szóval emiatt ne aggódj. :)
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk ilyen parasztfalván mint ahol én lakom ott nem is gáz de nemsokára elkerülök középsuliba, ahol sztem gáz lesz!!!
Az a gaz ha 14 evesen mar volt valakid...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat én is így gondolom!!!De azért jó volt tudomást szerezni arról hogy ti mit gondoltok!!!
Azért ez durva :D ! Ma már trendi ha egy 14 éves csajnak 10 fiuja volt? ugysem kezdetek igazán egymással semmit, szeretni nem tudjátok ugy igazán egymást. Teljesen felesleges nem késtél el semmivel, ahogy mondták, szerezz sok barátot, ismerõst, késöbb jol fog jönni. Nálunk általánosban volt egy csaj aki jart egy csomo fiuval (szép kiscsaj volt mellesleg), nemrég találkoztam vele és tökre "kiégett", senki nem akar már vele lenni. Szerintem egy lányban legyen annyi hogy nem adja oda midnenkinek magát, csak azert hogy legyen valakije.
Szerintem meg az a ciki, hogy 14 évesen ezt gáznak tartod! Miért kell majmolni a suli összes kis ***-ját??? Amúgy meg honnan tudod, hogy igazat mondanak??? Nem maradtál le semmirõl. Bõven ráérsz még ezzel. Tudod a középiskolába már némileg érettebbek a diákok, mint általánosban. Ott a normálisak nem terjesztgetik magukról, hogy hány tucat pasival kavartak (ez egyáltalán nem büszkeség!) és nem is cikizik a többieket. Aki meg mégis piszkál, le kell tojni. Gyerek még, majd felnõ.
Nem, nem baj. Nekem 18 éves koromig nem volt pasim. szüzességem is 21 évesen vesztettem el, semmi nem történt, jól vagyok, boldog, és SZERELMES
nekem 16 éves koromig nem volt pasim... (ja de , bocs 2 napig xD)pedig nem vagyok egy csúnya ..
Én is 14 éves vagyok és eddig csak 1pasim volt de kb semmi nem történt csak akkor 2szóval többet szóltunk egymáshoz. Most én is vágyakozom egy pasira és nem gáz hogyha nincs még.
Szerintem se gáz! Én 14 vok és még nekem se volt senkim(egyenlõre). Most alakul nekem valami... de ne siesd el a dolgot. Bízd az idõre és ha majd "lila ködöt látsz"(én igy hívom a szerelmet) akkor próbálkozhatsz. De ne erõltess semmit. Várd míg eljön a Nagy Õd!!

Gáz hogyha 14 évesen még nem volt pasim?

Legjobb válasz: Háát, én már 14 évesen bõven pasiztam.

Háát, én már 14 évesen bõven pasiztam.
Egyáltalán nem gáz.
Dehogy gáz! Ne kövesd azokat akik már 13 évesen sem szüzek.... -Egy fiú.
Gáz, hogy ilyen hülye vagy.
Sosem gáz. Majd egyszer úgyis eljön a te idõd is.
szerintem az lenne a gáz, ha már lett volna.. fiatal vagy még hozzá.. bõven rá érsz!!!
Nagyon reggel van még, és azt olvastam, hogy még nem volt pisid. No, az tényleg gáz lenne.
pörögj fel, ez már a XXI.század.
Még szûz vagy? Vazze!!!
Nem az! :)
Hogy lenne már gáz? :) Ráérsz még bõven. ;)
Szerintem ez lenne a normális :)
Dehogy gáz...bõven ráérsz még erre.
Nem gáz! Ne gondolj ilyet. Ne azért kezdj el pasizni, mert neked még nem volt és ne a barátnõket nézd, hanem a saját boldogságodat. :)
Én nem pasiztam :d De ennek az az oka hogy én is férfiból vagyok :D
hallod. 14 évesen még sims-ezni kellene nem pasizni! Én is azt hittem hogy gáz, de sok gondot megspórolsz!
nem, ez még teljesen normális
Nagyon gáz xD Nekem 20 évesen lett elõször barátom, és csúnyának sem tartanak. 22L
helyes. Idõvel majd úgy is találsz valami normális érettebb csajt, minek neked buta liba? :P
Dehogyis gáz, a mi generációnk 14 évesen még bõven játszott. Ha nem érzed szükségesnek, akkor tökmindegy, hogy gáz vagy sem. Ne a körülötted lévõknek akarj megfelelni azzal, hogy csajod van csak azért, mert megszólnak ha nincs.
Hát lányok addig örüljetek amíg nincs barátnõtök :P
én is 14 vagyok, lány, és ugyanez a helyzet nálam, szóval pacsi :D
És ha lánynál van ez?
Nem gáz, az a normális.
Egyáltalán nem! Én 14 évesen még azzal voltam elfoglalva, hogy barátokkal játszottunk a neten, vagy beszélgettünk, koncertre jártunk. Nekem elsõ barátnõm még 17 évesen volt. Ráérsz még, élvezd addig a gyerekkorod!
N.E.M.
Ez a normális!!!! Legalábbis ennek kéne lennie! 14 évesen még sem lánynak, sem fiúnak nem ezzel kéne foglalkoznia! Sajnálatos, hogy ebben a korban tök érthetõen és normális módon éretlen gyerekek milyen messzire mennek! :(

