Találatok a következő kifejezésre: 14 éves lány vagyok (616 db)

14 éves lány vagyok és az osztálytársaim már mind lefogytak de én nem akárhogy próbálok nem tudok most mit legyek? :O

Legjobb válasz: dirtboy a válaszod nagyon rossz. Egy 14 éves lány fejlõdésben van tehát a tejterméket semmiképp nem szabad elhagynia, mert abban van a legtöbb Ca és foszfor ami nagyon kell a csont fejlõdéshez. az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet. A veréb is azt mondogatja alig csipegetek-- csak épp egész nap csipeget- viszont van egy különbség a veréb és a kérdezõ között-- hogy a veréb leugrálja egész nap. Egyébként nem mindenki képes lefogyni úgy mint mások ez hormonális és genetikai örökletesség is. egyébként annyira ne bánkódj vannak fiuk akik utálják a csontkollekciókat. az unokámnak (fiú) is van egy barátja aki 18 éves, jó erõben van, viszont csak a molett lányok érdeklik. Aztán az is lehet hogy Te se vagy kövér csak egészségesen telt-- ma egyre jobban elterjedt az a butaság, hogy le kell fogyni csontra vagy épp izmokat növeszteni-- kiábrándító egy lánynál nem szép, nem festõi, nem nõies!

