Találatok a következő kifejezésre: 14 éves lány (2096 db)

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztéséről, azt mondják ilyen korban már érett rá, ha kívánja tegye. Ha viszont egy 14 éves lány mondja ezt, már leszólják. Miért van ez?

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztésér?l,azt mondják ilyen korban már érett rá,ha kívánja tegye.Nadeviszont ha egy 14éves lány mondja ezt,már lek*rwázzák?Lerib*ncozzák?Pedig másik kérdés kapcsán azt mondják:A fiúk tiniként,3-4évvel éretlenebbek,míg a lányok a koruknak "megfelel?en" viselkednek.Ne azt írjátok h nincs így,mert mind a való életben,mind ezen az oldalon is ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.

ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne kissé h ki ésmiért is pontozta le a 2.válaszolot, amikor eljesen igaza van?:O Am én adtamneked egy plusszt:)
Nagyon jól látod mindezt! Sajnos tényleg így van, de nemcsak a te korosztályoddal van ez így. Bizony az idõsebb, éretebb, nõket is egyenesen lekurvázzák stb, ha olyat cselekszik, de ha ugyanazt teszi egy pasi arra nem mondanak semmit. Hülye egy helyzet. Szerintem ezért is fél olyan sok csaj odaadni magát a fiúnak, pasinak. Ha lefekszik is a lány a barátjával vagy valakivel egy egyéjszakás kalandra, hogy jól érezze magát máris lekurvázzák, de ezt már a srácról nem mondják, pedig õ is csak egy egyéjszakás kalandban volt benne. De ezt mi emberek rontottuk el, hogy ilyen a felfogásunk. Legalábbis a legtöbb emnernek ilyen. De vannak, akik nem így fogják fel! Ezt azért írtam le, mert biztos vagyok benne, hogy lett volna, aki kikérte volna magának a negatív véleményemet.
így van, és ennek társadalmi okai vannak. ez nem jó dolog, a leghatékonyabban akkor tehetsz ellene, ha következetesen mindig mindent úgy teszel, ahogy neked tetszik. nyugodtan éld úgy a magánéleted, ahogy akarod, minden jogod megvan hozzá, és ne félj attól, hogy korlátolt embereknek esetleg ez nem tetszik.

17 éves fiú és 14 éves lány között nagy a korkülönbség, ugye?

Legjobb válasz: Igen, sok. Nem a három év miatt, hanem a 17 és a 14 év miatt. Egy 17 éves fiú általában már szeretne ezt-azt. Amit egy 14 éves lánynak még baromira nem kellene csinálnia. Ez csak az egyik dolog:) 21 éves fiúnál és 18 éves lánynál már nem nagy korkülönbség. Ez az általánosság. De ha a 14 éves lány annyira érett, a 17 éves fiú meg tud még várni eleget vágyai kielégítésére, akkor nosza. Nem a régimódiságom beszél belõlem, de ebben a korban a tinik többsége még alkalmatlan a felelõsségteljes életre. Már pedig a szexhez elengedhetetlen a nem kívánatos terhesség, nemi betegségek miatt. Kivételek mindig vannak. Sajnos nem sok. Ezen az oldalon is ha megnézi az ember hogy mekkora baromságokat tudnak kérdezni szexszel kapcsolatban.... Hát még mekkora baromságokat tudnak válaszolni néhányan:D Egy pár ember még felnõtt korára sem tud eleget a szexrõl. Nem kell azt elkapkodni.

