Találatok a következő kifejezésre: 14 éves hozzá (50 db)

14 éves kortól lehet kismotort vezetni? És ha igen mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 13,5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint

13, 5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint
M kategóriás jogsit elkezdheted és ha sikerül vezethetsz vele egybõl segédmotort.

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 14 éves lányotoknak 40 éves pasija lenne?

Illetve, ha a 14 éves fiatoknak, aki meleg 40 éves barátja lenne?

Legjobb válasz: Szerintem 14 évesen se a fiúnak se a lánynak nem kellene ilyenekkel foglalkozni, még ha foglalkoznak is ne 40 évessel, ha annyira érdekli õket a "szerelem", és stb, akkor azt a korabeliekkel kellene nem 40 évesekkel..

Szerintem 14 évesen se a fiúnak se a lánynak nem kellene ilyenekkel foglalkozni, még ha foglalkoznak is ne 40 évessel, ha annyira érdekli õket a "szerelem", és stb, akkor azt a korabeliekkel kellene nem 40 évesekkel..
Én apuka vagyok. Tehát nem hozzám szól a kérdés, de nekem is van lányom. Kizártnak tartom. Egyszerûen azért, mert nem úgy neveltük. És nem is fordult elõ vele ez sem 14, sem 15, sem 16 éves korában. Stb.
Biztos dobnék egy hátast. Annak ellenére, hogy köztem és a párom között is ennyi a korkülönbség. Csak az a különbség, hogy én nem 14 éves gyerek vagyok, hanem felnõtt nõ. Biztos komolyan elbeszélgetnék külön-külön mindkettõjükkel.. Bár a 14 éves lányom 40 éves "pasijával" inkább a férjem..
Biztos ki lennék akadva. Beszélnék a gyerekkel, elõször szép szóval tiltanám, majd durván, de semmiképp sem tudnék ilyenbe beletörõdni.
Nem örülnék és elkapnám a pasit az biztos, egy 14 éves még gyerek, egy 40 éves pedig már egy öregedõ ember, mégis mit akar tõle, ez már majdnem megrontás, mert lehet elmúlt 14, de lelkileg még akkor is gyerek.
11:46 mégis miért jelentenéd fel?
Hát ez fura. Hogy ez nem normális az biztos. Elõször a gyerkõcöt/gyerkõcöket venném elõ. Kiskorúak, sõt 14 évesen nem tudom, hogy lehetnek ennyire tájokozottak, hogy "pasi"juk van. Nos. Jól elbeszélgetnék velük, persze erõszak nélkül, hogy megismerjem az álláspontukat, mit, miért, mikor, hogy, mi lesz.. Aztán meg a 40 éves pasast jelenteném fel.
11.46, nem tudom, milyen indokkal jelentenéd fel. A gyanú árnyékán egyik részében volt szó arról, hogy a 17 éves lány jött össze a 43 éves fickóval, ott is háborogtak a szülõk, de a rendõrségen megmondták nekik, hogy a rendõrség ilyen ügyekben, ahol a 14-et már betöltötte valaki, nem járhat el.
Azon gondolkodnék el elõször, hogy ugyan mit is szúrtam el ilyen csúnyán a gyerekem a nevelésében.
23-as ha a szülõk eltörik a 40 éves pasi kezét történik erõszak s le is csukják érte õket.
a pasiz jól lerendezném többet nem menne a gyerekem közelébe, és a gyerekemmel is elbeszélgetnék, mert ez nem normális
Te mégis mit csináltál gyereknevelés helyett eddig ? TV-t néztél ?
A 40-es pasi szánalmas, ráadásul 16 év alatti személy KISKORÚnak számít (aki, pedig kiskorú, az cselekvõképtelen jogilag), vagy bármi szexuálisat is tenni vele BÛNCSELEKMÉNY. Szerintem tudjátok, hogy járnak a börtönben azok, akik gyerekkel követtek el valamit. Megszellõztetném a pasinak, hogy feljelentem, plusz le járatom az egész falu/város elõtt. Ezután, pedig elbeszélgetnék a gyerekkel.
Ez jó kérdés mert én ugy tudom 14 év alatt büncselekmény. Utána kell nézni pontosan mit ir a törvény mert nagyon nem mindegy...
a pasit is feljelenteném, meg mi az, hogy van neki? õ eldönti, hogy elmegy valahova és kész? vagy ez hogy megy? hogy tudnak találkozni?
Én a rendõrségnek szólnék, mert ez pedofília.
Szerintem 14 év alatt pedofilia.
bõgnék és próbálnám kitalálni hogy mit rontottam el.