A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom köszi!!
dirtboy a válaszod nagyon rossz. Egy 14 éves lány fejlõdésben van tehát a tejterméket semmiképp nem szabad elhagynia, mert abban van a legtöbb Ca és foszfor ami nagyon kell a csont fejlõdéshez. az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet. A veréb is azt mondogatja alig csipegetek-- csak épp egész nap csipeget- viszont van egy különbség a veréb és a kérdezõ között-- hogy a veréb leugrálja egész nap. Egyébként nem mindenki képes lefogyni úgy mint mások ez hormonális és genetikai örökletesség is. egyébként annyira ne bánkódj vannak fiuk akik utálják a csontkollekciókat. az unokámnak (fiú) is van egy barátja aki 18 éves, jó erõben van, viszont csak a molett lányok érdeklik. Aztán az is lehet hogy Te se vagy kövér csak egészségesen telt-- ma egyre jobban elterjedt az a butaság, hogy le kell fogyni csontra vagy épp izmokat növeszteni-- kiábrándító egy lánynál nem szép, nem festõi, nem nõies!
dirtboy --- és milyen abnormális oldalt ajánlottál egy 14 éves kamasz lánynak? Tömegnövelõk ? Multivitamin ? Vitamin ? Kreatin ? Zsírégetõk ? és még milyen marhaságot mindenféle pótszereket amitõl minden lesz csak nem egészséges vagy talán izmos hapit akarsz belõle homokozóba" akiket az oldal publikál csak azt nem írja oda hogy a "kakasuk lapul" az ilyen izompacsirta bohócoknak!!
Mami, te nagyon nem vagy okos ugye? Nulla rálátásod van a dolgokra. Tejet ajánlani óriási hülyeség. Minek a sok tejcukor és tejzsír mami? Dirtboy ésszerû szálkásító diétát ajánlott nem koplalást. Nem kellene beleszólni abba amihez nem értesz. Tömegnövelõket és vitaminkat is a koxal kevered, teljesen fordítva ülsz a lovon.
igen pont te engem k urvársa nem érdek hogy mit tanultál vagy mibe dolgoztál. találkoztam már itt egy rakás hülye orvostan hallgatóval is akik annyi sületlenséget beszéltek hogy csak na. te meg még a dietetikusokat is szereted holott legtöbbje egy dagadt nõ és azt se tudja hol van. örülök neki hogy a gyerekeid egészségesek de nem gondolom hogy ez a tejnek tudható be. gondolom vitamint is kapnak nem csak tejet. /A 14 éves kamasz fejlõdésben van és még sokat nõhet- a kamaszkori túletetések valamint esztelen diéták/ itt megint nem értem mirõl beszélsz. senki nem írt eszeveszett diétát. nem tudom hová figyelsz de olyan vagy mint ha egy másik kérdésre válaszolnál csak ide írod. totál olyanokat hozol fel amik nem is lettek írva.
Tudomásom szerint ezt írtam és ez a normális étrend egy fiatal szervezetnek. Egyébként nem dietetikus voltam hanem intenzív nõvér. "Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy. Naponta szükséged van sovány húsra 6-8 dkg aztán tejre, sajtra vagy túróra délelõttönként több gyümölcsre a sok kenyeres tízórai helyett-- általában le kell csökkenteni a burgonyát, a rizst és a kenyeret felezd el Párolt zöldségeket, leveseket és sovány húst egyél délután gyümölcs reszelve sokat. Mozogj, tornáz minden reggel és minden este lefekvés elõtt a legjobb egyébként a futás mert lány vagy.-- A lényeg hogy ledolgozd a felesleget
Egyébként soha ne azt nézd mit tesznek mások, milyenekké lesznek mások. Te, Te vagy és maradj önmagad, mert arra kell gondolnod mindig, belõled nincs több, egyedi vagy. Pontosan meghatározott az, hogy X magassághoz, Y súly a megfelelõ. A lényeg mindent egyél, de csak mértékkel, s minél kevesebb zsiradékkal.
a minden evéstõl azért jobb a csak a hasznosat egyél szöveg.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
Nem tudom merre laksz-- ha módodban áll iratkozz be az uszodába az jó a gerincednek csökken a súlyod arányosan és még élvezetes is. A Te korodba bérletem volt az uszodához télen nyáron -igaz közel is laktam hozzá-- iskola kezdés elõtt már úsztam korán reggel, mert én utáltam futni, Egyébként is a mai városokban pedig alig van hely, ahol jó a levegõ a futáshoz, már korán tele vannak az utcák kocsikkal és kipufogókkal. Az úszás viszont nagyon szép nõies formát alakíthat ki, épp így a fiuk alakja is sokkal szebbé válik, ha többet úsznak. Ez még eszembe jutott-- olyan régen volt szinte feledtem. Az unokáim nincsenek oda a vízért az egyik kerékpározik- versenyez, a másikat csak a karate, a tánc az ének és a zongora érdekli és a tervezgetések -- Õ nagyon szereti a hasát rá kell figyelnem, hogy ne egye magát agyon.
nézz egy a te testsúlyodnak megfelelõ szálkásító diétát és mellé menjen heti 3-4x40-50perc aerob mozgás vagy pedig 20perc intervallum edzés.
egyébként meg saját magadnak mondasz ellent mégpedig elõször azt írod hogy: /Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy./ utána meg azt hogy: /az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet/ az mi ha nem koplalás? azt tanácsolod neki hogy az eddigi kajáját felezze meg. az mi ha nem koplalás?
A kérdező hozzászólása: Igazából már tornát is kipróbáltam de nem sokat változatot !
A kérdező hozzászólása: oké..Köszönöm!!!
Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy. Naponta szükséged van sovány húsra 6-8 dkg aztán tejre, sajtra vagy túróra délelõttönként több gyümölcsre a sok kenyeres tízórai helyett-- általában le kell csökkenteni a burgonyát, a rizst és a kenyeret párolt zöldségeket, leveseket és sovány húst egyél délután gyümölcs reszelve sokat. és minden gabonanemüt felezz el-- Mozogj, tornáz minden reggel ébredés után és minden este lefekvés elõtt a legjobb egyébként mert lány vagy a futás-- semmiképp ne akarj ronda izmos lánnyá válni. maradj puha nõies az izmokat hagyd a hímeknek
Hány kiló és hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!! Megfogadom!!161 cm és 57.5 kg ...
Szerintem nem is kell fogynod! :) Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi bár én kövérnek látom magam! :)
ja és még dirtboy a manapság divatba jött edzések, tréningek.Látom amit látok a tv mûsorokban a fitneszes vagy milyen termekben amikor feszítenek és mutogatják a ruszlikat, és semmi köze a hormonokhoz. Valamikor nõies voltam és karcsú és nem tornáztam nyúztam magam agyon-- de mivel sokat és nehéz munkákat is vállaltam a hormonok nélkül is nagy és kemény lett a karomon az izomzat. Mint ahogy hiába férfihormonú egy pasi ha az löttyedt. Mert lusta vagy épp nem érdekli a formás izmok képzése.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nincs olyan közel de megoldható! :)

14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen lefekszem vele, nagyon korai? . Nagyon szeretem, és néha már érzem hogy akarom.

Legjobb válasz: 14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.