Igen, sok. Nem a három év miatt, hanem a 17 és a 14 év miatt. Egy 17 éves fiú általában már szeretne ezt-azt. Amit egy 14 éves lánynak még baromira nem kellene csinálnia. Ez csak az egyik dolog:) 21 éves fiúnál és 18 éves lánynál már nem nagy korkülönbség. Ez az általánosság. De ha a 14 éves lány annyira érett, a 17 éves fiú meg tud még várni eleget vágyai kielégítésére, akkor nosza. Nem a régimódiságom beszél belõlem, de ebben a korban a tinik többsége még alkalmatlan a felelõsségteljes életre. Már pedig a szexhez elengedhetetlen a nem kívánatos terhesség, nemi betegségek miatt. Kivételek mindig vannak. Sajnos nem sok. Ezen az oldalon is ha megnézi az ember hogy mekkora baromságokat tudnak kérdezni szexszel kapcsolatban.... Hát még mekkora baromságokat tudnak válaszolni néhányan:D Egy pár ember még felnõtt korára sem tud eleget a szexrõl. Nem kell azt elkapkodni.
Mesélnék én neked olyat :D De nem fogok xD 3éven nehogy kiakadj már... az semmi.:)
Gimi negyedik évfolyam, 2010-11-es tanév. Legalább 10 olyan srácot tudnék mondani aki az elsõsök évfolyamából szedett össze barátnõt. Ez nagyjából 3-4 év különbséget jelent minden esetben. Szóval nem tudom sok-e, de hogy elfogadott és átlagos az biztos.
Nem nagy különbség, de vigyáz mert 14 évesen knnyen megbánthat, ilyenkor még nincsenek készen egy komoly kapcsolatra általában.
3 év? dehogy nagy! az semmi, pont jó :)
ha a lány elég érett, akkor nem okozhat gondot.
Kiszámoltam. Pontosan 3 év.
Nem sok.
Neem ;)
nem. :)
ohh rengeteg..
Attól is függ hogy a két fél mennyire érett!

Szerintetek pedofilnak számít az ha valaki 26 évesen egy 14 éves lánnyal van?

Legjobb válasz: Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L

Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L
mázlista! biztos komoly szándékaid vannak
ez nem normális! szerinted kérdezõ normális dolog egy 14 éves lánnyal kezdeni? egy 14 éves senki mellett nem fogja elkötelezni magát... mi értelme egy kapcsolatnak ekkora korkülönbséggel? keressen mindenki a maga korosztályában
Mivel egy 14 éves már bõven nem a serdülés elõtti idõszakát éli, igazság szerint nem, de a köztudat annak könyveli el.
jogi értelemben nem. morálisan sem feltétlenül. szimplán béna és nem elég 1 korabeli nõnek ezért kell a kislány :)
26 az már sok, biztos nem 100as a srác
hogy mit ír a törvény engem nem érdekel, szerintem kimeríti a kategóriát, és szánalmas a srác, hogy nem tud ismerkedni
jajmár még egy netes csodaszerelem...
nekem annak számít
igen
Uncsi.
14 év fölött nem törvénytelen, de szerintem azért elég meredek. :S


14-17 év körüli Fiúk! Szerintetek egy 14 éves lánynak gáz ha nem nagyon van melle? Mikor mondjátok egy lányra, hogy szép vagy, , jó csaj''?

14 éves lány vagyok. 170 cm 59 kg. Nem nagyon van mellem, ezért csak cicifixet hordok. Melltartót nem gondolom,hogy kéne hordanom mivel nincs mit beleraknom:// Annyira utálom,hogy alig van mellem.. 8.-os vagyok és az osztályba szinte mindenkinek nagyobb a melle az enyémnél.. szerintem egy lány sokkal jobban néz ki ha van melle..:( Fiúk nektek fontos,hogy egy lánynak legyen melle?:SS Biztos lesz nekem is vmennyi, de nagy az biztos,hogy nem..:SS De sajnos evvel nem tudok mit kezdeni.. nem tehetek róla..://

Legjobb válasz: Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :)" " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :)" "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)

Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :) " " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :) " "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)
Én meg lassan 18 éves leszek és még most sincs szinte semmi... De még azért reménykedek, hátha :')
Kis mell általában vékony alkatot is jelent, ami sokkal fontosabb nekik, mert azt szeretik. Szóval ne izgulj...
Talán ez megnyugtat: van egy 20 éves lány barátom, és szinte semmi melle nincs, mégis az egyik legaranyosabb, legszebb lány akivel valaha találkoztam. Fölösleges azon idegeskedni, hogy mekkora a melled (pláne 14 évesen) vagy hogy mekkora lesz. Akinek majd tetszeni fogsz, az nem a melleid miatt fog szeretni. 20/F (Igen, látom, 14-17 év közöttieket kérdeztél, de bátorkodtam válaszolni.)
Én is hasonló helyzetben voltam ennyi idõs koromban ...de idõvel rájöttem , hogy ha magabiztos vagy jó a kisugárzásod elhiszed , hogy jó csaj vagy nem a melledet fogják nézni ...de ha nagyon zavar ne vegyél elõnytelen ruhákat amik hangsúlyozzák a kis melledet !! És csak , hogy mondjak valami jó hírt is ...már nem divat a nagy mû mell ..újra vissza jön a kicsi pici cici !!Nézd meg keira knightley néhány képét egyáltalán nincs nagy melle mégis iszonyat szexi !!
14 évesen még nem gáz, de ha késõbb se fog nõni akkor...SZILIKON!:D 16/f
Idióta sztereotípia, ahol a kis p*csöktõl azt hallod csak úgy csöcs, meg így csöcs. Nem ezen fog múlni
No para. :D Csak ha nem nõ akkor ne pakkold tele szilóval ._. Az kur.va ronda, amúgy is a fiúk nem nagyon csípik a mû csajokat. Meg még van olyan tévhit is a lányok közt hogy a fiúk a cerkavékony csajokra buknak, de sokak szerint cukibb a pici poci :D És még fog az nõni.
Szeretem a kicsi és lapos mellkas lányok. Ez szerény.

Egy 14 éves lány, és egy 16 éves fiú között nagy a korkülönbség?

Legjobb válasz: Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!

Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!
ehh ha valaki azt mondja, hogy 2 év sok, akkor mostantól milkacsoki vagyok.
belefér
Na most adj neki nagyon egyértelmû jeleket. Ha valami újat veszel észre rajta, dicsérd meg, mondd neki, hogy hiányoztál, mondjuk csak úgy menj oda hozzá, és beszélgess velem, és utána mondd neki, hogy jó volt veled beszélni, hasonló dolgokat, ha látja, hogy neked is bejön, és neki is bejössz, valamit (hogyha nem félénk típus) kezdeményezni fog.
Dehogy sok, én is ilyen felállásban jöttem össze az elsõ barátommal. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó : Teljesen igazad van... csak félek...bár igazából érzem ( nõi megérzés :) :D ) hogy bejövök neki :) ... de mi van ha esetleg ügyetlenül elszúrom az egészet, vagy õ mégis meghátrál pedig õ is szeretné??
Csak simán mondd el neki, ahogy jön. Persze nehéz, de máshogy, hogy?
A kérdező hozzászólása: A másik meg... : Hogyan mondjam el hogy bejön?? Itt a lehetõség, nemsokára megyünk edzõtáborba...(min.8 éve edzünk már együtt)
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. :) A 14 éves lány ( ebben az esetben én :D ) valóban érettebb a koránál (kinézet/gondolkodás....de semmi zûrös dologra ne gondoljatok a gondolkodás alatt!), a fiú meg igen, talán kicsit félénk "gyerekesebb" még. Akkor ez így oké? :)
A korkülönbség pont 2 év. Nem 12 évrõl beszélünk... :) Ha nektek okés a dolog akkor még a lány apja sem feltétlenül fogja baltával üdvözölni a hódítót... :D
Ez nagyon sok idõ gondolj bele: 24 hónap van köztetek. 104 hét van köztetek. 730 nap van köztetek. 17472 óra van köztetek! 1051300 perc van köztetek. :) Szerintem ezek hatalmas számok! :)

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom, hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva, de engem nem érdekel).

Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F

Legjobb válasz: nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)

Nem! Attól próbálkozz csak! Nem minden lány gondolkozik így!
nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)
a (fiatal) lányoknak az érettebb, tapasztaltabb fiúk kellenek.
nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok. vannak ilyen kivételek. így a 14-15 évesek inkább egy 17-18 éves fiút akarnak akit jobban eltudnának képzelni maguk mellett. viszont ezek a fiúk is velük egyidõseket szeretnének , de a 17-18 éves lányok meg inkább már a huszonéves pasikra buknak , pénzzel, kocsival, lakással... ezilyen.
nem csak hiszik érettebbek is. nem sokkal de érettebbek
2. válaszoló: Csak érettebbnek HISZIK magukat.
húszéves pénzzel kocsival lakással? HAHA hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat, sokmindent megtudtam belõllük:D
Egy bizonyos korban megáll a növekvés. 13 - 14 -> 17 15 -> 18 16 -> 19 17 -> 18 18 -> 19 19 -> 19 20 -> 22 Kb ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdésben a "14 éve" véletlen kerüllt oda
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnõt hogy a maguk körében nagynak tûnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy õ pont örülne neki sosem tudni
Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedõ fiatal csajt, aki tök gyerekes... (mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erõs, stb...)
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
Nos én is hasonló cipõben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
Hát nem tudom, én is hasonló cipõben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
Szerintem ez meg pont h nem különbözõ korosztály. A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek. De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :) Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idõsebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idõsebb nálam. Éppen pont féllel. :) De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l
"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerû döntést kéne meghozni, akkor jelentõsen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szûz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada? Kedves Kérdezõ bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idõsebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendõek a "kiscsajok" az idõsebb pasik körében :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha nekem egy velem egyidõs lány tetszik, akkor végülis nincs értelme próbálkoznom, mert én nem vagyok idõsebb nálla
A kérdező hozzászólása: Ahaa, mostmár értem, köszi a válaszokat:D
ez mindig így volt és így is lesz :D

Egy 17 éves fiú és egy 14 éves lány közötti korkülönbség még rendben van?

Ez még határeset, vagy elfogadható, vagy a 14 éves lány túl fiatal a 17 éves fiú számára párkapcsolat szempontjából? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ez a két fél érettségétõl függ. Láttam már 17 éves pasit ,aki egy 13 éves szintjén állt és láttam már 14 éves lányt is aki vígan 17 éves érettséggel rendelkezett. Például barátnõm is 14 éves én meg 18 vagyok :) 18/F

Ez a két fél érettségétõl függ. Láttam már 17 éves pasit , aki egy 13 éves szintjén állt és láttam már 14 éves lányt is aki vígan 17 éves érettséggel rendelkezett. Például barátnõm is 14 éves én meg 18 vagyok :) 18/F
20-22 ig még belefér.
Ha nincs szex akkor sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Még kiegészíteném azzal, hogy nem lenne szex.
Simán belefér :) ) Egyébként ha Te úgy érzed rendben van akkor ne foglalkozz mások véleményével! :)
Szerintem jó az úgy.
Ha úgy érzed, rendben van a dolog és a szülõk is elfogadják, akkor semmi gond. Persze kérdés az, hogy a fiúnak mennyire fontos a szex, mennyire tudja elfogadni, ha a lány nem akar még szexelni. Mert akárhogy is nézzük egy 17 éves fiú részérõl normális, ha vágyik a szexre, tombolnak a hormonok stb., míg egy 14 éves lány még sok esetben lelkileg nincs felkészülve a szexre.
A kérdező hozzászólása: Persze, vágyok a szexre, mert ez természetes ennyi idõsen, fõleg úgy, hogy nem volt még barátnõm, de nekem nem az a legeslegfontosabb egy kapcsolatban. Sokkal nagyobb becsben tartom azt, hogy szeretjük egymást. A szexnek meg majd eljön a maga ideje.

Egy 14 éves lány egy 22 éves házas, gyerekes férfival kavar. A férfi minden csajt megdug, aki csak az útba jön, és a 14 éves lánynál is bepróbálkozik folyamatosan, de a lányak is 4 éve tetszik. Ebből mi lehet?

imádja a lány de nem mer vele lefeküdni mert nagyon er?szakos a fiú,és szerintem még nem lenne jó neki!

Legjobb válasz: Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja,hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen,éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret,de muszáj az észre hallgatni,na meg a tapasztaltabb tanácsára.

