Találatok a következő kifejezésre: 14 éves lány vagyok amikor (25 db)

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)
óó......nem vagy kövér :O szerintem pont így vagy jó :) van egy ismerõsöm aki 11 éves lány és õ is 53 kg nem vagy dagadt......
A kérdező hozzászólása: köszi
nem eszel sokat és a szervezeted tartalékol...
A kérdező hozzászólása: általában egy tál mûzlit reggelizem a suliban eszek egy kruasszant ebédre azt ami van itthon általában egy kis tál levest és utána vmi húst körettel vacsira mindig vmi keveset eszek ennyi a napi kajám szentem ez nem kevés
Csupa szénhidrát. Valami húst? Ilyen elõre elkészített mûhúst? Fehérjedúsabban kellene étkezned, reggelizhetnél mondjuk tojást, és mellé teljes kiõrlésû kenyeret, suliba ehetnél ilyen pufirizst, ehetnél halat is otthon a vacsora elõtt. Sokkal egészségesebb ha 5* eszel kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: köszi megfogadom a tanácsod
Nem vagy dagadt, mert én vagyok a dagadt aki 165 cm és 65 kg na rajtam már látszik.Hurkás a hasad? vastagok a combjaid? vastag a karod? narancsbõrös a feneked? Na ha majd ilyen problémáid vannak akkor vagy elhízva.

14 éves lány vagyok, 171 centis. Nagyon növök, a héten is vagy egy centinél többet. Nincs valami olyan taktika, amivel mérsékelhetem? Vagy ti, magas lányok, nektek milyen problémáitok vannak a magasságotokból adódóan?

Legjobb válasz: nem probléma,még egy kicsit nösz,nem fogsz minden nap egy centit nöni,ne aggódj!valószinü,h 16 éves korodra eléred a magasságod,és nem nösz tovább

nem probléma, még egy kicsit nösz, nem fogsz minden nap egy centit nöni, ne aggódj!valószinü, h 16 éves korodra eléred a magasságod, és nem nösz tovább
nem tudsz tenni ellene semmit . Nyugodj meg én is csak most leszek 15 és 179 cm vagyok ( lányként)Engem is zavar egy kicsit ehát ez van
175 cm magas vagyok, és nem tudod mérsékelni a növést. ez genetika. nekem csak annyi problémám van, hogy nagyon vékony vagyok ettõl, nem hordhatok magassarkút és nehezebb magam egyenesen tartani a hosszú hátam miatt. de tényleg csak ennyi. élvezd ki! pl akármit le tudsz venni a polcról segítség nélkül :)
Van egy osztálytársam, 12 éves és 178 centi, és LÁNY!
Kicsit gáz, de szerintem vedd fel mobilon és mond meg neki, hogy ha nem hagyja abba, bemártod a szüleiteknél.
verd meg
szólj anyudéknak hogy az öcséd nem hagy este aludni... elég a bogarat elültetni a füllben, utána már õk fognak hallgatózni... tapasztalat
Szekrénnyel válasszátok ketté a szobát.
Csinálj úgy mintha észre sem vennéd , ne is foglalkozz vele Pár nap és megfogja unni Vagy zsarold vmivel :D
fingj a fülére
primitív kis F#sz. Ha a szüleidnek szólsz talán tesznek valamit, ha nem akkor õk is azok.
nálunk galéria ágyak vannak a szoba két végében és egy gipszkarton falrész amellyel kissé elszeparáltuk õket egymástól am a vedd fel amit csinál az jó ötlet de ne zsarold meg az vissza üt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
"primitív kis F#sz. " Hogy lehet egy 10 éves kisfiúra ilyet írni? Remélem ez a válaszoló nem felnõtt ember, mert akkor elég lent lehet az értelmi színvonala. Tiszta szégyen, hogy milyen emberek válaszolnak ezen az oldalon sokszor!
Pedig tényleg az.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz értelmesen ak ne válaszolja. Ez egy 10 éves KIS FIÚ!
Mind voltunk 10 évesek, a tesóm is, az unokatesóim is, egyikük sem volt ilyen. 5-6 évesen igen, de 10 évesen rég nem.
Saját és ismerõseim példája alapján az egyetlen megoldás a külön szoba. Nekem bátyám van, 19 éves koromig egy szobában kellett laknunk, hát nem volt mókás. :D Azért csinálja, mert neki sem jó ez a helyzet, meg egy kamaszlány amúgy is mindent túlreagál, külön mókás bosszantani. Ne reagálj rá és kész. Mondjuk az érdekes, ha a 10 éves öcséd késõbb fekszik, mint te, és a szüleidnek fel se tûnik. Szólj anyádéknak, hogy túl sok cukrot kap öcsi, mert még éjszaka is ezerrel pörög, te meg már aludnál, és szólj, hogy figyeljenek erre oda jobban. Ne olyankor szólj, ha ott van az öcséd is, mert akkor persze, hogy jó fiú lesz pár napig. Négyszemközt szólj nekik.

