Találatok a következő kifejezésre: 14 éves hozzá lehet (6 db)

14 éves kortól lehet kismotort vezetni? És ha igen mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 13,5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint

13, 5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint
M kategóriás jogsit elkezdheted és ha sikerül vezethetsz vele egybõl segédmotort.

14 éves lánycicához hozzá lehet szoktatni egy 2 hónapos szinten lánycicát?

a 14 eves cica teljesen egeszseges es elvezi az eletet

Legjobb válasz: Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Hogy lehet tetoválni magam itthon? Pontosan mi kell hozzá milyen tű és pontosan milyen tinta? és ha 14 évesen tettovállok megmarad e nekem életem végéig?

Legjobb válasz: Tizennégy évesen ne tetováltass, magadra meg pláne ne tetoválj, pont azért mert életed végéig megmarad. Majd egy pár év múlva menj el egy profihoz.

Tizennégy évesen ne tetováltass, magadra meg pláne ne tetoválj, pont azért mert életed végéig megmarad. Majd egy pár év múlva menj el egy profihoz.
Neked az alkoholos filctollat ajánlom. :)
Tetoválni? 14 évesen? 15 évesen rohadt részegen haza érni? 16 évesen emósnak lenni? 18 évesen keress egy kötelet és akazd fel magad! Ne tedd már tönkre magad!


13-14 éves vékony lány vagyok és régóta el akarok menni egy turiba. Ott van olyan ruha ami úgy korban és méretben illik hozzám? Lehet, hogy hülye kérdés de kíváncsi vagyok és a válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: A mai napon csak 3 ilyen kérdést olvastam. De mindegy. Biztosan találsz magadra valót. Én 15 vagyok és nekem is vannak onnan ruháim.

A mai napon csak 3 ilyen kérdést olvastam. De mindegy. Biztosan találsz magadra valót. Én 15 vagyok és nekem is vannak onnan ruháim.

14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)

mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)
Szia! 14 évesen még nagyon nem tudod felmérni, hogy mi mindennel jár egy gyerek. Minél elõbb csinálj tesztet és akár negatív, akár pozitív beszélgess el anyukáddal a felelõsségrõl, a felelõsségteljes szexuális életrõl, a védekezésrõl. A saját érdekedben kívánom, hogy negatív legyen az a teszt.
1. bizonyosodj meg arról, hogy az vagy-e, tehát vegyél tesztet és nézd meg 2a. ha igen, menj el dokihoz 2b. ha nem, akkor is menj el dokihoz és tájékozódj a nem kívánt terhesség elleni védekezésrõl
A gyerek vállalás bizonyos éretséget igényel még te is gyerek vagy ha ugy érzed hogy felnötél hozz felelöség teljes döntés egy felnöt ezt tenné és még nem szülne. Ne az tarson vissza hogy mit szolnak hanem az hogy te még nem tusz felnevelni egy gyereket Ha annyira vágy egy gyerekre a legjobbat akarod neki igaz? A legjobb ha még nem szülsz
ebbõl parázs vita lesz, otthon is és a fórumon is.... szerintem, ha vágysz rá, akkor mond el a szüleidnek, hogy meg szeretnéd tartani, azt, hogy mit döntesz úgysem mi a fórumon, hanem te és szüleid döntitek el....én mindig gyerekpárti vagyok, de sokan lesznek, akik majd a megtartása ellen fognak "kampányolni". dönteni senki nem tud helyetted és a szüleid helyett.
Most õszintén! Megérte az a pár perc gyönyör az idegeskedést, amit már átélsz és ami még elõtted van? Ugye, hogy nem. Tarts magadnál mindig gumit, hogy ne kelljen az abszolút nem biztonságos megszakításra alapozni.
Még te is baba vagy...
öszintén vágysz egy gyerekre? szerintem ezt te sem gondolod komolyan ha mégis terhes vagy szerintem elsö utad az abortusz legyen elrontod az életed most még azt hiszed milyen könnyü meg jó lesz aztán majd idövel rájössz nem igy kelett volna. Egyik ismerösöm 15 évesen szült na azóta is csak szenved mert nem tud eljárni most 17 évesen sehova és akkora teher van a vállán plusz jövöre 18 lesz és azt sem tudja miböl fogja eltartani a gereket. erröl ennyit
Szia! Én is csak remélem, hogy nem vagy terhes. Sose bízd a véletlenre! Vannak akik egy életen át szeretnének babát és nem jön össze nekik és történnek csodák, hogy amikor nagyon nem számítanak rá, akkor mégis becsúszik. Ne egy csomag gumi legyen nálad ezentúl, hanem egy doboz is akár. De ha állandó partnered van, akkor elbeszélgethetnél anyukáddal arról, hogy mi lenne, ha gyógyszert szednél. Az abortuszhoz is kell az õ beleegyezése, de azt mégsem várhatod el a szüleidtõl, hogy õk neveljék fel (anyagi helyzettõl függetlenûl) a te gyerekedet. Az más, hogy ha segítség kell, azt örömmel megteszi bármelyik szülõ, de ennél többet ne akarj szerintem és a negatívnak örülj leginkább! De ha mégis pozitív, akkor minnél elöbb menj el dokihoz, mert a drogériákban kapható tesztek 2-3-4 hetes terhességeket mutatnak csak ki! Akkor már nem lehet hova halogatni!!!
Szia!Nekem 55napos ciklusnál jött a baba, elõtte 45 volt, azelõtt meg 60nap.A peteérést nem bírtam követni, de összejött. Anyukádék biztos mérgesek lesznek, erre készülj.Baba mellett nehéz tovább tanulni.Nekem voltak osztálytársaim, akik elég korán szültek (15évesen), de elvégezték a sulit, persze nagyon sok szülõi segítséggel, mert enélkül nem megy. 27hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig 28 napos a ciklusom, mostmár remélem, hogy nem vagyok babás.. :(
Megirnád mi lett az eredmény??
jaja engem is érdekelne..
A kérdező hozzászólása: Utolsó: boldog születésnapot! és szurkolok, hogy összejöjjön egy baba :)
Nem vagy terhes!Hogy lehetnél?Mi 6 napig szoktunk menzesz után védekezés nélkül szeretkezni és még sosem voltam még terhes!Bár már én is szeretnék!Ma vagyok 20 éves 5 órás és 10 perces:-D! Én ismerek olyanokat, akik már megértek 14 éves korukra az anyaságra és higgyétek el, most is gyönyörûen nevelik a gyermeküket, aki egészséges és boldog baba/kicsi gyermek!nekik nem volt olyan jó életük, a sors rákényszerítette õket, hogy jóval hamarabb érjenek!És nagyon jó anyák higgyétek el nekem!
Sajnos szeretetbõl még mindig nem lehet gyereket nevelni. Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, ezentúl min 1 csomag gumi lesz nálam :S Megtartanám, ha.. -szüleimtõl nem félnék -meglenne az anyagi háttér a fiú részérõl is :(
Esélyeket én nem latolgatnék: valakinek középidõben van peteérése, valakinek elõtte, valakinek utána. Ezt nem lehet így tudni. Én ismerek olyan nõt, aki menzesz alatt és olyat is aki menzesz után pár nappal esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha válaszolnátok erre is: ha még nem volt peteérésem, de menzi után 5 nappal voltunk együtt, mennyi az esély terheségre?
A kérdező hozzászólása: Szoktunk védekezni, egy kis baki csúszott be... Igazából nem is biztos, hogy terhes vagyok, hiszen ebben a ciklusban még nem volt peteérésem. (menzesz után 5 nappal voltunk együtt, nem élvezett belém, megszakítás volt.)
A kérdező hozzászólása: Még várok a teszteléssel... De majd megírom

Mit lehet tenni akkor, ha a férjem iránt már csak barátságot érzek és nem vonzódok hozzá? (14 éve vagyunk együtt, 33 éves vagyok, 2 kicsi gyermek)

Legjobb válasz: Mindennek van oka. De az a kérdés, hogy meg akarod e menteni a kapcsolatotokat, vagy szerinted már menthetetlen? Amennyiben meg akarod, próbálj vele közös programokat szervezni, ahol talán újra belé szerethetsz. Próbálkozni kell, ha nem akarod, hogy teljesen taccsra menjen a házasságotok és még eggyel több legyen az elvált gyerekesek száma.