Mivel hogy az illetõ kiskorú és tankötelezett a gyámügyre kell bejelenteni az esetet.
14 év után nem kiskorú hanem fiatalkorú vagy tévedek?
http://tanuljvelem.ingyenblog.hu/9-b-tetel-kiskoru-veszelyez.. Én valószínûleg a pasi kedvét venném el -úgy, hogy még csak ne is merjen szólni a gyermekemnek - a kiskorúakkal történõ kapcsolattól. Nem nagyon érdekelne a jog. Aki a saját nevelési elvein bánkódna, az nem találkozott még ilyen nyálas, hazudozó, behízelgõ modorú pasikkal.
jobb helyeken ilyesmi meg sem fordul a 14 éves lányok fejében. ha mégis, akkor bizony pont az anyukát és esetleg az apukát kéne elõvenni. el sem tudnék képzelni ilyesmit. igaz, nekem még nincs gyerekem, de amikor én 14 voltam, akkor énekesekbe voltam szerelmes plátói szinten, és sem a párkapcsolatok, sem a szex nem érdekelt.
Mindkettõ sokkoló. fõleg a lany.
22es! Miért csuknák le a szülõket? A lány nem gyerekkorú már. Tény, hogy még nem is felnõtt, de ha erõszak nem történik, akkor nincs mit tenni.
Lehet, hogy maradi vagyok, de a 14 éves gyerekemnek inkább ne legyen szexuálisan aktív korú fiúbarátja... Ez nem az az eset, hogy "ki tudja", "lehetséges, hogy", "attól függ"... Túl egyértelmûen olyan, ami nekem cseppet sem tetszene. Mindenképpen elbeszélgetnék minimum a gyerekkel, de a másikkal is, ha hagyná (ha nem, akkor távollétében elítélném és kész). Hihetetlenül príma, már-már a mesékbe illõ teljesítményt kellene nyújtania a meghallgatáson ahhoz, hogy egymás közelébe engedjem a kettõt, persze tudom, ez nem ilyen egyszerû, de az ember megteszi, amit tud.
Nem engedném, és elbeszélgetnék vele az biztos.
A 7-es vagyok. Az biztos, hogy egy ilyen kapcsolatnak sok értelme nincs, viszont az éremnek két oldala is van. Mindenki elõvenné a fickót, de azt elfelejtik, hogy a lánynak is bele kellett mennie, tehát nem egy kis szüzecskérõl van szó.
Ha fiúról lenne szó, akkor nagy balhét csinálnék. Elég baj a melegség is, de hogy egy annyi idõs valaki pakolja a fiamat, az egyenesen hányingerkeltõ.
Nem vagytok tisztába a pedofil szó jelentésével. 14 év alattiakkal pedofil, fölöttiekkel nem. feljelenteni csak büncselekményért lehet. Ha ebbe a kapcsolatba erõszakkal bekavarnak a szülõk azzal csak közelebb hozzák a párt. A 40 éves pasi lesz az egyetlen akivel a 14 éves lány normálisan tud majd beszélgetni... Nem ez lenne a cél.
Én az apát szedném elõ elsõként a feleség helyett elbeszélgetni vele vajon miért választott a lány pótapát helyette?
i.Nem kell ezt annyira túllihegni. Nekem, mikor 15 voltam 47 éves pasim volt. Tény, hogy szexkapcsolat volt, de nem lett tõle semmi bajom...
elsõ körben elküldeném a faszit melegebb éghajlatra, ha ennyibõl nem ért, akkor majd törölgetheti a törött kezével a vérzõ orrát. (14 !!!)
A kérdező hozzászólása: Amúgy a sztori úgy néz ki, h a kiscsaj már egy éve a palival van szal már 13 évesen, de az anyja mégis hagyja, aki egyébként elvált.
Ha nem te vagy az anyja, kérdezõ, akkor meg miért érdekel? Ezért nem halad ez az ország sehová, mert mindenki a másikkal van elfoglalva!
Azért 16-os válaszoló sem semmi.
Ez durva. És anyukának nem tûnik fel, hogy a férfinek csak egy omlós kislány kell, akit dughat?
a 14 éves hozzászóló se semmi. büncselekményt mond "megoldásként". szülõket lecsukják õ meg nyugodtan hetyeghet. ez aztán a megoldás sõt példamutatás...
Ja, merthogy úgy változak nálunk a törvények, hogy 14 év felett beleegyezéssel nem minõsül semmilyen szabálysértésnek. Merthogy akkor minden cigánylányt felcsináló cigány suttyót le kellett volna csukni megrontásért, vagy erõszakos közösülésért, vagy fajtalankodásért. Így aztán most nem kell büntetni azt, amit itt is mindenki erkölcstelennek tart...

