Találatok a következő kifejezésre: 14 éves kiakadt azon, hogy (31 db)

14 éves kislányom kiakadt azon, hogy kistestvére lesz. Mire számíthatok még?

Ma momdtam meg a 14 éves lányomnak hogy májusban kistestvére születik megdöbent? nagy cirkuszt csinált azt mondta tönkre tettük az életét azóta nem nagyon szól hozzám mi tév? legyek vele teljessen tanácstalan vagyok ha valakinek van jó ötlete segitsen mert én össze omlottam.

Legjobb válasz: nem akarok lehangoló választ adni, de én is pont ilyen cipõben voltam 14 évesen.. most 20 vagyok és csillapodtak az érzelmeim, de még mindig nem bírtam kiheverni a dolgot. Azt mondom ne hanyagold el a lányodat, ez a legfontosabb. Nagyon elkényeztettek, aztán elhanyagoltak, saját utamra engedtek, és nagyon nem lett jó ez így.

nem akarok lehangoló választ adni, de én is pont ilyen cipõben voltam 14 évesen.. most 20 vagyok és csillapodtak az érzelmeim, de még mindig nem bírtam kiheverni a dolgot. Azt mondom ne hanyagold el a lányodat, ez a legfontosabb. Nagyon elkényeztettek, aztán elhanyagoltak, saját utamra engedtek, és nagyon nem lett jó ez így.
Szerintem rendkívül fontos, hogy próbáld megbeszélni vele! Az egykék nagyon sokszor akaratlanul is önzõvé válnak, ez a reakció nem szokatlan. Kérdezd meg tõle, hogy miért ézi a helyzetet ennyire szörnyûnek? Szerintem, azt is mondd el neki, hogy most neked van szükséged rá, a segítségére, és sokat jelentene neked, ha felnõttként viselkedne. Beszélj neki a saját érzelmeidrõl, biztosítsd róla, hogy nagyon szereted, és ez nem fog változni! Én sokat foglalkoztam hasonló korú fiatalokkal, szerintem a leghatásosabb módszer, ha megpróbálunk egyenlõ félként kommunikálni velük.
Szia! 27 hetes kismama vagyok és nekem is van egy 15 éves kislányom. Bár mi azért valamivel rosszabb cipõben járunk mint ti, mert nálunk "csak" féltestvére lesz, azért bátran vigasztallak.Elejében, ha még finomat fogalmazok is utálta a tesóját! Mindenféle gúnyneveket talált ki neki! Hisztizett, hogy õt is megkérdezhettük volna, meg ilyenek, de aztán szép lassan, rengeteg türelemmel, odafigyeléssel, naponta több soron ismételgetéssel, hogy te attól még ugyan úgy szeretve leszel, hozzá szokott a gondolathoz, és ma már õ várja a legjobban!!!! Könyörög, hogy menjünk 4D-re, hogy megint láthassa a kistesót, beszélget a hasamhoz, hogy " majd én megtanítalak mindenre" meg, énekel neki, egyszóval már imádja!!! Kitartás! Biztos vagyok benne, hogy nálatok sem lesz ez másként, csak beszélj veleerrõl a dologról minden nap, ha õ is társ ebben, ha nem akkor ne erõltesd, majd ha neki is kedve lesz hozzá! Sok sikert nektek a "régi" és az "új" gyerkõchöz! Gratula! Szia!
Én 13 voltam amikor szüleim bejelentették. Elõször nagyon nem tetszett de nem mutattam ki. Most már eltelt 4 év és imádom a kishugom :) Biztos õ is megszereti majd, nekem is meg kellett szokni, hogy addig egyedül én voltam a család szeme fénye meg minden. Majd megszokja nyugi :)
Fél, hogy õt már nem fogjátok szeretni. Ez majd elmúlik és azt kell erõsíteni benne, hogy õ rá nagy szükség van. Segíthet majd a tesó ellátásánál. Amikor szoptatsz Õ is legyen jelen és beszélgessetek, hogy õ is így viselkeddett amikor ilyen pici volt. Érezze, hogy körülötte minden rendben és õ lesz a nagytestvér, akire mindig számítani lehet. Azért maradjon meg gyereknek ne terheljétek a felelõséggel, neki örülnie kell, hogy tesója lesz.
Szia. Én 13 vagyok és 2 éves a tesóm..Amikor megtudtam én sem fogadtam jól...Sõt...Sokat sírtam, egyedül éreztem magam. Utáltam az anyámat. Nem mondtam ki hangosan, nem hisztiztem. Én magamba szenvedtem. Mostanáig is a tesóm az ellenségem...Így érzek iránta. Vannak jó pillanataim, de attól én még ugyanúgy nem szeretem. legbelül még mindig az anyukámat utálom. Úgy érzem vele kivételeznek mert fiú...Anyu mindig is fiút akart...Engem csak "hajtanak". tanuljak, tanuljak, tanuljak...Anya nem hallgat meg sok dologban. Nem hiszem, hogy ez változni fog. Szerintem egész életemben utálni fogom a tesóm. Emellet én 100%-ig gyerek ellenes vagyok. Nem családcentrikus, egyedül a kutyákat vagyok képes mára már szeretni, õk az én társaim. Ne hagyd, hogy a lányod is így érezzen...Legyél vele türelmes meg minden, sok sikert hátha megérti és benne nem fog ilyesmi lejátszódni.
Szerintem kell neki egy kis ido mire feldolgozza, de meg fog nyugodni ne aggodj.Az en kisfiam is hasonloan reagalt eloszor, igaz o 5 eves most.Allandoan azt hallottam tole , hogy utal amiert ezt teszem vele !?Megszokta, hogy o van a kozeppontban es most ez megvaltozik szerinte.Kesobb aztan kezdett belenyugodni.Ezutan mig nem tudtuk a nemet, azert utalt ha netan kislany lenne.Mivel, hogy o nem fog barbiezni vele.Most meg mar ott tartunk , hogy tudjuk kisfiu lesz es o varja a legjobban.Simogatja a hasamat, beszel hozza.Nekunk az segitett, hogy megertettuk vele , hogy o a nagyobb, felfog nezni ra, o fogja megvedeni, megtanitja majd mindenre.Aztan rajott, hogy tenyleg jo lesz neki.Azt nem tudom , hogy egy kamasz eseteben ez mennyire valik be.Lehet, hogy o magaban fogja rendezni a dolgot.
az elözö vagyok.bocsi a helyesirási hibákért gyorsan irtam!
Szia!Az elöttem szóloknak tökre igaza van!De ha mégse segit a sok beszélgetés akkor se aggodj mikor meglátja a pici babát ugyis rögtön bleszeret!Én is várandós vagyok juliusra várom a babám és van egy 3éves fiam, ö elég jól fogatta habár néha megy a hiszti mert már nemtudom felvenni meg ilyenek de egyébként már várja sokat beszél róla és elis nevezte patriknak ha fiu ha lény akkor Maját választotta.Ne aggodj ha egy 3éves gyerek megérti ö is belefog nyugodni!Vond bele a név választásb meg ilyenek de sztem ne tulzottan mond neki hogy majd segithet meg ilyenek mert lehet hogy azért nemfogadta jól mert a környezetébe vagy osztálytársnak van kistesó és biztos sokat kell segitenie és azthiszi hogy majd ö is erre a sorsra jut!Magyarázd el neki hogy attól még neki meglehet a saját kis magán szférrája és csak akkor kell segitenije a picivel kapcsolatba ha lesz kedve!Gondolom ennyi idösen meg a háztartásba biztos megvan már a feladata?ne rakj rá pluszt hanem majd ö magától észreveszi és még lehet hogy örömmel segit! A sógornöméknél 12éves a nagy lány és az öcsi 4éves de mikor picike volt soxor ö akarta pelenkázni, elején mg kivolt akadva hogy neki mg egy kistesója lesz! Sok sikert a nagy lányhoz és a babához!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat de mára már a kicsi 2.5 éves.Mikor megszületett rögtön szerelem alakult ki közöttük a nagylányom féltõ gondoskodással szereti a pici hugát.A pici meg mint egy istennõre tekint a nõvérére imádják gymást HEPPI END.

14 évesen be lehet festetni szőkésre a hajamat úgy hogy ne rontsa el a festék? Vagy milyen festéket ajánlot? És hogyha megis lenne az mikor jönne ki?