én egy 14éves lány vagyok és egy 21éves fiu nagyon bejönne nekem.számtalanszor elképzeltem hogy vele elösször...De aztán mindig rájövök hogy nem lenne az igazi.azt mondta nekem hogy vigyázna rám, de egy 21-22éves fiunak akit a hormonok uralnak, nem biztos hogy szabad hinni.Nekem ez egyértelmü és remélem a 14éves lánynak is az(lesz).remélem okosan dönt
Egyet értek az elõttem szólókkal. 14 évesen nem lenne jó neked(vagy azt kéne írnom hogy neki?) és egy ilyen pasi csak kihasználna. Max gondolatban de gyakorlatban ne erõltesd, mert rosszul járnál a végén.
Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja, hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen, éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret, de muszáj az észre hallgatni, na meg a tapasztaltabb tanácsára.
Hogy ebbõl mi lehet? Hát természetesen letöltendõ börtönbüntetés is a pasinak, ha kiderül, hogy ilyen fiatal lánnyal próbálkozik! Nem hinném, hogy egy 14 éves lánynak egy 22 éves pali az ideális. Fõleg, ha tudja, hogy csak "azt" akarja. Nem kell az ilyen f*szoknak imponálni, majd talál újabb ágyast magának. Ne áltasd magad, hogy Te kellesz neki, csak újabb trófeát akar. Ha a lelked is érdekelné (vagyi TE magad), akkor valószínûleg udvarolna, nem pedig lerohanna!
Nekem volt dolgom 22 évesen 15 éves lánnyal. Nagyon szerettem, de õ csak kíváncsi volt a szexre. Természetesen egy 22 éves fiú szeretne szexelni, és természetes hogy próbálkozik, de attól még érzelmei is lehetnek. Szexeltünk, persze csak orálisan, stb, és nagyon jó volt mindkettõnknek. Sajnos miután kiderült hogy többet is akarok mint sex, mert szeretem, a lány többé szóba sem nagyon állt velem. Ha az illetõ házas + gyerekei vannak, akkor eleve halott ügy szerintem. Szerintem elõbb érzelmileg kell közel kerülni valakihez, ha azt szeretnéd, hogy egy kapcsolat sokáig tartson.
A lány 10 éves kora óta vágyódik egy férfira! Ez csúcs! Úgy tûnik, hogy ennek a fiúnak most szûz lányra fáj a foga, nem pedig Rád! És akár erõszakoskodni is képes. Ne engedd!! Ez az egész elkövetkezendõ szexuális életedre hatással lesz. Másrészt pedig ez bûncselekmény. Egyenlõre foglalkozz a tanulással, sem testileg, de fõleg lelkileg nem vagy érett erre!
fhúú, felejtsd el a pasit, mert egy nõcsábáz és csak kihasznál..Amig nem késõ addig tedd meg!!
Cstalakozom az elõttem szólókhoz, kerüld messzirõl a pasit! Õ meg szégyellje magát, kíváncsi lennék, mit szólna, ha a felesége vagy a késõbb gyerekei viselkednének így! Bár valószínûleg nincsenek erkölcsi gátlásai.
a csaj kuldje el a francba a pasit, amig még nem késo és nem fog eroszakhoz is folyamodni, ha nem teszi a csaj(aki gondolom te vagy)akkor meg o a bolond.nem is értem eddig mért nem kuldte a búsba...
Hajaj!!! Izgalmas lehet ez a pasi annak a lánynak, de akkor most viselkedjen felnõttként: küldje el egyszer, s mindenkorra! Határozottan!
14 évesen nem a szexen kéne járatni az agyatokat!!Ráértek még!Pláne nem egy nõs pasival kellene kezdeni.
Pedofília! Börtönbe, ne engedjék ki többet a férfit, a kislánynak még két hatalmas pofon anyucitól, meg egy kis beszélgetés... Hogy a francba van, hogy a Vámpírok bálja rendezõjét, és fõszereplõ színészét becsukják ezért, ezek meg szabadon futkosnak, és ha meg is tudná a rendõrség, tenne rá?
Ha a 14 éves lány apja lennék akkorát lekevernék hogy kihullana a fogsora a lánynak. A palinak meg letépném a fejét és a seggébe dugnám
:D Normális esetben 1 22 évest már nem csak a hormonoknak kéne irányítani, de a leírás alapján erre a személyre ez nem mondható, a vámpírososnak annyit, hogy az erõszak volt, ezt meg a lány is akarja, nem mindegy, az utolsónak meg annyit, hogy biztos b*zi :D
ha szerelmes a csaj akkor vak és velószinüleg bele fog menni abba amit akr a hapsi az ott haggya mert másra nem kellett neki a csaj meg szevedni fog (de van egy olyan érzésem hogy te vagy a 14 éves lány)
mi történt azóta? :)
Ki tudja? Boldogan éltek, míg meg nem haltak! :) ))))