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

Aprilia rx 50 vagy Aprilia rs 50 való inkább 14 éves nek, meg milyen jogsi kell hozzá?

motor

Legjobb válasz: M-es jogsi kell hozzá még jelenleg, jövõre akarják szigorítani, hogy 14 helyett 16éves korban lehessen letenni. Szóval ha van lehetõséged akkor csináld meg még idén. Mind a 2 motor jó választás a blokkjuk ugyanaz, válassz az alapján, hogy melyik stílus áll hozzád közelebb.

M-es jogsi kell hozzá még jelenleg, jövõre akarják szigorítani, hogy 14 helyett 16éves korban lehessen letenni. Szóval ha van lehetõséged akkor csináld meg még idén. Mind a 2 motor jó választás a blokkjuk ugyanaz, válassz az alapján, hogy melyik stílus áll hozzád közelebb.
A kérdező hozzászólása: jah csak nemkem még kell 2 évet várni mert 12 éves vok csak azért kérdeztem h mennyit gyülycsek

Ha egy 12 éves gyerek elmegy egyedül az orvoshoz, akkor szól az orvos a szülőnek? És egy 14 éves gyerek be tud váltani egy receptet vagy kell hozzá szülő?

Legjobb válasz: 14 éves válthat ki receptet és nem szokta a szülõt az orvos felhívni,csak akkor ha valami nagyon súlyos esetrõl van szó és mûteni kellene a gyereket.Tehát ha mondjuk fáj a torkod és elmész dokihoz akkor ír fel receptet és esetleg kiír,de nem fogja a szüleidet felhívni,de persze a gyereknek szólni kell hogy hé anyu rosszul voltam elmentem dokihoz és kiírt a hétre.Én sokszor mentem egyedül dokihoz.

14 éves válthat ki receptet és nem szokta a szülõt az orvos felhívni, csak akkor ha valami nagyon súlyos esetrõl van szó és mûteni kellene a gyereket.Tehát ha mondjuk fáj a torkod és elmész dokihoz akkor ír fel receptet és esetleg kiír, de nem fogja a szüleidet felhívni, de persze a gyereknek szólni kell hogy hé anyu rosszul voltam elmentem dokihoz és kiírt a hétre.Én sokszor mentem egyedül dokihoz.
Szerintem se lesz probléma, nem fogják a nyomozóhatóságot anyukád után küldeni, ha nem érik el.
17:17: hát ez cifra... Szerintem be tudod váltani, minden probléma nélkül.
Azt mondjátok, hogy elutaztak, azért nincsenek otthon, és kész. Õszintén szólva kíváncsi lettem, leírhatnád néhány szóban, hogyhogy nincs szülõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem attól félünk, hogy a szülõk megtudják, hanem attól, hogy az orvos (vagy más) tudja meg, hogy nincs szülõ...
Én esetembe nem szóltak a szülõknek, sok fiatal ment egyedül dokihoz mert a szülõje dolgozott, de hogy most mi van nálatok azt nem tudom.Ha te viszed el az öccséd, veled menne, és te is bemennél vele és mivel 14 éves vagy akkor szerintem nem lesz baj.De mért féltek ennyire ne hogy megtudják a szülõk?Mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Semmit, csak akkor biztooos hogy nem szólnak a szülõknek? Légyszi valaki még mondja meg, mert tényleg fontos..
erre én is kíváncsi lennék..
Mit titkoltok ennyire?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi. Mert a rendelõbe a váróba ki van írva, hogy 14 év alatt értesítik a szülõket, de lehet csak "fenyegetésnek" van odaírva. Az öcsém akar elmenni, aki 12 éves. A receptnél meg tudom, hogy vmit alá kell írni, de akkor azt én is aláírhatom (én 14 vagyok) vagy az öcsém (aki ugye 12)?
Sajnálak, sajnos vannak ilyen bonyolult családok, na akkor annyi hogy te 14 éves vagy és 14 éven aluli esetében értesítik a szülõket csak, akkor állj elõ egy olyannak hogy te kísérd el a tesód és ha kérdik hol vannak a szülõk mond meg sajnos dolgoznak, titeket csak az anyukátok nevel és anyukád így mivel nehéz 1 szülõként nevelni titeket ezért megkért hogy kísérd el az öccsédet orvoshoz és nem lesz baj, receptet meg te is kiválthatód.