A suliban szinte mindenki festi a haját ( 7. osztály alatt is ) Mi a vélemyénetek?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L

14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L
Mivel a hajfestés kémiai folyamat, olyan nincs, hogy nem roncsolja a hajat, fõleg, ha szõke hajszínrõl van szó. A szõke hajszín ugyebár világosítja az eredeti hajszínedet, tehát nem jön ki. Visszafestheted az eredetire max. Viszont vannak nem tartós hajfestékek, bár szerintem nem szõke színhez. Amúgy meg ne állj be Te is a sorba! Ha festeni akarod, azért tedd, mert Neked az tetszik, ne azért, hogy Te is egy legyél a sok közül! A haj újranõ, viszont a tövét esetleg óvhatod, ha mondjuk satíroztatsz, vagy nem tom, h hívják, sose csináltattam. 14-18 éves korom között daueroltattam a hajam, nem hiszem, hogy ártott volna neki.
attol függ hogy szüleig meg barátaid tudnak-e rola én 13vagyok és nem rég titokban festettem be a hajam. senki se vette észre mert minden nap csak egy halvány csikot csináltam most már eltelt azota kb2 hónap és teljesen szöke vagyok senki sem vette észre szerintem nem kárositja én a londa hajfestéket használom és nagyon meg vagyok velel elégeve remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát sokat segítettetek! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon világos barna a hajam. :D Akkoris szarul nézne ki ? xD
akkor szerintem festess bele melírcsíkokat. Az nem látszik annyira ha kopik (mivel világos a hajad) nem éri meg kiszõkíttetni. Amúgy meg ez hülyeség hogy nem károsítja. Miért ne károsítaná? Hát kiszívják a hajadból a színt, nem ráfestenek. A szõke a legkárosabb. Mert ott leszívatják a hajad. Semmiképp nem ajánlom. Akkor tényleg inkább melír.

Lányok! Ti hány évesen elégítettétek ki először a barátotokat? Lehetséges az, hogy valaki 14-15 évesen már megteszi? Ha igen, ez bűn? Ha nem, hogy lehet rávenni?

Kicsit sok a kérdés, de fontos lenne. És nem, nem tizenéves vagyok, csak kíváncsi lennék a mai gondolkodás módra.

Legjobb válasz: nekem kéne egy kis 14-15 éves csaj aki néha jól leápolja a f*szomat , várom a jelentkezõket ;D