Hidd el nekem a hormonok tombolnak, de ez nem azt jelenti, hogy érett és felkészült vagy a szexhez, a tinik 99, 9 % 17-18 év alatt abszolút éretlen hozzá agyilag és érzelmileg, sõt sokan testileg is.Csak manapság divat, hogy 12-15-16 éves gyerekek szexelnek, ettõl még nem normális, és egy normális értékrendû lány akinek van tartása, nem fog a gyerekszerelmével lefeküdni.Korai, de úgy rontod el az életed, ahogy akarod, csak a te érdekedben mondom, hogy várj még 3-4 évet, amikor már nem a szüzesség elvesztéséért feküdnél le egy fiúval amikor , felelõsségteljes és érett leszel.
14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.
"14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen..." Szted 15 évesen, együtt lesztek még? Hajaj... ne tervezz ilyen elõre. 15 évesen is korai még a sex...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!bár néhányat nem értek...:|
már most várjuk a "terhes lettem?!" kérdésedet! :DD 15 évesen jellemzõ, hogy [email protected] már tud, de olvasni még nem... tisztelet a kivételnek :DDDDD
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. VÉDEKEZZ!! Fogynak a magyarok, de nem így kell lélekszámot növelni.
Azt csinálsz, amit akarsz. A te életed.
Te érzed, de megne bánd..tényleg oylannal feküdj le aki érdemes rá..komolyan. 24 vagyok, nem voltam annyira sok pasival..de egy párat, az elsõt is megbántam, visszapörgetném az idõt..akkor nem igy tenném attól nem leszel nagyobb, vagy menõbb, ha szexelsz de ha van érzelmi kapocs mindkettõtök között akkor ok..de te tudod..Tizenévesen még máshogy gondolkoznak az emberkék 24 l
Ehhez képest Angliában egy felmérés szerint 13-14 évesen veszítik el a szüzességüket a fiatalok. Nem biztos hogy természetes, de ez embertõl függ. Egy cigány lány sokkal korábban lesz érett mint egy nem cigány.
A kérdező hozzászólása: értem:D
Persze, mert fiatal vagy! Majd pár év múlva újra olvasva rá fogsz jönni! :)

16-19 éves fiúk! Ti összejönnétek kb 14 éves lánnyal, vagy még gyereknek tartjátok őket?

Legjobb válasz: Ez vicces mert az összes lány ezt mondja hogy õ a koránál érettebb :D Szóval átlag 14 éves

Ez vicces mert az összes lány ezt mondja hogy õ a koránál érettebb :D Szóval átlag 14 éves
Attól függ milyen a személyisége de a legtöbb még gyerekesen viselkedik.
én idõsebb vagyok, de önmagában a kor nem kizáró tényezõ :)
A kérdező hozzászólása: biztos találni fogsz hamarosan valakit, aki szeretni fog :)
Nekem lassan már teljesen mindegy, hogy 14 éves vagy 40, olyan egyedül érzem magam bárki jó lenne:(
A kérdező hozzászólása: igazatok van, próbálom valahogy kideríteni a ti szemszögetekbõl a dolgokat, amúgy sokan azt szeretik bennem, hogy nem gondolom magam idõsebbnek ami vagyok ( lehet nem tûnik úgy a válaszomból ) mert ugye még gyerek vagyok, igaz ezt senki sem kérdezte :)
kölykök
Ha nincs kizáró ok, akkor meglehet. Viszont fentebb írták, hogy mindegyik érettebbnek tartja magát a koránál. Ezt inkább döntse el egy külsõ szemlélõ, ne õ maga. 19/F
Mindenkire ezt mondja a környezete is. Ne gondoljátok már magatokat nagylánynak.Élvezzétek a gyerekkort amíg lehet.
Értem. Akkor is rizikós dolog mert csak ezután fog egy 14 éves igazán változni alakra és személyiségre egyaránt.
A kérdező hozzászólása: amúgy nem saját vélemény, mások mondják :)
A kérdező hozzászólása: a koránál érettebbre gondolok
Nem! 20/F
Nem hinném. 17/F
17 vagyok éés attol függ mennyire viselkedik gyerekesen...meg mennyire néz ki annak
Attól függ komoly e a csaj. Én a komoly lányokra bukok XD.
Szia, simán lehetséges a kapcsolat (fõleg ha igazat mondasz :) )

14 éves lány vagyok, nagyon sűrűn van hangulatváltozásom. Miért van ez?

jókedvem van egyszer csak annyira rossz kedvem lesz h csak sírok. Ezt már a barátom is nagyon rosszul viselni azt mondja hogy tinédzser kezdek lenni és azért ezzel jár de nem hiszek neki mi lehet a gond?