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha a 14 éves lányotok nyelv piercinget szeretne? Egyáltalán megengednétek neki?

Legjobb válasz: Megpróbálnám lebeszélni róla, nekem az már olyan, mint egy intim piercing, szerintem nem való még 14 éves lánynak. Talán 16-18 évesen már nem kifogásolnám. Addig is rakasson piercinget a köldökébe vagy más, nem intim területre.

14 évesen semmiképp. 16-17 évesen talán, de megbeszélném vele, a nyelvét nem javasolnám.
Megpróbálnám lebeszélni róla, nekem az már olyan, mint egy intim piercing, szerintem nem való még 14 éves lánynak. Talán 16-18 évesen már nem kifogásolnám. Addig is rakasson piercinget a köldökébe vagy más, nem intim területre.
:) ) de jó kérdés:) 15 évesen tetettem nyelv piercinget amikor anyumék 1 hétre elmentek. Fájt mint a fene már egész jó volt mikor hazajöttek, persze észrevette, kivetette velem!!! Hamar összeforrt persze és egy csomó pénzt kidobtam az ablakon. De azért szedette ki velem, mert kijátszottam hogy nem volt otthon, nem azért mert ellenezte. Most 30 vagyok, és van egy 3 éves lányom:) de megfogadtam ha õ szeretne ilyesmit, nem állok az útjába :) )
mégis, mi más ok lehet a menõzésen kívül egy 14 éves kölöknek, hogy kilukassza a nyelvét?????
ha valaki piercinget csináltat, az miért menõzés? lehet, hogy egyszerûen csak tetszik neki. nekem is van kettõ, és nem azért csináltattam, hogy villogjak vele, meg mutogassam, hanem mert tetszett. sokan észre sem veszik több hónapnyi ismerettség után sem, hogy vannak piercingjeim
végre egy értelmes válaszoló, aki felfogta és alátámasztja azt amit mondtam.:-)
Mert mi másból csináltat valaki pc-t mint menõzésbõl? -.-" Én biztos nem engedném meg neki, fõleg nem a nyelvébe!
én lányom 15évesen akart köldök piercinget. azért engedtem meg neki egybõl, mert nem egy hülye liba, akinek csak a villogáson jár az esze. szerintem ha a lányod nem menõzésbõl szeretné, én megengedném neki.
én lányom magának akarta, senkinek nem mutogatja.:) szerintem a mai világban egy kis lyuk a nyelvbe bele egy KICSI ékszer, eggyáltalán nem túlzás.
engednem, sot, meg ki is fizetnem. de profi piercerrel szurattatnam, ismerek egy lanyt, akinek egy rockkocsmaban szurta valami sarlatan, es valami olyan pontot talat el, hogy nem erzi es nem erezheti soha tobbe az edes izt. szoval inkabb normalis helyen, idoben, piercerrel, es az en tudtommal, mint a hatam mogott es maradando karosodassal.
ja, es 16/L, 2 piercinggel a fuleben.
Én 15 évesen csináltattam a nyelvembe. Nekem nem engedték, de nem is nagyon kértem engedélyt.Utána anyumnak elmondtam telefonon, eléggé kiakadt, de mikor pénteken hazamentem, és megmutattam neki azt mondta nem is rossz. Most 21 éves vagyok és már egy éve kiszedtem, valahogy nem tetszett már. Utánam kicsivel hugom is megcsináltatta, mára õ is kiszedte. Én meg fogom engedni a gyerekeimnek, szerintem nincs benne semmi rossz , nyelvbe még a nyoma sem látszik. Ha elõbb csináltatja szerintem elõbb meg is unja, ha meg nem unja meg akkor valószínûleg tényleg nagyon tetszik neki. Ilyeneken nem akarok majd veszekedni a lányommal ha lesz, nem nagyon látom értelmét.
nekem nem tetszik a nyelv piercing... foleg 14 evesen.. pafff nekem nem jutott vna ilyen eszembe sot meg most sem.... 16L