nekem kéne egy kis 14-15 éves csaj aki néha jól leápolja a f*szomat , várom a jelentkezõket ;D
15, persze h van aki megteszi, én akkor is szívesen csináltam 21L
Nézõpont kérdése. De ha valaki ennyi idõsen ilyet csinál azt általábban ribi névvel illetik
Nem feltétlen ribanc!csak ha mindenkivel össze fekszik....
Én is abban a korban kezdtem, de engem nem kellett nagyon gyõzködni. (A pasimmal, akivel az érettségiig együtt voltunk. Mielõtt jönnének a ribancos megjegyzések) 24/N
Én 18 éves voltam õ volt életem elsõ barátja. 20l
13 éves voltam. le lehet ribancozni, nem voltam és nem is lettem az. másfél évig együtt voltunk, szeretetbõl tettünk, nem erõltetett senki semmit. bár így visszagondolva tényleg elég korai, nem bántam meg:)
14 éves pasi?
Még 5 év múlva fantáziálj errõl! Maszturbálj, és elélvezés után már nem is fogsz rá gondolni :)
Ne aggódj, veszítsd csak el nyugodtan. De majd 25 éves korodban emlékezz rá, hogy volt valaki, aki szólt, hogy nem kéne. Akkor majd rájössz, hogy tönkre vágtad az életed mert túl korán kezdted el azt amirõl fogalmad sincs. Ez nem olyan dolog amit divatként lehet kezelni, és csak azért "akarod" elveszteni (azt amirõl azt sem tudod, hogy mi) mert mindenki elvesztette (legalábbis õk ezt hazudják, hogy menõk legyenek). Gondolod át, még egyszer, és ne csinálj hülyeséget. Mert én leszek az aki nagyon leolt ha utána idejössz sírni, hogy terhes lettél e... Megbõgetlek az fix. Most még idõben szólunk.
gyorsan, ír neked itt pár huszon-, harminc valahány éves debil ez még korai
Ennyi erõvel a 4 éves öcsémre is mondhatnánk, hogy pasi:D:D:D:D 14 évesen nehogy elveszítsd, mer' megb.szlak
14 évesen miért akarod elveszteni? Azt se tudod, mit csinálsz!
Megduglak ha akarod
Szerintm inkább egy idõsebb, tapasztaltabb srácot válasz ha van ilyen szimpatikus srác.
Ha nem jön öosze én elveszem
30 megfelel?
ne bszd el az életed...
Én is azt mondanám h korai.. 16 éves vagyok és a barátom már le akarna feküdni vele (1 éve vagyunk együtt) de én még így is fiatalnak érzem magam hozzá. De amúgy ha úgy érzed h nem bánnád meg akkor csináld..de mindenképpen megbízható sráccal aki figyel arra h mi a jó neked és türelmes veled.. Én is egy idõsebb srácot ajánlanék.
en is 14-vok gyere
#24 Írásod alapján nemis tippellek többnek.
Bár a többiekhez hasonlóan én sem pártolom, hogy 14 évesen lefeküdj valakivel, azért tanácsokat még adhatok. Végülis a szexuális önrendelkezéshez már jogod van... Elsõ lépésként merülj közel hozzá! Bár ha jó csaj vagy, õ meg mondjuk egy lazább kanos kissrác, egy "nem akarsz lefeküdni velem?" kérdés is megteheti a hatását, de azért ez rosszul is elsülhet, szóval elõször csak szépen kerülj közelebb hozzá! Barátilag! (Nem tudom, hogy járni is akarsz-e vele, vagy csak lefeküdni?) Beszélgesetek sokat, "melegedjetek össze"! Aztán egy idõ után, amikor már eléggé bíztok egymásban, fel lehet hozni a szex témát is. Mondjuk rákérdezel, hogy õ volt-e már lánnyal, na aztán itt be lehet dobni, hogy te még szûz vagy, és égsz a vágytól, hogy kipróbáld, milyen az. Aztán ha szerencséd van, megtörténik a dolog. Remélem, tudtam segíteni. Ettõl függetlenül jól gondold meg! Bár azért túldramatizálni sem kell, nem lesz kötelezõ jelleggel ribi abból, aki 14 évesen már nem szûz, de azért tényleg fontold meg, ez egy olyan dolog, amit csak egy valakinek adhatsz oda. Van két olyan lány ismerõsöm is, akik kb. a te korodban estek át a dolgon. (Az egyik 14 volt, a másik 13.) Egyikük sem büszke a tettére, és ha lehetne, visszacsinálnák... szóval jól gondold meg, és ha mégis megteszed, semmiképp ne feledkezzetek meg a védekezésrõl!