Az gáz ha 14 évesen még nem volt barátnőm és nem is smároltam még? 14/F

Legjobb válasz: ennyi idõsen még a cumi legyen a szádban de egy csaj nyelve fiam

ennyi idõsen még a cumi legyen a szádban de egy csaj nyelve fiam
Hogylennemá' gáz.
nem :) nekem sem volt még ha bár még 13 vok de már novemberbe 14 leszek :) ) 13/L
de helyett ne szót akartam írni
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, csak mert az ismerõseim 90% nak mar volt..és van aki fiatalabb is nàlam.
Úgyse lesz komoly kapcsolatod 14 évesen. Ráérsz még a csajozással.
én 16 vagyok és nekem se volt, még sem tépem magam miatta. Ugyanolyan ember vagy attól még mint a többiek, de attól még ne akarj olyan lenni mint mások. Ha találsz egy csajt akit megszeretsz úgy is fogod tudni, hogy eljött az idõ.
Ja gáz, már hány éves korban "kell" elkezdeni, ne legyen gáz? 9 éves az elég korán van szerinted? Ne nevetesd már ki magad ilyen kérdésekkel. Majd ha elmúltál 30 utánna kiírhatsz ilyen kérdést addig nem.
<sarkasm> igen gáz szerintem menny ki és az elsõ szembe jövû lánnyal nõvel csókolózz és kérd meg hogy legyen a barátnõd, akkor is ha a mari néni aki 84 éves </sarkasm> én is itt tartok ezeken a területeken 23/f

Van itt még valaki akinek 14 évesen még nem jött meg? Vannak még sorstársaim? 14/L

Legjobb válasz: Ne higyj el mindent amit mondanak az osztálytársaid, sokan csak azért mondják, hogy nagyobbnak tartsák õket!

Ne higyj el mindent amit mondanak az osztálytársaid, sokan csak azért mondják, hogy nagyobbnak tartsák õket!
Nyugi, addig örülj amíg nincs! Persze megértelek, én is 16 éves elmúltam amikor megjött. Már kezdett cikis lenni és sokat aggódtam, de volt a középiskolában egy egészségügyi vizsgálat és ott minden lánytól kérdezték, hogy mikor menstruált, én meg benyögtem, hogy én még nem...aztán megvizsgáltak és megnyugtattak, hogy hamarosan megjön..és úgy is volt! Szóval nyugi, van ilyen!!!
Durván egy óra alatt nem érkezett válasz, lehet nem sokan vannak ilyenek. Kislány vagy. De majd leszel nagylány is. Egyébként az ismerõseid, osztálytársaid közül mindenkinek "megjött " már?
hát csak ne nagyon várjad, itt vagyok 20 évesen és nagyon szenvedek vele... [egyébként nekem 15 évesen jött meg elõször]
Nyugi, 16 éves korodig nem kell aggónod ha nem menstruálsz. :)
be kellett diktálni? Oo nálunk ilyen nincs, szerencsére. minek kell egyáltalán, nem mindegy az?
Én 14 vagyok legelõször a a szülinapom elõtt egy honappal jött meg, és én is már kicsit cikinek tarottam , mert az osztályban minden lánynak már meg volt.. :)
igen, be kellett diktálni:S Úgy, hogy mindenki hallotta, meg adtak egy kiskönyvet és abban volt egy olyan rovátka, hogy 'elsõ menstruáció', és oda beírták , hogy pl 12 évesen. Nekem azt írták be, hogy 13 évesen, hogy ne érezzem magam rosszul, gondolom, hát mondom lehet még megalázóbb ez a nap?.:P
én is a sorstársad vagyok! 14/L
nekem 15 évesen jött meg, már majdnem 16 voltam.én sosem vártam, vagy nem szégyelltem magam emiatt, bár egy kicsit tényleg rosszul éreztem magam nyolcadikban amikor az orvosi vizsgálaton hangosan kellett bediktálni, hogy kinek mikor jött meg, és csak nekem nem jött meg még akkor. de hát túltettem magam rajta.:P szóval nyugi.:)
Akkor nektek egy jó osztályotok van, sajnos a mienk nem ilyen volt.
a mi osztályunk teljesen más origo a tiétekkel szemben. nálunk pont az volt/van, amit te leírtál, hogy nálatok mi nincs. de csak 1-2 lány ilyen, pont azok, akiknek még nem jött meg, de kamuzzák. :@ és nekem 14 évesen jött meg. lehet hogy az utolsó pillanatban fog, de szard le az egészet, úgyis akkor ha ha már nem foglalkozol a témával. tapasztalat. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves nem tudom hanyadik, attól hogy még sokan ezzel menõsködnek hogy meg van nekik de mégsincs, nálunk ilyenek nincsenek, volt felvilágosítás, akkor is jelentkeztek hogy kinek van meg kinek nem, meg vizsgálaton meg kellett mondani hogy mikor jött meg, ha már megjött, meg nálunk ezt nyiltan beszéljük vagyis nem úgy, hanem vannak az osztályban baráti társaságok, és ha valaki kicsit ingázik két baráti társaság között akkor le tudja adni a drótot..vagyis így nem tudom elmondani milyen az osztályunk, de nálunk sose volt olyan hogy valaki menõzött volna vele, vagy kicikizték volna, hogyha valakinek még nem jött meg..
Teljesen rendben van ez, sok lánynak csak 16 évesen jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen, éppen ez akaszt ki, hogy má mindenkinek megjött az ismerõseim közül, akik hasonló korúak, már az osztályban is mindenki nagylány, meg a testvéreimnek is az egyiknek 12 és fél, másiknak meg majdnem 13 évesen jött meg. :|
#9-es vagyok. érdekes módon múltkor én kérdeztem meg itt valakitõl hogy tényleg be kellett diktálni. ehhez képest 1 hónapja pont megkérdezték a pontos dátumot a vizsgálaton.persze más lány nem volt ott. nekünk a dátum kellett, nem az hogy hány évesen. de így is ciki volt, hogy 14 múltam 3 hónapja amikor megjött. persze nekem állítólag az orvosok szerint megjöhetett volna 12-13 évesen, csak késett(hosszú lenne leírni).de ezzel még rosszabbul éreztem magam, hogy már esetleg beállhatott volna ha mondjuk 1, 5-2 éve már megjött volna, nem most kéne szenvednem vele. 14L