14-éves lány vagyok. Nagyon szeretem a barátomat. ő is azt mondja hogy örökkön-örökké. velem akar lenni. Még is amikor velem lehetne sulin kívűl. Mindig a haverjaival megy inni, focizni, bulizni. Szerintetek mit csináljak? Ne oltogassatok lécci.!

Legjobb válasz: ,,Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc,amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.

, , Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc, amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.
14 éves és inni jár... Hova a tökömbe fajul ez a világ?! Na elmentek ti a bús p*csába de tényleg....
Az van, hogy naív vagy még. Szóval a srác azért jár veled mert ez a "társadalmi elvárás" (értsd menõ a többi süldõ elõtt). Szóval azért tart téged, hogy felvágjon vele , hogy õ már nagyfiú. Amúgy nincs ebben semmi furcsa , a hasonló korú fiúk ritkán szerelmes inkább kanosak :D 22/L
az a baj, hogy a hozé alvaradók a TV-ben már 25 éven felül vannak, szóval elég komoly érzelmeket is el tudnak játszani színészként.
Még gyerekesen túl naiv vagy. Vagy pedig túl sok szappan operát néztél.
Ez a fiu nem melto szerelmedhez! Ha a haverok fontosabbak, mint hogy minden aldott percet, melyben teheti veled töltsön, akkor zard ki szivedböl!
A kérdező hozzászólása: 14
Srác hány éves?
Szerezz egy olyan pasit aki veled foglalkozik, de 14 évesen még feszt nem értem hova izgulsz? Hány éves a pasid?
Örökkön-örökké 14 éves korban = a következõ 20 percben.

Be kell mennem előtte az üzletbe és kell időpontot kérnem vagy amikor bemegyek akkor rögtön megcsinálják? És szerintetek nekem még ez nem túl korai (14 éves lány vagyok)? És anyukámnak alá kell valami papírt írnia mert ugye még nem vagyok nagykorú?

Sziasztok!! Köldök pirszinget szeretnék csináltatni de nem tudom hogy kell e id?pontot kérnem hogy mikor csinálják meg.

Legjobb válasz: Hát elméletileg szülõi beleegyezéssel csinálnak csak.

Hát elméletileg szülõi beleegyezéssel csinálnak csak.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm :) )
Gyakorlatilag meg megcsinálják anélkül is sok helyen.
Én anno 14 évesen szurattam a Polusba.Ott nem kellet se idõpont se szülõi beleegyezés.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm szépen a válaszokat:) )!!

14-éves lány vagyok. Az osztálytársam már 3éve csapja a szelet, de ezévben már eléggé. Helyes, szép a mosolya, de néha vannak rossz beszólgatásai amik rosszul esnek. Társaságban is képes célózgatni nekem. Mit csináljak?

Én nem járnék vele ezek miatt is. Hogy utasítsam majd vissza úgy hogy neki és nekem se legyen utoljára lelkiismeretfurdalásunk?

Legjobb válasz: Savazd te is társaságban! Ha paraszt, akkor meg nincs miért lelkifurdalásodnak lenni! Küldd el bátran, de tedd hozzá hogy azért mert egy gané!

Savazd te is társaságban! Ha paraszt, akkor meg nincs miért lelkifurdalásodnak lenni! Küldd el bátran, de tedd hozzá hogy azért mert egy gané!
Nálunk is volt egy hasonló eset az évfolyamban, srác kb 3 éven keresztül udvarolgatott, 8. Ban összejöttek és már 2 éve boldogok! :) Adj neki esélyt!
EGY ROKONLÉLEK!! Hogy Õszinte legyek 100%-osan! én is 14 vok és az osztálytársam 2 éve piszkál ( idõsebb korba már molesztálásnak nevezném). A beszólogatások sztem az éretlenségnek tudható be. Én személy szerint ilyenkor ugyan olyan stílusba visszaszólok és úgy csinálok mindha mérges lennék rá pl. duzzogok, fapofával nézek rá stb. (toom ez egy kicsit gyerekes de ez van) viszont ha meg kedves velem én is az vagyok vele, vigyorgok rá, és az összes pozitív visszajelzéses trükköt bevetem amit olvastam az újságba..... fél év alatt sikerült betanítanom valamelyest, és már csak csipkelõdünk, viszont pozítív, hogy rögtön észreveszi, ha valami bajom van. Remélem segítettem, és ne add fel!!!