egy kis 14 évest könnyen rátudsz venni a szexre de ne csináld!!! várj vele nem fogod megbánni hidd el!!
Én 18 éves vagyok és szûz. ( és nem azért mert szar csak vagyok...) Szerintem nincs hova kapkodni ezzel a dologgal. ha jön egy olyan srác akit érdemesnek tartasz rá ás megbízol benne és nem csak arra játszik, hogy lefeküdjön veled, akkor gondolkodj el ezen.
én 17 vagyok és még szûz. és tök jól érzem magam így is. ha az élvezetre vágysz, egyedül is képes vagy az orgazmus elérésére. én már próbáltam, és nagyon jó. ez egy biztonságos módszer, amit nem bánsz meg, késõbb sem, és nem kell hozzá elveszítened a szüzességedet sem. :)
14 évesen a te osztályodban még nincsenek 'pasik', csak kisfiúk. Azt meg kell értened hogy alapjában véve a fiúk késõbb érnek, ez ebben a korban ütközik ki a leginkább, én nemigen ajánlanám hogy egy 14 éves fiúval te bármit akarj. Természetesen nem azt mondom hogy ne járj korodbeliekkel de õk még nem alkalmasak egy kézfogós kapcsolatnál többre, szóval ha akarsz is valamit mindenképpen egy kicsivel tapasztaltabb fiút keress (16-17), vele már nem lesz gond. DE! Én abszolút nem ajánlom hogy 14 évesen ilyenekkel foglalkozz, tudom hogy ez kritikus kor, és nem szeretitek ezt hallani, de kislány vagy még ehhez, nincs abban semmi ha vársz, és ugyanúgy, ha késõbb mégis úgy érzed hogy valakivel le akarsz feküdni, az a valaki ne egy 'veszítsem már el' akárki legyen. Ne azért járj valakivel hogy elveszítsd, hanem azért veszítsd el mert jársz valakivel, szereted, és érdemesnek tartod rá. Persze tudom hogy ha nagyon elszánt vagy, akkor úgyis megteszed, szóval csak annyit mondok: VÉDEKEZZETEK! Ezért is nem ajánlatos kisfiúkkal kezdeni, nem tudják használni az óvszert, stb, ha mégis lesz valami, mindenképpen bizonyosodj meg róla hogy megfelelõen húzta fel a gumit, vagy pedig használjatok más védekezési módszert. És ne dõlj be, hogy majd vigyáz, egyfelõl a megszakítás nem minõsül védekezésnek, az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, másfelõl talán ez egy tapasztalt pasinál talán mûködhet, de egy 14 éves kisfiúnak biztosan nincs annyi önuralma, ez a te tested, vállalj érte felelõsséget.
neb*zd...felteszi a kérdést, és csodálkozik, hogy akad jelentkezõ....:D:D mit akarsz drága kérdezõ akkor? hogy kezdeményezz? menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy meg akar-e b*szni.
Miért akarod elveszteni. Szerintem is korai, pláne úgy hogy nem is vagy szerelmes. Nem értem az ilyen embereket, magadat járatod le vele.
Megoldhatjuk ketten is..:D
Hol laksz? én 14 évessel csak akkor jönnék össze ha ekkora lenne a szexuális vágya mint neked :D :) f19
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen sok a perverz idióta baromállat? -.-"
És miért ilyen sok a 14 éves pi-csa, akik felnõttnek érzik magukat és dugni akarnak?
vannak pro és kontra érvek is :) lehetõleg egy normális arcal kerülj össze, max 16-17 évessel, de az sem gáz, ha vársz még 1-2 évet :) én pl 15 évesen vesztettem el, nem azt mondom, hogy megbántam, de egy jobb lánynak is adhattam volna, jobb körülmények között. 16/f
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy 14 évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még 14 évesen el a szüzességed!Rá ér az még 18 évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!
14évesen még korai.Fõleg hogy nem is vagytok se együtt, se szerelmes. Késõbb még valószínû, hogy meg is bánnád. Meg ne csak azért akarj kezdeményezni hogy megb*szon
hát nem is tudom...már nem azért 14 évesen még nem kéne elveszíteni
szerintem még várj vele minimum 2 évet. gondolj bele utána egész életed végéig szexelni fogsz. de viszont már soha többet nem leszel szûz.