Hagynám, hagy élje ki magát.
Én 15 évesen csináltattam ma már 24 vagyok nem bántam meg szerintem semmi rossz nincs benne vannak olyan ismerõseim akik már rég kivették mert kinõttek belõle.Szerintem jobb ha nem tiltod (mielött valami "sufniba" megcsináltatja )inkább menj vele egy normális üzletbe ahol tapasztalt szakvégzet ember csinálja nehogy baj legyen.
Hát, én átgondolnám, hogy most megengedjem-e vagy sem. Ha amúgy is kicsit lázadó, akkor várnék vele 1-2 évet. Ha viszont jó tanuló nagyjából és jól is viselkedik általában, akkor lehet, hogy megengedném. Sajnos a nyelvbe szinte minden ismerõsömnek fájt, volt aki 1 hétig levesen élt, úgy begyulladt, volt aki pösze lett tõle, de most, kb. 7 év elteltével egyikõjük sem bánta meg. Köldökbe én is csináltattam 14 évesen, azóta is meg van, és nem bántam meg. Szeretem, sõt ha kiveszem megtisztítani vagy kicserélem, szinte rosszul vagyok a "csupa"csupasz" hasamtól. :D Nekem is van "ribancrendszámom", tipikus nonfi-pillangó minta, de 8 évet vártam rá, ezalatt az idõ alatt eldöntöttem többször is, hogy nem fogom megbánni, majd megcsináltattam. De egyiket sem menõzésbõl. A párom családja elõtt például szégyellem, de mondjuk nekem lejjebb van, úgyhogy a fürdõruha szépen eltakarja:)
A tesómnak is van nyelvpiercingje, asszem 17 éves kora óta, 10 éve hordja. Nagyon komoly állása van, de soha senki nem tett rá még csak megjegyzést sem, igazából nem is lehet látni amikor beszél. Egyébként egyszer elvesztette, egy nap (!) alatt úgy összeforrt hogy újra kellett lyukasztania. Szóval szerintem hajrá, ez azért nem olyan mint egy tetoválás.
Nem engedném meg. 16-17 évesen esetleg a köldökébe. /arca nyelvre tetetné ki is tagadnám független attól, hogy hány éves/ Sõt a fültágítót is ellenezném. /van két srác a suliba akinek olyan a fültágítója, hogy enyhe túlzással átfér az öklöm és mikor láttom majdnem rosszul vagyok /és most nem azokkal van bajom akiknek ilyen pár mm-es van/
Én nem vagyok szülõ, de én bisztos hogy nem engedném neki és én sem csináltatnék, sõt meg sem fordult ilyen a fejemben, pedig én is fiatal vagyok és nem a visszafogott fajta. Rengeteg bacilust szedhet így össze és komoly betegségek születhetnek abból ha valakinek nyelv pc-je van. Ha mindenképp pc-t akar inkább valahová máshová csak ne a nyelvébe mert ott rákosodik a legkönyebben..
én is 14 vagyok de eszembe nem jutna piercingért könyörögnöm!! szerintem röhejes hogy valakinek ilyen fiatalon szüksége van rá!
én nem szülõ vagyok, de sztm ennyi idõsen még nem kell.. Külsõ szemlélõként, ha valaki azt látja, hogy egy általános iskolás lánynak van egybõl következtetnek arra hogy milyen is az a lány.. Amikor ennyi idõs voltam én is meg voltam érte õrülve, de a szüleim nem engedték. Most 18 vagyok és örülök is neki, mert feleslegesnek tartom. (Mondjuk ennyi idõsen kérdezés nélkûl is megcsináltathatnám..) Bocsi a kis regényért, de 1-2 évet mindenképp várjon vele:)
20-as vagyok, mert az egy dísz, test-ék a kategóriába tartozik, aminek elõfeltétele az, h mások tetszését (is) kiváltsa. na. ennyi erõvel chip-et tehetnénk a hónaljunkba, az sem látszódna jobban. de mondom, csak kérdezem, no problemo, érdekelt.