Milyen érzés csokolozni? Ciki ha 14 évesen még nem csokoloztam?

Legjobb válasz: Én 19 éves vagyok és még nem volt benne részem. Semmirõl nem maradtál le, épp az a gáz, ha valaki 13 évesen már átesett rajta. Koravén, kiégett felnõttekké válnak. Szóval várd ki az igazit! :)

Én 19 éves vagyok és még nem volt benne részem. Semmirõl nem maradtál le, épp az a gáz, ha valaki 13 évesen már átesett rajta. Koravén, kiégett felnõttekké válnak. Szóval várd ki az igazit! :)
Én 17 vagyok(lány), és még én sem. És már nem rágódok emiatt, majd eljön az ideje, ezt biztosan tudom. :) Sõt, kevesen tudják, de ha ez segít: Hujber Ferinek sem volt semmilyen kapcsolata nõvel 21 éves koráig-Még csók sem. És nem maradt le semmirõl. Ezt õ nyilatkozta még régebben egy interjúban.
én is 15 voltam... és akkor sem lett volna semmi ha késõbb történik:) szóval semmirõl nem maradsz le:)
Nem baj, biztosan nem volt még rá alkalom. Nem kell elsietni én nagyon korán kaptam meg az elsõ csókomat, amit nem is akartam. A srác szinte leerõltette a nyelvét a torkomon, nagyon gusztustalannak éreztem, el is ment a kedvem tõle egy idõre. Szóval csak akkor csináld ha jólesik:)
nyugi majd megtalál a szerelem még én sem csókolóztam, de ez nem azt jelenti hogy szerencsétlenek vagyunk hanem nincs a környezetünkbenaki olyan beállítottságú mint mi. akkor jön a szerlem amikor nem várod.
19 éves válaszoló vagyok. Sajnos ez az igazság. Aki szerelembõl teszi, az tegye nyugodtan, de csak menõzésbõl felesleges már 13 évesen végigmenni az összes pasin. Elég könnyûvérûek lesznek az olyan csajok és bizony hamar kiégnek. Olyan fiatalon meg szinte gyerekek. Az más, hogy te annyi idõsen élted meg, de látod, pozitív az emlék, nyilván mert akartad és talán szeretted is az illetõt. Más a dolog háttere, mint a vagány fiatal lányoknál, akik menõzésbõl teszik. Remélem értesz.
Nem gáz egyáltalán hogy még nem csokoztál. Igazuk van az elöttem íroknak, ha szerelmes vagy és akkor csattan el az elsõ úgy a legjobb. Sajnos engem 11 éveskoromba lesmárolt egy akkori osztálytársam de nem élveztem és utána jó ideig a gondolatától is írtoztam.Most járok egy fiúval akit nagyon szeretek de az elsõ "csók trauma" után féltem.Szerencsére a barátom megértette és várt vele és megérte mert igy ez lett elsõ igazi csókóm és nem bántam meg. Szerintem a csókba nem az számit hányévesen csattan hanem legyen mögötte érzés.
Én 16vagyok és most nyáron(augusztusban) volt az elsõ csókom és csodálatos érzés volt barátnõmmel a Balatonba átöleltük egymást és ott volt az elsõ :-) mind kõtönknek ez volt az elsõ elöte paráztam h hogy is kéne csinálni de amikor oda jutott a sor jött magától a dolog mintha már rutin szerûen csináltam volna... :-) És nem CIKI !! És szerintem csak olyannal csináld aki szeret és te is szereted !
Igazat adok az elsö válaszolónak! Én majdnem 15 voltam mikor elöször csókoloztam!