Legjobb válasz: mert 14 éves lány vagy

mert 14 éves lány vagy
Most vagy a serdülõ korban, tombolnak benned a hormonok, amik hatással vannak az egész testedre, ezzel együtt befolyásolja a hangulatodat is. Idõvel majd elfog múlni. Emlékszem, ennyi idõsen nekem elviselhetetlen volt a hangulat ingadozásom, mára már jobb. :)
huhh nekem is volt /van ien :/ nekem az egyik barátom segített túl jutni ezen nagyából.. de van amikor még elõjön... nem tudom h normális e ...azt nem tudom mér van ez ... nekem ink télen jött elõ .... valahogy a kevesebb nap sütés így hat rám xD 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
velem is ez van, most 15 éves vagyok, azóta rosszabb lett..
Istenem... Azért, mert emberbõl vagy. Nem kell magyarázatot találni erre, egyszerûen csak ez van és kész. Ha nagyon akarod, akkor tudod szabályozni.
akkor is sírni kezdesz amikor tükröt látsz?

14 éves lány vagyok és nagyon megtetszett egy 21 éves fiú/ férfi. Nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy csak barátként tekint rám. Mit csináljak? :/

Korábban egy lány ismer?söm által ismertem meg, vele is nagyon jóba volt a lány bele szeretett de ? megmondta neki h nem szeretne vele komolyabb kapcsolatot létesíteni.

Legjobb válasz: legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy,akárhogy nem az a fajta,férfiból van és felnõtt,vannak szükségletei,amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L

legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy, akárhogy nem az a fajta, férfiból van és felnõtt, vannak szükségletei, amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L
feküdj le vele, párszor meghúz, te terhes leszel, õ otthagy, vége az egésznek kell ez neked? keress egy fiatalabb srácot 18F
20:04 Az ilyenek miért adnak tanácsot, akik pedofiloznak egy fiatal fiút? Nem értem, komolyan mondom!! Alap dolgokkal nincsen tisztában! De a rosszindulat az süt belõle!
nem akarok belegázolni a lelki világodba, tehát nem akarlak megbántani meg semmi, de ami tény, az tény: egy 21 éves pasinak te max arra kellenél, hogy meghúz párszor aztán otthagy, ennyi.
Én sem akarlak megbántani, de a 21 éves férfi tuti nem fog nõként rád nézni, hiszen te csak 14 éves vagy!!!Még nagyon kislány...és a legtöbb férfi nem akar kislányoktól semmit..(hacsak nem pedofil az illetõ)
A kérdező hozzászólása: hát tudtommal már volt neki.. mondta is hogy többet nem kezd ki idõsebb csajokkal mert nem mûködtek neki.
ha 21 évesen még nem volt bnõje, és rohadt magányos akkor beéri öleléssel is, én is beérném egy 13asal smárolnék oszt ennyi... f17
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen igazatok van.. egy 21 éves férfinak nem szájra puszi meg ölelés kell egy idõ után. :// és ezzel csak elrontottam volna még a mostani barátságunkat is. :) )
A kérdező hozzászólása: valszeg. a legtöbbnek arra kellenék.. de ismerem õt és õ nem az a fajta.. és ha úgy is alakulna a dolog tuti nem feküdnék le vele.. hát 14 vagyok.
én 15 éves lány vagyok és 22 éves a barátom...és 6 hónapja vagyunk együtt...és nem csak meghúzni akart...aki ilyen okos mint a válaszolók többsége az....hagyjuk ink...

Én egy 14 éves lány vagyok aki 173cm és 49kg. Nekem ez elég kevés. Rendszeresen sportolok hát ha jobb étvágyam lesz, de nem. Éhes is alig vagyok naponta, és enni is keveset eszek.55kg szeretnék lenni. Mit csináljak, h elérjem? Hogyan táplálkozzak?