14 éves lány 18 éves fiú társaságában?

Szülők, ti engednétek olyan buliba a lányotokat, ahol isznak mellette? Házibuliról van szó, amit itt tartanának, de a fiúk inni akarnak.

Legjobb válasz: Én sem engedném el. Ugyan csak 4 év a korkülönbség, de ebben korban az rengeteg. Nem is értem miért barátkozik egy 18 éves srác egy kis csitri 14 évessel, akinek egyébként szerintem nem kellene még bulizni. Megjegyzem, ha a fiúk inni akarnak, akkor fognak is, és gyanítom a 14 éves lányok is kipróbálják, és utána már bármi lehet.

Én sem engedném el. Ugyan csak 4 év a korkülönbség, de ebben korban az rengeteg. Nem is értem miért barátkozik egy 18 éves srác egy kis csitri 14 évessel, akinek egyébként szerintem nem kellene még bulizni. Megjegyzem, ha a fiúk inni akarnak, akkor fognak is, és gyanítom a 14 éves lányok is kipróbálják, és utána már bármi lehet.
Nyilván csak a fiúk akarnak inni, meg mást... A lányod meg szent. Tudjatok már belelátni dolgokba. Oké, hogy saját gyerekrõl van szó, nem máséról, akiknek lehet okoskodni, na de 14 évesen, hova, merre 18 éves fiúkat odahívni ?
Nem. Mondjuk én azt sem értem egy 14 éves hol a búbánatba ismerkedik meg 18 évesekkel. A 18 éves meg miért nem érzi cikinek a 14 évest vajon?
Nem. És fõleg a fiúk miatt.
14évesen nem.
A kérdező hozzászólása: Nem az én lányom egyébként, az unokahugomról van szó. Nekem is érdekes, hogy egy 18 éves fiú mit akar. Viszont tiltva volt tõle, de a srác talált alkalmat a találkozásra, így abban maradtak a szülei, hogy néha azért találkozhatnak, de csak úgy, ha ott van az öccse is, vagy valaki más. Mert inkább így, mint titokban, aztán fene tudja, mit csinálnak. Amúgy volt buli, de az nagymama elzavarta a fiúkat, mikor meglátta, hogy sört hoztak. De az unokahugom nem hisztizett, igazából annyira nem zavarta, elvolt a barátnõjével, de persze így is szemmel tartottam õket :)

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?

Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?
Õszintén? Az, hogy a faszi d_gni akar, és ezért egy naiv kislányt választott.
boccs utcsó elötti
utcsó atya ur isten
szerintem pedofil a fiú
Eléggé durva! Egy 14 éves (kis)lánynak nem a pasizással kéne foglalkoznia hanem a tanulással, hogy legyen belõle valami! A srác meg találjon a maga korához való lányt, nehogy már egy tizen éves lánnyal "szerelmeskedjenek". Kicsit humoros. Azért kíváncsi vagyok a lány szüleire , hogy tudják-e és , hogy mit szólnak hozzá! Különben is az ilyen nagy kor különbséges kapcsolat nem tartanak sokáig, megy pár hétig, 1-2hónapig aztán kész..fõleg ilyen korba.(ezalatt a lányt értem)
ez a srác budapesti?
"ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne" Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál.
Teljesen rendben van, 35 évesen voltam már 15 évessel is.
Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket õszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni. 23N
Egy 22 éves srác már igényel szexuálisan, érzelmileg, anyagilag bizonyos dolgokat, amikre egy 14 éves kislány nem felkészült.
liliomtiprásért 5 év börötön
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én csak annyit mondok, hogy 15 voltam, amikor megismertem a páromat, aki akkor 23 volt. 16 éves voltam, amikor már ténylegesen egy pár lettünk. Most 22 vagyok, õ 30. És azóta is 1 párt alkotunk. Úgyhogy nem kor alapján kell ítélni, mert akadnak kivételek, olyan fiatal lányok, akik sokkal érettebbek (gondolkodásilag), mint sok huszonéves. A párom is ezért szeretett anno belém.
érdekes, de azért nem úgy kell kezelni minden fiút, hogy jajj csak dugni akar....ha normális gyerekek, még lehet belõle valami
21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem. Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnõtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idõsen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne mûködhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellõen rugalmas?
Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egybõl. Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörû fiunk és útban a kistesó. Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülrõl szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnõje? A mai lányokról ránézésre nem könnyû megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e. Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk... De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.
elsõ vagyok Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerûen nem lehet közös érdeklõdési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyûvérûek.
nem a korkülönbséggel van gond( a számokkal), hanem, hogy teljesen más életszakszban vannak!
Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita. Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális! Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...
Azt, hogy a párkapcsolat erõs szó, még a járás is, egy 14 éves lány diákszerelmes legyen (olyan plátói), vagy csak én ragadtam le a 80-as éveknél? :)
Nem olvastam végig mit írtak a többiek. De elmondoám mit gondolok. Lehet köztük jó párkapcsolat. Én 15 évesen voltam együtt egy 23 éves fiúval. De nem volt még egy olyan fiúm aki annyira becsült volna mint õ. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az hogy elképzelhetõ hogy a fiú csak kihasználni akarja õt úgy nem mennek sokra
Mondjuk az én lányom nyáron lesz 14 éves és kinéz 16-17-nek(nem sminkeli magát), de én (az apja meg fõleg)ki lennék akadva, ha egy 22 éves fiúval "járna" Szerintem egy 14 éveshez egy 16-17 éves fiú illik(mondjuk az én lányom most az egyik osztálytársába szerelmes)
15 voltam mikor össze jöttem a 23 éves barátommal. Mostanra a férjem és van egy kisfiunk. Szerintem nem a kor külömbség számít hanem az hogy szeressék és megértsék egymást.
Azért pedofilnak nem mondhatnánk a srácot, mivel elég sok 14 éves lány úgy öltözik, sminkeli magát mint egy 20 éves. Múltkor amikor a párommal sétáltam találkoztunk egy csajjal aki a bnõm szomszédja és kérdeztem a párom, h szerinte hány éves és 18-ra tippelte mikor csak 13. A másik meg néhányotok mibõl gondolja, h a srácnak mások a testi igénye? Lehet, h a csaj is akar már szexelni és ki tudja akár egy hosszútávú kapcsolat is lehet ebbõl.