16 éves vagyok és találkozni szeretnék egy 14 éves lánnyal. Mondta hogy megbeszéli anyujával és meg is mondta neki. De viszont az első találkára nem a szüleit hozná, ami még érthető is lenne hanem a keresztszüleit. Ilyenkor mi van?

Meg mit tervezzünk ha ?k is jönnek? Séta 4-5-ösben (mert van egy picijük is ) Vagy állatkert családi hangulatban? :S

Legjobb válasz: Ha találkozni akarsz egy lánnyal, akkor oda minek kellenek szülõk? Vagy a lány szeretne bemutatni nekik?

Ha találkozni akarsz egy lánnyal, akkor oda minek kellenek szülõk? Vagy a lány szeretne bemutatni nekik?
Ajaj:-DSzerintme átmehetnél te hozzájuk, ott szemelõtt vagytok a szülöknek ha féltik a lányukat ami érthetõ, vagy megebszélhetitek h a kersztszülei érte mennek a mozi kávézó stb elé.
Én 14/L vagyok de eszembe nem jutna a keresztszüleimet is vinni...de tényleg...legyenek ott a barátai akik csak messzirõl figyelnék..mert hát azt se tudni hogy hány embert öltélxD AMugy ha nem akarod hogy a keresztmamiék menjenek akkor szerintem beszéld meg a csajjal...
Hát.. ez tényleg elég fura. Talán meg kéne beszélned Vele, hogy Te jobban szeretnél kettesben lenni. Meg megkérdezni, hogy miért akarja, hogy találkozz a keresztszüleivel. Ha meg nála a randizás családi program, akkor lehet hogy még nem egészen érett meg rá..
ja szerintem is nem kell szülõ ha szeretitek egymást teljessen fölöslegessek oda
énis 14/L vok és aszüleimnek eszébe se jutott még eljönni velem randira vagy felügyelõket küldeni:S:S:D szegény csaj...
úúúúristen 14 évesen minek felügyelet? lehooooozzzzzz :S 16/L
nekem a pofám leszakadna ha randira felügyelõbizottságot küldenék a gyerekemnek.
Szerintem ha a csaj szándékosan akarja magával vinni a keresztszüleit, akkor lépj le :DD Egyébként én biztos megkérdezném simán, hogy mégis hogy tervezi majd utána elmentek-e ketten, tehát a többiek csak odavisznek, vagy õk is ott lesznek végig és akkor egy perc nyugtotok sem lesz? Nyugtasd meg, hogy nem akarod megerõszakolni aztán feldarabolni és elásni :DD Én tuti lemondanám, ha a keresztszülei is ott akarnak lenni végig. Az úgy elég kínod tud lenni te meg csak unatkoznál valszeg...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mindenkinek járt a plusz pont :P és a következõkért is jár
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam ezen de valamiért elfelejtettem :) Köszi :) Szerintem megyek én mert nem akarom hogy miattam fáradjanak. :)
A kérdező hozzászólása: lehet a szülei féltik, de a keresztszüleivel jön. :S Ez fura kicsit.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neki se jutna eszébe csak hát jönnének a keresztszülei biztos :)
A kérdező hozzászólása: Bár a keresztanyjával sokkal jobban kijön mint anyjával ebbõl a szempontból érthetõ
Az sicher, hogy megmondanám a csajnak, hogy vagy jönnek a keresztszülei, anyja apja, rokonsága és akkor nincs randi, vagy nem jönnek és lesz randi. Aztán majd dönt.

12 éves lány vagyok és van egy barátom (14 éves). Múltkor csókolóztunk, ő pedig benyúlt a bugyimba és simogatott. Nagyon jó volt, de nem hagytam. Azóta minden este erre gondolok. Gáz amit csináltam?