Legjobb válasz: Szia, 14 évesen én is pont ennyi voltam,és sportoltam. Ne aggódj 1-2 éven belül leszel több is, mert fokozatosan elkezdesz fejlõdni. Én most 65 vagyok 19 évesen(176cm).Szóval egyél sok táplálót,hús,zöldség..

Szia, 14 évesen én is pont ennyi voltam, és sportoltam. Ne aggódj 1-2 éven belül leszel több is, mert fokozatosan elkezdesz fejlõdni. Én most 65 vagyok 19 évesen(176cm).Szóval egyél sok táplálót, hús, zöldség..
ahogy elkezdesz rendszeresen sportolni, figyeld meg, hogy rendszeresen fogsz majd enni, mert kell a plusz energia a szervezetednek! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) De attól még szeretnék valahogy hizni, mert nem érzem igy a legjobban magam.
A kérdező hozzászólása: Már 2 éve rendszeresen sportolok, de az se használ..:S
Én 17 éves vagyok, pöccre pontosan ilyen adottságokkal. Néha sikerül elérnem az 52-53 kg-t, de hamar visszaesik. Én rengeteget eszem, nem nagyon sportolok, de nem tudok meghízni. Adottság kérdése...

14 éves lány vagyok. Nyíregyházán lakok, már voltak pasijelöltjeim de egyik sem volt olyan akivel komolyabb kapcsolatom lehetne. Vélemény?

Legjobb válasz: A 14 éves lányom jelenleg a holnapi kompetenciamérésen, a 2,5 hét múlva esedékes ballagáson és a szeptemberben kezdõdõ gimin agyal. Hasonló jókat neked is.

A 14 éves lányom jelenleg a holnapi kompetenciamérésen, a 2, 5 hét múlva esedékes ballagáson és a szeptemberben kezdõdõ gimin agyal. Hasonló jókat neked is.
Az a véleményem hogy várj még ezzel.
Szólunk Brigi07-nek, õ majd kikupál rendesen xD
14 évesen még jó hogy nincs mögötted 1 vagy több tartós kapcsolat.... Kislány ébresztõ!!!! Ne akarj idõ elött felnõni. Hamarosan úgyis muszáj lesz és az úgyis sokáig tart..... Használd ki a tini éveket.
Egy újabb kis tini suhanc aki érett nõnek gondolja magát......
Vélemény? Barbizz!!
nincs.
Pasijelöltjeid? Komolyabb kapcsolatod? 14 éves vagy!..inkább maradj a tükörben pózolásnál még pár évig!
Ribanc leszel vagy már az vagy! :) 17f
Vélemény: 1.kit érdekelxd 2. Most felakarsz ezzel vágni , mert ha igen. szánalmas vagy 3. Nincs naplód , ahova ezeket irhatod vagy mi??? 15/l

14 éves lány vagyok és ilyet szeretnék vélemény?

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/531081_4641277..