A kérdező hozzászólása: én nem rajongok az ötletért hogy legyen neki pc-je . és merem remélni hogy nem menözésböl szeretné szúratni .
Én is 14 vagyok, van egy orrpiercingem(karika)és egy helixem. Mégis jól tanulok, viszonylag jó társaságban vagyok, feltalálom magam mindig és szorgalmasan rajzolok (heti 4szer 3óra), hogy felvegyenek majd egy jó mûvészeti suliba. A lyukak meg simán tetszenek. A nyelvben nem is olyan feltûnõ.
én 14 vagyok és szerintem ne engedd meg, inkább 16-17 évesen ha még mindig szeretné.
Nekem is volt, szüleim persze ellenezték, fõleg azért, mert el lehet rontani a szúrást. A nyelvben rengeteg idegvégzõdés van, amikrõl elõre nem lehet tudni, hogy hol vannak s éppen elég eérettentõ példát hallottam. A másik dolog, hogy nagyon csúnyán be is fertõzödhet az elején. A másik dolog az, hogy egy jobb szalonban meg sem csinálják neki 16 éves kor alatt, akkor is csak úgy ha van rá szülõi engedélye.
nyelvbe nem engedném. köldökbe igen. arcra csak késõbb, 16 után. fintor zsófia: kérlek, írd már le, mi a túróért pont a nyelvbe??? halál komolyan érdekel! nekem is van, szemöldökben, orrba majdnem sikerült, aztán lebeszéltek, köldökbe nem volt vágyam, de azt se tartom rossznak, ajakba dettó mint orrba, szép, csak kényelmetlen. az egyetlen hely, amit nem értek piercing szpontjából, az a nyelv. no meg az erogén zónák - de oda más miatt tesz az ember.
Kedves utolsó! ez ízlés kérdése! mert én is kérdezhetném, hogy miért orrba??? de nem kérdezem, mert neked a piros teszik, nekem a kék, én szeretem a tökfõzeléket, te nem... sorolhatnám!
NEM!!!! max 16-17 évesen. SEMMIKÉPPEN SEM! Ha én látok egy ilyet, akkor MEGBOTRÁnKOZOM és nem tudom, hogy a gyerket, vagy a szülõt VESSEM meg jobban.
Én biztosan nem engedném a 14 éves lányomnak. 1. Még gyerek, semmi szüksége rá. 2. Sok veszélye van, bárki bármit is mondjon. 3. Nem esztétikus. 4. A pasik többsége sem szereti( ha esetleg ezért csináltatná meg). 5. Pénzkidobás. Szóval Nem! Majd 18 éves kora után, ha még akkor is szeretné, akkor nyugodtan, de addig is nem. De ez az én véleményem, ha Te esetleg mégis csak megengednéd, ezt az oldalt a figyelmedbe ajánlom. http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/4713/nyelvpiercing
18: egyetértek. Nem a piercing ellen vagyok, de a nyelvben szerintem nem esztétikus és sok férfitõl is hallottam, hogy a "ribancrendszám" és a hosszú mûkörmök mellett ez sem tetszik nekik. Na meg szerintem ott veszélyesebb is, szóval oda semmiképp nem engedném, fõleg nem 14 évesnek.
fintor zsófia: csak ennyi? ezt értem, persze. csak gondoltam, minthogy az esetek 95%-ában nem is látszik, gondoltam, biztos van vmi más lényege is, amirõl nem tudok. 15-ös.
20-as: miért kéne látszódnia, ha egyszer magának csináltatja és nem a nagyvilágnak? Kérdezõ, én megengedném. Én is 14 évesen csináltattam, jól megszenvedtem vele az 1. hónapban (folyton fel volt duzzadva, mert mint késõbb kiderült, fémallergiám van), de amúgy nagyon szerettem. Jól nézett ki. Aztán 1 csere alkalmával, amíg fertõtlenítettem a másikat, kb 1 perc alatt beforrt a lyuk.
"chip-et tehetnénk a hónaljunkba"-ez nagyon tetszett! :DD nem vagyok a piercing ellen de nem 14 évesen van itt a ideje hogy beszerezzen egyet!