Legjobb válasz: Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)

Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)
Nem gáz, csak talán még túl korai. Ha jól esett, hát próbáld ki otthon egyedül, hogy milyen, simogasd magad, de szerintem még ne nagyon engedd a fiúnak, mert nagyon elbízza magát és hamarosan mást is akar. Inkább csak ruhán keresztül simagassátok egymást, nem késtek le semmirõl, nem kell elsietni a dolgokat, ismerkedjetek még egy kicsit.
Hahóóó emberek 12 éves a kisasszony!Ez még igen korai neki is meg a barátjának is
Szerintem az, hogy nem engedted, arra utal, hogy még nem állsz készen olyan dolgokra, amikre még bõven ráérsz. Abszolút nem gáz az, hogyha nem válasz olyanná, mint nagyon sok tizenéves mostanában. Még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok a folytatáshoz. Ne szívd ezt most mellre, de a barbibabás hasonlat akármennyire durvának tûnik, jogos ebbõl a szempontból. Nagyon eltúlozva, de jogos. Mivel pedig valószínû, hogy nem állsz komolyabb dolgokra készen a barátoddal, ezért várj még, nem maradsz le semmirõl sem :)
Bûntudatod semmiféleképpen ne legyen, felesleges. De szerintem se engedd, azért 12 év tényleg túl kevés... Ha ennyire jól esett, próbáld ki otthon, a maszturbálás már ilyen korban sem bûn szerintem:)
Na igen még azt kéne csinálnia!Mi van ezekkel a mai fiatalokkal?12 évesen még mit tudhat ilyenekrõl?Én 12 évesen még nem is csókolóztam nemhogy még nyúlkáljanak a bugyimba!Úristen mi van veletek?
12évesen barbizzál!
sztem ne rágodj semmin jó volt élvezted akkor csináljátok
nem gáz amit csináltál, és figyelj rám, tudom, hogy még fiatal vagy, de ha nem mentek tovább a simogatásoknál, akkor szerintem ebbõl nem lehet baj, ha szerelmesek vagytok egy picike élvezet járhat nektek is!
De hát a barátja nem megerõszakolni akarta egybõl. Csak simogatni... :) Ha tényleg szeretitek egymást, és megbízhatsz benne ennyi szerintem belefér, fõleg, hogy élvezted is. Csak tudd hol a határ, mert tényleg fiatal vagy!
12évesen még egy csóktól is paráztam sõt arra se voltam felkészülve:D 16\L
Hello, én is 12 éves vagyok! Szerintem ezt még nem kéne hogy a bugyidba nyúlkájjanak! De a barbizáshoz te már öregvagy!
TE 12 éves ringyó mit akarsz magadtol? 12évesen még a sexre sem mertem gondolni!ti meg már 10 évesen döngetitek egymást pffffff
Szerintem jól húzd meg és majd meglátom én 12 évesen egyfolytában pornó oldalakon voltam és minden nap recskáztam
Te is ilyen sexmániákus vagy!
Jó van latsszi ismerlek és jól tudom hogy te még nagyobb sexõrült vagy mint én
naná h gáz! ha élvezted akkor mért vagy hülye és mért nem haghyod neki! Ti meg milyen majmok vagytok h a **** lenne már korai meg ilyen hülyeségeket mondtok neki, eszem megáll rajtatok. akkor ájjatok le ti is a szexel ha arcotok van
Én is 12 vagyok és ez az a helyzet ahol te döntöd el, hogy mi legyen. Ha élvezted akkor csináld, de ez a te döntésed ha én lány lennék és élvezem akkor nem hiszem hogy le állok de ezt nem tudhatom, mert nem vok lány én pl. már durvábbat is csináltam .
Szia! Én is egy 12 éves lány vagyok, és az én véleményem az, hogy egy kicsit még talán a csókolózás is korai (de nem akarlak lef*kázni, mert bevallom, hogy arra én is vágyom...), hát még az ilyen bugyiba nyúlkálás? Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad magad... Beszélj a sráccal, és mondd meg neki, hogy te egyenlõre nem akarsz tovább menni a csókolózásnál...
12 éves vagy? õ simogatta, jé gyere hozzám megmutatom mi jön majd ezután.
én is belenyultam volna a bugyidba :) :D de én a szüzeségedet is elvettem volna :) kislány :D
Ráérsz még ezzel, ha már 12 évesen itt tartasz, 15 évesen majd már a 2. randi után szobára mentek?bocs ha kicsit letolásnak tûnik, de sztem ne rágódj már rajta, ami megtörtént az megtörtént nem tudsz mit tenni, de legközelebb ha akezét már lejebb viszi állítsd meg.