Az ciki ha 14 évesen, nem olyan arcom van mint egy 14 évesnek? Hát hogy kb 4 évvel fiatalabbnak nézek ki.

Ezt szokták mondani! Mindig kérdezik hogy hány éves vagyok meg ilyesmi... Szerintetek ciki?

Legjobb válasz: Ja bocs Fiú vagyok

A kérdező hozzászólása: Ja bocs Fiú vagyok
Nem az:) Én 16 éves lány vagyok, mindenki 14 évesnek néz a fiatalos arcom miatt.Többen mondták h most szurkál ez a tény, de majd késõbb meglátom h fogok majd neki örülni. Meg amúgy is 14 éves vagy még, sokat fogsz még változni, ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: Mindig azt hiszem hogy sose fogok megváltozni :D
Az egyik ismerösöm 13 éves és ugy néz ki min egy 9 éves de szentem nem baj
Nem annyira ciki:D Mondjuk engem mindig 16 körülinek néznek :) 14/L
Én 21 éves vagyok de 17-nek néznek. De a lányoknak bejön;)

Ti mikor próbáltátok ki legelöször a cigarettát? Hány évesen? És mit gondoltok hány évesen szokták az emberek normális esetbe? Ti mit tennétek ha rájönnétek hogy a 14 éves lányotok már kipróbálta?

Legjobb válasz: Ha kipróbálná persze nem örülnék neki, de haragudni csak akkor haragudnék meg ha rá is szokna... ez esetben igyekeznék valahogy leszoktatni. Nem mellesleg meg lányként nincs ennél rosszabb szokás, nincs annál kiábrándítóbb mikor látsz egy jó csajt, és mikor a közeledbe ér olyan bûzfelhõt hoz magával, hogy csak na. Nem beszélve arról, hogy nem a semmiért mondják, hogy dohányossal csókolózni olyan mintha kinyalnál egy hamutálat.