A 14-évesen vezethetek robbano motoros kerékpárt? És milyen papírok kellenek hozzá?

Legjobb válasz: 300W-ig semmilyen papír nem kell sajnos. 14 évesen csinálhatsz AM kategóriás jogsit, ez 50ccm-ig jó.

300W-ig semmilyen papír nem kell sajnos. 14 évesen csinálhatsz AM kategóriás jogsit, ez 50ccm-ig jó.
14. Hülye volt aki mondta.
A kérdező hozzászólása: Én ugy hallotam hogy csak 16-évesen vizsgázhatok AM-BÕL
"A kérdező hozzászólása: Én ugy hallotam hogy csak 16-évesen vizsgázhatok AM-BÕL" Ha jobban tudod, akkor ne kérdezõsködj, ha meg kérdezel, akkor fogadd el a helyes válaszokat! 14 év az AM korhatára.

14 éves vagyok, hetente 2-3 szál cigit elszívok. Szeretném ezt elmondani szüleimnek, de hogyan hozzam elő?

Eléggé félek a reakcióktól,nem fizikálisan, egyik szülőm sem bántana. Meg tudom állni, hogy ne gyújtsak rá a heti általában 1-2 cigimre. Amikor haverokkal "bandázunk" egy kicsit akkor több. 3-4 szál a maximum. Azért szívom mert megnyugtat egy picit, meg ez a pár szál jól esik.

Legjobb válasz: Figyelj én is 14 éves vagyok és megmondtam kerek perec, hogy dohányzom elõször nem tetszett nekik, de aztán szép lassan beletörõdtek. Hiszen, ha agyon verik a gyereket akkor sem fogja abbahagyni, de az én szüleim nem ilyenek. Ja és azt még szóvá tenném, hogy egyáltalán nem azért dohányzom, mert én olyan nagyon-nagyon kemény vagyok meg, mert az olyan rohadt menõ. Dohányzó létemre lazán bevallom, hogy elég szomorú, hogy ebben a korban dohányzom, de az a lényeg, hogy ettõl még teljesen normális gyerek vagyok. Nem csak azok szoknak rá a dohányzásra fiatalon, akiknek rossz a családi helyzetük. Mindezt csak azért írtam le, hogy senki ne kössön belém, hogy ennyi idõsen dohányzom. Ettõl még ugyanolyan inteligens vagyok, mint mások. És mond el jobb, mintha rajta kapnának! Kénytelenek lesznek beletörõdni, de sajna nem fogsz megállni heti 3-4 szálnál. Hidd el nekem! Ezt tapasztalatból mondom.