Hagyjuk már ezt a "kislány vagy még", meg "bezzeg a mi idõnkben" dumákat. Amikor én ennyi idõs voltam, akkor is volt már az általános iskolában több olyan osztálytársam, aki 13 évesen már nem volt szûz. Kicsit szabadabban gondolkoztak, de ettõl még nem lettek "rossz lányok". Egyébként szerintem nem kell egybõl szeretkezni, elõbb ismerjétek meg jobban egymást, ez a legfontosabb.
Miért lettem 0%ra lepontozva, ha szabad tudnom?
nagyon korai még neked...ha minden este erre gondolsz végezz önkielégítést vagy ilyesmi de még ne engedd neki..várj még egy két évet..utána jöhet a petting ;)
Elég furcsa, hogy tizenkét évesen a szexrõl gondolkodsz. Most még az iskolára kellene koncentrálnod, szerintem pasizni ráérsz 2-3 év múlva is.....de ha ennyire izgat a téma, és ilyen fiatalaon élvezted azt, hogy a barátod simogatta a pinádat, akkor szerintem ujjazd jól meg magad!!!!:D
Elég gáz, TE MÉG KISLÁNY vagy! Birom a válaszadókat. Sokan teljes komolysággal tanácsokat adnak egy olyan gyereknek, akinek még tényleg a barbikkal kellene foglalkozni. Gusztustalan a világ!!!!!
12 évesen..hmm...még a fiu is túl fiatal 14évesen, nem hogy te!Ez elég furi, én elképzelni nemtudtam vna 12évesen ilyesmit, még nem is smároltam annyi idõsen..de sztem nem idegenektõl kéne tanácsot kérned, minden esetre lassíts, rá érsz még, nagyon is!szerintem!
Szerintem is nagyon fital vagy még ehez.. Ne akarj hamar felnõni.. hidd el sokkal jobb lesz ha ezeket a dolgokat majd a megfeleõ fiuval és korban teszed...amikor te is készen álsz erre..mert valljuk be egy 12 éves lány még kisem fejlõdött rendesen..
Haliha emberek, én vagyok 14 éves, és most csókolóztam elõször, õ meg már...khm...egy kicsit korai, nem gondolod?
Ha nem hagytad akkor mi is volt jó??Szóval csak hagytad!A 16-18évesek nem mernek lefeküdni a párjukkal(persze még akkor sem feltétlenül fontos, egyénfüggõ)de ti 2hét múlva hol fogtok járni? El sem hiszem h ilyen is van.én csak 19vagyok de talán most mondhatom h:Bezzeg a mi idõnkben4
Fiatal vagy még...
Raersz meg kislany!!
Szia szerintem nem gáz, de tényleg kicsit korai. Persze azt írod nem hagytad, s ez jó. Azzal, hogy erre gondolsz esténként semmi baj nincs, ez természetes. Nagyon izgalmas volt, miért ne gondolnál rá.:-) Szerintem azokra nagyon ne hallgass, akik azt javasolják, hogy inkább magadat simogasd. Azok olvassák el Füst Milán vonatkozó feljegyzéseit a szexualitásról, ami leírja, hogy hogy vállik egy egész társadalom boldogtalanná azért mert az önkielégítés által az öröm az önkielégítõ emberhez, önmagához kötõdik, s nem egy másik emberhez. Tessenek ebbe belegondolni. Én a helyedben azt tenném, hogy ha a fiú tetszik, hát néha csókolózhattok, de ezen túl inkább csak azt hagyd, hogy ruhán kívül simogasson. Vagy csak egyszerûen öleljen át. A fiúk egyrészt türelmetlenek, másrészt kíváncsiak, harmadrészt többnyire addig mennek el, ameddig Te elengeded õket. Másrészt a fiúk hamar elvesztik az érdeklõdésüket az olyan lányok iránt, akik egybõl mindent megadnak nekik. Tehát érdemes kicsit tartózkodóbbnak lenni velük. Attól nem kell félni, hogy ha nem engedsz neki meg mindent, amit szeretne, akkor lelép, ha rendes srác, akkor e miatt nem fog cserben hagyni. S ugye te csak rendes srácokkal akarsz kezdeni!? ;-) Meg hát 14 évesen õ is most tanulja ezt az egészet - vélhetõen. Ezért kicsit te is tanítod õt, a te felelõsséged is, hogy miként is mûködik ez az egész: Hogyan kell a lányokkal, s benne veled bánnia.
Mi a [email protected]!? Én ha 12évesen ilyet csináltam volna a faterom úgy állba vert volna! Mi lessz it 10 év múlva?! 5 évesek dugni fognak, vagy mI???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!