Ha kipróbálná persze nem örülnék neki, de haragudni csak akkor haragudnék meg ha rá is szokna... ez esetben igyekeznék valahogy leszoktatni. Nem mellesleg meg lányként nincs ennél rosszabb szokás, nincs annál kiábrándítóbb mikor látsz egy jó csajt, és mikor a közeledbe ér olyan bûzfelhõt hoz magával, hogy csak na. Nem beszélve arról, hogy nem a semmiért mondják, hogy dohányossal csókolózni olyan mintha kinyalnál egy hamutálat.
Én kb 5 évesen próbáltam ki, de csak kipróbáltam. Aztán 10-11 évesen szívtam többször. Emlékszem beszédültünk a narancs pallmall-tól. Aztán 15-16 éves koromba rendszeresen cigarettáztam. Majd késõbb felhagytam vele. Nem nagy dolog letenni, nem is értem sokan miért nyavajognak miatta.
Nekem van egy 16 éves nõvérem. 12 évesen kezdett el cigarettázni egy másik városba a barátnõjével.persze nem sejtett semmit errõl anyum, de végül kiderült valahogy. aztán 14 évesen rajtakapta, hogy az egyik barátnõjével, csukott ajtón a szobájába nyitott ablaknál cigarettáztak a szobába.nagyon ideges lett anyám..ezután pedig minden alaklommal, amikor hazajött délután a bandázás után, mindig anyámra kellett lehelnie, hogy megtudja, hogy cigarettázott-e vagy sem.(majdnem minden alkalommal cigaretta szagú volt a lehellete).ez ment 2-3 hónapig utána pedig elfogadta anyám, hogy rászokott, és minden nap beosztotta neki a napi adagot..(anyám is dohányzik) ma meg már úgy vannak ezzel: nõvérem:rágyújtunk? anya:aha. én a helyébe nem ezt tettem volna. hihetetlen, hogy amikor már az iskolából jövök haza..a sarkon egy 11 éves kis kölök ott szívja a cigarettát.. lehet, hogy kicsit eltúlzom, mert elég dohányellenes vagyok. 14/l.
Én 14 évesen kipróbáltam....most 37 vagyok és még mindig szívom.....2x1.5 évre leszoktam, amíg terhes voltam és szoptattam, és aztán visszaszoktam:-( Most azt kívánom bárcsak soha ne próbáltam volna:-( Szval ezek után el tudod képzelni, mit tennék, ha rájönnék, h a 14 éves lányom dohányzik (2 lányom van)
16 évesen azt hiszem normális esetben sose próbálják ki ha csak egyszer kipróbálta nem olyan gáz, de ne szokjon rá elbezsélgetnék vele
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.Én most 14 vagyok és 2 barátnõmmel ma próbáltam ki elõször.Egy szállat fogyasztottam de jelzem hogy cigaretta ellen vagyok és voltam mindig.Utálom amikor egy lány azt csinálja de ma valahogy ki akartam próbálni, kivántam.És nemvolt rossz, egy élmény volt de nem örülök neki.És fiatalnak tartom magam ehhez...de kicsit megnyugtat hogy más is 14 évesen probálta ki. Aki meg 11 évesen szivja annak nincsenek szülei...
15 voltam amikor elõször kiprobáltam 12-16 korban szerintem szinte mindenki kipróbálja (Még csak 19 vagyok de kétlem hogy késõbb máshogy fogom gondolni) nem nagy kunszt természetesen elmondanám hogy semmikép se szokjon rá de ha néha néha elszív egy szálat az még nem olyan vészes
12 évesen próbáltam ki elsõnek..most 14 vagyok, és most tartok ott, hogy hétköznapokon napi 1-2 szál..gólyabálkor kértem kettõ szálat, és be tettem a szemüvegtokomba..anya megtalálta..kicsit ki volt akadva, de nem volt vészes..annyira. :/ most is van nálam egy dobozzal, de jól eldugtam. :) )

Kik azok a terroristák? Hogyan jöttek létre? Amerika megtámadta az arabokat? Vagy mi van? 14 éves vagyok nem vágom ezeket a dolgokat.