Mindennek van oka. De az a kérdés, hogy meg akarod e menteni a kapcsolatotokat, vagy szerinted már menthetetlen? Amennyiben meg akarod, próbálj vele közös programokat szervezni, ahol talán újra belé szerethetsz. Próbálkozni kell, ha nem akarod, hogy teljesen taccsra menjen a házasságotok és még eggyel több legyen az elvált gyerekesek száma.
Én megpróbáltam! 5 évvel ezelõtt újraéleszteni, mert 2 gyerekünk van. Akkor ébrettem rá, hogy valamit tenni kell mikor én , akinek õ volt az egyetlen az életemben, egy internetes kapcsolatba belecsúsztam! Akor azt mondtam, mindent elõrõl! Mindennel próbálkoztam! még a meglepetés házassági évfordulós hosszú hétvége, úgy , hogy elkértem õt a munkahelyérõl...Va lami nagyon megszakadt! Már nem voltam nõ mellette! Múlt évben én jutottam arra, hogy ezt ne folytassuk és már csak azért maradtam, hogy megeggyezzünk, hogyan tovább! Nem volt kivel megeggyezni! Õ már 5 éve készûlt a válásra! Rettenetes megaláztatásokban volt részem, mégis az volt bennem, még a nyáron is (amikor már külön költöztünk és ment a per, közben volt egy futó kapcsolatom, ami csak daccból volt, mert azt mondta rám, hogy megcsaltam, így legalább véghez vittem amit a fejemhez vágott), hogy a gyerekekért maradok! Õ volt a közös lakásba! Én a gyerekekkel szûleimnél! Iskola elõtt albérletbe költünk és hazamnetem valamiért! Találkoztam vele! És megvert! Akkor összedõlt bennem egy világ! Válás lement! Gyerekek nálam maradtak, albérletbe vagyunk most is! Szûleim támogatnak! a munkahelyemet ott kellett hagyjam, mert oda is elment és mindennek lehordott, nekem pedig arra már nem volt energiám, hogy bizonyitsam...hogy ...áááááá....Ez egy rossz álom!Voltak rövid kapcsolataim, de ahogy kicsit közelebb kerûl valaki, szakitok! Még 1x nem akarok sérûlni! Elnézést, hogy elkeseritelek kedves kérdezõ, csak írtam, hogy bizony egy " drága jó ember" aminek az exemet mindenki ismeri....ilyen tud lenni krízis helyzetben! Csak azt tanácsolom neked! Ha érzed, hogy eltört benned valami, végérvényesen...elõbb válás! És nem számits csodákra más férfi részérõl sem! Szoritok, hogy úgy dönts, hogy ne bánd meg!
Jah, az ágyban meg az volt a baj...hogy sokat akartam! Ott meg le lettem szajházva!
Nem elkeseritésnek szántam! Tény! És kedvében járni? Szerintem az akkor megfõtt és asztalra tett étel amikor haza jön, a minden végig hallgatok mi volt a munkában...mégy azt is , hogy zavarták felnõtt férfiak a szerencsétlen macskát a mûhelyben , megnéztem a meccseket amiket nem látott, hogy kedvében járjak...és közben azt kaptam, hogy senkinek sem kellenék ! Szóval...várd végig a választ! Elnézést az off-ért , de szerintem még belefért!
Most miért kell elkeseríteni ilyen történettel? Ahogy olvastam, az elõttem levõ hozzászólását... hát... Meg kell menteni a kapcsolatot, és nem más pasi után sóvárogni, internetes kapcsolat... aztán csodálkozik, ha tönkremegy a házassága. A jelenben kell élni! Ápolni a kapcsolatot! A másik kedvét keresni, amiért viszonzást kapunk. Minden nap meglátni a másikban a jót, felnézni rá, törõdni vele. Én úgy vagyok vele, hogy egy nagy ölelés elég, és átjárja a testem az a jó érzés (szeretet, ragaszkodás, bizalom, meghittség, vonzalom, vágy....) Mi úgy ápoljuk a kapcsolatunkat, hogy naponta csókolózunk, és a nagy ölelések, van, hogy napi szex, másnaponta, vagy ahogy kedvünk van, mindenképpen naponta szeretgetjük egymást így vagy úgy, közös programok, tervek... Meg amiket még korábban írtam, a nosztalgia.
Elnézést a hibákért, most olvastam vissza! Még valamit! 34 N vagyokés 16 éve voltam vele együtt, ha a "járási" fázist is veszem , nem csak a házasságot!
Ha a 2 gyerek nem lenne, válni. Így viszont érdemes lenne még küzdeni. Több közös program. Lehetõleg kettesben, gyerekek nélkül. Aztán ha akkor sem megy, véget vetni a dolognak, addig, amíg nem fordul át ellenségeskedésbe.
Az már baj, ha nem vonzódsz hozzá. A szerelem elmúlik, az biztos, de helyette ott a szeretet, de annál többet kell érezni, mint barátság. Nosztalgiázz, emlékezz vissza, miért szerettél bele, és a régi jó emlékek visszahozhatják a szikrát. Mi is fel szoktuk eleveníteni a régebbi dolgainkat, és mûködik. Ne csak gondolatban! Mi idén leszünk 16 éves házasok, szintén két gyerek, és ugyan úgy kívánjuk egymást, mint rég. 38/N
Két dolgot lehet tenni.Megpróbálni feltámasztani a régi érzéseket és megpróbálni mindent megtenni a megmentéséért, vagy búcsút inteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Szundimanonak meg azt üzenem, sajnálom, hogy így alakult az életed, de Nektek így a jobb. Én megpróbálok mindent, hogy ne járjak így. E.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!