Legjobb válasz: Bocsi elírtam a kérdést 14 éves lányt akartam :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam a kérdést 14 éves lányt akartam :)
Hát már bocs de eszemmegáll az ilyen 14 éves lány vaygok 2mm fültágítót szeretnék emberektõl semmi bajom veled de az nem fültágító tudod kiknek való a fültágító nem a kislányoknak az afrikai törzseken kívül ezeknek volt elõször : http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=sxQmOAkny0k&feature=ends.. http://www.youtube.com/watch?v=XjECjnjl6_Q nem a kislányokhozták divatba
elsõ vagyok:D én is 14 vagyok.. és tudom hogy mi tinik néha csak fellángolásból akarunk dolgokat:D szerintem elég bizonytalan vagy, mert ha biztosan tudnád, hogy te AKAROD ez a fültágítót, nem tetted volna fel ezt a kérdést:) Várj még vele szerintem, és ha pár év múlva is akarod, akkor csináld meg!:) ) Istenem egy 2mm-es nem fog kihatni az életedre..olyan mint egy fülbevaló!
Az elõzõ vagyok Azért ne legyél te abban olyan biztos.... Amúgy a saját véleményem szerint nem. Csakhogy akkor már mindjárt máshogy néznek rád szal ezzel arra célzok, h olyat is kinéznek belõled ami nem te vagy! Ha érted mire gondolok... Amúgy mióta van melóm már félig meddig visszanövesztettem a loboncot xD Meg civilben úgy nézek ki mint régebben csak a melóhelyen nem lehet...ez van De ha csakugyan olyan kicsi ez a tágesz mint a képen akkor az még annyira nem lehet vészes. ;)
A kérdező hozzászólása: szerintem 2-3 mm nem gátolna a melóadásba vagy igen
Nekem igazából tetszik csak én inkább abba gondolnék bele, h ez mennyire fog a késõbbiekben kihatni az életedre. Gondolok itt a melóra meg ilyenekre.....Kivéve ha puncsos az ember :D Nekem is le kellett vágatnom miatta a hajamat :/ 22/F
Szerintem 2-3mm miatt kár szenvedni a behelyezéssel, akkor inkább 5mm-eset ha engedik otthon 2-3mm-n nem látszik hogy tágító, viszont ha nem ez a fõ szempont akkor nyugodtan belevághatsz, Veszprémben minden szalon foglalkozik vele szinte, hisz ez is szolgáltatás 20/F
"most komoly hogy zavar, hogy 14 évesen ilyet szeretnék ? " Te kértél véleményt..
Akkor mi a francért nem fülbevalót hordasz? Bár ha ennyire nagylány vagy, el tudod dönteni egyedül is, hogy akarsz-e ilyet. Már ha a szüleid engedik.
A kérdező hozzászólása: most komoly hogy zavar, hogy 14 évesen ilyet szeretnék ? 18 évesnek néznek ez csak 1 fültágító de kb annak se mondható csak 1 mm van fülbevalód? mert ha igen megsúgom h az is tágítja a füled :) ;)
Nem csak 14 évesen gáz, hanem mindenkin gáz az ilyen. Hogy a francba lett ebbõl divat? Ez ocsmány és tönkreteszi a füled.
Nekem nem tetszik.. kortól függetlenül. 24N
A kérdező hozzászólása: néha laza a stílusom néha bejön a dögös és megjelenik a divatos is fültágító részemrõl nincs divatba kb az emberek háromnegyede leszólja ...stb nekem tetszik de természetesen nem az óriás csak ilyen kicsi. a 2 mm meg úgy is kicsit szûkül ha ha meg esetleg kiveszem nem is látszik hogy ott volt tágesz csak mintha fülbevaló . hát az a baj én nem a fülbevaló helyére szeretném hanem szeretnék 1 új lukat :/
attól függ. Ha ilyen a stílusod, akkor nem gáz, sõt:) viszont ha alapjáraton elegánsabb stílusod van, akkor ahhoz annyira nem passzol. Meg ha divatból csinálod akkor az gáz. Csak akkor érdemes ha tényleg tetszik, mert életed végéig tág lesz füled:D:D amúgy otthon is meg tudod csinálni. fültisztító pálcikát törj ketté, és azt rakd bele. szalonban kb ugyanezt csinálják, csak pénzért.
Má a 2-3 mm fültágítónál rájöttem, hogy itt nem stílusról itt divatrólvan szó ha olyanlenne a stílusod akkor legtalább 20 as tágeszt akarnál ha meg nem is akarnál te egy divatpi**a vagy már bocs.

Most 14 éves lány vagyok, de 180cm. Szerintetek mennyit fogok még nőni? :O

Legjobb válasz: Semennyit. A lányok többsége 13-14 éves korukban érik el a "kifejlett" módot. :P

Semennyit. A lányok többsége 13-14 éves korukban érik el a "kifejlett" módot. :P
én is 15 vagyok és 175 de sztem már nem fogunk sokat max 3 centit
utsó vok engem is mindig azavr a magasságom, de azért sztem nem lesz ebbõl baj:) max alakítunk egy klubbot :)
*zavar
Nekem volt olyan ált.iskolai oszt.társam aki 8.-ban több mint 190 cm volt, és még gimiben is nõtt, kb 5 cm-t.
jaj én meg 18 vagyok és 173, 5 centi... amikor mérem magam, mindig úgy mozgatom a mérõszalagot, hogy nehogy több legyen 173-nál XD nem baj, legalább modell leszek :P a volt pasimnak magasított cipõt kellett hordania hozzám... :D
Van már menzeszed ? Menstruáció után már nem sokat növünk.
neeeeee:D én 14 évesen többet se növök?:(( amúgy nõnifogsz kb 20 éves korodig úgytudom :D

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!