én annyit tudok(de lehet hogy ez tök hülyeség), hogy Amerika megtámadta az arabokat, de azt nem tudom hogy miért. magyarázza már el ezt nekem valaki. nem tudom hogy ez gáz e, hogy 14évesen nem vágom ezeket a dolgokat, de nem is érdekel hogy gáz e. szal vannak az arab terroristák, akik harcolnak a nemtom miér. ugye? vagy nem? mondja meg valakiiii ::DD

Legjobb válasz: igen tág egy fogalom az hogy valaki terrorista :) gyakorlatilag a fél világra elmondható, a pénzért és nyersanyagokért folynak a háborúk csakúgy mint az arab térségekben mostanában, hogy ki kivel van azt szinte lehetetlen megmondani de pár évtized múlva talán kiderül. Az arabok meg gondolom azért harcolnak mert a jenkik(amcsik) odamentek... meg allah nevében pukkannak a túlvilágra:D

igen tág egy fogalom az hogy valaki terrorista :) gyakorlatilag a fél világra elmondható, a pénzért és nyersanyagokért folynak a háborúk csakúgy mint az arab térségekben mostanában, hogy ki kivel van azt szinte lehetetlen megmondani de pár évtized múlva talán kiderül. Az arabok meg gondolom azért harcolnak mert a jenkik(amcsik) odamentek... meg allah nevében pukkannak a túlvilágra:D
Amit tudnod kell, az az, hogy a terrorizmus arról szól, hogy van egy csoport, aminek nem tetszik valami (pl. egy elnyomó kormány, globalizáció) és olyan szélsõséges módszerekkel akarják elérni a céljaikat, mint a gyilkolás, merényletek. A terrorizmus célja mindig a megfélemlítés. Olyan, mintha nálatok az igazgató kijelentené, hogy holnaptól a 10 perces szünetek 2 percesek lesznek, ti pedig az osztályban összeállnátok és elrabolnátok az igazgató kedvenc macskáját, hogy megfélemlítsétek és ezzel kikényszerítsétek, hogy legyen az, amit ti akartok. Remélem jó példa volt:D Az arabokról meg annyit, hogy vannak az iszlám világban szélsõséges csoportok, mint az al-Kaida. Azért léteznek, mert az iszlám szent könyve, a Korán kimond olyan dolgokat, ami az európaikanak teljesen elfogadhatatlan (pl. hogy erõszakkal kell terjeszteni a vallást). A Korán kimondja, hogy van a szent háború a Dzsihád, ami arról szól, hogy meg kell ölni a nem iszlámokat, vagyis minket. Ha Dzsihád közben ártatlan embereket ölnek az emberek, mondja a Korán, akkor az nem bûn, mert ez Allah akarata, és jutalomból a túlvilágon paradicsomi életük lesz. Az arabok nagy része hisz ebben, ezért a szélsõségeseknek nincs lelkiismeret-furdalásuk, amikor ártatlan embereket ölnek meg bombamerényletekkel. A Közel-keleti háború megint egy más történet, ezt ne keverd a terrorizmussal. Ennek a kialakulását én sem ismerem pontosan, de itt a gazdaságról és az olajról van szó (az USA új olajkészleteket akar), nem a vallásról.
Megmondom én szivesen gyorsan... Igazából terroristák nagyon nincsenek, legalábbis nem ölt világméreteket. 9/11 is csak egy kamu volt arra, h meg lehessen másik országot támadni és hibáztatni. Mert a háborúban és a fegyverekben pénz van. Semmi más ez, mint parasztvakítás. Olvass utána az Új Világrendnek (New World Order) és állj ki te is a birkák közül... minél elõbb megérted, annál hamarabb kijössz a sorból.
A kérdező hozzászólása: "minél elõbb megérted, annál hamarabb kijössz a sorból." mii?? ezt nem értem?? tudod, még a gyerek agy :$

Az hogy a rákba lehet hogy a mai 13-14 éves lányok ugy néznek ki mint a 17-18 évesek?

égebben ezt nem így volt még 3-4 évvel ezel?tt amikor én voltam 13-14 éves mi történt mi változott azóta ?:D

Legjobb válasz: csirketáp !