A jelentõs korkül miatt lehetnek ellentétek. De az ellenkezõje is elõfordulhat. A lánynak azt javasolnám legyen óvatos. És egy 22éves fiúnak más igényei vannak, akár testileg, de fõleg lelkileg.. Sok szerencsét nekik!
szerintem csak akkor oké ha a lány elmúlt 18
A baráti körömben van egy pár, akik mikor megismerkedtek, a lány 16 volt, a pasi 32. Persze mondtuk neki, hogy ez nagyon durva, de hajthatatlan maradt. Már több, mint 5 éve együtt vannak, és a lány szülei is végül elfogadták.
Én 21 vagyok és soha nem tennék ilyet, azt nem mondom hogy nem jópofák ezek a mai 13-14 évesek (én már nem emlékszem milyen voltam ennyi idõsen) de mégis csak olyan mintha kb a gyerekem lehetne szinte. Nemis tudok úgy nézni rájuk mint nõre.
A srác annyira szerencsétlen/igénytelen/buta/éretlen/stb., hogy az idõsebb lányoknál esélye sincs. 22F
Azt h fura igényei vannak a srácnak, de a csaj se kutya.
Durva! Pedofil.
A kérdező hozzászólása: De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?
Kedves kérdezõ. Megyét tudnál mondani? Ismerõs szitu. 17/l
A kérdező hozzászólása: Baranya megye.
ez szerintem sok mindentõl függ. pl. h mennyi ideje ismerik egymást, milyen a fiú háttere, stb.
kedves kérdezõ! mégis mi a jó fenét akarna egy 22 éves felnõtt egy 14 éves tinitõl?? nagyon durva!! szerintem modnjuk a srác részérõl a legdurvább.. hogy ennyire nincs lelke, és játszik egy kislány szívével..
Volt egy kérdezõ itt a gyik-en.Majd te is ùgy fogsz jàrni, hogy a làny fenéken fog billenteni mire 20 éves lesz.Aztàn sirhatsz, mint a màsik kérdezõ.Komolyan mondom ti pasik nem vagytrok màr normàlisak.
ma 21:50 irta a kérdezõ hogy nem rólla van szó
boccs elirtam ma 21:20
A kérdező hozzászólása: Legjobb barátnõmrõl van szó. Állíthatom, hogy szép és elég érett gondolkodású csaj. Egyébként a fiút nemrégóta ismeri, kb. fél éve, ha jól tudom, de sokat jártunk arra a helyre, ahol a srác dolgozik, és látszott, hogy izzik közöttük a levegõ. A srác pedig feszélyezve érezte magát sokáig, visszautasította a barátnõmet, viszont a barátnöm 2 hete meggyõzte, hogy próbálja meg vele .. és tényleg én még ilyenszép párt életemben nem láttam. Nem lehet, hogy csak szimplán szeretik egymást? Egyébként a kérdésemet csak kíváncsiságra alapoztam, hogy az emberek többsége hogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz.
nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" márha ezt annak lehet nevezni. csak akkor õ még 21 én meg 13 voltam. 2 hónapig msn-eztünk, és már atalálkozást tervezgettük, le is akartunk feküdni. hál' Istennek még idejében észbe kaptam, és megmondtam neki h ez nem lesz így jó. szerencsére nem találkoztunk. ez december január környékén volt, azóta nem beszéltünk. mondjuk õ egy nagyon durva eset volt, a végén az volt a legdurvább mikor meggondoltam magam h inkább mégse feküdjünk le elõbb találkozgassunk. õ erre felajánlotta h mi találkozzunk és közben szóljak egyik b.nõmnek h nem akar-e vele ágyba bújni. ekkor jöttem rá, mekkora f*szfejre pazaroltam ennyi idõt. hülye voltam, naiv és nagyon nagyon hülye! azt ajánlom a lánynak, h NE adja oda magát, csak két három év múlva, mikor biztos benne h õ az igazi :)
azt, h szánalmas, h lassan felnõttként annyit tud, hogy egy éretlen kis tinivel hetyeg. 22 éves fiúnak minimum 18 körüli lányoknak kéne udvarolnia, nem 14 éveseknek. úgy tudom, ha 18 feletti 14-16 közöttivel szexel, akkor fel lehet nyomni liliomtiprásért.
"Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál." Pedó-pártikám, 14 év felett is az én lányom lenne. Ha tettlegességig nem is mennék, de meg lenne fenyegetve a gyerek, az biztos... A gyerek pedig be lenne zárva, míg ki nem veri a fejébõl az illetõt.
"De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?" Nem, normális esetben persze nem csak a szexet, de ez 22 éves srácnak már vannak igényei, amihez a szex is hozzátartozik.
Kérdezd meg Roman Polanskit hogy mit szól hozzá.
Nézd, itt nemcsak a szexrõl van szó.... egy 22 éves felnõtt ember alapvetõen más igényekkel rendelkezik lelki téren is, mint egy 14 éves tinédzser lány.
Az öcsém egyik 14 éves lány osztálytársát (ismerem személyesen) egy 20+ -os pasit keféli. Szerintem megdöbbentõ és szànalmas mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem budapesti. A legjobb barátnõm "párja".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!