Kedves 19 éves válaszoló!Ezt Te honnan veszed?Koravén kiégett..?Ez nem szex!!Nem kell rá várni 20 évet!Csókolozni nyugodtan lehet 13 évesen is!Amugy csodálatos érzés az is!én 12 évesen kaptam az elsõ csókot!most 18 vagyok..és nem leszek egy kiégett öreglány 25 évesen..:D..Nevetséges..
egyaltalan nem ciki . en is 14 evesen csokoloztam elöször is feltem is az elsötöl : DD de nem volt gaz . egyszer ugyis eljon az ideje és élvezni fogod . : D föleg ha olyan aki tud smarolni xd :D
Én 14 voltam, nagyon jó volt. :)
Itt mindenki melle beszel!Szerintem igenis szamit h csokoloztale!Ha egy csajnak azt mondod h meg nem csokoloztal az egy rossz pont!Mert ugye gyakorlat teszi a mestert, es minel tobbet csinalod annal jobb leszel benne! Persze az is lehet h elsore annyira jol csinalod h nem is veszi eszre h ez volt az elso!Arra vigyazz h ne koccanjon ossze a fogatok...az eros ciki! Es h milyen?Legtobbszor nagyon jo!!!Nekem volt neha h annyira sietett h nekem ugy nem tetszett...de ha izlesek es pofonok;) A lenyeg h ne parazz...mikor arra kerul a sor elvezzed es neki is fog tetszeni hidd el ;)
csodálatos érzés azzal akit szeretsz, de csak azzal...várj vele!dehogy gáz:) az is lehet hogy megbánod, most ha megteszed!Szal aki szeretsz igazán!azzal jó lesz, ha eljön az ideje.Várd ki! Hogy lenne gáááááz, hüje kérdés! még 18 évesen se!ok;)
dehogy cikiiii :D

Az baj ha 14 évesen még nem jött meg?

Legjobb válasz: ha 16 évesen nem jött meg akkor lenne baj :) ne idegeskedj , semmi baj :))

ha 16 évesen nem jött meg akkor lenne baj :) ne idegeskedj , semmi baj :) )
Higyj nekem... addig jó, amíg nem jön meg. Ússz sokat. 14/l
Butaság azt nézni, hogy más lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Errõl senki nem tehet! Ez nem verseny!
Megjön hamarosan.. van még idõd 16 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak engem idegesít, hogy még nem jött meg, mert zavar hogy már mindenkinek megvan. Meg kíváncsi vagyok, hogy milyen, meg egyszerûen már szeretném ha megjönne...
Dehogyis baj! Bõven ráérsz még 17 éves korodig.
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz.
utolsónak: késik a menzeszed vagy még egyáltalán nem jött meg?
Attól is függ, hogy hogyan táplálkozol. Én például eszméletlen gebe vagyok (sajnos alultáplált) és nem menstruálok emiatt... De 14 évesen még nem késõ, ne aggódj nem lesz gond. :) L.17.
én 14 múltam 3 hónapja amikor megjött. júliusban töltöttem és októberben "kopogtatott a mikulás". én már 13 évesen is aggódtam. fölösleges. úgyis akkor jön, amikor már nem számítasz rá.
Nem, 16-17 éves korodig ráér. Ha utána sem lesz semmi, akkor nõgyógyászhoz kell fordulni. :)
Pontosan! Amit az elõzõ mondott. Nekem megvan másfél éve, és mindig azon stresszelek hogy mikor jön meg. Én is vártam, de nem kell, felesleges rajta idegeskedni...:) 14L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!