csirketáp !
Internet!!!
Fukushima! Pont a fogékony korszakukban érte õket a sugárzás tévén keresztül.
Sminkelnek, szoliznak, hajat festetnek, követik azt az idióta divatot.
Sok Hülye Szülõ... ennyi
DANABOL!!!!
ennyi erõvel: hogy lehet hogy minden 17 éves így általánosít? Igaz nem 14 vagyok már, de vannak hála égnek vannak még normális 13-14 évesek:)
Én 16 vagyok, de némelyik 12-13 éves többnek néz ki, mint én :DDD
Hát ezt én annyira nem vettem észre. 13 éves vagyok nem festem a hajam, nem sminkelek, nem szolizok, és nem hordok olyan ruhát mint a felnõttek. Szóval van kivétel.:) És nekem egyik lány osztálytársamra sem igaz hogy festi magát vagy úgy néz ki mint egy 20 éves...gondolom ez a katolikus suli miatt van.
Erre én is kíváncsi vagyok :D 18 évesen inkább úgy nézek ki mint egy 15 éves. Úgy látszik le vagyok maradva :/ :) )))
smink, szoli, nõies, felnõtt ruhadarabok hordása
nem tudom ez engem is érdekel nem is a smink hanem egyáltalán az arc szerkezetük olyan mint egy 18 évesé szerintem ez nem normális dolog, habár máa egyre több lett az ilyen..ömm szerintem az évtizedek alatt fellépõ genetikai változások az okozója...én most 18 vagyok de az arcom miatt 15-nek nézek ki mondjuk eredetileg is vékony vagyok meg nincs nagy mellem meg seggem de inkább az arc az ami fiatalít vagy öregít de nem gond mert 30 évesen úgy fogok kinézni mint egy húsz éves ..hehe

Aranyos, pici fiúként, felnőtt létemre, miért nem találok már egy lányt sem a korosztályomban ( huszonév eleje), akinek az olyan fiúk jönnek be, akik középiskolás kisfiúnak néznek ki, amikor most olvastam, hogy egy 14 évesre ráizgult egy 19 éves nő?

Hol kéne keresnem végre olyan lányt, akinek olyan fiú kell, mint én? Elegem van már, hogy csak nagydarab, nagy test?, id?sebbnek kinéz? fiúk kellenek minden korombeli lánynak.

Legjobb válasz: Debrecenben!

Debrecenben!
Ezek az elfajzott animefan csajok szerintem buknak az ilyen srácokra. Volt 1-2 ilyen ismerõsöm, lány, és olyan csávóik voltak, hogy... hát jézusom, de mondjuk náluk lehet esélyed.
"Aranyos, pici fiúként, felnõtt" jesszus n itt a baj-.-
Amit te olvastál, az egy szélsõséges eset, egyébként egy lánynak se kellenek az aranyos, pici fiúk.
jó a 14 éves is, mi bajod velük? :D az van ami van ne nyígj :3 f19
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell kapcsolatra éretlen, buta kis felszínes kislány. -.-
De pedig lehet egy pici fiúkához egy kicsi lány illene, , -_- Remélem azért a felnõtt alatt nem 27-> -et értesz mert akkor ez így elég gáz megfogalmazás lenne. Egyébként is ez nem menõ ha direktbe próbálsz erre rámenni hogy te milyen aranyos pici fiúcska vagy <3(: . Ha nagydarab nem vagy attól még amúgy lehetsz felnõttes, kezd például ott hogy nem pici fiúként beszélsz magadról. Vagy persze csinálhatod, te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Ha egyszr pici fiú vagyok, akkor mégsem nevezhetem nagy fiúnak magamat. 165cm és 52kg nem egy nagy fiúra utalna. :D
Szerintem ez függ a genetikától is, de azért ne kiabáld el.
Nekem 11 éves korom óta pattanásos az arcom, még most is az. De ismerek olyanokat, akiknek 15-16 éves korukban kezdtek el pattanásosodni.. 14L
Én 13-16 éves koromban voltam nagyon dúrván pattanásos de még most is akad. 18/F
14 éves koromban kezdtem ragyásodni, 16-17 évesen nagyon durva volt és sajnos még most is van. Most megint elkezdtem durván ragyásodni, a fene tudja hogy miért. :( 22/L
Igen, lehetséges, hogy ennyivel megúszod.Általában 19-20 éves korra zajlik le a hormonális folyamat.Ápold szakszerûen.
Nem tudom, mindenki más, nekem 9 évesen kezdõdött és még mindig tart. 25 vagyok.
Nekem 18 éves koromig olyan volt a bõröm, mint a babapopsi. Aztán ez megszûnt sajnos, de kezd már újra szép lenni. Én ilyen téren kimaradtam a tinikorból... valószínû, h a sok stressztõl lettem pattanásos. Amióta rendezõdtek a dolgaim azóta nincs pattanásom, csak hegek maradtak, mert állandóan nyomkodtam. 20L
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!