Figyelj én is 14 éves vagyok és megmondtam kerek perec, hogy dohányzom elõször nem tetszett nekik, de aztán szép lassan beletörõdtek. Hiszen, ha agyon verik a gyereket akkor sem fogja abbahagyni, de az én szüleim nem ilyenek. Ja és azt még szóvá tenném, hogy egyáltalán nem azért dohányzom, mert én olyan nagyon-nagyon kemény vagyok meg, mert az olyan rohadt menõ. Dohányzó létemre lazán bevallom, hogy elég szomorú, hogy ebben a korban dohányzom, de az a lényeg, hogy ettõl még teljesen normális gyerek vagyok. Nem csak azok szoknak rá a dohányzásra fiatalon, akiknek rossz a családi helyzetük. Mindezt csak azért írtam le, hogy senki ne kössön belém, hogy ennyi idõsen dohányzom. Ettõl még ugyanolyan inteligens vagyok, mint mások. És mond el jobb, mintha rajta kapnának! Kénytelenek lesznek beletörõdni, de sajna nem fogsz megállni heti 3-4 szálnál. Hidd el nekem! Ezt tapasztalatból mondom.
Anyu, olyan balfék vagyok, hogy 14 éves porbafingó létemre csak a cigi tud megnyugtatni.
Sablon: " Apa/ anya, a tudtodra akarom hozni, hogy ' X ' hete/ hónapja dohányzom. "
ha 14 éves létedre volt annyi eszed hogy cigizel, akkor legyen annyi vér a pucádban hogy be is valld nekik a szemükbe...
3-4 szal meg nem olyan veszelyes. En nem mondanam el. En letennem meg azt a keveset is mert mint ahogy az elottem szolo irta, nem fogsz megallni es csak ido kerdese hogy mikor leszel aktiv dohanyos. Matekozd ki hogy mennyit kolt EVENTE egy dohanyos cigire ha csak PallMallt sziv. Cirka 210´000Ft. Barhogy is dontesz: Sok sikert. :) Mellesleg en is dohanyzok. Itt 1800Ft egy doboz. (6Eur/24db) Tehat az en setembe az eves fusbement anyagiak 650´000ft-ra rugnak. +-50´000
én is 14 éves vagyok. én nem mondtam el a szüleimnek h dohányzom és szerintem jobb lenne ha a te szádból hallanák azt h hetente elszívsz pár szál cigit ...de tényleg jobb lenne ha letennéd mert még ez nem sok amit te szívsz én is próbálkozom vele és néha le tudnám kaparni a falról h ne gyújtsak de meg állom sajnos rászoktam..... amúgy ezt nem elítélni kéne hanem segíteni azokon akiknek ez nem sikerül. Szóval nekem az a tippem h mond el a szüleidnek te mint h. mástól hallják meg és nem tõled de tedd le :)
az elözõ vagyok azt kifelejtettem h lebuktam elöször nem nagyon engette de bele törödött
Nekem a táskámban talált egy doboz cigit anyum (épp ma), és hát ezáltal el kellett mondanom. Nem haragudott, azt mondta, az én döntésem, meg ilyenek, nem ezt vártam tõle, de kellemesen csalódtam. :) Ma kijött velem egy szálra (õ nem dohányzik), és mindent megbeszéltünk, nem haragszik, meg semmi, sztem mondd el Te is nyugodtan.

Én 18-éves vagyok és beleszerettem egy 14-éves lányba! De visszont félek hozzá érni nem szeretném megbántani ha esetleg rosszúl érek hozzá. Mit tegyek?

Mivel az én gondolkodásom már más egy kapcsolatra nézve mint az övé (pl:sex) és nem akkarom megbántani mert szeretem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát becsülendõ,amit itt leírtál és jó,hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja,ha leültök és megbeszélitek,hogy õ mit akar vagy,hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta,hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!

Hát becsülendõ, amit itt leírtál és jó, hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja, ha leültök és megbeszélitek, hogy õ mit akar vagy, hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta, hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!
ha tenyleg szereted es egyutt akarsz lenni vele akkor varj amig o is kesz lesz. ne eroltesd, hanem egyezzetek meg h semmi feszultseg, nyomas, sietseg, majd szol amikor szeretne es te varsz ra, emiatt nem fogsz vele szakitani.
Hát szerintem válogass a korosztálybeliekben, mert hát egy 14éves lányt még hagyd meg "kislánynak", ugyanis általában õk még a "minden szép és jó" világot látják... Meg hát lehet h õ azt hiszi h érett a szexre, de te légy észnél... viszont ha tényleg szereted, akkor várj rá, szeresd, és ne támadd le rögtön ezzel a témával...
tenyleg becsulendo h a fejeddel gondolkozol. szerintem ha szereted varj ra. a baratnomre a baratja szinte 2 evet vart es azota lassan 5 eve egyutt vannak ugyh nem "elvesztegetett" ido ha tenyleg szerelmesek vagytok.
Figyi a mai világba már a csajok ilyenkor rég lefekszenek a pasijukkal! Ismerek 8.-as csajt és 22 éves pasija van! Tiszta gáz, de ez van! De ha szereted tudsz rá várni, és ha ö is szerete akkor tuti lesz valami. =)
én is 14 éves voltam, amikot összejöttem az akkor 18 éves barátommal.elõször csak simán puszi, csók, smaci, kézfogás, ölelés, meg ilyesmi volt, semmi extra. még nekem is új volt a dolog, mert addig még nem volt senkim (ezt tudta), nemhogy bármilyen komoly kapcsolatba bonyolódtam volna...szal semmi extra.
A kérdező hozzászólása: Kösszi mindenkinek a fáradozását!!!
vásárolj mosómedvét

14 éves lánycicához hozzá lehet szoktatni egy 2 hónapos szinten lánycicát?

a 14 eves cica teljesen egeszseges es elvezi az eletet

Legjobb válasz: Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!